Komentari na vest

Zvezda i Šerif kao ovnovi na brvnu oko Ada, stopirani odlasci do Haife

G

Gost1989

pre gotovo 2 godine

Ago Gegaj
M

Mrsoja

pre gotovo 2 godine

Ma samo da gobeljic ostane u timu bojim se da ga nebi prodali
I

Info iz prve ruke

pre gotovo 2 godine

Pavkov sigurno ostaje!
З

ЗИКИ

pre gotovo 2 godine

кРИМИНАЛ БИ БИО ПРОДАЈА иВАНИЋА НАКОН мАКАБИЈА.ЈЕДИНО АКО ИМАЈУ БОЉУ ЗАМЈЕНУ. ИГРАЧА КОЈ ЈЕ ОДМАХ СПРЕМАН ПОПУТ КАНГВЕ ЕРАКОВИЋА ЗАДРЖАТИ ДО ДЕЦЕМБРА И ДОВЕСТИ ДЕСНОГ БЕКА И НАПАДАЧА
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ako Erakovic ostane biće na polusezoni minimum 20% skuplji.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Iskreno Ivanica pa cak i Kataija posle kval bi mogli prodati. Nebi bili nista slabiji. Mislim da im pada cena i da su se prezasitili ovde posebno Ivanic. Cupu treba prodati mnogo kiksa i to skoro na svakom mecu. Kad sam video da je dodao loptu u noge igracima Kolubare (sreca ti nesrecnici nisu ni znali da iskorise) odmah mi je bilo jasno da covek treba da se proda... mora to bolje... sto se tice napada tu mi nije jasno sta se hoce... dovodi se Pesic istroseni a gura u prodaju Ohi i Pavkov... kao da imamo 20 napadaca...
B

Bice ovako

pre gotovo 2 godine

Na kraju cemo ga dovesti sledeceg leta bez obestecenja. A on nece imati 1.5 godinu takmicarskog fudbala u nogama. Potpisace ugovor na 3 godine, od toga ima dve godine da ga cekamo da proradi. Cim proradi, ostave mu nesto manje od jedne godine ugovora i precice u drugi klub bez obestecenja. A u medjuvremenu necemo napraviti igraca za tu poziciju (npr Stankovic) i dosta slicnih igraca ce proci mimo radara.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Samoubistvo je patriotski čin. Pokaži svoju ljubav prema Srbiji i pojačaj nam redove.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

E kad bas toliko zatezete pricu , ja bih zavlacio vas pa se dogovorio sa njim da izdrzi do sledece godine. U Januaru ide potpis , a u Junu ti damo milion na ruke iz inata Serifu .
O

Okay

pre gotovo 2 godine

I sta ti treba igrac bez 15 meseci fudbala?
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

@okay , da nece zaboraviti da trci ? Vec ne igra dugo i pitanje je kada ce. Da ga fizicki spreme i dovedu u takmicarsku formu ne treba im vise od mesec i po , tako da nije drama kao sto kazes..
N

Ne bacajte pare!

pre gotovo 2 godine

Imamo dovoljno igrača na sredini tako da Ado treba da dođe na zimu kao slobodan igrač i da se polako uklapa za sigurno učešće sledeće sezone u LŠ.
O

Odgovor

pre gotovo 2 godine

Ne moze na zimu da dodje kao slobodan igrac, moze samo u junu sledece godine. Pogotovu ako su mu primanja redovna, sto je u Serifu sigurno slucaj. Da nisu, kao Asanu, dobar primer, mogao bi sam da ode i nikome nista. Postoje sanse da trazi raskid ugovora jer ne igra i zato sto je na marginama (Bismanovo pravilo). Jedino to da proba(ju).
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

@Odgovor, Mislim da su duzni da mu omoguce da trenira u klubu. Uz prikladne termine tih treninga.
B

Bismanovo pravilo :)

pre gotovo 2 godine

no comment
G

Gosgosz

pre gotovo 2 godine

@Odgovor, ne postoji “Bismanovo pravilo”, ,postoji “Bozmanovo pravilo” i nema sa ovime nikakve veze, ono se odnosi na to da igrač može pregovarati sa drugim klubom 6meseci pre isteka Ugovora, bez da se postojeći klub ista pita,….Varcam se na Addoa,on sam ne može da traži raskid, ali klub može ako želi da mu da slobodne papire- jer je on odbio Ići na pripreme,samim tim on je taj koji izbegava obaveze koje je potpisao ugovorom, i još bi klub mogao njega da tuži. Naravno on bi se branio da je u strahu za goli život ali bi on je on taj koji bi morao da dokaže da je opravdavano u strahu.. Kako kada bi sada CZ odbila ići u Haifu radi istoga, a UEFA je već dala dozvolu da je ići OK, tada bi CZ snosila posledice…
K

Korak po korak

pre gotovo 2 godine

Ma daj, kakav Makabi. Korak po korak, šrvo prvenstvo pa onda Makabi. Ako se tako ne razmišlja onda se kiksne. Nije Deki lud, zna da se gleda samo prva iduća utakmica.
c

cinjenica

pre gotovo 2 godine

Zna se sta je rak rana ovog tima to je stoper kojeg smo doveli bez razloga a to je milunovic
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ajde bre vise, dojadili ste i bogu i narodu sa napadom na Milunovica. A kad Djed zabije golcinu Haifi u po Izraela onda ce te ga dizati u nebesa. Zna Deki i strucni stab da li je Milunovic dobar ili ne, iz mog ugla vidjenja utakmice protiv Pjunika, Milunovic je imao nekoliko rizicnih poteza, ali je zato imao i mnogo dobrih odbrana. U svakom slucaju momci nisu primili ni jedan gol sto pokazuje da su i posle 5:0 u Beogradu, bili dovoljno koncentrisani da odrade mec u Jerevanu. Kapa dole momci i hvala na radosnim trenucima, nadam se da ce mo uci u ligu Sampiona. Napred Zvezdo!!!!!!!!!!!!!!!
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Za sta Krsticic prima platu? Samo pitam.
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

U nedostatku drugih meta i nabrajalica ostao još samo Krstičić. Pa zar svi koji su tu moraju igrati? To je prosto nemoguće. Nijedan tim na svetu nema 11 plus 5 izmena igrača.
O

Odgovor

pre gotovo 2 godine

Prima platu da bi delio sa Magijom.
a

arhitekt

pre gotovo 2 godine

Verovatno pomaže radnicima koji održavaju glavni teren na Marakani. To više nije onaj Krstičić koji bio naš najbolji igrač u Salzburgu, kada je pokrenuo i poveo ceo tim ka našem prvom učešću u CL. Hvala mu na tome !
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Pa prima je da bi je gore podelio.
s

sale555

pre gotovo 2 godine

Prodaja Pavkova bi zaista bila glupost EPSKIH razmera.
G

GostKako

pre gotovo 2 godine

Kako god,mi ulazimo u jednu od najbitnijih utakmica u sezoni bez desnog beka,ja se nadam da ce Erakovic na beka bilo bi neozbiljno sa Gobeljicem
N

Najbolje Resenje

pre gotovo 2 godine

PRODATI PAVKOVA I BENA STO PRE,OSTAVITI OHIJA I DOVESTI BRZOG SPICA! OHI,PESIC I NOVI SPIC,TO JE TO!👍
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Brate zaboravio si da kažeš U INAT DUŠMANIMA😁 Inače podržavam triling špiceva, novi špic, Ohi, Pešić. Ali izgleda da su rešili da prodaju Ohija.
S

Selmir

pre gotovo 2 godine

OK, prodaš kao Erakovića i ko je zamena? Gura Stankezze malog prezimenjaka na bek, A ne kapira da može to isto da uradi s Mustafom. Neko bitan/bivši veliki ZVEZDIN trener/ im je već šapnuo nešto na tu temu, ali se trener inati. Poneo se Deki prerano.
T

Typhoon94

pre gotovo 2 godine

Ma Eraković na kraju kvalifikacija ide u Zenit, sigurna informacija, sve je gotovo samo se čeka da se i transfer zvanično obavi i objavi.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Daj boze.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Koje ludilo uslo u ovaj narod.Citas komentare i ne verujes sve sami naruceni tekstovi ili neka zavera ili onima iz Humske sta god im se dogodi Vucic kriv.Boze nam ti pomozi.
B

BLEFIRA ŠERIF

pre gotovo 2 godine

Ado ne igra pola godine. Ne znam koju to argumentaciju imaju!? Od inaćenja će imati samo štetu Šerif! S druge strane sa Sanogom se odigralo glupo i prilično nesmotreno. Teraš Sanoga, a mnogo je veći grešnik npr. Krstičić, koji od kad se vratio, nije mrdnuo repom, niti se nazire da će, a dovedeš ga kao veliko pojačanje za ogromnu platu!? DESNI BEK ni na vidiku?! A danas potpišemo dečka Rusa, koji je polušpic, bez jednog minuta u Sočiju, a u Zvezdi, ako nečeg imamo onda su to polušpicevi i klinci i matori. U najmanju ruku prilično čudno za neupućene. Mrkela neki dan ladno bubnu kako imamo desnog beka GOBELJU ... GOBELJA teško da može da bude BEK (VOKAL) , kod Kaće u studiju... Taj mali PJUNIK ima ODLIČNOG desnog beka, a mi nikako da ubodemo, ko da tražimo ne znam šta... Možda može neko da se ponudi Šerifu na pozajmicu, il ako baš ne ide, okrenuti se drugim ozbiljnijim opcijama za mesto zadnjeg veznog,jer u slučaju POVREDE KANGE teško da "olovni vojnik" Srnić može da nadoknadi. Zvezda prilično ležerno dočekuje TAJ DVOMEČ s MAKABIJEM , za koji sam Stanković kaže da ne može da im pronađe manu, A ladno danas najavi otkaz Sanogu?!
N

NN3

pre gotovo 2 godine

Verujem da je jedini razlog za puštanje Sanoga broj stranaca i ništa drugo. Bar se nadam da je to razlog jedini. Sve drugo bi bilo suludo i idiotski
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Sanogo od kada je dobio na sudu Arape za 5 mil. više nije prepoznatljiv. Protiv Pjunik igra klasično bojkotovanje. Zbog takvog odnosa hvala za sve dosada i marš iz Zvezda!!!
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Sanogo je odbio da potpiše novi ugovor( ne ulazim u priču oko primanja) i naravno da neće imati status koji je imao jer mu je do kraja starog ostalo nešto više od 4meseca i pride su mu33godine.
@

@ Raša P

pre gotovo 2 godine

Jeste, ali je pre toga on bio bojkotovan od finala kupa do Pjunika, po starom fazonu, kad se igraču, kom ističe Ugovor, veštački pokušava da obori cena guranjem na klupu. Ok pravo je Zvezde da igra igrice koje joj donose nekakvu zamišljenu dobit, ali je isto tako činjenica da se na drugoj strani nebrojeno puta prosipalo nerezonski, poput Bakajoka, Spidija, Van la Pare, Kanjasa, Garsije, Rikardinja, Žandera, Jirke, Falka, Pićinija i da ne nabrajam, gde se mnogima nije čak dala ni ozbiljnija šansa, A da ni ne pričam koliki su višemilionski promašaji pravljeni prilično nepromišljeno, nekad i naivno, češće u samo jednom cilju... Daleko od toga da Sanogo nema mane. Naprotiv ima ih mnogo. Često je nepotrebno pregrub, nesmotreno dobija kartone, ume da pravi penale, spor je, ali boljeg nemamo, A s malo mudrijom politikom mogli smo da ga zadržimo u potrebnoj formi makar do eventualnog ulaska u ligu šampiona, A potom ako rešiš zadnjeg veznog, onda je fer predočiti mu da na njega računamo kao na bek ap varijantu, pa ako neće, časno se razići s čovekom na kulturan način, jer je bio oslonac, a i da nije, Zvezda je veliki klub!
G

Gariii

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno da cekaju zadnje dane prelaznog roka da prodaju igrace a i da dovedu.Gomilaju igrace sad,a kolko tih igraca mogu da kad udju mogu da naprave neku razliku,da zamene glavne nosioce tima.Pogotovo sto neki nedobijaju uopste sansu,a neki na kasikicu.Od 30 igraca koji su na spisku opet ce samo 15 igraca igrati,dali i tolko.I ako prodaju Erakovica,sta ce onda,Sanogo da im igra u odbrani?I stvarno ne znam jel bas tolki problem da nema desnog beka nigde,ama bas nigde.Sta je sa omladinskom skolom?Bio je mali desni bek iz zvezde u timu EU do 19 godina,pa sto neprobaju sa njim kad se hvale da imaju dobru sad skolu?!?!?!?!
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Rakao Terza da dokle god imamo "zalog" za dug u igrackom kadru da dug nije problem. Nije da ja nesto njega branim ili mu beskrajno verujem ali to jesu cinjenice, nije bas i da je UEFA blesava da nam dozvoli da sa dugovima koje ne mozemo da platimo daje licencu. Ako moze Barsa sa milijardu duga da pegla Evropu mozemo i mi sa 30...40...50 miliona, koliki god da je dug. Zvezda digne kredu kod jedne banke i plati dug drugoj, jer imaju zalog, tako u krug. Slazem se da treba da se otplacuje dug ali trebas i da ulazes i podizes vrednost tima i kluba samim tim. Ne kapiram ni ja zasto se dovode mladi iz Rusije kad imamo nasu decu, kazu talentovanu, ako nista ne kostaju klub mnogo. Nadam se samo da znaju sta rade 😔
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Ohi je za Markovića Haland lično !
a

arhitekt

pre gotovo 2 godine

Messija bi doveli za svo ovo vreme. Sanogo je baš usporio a polako ga sustižu i godine. Realno igrač tipa Ado nam treba pogotovo za Ligu Šampiona jer je svaki start Sanoga na ivici žutog kartona...Inače, naravno hvala mu na svemu.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Ako vec Ado dolazi verovatno Sanogo odlazi.Mogla bi Zvezda da ga da Vojvodini a i navijaci Vojvodine da mu napisu na Engleskom na Instagramu da dodje.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Ado bi nam legao kao budali samar, Sanogo je prespor i oslanja se na snagu samo, tesko da to prolazi u Evropi a i nije na potrebnom nivou. Kangva, Ado i Kanga u sredini, zavisnosti od potrebe, savrsena rotacija, nadam se desnom beku da i mali Stankovic konacno moze da igra na svom mestu a ne da popunjava rupe na beku, steta bi bila za decka koji je veliki potencijal. Da prodjemo i taj Makabi pa onda mozemo i da se pruzimo za Ada koliko ovi traze, cenim da i Šerif to ceka. Neka ga plate koliko traze jer nam je januar predaleko, trebace nam za Evropu ove sezone, koliko god da je nespreman trenutno, cenim da je najbolji na toj poziciji zadnjeg veznog. Sta ce biti sa Erakovicem, Pavkovom, eventualno Ivanicem, videcemo posle Makabija.
n

nego Veco

pre gotovo 2 godine

koga bi ti izbacio da mali Stanković igra na svom mestu Kangu ili Kangvu??? Da li imaš pojma koje su mu pozicije ??? To što pišeš kaže da nemaš pojma,bitno da imaš pojma da pljuneš "neznalice" koje su vratile Zvezdu na mapu evropskog fudbala i drže je tamo dosta dobro i dugo ! Inače mali Stanković je centralni vezni,igra još prednjeg i desnog veznog . Dakle ti bi njega na njegovu prirodnu poziciju zadnjeg veznog koju ineče ne igra... Ovde se toliko tuka skupi i samo arlauču da bi arlaukali,a niko sezonske i članske nema,retko koji i stadiona vidi...
D

Do kraja prelaznog roka

pre gotovo 2 godine

Desni bek Konstanca (23), Ado (22) i brzi napadač koji može ispratiti Bukarija u kontrama. Bukari je toliko brz da ostane usamljen u kontrama.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Mi bi hteli sve - a para nema....cedimo suvu drenovinu, i samo nam ostaje da se i dalje nadamo...Previse je ostalo skarta koji niko ne zeli da kupi, matorih i istrosenih igraca, a plate im se i dalje isplacuju. Na stranu solidni rezultati, ali transfer politika nam je kriminalno losa. Koliko god to neko hteo da ospori - ne moze.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Nije bas da para nema ali stoji i da su nam velike pare zarobljene u igracima koji statiraju u kukuruzu. Kad bi se njih oslobodili, eto nam kinte za Ada bez problema.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Досадни сте више са овим Адом, ко даје марадона(бог даму душу прости), има звезда Санога, престаните са нарученим текстовима!
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Josife, nepismeni seljoberu sa bugarskom tastaturom, taj naručeni Ado je tvog zemljaka Modrića vrteo kaj ringišpil pre ni jedno ljeto!
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Генијални менаџмент и стратешки планови, 25-ог ћемо придати Павкова, Охија и Ераковића а онда ћемо у 5 дана под притиском да јурцамо и доводимо било кога да нам крпи рупе… Колико јуче Терза каже да поклањамо играче из Графичара по Србији јер смо на високом нивоу па тешко да клинци могу да конкуришу за састав, а ево данас дечкић из друге руске лиге на представљању. С’ брда с’ дола, без плана и реда, а што је најгоре зна се и ко пије и ко плаћа… Бојим се само да после најуспјешнијег руководиоца у историји клуба не дођемо опет на рекламу за смс помоћ на дресовима!
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Tesko da ce otici i Pavkov i Ohi, ali svakako nam trebaju napadac i desni bek. Mislim da je za Erakovica rano osim ako nemaju neku brutalnu ponudu, njemu cena moze samo da ide gore ako udjemo u LS.
C

Coca cola

pre gotovo 2 godine

Опет "трико"зналац о неким манама,као да је Анћелоти лично.Извини нисмо те препознали.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Kada bi Mrkela imao kičmu kao ovi iz Moldavije, možda bi nekoga nekada i prodali
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Nije Casemiro pa da ga toliko traze i daju toliko para.Sledece leto neka dodje za dz ako je vec tako dobar a ovo dovesti nekog defanzivnijih karakteristika koji ce da bude osigurac (Kangvi,Kangi i Ivanicu).
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Desni bek, a ne Ado, koji će nam...
š

šurda7

pre gotovo 2 godine

i na kraju nece ni doci,a treba nam zadnji vezni,Sanogo ide verovatno po svemu sudeci Stankovic ne racuna na njega.Tako da nam treba Ado
Z

Zzp

pre gotovo 2 godine

Pa neće doći jer čim vidim ko stoji iza teksta sve mi je jasno. Čovek je doveo 15 igrača u Zvezdu a zapravo niko nije došao od njegovih transfer bombi.
М

Мађија

pre gotovo 2 godine

Афрички стубови Србства😂😂😂😂
i

internacionale1234

pre gotovo 2 godine

Sve razumem,ali zabraniti Pavkovu da ide u PAO zbog bratskih odnosa sa Olimpijakosom. Isti taj Olimpijakos daje Cumica,Markovica Partizanu,a nama nisu izasli u susret za Randjelovica. Kakav transfer blama Terzinja i svite!
S

Stara Raska

pre gotovo 2 godine

Sta ste svi naseli na tu glupu pricu,kad bi zeleni poslali ponudu 2,5 miliona,Terza bi ga spakovao pride!

Aleksandar

pre gotovo 2 godine

naravno da to nije razlog , samo navodno opravdanje
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Uzeli tolike pare od UEFE i tesko im da izdvoje 2 miliona, plus dug sve veci. Koliko imamo srece u Evropi i sa rezultatima toliko nemamo sa lopinama u upravi, realno do sada je dug trebalo da ode na nulu. Nadam se da se posledice nece osetiti za par godina
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Ti znas koliki je dug. Vi svi znate za dugove, za svadje u svalcionici, ko je kome sta rekao, a Zvezda sve jaca!