Komentari na vest

Zvezda protiv neugodne tradicije u Humskoj: Samo četvorica znaju kako je pobediti Partizan u gostima

k

kidalicaa

pre oko 1 godinu

bice tesko, bice 0-5. vidimo se ovde u komentarima u 20h.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nadam se da nece biti neki dogovor radi mira u kuci i da ce Zvezda odigrati maksimalno na pobedu a onda Partizanu ne gine poraz od minimum 4-0 a mozda i 5-0.Partizan je devastiran klub trenutno totalno i potreban je remont kazem kao navijac Partizana pa ako igraju bolje a igraju neka Tsc,Vojvodina ili Cukaricki neki od ta tri tima igra kvalifikacije za Ligu Sampiona.Zvezda je prejaka za nasu ligu ali vidim da navijaci Zvezde pisu da im treba ozbiljan napadac za Ligu Sampiona.Pominju se Kraso,Mikautadze,Pjero iz Makabija ali Zvezda bi trebalo da proba da dovede Alfreda Morelosa kome na leto istice ugovor i bice slobodan.Sportski pozdrav.
D

Dzambooo

pre oko 1 godinu

mnogi govore glasno da ce zvezda sutra pustiti partizan i da ce rezultat biti 1:0, desi li se tako nesto zauvek cu prestati da pratim svoj voljeni klub jer zvezda samo namerno moze da izgubi od partizana, a ako se to desi mopje vreme takvima ne zelim vise u zivotu da posvetim.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Koja crna Crvena Zvezda u kosarci, jeste li vi normalni. Partizan prvak evrope u kosarci, cetiri final fora. Zvezda bez titula prvaka Evrope, bez final fora. Koga je to Zvezda dala od reprezentativaca kada su se uzimale medalje osim Igora Rakocevica. Nasi najveci reprezentativci uvek su dolazili iz redova Partizana Mica Beric, Dejan Koturovic, Aleksandar Djordjevic, Zarko Paspalj, Vlade Divac, Nikola Bulatovic, Zeljko Rebraca, Predrag Drobnjak, Predrag Danilovic, Dejan Tomasevic itd. I zto je Partizan najveci u kosarci.
s

sevnuh

pre oko 1 godinu

Druže,znaš i sam da je košarka u tadašnjoj Jugoslaviji bila sekundarni sport.Pogledaj ko je sve pre vas osvajao pa stavi prst na čelo!Fudbal je br.1 i uvek će biti na ovim prostorima a tu je Zvezda prešla igricu.Što se tiče košarke ne isključujem da će Zvezda nekada osvojiti EL što bi za vas grobare bilo pogubno jer je takmičenje dosta jače nego u ono vreme polu-profesionalaca, tada ste i nanizali ta učeśća.Sa osvojenom EL bi vam zakucali poslednji ekser i najverovatnije vas ne bi ni bilo!Taj scenario će doći kad tad,živi bili pa videli.Pozdrav
S

Sevnuh

pre oko 1 godinu

Mali si ti druze bio kada su se osvajale titule 1995 protiv Litvanije, 1998 protiv Rusije i 2002 protiv Argentine u Indijanopolisu. To je tada cela SRJ i Republika Srpska svako selo, svaka opstina, svaki grad slavio uspeh nase reprezentacije..svirale sirene na kolima, naroda milion na ulicama. Sada se uspeh Kosarkasa proslavlja samo u Beogradu..adrenalin sadasnji i ondasni neprocenjiv. I ti pricas gluposti o poluprofesinalizmu iz toga vremena.
O

Od

pre oko 1 godinu

Svih tih igrača,koje si nabrojao samo jedan je iz Partizana,mislim ponikao Svi ostali su dovedeni.I kao što ti je čovek gore napisao,Partizan je u bivšoj Jugi bio 5,6,klub u državi.Malo izguglaj,pa se i sam uveri.
.

.....

pre oko 1 godinu

Tomašević je inače ponikao u Zvezdi ne u Partizanu kad ga već spominješ, Saša Đorđević takođe. Danilović je doveden iz Bosne kao već formiran igrač itd. Partizan jeste zbog evropskih trofeja veći klub u istorijskom pogledu ali po broju odigranih polufinala evro kupova skor je 11:10 za CZ. Nije Zvezda bila baš toliko slaba koliko je vi grobari u svojoj bahatosti i neznanju predstavljate.
V

Vukas vrba

pre oko 1 godinu

E pa prijatelju, vidis ovako, Svako realan ne spori nekadašnji Partizan, koji se i ove godine vinuo visoko, samo da pad ne bude bolan. Zašto Kk C. Zvezda nije na vreme selektirala tim sa ozbiljnim trenerom to je pitanje za struku i predsednika, verovatno nije bilo para itd...Pa se kasnije uzelo iz iste kase kao i Partizan, balans mora da postoji, to je politika. A što se reprezentativaca tiče u polednijh 20-tak godina i nije toliko Partizan dominantan, naprotiv, pomenuo si Rakočevića a ja ću dodati: Radmanović, Jarić, oteti Vujanić takodje i Tomašević, Stojaković, Bjelica, Micić, Jović, Kalinic, S. Marković, Gudurić, Bobi Marijanović evo nadolazećeg Petruševa... Mislim da je to dosta u odnosu na legiju stranaca iz Partizana. Mislim da sam bio korektan i koncizan. Svako dobro.
T

TzZ

pre oko 1 godinu

Cek cek Zvezda protiv neugodne tradicije u Humskoj gde domacin nije pobedio 4 godine?
9

999

pre oko 1 godinu

Ali kako ovaj stari Don Vito napravi kriterijume u kojima je kao Zvezda bolja i onda prosipa pamet.. Kao namjesten tender😂 Najjace kad krene vrtiti pricu za kosarku od 1975 i pisati neke gluposti, kako je Zvezda do 92 bila veca od Partizana, jer je eto osvojila vise trofeja na sljaci.. Jel po toj logici FK Partizan bio veci od FK CZ do 91, ipak su bili vicesampioni Evrope prije nego je citava tadasnja Jugoslavija stala iza Zvezde i omogucila im da budu prvaci? 😂 Za fudbal svaka cast inace.. Ali kosarka, vaterpolo, rukomet, odbojka, vi NE POSTOJITE, niti vas ko zarezuje 3%.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Zemljače vi uskoro nećete postojati ni u jednom sportu. Koji vicešampioni Evrope, jel ono pre 100 godina kada se igralo sa krpenim loptama. Ako gledamo samo do 91' imali smo duplo više titula i kupova države od vas. Ona 2 Evropska Mitropa kupa, i onih 5 četvrtfinala kupa šampiona, i onih 3 polufinala kupa šampiona, i ono finale kupa Uefa, i ono polufinale kupa kupova, VIŠE VREDE NEGO TO JEDNO JEDINO FINALE KUPA ŠAMPIONA PRE 100 GODINA KADA SE IGRALO SA KRPENIM LOPTAMA. Pusti ti Vojvodinu i rukomet i odbojku. Zvezda ima više titula šampiona Države od vas u fudbalu, košarci, odbojci, atletici, tenisu, u rukometu je isti broj titula. Da ne nabrajam one sporedne sportove a i tu u većini tih sportova imamo više titula šampiona Države od vas. Alo Zvezda ima 3 titule šampiona Sveta GAME OVER.
N

No pasaran

pre oko 1 godinu

Don vito, ajde malo da te poducim, mada ima sve na wikiju, ko zna da cita. Da imate vise titula u fudbalu, odbojci i tenisu i tu je kraj. Jedna titula vise u kosarci vredi manje od titule sampiona Evrope, a imamo i mnogo vise osvojenih kupova, dakle niste tu bolji, rukomet opet netacno Partizan ima jednu titulu više i mnogo vise osvojenih kupova i superkupova. Dalje bolji smo u vaterpolu, hokeju na ledu, stonom tenisu, boksu, rvanju, karateu. Je li ti dovoljno. Nije lepo pisati neistine, ali ako ce ti biti lakse veruj u to sto si napisao.
G

Gost1981

pre oko 1 godinu

999 --- Dovoljno je druze reci da najtrofejnije SD u Evropi Partizan, ima 3 TITULE KLUPSKOG SUPER SAMPIONA EVROPE i 8 TITULA KLUPSKOG SAMPIONA EVOPE, SPORTISTE KOJI SU OSVAJACI ZLATNIH MEDALJA SA SVJETSKIH I OLIMPIJSKI TAKMICENJA,SPORTISTE U KUCI SLAVNIH, sto SD Crvenoj Zvezdi, nece poci za rukom za jos 100 godina.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Neugodna tradicija kad igras sa ekipom koja iskrca autobus i valja se po terenu i ubije 70 minuta fudbala
@

@Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Znaci sada se samo racunaj titule,a ne ukupan broj osvojenih trofeja?! Pa to samo takvi kao ti mozete da racunate.Kada se vec pozivas na google, ako pogledas...videces da je i dalje Zvezda najtrofejnija u fudbalu,Partizan u kosarci,vaterpolu i hokeju,a Vosa u odbojci i rukometu.Sve ostalo je cisto prosipanje tvoje demagogije.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kada si toliko pametan onda računaj celo sportsko društvo, računajući i ženskie klubove koji punopravni član sportskog društva. Pa onda računaj domaće trofeje, mislim ako smeš. Onda bi imali više od duplo titula šampiona Države od vas. U svakom slučaju kao što sam već dole napisao u ovih 7, 8 najpopularnijih sportova imamo više titula šampiona Države od vas, osim u vaterpolu. Sve ostalo su prazne priče.
P

Padrino

pre oko 1 godinu

@Don vito Corleone. Pusti ih neka cmizdrenje, dovoljno je reći da Crvena Zvezda ima 3 klupske TITULE ŠAMPIONA SVETA EJJJ, sve ostalo njihovo pada u vodu. GAME OVER.
B

Beda

pre oko 1 godinu

Auuuu Don Vito koliko tebi nije dobro. Kazes 7,8 najpopularniji sportova, pa ajde da vidimo. U svetu su najpopularniji fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, vaterpolo, hokej na ledu, ragbi. Po ukupnom broju trofeja bolji ste u fudbalu i odbojci, kraj priče. Da ne govorim da smo bolji u stonom tenisu, boksu, rvanju, karateu itd. Pati i dalje i tesi se pionirima i pionirkama.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Zadnja pobeda Partizana nad Zvezdom je bila utakmica polufinala kupa Srbije 10.06.2020 na stadionu JNA strelac Natho u 58 minutu. Zadnja odigrana utakmica izmedju Zvezde i Partizana na JNA sa tri pogodaka je bila prvensteva 27.02.2016 pobeda Zvezde 2:1. To je ujedno i bila zadnja pobrda Zvezde na JNA. E sad kada imamo ove podatke, koje su sanse da posle 7 godina Zvezda ponovo pobedi u nebitnoj utakmici na JNA?
T

To je to

pre oko 1 godinu

Zadnja ligaska pobeda partizana u Humskoj je bila 2019.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Zvezda ima više titula šampiona Države od partizana u fudbalu, košarci, u rukometu imamo isti broj titula, u odbojci više, u atletici više, u tenisu više, itd itd itd. Tako da od 7, 8 najpopularnijih sportova partizan ima samo u vaterpolu više titula šampiona Države. Kada bih računao i ženske klubove, Zvezda bi u ukupnom skoru imala duplo više titula šampiona Države u ovim najpopularnijim sportovima. partizan ima više titula šampiona Evrope, ima ih 12 a Zvezda 9. Ali Zato Zvezda ima 3 titule šampiona Sveta, a partizan ni jednu. Lako može sve da se proveri na Wikipediji. A da zaboravio sam, pa oni ne veruju ni Guglu.
@

@Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Da li te bar malo nije sramota... Zvezda je jedino u fudbalu najtrofejnija i u nijednom sportu vise! Pomonjes atletiku i zensku kosarkiu,a i sam to ne pratis.Ali ovde svako moze da pise sta mu se prohte. I na zalost to prolazi.
s

samo o kosarci ne

pre oko 1 godinu

Nemoj da pricas o zvezdi i kosarci molim te. Sve mogu da se slozim ali zvezda je u kosarci celu svoju istoriju bila na nivou lokalnog nekog kluba iz sale za fizicko. To sto ima vise titula koje je sad nabila vestacki zadnjih par godina cak ni to opet ne daje za pravo da zvezdu uopste u kosarci stavite u isti kos sa Partizanom sampionom Evrope i kosarkaskim klubom za koji je cula cela Evropa. Zvezda nije u Jugoslaviji bila ni na mapi sto se tice kosarke, lokalni poluamaterski klub velikog imena zbog fudbala.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@@@@@. Lepo sam rekao da oni ne veruju ni Guglu. Za pismene lepo piše TITULA ŠAMPIONA DRŽAVE!!!!!!!!!! Sve ovo što sam napisao je tačno. A vi muke možete da kmečite do prekosutra. Džabe vam što izvrćete priču. partizan osim u vaterpolu, NEMA ni u jednom od ovih 7, 8 najpopularnijih sportova više TITULA ŠAMPIONA DRŽAVE od Zvezde.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Samo o košarci. Pošto si ti juče počeo da pratiš košarku, Ja ću da ti objasnim. Od ovih 78 godina koliko postoje Zvezda i partizan u košarci, Zvezda je 80 posto tog vremena bila veći klub od partizana. partizan nije postojao do 75te, a Zvezda je do tada imala 13 domaćih titula šampiona Države i Evropski kup kupova. partizan je 71' igrao u drugoj Jugoslovenskoj ligi. Celih 60 i kusur godina vam je trebalo da stignete Zvezdu po broju titula šampiona Države. A i u tome smo vas opet prestigli. Ta vaša lažna propaganda odavno ne prolazi, bar kod nas koji smo upućeni u istoriju KK Crvena Zvezda.
A

Atlantik1996

pre oko 1 godinu

@samo o kosarci ne Ti sine mora da pratis kosarku od '92 (ako i od tada, mada bih se zakleo da si poklonik Duleta praseta), ali ipak je kosarka mnogo starija. Zvezda je do polovine 80-ih bila u svemu ispred vas, uostalom taj profa Aca Nikolic (koga svi u Srb a i sire nazivaju ocem nase kosarke) je bio Zvezdas.

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Rezultatski potpuno nebitna utakmica za Zvezdu,a jos kad tome dodamo da se igra bez publike...Derbi je samo zbog stare slave. Za Partizan je ova utakmice od ogromne vaznosti. Ili ce biti nokautiran i potpuno ugroziti ucesce u bilo kom evropskom takmicenju ili povratak u trku za kvalifikacije LS. Zvezda je svakako u velikoj prednosti. Pored kvaliteta Zvezda mirne glave moze odigrati ovu utakmicu i licno se nadam da ce konacno odigrati derbi po zelji svojih navijaca i da mladi strucnjak nece izmisljati toplu vodu.
3

39393939

pre oko 1 godinu

jedina dobra stvar sto nema publike je sto nece biti prekid nakon bakljade
7

72727227

pre oko 1 godinu

Koliko smo mi mocni hahahahh cela liga se bori za neko mesto, za opstanak,evropu , jedino mi odmaramo kad se sve odlucuje hahahahahaha bruka nad brukama biti 4. ili 5. u ovoj ligi hahahaahahahaa
v

vidoviti

pre oko 1 godinu

Napisite odmah 1:1 i da ne gledamo muku jer realno nikog zivog ne zanima ovaj derbi bez publike a mi smo vec sampioni,tuga velika
A

Alo probudite se

pre oko 1 godinu

Svaki derbi je 1:0 2:1 2:0 maksimalno a likovi mastaju o nekoj goleadi, Ajde smirite se, OSvojili smo titulu idemo u LS sad neki prave pitanje zivota i smrti od obicnog derbija, Bukvalno idete na vodenicu Smiljanjic i slicnima kada su dobili 2:4 na Marakani mislili su da su najbolji da je sramota da osvoji titulu, Partizan je 2008 osvojio titulu a izgubio 4:1 nikog grobara nije bilo sramota...Zalosno je sto tako razmisljate...Sto tako padate na grobarske price, I da s zavrsi 0:0 koga briga???
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

Gospodo, nikakvog sklanjanja i puštanja neće biti, Partizan samo čudom neviđenim može da osvoji 4. mesto, DAKLE SAMO ČUDOM NAD ČUDIMA, bez obzira na sutrašnji rezultat. Mislim da će sutra Zvezda da pobedi 100%,,, A ako kojim čudom Partizan pobedi za mene će to biti zasluženo, i nikakvo opravdanje neću da prihvatim Ukoliko Partizan pobedi (ali bez pomoći sudije, kao prošli put kad im je poklonjen i izmišljen penal od strane VAR sudija posle tačno 5 minuta većanja) biću prvi koji će im čestitati pobedu. Ne znam šta treba da se desi pa da Zvezda sutra ne pobedu, za mene će i nerešen rezultat biti ravan porazu Zvezde.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

A koliko Partizan ima pobeda od 2016? Jednu. Ništa onda.
@

@d.g.

pre oko 1 godinu

Jos jedna laz.Samo vas je 2017. Pobedio 2 puta.
h

haos od

pre oko 1 godinu

Ovi Zvezdaši su prlsli čitam komentare i neverujem, stalno neko njih krade a već 10 godina uzeli sve trofeje u svim sportovima.
V

VALJAK VERITAS

pre oko 1 godinu

Losa selekcija u PARTIZANU. SVE SAMI PIUNI KO NA SAHOVSKOJ TABLI. BEZ DUSE I SNAGE
I

Izgleda

pre oko 1 godinu

Izgleda da crno beli ne smeju da izgube sutra, jer moraju da igraju Evropu
m

maestro

pre oko 1 godinu

Tacno... Zvezda mora da izgubi.. Vreme je da Uefa reaguje
a

asadadad

pre oko 1 godinu

Tako ste rekli i za Čukarički.Odmah izgovori ako ih pobedino.
@

@asadad

pre oko 1 godinu

Nisu Zvezdasi tako pricali o Cukarickom..i tu je savez navlacio za partizan jer prva utakmica mora da se registruje sa 3-0 za Cukaricki a ne da se daju dve sanse partizanu
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Zvezda i ako sutra moze da pobedi 3:0, nema od toga nista. Prvenstvo za Zvezdu je zavrseno, tribine prazne bez gledalaca, vreme ce biti ocajno sa jakim vetrom i mogucom kisom...sve ce to uticati na sutrasnji utakmicu. Ja sutra ocekujem mozda najgori anti fudbal u istroji vecitog derbija, gde ce rezultat biti 0-0, ili 1-0 za Partizan...Zvezda uvek skine gace na JNA cak i kad joj trebaju bodovi, a kamoli kad joj ne trebaju.

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Meni je uvek najzanimljiviji tok misli Žeksa Pantića. Pred svaki derbi na JNA, on održi govor gde priča kako iz prve ruke zna da je država naredila potop Partizana, trener će namerno da postavi pogrešnu taktiku, sudije će da sviraju za Zvezdu, sve je unapred izrežirano da bude 0:4, ko god ode na stadion da navija neka zna da je saučesnik u oružanoj pljački Partizana... A onda se odigra neki smušen derbi, 1:1 po navici, za mir u kući, i on, kao da ništa nije rekao, sutradan obrće priču, kao, eto, i pored sve pomoći države, hrabri Partizan pokazao da je Zvezdi malo 100 miliona državnih para da ga pobedi, Partizan pokazao da ima lavlje srce šampiona ali mu se ne dozvoljava da bude prvak... I to se ponavlja iz godine u godinu.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Pa ko normalan slusa onog lika 😃. Covek uvek ima teoriju zavere,unapred smisljenu i to vise njih.On u jednoj recenici demantuje sam sebe.Kaze Zvezdi se daje neogranicena suma novca a na kraju kaze Zvezdin dug je sve veci 🤣. Cudi se odakle Zvezdi posle sest sezona igranja u ligi sampiona i ligi Evrope za trenera 1.2m a ne cudi se odakle Partizanu u kosarci 1.5m za trenera 🤣🤣🤣. Komentare u ime zvezdasa verovatno pise sam, ono tipa "Zvezdas sam ali Zeljko je u pravu" dok kada ga u komentaru demantujes cinjenicama taj komentar blokira.Sve zive sa kojima je radio je ispljuvao.Napada upravu da je postavljena da rusi Partizan a par godina radio sa njima 🤣🤣. Sava stopirali da bude trener jer se Zvezda plasi 🤣.A vec u sledecoj recenici sudije i FSS guraju Zvezdu.Sta bi im pomogao ako nas guraju.A Savo izjavio da nece u drugi klub jer gubi primanja iz Slovenije a u Partizanu bi dobio platu na kukovo leto.A najjace je kada je rekao da avion namerno oblece sa igracima Partizana da ih sto vise umore za mec 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
H

Hej

pre oko 1 godinu

Cokna je izjavio da bi 100 puta pobedio Partizan 1:0, tako da nema tu goleade, biće jedan gol u njihovoj mrezi i to je to, pa vodio i tim Reala, zato će i dobiti otkaz na kraju sezone. Slab je.
U

Urke777

pre oko 1 godinu

Posto Cokna nece vise biti trener (99%) ima dva izbora - da izadje u najjacem mogucem sastavu, najofanzivnijem mogucem i da krene da ih gazi od prvog minuta, ili da da sansu klincima i da se vidi da li imaju to nesto sto je neophodno za prvi tim. Sve izmedju, promasio je poentu. Ovo je test i za njega da se vidi da li je i on pravljen od materijala koji je Zvezdi neophodan. Ne radi se ovde o tome da se Partizan ponizi (zar vec nisu to uradili sami sebi i vise nego dovoljno?) vec da se jedan derbi, napokon odigra kako treba, pogotovu jer je titula osvojena i nema ama nista da izgubi a samo moze da se dobije, i to mnogo. Partizan ce kao i uvek izaci sa nozem u zubima, jbg, njima cela sezona staje u par derbija, mi smo ipak nesto drugo, tako da shodno tome i treba sa se ponasamo.
O

Obzirom

pre oko 1 godinu

da Zvezda ne sme da izgubi zbog prestiža gledacemo a nista necemo videti.
r

ranGo

pre oko 1 godinu

bice nereseno ako ih zvezda ne pusti i da pobede
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

E od sutra ce biti puno igraca u timu Zvezde koji znaju kako je pobediti na njihovom stadionu.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Nemamo pobede od 2016, kada su skoro sve bile nerešene. Izgubili smo jednu kada su nam poništili čist gol mislim Milunovića za vodstvo od 0:1. Sada su nam ukrali pobedu na jna, kada nisu prešli centar prvo poluvreme, pa dobili onaj smešni penal. Ne znam zašto se uopšte priča o njima. O malom klubu kroz celu istoriju. Ne znam čemu se nadaju u derbiju. Ne znam šta je bolje, da izadje najjači tim Zvezde i da iz ponizi sa petardom ili da izadje skroz rezervni tim Zvezde i da ih pobedi 0:2. Ne znam šta bi im bilo veće poniženje od ta dva. Uglavnom crno im se piše sutra.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Crno se pise nasoj Zvezdi jer partizan mora da igra evropu... Zvezda ovaj mec ne sme i nece pobediti iako po kvalitetu moze da im da minimum 5 komada..Samo pogledaj ko sudi i sve ce ti biti jasno...
R

Ris

pre oko 1 godinu

Koliko ste se vi puta vadili u tim remijima na JNA? Četiri puta bilo 1:1, četiri puta Partizan vodio 1:0. Jedino u zadnjem derbiju na JNA Partizan je bio taj koji je ganjao rezultat.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Ris. Zar vi još pratite fudbal??? Jel ćeš smeti da gledaš derbi sutra. To može loše da utiče na tvoje zdravlje. Mene je strah za vas sutra. Pošto kod Terzića malo toga cenim, ali jedna stvar mi se svidja kod njega, a to je da vas mnogo ne voli, i da će sutra hteti što više da vas ponizi i ukanali.
@

@ris

pre oko 1 godinu

Jeste, samo sto je u svim tim utakmicama gde je Partizan igrao bunkericu i vodio 1:0 obicno gol davao tako sto predje centar prvi put i onda na neku nasu gresku ili sudijsku gurku da gol. I onda se vrati u bunkericu koju je igrao od pocetka. Pa jesenas kad je Milojevic dosao, sa psihofizicki raspalom ekipom smo imali posed 80% na vasem stadionu.
@

@ris

pre oko 1 godinu

Ne pominji poslednji Derbi kod vas, dobili ste poklon penal i imali samo jednu sansu kada vam je direktno igrac Zvezde spojio tradicionalno nevidljivog Rikarda sa golom... A u 35. minutu posed lopte bio 70/30% u korist Zvezde...
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Maestro. Daj ne lupaj. Tako ste pričali i da Zvezda ne sme da pobedi Tsc. Pusti me tih teorija zavere. Zvezda ima da ih ošuri sutra, neće znati šta ih je snašlo.
@

@ris

pre oko 1 godinu

Jeste, samo sto je u svim tim utakmicama gde je Partizan igrao bunkericu i vodio 1:0 obicno gol davao tako sto predje centar prvi put i onda na neku nasu gresku ili sudijsku gurku da gol. I onda se vrati u bunkericu koju je igrao od pocetka. Pa jesenas kad je Milojevic dosao, sa psihofizicki raspalom ekipom smo imali posed 80% na vasem stadionu.
d

dadda

pre oko 1 godinu

Svi kradu Zvezdu, a uzela tutulu 6 kola pre kraja to nema nigde, vezala titule koliko hoćeš i opet je kradu
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Meni se vise svidja ona neugodna statistika koja kaze da je Partizan poslednji prvenstveni derbi dobio 2019e.
S

Samo pobeda

pre oko 1 godinu

Dolazi u obzir Uvek me nerviralo kad u derbiju odigramo slabo, protiv njih uvek moras preko sovjih mogucnosti, to je obaveza!
@

@samo

pre oko 1 godinu

Oni tako igraju svaki duel sa Zvezdom i svoj manjak kvaliteta nadoknadjuju trcanjem i tucom, a mi izadjemo sa parolom "lako cemo"... Jedino proslo prolece smo ih pretrcali i dali im dva laka komada na Rajku!
B

Banjaluka rs bih

pre oko 1 godinu

Ajde da jednom vidimo fudbal bez alibi igre pa i ako izgubite nikom ništa.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Zbog mira u kuci Zvezda nije smela da ponizi partizan... 28 boda razlike , drugoplasirani tim prima 4 komada ladno a da ne moze da cetvotoplasiranom partizanu bar 3..nema logike! Moze Mladost na jna da im da 4 ali Zvezda ne sme zbog vise sile.. Zvezda kad bi smela ladno bi dala 7 komada ali to bi znacilo i katanac na jna a to neki ne smeju da dozvole..
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

Od tih silnih derbija,barem polivinu je Zvezda igrala bez 3-4 igraca, dva derbija je igrala 2-3 dana nakon meceva protiv Napolija i Bajerna u Minhenu,par meceva kada je imala 15+ bodova viska,sada igra kada je vec osvojila titulu i ima 28 bodova vise.Mnogo Zvezdu opterecuje to sto nije pobedila u gostima xaxaxa. Titule se broje,igranbja u Evropi,finansije...Sta ima Partizan od toga i da pobedi sutra,osim guranja na drugo mesto...Jel sledi prica kako su bolji,kako Zvezda neregularno uzima titulu i ostale Zeks Pantgic price. Evo Milan pobedio Napoli sa 4:0 i to je Napoli bio domacin a onda u nedelju dana jos dva puta u ligi sampiona ali je Napoli sampion Italije. Ili treba neki italijanski Zeks Pantic da objasni da je Napoli namestio titulu xaxaxa.E svasta
P

Pantelejac

pre oko 1 godinu

Nemamo iz razloga sto uvek pred derbi imamo na lageru od 15 do 25 bodova prednosti,smem kucu da stavim da opet nece Zvezda pobediti
G

Gost2222

pre oko 1 godinu

Nece Zvezda da ih nakanta a bolji su za dve klase od njih.