Komentari na vest

Zvezda na Brdu igra za zimski mir

r

rokister

pre preko 1 godinu

lagana dvojka...i opet lagana sklanjalica a axaxaxxaxaxaxaxaxa
G

Gospon

pre preko 1 godinu

Eo vidim da je zvezda zainteresovana za Muhameda Badamosija, kanda se citaj komentari sa mocarta, rispekt ako dodje Mito Bekrijo GK:Dragan Rosic RB:Lazar Nikolic CB:Strahinja Erakovic CB: Aleksandar Dragovic LB: Irakli Azarovi DM: Edmund Addo CM: Kings Kangwa AM: Luka Ilic LW: Stefan Mitrovic RW: Osman Bukari ST: Muhammed Badamossi
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Ovih dana se vrsio pritisak na sudiju Srdjana Jovanovica sa namerom da ne sudi vise Zvezdine utakmice, da se to ne bi desilo danas ce Srdjan Jovanovic svrati penal za Zvezdu, a mozda i 2.
T

TNT

pre preko 1 godinu

Biće ako skrive. A taman posla da sudi nepostojeći. Ne bi ga oprao ni Dunav ni Sava a ni Drina i Morava. Bio bi suspendovan do sledeće sezone. Samo je čudo što on uopšte sudi danas. Po materijalima sa prethodne utakmice zreoje bio za bar 2 utakmice odstranjivanja i on i var soba.
m

molim&&&&

pre preko 1 godinu

Da se nekako izguraju jos ove dve utakmice da nijedna bab od fudbalera ne lipse pa onda na polusezoni se zahvaliti i oterati (kataija, borjana, rodica, bena, milunovica, gobeljica , kulibalija, krsticic, pesic) a terzic neka vidi sa njima sta ce za obecane plate bezvrednim babama i sta ce za svoje procente. ZVEZDASI HAJDEMO SADA JEDINSTVENO DA SMIRIMO TERZICEV LOPOVLUK ON MORA DA SHVATI DA ZVEZDA NIJE NJEGOV KLUB VEC JE VLASNISTVO NAVIJACA I DRZAVE I AKO MU JE MALO DA RADI ZA PLATU NEKA IDE SAMO JE BILO DOSTA OTIMANJA OD ZVEZDE SVAKI MINUS TE JE NAPRAVIO ODGOVOR MU JE DRZAVA CE PLATITI SAMO DA PRVO ON UZME ZA SEBE TAL. terzicu odlazi uprava napolje....uao lopovi. Matori igraci mrs iz zvezde.
z

zev

pre preko 1 godinu

A Pankov ti dobar, Kanga, Ivanić...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Bice slobodan posle Svetskog prvenstva u Kataru Luis Suarez.Realno to moze da bude Zvezdina sansa ima 36 godina ali igurno bi idalje pravio razliku u Ligi Sampiona.Das mu lepo 600-700k i da vidis kako ce da dodje u Zvezdu.
T

TheNorwegian

pre preko 1 godinu

cim zvezda ima kvotu preko 1.40 to znaci X.
S

Somborac

pre preko 1 godinu

Veceras ce pod lupom naseg sportskog sektora biti napadac Muhamed Badamosi,Marin dolazi licno da ga gleda,s obzirom da cukaricki nema 500 hiljada evra za otkup vrlo verovatno je da ce zavrsiti kod nas.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Bojim se da će večeras naš trener prosuti bodove,možda i sva tri...
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Badomosi može Pavkova, Pešića, i Kulibalija da nosi u zubima.
I

Inspektor

pre preko 1 godinu

Badamosi se poigravao sa partizanovim stoperima, cak je imao 2-3 suta ali sreće je falilo, dobrodošao u najveći klub na balkanu CZV!!!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nisam od onih Zvezdaša koji priželjkuju neuspehe Zvezde, misleći da će zbog toga Terzić otići. Neće on otići, dok glavni to ne kaže. Nema potrebe brinuti, Zvezda je odavno osvojila šestu titulu u nizu. Mene više brine što imam neki osećaj da se ništa neće promeniti što se tiče dovodjenja igrača, već se najavljuju neki povratnici. A trebaju nam igrači za klasu bolji od ovoga što imamo, jer LŠ nije zajebancija. Ako ne iskoristimo sada ovu priliku i igranje u LŠ, da se klub podigne na viši nivo, i igrački i finansijski, odna ćemo se vratiti u Lukićevo vreme zbog lošeg poslovanja. A već prvu šansu koju smo imali igranjem u dve LŠ nismo iskoristili. Zato pamet u glavu.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kada sa ovom upravom nismo iskoristili DVE lige šampiona jasno ti je da nećemo ni sa ovom jednom.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Samo neka Cukaricki odigra kao protiv Partizana i uz posteno sudjenje moze do boda protiv Zvezde.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Ko jos prati ligu trla baba lan...
@

@liga šam....

pre preko 1 godinu

Ako je ne pratiš, što se javljaš. Hoćeš da budeš zanimljiv.
P

Povčinalo

pre preko 1 godinu

Zićuter tivra repa jeko si kraopo iz OFK i Zvezde. Purdolo.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Odigramo odlicnu utakmicu protiv Ferencvarosa i sledecu u prvenstvu kad svaki igrac igra na svom mestu i onda ovaj filozof od trenera opet igra sa Erakovicem na beku,a decko kida na stoperu,Gobeljic odlican na beku.Cemu deda igra??
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Gobeljić odličan na beku? Odigro tu utakmicu i onda sve što smo primili posle toga primili smo preko njega. Čovek promaju ostavlja u odbrani nikad nije kod igrača.
E

Eto toliko...

pre preko 1 godinu

Ovaj meč se dobija i BASTA!Trener ostaje i ima punu podršku pravih navijača Zvezde!
G

Gost665

pre preko 1 godinu

ti odlučio da ostaje?
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Zašto si nervozan? Ovo Zvezda lagano dobija 2-3 : 0 .......Zar misliš da će biti drugačije?
e

esex

pre preko 1 godinu

Ovaj mec se mora dobiti makar na misice i bez lepote u igri..o treneru mozemo suditi kada prodjemo kompletne pripreme sa njim i pojacanjima koja on aminuje..cukaricki je ozbiljan tim za nase prilike,imaju odlicnog kovaca,opasnog badamosija,imaju brza krila i nece biti lako..kada bi me mogli cuti igraci zvezde zamolio bi ih za vece zajednistvo,da ginu jedni za druge..sve drugo ce onda doci samo od sebe jer smo za dva koplja kvalitetniji od svih u superligi.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

te price kako ce da aminuje I kako ce igra da bude bolja je smesna jer je on bio deo strucnog stabat kada su dovodjeni promasaji...kao I kada je doveden kulibari
K

Kon

pre preko 1 godinu

Esex@To ste igrama i pokazali u super ligi i u Evropi. Dva koplja su malo, takvu igru, trčanje, a pre svega lepotu fudbalske igre od Barija nije se videlo. Stvarno svaka čast, Evropa piše i priča o vama.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

brate,trener se odmah vidi ;kakve crne pripreme I selekcija tima ...
e

esex

pre preko 1 godinu

Trener arsenala je dokaz da se nekada isplati strpljenje..ja samo polazim od cinjenice da uprava zvezde sigurno nece smenjivati trenera.ja sam licno bio za nekog iskusnijeg sa autoritetom al kad je vec tu miloje daj da ga podrzimo pa kako bude..
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Srecno zvezdo, neka te prati sreca neka te cuva bog.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Za Zvezdu je bolje da izgubi, kako bi se makli lopovi iz uprave, kao i ovaj kvazi trener. Jer na proleće će biti kasno!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Нек изгуби Партизан да би отерали дуо вв.
L

Lipa

pre preko 1 godinu

Koliko je istina pojma nemam ali se po BG medju vidjenijim navijacima prica da Milojevic bez obzira na rezultat na kraju sezone ide i da su navodno neki menadzeri vec stupili u razgovore sa Zvezdom i nude Marca Giampaola za trenera a neki spominju i Heika Herrlicha ...
m

medellin

pre preko 1 godinu

@Lipa Moze da dodje ko hoce od stranaca ali prvi igraci ce da ga buse, Seti se samo Zemana i kako su ga Koroman i ekipa busili svaku tekmu. Jos na pripremama je to pocelo jer je Zeman odmah radio na kondiciji i odvaljivao ih je a ovi nasi manekeni bunili nono stop po novinama.
V

Vvx

pre preko 1 godinu

@medelin Tačno, Zeman češko-italijanska škola,zato su češki fudbaleri bolje spremljeni kondiciono ,to smo mogli da vidimo nedavno,kad se Partizan branio od 10-tog tima Češke lige
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

@medellin...Slazem se i ja sa tvojom konstatacijom... @ Lipa... Nikad necu prezaliti sto Zenga nije ostao jos godinu dana, jedini trener kojeg su nasi fudbaleri postovali, smeker pravi je bio...
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Zasto Erakovic igra desnog beka?!!?!?!?!?
m

maleleilo

pre preko 1 godinu

Zato što je centaršut koji Gobeljić uputi (tkz. balon) neupotrebljiv i poslastica za štopere protivnika. Bolje Eraković da igra, barem će komplet desna strana da bude zaključana, a u napadu će tu i tamo da se ponudi.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Zato sto je Gobeljic na desnom beku igrac vise za suprotnu ekipu. Ne znas da li je gori napred ili nazad. 0 tehnike, nedisciplinovan u igri (tipa istrci bez veze da izigrava drugog napadaca i ostavi livadu na svojoj strani koju neko drugi zakrpi dok se on lagano vraca) i donosi lose odluke sa loptom. Solidna fizika, eto moze dosta da trci i to je to.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Priča se o osvezavanju tima a vraća se Pavkov. Skandal
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Da nisi mozda vise za to da ostane Kulibali
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Pricalo se o pojacanjima a vratio se Pesic...
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Pavkov je za Pesica Darko Pancev..
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ni Pešić ni Pavkov nisu napadači za Ligu Šampiona. O Kulibaliju ne treba trošiti reči. Ovaj Milojević polako počinje da pametuje, pominje smenu generacije a zadovoljan je sa povratkom Pavkova. Skandal
t

trotinet

pre preko 1 godinu

Šta će nam centarfor imamo malog Mijatovića, Odličan je. Nama treba gornji vezni i sredina jer od igre Kataija ka centarforima isto Ivanića i Kange, vidi se da nema ništa i ne znaju. Da ne pričamo o krilima koji ne znaju iz trka da centriraju nego nešto zakamaju prebacuju s noge na nogu i izmišljaju toplu vodu
7

7777

pre preko 1 godinu

Ovo ce biti najteza utakmica u polusezoni sto govori i kvota, Nikad nije bila veca za protivnika to dosta govori da nikad gore nismo igrali u zadnjih 5 godina.... to vide i kladionice
7

7777

pre preko 1 godinu

nikad Veca kvota za pobedu zvezde 1.53*
T

Teska

pre preko 1 godinu

utakmica zato sto je mnogo vazna,kao i svaka naredna. Zato ce je Zvezda i dobiti.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ja se samo najsiksrenije nadam da ce Delije "pozdraviti" grobara iz Kaludjerice koji ce danas biti glavni sudija... Zasluzio je topao docek posle raznih njegovih gresaka i naravno uvek bas slucajno u korist Partizana... Verovatno ce i on posle sudijske karijere da se zaposli u upravi Partizana kao sto je Gruja iz Cokota...
r

realno...

pre preko 1 godinu

"njegov tim nadoknadio dva gola zaostatka (1:3) iz beogradskog susreta." Strucnjak uspeo je da izgubi od Cukarickog ...3:1... Toliko o njemuu....
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

I sa kim je Čukarički igrao u sledećem kolu?
i

iskreno..

pre preko 1 godinu

Mislim da ovaj nas trener nije svestan vaznosti ove utakmice, Ako odes sa 7 bodova prednosti to je odlicna razlika ako odes sa 5 ili manje to je dostizno, jedan poraz u derbiju i kiks i ode titula..... Ovo mora da se dobije danas. A on je uvek zadovoljan igrom, a sa onom igrom protiv mladosti nemamo sanse....
@

@qqq

pre preko 1 godinu

Nije to nacin, bolje da dobijemo ovu utakmicu pa da se zameni trener, sad svi hoce rekonstrukciju igrackog kadra a to je spin da se trener ne dira, Ovaj tim je dobro igrao na pocetku sezone i to svi su videli
J

Joo

pre preko 1 godinu

Vratite Kovaca iz Cukarickog decko je odlican igrac!!!
q

qqq

pre preko 1 godinu

Mozda je bolje da nas odvali Čuka jer je to mozda jedini način da skontaju ovi iz uprave da treba da mijenjaju trenera..igra nije bila ovako losa godinama
N

Nećeee

pre preko 1 godinu

Misliš da bi posle 1 poraza menjali trenera, treba bre da nas odvali i Čuka i ovi u nedelju i u kupu Mitrovica. Pa će onda otići trener. Ovako ćemo sa njim i u grupnu fazu Lige Šampiona.
Z

ZvezdaCrvena

pre preko 1 godinu

Da li je moguće da "navijači Zvezde" prizivaju poraze svom klubu da bi se smenio trener? Čitam komentar deset puta da vidim da li sam dobro pročitao. Ovo već postaje bolesno. Ljudi, možete da ne volite trenera, pojedine igrače, upravu pa i navijače sa severne tribine, ali kako zbog svega toga možete da ne želite dobro Crvenoj Zvezdi? Pa ona je iznad svih njih i svih nas, kada ćete jednom to shvatiti?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Баш добро мислиш свом клубу.
1

11211

pre preko 1 godinu

Nisu ovo navijači Zvezde! Ovi su plaćeni da pišu ovakve gluposti. Samo ne treba padati na njihove spinove