Komentari na vest

Zvezda pod srećnom zvezdom: Vodila 2:0 pa je prečka dva puta spasla (VIDEO)

G

Gost domacin

pre oko 3 godine

Smejurija. Trener radnika bivsi zvezdas nije smeo da izjednaci. Zadnja dva kornera Radnika pred kraj meca on ne dozvoljava svom golmanu da krene ispred gola Zvezde. Djordjevic zreo za otkaz ili istragu.
K

Kristijan Karambe

pre oko 3 godine

Na šta liči fudbal u Srbiji. Bog je zamislio finale oni i mi i verovatnih 1:0 ili 2:1 za njih. Da nam se malo i oni zarađuju. Leba će biti za 30 Evradi,eto i radosti za dan mladosti i kao u raju za sirotinju raju
A

ANALizaaaa...

pre oko 3 godine

...gde si covece? zvezdanina vest, pobeda, ulazak (posle Bog te pita koliko godina) u finale, a tebe nigde nema. Ili...ipak te ima, samo pod drugim nickovima?
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

partizani se taman ponadali da će uzeti Kup ali baš nemaju sreće, prošle godine naleteli na rudu zvanu Vojvodina, ove godine Crvena zvezda. Ona prevara iz polufinala od prošle godine prolazi jednom u životu, valjanje i foliranje u dužini od 50 minuta. Ove se neće provući!
@

@Sale Kg

pre oko 3 godine

Zadnjih 6 derbija-CZV-1 pobeda 2 remija PFK-3 pobede
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Nadam se da je Deki konačno shvatio da sa Gobeljićem, Srnićem, Pavkovim mi igramo lošije i od Surdulice. Pogledajte samo reakciju Gobeljića kad ga je pretrčao igrač Radnika i pogodio spoljni deo mreže. Pa ono je bilo da ga istog momenta uhvate za uvo i izbace napolje.
p

pedjast3

pre oko 3 godine

Ja jos nikako.ne razumijem Dekija od sjaja do ocaja,ukenja se od Ararata,Omonije i Surdulice i kao.da udje u njega Milojev duh,a napdne i rasturi Milan na San Siru sa igracem manje.Stvarno neobjasnjivo.Inace danasnja utakmica sigurno najslabija u sezoni,svi se vuku kao babe,Katai odmarao u subotu ,a danas kao.da igra na male golice nedopustivo,Rodic,Gobeljic,Gavric vise i nisu za komentara.Ponovo par promasenih zicera.Zna li ovaj Falcineli opaliti malo visu loptu iz prve ,slab mu je osjecaj za gol.,Pavkov lijen nezainteresovan .Totalno sam razočaran.Kolko mucenja na Marakani sa malim ekipama strasno i sve nam zabiju gol.Ovo nista ne valja nema sta da trazimo u Evropi sa ovakvim pristupom i bez dovodjenja dva kvalitetna beka,dva stopera otjerati i Pankova i Degeneka ,te bez jednog ili dva prava spica.Na tim mjestima smo voda!U nedjelju ce nas Indjija oduciti od fudbala pazite sta kazem!
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Слажем се и око штопера брате! Панков киксара а Дегенек се вуче ко тужна година, месте му кичму од Садика па до овок Макариќа данас! Треба ту 4-5 играча за европу сигурно, оба бека, један стопер а богами и центарфор!
G

Gost za Josifa

pre oko 3 godine

Kakve veze ima Degenek sa tim sto je Rodica igrac prosao kao da ga nema kod gola?
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Tvoj komentar bi odgovarao situaciji da zvezdi nesto gori pod nogama,ustvari je igracima samo dosadan kraj sezone a i sezona predugo traje.Finale je druga stvar svi zele duplu krunu,a i partizan je slabija ekipa od radnika
Г

Гост Велика Плана

pre oko 3 godine

Нисте ми објавили коментар! Зашто још увек нема ништа по питању најаве коментатора са Арене да Драговић сутра долази на преговоре са Звездом?
F

Familija

pre oko 3 godine

Čestitke svima koji su pružili podršku fudbalu u ovim nerazumnim i turbulentnim vremenima čestitke igračima i stručnom štabu Crvene Zvezde čestitke protivniku na prikazanom fudbalu čestitke protivniku na fudbalu čestitke fudbalu protivnik je bio inspirisan fudbalom možda dolaze iz malog gradića možda igraju za ne tako neke pare tipične za fudbalske prilike ali i kao takvi igrali su fudbal i namučili nas morali smo dobro da se potrudimo da opravdamo ulogu favorita dres i grb kluba za koji igramo i navijamo lepo je videti fudbalski teren u ovim tmurnim vremenima pravi teren pravi gol pravih 90 minuta borbe na terenu čestitke svima ovo je dan fudbala pobede svih nas kako su nas nazvali siromašnih ali mi i takvi siromašni i dalje želimo i hoćemo fudbal da igramo još jednom čestitke svima zbog FUDBALA bravo ljudi
G

Gost21

pre oko 3 godine

Gobelja je zreo za muzej vostanih figura, covek za posmatra je. Mislio sam da je separe prevazisao, ali on se i dalje ponasa kao posmatrac dogadjaja iz separea.
G

GostGabelj

pre oko 3 godine

Do finala ste sve namestali, hajde i to finale gabelji namestite da se igra na vasoj rupcagi od pasnjaka...da ne kvarite prosek.

Miki

pre oko 3 godine

Čini se da su fudbaleri CZ već uveliko na raspustu, budući da su gotovo sigurno postali Šampioni pa su bezvoljno i raštimovano odigrali utakmicu. Imala je CZ šanse ali je realizacija bila slaba. Odbrana je bila još slabija. Dve prečke i još par šansi Radnika ukazuju na pogubljenost odbrane pa je sreća da nije bio neki jači klub, jer bi bila velika bruka. Sa ovakvom igrom, teško se nešto dobro može očekivati u Finalu kupa. Stoga, očekujem da Stanković zategne sve konce i zaboravi kojekakva pisanja medija o silnim transferima u insotrane klubove. Nije momenat za takva razmišljanja. Ubeđen sam da i on sam to shvata.
r

rarat

pre oko 3 godine

Snimak je poslat UEFA-i sa sumnjivim dogadjajima sa ove utakmice.
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Najbolji smo, pravi drim tim za Srbiju!
M

Mirko Ivanic

pre oko 3 godine

vucelini novinari crkavaju od muke zbog prolaska Zvezde u finale kupa,pogledajte samo naslove danas,Zvezda dala gol iz ofsajda,Zvezda se jedva provukla..bla bla itd oce ljudi da presvisnu od muke haha.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Kakva anti propaganda fudbala u na žalost duelu drugog i trećeplasiranog tima na tabeli. To je jedini utisak sa ove utakmice.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Pa gol je i bio iz ofsajda, evo to je upravo u sudijskoj analizi na Areni potvrdio i "ekspert" Jokić.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Pa gol je i bio iz ofsajda, evo to je upravo u sudijskoj analizi na Areni potvrdio i "ekspert" Jokić.
G

Gost e

pre oko 3 godine

Nenade,ako tebi treba uvek neki Jokic da objasnjava stvari ,batali fudbal.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Мислио сам да је прележао дечје болести са, небулозним изменама али сам се изгледа преварио! Извео је Кангу и Катаија против Омоније, после нема ко да шутира пенале. Изводи Катаија и Бена на 2:0 против Арарата, примамо гол и до краја висимо за 2:2,и против Радника се усере на 2:1 опет гура стелтове Срниќа и Гобељиќа и цурицу Гавриќа. Лоше 2 утакмице против Радника, верујем да је веч изрибао играче и да преиспитује своје глупости. Честитке за пласман у финале

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Uvek prava analiza druze bravo

Mr 007

pre oko 3 godine

@Josife,standardno dobri komentari,svaka cast.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Cestitke protivniku na igri i zalaganju. Naravno pobjedi se u zube ne gleda. Malo su nas vile pronosale ali recimo da smo iskoristili dzokera. U finalu smo vidjecemo sta ce biti. Ocekivanja su naravno da je i kuo nas.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Svi nesto potcenjuju Zvezdu i velicaju njene protivnik i kao oni su osteceni. Ali niko ne spominje krljanje igraca Radnika u nekim trenutcima sudija ispred gleda uletanje u igraca sa ledja i nista, a Zvezdinim igracima zuti kartoni zbog simuliranja igraca protivnicke ekipe. Pogledajte ponovo i iskreno recite dali sma u pravu. Takodje seve cestitke gostima na velikom trudu.
P

Pentrax sekač

pre oko 3 godine

Djape zmaju, ne može "dali" a i "t" ti se uvuklo iznenada... Plače Vuk...
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Izvini prijatelju, ja zivim u inostranstvu vec 24 godine, pa malo frljam padeze, ako hoces za tebe od danas stavljam komentare na engleskom.
c

cccc

pre oko 3 godine

Pa dokle sa Gavricem i Gobeljicem bar ako ne moraju da igraju.

07.08.16

pre oko 3 godine

Pozdrav za navijace gromade koji se ubise od pisanja da ce Radnik da se skloni,a ono bum,dve precke....Oni jadni navikli da se njihovom klubu svi sklanjanju,pa misle tako je i sa nama....

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

Takodje pozdrav i za navijace komsinice, nisu se oni sklonili ali ih je zato sudija elegantno sklonio.. Prvi gol ofsajd se vidi sa medjunarodne svemirske stanice. Sanogo je loptu prosto zakucao u mrezu. Zaustavi snimak prilikom njegovog kontakta glavom sa loptom i videces da je bio van gola kada je udario loptu...

gemathegreat

pre oko 3 godine

Sve čestitke Radniku a na naše igrače se ne ljutim. Kad se ovoliko napada a ne postigne se pet golova onda je sve ovo na kraju potpuno normalno. Piše se recka a umiranje od lepote na umetničkom klizanju.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

@ Pantelija ..... jel to tebi ide pena na usta ???? Daj čoveče sredi se šta ti je. Radnik je bio bolji tim u drugom polu vremenu i zaslužio je izjednačenje i penale. Ali šta pominješ sudiju..... Suđenje je bilo više nego korektno, sudija nije napravio ni jednu ozbiljniju grešku. Ajde sad ne peni više..... i bez prolupavanja i besnila. Koga će te vi da napunite. U derbiju smo vas nadigrali.
v

vladanaan

pre oko 3 godine

Svaka situacija 50:50 se svira za Zvezdu, svaki manji kontakt faul, to frustrira protivnicku ekipu.
D

Da znas

pre oko 3 godine

Pantelija, Kalcopolista, Jimmy Barka, Povratak Kralja, i ima onaj jos jedan, Prime ili tako nesto - to ti je Zeljko Pantic familija. Iskreno i ozbiljno ti kazem - to je licno on. Tako da kada odlucis sledeci put da odgovoris tom liku (niku) lepo ga nazovi imenom i prezimenom, bice ti lakse.

Aha

pre oko 3 godine

Posalji jos jednom isti komentar,malo je 10 puta koliko boli,a bolece jos jace,ne brini. I da,Derbi smo pobedili posle 2 godine,a vi niste 6 godina pobedili Derbi u 21.veku,18 godina niste pobedili na Mari. I jos nesto da te zakopam, 31 Titula,24 Kupa, 1 Kup Sampiona, 1 Interkontinentalni Kup,a vi ste pre 60 godina bili 15 minuta prva Evrope,juce ste jedan ceo dan bili prvaci Evope,sprdaju se sa vama.
e

ecka siti

pre oko 3 godine

Da sve ekipe u prvenstvu igraju ovako otvoreno, Zvezda bi igrala nokaut fazu lige sampiona. . .
F

FDFHG

pre oko 3 godine

Bruka i sramota. 100 puta skuplji tim jedva prosao dalje. Da imaju obraza dali bi Radniku titulu kupa.
E

Eto kao i obicno

pre oko 3 godine

Odmah se videlo da ce se Radnik skloniti zbog Djordjevica.
i

istina

pre oko 3 godine

au ljudi jel ovaj pantelija zdrav u glavu ili treba da saljemo sms za njegovo lecenje
C

Crv

pre oko 3 godine

Ajde iskreno nemoj mo se zezati kada vrlo dobro znamo kome ovaj nebitni Kup Mice Trofrtaljke veliki mrmot nameni svake godine da bi cuveni posteni VVV ostali u foteljama i pusti te nase zelje za duplom krunom kada nasi igraci jednostavno ne zele da grizu u takmičenju koje ne mogu da osvoje,i bolje da smo ispali danas nego opet da nam skacu po mozgovima sektasi ako slučajno moramo da izgubimo opet u finalu,,,,
H

Hteo sam da

pre oko 3 godine

pitam kog datuma se igra finale kupa protiv Vojvodine?
o

omerlija

pre oko 3 godine

E pa ljudi i braco moja CIGANI sta sam vam pisao SVE VREME . DA JE RADNIK OPASNIJI I MNOGO JACI OD JSD-NK. I eto, tako je bilo i izvukli smo se. e a sad vam GARANTUJEM kad smo prosli NAJJACI TIM OD 3 MOGUCA, RADNIK-VOJVODINA-PARTIZAN DA CEMO VOJVODINU ILI PARTIZANA GLAT DA SATREMO ZAPAMTITE DOBRO. OVE SAM SE JA UTAKMICE PLASIO. Ipak godine su godine,.iskustvo je to, nepiskaram ja nebuloze kao napaljeni klinci. POZDRAV SVIM DELIJAMA-CIGANIMA.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

omerlija-Uplašio si se nameštene utakmice.Dok je Tončev na čelu Radnika izgubiti Zvezda neće...15 utakmica 15 pobeda Zvezde,mogu da nameste kako hoće...I sa drugim Tončevom u Radničkom iz Niša je ista priča....
p

prvo se edukuj

pre oko 3 godine

ne valja tastaura ili nezna s da pises ??????
D

Djukaa33

pre oko 3 godine

Ponavlja se ono iz proslih sezona, titula se rano uzme i onda se gubi voljni momenat. Morace Deki da probudi momke, moramo se podici za finale ko god da bude protivniki. Dupla kruna mora da zavrsi u Ljutice Bogdana i to mora igracima da je na umu! ZGAZI IH SVE
k

koler

pre oko 3 godine

najlosija igra ove godine jos od tirane... zamalo sramota
h

hvala sudiji

pre oko 3 godine

Šta znaci onaj prvi neregularni gol !! Ono je ofsajd 150% . Sanogo , Mesar ide na loptu i bez obzira dal je dirao ili ne to je ofsajd . Pa vi pričajte o poštenju
9

951357

pre oko 3 godine

Samo nemojte vi o postenju, molim te.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Slažem se. Ali, činjenica je da je lopta svakako ulazila u gol. A šta ćemo sa golom Markovića? Gde je bio i šta je radio Vujačić prilikom njegovog šuta glavom? U ofsajdu, sa obe ruke drži i gura igrača Vojvodine i pri tom zaklanja golmana što nedvosmisleno ukazuje da učestvuje u igri. Ali ti to nisi video, kao ni ona azota debilčina Jokić, sudija...
9

951357

pre oko 3 godine

Realno, na 2:0 smo stali i cekali kraj. Bravo za Radnik, dve odlicne utakmice protiv Zvezde. Sa ove dve pogodjene precke su zasluzili makar te penale, ako ne i vise. Danas nas je sreca pogledala. Ove sezone je mozda kasno za Evropu, ali ako ovako budu igrali i sledece sezone, sto da ne. Dobra, neizvesna utakmica do kraja, sto losom igrom Zvezde, sto dobrom igrom Radnika. Onako kako i treba da bude!
m

marko21

pre oko 3 godine

Da je sreca, nego sudija i to vise nego ocigledno po zadatku. Pomocni svira ofsajd, koji je naravno i bio jer Sanogo utice na igru, ali glavni... nemoj slucajno da se Radnik, kao sto je i pokazao da moze, da se rastrci.
G

Gost za Marka

pre oko 3 godine

Hajde samo objasni kako to on utice na igru,cime,na koga.Sta se brukate ovde po portalima,kad veze nemate ni sa fudbalom ni sa pravilima.Mozda utice na stativu ,da pre zardja.
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Stanković pravi iste greške koje je radio Sava milošević u partizanu i koštalo ga ispadanje iz evrope. Izvodi 3 najbolja igrača kod 2 1, pa onda kravi svih 5 izmena i ubacuje klince koji nemaju još kvalitet da budu nosioci kod ovolikog pritiska. Tako je i Sava izvadio natka pa izgubio utakmice. Da je izvadio kangu zvezda bi izgubila 100%, a mogla je i sad lagano. Dakle be ide mi u glavu zašto toliko izmena pravi trener kod be izvesnog rezultata. Zvezda nije stvorila šansu u drugom poluvremenu a radnik ih imao 5!

Wizard

pre oko 3 godine

Kakava sramota, a najveća sramota je izjava Dejana Stankovića posle utakmice, bez ijedne reči kritike za sebe i igrače. Tuga.
9

951357

pre oko 3 godine

Pa sigurno nece javno da ih kritikuje. Ocekivao sam ovakvu izjavu.

Wizard

pre oko 3 godine

@951357- A sebe? Jel će i sebe da kritikuje u kupatilu kad se tušira?

07.08.16

pre oko 3 godine

Cestitke za Radnik,jos jednom su pokazali da su zasluzeno pri vrhu tabele.Bravo i za Slavoljuba.napravice lepu karijeru u domacim okvirima.Nije bilo dobro,moglo je i u penale da ode.Ja ne bih nesto kritikovao.Forma ne moze vecno da bude na najvisem niovu,ima uspona i padova,sezona je duga,ne moze uvek da se gazi.Pobeda,Finale,sad cekamo da titulu podvucemo osvajanjem Kupa.Nije bilo dobro,ali nema mesta ni kritikama.
7

777

pre oko 3 godine

Jako losa igra, jako lose izmene na 2:1 vaditi Kataia i Bena je suludo valjda das treci pa ih vadis. Sve sanse sto su stvorili su stvorili onda kada je usao Marko Gobeljic sramota je kako igra ali sramota promaja po levoj strani ponasao se kao da igra krilo a ne beka. Jedino sto je dobro je prolazak ostalo nista ne valja. Radniku svaka cast stvaeno su lepo igrali i iznenadili nas.
G

Gost13

pre oko 3 godine

Stanković je mogao lagano da "proda" ovu utakmicu užasnim izmenama. Okej primili smo gol, nije problem, ali u tom trenutku ti menjaš Kataija, Bena, i Rodića i pazite sad zamene - Nikolić (kreacija 0), Srnić (uz dužno poštovanje ali sa njim ne dobijamo ništa u veznom redu) i Gobeljić (mag fudbala stvarno -.-). Tako da ne bi bilo nezasluženo ni da je otišao Radnik dalje, loše vođenje meča od strane Stankovića.
A

A sad kup

pre oko 3 godine

Slažem se da je Stankela usrao sa izmenama, ništa nisu doprineli čak šta više bilo je očajno.Bravo za Radnik ali za Radnik drugo poluvreme jer su prvo odigrali antifudbalski.
3

32 titula

pre oko 3 godine

Ma filijala.

Aha

pre oko 3 godine

Radnik vise sansi i golovao dao u ove dve utakmice nego partizai,jel po toj logici znaci da je Radnik bolji od partizaia,pitam za druga?
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

Kaži drugu da je Radnik minimum za tri klase bolji od partizana.