Komentari na vest

Zvezda, Borusija Dortmund i Inter u istom šeširu za Ligu šampiona?

S

Sascha74 za 777

pre oko 2 godine

Nisam cuo od nekog Zeksa vec sam citao ma sajtu APR RS da ste duzni 63 miliona € na kraju 2021 god. Taj "raspali " Fejenord igra finale,ni PSV ga nije pobedio a tek ne ni bi vi Posto ste igrali jednu utakmica sa Omonijom.ne vazi se ili ??? Samo se nasa sa Bursom vazi
S

Smesann

pre oko 2 godine

Smesan dug
S

Sascha74

pre oko 2 godine

Super,mogu do polufinala LS!!! Samo da ne bude neke Omonije.Onda ce imati gol razliku 1:25 u grupi i veliku rupu u kasi,kao i do sada,samo jos vecu. Citao sam da je na kraju 2021 god. oko 62 miliona,nasa 36 miliona evra,nzm da li je to tacno. Ako je ovo zaista tacan podatak,to je neverovatno jer su stvarno imali odlicne rezultate u Evropi poslednjih 5 sezona sto kaze i njihov koeficijent na listi Uefa uz veoma dobru zaradu a dug sve veci,umetnost stavrno
m

ma lagano

pre oko 2 godine

vazno da u ls ubodemo i po koju pobedicu i po koji bodic a vi sa krompirkom preracunavate gol razliku
7

777

pre oko 2 godine

Dogovori se sa sobom jel su nam rezultati odlicni ili nam se podsmejavas za Omoniju? Mi bi Omoniju prosli da nije bila sezona Korone i jedan mec bio igran na Kipru bez revansa... A te podatke gde si negde procitao nisi procitao nego si cuo od Ludog Zexa. Inace nasi rezultati u poslednjih 5 sezona su bolji nego svi vasi u poslednjih 50 godina... Ako nisu demantuj me imas priliku... Vama raspali Feynord da kuci 5 komada pa ja mogu samo da zamisljam sta bi vam radile Masinerije poput Bajerna, PSG, Liverpula i td... Feynord je za te timove smesna prica a ta smensa prica se sprdala sa vama...
g

gost978

pre oko 2 godine

Sprdnja i totalno nefer preme timovima koji ulažu stotine miliona godišnje i zbog kojih vredost TV prava skače. Ekipe koji su igrale u LŠ završe u istom šeširu sa ekipama koje su bodove skupljale u LE i LK, to nije normalno. Ne mogu isto da vrede pobede u LŠ i protov Flore i Kluža, zato najveći evropski klubovi žele u Superligu. Nama ovo odgovara ali je pitanje vremena do kada će UEFA ovo dopuštati, jer niko ne želi da gleda Miljkovića ili Gobeljića u Ligi šampiona, osim 3 miliona Srba koji nemaju pare da plate prava na TV prenos.
J

Juventino 10

pre oko 2 godine

Bas sprdnja da jedna zvezda bude u trecem sesiru LŠ! Tacno smak svijeta samo sto nije kad se takve stvari desavaju. Ubjedjen sam da od sl sezone konacno krece SL, jer sk je dao prava areni. Nema ovo vise smisla ova smjesna ls i jos gora nacionalna prvenstva. Bas je zastarjelo!
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Miljkovića svakako niko nece gledati u Ligi Sampiona. Gobeljica je gledao Djidji Bufon protiv super-galaktikosa kada nam dadose gol iz ofsajda.
G

Gost©

pre oko 2 godine

A fer je da Bundesliga sledeće sezone možda ima pet timova u LŠ, odnosno osam u evro kupovima ako Ajntraht osvoji LE, dok će PL koja je jača pet puta imati četiri u LŠ i sedam ukupno? Ima tu mnogo nepravde i u poređenju liga petica gde je takođe velika razlika u ulaganjima a UEFA im je dala isti broj timova u grupama.
"

"Ušati"

pre oko 2 godine

Pa Zvezda je to igrama u Evropi zadnjih godina i zaslužila: pobedila svetskog sampiona Liverpula, osvojila rekordan broj bodova u LE, ravnopravno igrala sa sampionom Italije velikim AC Milanom, osvojila 1.mesto u grupi LE, ravnopravna sa finalistom LE Rendzersom...itd.itd...
R

Ros

pre oko 2 godine

Ravnopravna sa Rendzersom 3:0. Bravo kralju!
@

@Ros

pre oko 2 godine

Pa po igri je bila cak i bolja. U Glazgovu tri ponistena gola, promasen penal, precka i jos dva zicera a rendzers dao gol iz upitnog penala i imao jes dve sanse... u Beogradu ih Zvezda oducila od fudbala ali se ispromasivali... Svako ko je posten reci ce da je Zvezda mogla da eliminise Rendzers.
A

Aca.BG

pre oko 2 godine

Nista cudno, sva tri kluba su svetski i evropski sampioni... Stvari polako dolaze na svoje mesto...
B

Bobanjoli

pre oko 2 godine

Pa dobro... Ako partizan bude u trecem sesiru za LE, to mu dodje na isto, sto bi rekao Iliev...
H

Hepek

pre oko 2 godine

Treba uvesti ligu sampiona i za jesenje prvake,da i oni budu barem malo srecni
H

Hahahaa

pre oko 2 godine

A steta...Valjalo bi vam vidjet sa B.Dortmund,pogotovu sledece sezone.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Da nije tuzno, sve ovo bi bilo jako smesno...Pa za nas je i LE prejaka, a koje su nam tek sanse u LS...Onaj ko nema ogroman novac - nema cemu ni da se nada.
z

za vas

pre oko 2 godine

jeste za nas koji smo ove godine stigli dalje od barselone i dortmunda svakako da nije
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Daleko je ovo sve bas, em mi treba da uzmemo titulu, em ovde moze doci do velikih promena.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Sve se zna u Ping Ping ligi od starta sezone samo se čekaju rivali iz ostalih normalnih država gde prvenstvo nije završeno a da nije ni počelo.
I

Iz sljivika

pre oko 2 godine

Eto Stanoje, ispoštovali su vas poslednjom rečenicom. Zadovoljan?
D

DDF

pre oko 2 godine

C.Zvezda ako se adekvatno ne pojaca u napadu,sredini,odbrani i novim golmanom nece biti ucesnik LŠ,trenutni sastav je dostigao vrhunac protiv Rendzersa i sve posle toga je"nizbrdica" Poznavajuci kako nasi funkcuoneri razmisljaju,malo da ulozimo da nam se mnogo vrati,ne ocekujem dostojna ulaganja u pojacanja za siguran ulazak C.Zvezde u LŠ...uveren sam da ce se ponovoti prosla sezona i opet"utesna nagrada"LE
b

bakir

pre oko 2 godine

čime se vi zanosite,još se igraju prvenstva, polako
J

Johnny1

pre oko 2 godine

Sve je bilo dobro, osim na kraju texta, “ako partizan bude prvi”?! 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😁😁🤦‍♂️
U

Uvekjeprva

pre oko 2 godine

Vest o velikanima i elitnom evropskom fudbalu, a sve komentari navijaca kluba koji nije najveci cak ni u svom kraju..
b

bolna istina samo

pre oko 2 godine

klub koji 40 godina nikoga nije pobedio u elitnom takmicenju 🤣🤣🤣 i naziva sebe gromadom 🤣🤣🤣
D

Daaa

pre oko 2 godine

Superliga je neophodna da ne bi gledali ovakve krindž situacije koje se kose sa zdravim razumom.
@

@SS

pre oko 2 godine

Odmah da ti pojasnim, pitanje si postavio detetu koje ima ne vise od 15-16 godina... Ne opterecuj se.
G

Gost©

pre oko 2 godine

Ne nego ćemo da gledamo devetog iz engleskog i desetog iz španskog prvenstva u nekakvoj privatnoj superligi jer imaju licencu. Dok će u nacionalnim prvenstvima igrati omladinski klubovi da bi se ispunila forma jer Anjeli i Perez trebaju da zarade na planiranim ruševinama evropskog fudbala koji će oni da miniraju.
f

fusbaler

pre oko 2 godine

mala anketa ukoliko se slažete udarite plus I minus ukoliko se ne slažete da li zvezda može da se kvalifikuje za ligu šampiona?
1

134

pre oko 2 godine

Haha🤣🤣 vec se zna da ce zvezda biti prvak
p

pancevac92

pre oko 2 godine

da nije mozda partizan zasluzio?
N

Ne gubi se

pre oko 2 godine

Toliko je smesno i kazes ''vec''? Poslednja 2 kola su tako daleko od kraja?
f

fusbaler

pre oko 2 godine

od plus pet do minus 2, linija je tanka🤣
W

Waaaauuu

pre oko 2 godine

kakav naslov ccccc…pomislr ljudi da su ozbiljni klub,uzas koje lazi i malverzacije