Jovančić, Falčineli i Strahinja Eraković (©Starsport)
Jovančić, Falčineli i Strahinja Eraković (©Starsport)

Zvezda licencirala igrače za Omoniju: Povratak Jovančića, tu je i Falčineli

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.20. | 08:42

Opet nema Milana Pavkova ni Matea Garsije

Dušan Jovančić ponovo u konkurenciji. Posle odlazaka Branka Jovičića u Ural, te Miloša Vulića u Krotone, 29-godišnji vezista iz Beograda našao se na spisku licenciranih igrača Crvene zvezde za gostovanje kod Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na spisku se prvi put našao i Dijego Falčineli, prošlonedeljno Zvezdino pojačanje iz Bolonje.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Dejan Stanković ni ovog puta neće računati na napadača Milana Pavkova, kao ni na Matea Garsiju, koga je Zvezda već odavno spakovala za prodaju.

Što se tiče ostalih igrača – standardno. Tu su i Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Marko Gobeljić i Milan Rodić, koji su poslednjih dana imali sitne povrede, ali se stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem nada da će svi oni biti spremni za utakmicu na Kipru. Katai i Ben su baš zbog toga bili na poštedi u sudaru sa Čukaričkim kad se i javio Rodićev problem sa primicačem.

TIM ZVEZDE ZA OMONIJU

Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan.

Odbrambeni: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

Vezni: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Željko Gavrić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović.

Napadači: Ričmond Boaći, Dijego Falčineli, Tomane, Aleksa Vukanović.


tagovi

Dušan JovančićMilan PavkovMateo Garsija

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara