Komentari na vest

Zvezda nije prijavila Rišaira i Bakajoka za Mozzart Bet Superligu

s

smf

pre gotovo 2 godine

Bakajoko je za Picinija Dani Alves licno. U onom pripremnom mecu u Sloveniji imao je vise prodora i ubacivanja nego Picini do sada u svim utakmicama u Zvezdi. Fizicki je takodje ispred Picinija i ima brzinu dok Picinija obilaze kao cunja.
P

Pepsi

pre gotovo 2 godine

Zasto su isli na pripreme Zasto je Zivkovic posle dva gola sklonjen Koliko su golova dali ostali I bakajoko nije bio losiji od manekena picinija Zasto zasto zasto
V

V1ad

pre gotovo 2 godine

Risario je dobijao i dobijao prilike i prilike cele sezone i ništa. Čak više nego Falko. Onda je dao dva gola nekim pacerima na pripremama pa su mnogi pomislili to je to. Onda se vratio na staro. Bakajoko je daleko od nivoa da zauzima mesto stranca (upitno i da je domaći) da bi imao mesto u ovom timu.
B

Bzvz

pre gotovo 2 godine

To što nisu prijavljeni za ovu novu MBSLS ,ne znači da neće biti na spisku cz možda za drugo ili treće kolo, jednostavno možda postoje neki pregovori za pozajmicu ili čak prodaju (ovo teško ali eto..), i to isto u okviru MozzartBetSuperLiguSrbije , stoga da su registovani za CZ već sada za prvu utakmicu,igrali ili ne na toj utakmici ,nebi mogli igrati u ovoj polusezoni za neki drugi klub u istoj Ligi,nema veze što prelazni rok nije završio, je dostavno ne možeš u istoj ligi u jednoj polusezoni “igrati” za za dva kluba. Naravno veća je paljba zašto nisu na klupi CZ ako su tobože zaslužili na pripremama i uopšte zašto su išli na pripreme ako na njih ne računaju( ili se neki klub zainteresovao kasnije) …
v

vbc

pre gotovo 2 godine

Ok ako je takva procena, mada Bakajoko moze na beka u osnovi a opet Zivkovic je bio veliki talenat istina karijera mu je u strasnom pada ali mlad je jos ima sanse da se vrati... ALi ako nista treba ozbiljno porazgovarati sa njima ako i zbog njih ali i naseg fubala ova dvojica mogla bi biti pojacanje za bilo koji nas klub. Ako cemo iskreno Bakajoko nista nije losiji od Simica a nije ni Zivkovic tako da je Vosa veliki klub mogla bi da ih dovede, ili Radnicki Nis za pocetak na pozajmicu. Ma garant ce proigrati i praviti razliku, a bice dobro po njih ali i za Zvezdu i za taj klub. Ako je napravio gresku Bakajoko pa nije hteo u NP u TSC, Vosu, Radnicki N treba da ode ali i ovi klubovi teba da dovedu ove igrace. Vojvodini je potrebniji Zivkovic jer oni nemaju takav tip igraca brzeg nema ni Radnicki mada njima treba igrac kao Bakajoko i to na krilu kao TSC. To je neshvatljivo da neki igraci koji nemaju mesta u Zvezdi ne mogu da se pronadju i da ih niko od nasih klubova ne angazuje nego odu u neko drugu zemlju u okruzenju i onde razvale pa i nasi posle jure. Ili ne dovode igrace nasi klubovi koji su upoznati sa ligom nego jure neke strance koji dolaze ko zna odakle. Kad je vec Zvezda dovela ove igrace iskoristite to pa tako visak igraca kada Barsa ili Real, Juve, MIlan pustaju manji klubovi se otimaju koji ce da ih dobiju jer znaju da imaju kvalitet, i ne samo manji nego i klubovi slicnog ranga jer ako ne moze u Zvezdi ne znaci da nece na drugom mestu biti OK. Primer Pavkov u Nisu ili Simic koji je medju najboljima u Vosi itd... Moramo se tako snalaziti u ovim teskim vremenima i lepo je od Zvezde sto mnoge igrace daje nasim drugim klubovima jer to je ta odgovornsot velikog kluba koji razmilja o ligi i svestan je da mora da pomogne sirimasnije klubove...
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Baka-Joka igra za 12000 mesecno hahahahahahahahaha ala lazu. Kako znam da lazu ? Mrdaju usnama kad pricaju.
O

Obraz djon

pre gotovo 2 godine

Hoćete iz svog džepa da platite što svake godine promašite sa tri četiri skupa igrača. Dokle više, dokle. A znate svi da se skupite u kancelariji kada treba da se podeli tal. Ništa nisu bolji ni oni iz JSDa.
G

Goran Kruti

pre gotovo 2 godine

Nisu pristali na tal. Zato ih i nema. Vidi pod Pavkov, Degenek nekad.
G

Gostuuuuuuu

pre gotovo 2 godine

Ovo je smesno, razumem da obadva igraca nisu dorasla Zvezdi, ali Bakajoka ne prijaviti to je uticaj nekog iz kluba, pa mi covece i za levog i desnog beka imamo samo jednu alternativu to je Gobelja, nedaj Boze da se neki povredi, a Picini je sklon povredama mi nemamo ni jednu zamenu ovo je smesno. Poslali Radulovica na pozajmicu, Bakajoka nisu prijavili, od klinaca na toj poziciji nemamo nikoga, interesuje me samo odgovor ko su zamene za bekove? Kao da gledam da ce Mustafa igrati levog, a desnog Bukari posto godinama u nazad od krila pokusavamo bekove da napravimo ili brat ce igrati brat Srna, jos da zeni i Borjana bice veselo!
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Već vidjeno. Odigraju dobro i odmah ih nema više nigde. Kao i Falko što je prošao. A onda se ovde piše da su promašaji. Pa gde ste ih to gledali da znate da su promašaji?
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Neka ostane zapisano, Rišairo će preći u nekom trenutku u Partizan. Možda ne ovaj prelazni rok, ali u nekom hoće.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Ma 100% mozda vec ove jeseni,sto pre, dok drva ne poskupe,bice hladna zima
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

i ko ce sad da odgovara za propale trensfere ove dvojice? Mrkela ko ih sada placa odnosno zasto? obraz? odhovirnost? Ništa a?
ж

жеца

pre gotovo 2 godine

Па њима лепо,неиграју плата иде,као кад би радник дошао у фабрику,и седео ,а ништа неби радио,а плата ишла
T

Tuturututu

pre gotovo 2 godine

A što ne prijavu ? Kongu i Kongu i Benu kat je to bilo? A što ne prijavu naš navijački štab ko je Krcun i Draža a mi donocili ciglice da gratimo Marakanu # raketna basa
@

@tutu

pre gotovo 2 godine

Oteto zemljiste Teleoptika, otet stadion vojske, sve to od kluba osnovanog u "inozemstvu" preseljenog u Beograd... Cak i bunker ste sagradili, kao simboliku na taktiku koju igrate uvek u Derbiju...
S

Szcz

pre gotovo 2 godine

Al smo jaki kad nam ova dvojica ne trebaju za nasu ligu💪💪💪
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Inteligentno. Na poziciji spica smo bas popunjeni, da ne pricam o desnom beku. Ta poziciji puca od kvaliteta, greota je nekog ostaviti na klupi.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Zasto su uopste i dovedeni? Ajde Bakajoko i nekako. Kao brz mlad izdanak Interove skole. Ali ovog je bog zaboravio u Kini i mi ga iskopasmo??? I zasto se ne proba bakajoko Kavanga po toj strani su strasno odigrali jedan mec... olako se odricemo i precrtavamo. Bar da se posalju na pozajmice. Eto Radnicki iz Nisa igra Evropu ni kriv ni duzan. Ako kao vrede vredece i njima. Pa kad placamo neka igraju...
G

Gostvavava

pre gotovo 2 godine

Da bre,dosao iz Intera da ide na probu u Nis hahahahaha ajao sta sve ovde mozes da procitas qq xaxaxaxa ahahahhaah
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Pitaj mistera
B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

E sada lepo da se obelodani ko je bio inicijator da se ovom poluamateru da ugovor i isti povede na pripreme mislim na Živkovića pa ko iole prati fudbal zna da je taj čovek digao ruke od tog sporta odavno i da mu se karijera zasniva na tome da tu i tamo ubode neki ugovor nebitno u kojoj zemlji i da će nakon toga da se zaposli u nekom supermarketu u Holandiji.Posle gomile promašaja dovedenih od strane uprave na koje je potrošeno pitaj boga koliko para na pomolu je još jedan a to je Bukari a uprava koja je evidentno nesposobna da vidi kvalitet Mustafe i poradi na dovođenju desnog beka kojeg nemamo i špica jer od ovih postojećih nema ništa oni dovedu krilo i plate ga boga oca i sada jure špica i opet će da pogreše i onda po staroj navici Mića i Sale vade fleke a ovde ih kritikuju da su sebični pa dragi moji Zvezdaši oni su klasa za sebe i vide koga im uprava dovodi za saigrače zato tako i izgleda da su sebični ali da nije njih od nas ništa🇮🇩🇵🇪🇮🇩🇵🇪🇮🇩🇵🇪🇮🇩🇵🇪💪🥇🏆!!!
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Moje pitanje glasi zasto Bakajoko ide na pripreme, kad je otpisan ima vec 6 meseci?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Poštovani, Bakajoko ide na pripreme zato što je dobar za živi zid, ,,,, a Rišaira ide zato što je dobar za prijateljske utakmice, ,,, jedino je Dioni morao da bude najuren,, jer je nizak, pa je neupotrebljiv i za živi zid.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Dionija i Falka prebolesmo nekako, Ali šta ćemo sada ako "stvarno" ostanemo bez uzdanica Rišaira i Bakajoka??!!?!? 😬😵 ,,,,, Ma neka idu i oni,,,, preživećemo, SAMO ŽIV NISAM, ŠTA ĆE BITI SA NAMA,,,,, AKO I VAGINI ODE????

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Imamo tebe za zamenu kao Vaginijevog dvojnika. Iako si ti kineska kopija.
S

Sarloa

pre gotovo 2 godine

Od 100% komentara ovde koji spinuju lazi i napadaju upravu FKCZ zbog pojacanja 98% pisu navijaci bunkerizana sa laznih "Zvezdaskih" profila a kod njih u klubu ne vide da su u poslednjih 10.god pogodili mozda najvise 5 cestitih pojacanja a ostalo im sve promasaji koji su im klub i doveli do astronomskog duga od 78.mil evra najveceg u istoriji kao sto je potvrdio i njihov bivsi predsednik Dragan Duric i clan njihove uprave Petric! A tek da ne spominjem proslu sezonu gde je njihova uprava dovela 10 igraca a od tih 10 cak 9 su bili 100% promasaji,e vidite oni o tome nikad pisati nece zbog sramote,ali se zato na svakoj Zvezdinoj vesti sjate ko muve zunzare da napadaju upravu FKCZ zbog takozvanih "promasaja" u pojacanjima a mi vec punih 5 godina osvajamo titulu, 2.god za redom igrali EL i 4.god igramo LE...itd a oni NULA tirula za 5.god a LS igrali nisu jednp 20.god akp ne i vise! Toliko o tome cija uprava radi pravi posao u korist kluba, a cija se bavi samo propagandom i spinovanjem protiv Zvezde po svim sportskim forumima! Rezultati u Evropi i Titule u nizu su jedino i pravo merilo uspesnosti svake prave i sposobne uprave,Tacka!
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

@Sarloa Pa brt, nesposobna komsijska uprava i njihovi promasaji u transferima nikako ne smeju i ne mogu biti alibi za promasaje koje pravi nasa uprava! Boli me neka stvar za komsije! Ne mogu da gledam i cutim na glupe poteze i lopovluke nase uprave! Zvezda nema skauting sluzbu, tj ima...al bolje da nema, kako rade! Skoro pa sve sto je zadnjih godina valjalo, doslo je na preporuku Grofa Bozovica ili ih je licno doveo dok je bio trener! Zvezda pripada Zvezdasima, a ne tajkunima i mafijasima!
S

Sotir gost

pre gotovo 2 godine

Eto aaj posto si naveo deset igraca i zbas dug, reci kom klubu je sta placeno za otkup! Ili sad! Bukari 2 miliona plus plata, Motika 1.5 miliona, la Parka 1,5 miliona itd itd!! Gresim li???

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@gost344a Zvezda pripada državi jer nije privatan klub i država upravlja/rukovodi klubom kako nadje za shodno. Država može sutra i da ga ugasi, toliko o pripadanju navijačima. I još nešto, navijači pripadaju klubu a ne obratno. Navijači duguju lojalnost klubu a klub duguje titule i rezultate navijačima a ne guranje nosa gde mu nije mesto. Klub je svoje ispoštovao a gde su navijači osim što zaseravaju portale ???
J

Jbs pravila

pre gotovo 2 godine

Ne mos prijaviti svih 4878 igraca pod ugovorom,al nema veze,platice to sirotinja raja -sve za sns sponzorusu
j

jadan on

pre gotovo 2 godine

al pazi za " skromnih 12 000 evra mesecno on igra" , u stvari bolje receno ne igra !!! ima placen smestaj verovatno se hrani za dzabe... pa on je donald tramp.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Kako pa sad ovo, Risairo nece ograti SL? Nije mi jasno. Zar nije vas "mister" klicao od srece, kada je posle one utakmice na pripremama, video da je Risairo onaj pravi, pa ovakav pa onakav.....
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Falko- Risairo- Van la Kara-Dioni,Kanjas -Garsija -Tomane-Piculin-Rikardinjo-Ruiz- Mucenik mouce-l-Kafu fibel itd. Bar 20 promasaja uz nase povratnike srnu,krleta itd. To je bar 20mil. baceno u necije menadzerske kombinacije, i sve se to pod tepih,jer se imaju neki rezultati.!!!! A dr. I Mrkela su ispratili i miloja,grofa i mojeg Dekija ce,ali oni ostaju.
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

I pored 20 "promasaja" Doktor fudbala Terza vam ispred nosa uzme PET(5) titula za redom,igra DVE(2) LS takodje za redom i CETIRI(4) LE u poslednjih 6.godina! A vi doveli "sve pogotke" od pojacanja pa redovno primate po OSAM(8) komada od petlica i one dece iz Fejnorda Flore,Sarloa,Genta,Anortozisa..itd itd Svaka vam cast zaista na tako velicansvenom uspehu!🤣
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Naveo sam jednom prilikom i to skoro za 8.godina preko 30 stranaca koji su predstavljali iskljucivo promasaj u C.Zvezdi a bolji poznavaoci kluba znaju da je taj broj i veci.Pre neki dan sam vam naveo kombinacije kako klub placa penale...pazite klub placa penale jer pojedinci iz kluba guraju klupski novac preko privatnih racuna u Nemackoj u svoj dzep.Dok vas je Kopar maltretirao na terenu pre neki dan pitao sam zvezdase sta misle koliko ce novca zaraditi klub od prodaje Rišaria i Bakajoka a budite sigurni da ce uskoro istu sudbinu da dozivi i Motika a i jos neki stranac jer ih u klubu trenutno ima 11.Svi ste govorili sta nas briga za vase probleme i evo ih kucaju na vrata i znajte svaki ulazak u klubske prostorije gosp.lice sa poternice C.Zvezdu kosta par hilj.evra.Steta sto nismo deo EU inace bi se veoma brzo saznala sudbina C.Zvezde i u kolikim je dugovima iako je drzava Srbija u poslednje 2.god otpisala dug u iznosu od 32.mil.evra...pazite otpisan dug kao da je to u pitanju kestenje pa i to bi bio problem nabaviti u tolikoj kolicini.Upropastio vas je covek....upropastio...prodaje pricu mladjim navijacima o nekim najboljim godinama kluba a za vreme njegove vladavine veci dug za 8.godina nego za prethodnih 60.god.Dali znate da nekada nije moglo da se desi da u Zvezdu dodje domaci igrac a da stvarno nije bio ekstra kvalitet...sada vam dolaze igrace za keš kombinacije i izvlacenje novca iz kluba kada bude bio katanac niko nece biti odgovoran.Gubili ste utakmice u Beogradu 1:6 rezultatom sa posedom lopte od 25% na domacem terenu...dali ste vi navijaci svesni toga...kada sretnete D.Savica,Pizona,Dzajica,Stankovica,Piksija,Savicevica ili bilo kog igraca od pre 20.god.koji je igrao u klubu dali su nesto tako dozvolili da im se desi.Osvajali su Evropu i Svet a sada sa porazom od 6:0 trazi se opravdaanje ej pa to je Bajern...a taj isti Bajern i jos bolji i jaci nego sto je sada C.Zvezda je lagano maltretirala u Minhenu kao gost i Dejo,Jugovic,Belodedic,Prosinecki su odvikavali od fudbala Nemce usred Nemacke.Sada vam je uspeh poraz od omladinske ekipe Arsebala,hvalite se kako ste u BG slucajno pobedili Liverpul..sto neko nespomene revans kako je zavrsen i kako su vam usi zavrtali Englezi.Prica vam neko bajke o najuspesnijim godinama a pogledajte sta vam se desava u klubu..dovedete domaceg igraca nedobija ni platu,primoran da oprasta dugove za ciste papire,klubu iz kog dolazi taj isti igrac neplaca si ni jedan evro od dogovorenog transvera....kanal..kanal...kanal...
O

Ognjen00

pre gotovo 2 godine

Sale, savet jedan koji nije ni malo los, jeste da gledas u svoje dvoriste. Ti si se nasao da pricas o potencijalnim kombinacijama i katancima, a navijas za klub sa one strane brda? Ko tu koga laze i lazno zamajava?! Zivite u nekom paralelnom univerzumu i uveravate sebe da sve sto vi radite je ispravno i borba protiv svih (citaj drzave, db-a, terzica, mafije, rusije…). Strasno je koliko si se raspisao, a nista pametno nisi naveo. Svesni ste i sami da nista necete uzeti barem jos deset godina. Sportski pozdrav.
u

uprava napolje

pre gotovo 2 godine

niko od njih nije bio promasaj ...druze racunaj da su uzeli od svih njih 10% minimum kroz kesic pa ti vidi baki !!!
G

Gorankg

pre gotovo 2 godine

...čudo....
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Zasto su onda u klubu? Dobijaju pare da bi sedeli jer nece igrati 37 utakmica u sezoni. Evropu tek nece igrati, a Kup mozda jednom

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Oni su u klubu pod broj jedan zato što imaju važeće ugovore i savesno ispunjavaju svoje obaveze. Gadjanja za pola miliona evra uglavnom ne uspevaju ali u nedostatku boljih kombinacija/veće pare pribegava se toj metodi prosejavanja. Svake polusezone se dešava migracija kao pod Čarnojevićima pa dal ti stvarno misliš da su svi pogotci ??? Dajte ljudi budite realni i prekinite sa tim lažnim moralisanjem. Vama i samo do vama i nikome drugome nije boljitak Zvezde na srcu. Oni u klubu su tamo po kazni pa sad vi treba da štitite klub od njih. Ja se iskreno nadam da shvataš koliko je to debilno i bespredmetno. Uspeh kluba se broji titulama i evropskim rezultatima a ne uštedjenim parama. Nihe ovo takmičenje za prvu kasicu prasicu Srbije.
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

@gemathegreat Druze, ja pricam drugu stvar, a to je da uzimaju novac bezveze, a onda dodje Mrkela ili Terza i kaze ne mozemo ga zadrzati. Bolje da su oterali Bakajoka i Zivkovica, taj novac od plate bacili Erakovicu i da vidis kako ce potpisati novi ugovor. Sa novim ugovorom ce klubovi morati jos vise da plate ili makar necemo kukati kako nemamo da skrpimo i moramo da prodamo. A ljubav prema Zvezdi ti ne mozes da znas da li imam ili ne, jer osim titula koje ocekujem svake godine, ja ocekujem da klub nakon odlaska Terzica ne ostane na milost i nemilost mozda neke nove vlasti, jer navijam za klub od kako znam za sebe, ne zelim da pomislim uopste da zbog gomilanja dugova od plata i promasaja, Zvezda jednog dana ostane samo secanje. Pozdrav i do 6. titule se cujemo!
k

kopajmo zajedno

pre gotovo 2 godine

das halandu milione al on igra i to se isplati al 12 somica mesecno u bogatoj srbiji i klubu koji je u minusu pitaj boga kolko ...malo je mnogo zemljaci

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@ gost Lazar Momak ti si malo promašio, Erak će sa ide zbog priliva keša i da se zatvori konstrukcija budžeta za ovu sezonu a ne zbog Erakove plate. Kakva ortodoksna glupost.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Ne kažem da su zaslužili ali da procenimo realno, je li Pavkov išta bolji od Živkovića trenutno? Nije, isti đavo. Razvlačenje po terenu, pivska stomačina, ali zato Liverpuuul eeej...da bi u Inđiju da ga damo da ga nw gledamo više.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Istina. Davao je kad je najpotrebnije. On je infarkt igrač. Nije za startnu postavu, ali volim ga gledati kada udje poslednjih 20 minuta kada Zvezda gubi i kada udara laktom protivničke stopera. Zna da iznenadi. Bolje je da ostane ali da ima ulogu rezervnog igrača i da bude u startnoj samo kada se odmara spic za Evropu.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Bitno da su tu i dalje Pavkov,Srnic i Krsticic
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Kad i oni odu izmislićete nove mete. Uvek ćete naći instrument za privlačenje lajkova i pumpanje samopouzdanja.
p

plovdiv

pre gotovo 2 godine

lol druze kolko ti ne gledas utakmice fkcz ili gledas a nemas pojma sta gledas... srnic je prosle sezone ispisao magistarske radove na temu fudbalske igre, a i na ovim pripremama kida, tako da malo obrati paznju ovo ono
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Eeeee da je samo Rišairo. Takvih ima bar 30 u vreme Don Terzinja, koji su bili skupi promašaji. GDE JE ODGOVORNOST??? Pravimo se ludi??? Pa da lako je bacati tudje pare. JA NE STAVLJAM RUKU NA OČI KADA SU LOŠE STVARI UPITANJU, PA ČAK NI ZARAD DOBRIH REZULTATA. Najveći je tu problem što nikome ne polažu račune i onda znaju da mogu tako da rade i da neće imati nikakvih problema. ODGOVORNOST NULA. A zna da se slika, da ide po raznim televizijama kada ima uspeha.
g

goligeter

pre gotovo 2 godine

tako je, odličan komentar,,, pa doveden ohi, pa sad opet se traži napadač, stvarno nema smisla
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Ti koji ovde bacaš 50 komentara pod različitim nikovima kad govoriš o odgovornosti bi zapalio evropske čelnike koji bace na desetine miliona evra na igrače koji se ne pokažu baš najbolje. Ti bi bio bez greške, to je sasvim jasno hahhaha. Šta učini raspust od komentara.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Kako ono beše u Barci, kupljen za 120, ništa odigrao, ništa postigao plata kuku i prodat za 20 Totenhemu. Koga su ovešali, pri tom su preko milijardu dužni i pomoću nekih trikova upumpaše 700 miliona da se ne ugase. Uopšte ne mislim da si loš lik ali si se brate utripovao u ulogu Robina Huda ili tako nekog borca za pravdu iz treće mjesne zajednice.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Jasno. Uredu je mali, kada ti budeš proveo 30 i kusur godina na Marakani, i za to vreme odgledao 95 posto svih utakmica, e onda i ti možeš da kritikuješ nešto. JA NEMAM 100 NIKOVA, IMAM SAMO OVAJ JEDAN JEDINI. Onaj lik U INAT DUŠMANIMA ima 100 Nikova. I on kao i ti brani muljačine u klubu. NE DAM DA ČERUPAJU KLUB KOJI VOLIM, KRAJ PRIČE.
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

samo se vi lozite a obe uprave vecitih istovaraju u saradnji sa sipkom koja im drzi ledja al ima i korist naravno pa se vi cudite zasto musa, bakajoko, francuski bik, miljkon, bajbek, plejbek ,risario i ostali otpad
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Realno,najgori su od 30 tak koje imaju...Ništa se ne može očekivati i nadalje.Plata od 12.000 € samo za treninge je ogromna.Bačene pare...
G

Golemac

pre gotovo 2 godine

Da ali plata od 500.000 za Risaria je tek bacanje para

JamesBond

pre gotovo 2 godine

Cuvaju ih za Evropu.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

gobelja nije los kolko moze da bude psiho i jednim potezom unakazi tim tipa penal igranje rukom drugi zuti bzvz,picini macka u dzaku zesca i kiksa ko i gobelja,bakajoko kad god smo ga gledali pravio je visak napred ubacivo iza ledja odbrane i ponavljo se ko lud,e sad kakav je defanzivno nismo imali priliku da vidimo protiv jake ekipe.ali inter ne moze da toliko omasi u skautingu da bakajoko bude toooooooooliki promasaj,ipak je to Inter
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Pa teraj to iz kluba, nećemo ih valja čuvati za Evropu...
G

Gost9pp

pre gotovo 2 godine

Pa.ako.uporedite platu Bakajoka i Gobelje ili Picinija, pomjslio bi covek da su oni za njega Karvahal licno, a u najmanju ruku je kvalitet tu negde.
r

razlika je

pre gotovo 2 godine

jel gobelju drzi sipka
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Bakioko bi morao do b biti šansu na na najmanje3-4 utakmice i onda suditi o njemu. Moje je mišljenje da je bolji od Gobelje i Pićinija
j

juzni

pre gotovo 2 godine

Srbijo ko bre placa ove promasaje, po koji put se desava magu Terzi i Mrkeli......uzas blagi
H

Hahahahhaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Placamo mi svi kolektivno😂
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Meni nepojmljivo da petu godinu u iksu furamo Gobeljatora kao ključnog igrača. Nije Bakajoko nešto ekstra ali ipak dečko dete Intera i pokazao da sa Bukarijem u tandemu pravu opasan višak po desnom boku. To smo zadnji put imali sa Marjanom Markovićem. Rišairu jeste fudbal u trećem planu ali je opet za Pavkova velemajstor. Krstičić i Falko ostaju. Veznjaka pedeset. Špicevi fale. Ko je ovde lud a ko je ovde zbunjen?
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Oh, pa naravno piše se kontra, sad im žao Bakajoka, a do danas bio glavna sprdnja u nabrajalicama komentatora. Uvek kontra.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Jasno je da sam običan navijač a da ti komentarišeš da bi stiglo kulena i smokija. Nikad nikome Gobeljić nije valjao. Osim plaćenicima poput tebe.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Taj Rišario ide od centra na prazan gol i pogodii stativu.Od koga je on bolji?
C

C7

pre gotovo 2 godine

Odma sam znao posle onog intervjua Stankovica za Zvezda tv da nema nista od Bakajoka, bas je drsko odgovorio kada je bilo pitanje vezano za njega. Ozbiljno mu se nesto zamerio pa ga drma neka sujeta, tu nema veze sa kvalitetom, nego ga jednostavno nesto ne voli. Posebno sada kada Picini nema ni zamenu uopste, a pritom ne moze da se gleda koliko je los i stalno povredjen i ti tek tako pustas beka.. ne znam samo kako mi svi vidimo toliko drugacije od ovih u klubu, jel toliko bas ne znamo fudbal
G

Gosta5azgaag

pre gotovo 2 godine

Kako sad to kad pre 2 nedelje price o njemu kao da je Mesi? hahahah
m

mixM

pre gotovo 2 godine

Terzic i Mrkela se razbacuju parama kao da su ih oni zaradili, ovoliki budzet a sve promasaj do promasaja... Van La Para, Garsija, Falko, Dioni, Risario, Bakajoko, Picini, Ohi.. verovatno sam nekog i zaboravio
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Ne razbacuju se oni parama nego stavljaju u njihov džep...
I

I šta čete sad?

pre gotovo 2 godine

Koga će sada komentatori da nižu u svojim nabrajalicama za jurenje lajkova? Ostaje još samo Srnić koji na svakoj utakmici odradi odličan posao, zbog čega ga i Stanković gotivi i igra skoro svaku utakmicu, samo komentatori ne mogu da prežale jer bivše desno krilo igra na drugoj poziciji i "zauzima" nekom mesto.
p

pitanjce

pre gotovo 2 godine

A zašto taj kod Grofa nije hteo da igra desnog beka, nego govorio da se ne oseća lepo. Sad hoće da igra sve. Zato što je ovo uspešna Zvezda i svi hoće da pokupe kajmak slave pa čak i bez ikakvog doprinosa. Setimo se kako smo ga potpisali. Trenirao sa klubom posle razlaska sa Špancima, pa mu uprava dala ugovor kao da smo socijalna služba za zbrinjavanje.
M

Možda

pre gotovo 2 godine

@pitanjce Možda zato što nije za desnog beka, nema te karakteristike?
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Veseli Bakajoko garant ne zna kako izgledaju sve garniture dresova
G

Gost ali je

pre gotovo 2 godine

Dokaz da pripreme ne znače ništa, bar ne u smislu ko će da igra. Oterajte vi Bakajoka a obavezno zadržite Gobeljića. Bakajoko bar ima brzinu - Gobeljić ni to.
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

Nemas ti onda pojma o fudbalu, kao ni ovo silni plusevi. Kakav bre crni Bakajoko, dobijao je priliku da se pokaze, pa se videlo da momak ne zna primiti loptu sto je osnovno fudbalsko predznanje. On je za prodaju krofni na plazama Halkidikija ili za mesalice negde po Sloveniji i Austriji. Teraj dalje Aksele!
Z

Zvezdabg

pre gotovo 2 godine

Najjace postigao dva gola protiv Drave .
:

:3

pre gotovo 2 godine

Sve što vredi u klubu došlo pod okolnostima deda Zlativoja, Tee Katai i Grofa Božovića. Genijalci Mrkela&Terzan pojma nemaju.
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Tačno sve :)