Stefan Bukinac (©MN Press)
Stefan Bukinac (©MN Press)

Zvezda hoće Vošinog bisera, u zamenu nudi Petra Stanića!

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.06.23. | 14:24

Novosađani pregovaraju sa šampionom oko razmene...

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Sada već standardno deficitarna pozicija ne samo u Srbiji, ali u Ljutice Bogdana se nadaju da su pronašli rešenje i spremni su da tu procenu potkrepe i delima. Prema informacijama Mozzart Sporta, Crvena zvezda želi u svoje redove da dovede Stefana Bukinca, perspektivnog levog beka Vojvodine.

Izabrane vesti

I ne samo to, crveno-beli su spremni da za momka rođenog 2005. godine Voši ustupe Petra Stanića, koji bi u većini klubova Mozzart Bet Superlige imao zagarantovano mesto startera. Navodno, novosadski i beogradski crveno-beli već su imali obavili neke pregovore.

Bukinac inače nastupa nastupa za Vošine omladince, ali trenira sa prvim timom novosadskog superligaša. Pet puta je bio na klupi sa seniorskim timom, ali nije još upisao debi za prvi tim Novosađana. Standardni je U18 reprezentativac Srbije, a prošle godine bio je deo ekipe koja je igrala na Evropskom prvenstvu za kadete na kome su “Orlići” stigli do polufinala.

Uostalom, jasno je da su u Zvezdi namirisali veliki potencijal čim su voljni da Vojvodini zauzvrat ustupe Petra Stanića, 21-godišnjeg ofanzivnog vezistu, koji je prethodnu godinu proveo na pozajmici u subotičkom Spartaku. Podsećamo, prema saznanjima Mozzart Sporta prethodno je Zvezda već odbila ponudu TSC-a od 150.000 evra i 50 posto od naredne Stanićeve prodaje. Što samo govori o tome koliko u Ljutice Bogdana očekuju od Bukinca.

Sa druge strane, i Staniću bi transfer u Vojvodinu mogao mnogo toga dobrog da donese, jer kod Baraka Bahara verovatno neće imati veću ulogu. Rasplet se očekuje u sledećoj nedelji...



tagovi

Petar StanićLetnji prelazni rok 2023Stefan Bukinac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara