Komentari na vest

Zvezda je rođena – Vesli Gasova: Tinejdžer kao Ronaldo, šampion Južne Amerike na kolenima (VIDEO)

P

Pep

pre 14 dana

Brazil talenti Endrick 17 godina, Vitor Roque 19 god, Estevao Messinho 17 god, Gabriel Mec 16 god, Wesley Gasova 19 god, Luis Guilherme 19 god, do svetskog ima 2 godine a videćete tek tad sta ce biti Brazil. Dorival je pobedio Englesku i pobedio bi Spaniju da je bilo vara poništili bi penale Spancima. Brazil ce osvojiti šestu titulu a te priče nema Rivalda, Ronaldinja, Ronalda pa sto moraju samo njih da imaju da bi osvojili svetsko. Brazil 1994 je imao Romario i Bebeta i sve ostalo zadnji vezni pa su osvojili.
A

Artur2

pre 15 dana

Vesli gasova..ime mu govori da od njega nikad nista bit nece..a brazil sa gimaraesom i paketom je gori od brazila onoga iz 2014te..a sa ricarlisonom i ostalim tuljanima oni su prosjek,ne vidim ih u skorije vrijeme da ce bit konkurenti nekom..0 od reprezentacije
S

Sherlocked

pre 15 dana

svaki put kad neki malisa tamo bljesne na jednoj tekmi vi odmah eee ludilo. palite se vise od siparica
D

Država Brazil

pre 15 dana

Je nešto najfudbalskije što postoji na Svetu i to se nikada neće promeniti. Mogu imati malu krizu nekada, ali oni su fudbal!
K

Kaze

pre 15 dana

Vinisujus, Antoni, Paketa i slični su najnetalentovanija i najgora generacija u istoriji Brazila. Ni jedan igrač sadašnjeg Brazila ne bi mogao 2002 da bude ne u 23 putnija za sp J. Koreja i Japan, veće u 50 igrača na širem spisku. Brazil je izgubio svoj fudbalski identitet i tamo više ne prolaze majstori, teško će se Brazil vratiti i ovi smešni igrači su jasan indikator da od njih nema golih g****a.