Komentari na vest

Zvezda hoće Vošinog bisera, u zamenu nudi Petra Stanića!

D

Džaro

pre 11 meseci

Zvezdaška transfer filozofija (na domaćoj pijaci) svodi se na ono: "kad je mukte i sirće je slatko"... što će reći: Najslađe je kad istočiš iz tuđe bačve. Ako ne milom, onda silom.
D

Džaro

pre 11 meseci

Zvezdaška transfer filozofija (na domaćoj pijaci) svodi se na ono: "kad je mukte i sirće je slatko"... što će reći: Najslađe je kad istočiš iz tuđe bačve. Ako ne milom, onda silom.
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Kao Zvezdas ovo u potpunosti podrzavam. Jacanjem Vose, TSC, Čuke, jačamo našu ligu...Zao mi je sto je i Veljko otisao u Madjarsku, mislim da je tih 400k mogao platiti i TSC, Čuka ili Voša...Vreme je da liga ima 5 ozbiljnih klubova i jos 6-7 iole normalnih i spremnih da igraju fudbal. Sad treba samo poraditi na infrastrukturi, vidjeti da po Ruskom principu neke klubove infiltriramo u neke druge sredine gdje ce dobiti i teren i publiku a i podrsku gradske uprave, zato podrzavam u potpunosti neke moguce i fuzije, treba iskoristiti trenutak i za 2-3 godine napraviti 2x jacu ligu nego sto je sada, sa solidniđ terenima, dobrim stadionima, pa nam djeca nece ici sa 16 godina na zapad i nece TV prava biti manja od jednog polovnog audija...Sportski Pozdrav.
M

Mora..

pre 11 meseci

Sve si lepo rekao, ali racunaj da se to ostvaruje za 10 godina, a ne 2,3.. pa Nemci su napravili reorganizaciju 2006te, 2014te stigli do rezultata ali vec posle te prve generacije opet pali u problem.. moraju se praviti dugorocni planovi i planovi za posle uspeha, itd.. i da sve to radi jedna struktura u FSSu, preko 10 godina, sa podrskom i drzave i javnosti (tesko brate, tesko)..
b

babangida123

pre 11 meseci

Kao ljubitelj fudbala, najviše bih voleo da Stanić ode u TSC i da tamo eksplodira, a Bukinac da dobije šansu u Vojvodini, pa ako pokaže da je za Zvezdin prvi tim, onda neka ga Zvezda i plati i dovede. Ovo je jedan vid pritiska na TSC da poveća ponudu, ali mozda i znak da nema nista od Ristića za levog beka, u kom slučaju bi Zvezda trebalo da juri Terzića. Što se tiče Vojvodine, za iskorak u odnosu na prošlu godinu, posto Partizan neće biti ponovo tako nisko rangiran, Vojvodina mora da bude bolja od Čukaričkog ili TSC-a, a trenutno ozbiljno kaska u odnosu na njih. Mora da ostane Čumić, ali mislim da pojacanja iz Novog Pazara nisu ono što će napraviti razliku, kao i da koliko god dobru sezonu da je odigrao Majdevac, nije realno da je bolji igrač od Nemanje Nikolića. Ovo je trenutak da se najzad vrati Medojević i da iškoluje Miletića pored sebe, Kajević je lepo pojačanje, za Crnomarkovića i nisam siguran, bolje opcije bi nesumljivo bili Ivković i Kosanović koji su zaradili u karijerama novac, a pravo pojačanje za napred bi bio Srđan Plavšić, makar na pozajmicu, jer bi sa njim, Čumićem i Malbašićem Vojvodina imala mozda i najjaču kontru u ligi.
D

Don Vito Korleone@DsCz@D.V.Corleone

pre 11 meseci

@DsCz@D.V.Corleone – Vi subjektivno doživljavate ovu realnost! Danas je dominantna kultura laži i podmetanja, tzv., zamena teza! Laž i licemerje su ekskluziva ovog vremena. Sada ću vam izneti neke činjenice za koje verujem da će promeniti vašu percepciju događaja. Srbija je zemlja koja ima nekoliko miliona stanovnika i šta mislite koliko ima npr. prezimena Jovanović, Petrović ili Nikolić! Pa, zašto neko ne bi mogao imati iste ili slične nikove u komentarima?! U čemu je problem?! Je li vi mislite da ste vi Bogom dani, da imate autorizovani nik za života?! Vaše su priče stereotipne i banalizovane, svuda isijavate demagogiju i iluzije!
J

Jsd krtica si

pre 11 meseci

Pored toga što krade Nikove svaki dan Zvezdašima, vidi mu reči, pokušava da bude pametan, filozof neki .
T

Tiop

pre 11 meseci

SRBIJA IMA 6.8 MILIONA STANOVNIKA
Z

Zz top

pre 11 meseci

Smesan si ako mislis da nekom bas smeta to sto radis. Za mene si samo mali nepismeni lik...
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Ej mali, ako prestaneš da mi kradeš Nik, daću ti lizalicu.
V

VladaBg

pre 11 meseci

Izgleda da su jacanje TSCa i Cuke u nasem fudbalu doveli do toga da Vojvodina promeni svoju ambiciju da bude treci klub u Srbiji. Sada zele da budu peti
S

Samo citam

pre 11 meseci

I pomalo pljuckam ni Jugovica ni Vidica samo ovog treceg. A Vidica po potrebi malo svojatate malo ponizavate to je valjda osobina u skladu sa nadimkom.
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Ne bi on ni igrao u Zvezdi, ne može od trećerazrednih stranaca. Bolje da ne igramo LŠ.
d

d. g.

pre 11 meseci

Ne boj se. Tvoji će teško i u lk.
X

X2

pre 11 meseci

Zato ste cetvrti...U LS svi bi vas tamburali i ispade da je najbolje da neznalice iz humske igraju LK.
0

0192837

pre 11 meseci

Sto bi dovodili mladog igraca iz Vojvodine kad je Zvezdina fudbalska skola veoma poznata?Ipak su iz nje potekli i Ivanic i Katai.Prava fudbalska velesila,toliko je dobrih fudbalera stvorila.
G

Gost123

pre 11 meseci

Stvorila je Jugovica, Vidica, i Stankovica!!! Koji su, svaki za sebe, veci i vazniji za fudbal od celokupne istorije fk Vojvodina!!!!!!!

Chiske

pre 11 meseci

@Gost123 Stankovic je poceo u Teleoptiku... A prvo procitaj Vosinu istoriju pa onda pisi posto ovako ispadas ultra pglu... A da nije Vosinih vedeta i Vosinog trenera ne bi vi videli "Ušatog"
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Chiske. Daj bre dečko ne lupaj bre. Trebaš da ustaneš kada pričaš o Zvezdi. Što volim kada se javljaju navijači malih klubova da pametuju, a pogotovo oni navijači koji su ugašeni i koji su na birou 7, 8 godina. Šta će ti ta slika pored Nika, to je ugašeno, to ne postoji. ĆIRIBU ĆIRIBA...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Mali nemoj da dolaziš u Zvezdi tamo dovode drugoligaške strance koji neprave razliku ni u našoj ligi. Nagrabusili smo u LŠ.
X

X2

pre 11 meseci

Nece partizan skoro da nagrabusi u LS u narednih 10 godina sigurno nece biti prvak Srbije.
'

'Nele 007

pre 11 meseci

Ne mogu mladi igrači da dodju na red od trećerazrednih stranaca koje dovlačimo iz Š liga. Služićemo u LŠ za popravljanje gol razliku.
G

Gost Djape@Nele 007

pre 11 meseci

@Nele 007 – Pa, te standarde za popravljanje gol razlike na Zvezdi, je postavio onaj, mislim da se zvao Vladan MIlojević, koji je od nekih sportskih novinara bio proglašen za “pedantnog stručnjaka” i “velemajstora kvalifikacija”, što je i dokazao kroz primljene “petarde” i “šestarde” u grupnim fazama LŠ. Prema tome. to nije ništa novo, mi idemo zacrtanim stazama kojeje utabao Vladan Milojević!
@

@Nele 007

pre 11 meseci

Onaj koji ti je ukrao Nik sa tom tačkicom, taj i sam sebi odgovara na komentar sa isto ukradenim Nikom Gost Djape.
F

F5

pre 11 meseci

Vickast si ti..znas razliku izmedju Koka kole i partizana..Koka kola se puni u Zemunu a partizan na Maksimiru..toliko o standardima..
V

VladaBg

pre 11 meseci

Izgleda da su jacanje TSCa i Cuke u nasem fudbalu doveli do toga da Vojvodina promeni svoje ambicije da bude treci klub u Srbiji. Sada zele da budu peti
v

vidoviti

pre 11 meseci

Ovo ako Vosa prihvati nije uprava normalna,mali je jedini bek u Srbiji koji ce igrati za reprezentaciju 100%
-

-//-

pre 11 meseci

Vojvodina bi dobila 3 fudbalera za Evropu da igraju.. Šljivić je biser ,on može da vredi milione e
n

nso

pre 11 meseci

Izgleda dolazi Majdevac u Vosu...
O

On ni u Vosi ne moz

pre 11 meseci

Da opepeli, samo neka ide
г

гост 1312

pre 11 meseci

Дерик Дел Бој Тротер би правио боље и по клуб успешније трансфере од наших генреалног и спортског! Одбијеш 150 хиљада и 50% да би га дао џабе за клинца који ће на јесен отићи у Графичар. Сулерталенат на нивоу Мотике, Митровића и свих осталих суперталената који нису виђели терена. ФК Комбинација, тако треба да се назовемо!
N

Navijac 88

pre 11 meseci

Mislim da je skupstina prosle godine usvojila odluku kao za vreme Bate nema transfera u bg, tako da od ovoga nema nista.
T

Tippy

pre 11 meseci

Bezite deco od zvezde Ako ocete da napravite neku karijeru..
X

X2

pre 11 meseci

U partizanu ih ceka svetla buducnost al mora neko da upali svetlo jer grobari zive u mraku.
S

Sale555

pre 11 meseci

Ponudite nekom Srnica i Gobeljica u zamenu, a ne jednog od najtalentovanijih mladih igraca.
6

687

pre 11 meseci

Smaraš brate!
E

Esex

pre 11 meseci

Evo nudim ja tebi 1 evro da ti meni das milion evra

Sakur

pre 11 meseci

naravno da se filijala da im proda igraca za neki sicu,kao sto je to odradila i druga filijala iz subotice za ada,oni bukvalno celu ligu imaju u filijalama sem Partizana i tsc
m

maestro

pre 11 meseci

Zeznuo si se, partizan je nasa filijala. Razmisli malo...
L

Lord Lukan

pre 11 meseci

Kaze navijac kluba, cije rukovodstvo ugasilo Zrenjanin i Borcu, ne isplativsi ni transfer ni procente od dalje prodaje za Zorana Tosica i Stefana Savica🤣😂
h

hahaha....

pre 11 meseci

Kula,dvor,smederevo,mladost gak,čukarički....zapitaj se čije su to drugarice...
d

d. g.

pre 11 meseci

Po rezultatima i vi ste filijala.
k

komedija

pre 11 meseci

Pa deremo redovno i cas i TSc🤣🤣🤣
R

Raša P

pre 11 meseci

Milko Đurovski, Stojković, Milojević, Kleo... Liči mi na filijalu!!!
S

Snoopy

pre 11 meseci

Sta vec si zaboravio hajduk.kula.metalac.bsk borča.predsednici i vlasnici drugi klubova sedeli u vašem upravnom odboru.Dzomba.Vucurović to si zaboravio
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 meseci

Stanić je bolji od svih zadnj8h veznih u Zvezdi,,,samo što izgleda ima menadžera koji ne voli okretne igre.
X

X2

pre 11 meseci

Zato grobari vole okretne igre..igraju okretno kako im Vazura svira...okrece ih samo tako...
M

Master inženjer IT

pre 11 meseci

Ako Zvezda daje Šljivića koji je najplemenitiji vezni igrač u zemlji onda to Vojvodina mora da prihvati odmah. Inače cela generacija 2005 je izuzetna, verovatno najtalentovanija generacija Srbije zadnjih desetak godina, od Novozelandjana. Marinković i Lijeskić golmani. Majstorović(Dinamo Moskva), Vasiljević(Atletiko Madrid), Simić (AC Milan), Serafimović(Čukarički), Nedeljković (Zvezda), Bukinac(Vojvodina), Stanković (Inter), Mladenović(Ajntraht), Šljivić(Zvezda), Mijatović(Zvezda), Bubanj(Zvezda), Milošević(Štutgart)...
Д

Дејан нс

pre 11 meseci

Гобеља тражи нови клуб,чека Каћиног менаџера
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Eve me u kaficima, kao pravi ulicar. Slavu ne slavim, zato sam tako iskrivljenog uma.
P

Pee

pre 11 meseci

Prvo vratite Borjana na gol gde mu je mesto!!!
m

maestro

pre 11 meseci

Pogledaj kako Omri brani..hobotnica.
G

Gostnapost

pre 11 meseci

To kad ti budeš imao svoju ekipu
T

Tuneki

pre 11 meseci

Blizanci bi sve za dzabe,na mufte Ne moze vise
@

@

pre 11 meseci

Pa jedan blizanac vam i uzima kad mu se cefne. Kad ste filijala , jbh
Y

Yxxc

pre 11 meseci

Ovde bolje prolazi Stanic jer ce on da igra. Ovaj mali iz Vojvodine ako je pametan bolje da ne dolazi u Zvezdu jer su sanse da ce uopste dobiti priliku da igra kao i moje da cu se poigrati sa Monikom Beluci.
R

Rkee

pre 11 meseci

Mrklela je sigurno radi na ovom transferu
D

Don Vito Korleone

pre 11 meseci

“Staniću bi transfer u Vojvodinu mogao mnogo toga dobrog da donese, jer kod Baraka Bahara verovatno neće imati veću ulogu”, stoji u tekstu g. Aleksandta Miloševića, koji je sjajno procenio situaciju u Zvezdi, posle jednog nevezanog razgovora sa Barakom Baharom! Pa, sam Stanić, treba da zna da nema nikakvih šansi pored takvih gromada kao što su Kanga i Kangva, koji su se tokom godina etablirali kao sjajni igrači za povratne pasove. Oni su davali takmičarsku notu Zvezdi prošle jeseni u grupnoj fazi LE, kada smo osvojili “odlično” četvrto mesto! Mogu da zamislim kako će Kanga i Kangva igrati kvalitetno sada u LŠ, zato je bolje Staniću da ode u Vojvodinu!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Šta bi, danas je moj Nik na redu. Sutra prelaziž na Zvlat BG, CaleB pravi, Darkoki, 'Nele 007 itd itd. Pogledaj se u ogledalo mali dečače bez obraza
N

Nele 007

pre 11 meseci

Neko 4 u grupi a neko 4 u prvenstvu...
D

Don Vito Corleone@Don Vito Korleone

pre 11 meseci

@Don Vito Korleone - Samo da pojasnim! Ja nemam nikakvih dodirnih tačaka sa piscem komentara pod šifrom “Don Vito Korleone”! Možda će se nekome učiniti da je štamparska greška u pitanju, jer treći deo moje šifre se piše sa “Corleone”. To je isto kao što postoji razlika u nadimcima “Cile” i “Kile”! Jedino je razlika u tematici koju obrađujemo i pristupu toj tematici. Zato sam siguran da čitaoci prepoznaju ko sam ja “Don Vito Corleone”.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. I ovaj tekst gde priča da li se piše Korleone ili Corleone, i to je tekst od malog kradljivca mog Nika. E mali mali uvek te 👀👀👀👀
D

DsCz

pre 11 meseci

@Don Vito Korleone-Corleone. Ej ti što kradeš ovom čoveku Nik Don Vito Corleone, nemoj da se foliraš svi ovde znaju za tebe, džabe sam sebi odgovaraš na komentar. Kradeš Nikove i drugim komentatorima ovde. Ti si ubačeni provokator.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. I ovaj Nik mi je ukrao gde šatro objašnjava razliku između Don Vito Korleone i Don Vito Corleone. Eee mali mali.
p

posle ..

pre 11 meseci

Bakareca,evo u zvezdi i Bukinca....
S

Slaninari

pre 11 meseci

Tako je Zbiljicu sve rasprodaj, a dovedi slobodne prosecne igrace...
R

Raša P

pre 11 meseci

Bez Zbiljića sledi borba za opstanak a sa njim u predstojećoj sezoni očekujem drugo mesto za Vošu. Zvezda nema konkurenciju.
L

Lazetic

pre 11 meseci

Bukinac i Kovacev ne dobijaju sansu zbog sd Marka MJMaradone, koji je od procenata pazario nova kolica 😐
T

Ta odakle

pre 11 meseci

vam vise ideje? Kovacev je katastrofa, pobogu
o

ovo je

pre 11 meseci

jubilarni 50 vošin biser u zadnje tri godine....većina sad rade kao treneri u školama fudbala....
M

Mile led

pre 11 meseci

Pa oni su nam filijala šta ima da nudimo, samo razmena
L

Lalos

pre 11 meseci

Nema saradnja sa titovim blizancima
c

czrsb

pre 11 meseci

Sljivic, Knezevic i Stanic su ponudjeni Bukinac ima ponudu Bolonje 1m 15 posto od naredne prodaje.
-

-/-/

pre 11 meseci

Ponudjen Šljivić za Bukinca???
K

Kakvi

pre 11 meseci

Muljavci berzani. Bukinac ima ugovor još 3 godine i biće standardan levi bek jer odlaze i Đorđević i Antonijević koji se nije dokazao. Imaju oni svoju školu zar ne.. Samo se teško setiti kog su proizveli od Baste Janković pe 20 g.. Nikog vrednog pomena. Za razliku od Vojvodine. Krasić Lane Kačar Tadić Aleksić Radoja Sergej Vanja Gaćinović Babić a sad Kabić Milošević Majstorović Bukinac a dolaze Lanetov sin Lazar pa Boškanov Vuk Hromiš Abadžija... Sve nosioci od omladinskih do A tima
B

Brzvoz

pre 11 meseci

Antonijevic je razbio i u potpunosti se dokazao. Bukinac ima ponudu iz Italije milionsku...
S

Snoopx

pre 11 meseci

Zatp ste vi da pravite igrače. .Sta ste vi osvojili vredno pomena????
E

ElemnT

pre 11 meseci

Verovatno su Grujic, Jovic, Racic, Maksimovic, Joveljic, Ristic isto u Vojvodini ponikli.Daj bre decko, nemoj ovde da pises bajke.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Ne preteruj, molim te, pogledaj samo poslednji spisak na SP (a mozes i jucerasnju utakmicu) pa ces lepo videti koga su oni sve izbacili. Inace, navijam za Partizan.
0

011.011

pre 11 meseci

Kacar, Krasic, inace jaki faktori ha ha ha.Sta pisu ljudi auuuuu?.
R

Realnooooo

pre 11 meseci

Preterujes malo, Gruji, Jovic, Jovanovic, Maksimovic itd?
A

Ajde??

pre 11 meseci

Danijel Aleksic, Krasic, Kacar i jos par nabrojanih pa to je smeh sto si nabrojao covece, to je 9 esalon ozbiljnog fudbala. Od ovih sto si nabrojao sam Marko Grujic napravio bolju karijeru od 90% njih zajedno.
V

Voša NSad

pre 11 meseci

Smanji doživljaj! Bukinac, Kovacev, Jovanovic, Abadzija... su igraci omladinskog tima i Voša je bila blizu ispadanja iz lige, dakle nije baš sve tako.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Koga smo izbacili u prvi tim posle Baste. Grujić, Ristić, Spajić, Jovanović, Terzić, braća Ilić, Jović, Joveljić, Lazetić, još pola sam ih zaboravio. Tačno je da se u Zvezdi mulja, tačno je da Zvezda ne izbacuje mlade igrače onoliko koliko bi trebalo, ali šta to tebe briga. I kakve to ima veze sa tvojim malim klubom. Čuj navijač vojvodine našao da proziva Evropskog i Svetskog šampiona, koji smehotres.
E

Ej Firmaš

pre 11 meseci

Kako je biti 7, 8 godina na navijačkom birou. Ćiribu Ćiriba... Ahahaha 😂😂😂😂🤣😂😂🤣😂🤣🙃🙃🙃
X

XD

pre 11 meseci

Pa tome i služite. Koga je proizve M. Siti? Neko kosi a neko vodu donosi.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Nebitno! Gobelja traži novi klub. Ništa više neće biti isto! Potres koji će Marakanu pomeriti cca. 100m ka Autokomandi!
m

možda traži

pre 11 meseci

novi klub za izlaske,ne ide Gobelja nigde,gardista je to....
v

vlad@Zvlat BG

pre 11 meseci

@Zvlat BG – Hvala čitaocu pod nikom “Zvlat BG”, što nam je otkrio ovakvu ekskluzivnu vest! Čim je naveo da “Ništa više neće biti isto”, čovek je sigurno dobro upućen u dešavanja u Zvezdi. Znači Gobelja odlazi u Vošu. Pa, Gobelja neka je sa srećom! Želimo ti puno uspeha u daljoj karijeri i hvala ti za sve što si dao Zvezdi!
T

Tuneki

pre 11 meseci

Mladi levi bek Bukanac da dodje i da sedi 4 godine na tribinama
g

gostinfo

pre 11 meseci

Marko J ne voli levog beka iz menadzerskih razloga. Ima i inostranih ponuda Buki. Stanic je dobar tehnicar, ali ozbiljan problem Sa trcanjem i kretnjom! Ne treba saradjivati sa blizancima. Ponudjeni su Stanic i Sljivic.
-

-/-/

pre 11 meseci

Ponudili Šljivića i Stanića??!! To je nerealno
N

Nele 007

pre 11 meseci

Odlican posao i za Vosu i za Zvezdu, naravno i za oba igraca.