Komentari na vest

Zvezda nema opciju za levog beka... Osim Kolarova

Z

Zorkic

pre oko 3 godine

Vi niste nirmalni pljujete igraca koji je ove godine igrao u interu a za zvezdu je mator.
S

Smislov

pre oko 3 godine

Pa pošto ste dobro zaradili od "ogromne" novčane nagrade za osvojenu titulu, od prodatih ulaznica, te odlične prodaje velikih igrača, što ne kupite Alabu iz Bajerna. Pa jel zlatno doba ili nije.
i

istina

pre oko 3 godine

ma kako da ne, Aleksa Terzic oteran na pravdi boga, a u najgorem slucaju nije gori od Rodica, sta ce nam lik koji em je mator em je seljacina
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Nemamo dva kratena leva beka 4 godine, kad ga i nadjemo nekome ne valja, jos Kolarov, covek igrao najjace lige na svetu, nas pasos, Dekijev prijatelj, nije lud da pravi haos kod prijatelja i ljudi koji su ga lansirali medju "zvezde". Ocete Zandera nekog opet ili Hajdin, Stevu Reljica?
C

Cjepka

pre oko 3 godine

Slažem se sa većinom ovde da nam ne treba Kolarov.On nema više motiva ni u interu, a kamoli u zvezdi.Sve bi poremetio.Njemu je sad idealno vreme da ode u kinu, ili emirate.
D

Dusmanin

pre oko 3 godine

Ristic ili Antic.
I

Ima!!!

pre oko 3 godine

Mihajlo Ristić. U junu ulazi u poslednju godinu ugovora.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ne zelimo ni mi navijaci njega!!! Takav jedan s.....d bi mogao da unisti ceo tim i svlacionicu. Daleko mu lepa kuća bas...
7

777

pre oko 3 godine

Tričković iz Javora, brzina, leva noga, sjajan tehnicar,zvezdino dete 20g, ofanzivan bek pozivan u mladu repku...
Т

Танасије

pre oko 3 godine

Брука и срамота! Претварамо се у сервис за удомљавање Терзићевих играча које ни мајке више не желе под својим кровом, а за паре које ни у Серији А не могу да добију. Како то после деле са следбеником "духа изнад Маракане" боље да не размишљам.
R

Rubiroza

pre oko 3 godine

David Petrovic je resenje za buducnost. Ozbiljan talenat, odlican radnik,a i odgovoran u igri kao da ima 30 godina! Svako ko.prati mladje kategorije,video je da je u poslednjih 2-3 sezone stub odbrane generacije 2003.
ф

фк цз

pre oko 3 godine

Ако нема баш нико други, а има и млађих сасвим добрих, онда боље вратити Луча него овог....барем ће играти срцем без задршке а и за атмосферу у тиму ће бити кориснији.....
N

Nebo

pre oko 3 godine

Toooooo Zvezdooo!!! Sad mozemo I splav da podignemo na Mari, imali smo gardiste sad se splavari pitaju!!!!
L

Ljudi

pre oko 3 godine

Neeee , pa to je najveca lignja od coveka koja je igrala u reprezentaciji od kad igramo reprezentativni fudbal... Pa sta ce tek u zvezdi da radi, ponasace se kao da mu tamo sve pripada i da je on kao neka super zvezda . Sto nije! Pa on prvi se svadjao sa navijacima kad je reprezentacija igrala nulu od fudbala. Ali da kaze e mi smo igrali ko sline ,izvinite ljudi. Ne on jos i nasao da nas pljuje ! Dno od coveka !!!!
P

Pera rus

pre oko 3 godine

Kolarov neeee!!!!!! Ako vec treba neko da samo trci Jirka brate, celo leto pomocni treneri Italijani za uvce. katanaco. ovo ono taktika cuda m.. a. Jirka da Juda ne.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

STEFAN RISTOVKSI MOZE DA IGRA I LEVI I DESNI BEK.
1

1989ds

pre oko 3 godine

Aleksa Terzić ! kakav Kolarov...
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

Neka ga
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Pa sta radi ta omladinska skola ne trazi niko novog piksija milka drulica nego levog beka 50x gore dole i solidan centarsut jel to mnogo...
T

Triangl

pre oko 3 godine

Kad bi to moglo. Gore-dole i odličan centaršut. Tj može u linglong ali nama treba puno brži bekovi sa puno snage da ispune bek-krilo varijantu. Takvih u svetu nema pravih više od desetorice. I takvi sigurno neće igrati u zvezdi. Zato stari stil krilo je krilo a bek je bek.
M

Maestro

pre oko 3 godine

Levo vratiti malog Terzica i Fiorentine, desno Bane Ivanovic,stoper Dragovic, sa Sanogom upariti Radoju ili Krsticica, na boku pozajmiti Radonjica ili Randjelovica(Olimpijakos) i u spicu Prijovic uz ostanak Falcinelija. Borjan-Terzic, Milunovic,Dragovic, Ivanovic-Sanogo, Krsticic ili Radoja-Ivanic, Katai, Radonjic ili Randjelovic-Prijovic a na klupi Pankov, Rodic, Gajic,Radulovic, Nikolic, Falko, Falcineli, Ben. Kao crna zemlja ekipa.
c

comi81

pre oko 3 godine

Ima 1001 opcija jeftinija,mladja i bolja nego lupate gluposti...
U

Uvek ima opcija 123

pre oko 3 godine

Iskreno gledajuci fudbal poslednjih par godina, deficit pravih bekova postaje enorman problem, svim ekipama na svetu, cak sta vise dosta njih na bekove spusta krila, pa ko se snadje, npr Dejvis iz Bajerna je dosao kao krilo, a fenomenalno se snasao kao ofanzivni bek, itd da ne nabrajam dalje. Ali opet smatram da ima mnogo boljih opcija za Zvezdu na levom beku od Kolarova, pritom on covek sve vise igra stopera, pored nabrojanih Filipovica, Antica, Mladenovica, Ristica, Terzica, postoji i Bojan Nastic, dete Vojvodine i fudbaler Jagelonije u Poljskoj skroz dobar bek, i momak koji bi mogao komotno da se menja na toj poziciji sa Rodicem, a iz komsiluka Jan Blakovec, dal sam tacno napisao reprezentativac Slovenije, igra u Turskoj u onom famoznom Karagumruku( isto nzm dal sam tacno napisao) gde su presli Bilja, Lens, Borini... i igra standardno, pritom uopste nije los. E sad to nisu imena koja ce da prave razliku u LS ali ako se pogleda da i timovi sa mnogo vise novca kubure na tim pozicijama, kontam da su dobra resenja, ako nista onda kao alternative Rodicu, koji zbog nedostatka zamene se cesto povredjuje. Sportski pozdrav!
b

baka penzionerka

pre oko 3 godine

Sinko , taj Partizan nam nije uzeo ni dinara. Oni prodaju igrace i placaju porez drzavi a pare idu u budzet a iz budzeta mi dobijamo penzije. Sacuvaj me boze zvezdinih pojacanja, ajme meni ,neeeee
T

Treba

pre oko 3 godine

dovesti sarapu, deu i marica.
Z

Zavrsena prica

pre oko 3 godine

Levi bek sa pasosem EU i to je to.
G

Gost007

pre oko 3 godine

Mogli bi odma i Dzajica dovesti,sta au krenuli sve penzionere dovodit
M

Mora se

pre oko 3 godine

Ma da, Jevremović iz Javora je skuplji i dolazi iz jačeg tima
R

Realno123

pre oko 3 godine

Bolje da pokusaju dovesti Nikolu Antica iz Soligorska ilo Aleksandra Filipovica iz BATE-a.
D

Darija

pre oko 3 godine

Nema dokaza da kvari atmosferu I da mnogo splavari sve su to price rekla kazala bla bla. Da dodje bio bi ubedljivo najbolji igrac u ligi. Zavide mu ovi sto ga pljuju jer ima love I jer je lep I markantan a boljeg beka ne znaju da navedu samo kao bilo ko hahaha smesni ste
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

"Lep i markantan". Darija još čeka kolbek. Lolčina.
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Ovo je “nagrada” za prodaju malog Terzica u Fiorentinu. Trebaju pare, prodaj na kilo, ali zadrzi Gobelju po svaku cenu! I dalje stojim iza toga da Kolarov nije za nas, da takav karakter u svlacionici nije dobar, a i ne bi potrcao 2x. Treba neki mladji bek iz lige - ne znam sta je sa onim momkom iz Javora, sasvim korektan igrac, koji moze da odmeni Rodica u prvenstvu, kupu. Zar to nije poenta? A ko zna, sta ako bude dobro napredovao? Problem je sto ne postoji plan B vec skoro 4 godine, i sada sve dolazi na naplatu. Moze Rodic da zamislja inostranstvo koliko hoce, jer i ako ode tamo, oticice rovit, skoro povredjen. Nikakav benefit i za njega. Njemu treba zamena, a ne inostranstvo. A nama treba novi, mladji bek, sa potencijalom, koji bi se trpeo neko vreme, kao sto se trpe Nikolic i Gavric. Da su to zapoceli godinu dana ranije...
D

Domacin

pre oko 3 godine

Krsticic, Dragovic, Prijovic, Kolarov, ko ce da finansira plate koje ce zaradjivati ti likovi j srpskom Bajernu?

07.08.16

pre oko 3 godine

Uefa,od plasmana u LS i LE i osvojenih bodova.Za razliku od vas,koji ste recimo srpski Frajburg(takvu i istoriju imate) koji se mucite sa poluamaterskim Sfintulom i ispadate od prosecne Sarlroe,srpski Bajern vec cetiri sezone redovno igra grupe u LS i LE,i tamo uzima bodove sa Napolijem a dobija Oly i Liverpul.Srpski Bajern takdoje uzima bodove i sa Arsenalom,Kelnom,Borisovim,Hofenjamom,Liberecom,Gentom.U kvalifikacijama izbacuje Spartu,Krasnodar,Koppenhagen,J.Bojs i Salzburg.A i kda srpski Bajern ispada od Cska i Milana,ispada bez poraza.A pre nego sto pomenes ubedljive poraze u LS,seti se da vi tamo ni ne mozete da igrate,cak ni u LE,a i kad ste igrali,bili su neki krompirici,sa Bragom,Sahtjorom.A seti se i rezultata koje je Bajern imao sa Totehnemom i Barsom,pa ces videti da i ti ubeldjivi porazi i nisu neki problem.Dakle, da skratim,srpski Bajern se finansira od strane Uefe.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Gavrić, Velja i Njegoš recimo i lagano ih vredi žrtvovati zarad ove postave.
D

Drvo

pre oko 3 godine

UEFA nam je sponzor, hvala na interesovanju.
S

Slatko

pre oko 3 godine

Da, nema nijedna opcija, samo Filipović iz BATE-a, Antić iz Soligorska o kom ste sami pisali pre neki mesec, Jevremović iz Javora, Devetak iz Vojvodine, pa i Rodić uz krštenu zamenu za promenu može još sezonu sigurno da odradi. Ali da, jedina opcija je isprani splavadžija Kolarov od 100 ljeta.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Bolje i Dule Tošić nego Kolarov, iako nijedan više nije bek.

Darko Lazic

pre oko 3 godine

daleko bilo
#

#Surovi_Realista_Nikom_Drag

pre oko 3 godine

Zašto ne objavljujete komentare,gde se vi iz Mozzarta spominjete ???? Gde jasno kažem, da pišete IZMIŠLJOTINE,SPEENOVANJA I NARUČENE TEKSTOVE ??? Jel to sloboda govora ??? U komentarima nema vređanja,nema ružnih reči, nema ničega zbog čega bi trebalo da CENZURIŠETE. Zaista žalosno i jadno. Na nivou ste partijskih medija,gde se kritički tonovi NE MOGU I NE SMEJU ČUTI. SRAMOTA

07.08.16

pre oko 3 godine

Tebi objavise,da vidim da li ce i meni....Prvi primer placenih i narucenih tekstova su tekstovi koje pise Joksic,o gromadi i Stanoju.Razne analize,hvalospevi,tumaccenja,naklapanja,svaki drugi dan.Malo gromada,pa malo vise Stanoje.Zivi bili,evo intervjua ili clanka o Stanoju vec koliko sutra,ako ne do kraja dana.AJde sad objavite,a Joksa nek se licno javi da demantuje da pise placene tekstove.
b

baka penzionerka

pre oko 3 godine

Ajme meni dosta vise, neeee
9

951357

pre oko 3 godine

Polako, tek ćeš da plačeš dok Partizan zameni svih 5 stranaca ;)

commando

pre oko 3 godine

Najveća je glupost imati sporog beka koji se ne vraća kao Gobeljić i Rodić i zavisiti od dva halfa da zatvore sve pošto treći zadnji je Sanogo na centru. A još gore te iste bekove ako ne znaju da centriraju iz trka kao Gobelja a i Gajić i onda umesto centaršuta lopta po pravilu ide nazad sa čim umesto dase ubrza igra uspori se u totalu. To još i može da prođe u ling long ali u evropi pored brzih ekipa i brzih krila tesko.
e

esex

pre oko 3 godine

neeeee.ne i tacka.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Dovođenje Kolarova, Bio bi to najveći BEZOBRAZLUK i bahatost posle kupovine Kafua i LA Pare.
9

951357

pre oko 3 godine

Onda nemamo opcija, jer Kolarov nije opcija. Fudbalski bi bio pojačanje, za našu ligu bi bio tata, za LE svakako pojačanje, plus njegovi centaršutevi i slobodnjaci. Ali ima par problema. Prvi je plata koja je astronomska, drugi je njegov karakter, a treći to što se on već godinama šlepa, statira i igra na ime, tako da verovatno neće da gine na terenu i imaćemo isti problem kao i reprezentacija kad je on igrao - rupa po levoj strani. Čim se piše o njemu kao jedinoj opciji, pretpostavljam da će ga dovesti, jer je Terza sarađivao sa njim još u OFKu, ali da li je najsrećniji izbor, i da li će doneti više štete ili koristi, videćemo. Ja svakako nisam za njegov dolazak.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Problem "astronomska" plata? Pa ti mora da se salis? Sa ovim novopecenim porezima i zulumima koji su uvrdeni pre neku godinu, nema problema za te astronomske plate tvoga kluba! Mozda razmotre i Marsela! Pa vidis da je Lojdina dosao iz Valensije u zvezdu telekom i isto tako odbio astronomsku ponudu Makabija! Zbog cega? Sigurno nije zbog velicine tima jer navijaci Makabija su vam porucili sta misle o samoproklamovanom kosarkaskom "velikanu" vec zbog novaca a para vrti gde burgija nece!
9

951357

pre oko 3 godine

E moj Kalčo, nije tebi lako. Mrzi me da ti objašnjavam, poslušaću onu iz mog sela - "džaba je gluvom šaputati i ćoravom namigivati".
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pokusati sa risticem, zasto da ne. Nerealno jeste, ali bolje njemu ponuditi ozbiljan ugovor nego ovom splavaru. Jeste ristic u cvetu mladosti, igra standardno lige petice, ali sigurno bi ga evropa primamila. Ugovor mu istice 2022. Takodje, zvezdino je dete. Ali realno sanse su u promilima, bolje se terzicu okrenuti. Igra standardno ove sezone, doduse u seriji b, ali sta sad. Dovesti ga na pozajmicu sa pravom otkupa. A na kraju krajeva, ako se uvede novo pravilo da igraci iz eu nisu stranci, mi imamo samo sanoga i odadu kao strance jer mislim da ben i kanga imaju francuske papire. Moze se komotno i tu dovesti stranac. A ako nam je ovaj jedina opcija, bolje da ostanemo samo sa rodicem.

07.08.16

pre oko 3 godine

Moglo bi i ovako,deo novca namenjenog Kolarovu,usmeriti na Rodica,blindirati ga,i ostaviti u klubu.Rodic da igra Derbije,i neke potencijalno nezgodne meceve u prvenstvu,teze,i Evropu,a naci nekog mladjeg beka,koji bi igrao resto,dakle Kup i domacu ligu,laske meceve.Rodic bi bio odmoran,a pomogao bi razvoj mladjeg beka,koji bi imao zavidnu minutazu.Nije moguce da nema bekova,da je Kolarov jedina opcija.Pre ce biti da minemamo skauting,i ako ga imamo ,da ljudi ne znaju da rade.Sva pojacanja u spovratnici,ili na preporuku neciju,ili tako nesto.Ne moguce da nema beka,ima ih,samo nasi ne znaju da ih nadju.Ristic odlicna opcija,ali nerealna,Terzic odlican opcija takodje,malo manje nerealna.I jos nesto,nigdene pise da stranci moraju da budu veznjaci ili napadaci.Ako ti negde skripi,a nama skripi na bekovima,ne libi se da dovoedes stranca,ako ga nadjes.
M

Markoni šid

pre oko 3 godine

Bolje bez beka nego kolarov

Wolfasin

pre oko 3 godine

Mislim da bi on bio loš po atmosferu u svlačionici, a to je u ovom timu glavno.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

U "tom" timu je glavno vrhovno bozanstvo koje lebdi! Toliko!

07.08.16

pre oko 3 godine

@ kalcopolista...Onaj sto vam redovno placa licencu da igrate?
L

Laziale

pre oko 3 godine

Jevremovic igra golf? To je bar jedan levi bek koji zna da centrira a da znam kako igra. Koliko samo jos takvih ima u Srbiji a da ih ja ne poznajem. Jadna smo mi “fudbalska nacija” ako smo spali na to da Zvezda osim u Kolarova ne vidi zamenu za levog beka... Naravno da ima, ali menadzerske radnje... bolje da se zaustavim ovde.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Nije da nema opcija. Na primer Aleksandru Filipovicu istice ugovor sa Bateom u Decembru. Jedno vreme je bio aktuelan Marko Jevremovic iz Javora. Ristic je levi spoljni, moze i beka da igra (doduse ima ugovor sa Monpeljeom pa je pitanje koliko bi on bio realan, ali isto vazi i za Kolarova).
I

Igor78

pre oko 3 godine

Star, spoe, preskup, bez motivacije... Ne razumem uopšte pomisao na ovako nešto
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Hvala mu na golu protiv Kostarike i svih kornera i slobodnjaka, ali nam on nije potreban.

Mr 007

pre oko 3 godine

Bolje i omladinac da igra rezervnog levog beka u nasoj Ping Pong ligi,taman jedan za ova dva obavezna klinca,umesto naduvanog Kolarova,koji je glavni krivac za ispadanje od Skotske,uz nesposobnog Tumbu.Ionako nam je Rodic starter u kvalifikacijama u Evropi,odlican je igrac.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Ajde bre bezite sa ovim
S

Sasa1234

pre oko 3 godine

A mali Blagojevic sto je u pazaru na pozajmici? Fizicki je dosta snazan i ne vidim zasto ne bi mogao igrati u nasoj ligi neke utakmice da odmjeni Rodica, plus je bonus igrac, pa nece Mbappe napadati po njegovoj strani da se bojimo nego neki osrednji srpski igraci, a ako njih ne moze cuvati bolje ga se rijesiti na vrijeme....
R

Raša P

pre oko 3 godine

Eraković sasvim solidno igrao na poziciji beka

07.08.16

pre oko 3 godine

Ne!tek to ne.Erakovic ima problem sa pregledom igre,sa distribucijom lopte,ima suzeno vidno polje pri kontaktu sa loptom i otvarnjem pasa.Sklon je panici.Ja Erakovica vise vidim kao problem,nego kao korist.Nije ni blizu da bude starter,a morace da igra odredjen brojmeceva kao bonus.Kao sto je Pankov tempirana bomba i moze da se samounisti,isto to,samo radikalnije moze i Erakovic.Najbolje za njega da ode u Cuku,recimo,Proleter,Vojvodinu,negde gde bi igrao na pozajmicu,pa kad odigra 30-40 meseca,da se vrati.Samo,on je bonus i treba nam,a li daleko je od prvog tima.
M

Misirac

pre oko 3 godine

bolje rešenje je Slobodan Marović
e

esex

pre oko 3 godine

bravo za komentar

07.08.16

pre oko 3 godine

Prvi put vidim da su apsolutno svi,mislim na nas koji komentarisemo,protiv nekog igraca,tesko da se to desilo ikad.Kolarov bi bio katastrofalna greska,em bi bio u najvisem platnom razredu,garantovano ne bi ni trenirao,niti igrao punom parom.Boldlo bi ga uvo da se cima,odim ako nisu u pitanju starlete neke.Blejao bi po splavovima,bio nezainterosovan za tim,ekipu,a garantovano bi svojim spletkama srusio atmosferu u timu.Apsolutne ne za Kolarova.Ovo je prvi put da smo svi protiv nekog igraca,to se nije desilo do sad.
i

iskreno

pre oko 3 godine

Zvezda se ogresila o Zandera kao o malo koga... Zbog jednog kiksa (veoma skupog, mada, lopta je isla na glavu Olimpijakosovom igracu) ne toliko navijaci koliko su novinari pljuvali po Zanderu. Zander je bio tanji u defanzivi, ali je zato bio vrhunski za poziciju tzv wing-back u formaciji sa 3 stopera. Pa ljudi moji, mi bi od Kopenhagena ispali da Zander nije iznudio 4 zuta (i jedan crveni). Retko zahvalan igrac. Malo kostao a puno vracao.
P

Pedja108

pre oko 3 godine

Zander u stvari uopste nije bio bek. On je daleko bolji bio kao krilo. Trebalo je da se rese Van la Pare, a da Zander igra krilo. Ali, kao bek je bio los i kiksao je vise puta, ne samo protiv Olimpijakosa.
P

Pale

pre oko 3 godine

Brate, proguglaj gdje Zander igra i liga u kojoj igra ce ti sve reci o kvalitetu tog igraca. Imao je par solidnih utakmica, ostalo ne bih pominjao..

Wolfasin

pre oko 3 godine

Samo da kažem da su ga napadali i navijači, a ne samo novinari. Ali takvi smo kakvi smo.
K

Kidi

pre oko 3 godine

Posle kiksa i raskida ugovora, bio je par dana u NS, burazer koji ne prati fudbal ga je upoznao (nije mogao da mu se seti imena kad mi je prepricavao) - kaze da mu je bilo strasno krivo, samo je o tome pricao, Zvezda mu je bila kruna uspeha i zeznuo je stvar. Tako bar burazer kaze
K

Kidi

pre oko 3 godine

Posle kiksa i raskida ugovora, bio je par dana u NS, burazer koji ne prati fudbal ga je upoznao (nije mogao da mu se seti imena kad mi je prepricavao) - kaze da mu je bilo strasno krivo, samo je o tome pricao, Zvezda mu je bila kruna uspeha i zeznuo je stvar. Tako bar burazer kaze
G

Gost1986

pre oko 3 godine

Не!
G

Gost111

pre oko 3 godine

Ne treba nam najgori kapiten reprezentacij i najomrzeniji fudbaler u istoriji srpskog fudbala. Dosta vise o njemu.
1

1/1

pre oko 3 godine

Bolje ne
Д

Дд

pre oko 3 godine

Неееееееее никако!!!не треба нам Коларов

07.08.16

pre oko 3 godine

Kolarov no pasaran!!!!!Ne,ne,i sto puta ne!
G

GROF OD MILUTOVAV

pre oko 3 godine

TAKO JE TERZA MADJIJO,NE LEBDI DUH NAD CMARAKANOM TEK TAKO. DOKAZ DA ZLATNO DOBA NIJE SAMO PRAZNA PRICA,NAJVECI RAST I STANDARD TRENUTNO U EVROPI,STO GA NEKUPI NEKI OD NORVESKIH,SVEDSKIH ILI NEMACKIH KLUBOVA? ZATO STO ONI SAD ZBOG KRIZE NEMAJU ZA HLEBA,A KOD NAS SVILA I KADIFA@@! SVAKOG DANA NAROD SAMO MISLI O KUPOVINI NOVIH KOLA ,LETOVANJU NA HAVAJIMA I DUBAJI,A EVROPA CRKAVA U GLADI
M

Misirac

pre oko 3 godine

mole se "Pantićevi svedoci" da svoje komentare ostavljaju u grobarskim y.tube tužbalicama
#

#Surovi_Realista_Nikom_Drag

pre oko 3 godine

Bravo bravo za ovo :) Ubo si ga taman u centar. Srbija EKONOMSKI DIV među nerazvijenim liliputancima poput Nemačke,Švice,Danske, Holandije.... Bacaj bombe #Tvorza ;) Platiće narod tvoja pojačanja ,tvoje bombe iz budžeta,od poreza. Daće Brnaba brat,daće Aca novce za Kolarova,za Baneta,za Matića... Samo,ima jedna caka : NEĆE ONI POZDRAV
G

Gostionu00

pre oko 3 godine

Konatar? Danicic?
C

Coaaa

pre oko 3 godine

Danicic je otisao u Dinamo. Tu su Konatar i Blagojevic,sto smo ga poslali u Pazar
D

Djovani

pre oko 3 godine

Sve je bolje osim kolarova, cak i gobeljic na levom beku. Toliko.
G

Gost779

pre oko 3 godine

Napravljena je velika ljudska ne pravda prema Zanderu, Niko nije rekao nista za Marina sto nije imao mud. da suta penal neg dao onom muceniku da promasi, niko ne kaze da je on prakticno sa klupe ne zagrejan gurnut na teren pre ruke. Druga stvar Zander je tihi heroj Kopenhagena, dok je nasim igracima dusa u nosu bila on je izvukao 4-5 zuti kartona(jedan crveni), za nasu ligu vise nego kerktan bek i zamena dok ovaj mali konatar ne sazri
P

Pedja108

pre oko 3 godine

Zander je bio veoma los kao bek. U nasem prvenstvu protiv losijih timova je kiksao vise puta, Olimpijakos je samo bila kap koja je prelila casu. Njega su trebali da uzmu kao krilo, to je znao da igra.
P

Pedja108

pre oko 3 godine

Kolarov ni pre par godina nije vise bio za reprezentaciju. Doduse ovde je slabija liga, ali nama treba bek za LS, a ne za ligu. Mladenovic je najbolja opcija, a po meni bi trebalo vratiti Terzica ako je moguce. A i Konataru pruziti sansu, nije nista bio losiji nego Erakovic na stoperu.
G

Gost779

pre oko 3 godine

Za nasu ligu gde MI stalno napadamo idealan, jer mu je defanziva slabija strana Za Evropu Roda jer je defanzivno dobar i bolje resenje Ex sad sto kod nas imas 3000 000 trenera jbg ni marselo nam nebi valjo Samo sam rekao ljudski nije lepo bilo i plys za beka je ima 200 000 platu ok, sad dodje Kolarov i bam 800 000 bez bonusa pa ti vidi. Ako udjemo CL sve pare odose na premije

Немања Земун

pre oko 3 godine

Чуј пожељна роба... Можда за Каљари,Емполи итд... Нема више ту озбиљне каријере године чине своје и седење на клупи, без утакмица.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Novi udar na dzep penzionera u najavi! Penzioneri, a vi kako te? Sta radite?

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Op op opet propustena terapija
P

Penzioneri

pre oko 3 godine

Svakako manji udar na naš džep nego Sadik iz Rome, Asano iz Arsenala, Bajbek iz PSG, Penatko iz CSKA, Marković iz Liverpula, Pantic iz Celzija, Bambi iz Junajteda i CSKA, Zdjelar iz Olimpijakosa i drugi preskupi galaktikosi, gde fale samo igrači iz Barselone i Reala.
З

ЗвРС

pre oko 3 godine

Коларов и Кијаку-Кијаку заједно 71 годину. Ако остане Бен (а и он брат-брату има 35) биће то врло искусна екипа :)

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Tako je! Jedini problem sto se ti iskusni igraci kasnije ne mogu prodati nigde, a primace debele plate, na ustrb penzionera i ostalih gradjana Srbije

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Nema potrebe kalco, mi igramo evropska takmicenja od kojih bar nesto zaradimo za razliku od vas
g

golgol

pre oko 3 godine

Realno, osim pomenutih Kolarova i Mladenovića nema srpskog levog beka koji bi Zvezdi doneo nešto na evropskom nivou. I onda bi došlo do strahovanja od sopstvenih igrača kao što je slučaj sa Gobeljićem ili Pankovim kada ne igra starter, jer jednostavno nemaju taj kvalitet.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Darjane opet lupas kao po obicaju. Odmah da ti kazem da niti Zvezda razmatra Kolarova, niti Kolarov Zvezdu. To je bila neka kratka prica pre nego sto je otisao u Inter i niko o tome sem dokonih novinara poput tebe kojima je samo bitno da naprave clickbait i ne pominje. Kolarov i nije vise levi bek nego centralni.
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

On ako dodje u taj posrani klub, ja cu potpisati za man jun.
G

GSO

pre oko 3 godine

Predlazem Stanoju i Vazuri da dovedu Kolarova da ovim pljuvacima ovde j... milosnu m.... Cuj ovo, Kolarov nije kvalitet za cz hahahahaha ovo je potvrda da ovde rade neciji botovi jel ne moguce da u glas pljuju coveka ,reprezentativca, igraca intera, rome ,lacija. Kakav crni dragojevic i prijovic, kolarov je za njih bog fudbala. Katai je magico a Kolarov budala hahahaha pa ovi botovi su stvarno pijani od ludila.

07.08.16

pre oko 3 godine

Kolarov bi ovde blejao po splavovima,vijao starlete,birao koju utakmicu ce da igra.Glumio bi zvezdu u svlacionici,koristio poznanstvo za sa Dekijem i Terzom da lencari,a to bi ubilo tim.Igrac bez motiva,finansijski obezbedjen,sumnjivog morala,sklon nesportkosm zivotu,skandalima,pa ti sad vidi.....
G

GSO

pre oko 3 godine

Samo neka nama duh kupi Kolarova sa sve starletama i splavovima a neka vodi Miljkovica da bude brnabin telohranitelj.
M

Mauro

pre oko 3 godine

Realno je bolje da trenutno tu poziciju krpi univerzalac, nego Kolarov, uz svo poštovanje prema onome šta je uradio u karijeri.

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Razumem da je teško pronaći levog beka ali niko ne može da me ubedi da je nemoguće iskopati nekog snažnog i brzog beka iz Afrike ili Južne Amerike koji tamo igraju za kikiriki... Ili nekog ko je bio dobar pa je malo zapao u krizu i sada više greje klupu u nekoj od liga petice, pa bi mu Zvezda super legla da kroz dve sezone ostvari "ugovor za penziju"... Sa druge strane uzeti nekoliko klinaca koji obećavaju i ulagati u njih, jer su očigledno pozicije bekova generalno u deficitu...
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Mile brate, i PFC i CZ kad god su "kopali" te snazne iskopali su budzu marjanovu... Čak i kad se dobro placalo. Mora proveren igrač. Sa min 10-15 nastupa za repku svoje zemlje i bar jos toliko u njihovim kontinetalnim takmicenjima. Nekazem da nema dobrih, ali slabo nesto je to dosad bilo.
m

mester

pre oko 3 godine

Uros Blagojevic, nas igrac na pozajmici u Novom Pazaru treba da dobije sansu.
b

boljiii

pre oko 3 godine

je sigurno bio zander od ovoga 5 puta,sad sto je imao te kikseve neke,mozda je i morao to da ucini
g

gost111

pre oko 3 godine

Ako ovaj dodje poremetice atmosferu u svlacionici i ode sve sto se gradilo...
M

Mauro

pre oko 3 godine

Nema opcija hahaha Dovedite nekog mladog levog beka, čak i da ne odgovori odma zahtjevima, neko će igrati prinudno.Svaka je varijanta bolja od Kolaraova trenutno.
1

1312

pre oko 3 godine

Zreo za arapske milione.
E

Enzo

pre oko 3 godine

Rodić za Evropu i jake tekme u domaćem prvenstvu, omladinac neki kao zamena za kup i "slabije" tekme. Rešen problem. Osim ako nam u Grafičaru i omladinskom timu levog beka igra golman
B

Brzi30

pre oko 3 godine

Rodic za našu ligu jeste al za jače utakmice LE i LŠ nije iskreno rečeno,niti ima probojnost po levoj strani a niti ima centarsut da se ne lazemo za sve ove godine koliko je skupio asistencija? a setite se sta je Ibanez radio,probijao,gadjao u trepavicu napadače,davao golove iz penala i slobodnjala iz igre takodje svojim brzim ubacivanjima,i igrač koji je svaku utakmica trčao pun gas napred nazad e takav nam bek opet treba,a Rodić kad krene kontra kad je povuče i umesto da je nosi u punom sprintu on dodje stane na nju i izgubi je.
G

Gost773

pre oko 3 godine

Ma koji kolarov,jesu li normalni ovi iz uprave??? Da li nam treba jedan takav mangup da rasturi dobru hemiju u svlacionici? Vec smo imali slicne indijance u likovima savica,zuleta i grobelje,samo sto se grobelja smirio i ucutao a savic i zule nisu i zato su izleteli ali je napravljena dobra hemija. Po meni presudno za dobar nastavak u evropi bez njih. Cuj gardisti..se.e mi se kad cujem za taj nadimak. Znaju li oni sta je bre garda i ko moze da bude garda? U svakom slucaju,dalje od kluba sa kolarovim!!
G

GSO

pre oko 3 godine

Ej, savic ,zule,gobelja manguparija sa tramvaja se poredi sa jednim igracem intera, lacija, rome, sitija.? Aj sad ti lepo reci ko te je zaduzio da botujes ovde i za koliko sendvica i sta od priloga?
B

Beogradjanin

pre oko 3 godine

@777, druže pomeri se sa mesta , ukoliko ta trojica koje si naveo žele kolarova sve ih zajedno oterati sa njim iz kluba , dokle bre više prodavanje magle , hoće igrača za levog beka koji ne može da probije ni dedu od 100 godina a ne profesionalne fudbalere , spor ko puž jedino sto ima prekid .Covek ne igra ništa već duži niz godina , uzassssssssssss!
Г

Гост

pre oko 3 godine

Апсолутно ништа не добијамо са њим, надам се да неће доћи. Једино што је остало од њега као играча је та страшна лијева нога, играће озбиљну одбрану у Звезди, како да не!
E

Enzo

pre oko 3 godine

Rodić za Evropu i jake tekme u domaćem prvenstvu, omladinac neki kao zamena za kup i "slabije" tekme. Rešen problem. Osim ako nam u Grafičaru i omladinskom timu levog beka igra golman
G

Gost4456

pre oko 3 godine

A Darjan mogao bi on da igra????Posto samo lupetaaa ko konj...
G

Gost2827

pre oko 3 godine

Kako nema opciju pa imas brzih bekova po svetu koliko oces, za to se koristi stranac
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Za levog beka iskreno treba nam fudbaler , ali ne i Kolarov , on je svoje odigrao mator i ne trči , prepotentan i egoista što smo kroz igre u reprezentaciji mogli da vidimo , takav bi samo napravio pometnju u ekipi i narušio autoritet trenera i plus sve ovo morali bi da platimo plate do isteka ugovora , neverujem da bi trećinu odradio , drugim rečima neka hvala ne dolazi netreba nam protest ispred marakane ......
d

d.g.

pre oko 3 godine

Dovedite bilo koga samo njega ne.
t

tintor

pre oko 3 godine

Čekaj, zar ne važi od sledeće sezone da igrači iz EU nisu stranci? Daj dovedite nekog školovanog beka sa dobrim fizikalijama, toliku ponudu imate sada... Kolarov može samo levog štopera da igra sada, i to u formaciji sa tri pozadi, nije on više levi bek...
D

Del boj

pre oko 3 godine

Kakav Kolarov dal ste normalni,jedan nabeđeni igrač koji se prodavao zbog kombinacija,jedna ljiga od čoveka ,more mrš.
А

АРАНЂЕЛ ГОЛУБОВИЋ

pre oko 3 godine

Како нема опцију, Зоран Поповић, Одада, Маронг, онај Јапанац из Пиксијевог штаба, Митар Мркела лично и персонално било ко само не Коларов
P

Popppa

pre oko 3 godine

Dajte bre, kakav Kolarov. Šta će nam isluženi igrač, a i neće da dođe. Ako neće da dođe onda mema šta da se priča o tome.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

Srecno Koloravu kao novom beku Zvezde, ajde sad nemoj te tako sa covekom koj ce za maximalno dva kola Serije A biti Sampion lige sa Interom,
S

Sladjann

pre oko 3 godine

Koji bre kolarov.....sta lupate,sta ce nam najgori igrac u istoriji reprezentacije,..koji morao zbog menadzera igrati.......mars bre u p.m. sa njim .....
7

777

pre oko 3 godine

Uopste nije nerealan transfer, tj kuva se bas... Ja kao i velika vecina ne bih voleo ovaj transfer ali svi zele Kolarova. Terzic, Mrkela, Stanlovic svi a ne samo Terzic. Vidim da neki pitaju zasto ne Mladenovic ljudi procitajte ceo tekst a ne samo naalov pobogu. Uglavnom svi se nadamo da nece doco do ovog transfera, a ja vam samo kazem da transfer nije toliko nerealan koliko se misli...
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Откад су Терзић, Танковић и Мркела сви?!? Колико ја знам има нас пет милиона, па како три главе могу да буду СВИ?
G

GostLazar

pre oko 3 godine

Imas Mladenovica Terzicu, dovedi njega.
7

777

pre oko 3 godine

Imas tekst prijatelju procitaj ga. Mladenovic nece da dodje...
C

Ccoa

pre oko 3 godine

Биће он у клубу али сведока против Творзића и лагаће као Модрић за Мамића:D
r

realno85

pre oko 3 godine

gobeljicu sve ti je oprosteno. samo ovog splavarasa nemo da gledamo u zvezdi
F

Fiume

pre oko 3 godine

Kakav bre Kolarov.
P

Pirlo

pre oko 3 godine

Kao igrač,rupa.Katastrofa.Kao čovek,ljigavac,onaj,najgori.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Значи свих осталих 359722 професионалних левих бекова не ваља већ само 36-огодишњи полуаматер који је не тако давно изјавио 'никад у српски фудбал', а какав је морални пигмеј је доказао одузимањем траке људској громади банету, уз помоћ његовог 'брата кокија'
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Tvorzan je izgleda planski resio da bude oteran iz svetinje, ne radi on sve ovo slucajno. Jest pokvarena, bahata lopina, al nazalost, nije glup, nesto se valja iza brda. Nadam se da ce naprednim botovima doci iz d u glavu i da ce konacno morati da biraju izmedju kriminalnog bogacenja i napresnog botovanja sa jedne strane i Zvezde i Srbije sa druge strane
R

Ragdar

pre oko 3 godine

Da se ne ljubimo.
O

Otodjibaje

pre oko 3 godine

Da je najbolji na svetu, ne treba nam ovakva ljiga. Ja ovog coveka kad vidim dobijem nagon za povracanje, docekao sam da ga vise nikad ne gledam u dresu Srbije, nadam se da ga nikad necu gledati u dresu Zvezde....
0

011

pre oko 3 godine

Koji bre Kolarov daleko mu lepa kuća, taj odavno nije fudbaler, plus što će narušiti odnose u timu u najavi.
G

GostLazar

pre oko 3 godine

Nemoj slucajno...Terza ne zezaj se. Imas klinaca iz omladinske koliko hoces, bolje neka on gresi, nego ovaj splavar. Pokvarice nam ekipu skroz
Г

Гост

pre oko 3 godine

Јесте, али кад тај клинац први пут погреши (а хоће сигурно, и то више пута), сви ће га одмах пљувати, говорити да је дрво, да игра због менаџера и слично...
z

zak

pre oko 3 godine

Zašto ne pokušate vratiti Đorđevića iz Vojvodine?Ima dobre fizikalije , jedan od najboljih u našoj ligi.
G

Gost816

pre oko 3 godine

Bude li dosao ovaj nadobudni tip, razocaracu se.