Komentari na vest

Zvezda kreće u dvonedeljni oporavak, Stankovića ne zanimaju kritike

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

......... a najnegativniji utisak (tačnije najbedniji utisak) proteklog perioda je tzv. "SAOPŠTENJE KLUBA" koje smo juče pročitali. Saopštenje koje ne bi potpisala ni kafe kuvarica ili šišači trave, podmetmuto je kao STAV KLUBA, što znači svih u Zvezdi. Gospodo ovo je jedna od najvećih splačina (ne i jedina) , koja je izašla iz rukovodeće kuhinje , od koje pravim navijačima Zvezde može samo da pozli.......... Saopštenje je pisano stilom političara poluinteligenta boljševičko-titoističko-komunističkog opredeljenja, i ostatka poretka za koji smo mislili da je odavno nestao. ..... Saopštenje je do te mere bedno i sa mirisom pomije, da ne zaslužuje baš nikakav komentar, a od "njegovih" autora a naročito potpisnika se očekuje, DA SE UBUDUĆE UZDRŽE OD OVAKVOG SRAMOĆENJA I UNIŽENJA ZVEZDINOG IMENA.
c

cccc

pre preko 2 godine

Stankoviću ako tako budeš razmišljao pozdravi se sa titulom, još jednu odigra nerešeno I gotovo je a onakvom igrom kao sinoć se neće dugo čekati na to. Još kad uzmemo u obzir da dolazi loše vreme i loše podloge na većini stadiona onda ti nece pomoć obadve naredne pobede u derbijima.
B

Budimo realni

pre preko 2 godine

On je svoje obavio.Skoro je prošao grupu u LE a u prvenstvu je kiksnuo samo protiv Vojvodine.Kad smo to toliko prezimljavali u Evropi u zadnjih trideset godina?I prije Barija nismo svaku godinu,sjećam se ja dobro Kelna i Briža.Samo treba sačekati da komšije međusobno "zakuvaju"(ko je ljepši i pametniji),eto i titule u ruci.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Ako Partizan ne možemo da pobedimo u dva derbija, onda ni ne zaslužujemo titulu.
P

Polakote

pre preko 2 godine

Kakve prevare kada dovode matore preskupe igrace sa plstama preko pola miliona eura iz uprave i sportski sektor javnos ubedjuju da to tako treba i da je to cena da bi klub bio veliki... ksda ovamo kod profesionalacs u evropi je normalno da igraci igraju dve utakmice nedeljno kad ove babe te dovode terzic i mrkela maksimum jednu mogu da odigraju i dusa im u nosu. Zayo ne varajte vise i dmanjite lopovluk klub ste oglodjsli do koske. Gledam sinoc izturaju tozu da pise saopstenje jer su oni ti xbog kojih je protest krenuo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Najveći Utisak dosadašnjeg dela takmičenja : - Od početka sezone igrači Zvezde igraju sve bolje i bolje, svaka sledeća utakmica bila je bolja od prethodne, kvalitet igre je svaki put bio bolji, i rezultati to potvrđuju. - Od igrača najveći napredak (promenu na bolje u svakom pogledu) je pokazao Kanga u On je neprikosnovena desetka u timu,,, Njemu uz rame Kataji, već odavno konstantni Dragović, Sanogo i Rodić... . Budimo pošteni na nekoliko utakmica je prijatno iznenadio i uprkos velikom pritisku, grdnji i omalovažavanju, odličnu igru je pokazao i Gobeljić (njemu inače svaku grešku množimo sa 5,,,,,,, ja prvi), Od Ivanića smo svi više očekivali, On mora mnogo više od "solidnog". Ostali sasvim korektni....... ....... osim : nažalost Dionija, Imao je dovoljno i vremena i prostora, ali svaki put kada je bio u timu Zvezda je igrala sa igračem manje na terenu,,,, MA ŠTA PRIČAO I STANKOVIĆ I BILO KO DRUGI...... DIONI JE JEDNOSTAVNO LOŠ IGRAČ, NAJTIPIČNIJI PRIMER (UGRADNJA KOMBINACIJA) IGRAČ,,,, Bilo bi lepo da u nastavku šansu i poverenje u dužem kontinuitetu dobije Lazetić, SIGURAN SAM DA JE ON NAŠA PRAVA DEVETKA, I SIGURNO NAJBOLJI SAIGRAČ ZA KANGU I KATAIJA.
M

Malj

pre preko 2 godine

A gde je Zivkovic juce?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Он је ФИЗИЧКИ неспреман јер човек задњих година игра рекреативно фудбал. Биће спреман за пролеће. Ни прво ни последње појачање које је мачка у џаку.
d

d.g.

pre preko 2 godine

A zasto juce nije utisak. Nadigrali smo Metalac i zasluzili pobedu. Ne mora da svakog pobedimo tri razlike. Prva dva gola iz lepih smisljenih akcija. Dizete tenziju bez potrebe.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Potpuno se slažem s Tvojim komentarom, Zvezda je juče igrala odlično, napadački svih 90 minuta, zalaganje svih igrača je bilo odlično, tako da se odsustvo četvorice skoro nije ni osetilo. Jednostavno, Zvezda svaku sledeću utakmicu igra sve bolje i bolje.
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Kakav smo mi to klub , plata igraca milionce , a on se razboli od korone. Zasto nisu svi vakcinisani, ko nece odbi mu od plate i cao. Kad vec splavare, bar da su zasticeni.

Boka123

pre preko 2 godine

vakcina ne stiti od zarazavanja, stiti od teskih simtpoma i oboljenja
a

abc

pre preko 2 godine

Fokus mora da postoji, utakmice u Ligi Evrope su za uživanje ali mora da se misli o prvenstvu, groblje igra zatvorene utakmice i pravo na kiks smo iskoristili u prvom kolu protiv Vojvodine. Do derbija na proleće prvenstvo je važnije od Evrope, mora da se zna "da nikad lošiji tim prrrr'tizana neče imati nijednu ozbiljnu utakmicu u prvenstvu osim derbija, da neće izgubiti nijedan bod to je vec sad jasno, bez pobede u oba derbija nema titule", to mora da bude u glavama igrača i trenera".
c

ciganska posla

pre preko 2 godine

Mi zatvorili a vi samo jedan x imate? 4 u zadnje 4 godine. Koliko mrznje u vama ima....Pojesce vas mrznja
V

Vuc

pre preko 2 godine

ustaska posla@ Vi pod Stanojevicem uzeli 2 titule sa 2 poraza. Pokrali 6 zaredom a ispadali iz Evrope pre grupnih faza od amatera. Kukacete posle Marakane da je sve namesteno kad budete zaostajali.