Komentari na vest

Zvezda nagradila talenta: Mijatović prekomandovan u prvi tim, zadužio devetku

2

2234

pre preko 1 godinu

Isto tako ste pisali o o golmanu marinkovicu gde je on sad
T

Trile1212

pre preko 1 godinu

Ja sam mislio isto da ce dati šansu ovome treneru grafičara kad je otišao stanković.mislim da bi bio bolji i davao bi šansu mlađim igračima.
0

021021

pre preko 1 godinu

Dobar potez. Nadam se da je Kulibali odigrao svoje u dresu Zvezde. Dogovor terze i njegovog menadzera da odigra par utakmica u LE i da ga uvaljaju negde u kinu, arabiju itd..
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Mijatovic 2005 ubacen da odigraju koju utakmicu i da izmu 3 mili, od Eraka 5,6mil,zato se i gura prosecan fudbaler Mitrovic da bi moglo da se finansira veteranska ekipa Czv, da nema bonus pravila ovo bi bila najstarija ekipa u Evropi... Najureni svi, najtalentovaniji klinci Mituljikici, Motika, Bacanin, pre toga sjajna generacija 2002
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Bekame sine, ako ti ne izvučeš Zvezdu iz kanala, niko neće! Srećno!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Jos samo rokada trenera.Dajte ovog iz Geaficara,a Coknu tamo nek filozofira.Ne moze biti gori od ovog.Ovo je rang Cedomira Janeskog,Ratka Dostanica..
m

medeljin

pre preko 1 godinu

iz Novog J3B3N0G Sada si, druže. I zoveš se Nikola.
G

Gospodin co'ek

pre preko 1 godinu

Nije ga nagradila, nego nema ko napad da nam igra pa moralo.
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Konačno jedan dobar potez. Pratim sve Zvezdine selekcije, a narocito Graficar. Mijatovic mi se bas svideo i pomislio sam kako bi bilo dobro prebaciti ga u prvi tim. Nadam se da ce dobijati minute prvenstvu.Red je bio da neko nase dete isforsiramo(pored Eraka).Isplatice se sigurno.Pored ovakvog Pesica i ovog kosarkasa mali moze i u postavu. Ima jos dva odlicna igraca u Grafosima: Sljivic i Knezevic. Konacno bravo za upravu.
Q

Qhahshsjdj

pre preko 1 godinu

Nece ga isforsirati nego prodati najkasnije za godinu dana za nekih 4 do 5 miliona evra ja sam ga gledao za utakmice u17 na Sampionatu Evrope i odusevio me podseca na Ficu Kostica sa snagom brzinom, po meni uci ce sa klupe kao Lazetic 2 do 3 puta pa 15 minuta kad budemo vodili 2 razlike i prodavce ga do juna sledece godine, pored njega i navedeni Sljivic deluje bas dobro samo njemu fali jos mase i razvijanja sigurno barem jos 2 godine ali bojim se da ni on nece dobiti neku priliku, za u17 generacija ce iznedriti barem 4,5 solidnih igraca
M

Ma da...

pre preko 1 godinu

Svaka ti cast sto pratis sve selekcije Zvezde! Ali voleo bih da mi kazes kako to uspevas? Imas li ti obaveze u zivotu? Ides li u skolu? Fakultet? Imas li posao? Imas li devojku ili zenu? Prijatelje? Porodicu? Da me ne shvatis pogresno i ja navijam za Zvezdu i uspevam koliko toliko da pogledam po neki mec prvog tima, ne sve ali poneki mec. Zbog obaveza posla i ostalih mnogo bitnijih stvari u zivotu ne uspevam ni sve meceve da gledam a kamo li i sve selekcije! Ili tebe placa klub kao nekog navijaca ili samo sedis kuci i gledas svaki tim?!
n

nelezinho1985

pre preko 1 godinu

zvezda je život, sve ostalo su sitnice !
R

Real

pre preko 1 godinu

Valjda je i uprava ukapirala da Kulibali nije ni za cetvrtu ligu pa se sad peru tako sto dovode ovog klinca. Neka jednom kazu zasto su prodali Ohija. Sta je čovek pogresio.Kanga se redovno pravi gluposti bije se sa saigračima na poluvremenu ali je i dalje zu.
G

Gost1231241424

pre preko 1 godinu

Dzabe kad nece da zaigra ni minut. Ali ce zato neko drvo Kulibali da igra.
B

B E Z S T R A H A

pre preko 1 godinu

Ekstra, 9 utakmice 2 gola i prodaja na kraju sezone u Celje za neverovatnih 333 000 plus simbolicnih 7%. Posao veka, jer talenat je lep samo dok se ceka.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Uprava je videla u njemu zlatnu koku, nabila mu devetku na leđa i u zimskom prelaznom roku ode on u Celje za 400 soma Zvezdi, i 20%od prodaje, plus na račun u Nemačkoj. Beži dete, beži što dalje!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nece taj nikuda, ne brini....sve sto nema kvalitet - ostaje dozivotno u Zvezdi. Za odlazak napolje, ne funkcionisu veze i vezice iz Terzinog okruzenja. Moras nesto i da vredis.
П

Папен

pre preko 1 godinu

и Кнежевића обавезно пребацити у први тим.
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Jeste primetili nešto čudno, pogledajte koliko komentara ima na Zvezdinu utakmicu, a koliko na Partizanovu, ogromna razlika. Pogledajte samo ovu vest od jutros, ima više komentara nego, Partizanova od sinoć, to vama nije čudno.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

A koliko ljudi navija za Zvezdu a koliko za Partizan? Uđi na vest o TSCu pa ćeš tamo moooožda videti 3 komentara, i koja je onda poenta?
@

@iz šljivika

pre preko 1 godinu

Sinoć su ti Partizanovci, više komentarisali Zvezdu, nego Partizan.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Pa nek komentarišu, komentarišem i ja njihove vesti kao i svi vi.
@

@iz šljivika

pre preko 1 godinu

Ja nikad, nisam ostavio komentar, na bilo kakvu vest o Partizanu. Uvek sam u životu, gledao svoje dvorište.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

izsljivika-ti ne komentarises Zvezdu, ti pljujes i vredjas sve u vezi kluba i oko kluba!!! Evo i ovog momka, o kom pojma nemas, kao i vecina nas ovde, ponizavas komentarima da ce u Celje da predje na kraju. Znaci krivo ti je dete samo zato sto je Zvezdino dete??????? Mislim da si ti ipak latentni grobar druze, kao i ovaj Caleb....
G

Gost@gost123

pre preko 1 godinu

Cale B je godinu dana bio Grobar a odjednom postao navijac Zvezde. Jos jedan od botova
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Botovanje, eto prostog razloga. Imas milion botova koji se predstavljaju kao Zvezdasi i samo pljuju, po svima redom. Vidis da sta god se uradi, 80% komentara je pljuvacina. Onih 20% su Grobari koji nam se kao podsmevaju a plakali bi, realni poznavaoci fudbala i Zvezdasi povedeni masom...
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Na zalost...nije on nagradjen zato sto pruza dobre partije u Graficaru i sto je sigurno potencijal, vec zato sto mi trenutno nemamo napadaca...a to je tuga i neznanje sportskog sektora, poslije cetiri godine igranja Evropskih takmicenja!!!
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Bas tako.Videli su da je Pesic drvo,Kulibali ne zna da ide,ne da igra fudbal( opet im uvalili laznjaka),pa prinudno resenje klinac,koji usput i nije klasican centarfor.Bitno je da su poklonili Pavkova i Ohija.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Mazanje ociju sa ovim klincem. Kao sad cemo da zaboravimo koliko lose igramo vec duze vreme zato sto ubacuju nekog klinca u prvi tim u kome naravno minuta nece videti.
S

Svilanjac

pre preko 1 godinu

Čuš nagradila, pa sve se svodi na lovu i interes, kakva crna nagrada
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

E ovaj mali ako nam ne pomogne. Pa on i nije klasičan špic ali je verovatno jedan od Terzićevih projekata. Ako su nešto hteli mogli su Kahvića da priključe prvom timu ali i on je izgleda bio samo "projekat"? Ukus je sve gorčiji!!!
C

Camil

pre preko 1 godinu

Zar ti nije cudno sto je prodat upravo Makabi Haifi?
N

Nidzazvezdaš

pre preko 1 godinu

Sledeće godine ćemo igrati ligu k.....a.Sa ovom igrom koju imamo teško ćemo osvojiti titulu.yu ekipi sve sami povratnici koji se nigde nisu dokazali,osim nama i igrači preko ili oko 30g.Jebe lud zbunjenog.
9

987

pre preko 1 godinu

Da me jednom poslušaju, o ovome pričam od početka sezone, Miloje malog odmah u vatru u nedelju, i Stankovića takodje. Kad mogu u jakim ligama da igraju momci od 20,21,22,što kod nas ne bi mogli od 17,18,19.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Sta bre od 17, 18, 19? Nije to spremno za superligaski fudbal i meceve sa Javorom i Napretkom. Prvo to na kaljenje negde do 25, 26e godine da nam izraste u novog Gobeljica ili Srnica.
@

@vlad

pre preko 1 godinu

Pojma ti nemaš o fudbalu.
G

Gostmmm

pre preko 1 godinu

Zamajavanje javnosti i skidanj3 odgovirnosti uprave. Nemamo rezultat ali okrecemo se nasoj deci itd..Terza i Mrkela napoljee
B

Boban1

pre preko 1 godinu

I sad ce na klupu,i za koji mesec na prodaju za maksimalno milion. Treba tu decu gurati u vatru i da se superliga osvoji sa njima a ne sa raspalim Mrkelinim “pojačanjima”!!!!!!
O

O, pa dečko

pre preko 1 godinu

Čestitke momče i spremi se da debituješ na zimskim pripremama, posle kojih ćeš na raznorazne pozajmice, dok te ne prodaju dalje za nula nula dinara i 30% U medjuvremenu ćete ti i tvoji drugari iz Zvezdinih omladinaca moći da uzivate u igri tridesetogodišnjaka bez kondicije, kojima su najveći dometi u inostranoj karijeri razni Las Palmasi, Karagurmuci, Kajzeriji... UPRAVA NAPOLJE!!!
e

esex

pre preko 1 godinu

Sledeci su sljivic i mituljikici..zahvaliti se krsticicu,pankovu,gobelji,sanogu,benu..
g

gx

pre preko 1 godinu

Ajde vise sa ti mituljkici omatorili su već;-))
E

Eto'o

pre preko 1 godinu

Da je bilo neke pameti pa da se ovo i ranije uradi, on, Ohi (kao prvi izbor) i Pešić bi bila idealna trojka a špicu,ali šta ćeš, mora da se pravi mesta za razne Kulibalije ili kako već kojima je uspeh ako 10 metara spoje u punom trku.
S

Sve biser

pre preko 1 godinu

do bisera . Ne zna se ko je veci , da li vasi hvalospevi ili oni sto kidaju u drugoj ligi . A svi znamo kakva je po kvalitetu i prva liga , a kamoli druga .
G

Gde su i šta rade

pre preko 1 godinu

Najveći Zvezdini talenti, braća Mitljukić? Da li se neko njih seća? Ili su prodati za džak brašna i procente? CZV Najgori klub za talentovanog igrača.
8

888

pre preko 1 godinu

Tacno smo bez banke , čim sam pročitao da kao mi sa Vesovićem jasno ko dan a nas ditektor prosirujw Marakanu , bedo pa za desnog beka nemamo, ..., nego vi ajde put pod noge pogtovo Mitar Mrkela, sto vise intervjua sve se čovek vise sramoti i nas sve.....,,biće bolje al mi zao mnogo smo izgubili sa ova 2 sibicara , nije mi sto " narikače u crnom " deremo svaki put , izgleda da je njima to najbitnije....
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Zelim da verujem da uprava zeli da iskoristi momenat za podmladjivanje. Da ovo nije samo posle neuspeha prasina u oci i dodvoravanje navijacima.Vreme je bas takvo i momenat za to. Sto bi nasem prvenstvu igrao i uzimao mesto nezgrapni Kulibali od kojeg korist niko imati nece nikakvu. U LE isto bih dao sansu i iskoristio takmicenje za Mitrovica, Motiku, Stankovica tu je Nikolic. Sada je momenat u Evropi da igraju cak i zrtvovati ovu godinu ali da napravimo bazu. Sledece godine cemo igrati verovatno LS i treba nam realna slika i igraci mladji koji ce da grizu i da se istrpe sada bolje. Kanga divlja trpimo 32 god.cemu vreme mu je proslo. Sanogo isto, Ben, Srnic, Gobeljic... u prvih 11 sinoc sem Bukarija i Erakovica svi 30+ godina. Zasto? Kao iskusni su a opet nema rezultata niti cemo ih prodati niti bilo sta.. Pa dajte onda bar da tu decu trpimo i da sticu iskustvo plus mogu nam doneti benefit.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Uz njega,Stanković svakako i da su pametni imaju i odličnog levog beka u Graficaru,da igraju i u godini dana eto 3 nova bonusa.Al puste vrteskev s pranjem para i krs strancima ubise i klub i omladinsku školu skroz
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Odličan potez uprave!!! Sledeći potpisi Šljivić, Knežević i po mom mišljenju Falu. Teško je davati priliku mladima kada juriš naj važniju titulu ali kup treba igrati sa mladima i onima sa manjom minutažom. Zvezda ima fantastične igrače u mlađim kategorijama i Grafičaru.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Fantasticne igrace ???? Izvini Rajola, ali mislim da u zivotu nisi video nikoga od njih. Da jesi - ne bi pisao nebuloze i prodavao maglu.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

јесу ли послали пешићамкао замену у графичар и има ли места и за кулибалиа
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ovo je dokaz da ova uprava uvek moze da od gorega, napravi jos gore ....Kao da nemamo oci i mozak, i kao da nismo videli svi, ovaj momak nema blage veze sa fudbalom, igrao je u U19 i pokazao koliko je ogranicen, kao i ostali klinci iz Graficara koji su tada igrali, ukljucujuci i Lekovica. I ovaj je necija kombinacija, ili je nekog tate - sin. Kahvic je cak za ovoga - Kavani licno. Uostalom, sta ja ovde trabunjam, imacete prilike svi vi koji ne znate o cemu se radi, da se i sami uverite u "kvalitete" naseg novog "talenta".
M

Malj

pre preko 1 godinu

Nazalost svako moze da komentarise ovde i pise sta hoce..
0

023 @ CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Burazeru, na par klikova ti je dostpuno sve vezano za utakmicu Zvezdinih omladinaca. Da si to uradio, video bi da Mijatović nije igrao za U19 ekipu protiv Omonije. Dakle, lupaš kao otovoren prozor. Što bi rekao drugi komentator, danas svako može da komentariše..
M

Malj

pre preko 1 godinu

Cale, da nisi ti cale od nekog klinca iz graficara, pa te pogodilo? xD
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Hvala bogu. Bolje da gledam nekog klinca u napadu nego Pešića i Kulibalija invalide. Treba više poverenja u mlade. Dosta je više matorih polovnjaka. Ok neko iskusan kao Dragović ili neki majstor kao Katai ali igrači tipa Srnić, Gobeljić, Krstičić, Pankov i ostali. Bolje na njihova mesta pustiti klince. Ne mogu biti gori od njih.
Б

БоБ

pre preko 1 godinu

Опет мазање очију, нажалост. А опет тако је лако правити играче, колико утакмица годишње има Звезда у првенству које реши још у првом полувремену, на располагању 5 измена...Зашто не могу бар 3 клинца да одиграју по пола сата?! И зашто овај дечко није одмах пребачен у први тим? Или неки други шпиц? Небитно који, сигурно није лошији од Кулибалија...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Videces, ima vremena, i bices srecan sto jos do sada nije ubacen....I ne, nije bolji od Kulibalija, na zalost - mnogo je losiji.
@

@ цалебправи

pre preko 1 godinu

Видим да си наоштрен на ово дете. И очигледно се не разумеш у фудбал јер гори од Кулибалија не може бити. Кулибали ништа фудбалско нема.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Mi bar mozemo da kazemo da smo pod okupacijom a sta cete vi da pricate deci?!
:

:-)

pre preko 1 godinu

Od Terzo mađijo, do Terza Grobare tanja je linija...
I

Istina!

pre preko 1 godinu

Barem necemo da pricamo deci bajke i lazi kao vi..
a

auuu

pre preko 1 godinu

Okupacijom od strane Ostoje MIjailovica koga podrzavate??? Komedija sa vama
m

mhm

pre preko 1 godinu

Niko ovde nije nagrađen, već je zvezda bez dinara, zato su prodati Ohi Pavkov i Kahvić za sitne pare, a ovaj mali će odigrati par utakmica u prvenstvu i onda će biti prodan za siću da bi se podelile plate.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Терза има у малом прсту више него други директори у глави. Проблем је што воли комбинације. Међутим, кад догори до ноктију, лако он извуче екипу. Видели смо прошле сезоне како је стигао минус пет. Сада је догорело поново, сад ће нешто да смисли поново.
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Sta reci, koju posluku porati, kome...
G

Gostmmm

pre preko 1 godinu

Terzu stiti drzava inace nebi odlagali sudjenje a ima u dzepu vise nego Bil Gejts. Oterati upravu i da odgovaraju za svaki €
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Pa vec je smislio....ove godine nema obecanja da ce napustiti Zvezdu ako se ne uzme titula....tako da - nece morati da brine o jurenju minusa, koliki god bio.
G

Gost1189

pre preko 1 godinu

Uprava napolje, kako vas nije sramota na sta ste srozali klub.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Одма у први тим па продати на зиму за 3 милиона.
G

Gost gostuje

pre preko 1 godinu

Videli iz uprave da su debelo promasili sa Kulibalijem, oterali Ohija, Pesic nespreman ili povredjen i onda se setili klinaca iz omladinske skole. Jos jedan dokaz da se radi bez plana. TERZICU ODLAZI!
G

Gost6255

pre preko 1 godinu

Nagradjen jer su videli kakav je majstor Kulibali koji je dosao umesto Ohija, pa da malo zamazemo oci navijacima. A sta tek reci za prodaju Kahvica, kriminal teski.
c

cccc

pre preko 1 godinu

klasicno zamazivanje ociju. bas da vidimo hoce li ga gurnuti u vatru
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Ovako ste trebali i sa Kahvićem, ode momak za bagatelu, a šanse nije dobio.... Rekonstrukcija, dajte šansu i Lekoviću i STankoviću i Motiki.... Nema nama bez naše djece ništa....
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Свакако ће сваки прави Звездаш да поздрави овај потез. Иначе на свом месту нема неку конкуренцију. Али ми ово личи на Терзино бацање прашине у очи.
e

eh

pre preko 1 godinu

Bravo! To se tako radi, samo da ga ne drže na klupi kao što drže Motiku. Mali je ogroman talenat, treba to iskoristiti. Trebali su i Šljivića da povuku, ali nema veze, može na zimu.
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Ne budi naivan grejace klupu kao i svi ostali klinci i cim stigne ponuda od 1.5m iz slovacke leti iz kluba..
A

Asad

pre preko 1 godinu

Sad na klupu, pored Stankovića i Motike, gledaj kako Mustafa igra i uživaj.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pa nije Mustafa los igrac, nemoj sad tako. Meni vise baca prasinu Ben i ova nova motka u spicu. Mustafa na desnom krilu juce cak asistenciju tako da nemojte decka da uzimate na zub jer je jako korektan igrac.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nagradjen jer je Kahvic prodat, pa mora da se ubaci neko ili? Daj Boze da bar jednu tekmu dobije priliku
G

Gosthahshs

pre preko 1 godinu

odmah ga staviti u postavu u nedelju