Komentari na vest

Zvezda i Zenit igraju na proleće

m

milo123

pre 4 meseca

nisam video preterane benefite ovih utakmica. utakmica u kojima nastupaju igraci koji vise nece igrati za Zvezdu, tipa Mustafa, Bakajoko i slicni. Barem da je neki izlog za Zvezdine igrace nego ni to. Najludje je sto su se mnogi i dobro pokazali na tim utakmicama (recimo Nedeljkovic), i onda su morali da cekaju sansu pola godine ili je nikad nisu ni docekali.
S

Samuel BN

pre 4 meseca

a Fiorentina?
C

Czbgd

pre 4 meseca

Tek sada neće da daju pošto su pukli zbog sankcija.Okrenimo se Evropi.
K

Kejn

pre 4 meseca

Zapeli ste za pravo prece kupovine, u redu to funkcionise na sledeci nacin, Zvezda dobije ponudu nekog kluba 5 miliona, Zenit moze da izjednaci ponudu i da dovede igraca, ali ukoliko igrac nije zadovoljan ponudom nema nista od transfera u Zenit.
M

Milisav ot Zemuna

pre 4 meseca

Tačka i zarez se zagrevaju pored aut linije i čekaju da uskoče u tvoj tekst.
U

Urosh

pre 4 meseca

Okanite se zenita, obični profiteri i ništa više. Ovamo pričaju da smo braća a suvi interes. Daju nam crkavicu kao sponzorstvo pod uslovom preče kupovine igrača pod njihovim uslovima. Samo da podsetim borusiji su godisnje davali skoro 50 miliona eura kao sponzorstvo bez uslova. Voleo bih da se to sponzorstvo konacno zavrsi i predje na neko novo. Zepter je pre 20-ak godina hteo da kupi kk partizan i fk crvenu zvezdu za jednu milijardu ali mu nisu dali.
m

milo123

pre 4 meseca

Davali su Salkeu pare, i nisu im davali jer im se dopada Nemacki klub nesto posebno, nego jer im je Nemacka bila najveci kupac gasa i naftnih derivata. Prporcinalno profitu toliko moraju i da uloze (recimo nesto slicno imamo u MTSu, pa i u NISu itako dalje koji moraju da sponzorisu Zvezdu i Partizan).
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Nista novo kod vas
m

milisav kekez

pre 4 meseca

ce ih razbije zenit u sred marakanu zenit kao sto su ih razbili na marakanu mančester cyty i lajpcik a zenit je druga demenziju za zvezdu a i mi smo razbili zvezdu u derbe imaju srecu sto im nismo dali petardu komadi pa da im zvonu uši ahahaha neka svako dobro znaju da ce partizan da bidne šampijon
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

@crni milisave. Će bidne šampiJon partizan, za 10 godina, svečano ti obećavam. A do tada, sve me nešto boli lakat.
d

djp

pre 4 meseca

Kakav zločin nad srpskim jezikom
P

Pazi

pre 4 meseca

@Don Vito Corleone Ne obećavaj čoveku nešto pti ne možemo da ispunimo. Nije lepo. Realno, teško da oni mohu da budu prvaci i za deset godina.
D

Doka

pre 4 meseca

Milisave cuvaj se jakih Danaca,hihiji
B

Buljko

pre 4 meseca

Hoćemo Fiorentinu!!!!!!
M

Mile led

pre 4 meseca

Hoćemo omladince strašnog Norsjelanda.
D

DS1989

pre 4 meseca

Pa da igramo prijateljsku uvek sa Zenitom jer "Srpska" kompanija Gazprom uvek organizuje taj duel mislim tako grobari racunaju pare od Gazproma kazu drzavni novac. Pre Boris Tadic inace okoreli grobar koji sada suruje sa svojim ljubimcem Duletom Vujosevicem jer "doveo" Gazprom u Zvezdu a sada AV naredjuje jednoj od top 3 najmocnijih firmi na planeti gde ce i koliko para da ulazu i onda se mrmot prpbusio ali grobari nisu i dalje sanjaju...
m

matoriekspert

pre 4 meseca

BIA vs KGB a sponzor isti
h

halo

pre 4 meseca

Postaju malo dosadni sa ovim Zenitom. Na stranu naš defakto maternji klub-filijala odnos sa njima što bi samo po sebi trebalo biti dovoljno da vidi upravu večno proteranu iz kluba, šta bi sa onim "Fiorentina je samo prva od brojnih velikana koji će ubuduće dolaziti u Beograd"? Šta bi sa onom turnejom po Americi koji smo trebali da imamo tokom Svetskog prvenstva? Svako leto svake zime ista priča o nikad jačim nikad ozbiljnijim pripremama i na kraju uvek isto, Zenit i još neka tri propala protivnika koji nisu dostojni priprema ni sa FK Zlatiborom, ne Zvezdom. A ovaj put čak i nisu pripreme, ovo je već duboko u prolećnom delu sezone, koja je poenta ovoga osim zamajavanja "Srbija Rusija braća" mase?
@

@halo

pre 4 meseca

Plitko i povrsno razmisljas, saradnja dva kluba je na vise nivoa a ovo je utakmica prijateljska u MARTU. Za ostale nebuloze nemam vremena da pisem osim da se informisesalo bolje
h

halo

pre 4 meseca

Tačno, na više nivoa, oni dobijaju pravo prvenstvene kupovine na svakoga ko im se đasvi ovde, a mi dobijamo ogromnih 4 miliona evra i jednu prijateljsku utakmicu godišnje. Fantastičan posao. Ajde prvenstvena kupovina, nego još i debeo popust, godinu dana pre prodaje Erakovića sportski direktor priča bajke kako ni ne sluša ponude ispod 10 miliona, a bez problema očekuju 12-15 miliona ponudu svakog časa. Ali onda dođe partner, ponudi nam duplo manje od toga i posao sklopljen :)))
K

Kukulele

pre 4 meseca

Zenitov FMP
о

окнарб

pre 4 meseca

Када ћемо играти против неког шпанског клуба_?Мислим да смо једне год ,да ли је Муслин био тренер играли пријатељску против Реала,А играо је Драган Мићић и да је било 3 1 за Реал
с

сањао

pre 4 meseca

си ил' си се прејео штрудле са маком...
?

??

pre 4 meseca

Treba raskinuti ugovor sa gaspromom ili promeniti u ugovoru to sto zenit ima prece pravo kupovine nasih igraca. Nama to sad skodi, ako to bude postala praksa izbegavace nas mladi igraci. Vidimo da su pocele i dosta slabije ekipe lepo da rade sa mladjim igracima, dobijaju prostora i u prvom timu su standarni i odlaze preko za dobre pare.

Mali peca

pre 4 meseca

a spartak moskva nista
N

NR

pre 4 meseca

Hahahaha
b

boze me sacuvaj

pre 4 meseca

slusaj ovog napacenog, milijarde? koliko im je ispran mozak...
m

milo123

pre 4 meseca

milijarde forinti batja.
ј

јако

pre 4 meseca

мудо....
p

pregalac fudbalski

pre 4 meseca

Moraju da igraju tzv prolece u evropi, kako drugacije da se opravdaju ulozene milijarde?
g

grobarski sektas?

pre 4 meseca

milijarde?
O

Osman iz Danske

pre 4 meseca

Grobari, jeste li raspoloženi da opet odmerimo snage ?
e

ejjj

pre 4 meseca

vreme ti je da se lecis
б

био дерби

pre 4 meseca

скоро???