Komentari na vest

Zvezda može i bez najboljih: Bakajoko kandidat za startera, majstorija Nikolića (VIDEO)

I

Ibrahima Gueye

pre gotovo 3 godine

Bakajoko bi mogao biti starter u formaciji sa tri štopera, ovako je veliki rizik zbog njegove slabije defanzive...
P

Pentrax gnoji

pre gotovo 3 godine

SveCki rekorderi i osvajači univerzuma izdominirali ekipu koja je bila na sjajnom 11 mestu u rumunskom prvenstvu. Od 16 ekipa ukupno. Top!
I

Izvještaj

pre gotovo 3 godine

Zvjezdaški nogometaš Baka Kaka danas najbolji medju rijedovima beogradske momčadi. Lipota i krasnoća.
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

Tudjmanovac tako se pise za vase crno bijele decke.....
K

Kasno pisem

pre gotovo 3 godine

Falko ce biti najveca prevara. Smekercic rola u levo i suta kao da je mesi. Nema od tog fudbala nista
H

Haha Darjan

pre gotovo 3 godine

Pa u pravu je Grof bio kad je rekao da ni u osnovnoj nisi bio blizu fudbalskoj lopti. Pazi sad, Bakajook odigrao dobar mec protiv nizeligasa :)
E

Extra

pre gotovo 3 godine

Odigrao je dva dobra meča a odograće još, jer se vidi da dečko ima brzinu i prodornost. Tako da.... Konačno jedan pravi igrač za klilo posle 5-6 godina.
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

Rumunski prvoligaš je nizeligas.....
j

joey

pre gotovo 3 godine

borjan(popovic)bakajoko(gajic)dragovic(erakovic)babic(degenek)rodic(novi bek)sanogo(petrovic)kanga(krsticic)falko(ben)ivanic(nikolic)katai(stankovic)diony(pavkov)
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Dobra utakmica i provera samo napred gazi familijo
Š

Šabane

pre gotovo 3 godine

Ti sa SK,prešao ovde,a dosadan si ko proliv
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Opet cemo imati problem kao prosle sezone , kad krene takmicenje u Ligi i u Evropi. Previse stranaca , pa zbog nekonstantnosti ce sporo podizati formu i jos teze ce se uigrati. Jednostavno , imamo ih previse. Bilo je u Januaru jos price iz saveza da ce manjati to pravilo i ciribu ciriba nikom nista,kao da nikad niko nije to spomenuo.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Ne volim Terzica, Mrkela je odvratan. Ali ljudi pre nego sto ih pljujemo, setimo se pre neku godinu, ko nam je bio na golu... ludi Bajkovic, smotani Randjelovic, stoperi tuga, sredina propast... napad Orlandic... pa jedini dobar fudbaler koji je vredeo je Lazovic. Steta sto nam sada nije tu. Inace sada je super. 2 puta liga sampiona, 2 puta liga evrope, 2 puta prolece... ok bili su i promasaji, slucajni, namerni, pranje para, kombinacije... ali to se svuda radi. Svaka drzavna firma sluzi za izvlacenje novca tako je i u sportu. Da promenimo nesto ne mozemo, tako je bilo, tako ce i biti. Da jedna ekipa igra okrug treba joj 100.000e. Za prvu ligu, i evropu da ne pricamo sve kosta. I zato bolje da uzivamo. Odakle pare nema veze, bolje je tako da budemo prvi i igramo u evropi, nego da nam guraju pare pa ispadamo od Samroka. I
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

A Sikimic?
G

Gostbahahaga

pre gotovo 3 godine

Za okrug 100 000 eura? hahahahahahaga
M

Mz

pre gotovo 3 godine

100.000e treba da se igra okrug? Mozda okrug L.Angelesa
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Zvezda igra jako dobro i ako ovo nije jos top forma i nismo zaigrali u najjacem sastavu jer tek treba da se zategnemo i dobijemo dubinu i cvrstinu sa Dragovicem u odbrani. Jos ako ubodemo sa ovim spicem iz Anzea ovo izgleda odlican tim koji moze na megdan i timovima iz lige petice. Bakajoko odusevljava na ovoj novoj poziciji koju mu je Deki izgleda namjenio i vidi se koliko smo opasniji po toj desnoj strani sa njegovim brzinskim i tehnickim sposobnostima a i centarsut mu je odlican. Mali Nikolic danas odigrao odlicno ali zato Gavric opet u padu forme i izgleda da ga i samopouzdanje napusta...tako da je najbolje da ga prodaju ako dobiju iole pristojnu ponudu. Imamo stvarno kvalitet na svim pozicijama i ako bog da da nas malo sreca posluzi da opet gledamo musemu Lige Sampiona na Rajku!!!
7

7676

pre gotovo 3 godine

Тек после три минута читања, споменуте српско име и презиме... Пре тога све неки странци😉
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Na tebe kao da Stanoje ima uticaj po pitanju stranaca.
G

Gost997

pre gotovo 3 godine

A što ti čitaš izvještaj Zvezdine utakmice? xD
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

Lupas u postavi 3 stranca....
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

Lupas u postavi 3 stranca....
G

Gost1976

pre gotovo 3 godine

Bez obzira na 2 gola Krstović neće videti teren, nema kvalitet za Zvezdu, možda za Aris i slične ima ali ova zvezda je u rangu Olimpijakosa ako ne i kvalitetnija, to ko ne vidi ništa ne zna o fudbalu. Falko je velemajstor, Kataji i Ivanić takodje,Kanga, Sanogo, Nikolić.... jos levi bek i teško će sa nama i ozbiljnije ekipe..
ф

фк цз

pre gotovo 3 godine

ја мислим да овај Бакајоко ни сам није знао шта уме и колико може док му Деки није то објаснио и дао му ову улогу......
W

Walter White

pre gotovo 3 godine

Bakajoko je dobar igrac...samo da prevazidje psiholoski problem. Decko je pod pritiskom velikog kluba i zelje da se dokaze...tako je bilo prosle sezone. Sad se malo opustio i to se vidi.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

A Gde da stavimo sve strance!!! Po meni zasluzuju da igraju,Sanogo,Kanga,Falko,,Bakajoko. A Gde ce Ben ???I ova 2 spica sto ce doci ??? A moze samo 4 strana igraca!!! Jedino Ben da dobije nas Pasos!!!Kakav tim imamo , strasno !! Borjan Bakajoko -Dragovic-Degenek(Babic ) - Rodic Sanogo Falko - Kanga -Ivanic - Katai Ben(Pavkov)ili ovi stranci Sto dolaze Samo da nadju jednog levog beka, Roda ima da umre, vec 5 godinu gura sam !!!
1

1/1

pre gotovo 3 godine

U evropskim utakmicama nema ogranicenja broja stranaca, Za Linglong mozemo i sa 2-3
d

d[[e

pre gotovo 3 godine

1/1# Nije problem liga mozemo i sa B timom. Nego je problem sto nas ovi iz FSS ubijaju sa tim pravilom limit 4 stranca i time sprecavaju da igraju najbolji i da se uigraju kroz ligu a to moze mnogo da znaci u Evropi. Sigurna je ta neuigranost sto nikada nismo mogli da izvedemo najbolji tim uticala da nas Milan izbaci. U zivotu svom i dal je neko ikada video da savez radi protiv svojih klubova a hoce uspeh i hoce pare, a nece da dozvole da igraju najbolji. I onda izadjes protiv nekih ekipa koje imaju 11 stranaca a mi moramo da izmisljamo igrace a kod nas moraju da budu domaci uz to i nemaju kvalitet, posto ono sto treba Zvezdi od domacih sa kvalitetom igra lige petice. I onda tako dodjemo da nas Prijovic ucenjuje i trazi kule i gradove posto zna da moramo da trazimo domaceg igraca a da malo ima kvaliteta za Zvezdu. I onda kazu Dinamo Zagreb je bolji od nasih klubova. Pa da oni imaju takav savez bili bi u rangu Vozdovca. Kako to FSS moze da uslovljava Zvezdu ko ce da igra, umesto da igraju najbolji dal bili Marsovci ili domaci, bitan je kvalitet dok donose Zvezdi, mi sada imamo neke koji i nebi mogli ni kvalitetom a tek nekim drugim osobinama da dodju na stadion a ne da obuku dres, sada takve pojave ucenjuju dal ce igrati za Zvezdu i to sve zbog FSS.
v

vgfg

pre gotovo 3 godine

Ma koji izum Stankovicev? On ima brzinu i to koristi protiv igraca koji su sporiji, i lako je u nasoj ligi kad si Afrikanac pretrcavati nase igrace kad se zna da su svi oni brzi. A sta kad naidje na drugog brzog beka bice Bakajoko nema veze. Ovaj Gajic mora da radi na drugim kvalitetima posto nikako nece biti brzi od njega ali on se opustio posto je i on super brz za nase bocne igrace iz lige. Svako sa malo znanja koristice tamnopute igrace na boku posto se zna da svi imaju fizicku dominaciju i to je dobro sto Dejan radi ali ovde udarati slagere kako je nesto izmislio samo sto je video na treningu da je ovaj najbrzi ubedljivo. Stvarno je cudo i znanje nevidjeno
r

rt55

pre gotovo 3 godine

Nema veze sa ovom temom konketno ali ima sa svima nama i kako mi sebe ne znamo da cenimo i pitamo se sto nam se desavaju lose stvar. Svaka cast Metalcu i Vozdovcu, Kolubari i ostalim nasim ekipama koje su pripreme radili na Zlatiboru ili nekoj drugoj nasoj planini. Pa pored Zlatibora i ostalih mesta ali Zlatibor je broj 1, ima sve sto treba i najbolje uslove, nasi najveci klubovi idu u Sloveniju ili Austriju.... A hocemo da turizam povecamo i da nam ostaju novci i pored toga sto nemamo more i neke velike turisticke potencijale. Ali zato bi trebali da koristimo ono sto imamo.... Zar nebi mnogi dosli na Zlatibor da gledaju pripreme Zvezde ili Partizana, i stranci kad bi znali da se svake godine tamo spemaju veciti, koji bi mogli da zagovore utakmice pripremne sa stranim timovima, time i strani timovi dosli, i poceli pripreme u nasoj zemlji kad bi znali da ce uvek imati kvalitene pripremne meceve sa nasim vecitim. I kako bi to uticalo na nas turizam povoljno i na reputaciju nase zemlje. Pa sutra da je ugovoren mec pripremni izmedju Zvezde i Kopenhagena ili Zenita, a tek da dodje Ajaks ili neki slican tim, pa znateli koliko bi to bilo puno i atraktivno turisticki za neko nase mesto. I sutra navijac Ajaksa ili Zenita ce cuti da su tu igrali i sledece godine ce planirati odmor i da dodje da gleda pripremne meceve ako ponovo bude igrali protiv Zvezde ili Parizana. Uz to moze da se napravi neki turnir, pa to bi tek bio pravi potez i da ucestvuju nasi najveci klubovi i strani. A sta ima lepse od planine po ovoj vrucini ako mora da se ide na more i toplije krajeve na pripreme zimske letnje su idealne za planinu. A mi toga barem imamo, ali je lepse i prestiznije puniti dzepove Slovencima i igrati sa Olimpijom prejakom ekipom ili slicnom Slovenackom. E tako se postaje patriota i mislis o svojoj zemlji a ne sto zabranis vise od 4 stranca da ti igraju u ligi. Umesto da nase klubove vecite pre svih, a uz njih bi reputacija porasla i nasim manjim timovima, umesto njih da jure druge ekipe i Slovenacke i Austrijske da igraju prijateljske utakmice nasi jure njih po Sloveniji. I onda se divimo kako je Slovenija sredjena, kakave su im planine a kod nas nista nego oni koji bi trebali da su brend i uzor nece ni oni da dodju na pripreme u nasu zemlju pa kako ce onda doci stranac? Ovako ispada i poruka je da samo neki tamo levi timovi idu po nasim planinama to je za sirotinju dok je prestiz ici po Sloveniji. Sramota!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Zvezda je ovu utakmicu igrala jedva sa 30 % snage,,,, Sviđa mi se način na koji se igra, i za ovu fazu priprema kretanje i brzina Naših igrača izvanredno. Nešto najvažnije što je Stanković uradio je, samopouzdnje koje igrači iz meča u meč sve više u više pokazuju. Ono što je nažalost, postala konstanta , Gavrić je na svim utakmicama bio najslabija karika. Sve radi loše, i pas i dribling, i postavljanje, i utrčavanje i šut i centaršut,,,,, ne zna se šta je gore. Najveće iznenađenje na ovim pripremama je za mene Bakajoko. Zaista ne mogu da verujem da je to onaj igrač koji je nešto malo igrao pri kraju prošle sezone. Momak je tada izgledao kao da nikad nije šutnuo loptu, pomislio sam da se konačno pojavio neko gori od LA Pare, međutim On je najpozitivnije iznenađenje, odličan na sve tri utakmice i Gajić više uopšte nije zagarantovani starter kao desni bek.
P

Podrska za Terzu

pre gotovo 3 godine

GDE STE SAD "STRUCNJACI" DA SPINUJETE KAKO TERZA DOVODI "PROMASAJE" KAO STO JE BAKAJOKO,SAD TISINA VIDIM,MACA POJELA JEZIK MOZDA..?!
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

100 % ga je nasao Dr Terza I Mrkela I to za dzabe!!!Ili je To Dekijeva ideja??? I to jos iz Intera dosao !!!
G

Gost&

pre gotovo 3 godine

Jel igrao mesar sanogo?
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Prešao kod Obradovića na košarku, kaže veća lova.
g

gobeljin piton

pre gotovo 3 godine

nije igrao,iso je kod pigmeja Gume da mu pomogne da nadje oko hahaha
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Igrao odlično čovek ima ne četvore već troje oči dva svoja jedno sumino ajde sad vrati teletu glavu
j

jeste

pre gotovo 3 godine

igrao je,jel ti mama nije rekla
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Ladno imamo u fudbalu jeftiniji tim nego KK Sledeća sezona zvani Žocovi milioneri. Hehehe
s

srba12

pre gotovo 3 godine

Imate, a znas zasto, zato sto Madjija jos isplacuju onih 60 igraca na platnom spisku koje je doveo a nisu ni minut igrali. Njemu se obratu musavi panteru.
g

glodari govna

pre gotovo 3 godine

upravo tako
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

Ne zna se sta je gluplje,tvoje ime,tvoj vrlo malouman humor na nivou ljudi sa nedostatkom hromozoma ili sto koristis nase parole koje su bile upucene vama...
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Jel te boli, brt? Hehehe
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Katai, Ivanic, Krsticic, Sanogo, Kanga, Falko, Bakajoko, Ben, Terza kad je video kakav vezni red imamo narucio profi spica za januar da stigne na vreme za zimske pripreme da se uigra u osmini finala taman da bude spreman za napad na polufinale lige sampiona. A stvarno ne znam cemu se nadaju franjevci, imamo najjaci tim u poslednjih 20 godina a nisu nas pobedili ni prosle godine kad smo bili slabiji nego ove, da su se bar pojacali nego oni doveli Rikarda na poziciji povratnika, i "vratio" im se Pantic sto su ga satro prodali u Celzi a on nije prosao pored Stamford Bridza, posle ce da bude kme kme kosmicke nepravde i slicno, a m
s

srba12

pre gotovo 3 godine

Ma malo ste jaci od Minakve, smehotresu, ako vam je ovo najjaci tim u poslednjih 20 god....onda se idi umi, nije ti dobro smecaru!!!
A

ANALiza bre

pre gotovo 3 godine

Je vaskrsao. Krenulo je opet po 15 komentara po jednoj vesti.
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

Bravo ti ga na ekipu, al smo gi utepali ovie Rumune. Deketa je postavijo odlična taktikka. Bakaoko odigrao odlična. Očekivan da proradi i Flako i ovaji stranac iz Anžeta. Sve će gi pocepamo u Evropi. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Ziveo drug Zvezdan i drug Mitke. Dozivotna na nji, do pemzije u Zvezdi.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Stvarno ne znam koja volina objavljuje ove bezvezne komentare?
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Ovo je definitivno najludjih lik ovde. Mislim da njegove fore nikome nisu zanimljive no njemu samom. Nek'mu je Bog u pomoći. Amin
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Koji TUTUBAN.
K

Kralj Žika

pre gotovo 3 godine

vame ga utepkuje ne guzeto naybolye komyentator ovde.
K

Kreka

pre gotovo 3 godine

Kalčopolista, Pantelija... I lik sa 10 nicks ovde
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Uvek nezgodni sedmoplasirani klub u Rumuniji iz top 5 lige u svetu. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A

Au sine

pre gotovo 3 godine

Pa najbolje bi bilo da pripreme igramo protiv Čelzija, Bajerna, Reala...
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Prika moj najnezgodni je devetoplasirani tim druge lige provereno
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

@Au sine u pravu si,pripreme su i to si u pravu ali isto tako vasi se nama podsmevaju sto mi igramo protiv Krakovije Krakov...Sto se podsmevate nama onda?
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Bakajoko objasnio Gajicu kako se igra po desnoj strani.
G

Gost 126

pre gotovo 3 godine

Protivnik nije bio na nivou Zvezde! Prvo poluvreme loše uz veoma sporu igru Zvezde! Drugo mnogo bolje i neuporedivo brže i dinamičnije. Dobrom igrom su se isticali Bakajoko, Falko, Nikolić, mladi Stanković i Krstović. Zvezda mora ubrzati igru i ne sme dopustiti nekim igračima (prvo pluvreme) da igraju onako indolentno i sporo uz obavezno carinjenje lopte na sredini terena, što usporava njenu igru!
L

Ljudi

pre gotovo 3 godine

ANAL IZA se povampirio. Krenulo je po 10 komentara po jednoj vesti. Idemoooo ludiloooo.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam i napisao posle utakmice sa GAK-om,Bakajoko i Falko bi mogli da budu pravi tandem na desnoj strani,vreme je za prodaju Gavrica momak polako gubi samopuzdanje i volju za fudbalom... Steta sto ce jedan igrac uskoro napustiti Zvezdu,ali dovedena mu je kvalitetna i iskusna zamena PS Sve pohvale za mladog Stankovica
A

Alex987

pre gotovo 3 godine

Gde su Falko od dva miliona evra i Dragović sa platom bez bonusa od milion?
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Ako nemaš šta pametno da napišeš, nemoj da se blamiras......
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Jesi to sam smislio ili ti pomagao neko
7

777

pre gotovo 3 godine

Dragovic ima oko 600 hiljada evra a ne milion. Falko je jedan od najboljih cele pripreme. To sto je vama drzava dala milione u kosarci ti bi sada da kazes da smo isti i da drzava nama dajr u fudbalu? Ne nismo isti Zvezda je igrala dvs puta LS i uzela tu preko 40 milona evra igrala je 2 puta LE i uzela preko 15 miliona evra. Necu da spominjem prodaje Radonjica za 12 miliona i td... Uglavnom sami smo uzeli tolike pare da nije ni cudo ako dovedemo pojacanja. KK Partizan je sa druge strane igrao cipiripi kup i nema nikakvih prihoda vec 10 godina. Tako da nismo isti i ne mozes ni ti ni vi grobari to da poredite. Zaokruzi broj 1 i nemoj nikome da kazes znamo da se stidis...
E

EveTi

pre gotovo 3 godine

Evo vrbuje ih Zeljko Obradović
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Vidi da nisu u KK Sledeća sezona, brt. Tamo su Žocovi milioneri. Hehehe
A

Alex987

pre gotovo 3 godine

Nemoj da si smešan da igra za 600k. U prethodnom klubu imao milion ipo po sezoni, a ovde došao iz ljubavi. Tako je bilo i za Marina pa na kraju čovek igrao za 900k plus astronomski bonusi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@alex987 - igrao je za 700k, a bonuse je naravno ostvario, jer je usao u LS. Recimo vas Tosic je imao 800k, a LS je video na TVu. A i vi ste usli u Arenu i dobili ste 15+ miona. Sve sto je Zvezda ulozila, sama je zaradila. A ono sto je ulozeno u vas kk i vk, svi znamo odakle je doslo. Inace, upravo zbog toga je stavljen limit na plate 600k, a bonusi su sigurno jos toliko, mozda i vise, ako se udje u LS. A ako se udje u LS, i zasluzi su ih. A posto vidim da baratas brojevima, kolika je plata Gomesu koji je odbio 3 miliona (izjava vaseg nezvanicnog sportskog direktora), a dosao da igra u Partizanu za "2 a mozda i 3 puta manju platu" od te, kako kaze vas trener. I koliko je kostao isti taj Gomes kad je njegov klub pristao da ga da za "0+%" a ponudio mu pre toga platu od 3 miliona?
A

Alex987

pre gotovo 3 godine

Druže, batali me tih priča da ceo budžet sami zarađujete. Vaš budžet je preko 30 miliona, a prihodi su znatno manji. Nijednog igrača sem Radonjića niste prodali i to 50% otišlo Romi. Pogledaj koliko ste samo promašaja sa strancima imali za ovih 5-6 godina. Ne kažem ni da je u Partizanu sjajno, ima i tamo ogromnih plata Natho, Stojković, Suma, Jojić i činjenica je da država pomaže i jedne i druge. Svi se sad hvatate nešto za košarku, pominju se neki milioni ne bi li se izvršio pritisak i Cović ispao žrtva. Kako je 2011 nestao dug od 17 miliona, ko je omogućio to? Vi biste najviše voleli da kod nas igraju samo uz dužno poštovanje igrači tipa Šalić, Koprivica, Tomić, Vitkovac, Magdevski, Karahodžić, Stevanović, Ratkovica, Đumić, Vrabac, Majstorović, Andrić itd. Tad vam je bilo lepo i niko se nije bunio kad je Vilijams imao 950k ili prošle god Lojd koji je u Valensiji imao 700k, a kod vas došao za manje, ma daj molim te. White ne u PAO imao 900k, a sad došao za duplo manje, nema logike.
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Niko ništa ne bi rekao da u Partizanu igraju igrači tipa Milosavljevic, Lučić, pa eto i Rivers ili čak i Vesterman. Međutim, vi dovodite igrače koji su vrh vrhova u Evropi, a ni EK niste izborili na parketu. Seti se ko je igrao uZvezdi dok ste vi igrali EL. Ne sećam se da smo doveli najboljeg strelca F4 EL.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Alex987 - Nisi mi odgovorio na pitanje - kolika je Rikardova plata? Pa ako zapravo pogledaš transfere, mi smo od njih prihodovali kao i Partizan sa napumpanim cenama. Plus smo od Evrope zaradili dosta više. I jeste, potrošili smo dosta, ali smo imali od čega da trošimo. A od čega vi trošite kao i mi? A za košarku nije opravdanje, dali ste na trenera i jednog igrača skoro 5 miliona. A šta ćete sa ostalih 14 igrača? Imate garant 15 miliona budžet, što je najveći u istoriji košarke kod nas. U vaterpolu vam dug od 6-7 miliona nestao preko noći. A kako ste uspeli da na sudu dobijete banku kojoj ste dužni, i ne samo to, nego još i ona vama da plati jer ste joj dužni? Hvalio se Ostoja time. I šta misliš, zašto je bilo preregistracije u Laktašima? I da ponovim pitanje, da ne zaboraviš - koliko je plaćen Rikardo, i kolika mu je plata? Valjda znaš da podeliš 3 sa 2.
A

Alex987

pre gotovo 3 godine

Jel ti mene hoćeš da ubediš da jedan Rkardo koji je došao iz ko zna gde ima veću platu od bivšeg standardnog igrača Leverkuzena i reprezentativca Austrije? Jel veruješ sve što Terza izgovori? Ajde budi malo realan. A što se tiče banke i vi ste uzimali kredite kod državne Agrobanke i na kraju su vam sve otpisali ca. 17-18 miliona. I lako je da dovodiš takve igrače kad imaš Gazprom koji je država obezbedila i daje 4-5 miliona. Mi kad smo igrali LŠ imali smo EPS 800k i od te cifre su na odbijali dug za struju. A vi imate Gazprom 10 god kao sponzora i kad niste igrali Evropu. Jednog dana kad Vučko bude zavrnuo slavinu i na jednu i na drugu stranu videćeš koliki će biti dugovi oba kluba, preko 50 miliona sigurno.

Mile Stručnjak

pre gotovo 3 godine

Samo još da dodam, Zvezda sa drugim timom lagano osvaja ovu našu tragičnu ligu...

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Tačno, cak je i B tim Zvezde jači od ostalih
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

ako budu pametni da uzmu 15 milki na bakajoka posle jedno 2 sezone u evropi...
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Мука мије да гледам Гавриќа и Николиќа, спори ко пужеви, само лопта уназад и оног Вукановиќа па Срниќа, ужас један. Крстовиќ и Бакајоко за похвалу, момци се труде максимално дасе наметну. Позз
Z

Zmo

pre gotovo 3 godine

I nama je muka da čitamo tvoje(nepismene) komentare.
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Druze moras da imas roster... ne mogu svi da budu extra... plus ovo mi deluje kao drugi tim...
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Krstovic odlican danas, kao da nije isti igrac igrao proslu utakmicu
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Evo ja kao dežurni što dajem kritike hoću da kažem sledeće. Ova zvezdina deca tj bonus igrači, kada bi ostajali u zvezdi 3 godine igrali bi ko ajaks. Mali nikolić za godinu dve ima da vredi zlata koliko je težak. Mali crnogorac da stavimo golove sa strane ima da bude odličan igrač, ja ga I dalje ne vidim kao špica već odličnog zadnjeg veznog, toliko je jak a ima i odlično ubrzanje samo da ga ne prodaju on će biti zvezdin flojd haselbenk ko ga se seća. Zvezda napokon slaže kockice, igrači se kreću na pozicijama gde su najbolji, kao kad igraš igricu pa ono hemija između igrača bude na zelenom. Falko i bakajoko odličan par, čitaju igru jedan drugom odlično. Sa kataiem i ivanicem u timu zvezda će da melje. Mali Gavric me razocarava iz utakmice u utakmicu. Gde je nestao onaj drcan momak koji se ne boji da dribla 1 na 1,evo već treća utakmica on ne može da se pronađe. Mislim da zvezda ima stvarno mnogo jak tim. Mislim da ako uđemo u ligu šampiona da imamo treće mesto 60% zagarantovano ko god da je, a uz malo sreće mogli bi i grupu da pređemo. Prvo treba da se pobede kairat ili neka i da ne trčim pred rudu. Al tim stvarno funkcioniše kao švajcarski sat. Samo da se ne rasproda pola tima posle ulaska u evrpu i 👌.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Само ти играј игрицу, нека крстовиќа у шпицу! Имамо довољно задњих везних!
G

GOSTI

pre gotovo 3 godine

ŠTO BI BILO TEK DA JE ZVIJEZDI BIO DOPUŠTEN KORNER PROTIV MILANA HAHAHAAHAH

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@GOSTI, verovatno bi ti riknuo jer bi Zvezda dala gol!
B

BD

pre gotovo 3 godine

Koja je krava tebe otelila????
B

BD

pre gotovo 3 godine

Koja je krava tebe otelila????
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Igrali bi finale sa protiv nikad jače Šarloe
O

Okečuke

pre gotovo 3 godine

Ahahaha
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Bio bi gol, kao protiv Partizana.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Nikad cuo za ovaj tim.
K

Koan

pre gotovo 3 godine

U bunkeru se teško šta i čuje i vidi.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Slabo pratis fudbal..informisi se malo!
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

A sta bi bilo da je Partizan dobio? Onda bi bilo dobili ste tamo neke 15-ste iz Rumunuje...jel tako...?:)))
V

Vanja Grubač

pre gotovo 3 godine

Rumunska liga 11. bili od 16 ...nešto kao Indjija...
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

a za sarloa si cuo?

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Bravo Šampioni!
A

Auuuu jeeeebt

pre gotovo 3 godine

@ANALiza. Pa ti si živ. Moram da priznam da su mi nedostajali tvoji priglupi komentari.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@Auuujeeeebt...Radim pa ponekad pišem istinu.. Nisam dzabelebaros i sendvicar ko ti
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@Auuu jbt To je zato što iole pametnije komentare ne možeš da shvatiš...
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ALI OVAJ BOT ANALIZA KAD NEKOM KAZE DA NIJE SENDVICAR I DZABALEBAROS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa tebi je ovo radno mesto.sam sa sobom se dopisujes,po 50 tvojih komentara na objavi od 70
S

Saleks

pre gotovo 3 godine

Realno, imamo tim da osvojimo titulu sa sve pobedama, jednostavno smo previše jaki.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Ove godine bićemo prvi bez poraza..možda i bez izgubljenog boda.. Razlika u kvalitetu u odnosu na ostale ogromna...
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Mojne tako pita se nešto valjda i Rikardo,Pantić,Smiljanić i ser Šamrok
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Mojne tako pita se nešto valjda i Rikardo,Pantić,Smiljanić i ser Šamrok
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Realno Nikolic,Krstovic i Bakajoko su najvise pokazali danas ali ipak najpozitivniji utisak utakmice na mene je ostavio mali Stankovic.S obzirom da je 2003. godiste (jos 4 godine moze biti bonus) i da mu je ovo debi odigrao je jako lepo.Fale mu samo one stvari koje se sticu iskustvom (vise samopouzdanja,snage i sl).Ne znam kakav je novajlija Stanic ali s obzirom na kvalitet Erakovica i na formu i zalaganje Gavrica danas se Stankovic ozbiljno kandidovao za bonus igraca u domacem prvenstvu (Velja i Njegos to vise nisu).

Boka123

pre gotovo 3 godine

krstovicu fali samo glava da bi bio super napadac, a falko i bakajoko su odlicni, i za evropu obecavaju, zajedno sa ovim glavnim igacima (katai, ivanic, itd)

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Bakajoko doktorski odigrao danas !
N

Neće moći

pre gotovo 3 godine

Samo je Kanga Doktor fudbala.

Mile Stručnjak

pre gotovo 3 godine

Znam da je protivnik slab i da je u pitanju prijateljska/pripremna utakmica ali još jednom ću pohvaliti Bakajoka i ovog puta da spomenem i dobri partiju Falka i njihovu saradnju... Mali Stanković se dosta trudio a nabeđeno drvo Krstović lepo pogodio kod prvog njegovog gola na utakmici... Pred kraj meča sam se malo zabrinuo za sudiju, da li će uspeti da izdrži do kraja... :D Ali na kraju sve ok, kakav protivnik takva i utakmica... Živeli :)
P

Prcc

pre gotovo 3 godine

Prcc