MSI 2024: Amerika ostala bez drugog predstavnika, Fnatic prošao dalje

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 01:01

PSG Talon je potpuno nadigrao FlyQuest uzevši dve brze pobede za ukupno sat vremena igre

FlyQuest se oprostio od ovogodišnjeg Mid-Season Invitational turnira u LoL-u već tokom plej-in faze, nakon što ih je PSG Talon savladao 2-0 u revanšu, dok je Fnatic uspeo da još jednom nadigra GAM Esports i plasira se u top 8.

Američki vicešampion je olako shvatio protivnika koga su pobedili 2-1 na startu turnira, što ih je skupo koštalo kada su se ekipe ponovo susrele u borbi za prolaz dalje. PSG Talon je potpuno nadigrao FlyQuest uzevši dve brze pobede za ukupno sat vremena igre.

Izabrane vesti

PSG je pokazao mnogo bolju igru nego na startu turnira, dok FlyQuest uopšte nije bio spreman za ovoga puta mnogo razigranijeg protivnika. U intervjuima nakon meča igrači NA ekipe su izjavili da im je samopouzdanje bilo poljuljano nakon debakla protiv T1 koji ih je ponizio u okviru najkraćeg Bo3 internacionalnog meča ikada odigranog, ali to ne može biti izgovor protiv rivala iz mnogo slabije regije.

Fnatic je iskoristio povoljan žreb i to što je GAM Esports zbog problema koji potresaju vijetnamsku ligu bio primoran da dođe sa izmenama na turnir, i sa 2-0 overi prolaz dalje.

I pored svega GAM je pružio odličan otpor i što je najvažnije, makar kao uteha, još jednom su pobrali ogromne simpatije navijača.

Odmah nakon ovog meča su izvučeni parovi prvog kola pobedničkog baraža naredne runde takmičenja, a evropski prvak G2 Esports je dobio svetske šampione T1 kao protivnike. Kompletan spisak parova čine:

Gen. G - Fnatic

Team Liquid - Top Esports

G2 Esports - T1

Bilibili Gaming - PSG Talon



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara