Komentari na vest

Zvezda grabi ka apsolutnom rekordu i trećoj duploj kruni! TSC zapretio, pa se samoubio! (VIDEO)

O

Okečuke

pre 12 meseci

Zvezdaši MOBILIZACIJA 26.05.2023.
3

34 titula

pre 12 meseci

Čini mi se da više nećete dobiti ni dinar za basket. Zato što ste mnogo nezahvalno.
Л

Лаик

pre 12 meseci

Честитке највећем клубу на овим просторима пласман у још једно финале у низу. Само за тебе, увек уз тебе!
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Čestitke najvećem klubu regiona na još jednoj duploj kruni! A sada da vas pitam nešto ozbiljno? Jeste li se spremili za najvažniji i najradosniji dan,u životu svakog zvezdaša, za petak 26.05.? Nemoj da se brukate, ovo vam je prilika da mu se još jednom odužite za sve!
M

Mnogo

pre 12 meseci

volim kada se u diskusiju uključe ovakvi strucnjaci kojima Zvezda unistava zivot pa ih zato pozdravljam sa pesmom Olivera Mandića Pomagajte drugovi hocu da se ubijem zbog nje,zbog nje
1

12345m12345

pre 12 meseci

"sta ces ovde ostoja, pocinje ti utakmica"
P

Popsi

pre 12 meseci

U novoj sezoni Erakovića na desnog beka, a Spajić na štopera i rešen jedan problem. Ostaje da se nađe levi bek, zadnji vezni i 2 napadača.
Y

Yui

pre 12 meseci

Eraković nije dobar kao desni bek Imamo Viga koji je sasvim dobar desni bek
@

@Yui

pre 12 meseci

Vigo je sasvim dobar ali možda za našu ligu...spor je i defanzivno jako tanak,tako da za Evropu nije....
P

Ponos.GRADA

pre 12 meseci

Lepo je biti Zvezdas.
a

abc

pre oko 1 godinu

Napred Zvezdo, samo napred...Kup uparen sa titulom je uvek bio demonstracija moći, samo jako Zvezdo.
d

darkok

pre oko 1 godinu

zašto je TSC igrao bez 6 najbolja igrača ?svi bili na klupi za rezerve
J

Joj …

pre oko 1 godinu

Sest najboljih igraca 😂😂 je l‘ im znas imena?
d

darkok

pre 12 meseci

@za joj:znam Čalušić,Cvetković,Stanojev,Ratkov,Djakovac e sad ti lepo nauči nešto sedi jedan
P

Popsi

pre 12 meseci

Pa bitnija je Liga šampiona od finala kupa. Razlika je u milionima evra.
R

Raša P

pre 12 meseci

Drugo mesto im donosi mnogo, , mnogo više od kupa!!! Razlika je u nagradi od 200000 e i par miliona.
g

goran kos.

pre 12 meseci

Vjerovatno zato sto nisu smjeli da pobijede, pa je bolje da ostanu na klupi.
N

NoName 1

pre 12 meseci

Em što ne znaš gramatiku, nego ne znaš ni da brojiš. Nabrojao si PET igrača.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Bio sam na stadionu i evo mog mišljenja.Prvo da pohvalim ljude iz tsc-a,stadion je fantastičan,teren kao tepih,odlično.Ono što mi je baš paralo uši je mađarska muzika pre početka utakmice.Da li bi u Mađarskoj na nekom meču dozvolili našu muziku?Tsc u prvih 15-20 min mnogo bolji,Kuveljić nas je ubio na sredini.Erakovićeva najlošija utakmica otkad igra u zvezdi.Kad je tsc dobio crveni imali smo isti broj igrača jer ovo što Pešić igra nije fudbal.Potpisujem najlošiji igrač zvezde u poslednjih 10 godina.Jezivo koliko ništa ne zna,nemoćan,odvratno za gledati.Kangva mora sledeće sezone da zameni Kangu,mnogo brže i tečnije igramo sa njim.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Prvo, pored Kulibalija, niko ne moze da bude najgori ikada, zato sto ja imam vise fudbalskog u meni nego on, covek je jednostavno operisan od fudbala. Drugo, taj "najgori Pesic" je izborio drugi zuti i asistirao za gol Ivanica koji je prelomio utakmicu i uveo je u mirne vode. Mozete da ga prozivate koliko hocete, on je vrlo koristan igrac za Zvezdu, jer je em dobar napadac, em ume da izvuce hiljadu nekih koristi svojom kretnjom, kontrolom lopte i borbenoscu. Pritom je domaci igrac. Ko to ne vidi, stvarno ne treba uopste da komentarise fudbal.
M

Mrcina

pre 12 meseci

@Gostyy,Kulibalija ni ne smatram fudbalerom.Ja sam prvi bio za to da se Pešić vrati.To odvlačenje igrača nije dovoljno za prvog špica Zvezde.On uživo izgleda očajno,asistencija Ivaniću je bila jer je promašio loptu,crveni što je izvukao bi svaki normalan igrač izvukao.On se odbija od svakog igrača,brzinu je totalno izgubio.Na tv-u izgleda loše,uživo je još gore.I veruj,razumem se jako dobro u fudbal,tako da znam šta pričam.
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Шиља је играч за нашу лигу, и ништа више! Уме ту он дага умува погледом по овим нашим ораницама. За европу није, јер једноставно неможе! Штоби реко наш народ:"срце хоче, дупе неда!
@

@Gostyyy

pre 12 meseci

Hahahaha asistirao Ivaniću..
S

Svešampionski

pre oko 1 godinu

Svi predlažu neka rešenja za povećanje kvaliteta našeg fudbala, a šampionsko rešenje koje je ispred očiju niko ne pominje. Da se svim klubovima, TSC-u npr., omogući jedno 100+ miliona duga za neplaćanje, i onda će i oni biti mnogo mnogo šampionskiji i kvalitetniji, a naša liga suv kvalitet.
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Prvo nekog mora da zavoli vecinski srpski narod. Pa onda da pobedjujes reala,barselonu,bajerna,liverpula itd. Pa onda da imas 15 zavrsnica UEFA takmicenja, pa onda da imas proleca u evropi koliko dinamo,hajduk i partizan zajedno, pa onda da postanes prvak Evrope i Sveta, pa da pobedjujes u grupama LS itd. Tek onda mozes da pridjes najvecem klubu istocne evrope.

Chiske

pre oko 1 godinu

Aj nemoj tako sada, nije 100 vec 76m
v

večito.

pre oko 1 godinu

2 penala i crveni karton.. Kako beše koja ekipa u svim evropskim ligama ima najviše dosuđenih penala od 2017-2022? I koja ekipa ima najviše prelaza 1 u 2 i 2 u 1? Ave aleluja
n

najviseee

pre oko 1 godinu

penala zvezda da,odmah partizan iza sa par manje,ali sto se tice prelaza tu je partizan neprikosloven
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Jesi li gledao utakmicu?Kao prvo Tsc-ov penal je nepostojeći,bacio se momak pre kontakta,al dobro.Zvezdina oba penala čista kao suza,crveni potpuno zaslužen.
3

34 titula

pre oko 1 godinu

Šta kažu raspored i kalkulacije ko će biti drugi Čukarički ili TSC? Ko ima veće šanse?
N

Nedeljko_Kokot

pre oko 1 godinu

Bice onako kako odluci onaj koji je odlucio da crvena zvezda ovako brutalno dominira godinama
g

gios

pre oko 1 godinu

Cuka ce biti druga, a Lazetic je naneo gnev igracima Vose koja ce im uzeti bod zadnje kolo!
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Nedeljko_Kokot@ Zvezda je dominirala evropskim i jugoslovenskim fudbalom dok su drugi ispadali u 1 kolima Kupa UEFA i cekali na titule jednom 10 godina pa jos jednom 11 godina. Fudbal se igrao mnogo pre 2000-te.
с

срб

pre oko 1 godinu

Једино се зна куј неће да бидне !😊
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

Ima li neko info je li ziv Žeka Pantić, treba mi za njehove najmilije....:)))))
M

Mi

pre oko 1 godinu

Grobari, pratimo samo odbojku. I od košarke smo digli ruke.
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Da je bilo 36 kolo TSC bi onda izveo najjaci sastav od pocetka, a ovako odmarali su se za Novi Pazar. Za njih su 73 boda u prvenstvu zivot, od kupa se ne zivi. Umesto da FSS digne nagradu na milion evra ko osvoji kup, oni po starom vec godinama u nazad 200 ili 250 000 evra za osvojen kup.
p

procenti

pre oko 1 godinu

Moj ćale kaze da ovog Erakovića gura dobar menadžer.
1

11211

pre oko 1 godinu

Tvoj ćale nema pojma
A

Agenz55

pre oko 1 godinu

Prodajte Erakovića dok mu je cena high, ipak u LŠ su azdaje a njega voza Sasa Jovanovic. Trebali bi dovesti Danilo Arboleda bivseg igrača serifa koji je pojeo sve zvezdine igrače +real u Madridu, nadskakao benzemu i blokirao sve!
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

ne bas dobro odigrana utakmica TSC poceo bez 4 iz prve jedanaestorke a mi nonsalantno uz sramno sudjenje gde sudija prvo izlisli penal umesto da da zuti za simuliranje( mislim da VAR nije ni gledao ovu situaciju) zatim im ne svira skoro nista Zvezda je na kraju imala duplo vise prekrsaja , zatim tek na odluku VAR-a dosudi penal gde se iz aviona videla golmanska odbrana igraca (zasta je dobio samo zuti karton) a potom kod drugog penala pa pusti prednost i da se Bukari useta u gol on im daje jos jednu sansu da se odbrane a na kraju jos njihov licemerni trener ( zna se ciju je skolu prosao) sarkasticno prica o sudjenju

brankonikolicbeograd@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ovaj vajni klub izađe na utakmicu protiv Zvezde bez 4 najbolja igrača. Napraviše sprdnju od Kupa Srbije da im pozavide Kolubara i Napredak. Šta kaže Lazetić? Opet krive sudije? Sramoto jedna.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

TSC, Vojvodina, Čukarički, Partizan 0 bodova u Evropskim takmičenjima sledeće sezone, pojma nemaju. Crvena zvezda isto 0 bodova u Lš ako ne dovede 5-6 kvalitetnih igrača a mnoge od ovih koji igraju godinama ne otpusti.
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

Ja mislim da je lazeticu najteze kad posle utakmice mora da ode kod ove novinarke i kaze jeste zasluzeno smo izgubili ..kako je zbrisao... Ilic djakovac i vidakov nisu smeli da pocnu...sve to znas oni te gaze a ti moras da se smeskas. Na ferku ovo bi bila utakmica na krv i noz....

Bojank91

pre oko 1 godinu

Ma namešteno 100%. Da nije namešteno Zvezds bi imala 0 bodova i gol razliku 1:85. Beži bre
p

pravda za

pre oko 1 godinu

Stankelu i Sampdoriju..
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Bravo momci, ajmo po duplu krunu.
R

RealniDelija

pre oko 1 godinu

Nikako mi nije jasno kako ovako ne mozemo da polupamo grobare? Oni nas oduce od fudbala! A mi kao dominiramo u svim utakmicama osim u derbijima! Lici na sklanjalice i placenu titulu!
j

jesteeee

pre oko 1 godinu

ti si delija ko ja najveci grobar,evo ja kao najveci grobar kazem da zvezda zasluzeno osvaja titule jer nismo dobili istu 1 za 4,5 godina,a i nema veze derbi skoro pa nikad,jer se titula osvaja u malim utakmicama,retko kad u derbijima,kad se resavala u derbijima,zvezda je tad dobila i uzela titule,i eto,tako to,moj realni delijoo
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Daj brate grobaru ne stavljaj lazno ime, sutra ce te pojesti savest, sto si sam sebe lagao. Mi sa vama ne mozemo dobro da igramo iz vise razloga. Prvi je sto vi u svakoj utakmici unosite nervozu, zalecete se na sudije, pravite stalne prekrsaje, i seckate igru. Drugi je sto nasi igraci cuvaju noge od vasih mesara, jer svaki pocetak derbija vi krljate u meso, naravno da ce se svako normalan plasiti. E to izazove treci faktor, jer kad nasi igraci izgube volju za igru i zestinu, zbog te vase taktike, lomi u meso, do koske, vi onda pocnete da srljate da bi dokazali kako ste vi eto bolji od Zvezde i sve je namesteno protiv vas. Cetvrta stavka je sto vecina vasih igraca mrzi Zvezdu vise nego sto voli Partizan zbog nabijenih kompleksa, i ponasa se kao na bojnom polju na derbiju. Peta stavka je iskereno nasi igraci imaju taj nelagodni osjecaj straha da ne naprave gresku protiv vas, a to nam se obije o glavu i utice na utakmicu. Necu da pominjem vase kviske ili pomoc sa strane, to svi dobro vidimo i znamo. Pa opet tvrdi kako je prvenstvo namesteno, i kako ste vi sa krs timom trebali da budete prvaci, otvori oci i vidi kako vam se stima da zauzmete drugo mesto u prvenstvu, placa vam se licenca za evropu, a realno ste tim za sredinu tabele. Ono sa TSC sto ste pobedili je smehotres, da su smeli da igraju kao danas protiv Zvezde, nabili bi vam petardu. Toliko o namestaljkama.
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

Nemoj mnogo da cmizdris sine, tek slede godine dominacije Zvezde i mnogo mnogo osvojenih duplih kruna !!! :))))))
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

Zaslužena pobeda Zvezde. TSC nije dorastao Zvezdi nije mi jasan ovaj trener TSC-a svi penali su bili čisti kao suza
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tsc ako ne dovede 5,6 vrhunskih igraca tesko sa ovakvom igrom i losom odbranom moze nesto u Evropi.Mozda im se i Zarko Lazetic sklonio ali ovo prvo je ipak.
D

Daki 0212

pre oko 1 godinu

Moze li ikada, ali IKADA BEZ PENALA I CRVENOG KARTONA?????????????????.????? KAD JE GUSTO SVIRAJ DVA PENALA!!! STRASNO
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Pa ako si gledao utakmicu reci nam sta je sporno??? Koji to penal nije bio, i da li nije bio crveni? Na 0:0 su imali oni penal nisu ga dali i to je prelomilo mec.
p

prc

pre oko 1 godinu

Nista sporno...dva penala cista ko suza, sudija po pravilima moze da svira i deset penala i da da i tri crvena...sta tu nije jasno...procitaj fudbalska pravila pa onda komentarisi
3

34 titula

pre oko 1 godinu

Hoćeš da kažeš da nisu bili penali i da ono nisu bili žuti kartoni.
G

Gostcovke

pre oko 1 godinu

Cek malo,sve trepcem i ne verujem,Srnic?? Taj lik je jos kod nas? Brat cekicar mu zakucao izgleda poziciju u klubu. Bravo Zvezdo i upravo! Bravo!
9

95

pre oko 1 godinu

Srnić je naš vojnik i mi trenutno nemamo zamenu za njega. Ako juriš pluseve namerio si se na pogrešnog
G

Gostcovke

pre oko 1 godinu

@95 Druze,jesi li ti napunio 13 godina pa ti dali malo roditelji da se igras na netu? Vojnik? Gardista? Zbog takvih "vojnika i gardista" smo propadali dok ih nije Miloje razjurio! Cuj vojnik hahahahaha o svako danas kuca po netu! Kako si me bas pogodio sa plusevima...jel ti to neko pomogao da kazes ili si sam smislio?
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Ne treba nama vojnik, vec igrac, odnosno igraci. Mani me te price Srnic Zvezdin vojnik, evo i ja cu biti vojnik, mogu li sad u Zvezdu???
n

nR

pre oko 1 godinu

Tuga. Nema sta vise da se kaze. Arkan i Obilic bi pozavideli na ovakvoj sezoni.
p

prc

pre oko 1 godinu

Ovo je tek pocetak pada partizana...kakva setva takva zetva...ove godine 4 a naredne 10...one tamo ispadate iz lige a onda moguc i katanac...zamislite tandem VV vec pre pocetka prvenstva u finansijskom izvestaju napisali i uracunali pare od ucesca u grupnoj fazi LE i ucesca u LS ..pa sada da vidimo da li oni su nesto znali unapred( da li ce partizan biti poguran do drugog mesta) ili su tako hteli da prikazu manji dug kluba iz humske
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Da Partizan nije napravio onoliko neverovatnih kikseva TSC i Čukarički ne bi videli Ligu Šampiona ni za tri života.Ma koliko hvalili ovaj TSC,iz aviona se vidi da tu nema ni tradicije,ni navijača ni kvaliteta za Evropu.Da nije onog modernog stadiona bio bi to skroz provincijski i instant produkt.Kad ti Mađari zavrnu slavinu od njih će ostati samo uspomena.Ionako Zvezdu ne mogu da pobede ni u snovima kao ni Partizan.
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Klub koji igra tek 3-4 godine Superligu, očekuješ da ima sve to kao oni što je igraju 40 i više godina!?! Polako prijatelju, ugled i sve to što pričaš se vremenom stiče. TSC je zdrava priča, vode ga pametni ljudi. Nadam se da su im ovakve utakmice reper šta im treba za igranje u Evropi na jesen. Ako se ne pojačaju, biće loše po njih, izgubiće zamah, a ako se pojačaju, lepa budućnost ih čeka.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

S ovim Erakovicem u LS, napravi ga ovaj Jovanović budalom a sta ce tek biti kad dodju evropske aždaje Haland, Levandovski, Benzema, Mbape. 🙉🙉🙉. Prodaj to Terzo i ne budali i ne zateži i tri miliona je dosta a kamoli devet ako daje ko.
n

nekilik120

pre oko 1 godinu

Slazem se da ga treba prodati ali ti si lud ako mislis da je Erakovic los igrac, jednom covek u 100 meceva odigra lose i odma bude pikiran, samo trazite nekog da napadnete.
h

hita

pre oko 1 godinu

Nije mi jasna kalkulacija Lazetica. Sastav ekipe na pocetku govori sve
G

Gost758758

pre oko 1 godinu

Pa što mu odmah nisi javio šta da ispravi.
p

pa1

pre oko 1 godinu

Sa severa digla se prašina... Bravo Zvezdo!
g

gost555

pre oko 1 godinu

Cestitke zvezdi,ali me zanima zašto Banjac iz Krasnodara je ispod radara FSS,a igra odlično tamo nije dobio poziv a dobila razna drveca
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Mislim da je Bukari još jednom dokazao zašto su ga otpisali u Gentu (belgija) i Nantu (Francuska)!
D

Delije sever 1989

pre oko 1 godinu

Bas mi je drago sto su ga se odrekli, jer je Bukari predobar igrac za nase uslove. Samo malo da se posveti ekipi a ne sebi, bice top. U nekim situacijama jeste sebican, sto je danas pokazao kod drugog penala, kada se se svadjao sa Kangom ko ce da ga izvede.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Samo da se ova sezona više završi 🤯 i onda kad Bahar dodje da remontuje ekipu i da posložiti kockice... Samo CZ ❤️🤍
F

Fußballspieler

pre oko 1 godinu

Ova me utakmica malo podsetila na prvu utakmicu Zvezde i Rendžersa u Glazgovu. Izgleda da smo nešto i naučili iz svojih grešaka!
M

Makks

pre oko 1 godinu

Ovaj Lazetic je olicenje grobarcica i njihovih kompleksa. U najavi utakmice sve super, postovanje protivnika, a posle 90min urlanje na novinarku Guzijan i ironican osmeh uz "fantastican" sudija... Sta ti je sudija kriv botino, ostavio si Ratkova i Ilica na klupi, dobio penal u petom minutu. Kako bole titule, a tek ce... P.S. Vi cete u kvalifikacije za LS, kad vas dohvati Porto necete znati na koju stranu napadate
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Bukvalno. A sudija je odsvirao skoro bez greške.
r

rdf

pre oko 1 godinu

Lazetic bi vrlo rado prepustio mesto u kvalifikacijama za LS partizanu...
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Dupla kruna,ole.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Gost 9 Bice Hvala Bogu!!!!
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Мијатовић подсећа на Луки Јовића. Боље он да игра,а Пешић на трибине.
G

Gif

pre oko 1 godinu

Jel može neka utakmica da se završi TSC-Zvezda a da Lazetiću nisu krive sudije!!?
N

Ne moze

pre oko 1 godinu

Bole duple krune u nizu, a tek ce
G

Gif

pre oko 1 godinu

Čovek dobije penal u petom minutu,promaši dve 100% šanse posle toga i onda mu kriv sudija i tako svaku tekmu.Tačno ni natero sve trenere kao u NBA da mora da priča bar 3 minuta,nećeš da pričaš 2000 evra.
e

ejjj

pre oko 1 godinu

ocajno odigrano, m milojevic ima vise srece nego pameti...
W

Whhhloo

pre oko 1 godinu

Hvala Borjanu, da su dali gol sa Penala mi bi ispali...
Ć

Ćuti

pre oko 1 godinu

sreda je pa su bili penali inace bi bilo užasnih komentara.
r

realno...

pre oko 1 godinu

Borjan nas jos jednom spasava ,ovako u finalu nece ici...slabo je ovo
p

prti

pre oko 1 godinu

Kom finalu mogu svakome dva gola fore dati. Razlika u kvalitetu igraca 2 ranga izmedju Zvezde i ostatka lige. Dlgodine bice i veca.
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Pa dobro samo je razlika u kvalitetu igraca, nemaze vi pojma s fudbalom, TSC igra mnogo lepsi fudbal od vas.
J

Jedino

pre oko 1 godinu

je realno da si ti Grobar i da ste odavno ispali iz kupa za ovu sezonu hahahaha.
M

Ma

pre oko 1 godinu

sta te briga stiže Jos jedna dupla kruna,opusti se.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Bravo Zvezdo, najbolja si!