Komentari na vest

Zvezda čuva Milana Gajića, Marko Gobeljić ide na leto

O

Ojo

pre oko 2 godine

Pravda za Gobelja, R Karlos za ovog raspalog italijana
M

Mrsoja

pre oko 2 godine

Dobar potez,uzeti dve,tri milke i to je to,definitivno vrjedi.
m

mita i trta

pre oko 2 godine

da mislim da mu je vrednost tu negde . Inace ja od Milke najvise volim belu mada i sa grozdjem nije losa
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Koliko plaćamo da ga neko uzme, zna li se šta?
G

Gostić

pre oko 2 godine

Druze,moras biti fudbalski iole obrazovan da bi shvatio da Gobeljic nije bek.Momak je veznjak ili cak vise i krilo.Nije skolovani bek.Miloje ga je ubacivao,jer je jedini mogao da popuni gorucu poziciju u Zvezdi u zadnjih 10 godina,a to je bekovska pozicija.Igrao je i stopera.To je sve igrao zbog svoje fizionomije.U prvenstvu nije kiksirao,ali zato je to u Evropi znalo da dodje na naplatu. To u Zvezdi znaju i zato nikada niko nista ruzno nece reci o njemu a da se iole u fudbal razume. Misljenja sam da gde god da ode preko,odigrace bolje nego li u Zvezdi,jer je ovde bio pod ogromnim pritiskom,prvenstveno jer je zagrizeni zvezdas.
a

ako nisi upoznat

pre oko 2 godine

gostic ..moras ti da shvatis da je on produkt sipke !!!!!
t

trange frange

pre oko 2 godine

kolko vredjaju decka a i sa pravom jel ga je neko gurnuo ni krivog ni duznog al najveca je stvar sto lik kupuje stan od 400 000 evra !!!!!! znaci zapitajte se malo zasto i kako takav igrac pravi tolike pare u zvezdi ??
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Sreca moja pa sam se nagledao dobrog fudbala na Marakani, pa ne moram da trpim traume od Gobeljica i njemu slicnih. Sva ova decurlija sto ga hvali, zajedno sa Picinijem i jos bar 10 njih koji ne bi loptu dodavali pored auta a ne igrali u Zvezdi, nisu u zivotu gledali dobar fudbal, osim na Tv. Pa da ste i na tv gledali fudbal, imate toliko mozga, nadam se, da vidite ko prima 30+ hiljada evra u Zvezdi trenutno, previse ih je. Mali Pedri u Barsi igra za 9000 mesecno....aloooo breeee
P

Pedri

pre oko 2 godine

9000€? On bi igrao i džabe samo da igra u Barseloni! Da mu zvezda ponudi 50000€, bilo bi mu malo
D

Dhvn

pre oko 2 godine

Čuj ne možemo u sezonu sa jednom opcijom na desnom beku, a možemo tri godine sa jednom na lijevom beku.
D

DDF

pre oko 2 godine

Odlazak Gobeljica mogao je da se nasluti jos na pocetku sezone,samo da vidim klub gde ce nastaviti karijeru...
m

mita i trta

pre oko 2 godine

kazu da postoji ogromno interesovanje za Gobelju ...cia, bia, interpol, mup
i

ili na kvantas

pre oko 2 godine

probajte kod kineza oni svasta prodaju
S

SI0ba

pre oko 2 godine

Ne mogu da verujem šta čitam...još samo da doživim da ovaj ode....hvalim te Bože!
G

Gx

pre oko 2 godine

Marko Gobeljic krenuo još proslog leta ali nikako da stigne negde...
G

Gost0000

pre oko 2 godine

Gobeljic nije zasluzio da se omalozava puno gorih igraca je proslo kroz Zvezdu
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

I nije ti neki razlog.
M

MarkoBeograd

pre oko 2 godine

Vidim da se Gobeljić dosta kritikuje i omalovažava. Mislim da nije ok. Momak je u trenutku tada je dolazio a ima već 5 godina bio jedan od boljih igrača naše lige na svojoj poziciji. Pritom je igrač koji može skoro sve pozicije da pokrije ako zatreba. (u Napretku je bio i napadač) bio sam na utakmici kada nam je dao gol na Rajku. On je svoj zenit dotakao, u međuvremenu je Zvezda kao klub otišla još 2 nivoa iznad i to je to. Hvala mu na svemu pruženom, vreme je za rastanak i pravi je momenat da se oproba u nekom drugom klubu. Pićini i Gaja su sada realni duo desnih bekova a Gobelji želim sve najbolje u nastavku karijere.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

U pravu si, može da pokrije sve pozicije u timu bez ikakve razlike na kojoj je. Na svakoj će biti podjednako loš!
S

Sale555

pre oko 2 godine

Logicno. Bolji je od Gobeljica. Odigrao je par utakmica sasvim dobro ove godine ali mora da vrati samopouzdanje.
M

Mareeee91

pre oko 2 godine

Gobelja nije ni prosecan igrac, ali to malo nadoknadi svojom borbenoscu, ali kakvi su sve prosli kroz tim on je bar nesto pokazao i bio koristan. Gajic mora da ostane dok se ne nadje adekvatna zamena, jer Picini nije u formi, a i kao sto smo videli sav je staklen sto se tice povreda. A sto se tice desne strane mislim da je problem i sredina, kao sto je neko rekao Kanga kada se prebaci malo na desno otvara se prostor za bekove, inace do tada je desna strana odsecena, godinama u nazad na toj desnoj strani imamo problem sto sa bekovima, sto sa krilima, niko se nije proslavio a bilo je talentovanih krila od Garcie do Falca, ali niko se ne snalazi jer nemaju sa kim da odigraju
s

sa severa backe

pre oko 2 godine

Gobelju je neko gurnuo ,neko ko se bas ne razume u fudbal
N

Njemac011

pre oko 2 godine

Gobeljic odlazi? Nemoguće bre čoveče! Brobudite me, ovo mora da je san 😂😂😂
E

Ej ti

pre oko 2 godine

Znaš da Gobeljić odlazi, a ne znaš da si nepismen.
G

Gostfji

pre oko 2 godine

Gobeljic njima da plati sto su ga drzali i do sad. Veci parmak duze vreme na platnom spisku kluba proveo nije.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Ja iskreno ni Gajicu ne bih nudio produzetak ugovora, covek je prosecan bek, kvalitet za neki osrednji ruski, turski, grcki klub eventualno. Kvalitet za napad na Ligu sampiona, kao ni za Ligu Evrope nema, jedino da se koristi u Ling Longu, ali bih pre u nasoj ligi probao sa nekim omladincem ili nekim pojacanjem.
K

Klasični bek

pre oko 2 godine

Gajic je klasični dobar bek za od pre 20-30godina, sada više takav tip beka nije tražen . On je zaista klasični ali “starinski”normalni bek.Sadašnji bek mora biti brz, tehničar, dobar 1 na 1,snažan, dobar na skoku, mora znati ubaciti znači mora biti i bek i krilo nekada, i stoper i vezni, sve u jednom-a za kupiti takvoga to košta suvog zlata moj miki… A kod nas roditelj neće da da dete na trening ako će biti bek! Kaže on mora biti krilo! Kada je Stanković odredio malog Andriju Radulovića sa krila na beka -drvlje i kamenje po njemu,da će upropastiti momka, da je on lud! A dali je lud? Tanka je linija izneđu ludosti i mudrosti!
0

0211

pre oko 2 godine

Svako dete kada krene da trenira fudbal, prvo ga gurnu na beka. Tako je bilo u moje vreme, a verujem da se nije ni dan danas promenilo.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Gajić je pismeniji igrač od Gobeljića. Igrao je u mladjim selekcijama reprezentacije, osvojio Svetsko prvenstvo. Bio je u Bordou gde je trenirao sa kvalitetnim igračima. Ali nije se razvio u igrački kvalitet. I ne verujem da će ostati čak i ako mu ponude ugovor, mislim da će hoće da ide preko. Gobeljića oterati, i ubaciti nekog mladog igrača da bude rezerva Pićiniju. Ima dosta naših igrača iz jakih liga kojima na leto ističu ugovori, a i ima igrača dobrih stranaca iz ruskih liga koji će napustiti Rusiju jer neće moći da igraju Evropu. Treba videti šta može da se dovede.
G

Gagi197

pre oko 2 godine

Dovesti jos jednog desnog beka,a Gobeljicu i ovom italijanskom liku iz crtanog filma dati ispisnicu.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Uci u sezonu sa Picinijem Kao starterom je ravno samoubistvu. Prije ce Gajic biti “starter” a Pici ce igrati ove jace utakmice u Evropi I derbi.
p

phen

pre oko 2 godine

Mislim da sa ovim sistemom igre koji mi igramo iole pismen desni bek bi se nadavao golova i asistencija. Mi guramo sve na lijevu stranu pa tako ostane redevno mnogo prostora na desnoj, kad Kanga prebaci teziste igre na desnu stranu imate prostor koji desni bek moze lagano da napane.. Bilo je situacija da Picini vidi taj prazan prostor ali ga ne napada jer nema snage da se vrati, Gajic ulazi u zavrsnicu napada ali nema zavrsni pas i na tome treba raditi ako je to moguce
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Apsolutno, 100% tačno zapažanje. I dan danas mi nije jasno, a verujem i svim komentatorima, zašto je doveden, a onda neobjašnjivo otpisan JIRKA, sigurno bolji i upotrebljiviji od svih desnih bekova u poslednje 3-4 godine koji su prodefilovali u Zvezdi.
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Nude Gobeljića da igra međuopštinsku ligu, međutim ni ekipe iz šetog ranga nisu spremne na takvu žrtvu, jedino ako bude plaćao gajbu piva posle svakog treninga, ali i tu bedu će prihvati neka ekipa, ipak su to rekreativci i ako u tom rangu ima mnogo boljih od Gobeljića i pojedinih igrača Zvezde i Partizana...
P

Pa1

pre oko 2 godine

Ako bi neko mogao racionalno da mi objasni šta se to toliko zamera Gobelji? Tačno je da nije znalac ali je uvek ostavljao srce na terenu,popunjavao rupe,bio Zvezdin vojnik... Bilo je mnogo gorih igrača pa nisu doživeli ovakvo pljuvanje fudbalskih "znalaca"
v

v1ad

pre oko 2 godine

Pa pazi, "srce na terenu" może da ostavi svaki navijac gore sa tribine. Ja ne znam zasto se to ovde stavlja kao apsolutno prvi argument za nekog igraca da bi obukao dres Crvene zvezde. Uostalom, po cemu Gobeljic ostavlja vece "srce na terenu" od recimo Kange koji trci celu utakmicu kao lud ili Ohija za koga vidis da celo poluvreme protiv Kolubare pizdi na sebe sto lose igra. A da ne pricamo koliko neuporedivo obojica vise znace za Zvezdu od Gobeljica i slicnih. A sta je to lose uradio? Pa covek je verovatno rekorder po broju crvenih kartona u Evropskim utakmicama. Covek je uspeo da dobije crveni za 7-8 minuta protiv Florijane, slomio je onog lika iz Suduve pored aut linije, dobio je crveni protiv Midtjilanda i protiv Milana. Da je hodajuca opasnost.
d

danilojevtic

pre oko 2 godine

Ako je nekome potrebno objašnjenje zašto Gobeljić ne bi trebalo da igra ni u Zlatiboru, a ne u Crvenoj Zvezdi, onda mislim da je to uzaludno trošenje vremena. Svako ko zna nešto o fudbalu, vidi da Gobeljić jedino ima fizičku spremu, tačnije, više nema ni to.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Kada sam tražio racionalno objašnjenje baš ovakve odgovore sam hteo da izbegnem!
R

Racionalno

pre oko 2 godine

Evo ja ću pokušati odgovoriti racionalno. Gobeljić prije nego je došao u Zvezdu nije uopšte ni bio bek nego je igrao veznog i poluspica. Radi toga što se u datom momentu dobro pokazao V.Milojeviću a zbog manjka na bekovskim pozicijama odjednom postao je standard za beka -igrao je podjednako i lijevog i desnog kako je bilo po potrebi. To je nekako i prolazilo u SuperligiSrbije. Kada su se dogodile jače Evropske utakmice, većeg psihičkog pritiska a zbog što on nije “odgojen”kao bek -događale su mu se “dječije bolesti” koje nije “preležao”- ruka u šesnaestercu(jer se nije učio od malih nogu da ruke idu iza leđa), nepotreban glupi faul isto u šesnaestercu i sl. I koliko god je inače bio dobar ,navijačima CZ je ostao urezan kao krivac i ujedno sa tim i najgori mogući bek,a sve zato što on i nije bek..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Gobeljić je pošteno odradio svoje vreme u Zvezdi, i otići će sa najmanje 5 osvojenih trofeja, pravde radi treba reći da je imao i lepih trenutaka u Zvezdi, bilo je i očajnih partija,,,, najgori trenutak bilo je ono skidanje šorca u finalu kupa.... i teška povreda igrača Suduve.... Sve u svemu trebao je i morao je bolje da iskoristi vreme provedeno u Zvezdi. Na kraju, najbolje je i za njega i za Zvezdu da na kraju sezone Gobeljić ode u drugi klub. Gotovo sam siguran da će otići u inostranstvo, i da će tamo igrati bar još 5 godina,,, Ja lično mu želim uspeh u daljoj karijeri i hvala za sve što je uradio u Zvezdi. Pićini ? Šta god neko mislio i odgovorio,,,, Pićini je sigurno nekad bio dobar i upotrebljiv igrač, igrač koji ume da igra i koji je talentovan,,, Ali u Zvezdu je došao kao rovit, biće večito rovit I APSOLUTNO NEUPOTREBLJIV IGRAČ. To je samo još jedna u nizu UGRADNJA KOMBINACIJA. Protiv RENDŽERSA je bio direktan krivac za primljeni gol (mada je veća krivica Stankovića što na poluvremenu nije zamenio očigledno rovitog igrača). DA ZAVRŠIM: PIĆINI ĆE DO KRAJA SVOG MANDATA BITI UVEK ROVIT I NA GRANICI POVREĐIVANJA, DAKLE NEUPOTREBLJIV IGRAČ.
G

Gost89

pre oko 2 godine

hvala Bogu...

07.08.16

pre oko 2 godine

Pojedini sto brane Gobelju pre svega,ali i Gajica,pa kazu kako se trude....Pa za te pare,i moraju da se trude.S tim sto trud nije dovoljan,igranje u Zvezdi nije termin u balonu.Treba tu i kvalitet.Jeste da Rodic po levoj strani ima s kim,tu su i Ivanic i Katai,ali Rodic i ima kvalitet,prodor,centarsut,igra iznad granice bola,stalno.Po desnoj strani nam treba krilo,ali i bek.Vidimo da je pozicija beka evoluirala.Ranije je bekova,desnih,bilo na kilo.Stoperi su mogli na beka,zadnji vezni,pa i po koje krilo.Ali,danas je bek osnova moderne,brze igre.I u liniji sa 4 pozadi,i u formaciji sa 3 stopera,kad igra spoljnjeg.Bek je neka vrsta pomocnog pleja.I zato mi moramo naci pravog beka,da bude zamena Rodicu,a ne Radulovica.I moramo naci desnog beka.Da potrazimo modernog beka sa potrebnim karakteristikama,a ne da priduzavamo ugovore onima koji te zahteve ocigledno ne mogu da ispune.Ni Picini ne pravi neku razliku,ima strah od nove povrede,verujem da mu ovo nije poslednja povreda,nazalost.Ali bas zbog nepredvidivosti oko Picinija,mi ne smemo da imamo Gobelju ili Gajica kao alternative.Vreme je da rascistimo sa igracima koji ne prave razliku,a zauzimaju mesto u rosteru i budzetu.Dakle,da se odlobodimo Gobelje,Gajica,Bakajoka,njima isticu ugovori,manimo se corava posla i produzetka.Da ode Risairo,covek je "kamilica"fudbaler,da ide Falko,Krsticic.Dosta vise sa igracima koji ne doprinose.
c

comi111

pre oko 2 godine

Sve si rekao ali dzabe to vecini ne moze se objasni. I sve dok je tako mi iz unutrašnje Srbije ne dolazimo na tekmu, jer treba da se izdvoji dosta novca do Bg-a da bi gledao polupismene "slep" igrace. Zna se sta je moderan bek, da popizdi covek koliko puta treba to da se ponovi, zna se sta su krilni;sprinteri, hitri, fizicki svi ko na motoru da budu. Sredina 2,3 kreativna i jedan Gatuzo, Kante, Alan, Naingolan, De rosi, Kesi rmpalije,duel igraci, presretaci lopti itd itd Sve sto imaju veliki klubovi samo na nizem nivou i to je to. Neverujem, ja ne znam kakva matematika treba tu vise da se iz polemise? Jel to nuklearna energija? , fuzija? pa ne mozemo da preslikamo od velikih i igrajmo. Picini ce se oporaviti Limburga meseca.. Igrac za Frosinone kao Falko njegov kolega.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Glišić i Iliić su odlični desni bekovi.

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Gobeljic je odavno trebao da ode ali to je druga prica. Picini kao prvi bek a rezerva Gajic, jel me zajebavate sa ovim? Pa taj Picini ne moze nikom da bude rezerva a ne prvi bek, o Gajicu bolje da ne pocinjem, nema tu neke velike razlike u kvalitetu, vise je mana nego vrlina kod obojice. Mrkela pre neki dan izjavljuje kako cemo biti jaci, pa kako rodjace ako su ti ovo opcije na desnom beku. Nisu ni za Ling long a ne Evropu. Necu da se nerviram vise, Picini je jednostavno Dekijev ljubimac, plus veze ga ugovor, stranac i nece ga niko i da hocemo da ga prodamo jer je dinja. Niko normalan ne moze da mi kaze da je on bek za Zvezdu, opet Gajic nije ni za Radnik tako da se vec vidi promaja na desnoj strani a gde nam je levi bek pored Rodica, napadac, centralni nek itd. Tek se zahuktava prelazni rok ali ovo ne obecava za sad. Rekao sam vec pre par dana, nama treba jedno 7...8 igraca, plus ova nasa deca da se kale u nasoj Ling long ligi, ne u Graficaru, da gazimo u prvenstvu, ali bas da gazilmo a u Evropi da budemo svakom tvrd orah. Za to nam trebaju kvalitetni igraci, ocistiti roster sto pre od poluproizvoda, da ne nabrajam koji su, to i price na grani znaju. Pitanje je samo da li to odgovara odredjenim likovima u Zvezdi.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Dobro je da konacno vidimo ledja Gobeljicu. Bice to najvece pojacanje ovog prelaznog roka. Nego, kad istice ugovor Srnicu da se i tu pojacamo?
@

@v1ad

pre oko 2 godine

U decembru, ako ne gresim
M

Maestro

pre oko 2 godine

Godinama nam fali kvalitetan moderan desni bek,Gajic i Picini du dobri samo za nasu ligu,za ozbiljan evropski fudbal su tanki,tu nema diskusije.Adamu Marusicu istice ugovor sa Laciom al tesko da bi mogli da ga dovedemo...
g

ghost11

pre oko 2 godine

Ističe i Dibali, Pogbi...
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

Bratu Gobelji hvala do neba sto je mustafu ispratio sa pitonom na poklon u njegovu maticnu zemlju gde trenutno brani,sad moze mirna srca da ide iz Zvezde,hvala mu na tome!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Ode gobelja u dinamo kijev na prvu liniju da svojim centarsutevima pomogne ukrajinskoj PVO.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Gajic je zalaganjem zasluzio ugovor, trebalo bi da poradi na samopouzdanju i centarsutu, trud mu ne manjka. Sto se picininija tice on ukoliko mu se povreda zaleci moze sa bude pogodak kao sanogo, sanogo je bio u jos goroj situaciji od njega...pa je uradjen dobar posao i covek je DOBIO PRILIKU DA IGRA znaci da bi se neko vratio mora da igra standardno...u zvezdi trenutno zacementirani su borjan, rodic, dragovic, sanogo, kanga i mica ivanic...ostali su svi zasluzili da dobiju dobru konkurenciju da bi se malo potrudili...naravno mogli bi malo i rodica da rasterete decko bukvalno 5 godina igra non stop...
G

Gus izrada

pre oko 2 godine

Svaka čast Gobeljiću,on je prirodni fenomen.Treba imati želudac pa progutati sve šta je o njemu napisano.Možda on većinu ignoriše ali nemoguće je od svega okrenuti glavu.Što se Gaje tiče,on samo djeluje "malo" zbunjen,tu i tamo zaluta,centrira na sever ali ne škodi puno.Ako ne škodi onda samo može koristan biti.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Čujem da Hakimi razmišlja o odlasku iz Psž, Doktore reaguj 😂😂😂
B

BustaR

pre oko 2 godine

Ristić, Radoja, Radonjić, Spajić, Veljković - svima ističu ugovori, biće zanimljivo videti šta može da se uradi
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Radonjicu se zavrsava pozajmica na kraju sezone, ali ostaje vezan ugovorom za Marsej do 2023. Jos godinu dana...
T

TzT

pre oko 2 godine

Luka Milivojevic bolja opcija od Radoje 3 puta.Istice mu ugovor!

miloskraljevo

pre oko 2 godine

Pravdate ovaj potez zato sto je gajic kao potrebniji od gobelje a ustvari drzite gajica zato sto se gobelja posvadjao sa stankovicem. Svejedno, kaci kopacke o klin sigurno i to je to
B

Baxter88

pre oko 2 godine

Gobelja se posvadjao s fudbalom, daj Boze da ga zeli neko tipa Radnik ili njegov Napredak, vece zlo nije krocilo na Marakanu odavno.

07.08.16

pre oko 2 godine

Niti Gobeljic niti Gajic nisu bekovi sa karakteristikama koje su potrebni Zvezdi.Izgleda da je problem naci na trzistu beka,ali za Mrkelu,ako se uopste i mesa u svoj posao-sve je problem.
c

comi111

pre oko 2 godine

A Picini da ostane? 🤣🤣 Pa taj se nece oporavi da ne kazem nikad. Gadno se povredio, a posle povrede takodje nece rizikovati jos vise i tu je prica za njega zavrsena. Gajic bez fizicke snage, nije atleta, a nije ni nabijen kao Karvahal da ne kazem utvrdjen, proveren za nas nivo, tako da opet sjasi murta da uzjase kurta. Sa Gajicem niti mozete visoko u evropi da stojite a ni pozadi nisko, jer mali svako ko ima onaj brzi cim, fintu da pomeri loptu pa na sut on, ispada jer je spor kao i Picini.
s

svemirac

pre oko 2 godine

Picini rupa teska nego je bff sa Dekijem pa zato ga i drze
@

@svemirac

pre oko 2 godine

Cim vidim ovo "bff" jasno je koliko imas godinica, nije ovo za tebe...knjigu u sake..
L

Liga sampinjona

pre oko 2 godine

A gde ce crni Gobeljic?Ko ce njega da kupi?On ce sada da se vrti po ling long smece ligi .Mozda neka Vojvodina plafon.Ovoj splavarki njegovoj se ne ide iz Brograda tako da Kina Saudijska Arabija otpadaju.
R

Radamelo

pre oko 2 godine

Najcrnje od svega je sto bi taj Gobeljic u svakoj nasoj ekipi osim Zvezde i Partizana bio jedan od najboljih igraca.
g

ghost11

pre oko 2 godine

Gajić je svakako bolja i mlađa opcija od Gobeljića ali daleko od toga da je on ispunio očekivanja. Do sada je imao platu 360.000 evra, ako hoće da prihvati 200-250 hiljada onda ok, više od toga ne zaslužuje realno. Gobeljić je u nekim momentima bio bolje rešenje od Gajića, ali kao rezerva Pićiniju solidna opcija.
g

gunners

pre oko 2 godine

Otvaram sampanjac ako Gobelja ode. Da i to docekamo…
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Slavlje kao za titulu
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Slavlje kao za titulu
G

Gost cccc

pre oko 2 godine

Gajic tu i tamo vrsi poso,samo da ono cudo od igraca ne ostane u klubu .... Trebalo bi pruziti sansu i Glisicu,ali naravno Deki odlucuje o tome ....
g

gost1991

pre oko 2 godine

"zvezda nece rizikovati sa glisicem i ilicem" pa koji si ih djavo dovodio ako neces da ih koristis
А

Апоел

pre oko 2 godine

Ристић, Радоњић, Спајић, Адо на лето. И ако оде Павков још један добар нападач и Кахвић у први тим уз њега и Охија!!! Па у Лигу шампиона!
P

Predlog

pre oko 2 godine

Gobeljic jedino moze da predje na tribinu. Mada i to nije lose. Ako se dokaze tamo moze mnogo da dogura u zivotu, pa cak da ima Ii obezbedjenje sutradan. U Srbiji i nije lose biti "navijac''.
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Od Gajića se mnogo više očekivalo kada se uzme u obzir pedigre sa kojim je došao, prvak sveta U20, mlad, došao iz liga petice. U svakom slučaju nije lomio noge protivnicima, nije dobijao glupe crvene kartone kada je najvažnije i svakako je logičnije zadržati njega nego gardistu sa šipke. Treba pronaći bar približno kvalitetnog levog beka da i Rodić može povremeno da predahne.
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Eno ga Gobelja na reprezentativnim pripremama u Dubaiju
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Djeluje da se i duo Terza-Mita konacno opametio. Gobeljic nema vise sta da trazi ako cemo da nastavimo da rastemo kao klub.
A

ArabmeB

pre oko 2 godine

Ironija sudbine, docekasmo da cujemo da ce Gobeljinho da pali a WW3 kuca na vrata.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Из омладинске школе ћемо имати модерног бека 2050. године.
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Dragi Bože!! Lik u odsutnom momentu doživi grč i oni pričaju o Pićiniju kao pojačanju 🤣🤣🤣 Da bar malo radi u interesu kluba ova Uprava, igrali bi polufinale LE.
@

@Gostimir

pre oko 2 godine

"U odsutnom momentu"????
W

Www

pre oko 2 godine

Verovatno i finale..

Mr 007

pre oko 2 godine

Obojice se Zvezda mora resiti,Gajic je jos gori od Gobeljica,koliko god grobari pljuvali Gobelju. Picini neka bude startni bek,a rezerva Filip Stojkovic.
r

ranGo

pre oko 2 godine

можда али само можда је пићини бољи од гајича и гобељића али кориснији неће бити никада па луди он је као од пластелина два шпринта (ако се тако то може назвати) и повреда он нас је коштао гола против ренџерса и сваке наде за бољим резултатом и сад хајде ти ризикиуј рецимо у дербију са њим и он се пивреди сличнинкао против шкота примимо гол и оде титула и која корист што он као зна да игра... мора се наћи бољи бек од сва три садашња ако су клинци који се помињу добри треба им дати шансу да играју у нашој лиги и да стичу искуства можда и направимо бека који ће вредети....
G

Gost sombor 12234

pre oko 2 godine

seti se f stojkovica u finskoj kad mu je igrac pobegao i dao gol... gajic istaje dok iz graficara nedodje iskalheni desni bek, ili onaj mali iz mtk sto je pozamljen... gobelji skidam kapu sto je skinuo gace da jebe mustafu !!! igraci su prolazni, svako da doprinos, ali nasa Zvezda je vecna !!!

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Ne verujem dok ne vidim. Živ bio Gobelja i doviđenja...
P

Prčanj

pre oko 2 godine

Putuj Gobelja igumane i ne osvrći se na manastir.
Ћ

Ћирилизација

pre oko 2 godine

Ако је неко био проблематичан, то је онда Гобељић.
J

Junker

pre oko 2 godine

A nek mi neko kaze kako ce neko uzeti Gobelju? Ali realno, bez ikakvog prozivanja, u koju ligu on moze da ode? Mozda neka 2. liga Madjarske ili 1. Rumunije, nemam predstave kome treba Gobelja, on ne bi imao mesta ni kod Stanoja.
M

Mujaga

pre oko 2 godine

Gajic zasluzuje, tacka!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Nemanja Radonjić, Edmund Ado, Mihajlo Ristić, prodaja 1-2 igrača...
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Samo sanjat o tome možemo. Mi dovodimo rekovalscente direktno iz banje da im pokuša Don Terzinjo oživjetu posrnule karijere ( La Para, Dioni, Pićini zvani "grč", Rišairo, Falćineli - za kojeg više niko ništa i ne zna itd itd itd).
G

Gost123

pre oko 2 godine

Uh druze ovo zvuci bas dobro. Sa ova tri igraca bi bili nemerljivo jaci...
@

@Gostimir

pre oko 2 godine

Mi da smo imali tog Falćinelija ove sezone sada bismo igrali polufinale LE i bili bismo ispred Partizana. Čovek je najškolovaniji špic koji je došao na ove naše pašnjake ikada.
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Pa gdje taj skolovani spic sad?? Jeste, najbolji ikada, ako su Kleo i Boaći (na prvu samo njih se sjeti, a ima ih koliko hoces) igrali KRIKET.