Komentari na vest

Zvezda se dogovorila sa Stamenićem, sad je Kopenhagen na potezu

W

W.W

pre preko 1 godinu

Na ‘marktu pise da nema ugovor,tj da je free agent(slobodan igrac).Mirise mi na novu madjiju…
S

Srbija 123

pre preko 1 godinu

Kakav Niane, ako već prave kombinacije sa Mecom bolje Gruzijca iz Meca da dovedu bio je dobar u Belgiji i sad dobro gazi iako je to ipak druga liga😬 al valjda ne košta puno a ima 23 god.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Ovako je pisalo i da se Zvezda dogovorila sa Adom. Skoro dve godine kasnije, Ada i dalje nema u klubu, ali stalno je blizu. U medjuvremenu Zvezda je pokupovala sve krseve od napadaca iz Francuske, sto daju dva gola po sezoni. Alo Zvezdo, imamo centarfora, zove se Joveljic i igra u Americi. Decko je mlad, u punoj snazi, ima sad iskustva, snage, daje golove, nas je igrac, ne treba da se broji kao stranac i rado bi se vratio. Zaboravite ove sto su se pozdravili sa karijerom i fudbalom. Ovaj spic sto ga jure je ranga Dionija i Kulibalija.
F

FK Gauchosi

pre preko 1 godinu

Jel to novi Spiridonovic?
S

Saš_PFC

pre preko 1 godinu

Možda malo lošiji od Spiridonovića...nikako bolji.
1

1989.

pre preko 1 godinu

Напокон клуб ради добар посао. Стаменић и Олајника озбиљна појачања још као фри агенти. Ниане ако дође исто озбиано појачање, дечко има 22 године и пратио сам доста мец прошле сезоне и стварно је добар. О томе говори и чињеница да је требао у гладбах за 13 милиона. Сад шутка гобељићу и срнићу и још неким непотребним играчима и десни бек да се доведе и спремни смо за лш. Ја бих волео кад би и голмана довели, али то је очигледно немогуће. Као да у клубу држе очи затворено и не виде да нас је борјан директно коштао за два неуласка у лш али добро. Ово заиста изгледа боље него што је било до сад.
e

edcvfrtgbnhy

pre preko 1 godinu

Pratio si Mec....
a

ali se

pre preko 1 godinu

nalupeta...cist prosek jos jedan u nizu promasaja.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Sto bi Zvezda trazila golmana? Ima jedan jako dobar i preziva se Vasiljevic, trenutno je rezerva, a zasluzuje da brani, golmani nisu problem. A sto se tice Nianea ili kako se vec zove, njega su hteli d akupe Nemci, ali nisu. Pa i Dioni je bio placen 10 miliona, pa nije mogao da se sastavi sa loptom. Ovaj da ga pitas je i zaboravio kad je poslednji put dao gol.
D

Dr.Ale

pre preko 1 godinu

Šta bi od Terzine priče?,,Narednih par dana očekujte da potpišemo 4 igrača...."
1

1989.

pre preko 1 godinu

Па у завршним смо преговорима са 3?
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Ovaj je novi Spidi
b

beje terzo

pre preko 1 godinu

Beje u vugla lema nega....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ne znam više šta da mislim i šta da kažem. Ja sam uglavnom kritikovao pojačanja i pokazalo se da bar 70 posto igrača koje je dolazilo u Zvezdu proteklih 5, 6 godina nisu bili za Zvezdu. Tako da mi je više i muka da komentarišem imena koja se spominju. Tačno je da Zvezda nema para za Reprezentativce ovih 15ak najboljih Reprenzentacija na Svetu, i verovatno nikada neće ni imati para za takva pojačanja dok je ovakav sistem finansiranja kod nas. Ali niko ne može da me ubedi da umesto što se svake sezone promaši sa 5, 6 igrača, da za te pare ne može da se dovedu 2 dobra igrača. Osvajamo mi titule ovde i osvajaćemo i dalje, problem je što mi nismo napredovali od 2 LŠ i 4 LE. Nismo se podigli ni igračkim kvalitetom ni finansijski kao klub. Mi sada nismo ništa jači nego pre 6 godina kod Miloja. Ne znam da li ljudi uopšte shvataju šta znači igrati u LŠ, koji je to nivo. Sa ovakvim igračima koje mi godinama imamo, to je sasvim dovoljno da ovde osvajamo titule, ali za igranje u LŠ trebaju nam mnogo bolja pojačanja.
n

nemas pojma

pre preko 1 godinu

Dr. Zna sta radi...pokusaj razmisljanja nije uspio Done.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Nemaš pojma. Kod nas u Srbiji se kaže nije USPEO, a kod vas može i to USPIO.
K

Kurbla

pre preko 1 godinu

Mita ne bira pojačanja. Molim vas on šofera da traži našao bi slepog čoveka.
M

Miško ume

pre preko 1 godinu

Da tera i zatvorenih očiju😄
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Ko je bre čuo za ove? Sa njima u LŠ?
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Borjan, Gobeljić, Rodić, Milunović, Dragović, Kanga, Ivanić, Katai, Pešić, Sanogo, Ben, Kulibali,Krstičić, Srnić.Popović To su igrači koji će biti zamenjeni sad ili na leto. Možda samo ostanu Katai i Pešić. Očekujem da Prucov dobije mnogo više prilika jer je ogroman potencijal.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Nabrojao si 15.igraca koji bi trebalo i koji ce uglavnom do kraja sezone napustiti klub.Od toga sto si naveo cak od 13.igraca nece klub dobiti ni evro obeštecenja a ti isti su pojeli lepe pare za vreme koje su proveli u klubu.Neki su od navedenih sa nekim učinkom a većina bez ikakvog učinka i sve sto sam naveo je porazavajuca cinjenica i gola istima.Kao šampioni drzave nemozete igraca da posaljete na pozajmicu a da nepricamo o iole ozbiljnijem transferu...kako se radi u klubu neka vam bude OHI parametar i jasno da one koji vode klub interesuje iskljucivo vlastiti džep.
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

35 igraca!!! Brate mili, 3 tima, plus Graficar, plus tek se dovode pojacanja. Kakve premije LE mogu da pokriju ovo, ovo je ozbiljan udarac na drzavni budzet

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Ivanic ode u aziju za 4.5 miliona i Erakovic ako se podigne ponuda na 7 m +3m + 25%....Oko bekova nema ni reci jos uvek.Za pojacanja nam je trener dao zeleno svetlo tako da je to njegov tim i ja sam uvek za to da se da treneru sansa.Pa ako nebudemo blizu 3 mesta u Ls onda se zna ko polaze racun.Al za svo ovo vreme mi nismo bili ni blizu da ubodemo jednog perfeknog beka ili napadaca i to ubija.Videcemo i gledamo se na utakmicama i nadamo se malo srece na zrebu.
s

smf

pre preko 1 godinu

Desni bek je doveden, Lazar Nikolic iz Javora, a na levom imamo Azarovija i Rodica.
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Не знам зашто је овај Стамени бољи од нашег Станића, који је већ сад играч за ове наше стандардне,а тек ће да напредује. И опет ћемо имати једно 45 играча с којима не знамо шта ћемо
z

zato

pre preko 1 godinu

sto Stanic ne moze.da.izdrzi 45 min protiv lucana kuci A stamenic 90 protiv Sitija.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Zato sto je Stanic igrac za Javor, a ne za Zvezdu
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Nisu ista pozivija, Stanić je ofanzivnija, a odbrani mekan ko fejk havajska devojka.
e

esex

pre preko 1 godinu

Kakav stanic,gledao sam ga redovno,ni u spartaku ne pravi razliku
J

Jooooj!

pre preko 1 godinu

Zato što dečko igra Dansku ligu standardno a igrao je i LŠ!Da li ti je to dovoljno?
G

Goran 123

pre preko 1 godinu

Od ove trojice uspeće samo neupotrebljivog Nijana da dovedu.
r

rere

pre preko 1 godinu

Ok je ovo podmladjivanje mada se to ne izvodi bas kako treba, eto spicevi do sada su sve oko 30 godina imali ovaj je nesto mladji ali zasto ne dovesti nekog od 21, 22 godine. Ali glavna je stvar ovo podmladjivanje ekipe a prodajes Mitrovica samo sto je odigrao godinu dana. Ok Erakovic ako stigne ponuda dobra mada je i on samo par sezona odigrao, ali posle jedne sezone a znas da ces uzeti vece novce ako jos koju sezonu odigra, a sem toga sto je glavno donece kvalitet ako prezume ulogu sutra od starijih igraca i bude jedan od najbitnijih. Tako rade Hrvati, Dinamo najvise da ne pricamo neki ozbiljniji klubovi tek, ne prodaju na prvu nego cekaju par sezona da dodje njihov red, sem ako neko ne ponudi novac koji se ne odbija kao sto je bio za Danija Olma itd... Ajde barem da mi jednom tako uradimo, da probamo sa Mitrovicem a uz to polako ce se i ostali mladi igraci profilisati i preuzimati vodece uloge. Sem toga tako se planski vrsi i smena generacija, Mitrovic nasledjuje Kataia a ne kako ovde se kaze da taj Nigerijac iz Sparte treba da zameni kataia ali i Mitrovica. Da zameni neko ko ima 27, 28 godina malo maldji od Kataia , pa ovo da nije smesno bilo bi tragicno
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Izvini,a de ti živiš? To možeš na FM u RL to malo teže ide.
d

doktore

pre preko 1 godinu

otvori se...zar nikad dosta. Joj, joj proklete pare.
i

ivica bek

pre preko 1 godinu

sta se desava sa Adom?jes da nije igrao fudbal duze vreme ali bi se do leta uklopio samo tako al nece doci izgleda
P

Popsii

pre preko 1 godinu

Kakavi potezi rukovodstva. Da nije njih nebismo znali da ovi igrači uopšte postoje. Užas.
P

Politiko

pre preko 1 godinu

Bravo za Stamenića,ali Ibrahim Nijan na 13 tekmi samo 2 gola.. Jako loša statistika
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Nema pravila.I Boaci je dao dva gola igrajuci za nekakvu Latinu pa kada je dosao kod nas nadavao se golova u prvenstvu i u Evropi. Isto tako i Pesic u prvom mandatu u Tuluzu nije dao dva gola ali se kod nas nadavao. Fudbal je timska igra i igra napadaca zavisi od tima koji ga hrani loptama. Necemo sigurno naci napadaca koji ce doci na polovinu terena uzeti loptu i predriblati desetoricu kao Mesi
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Statistike je kao providni bikini. Eno Ben dao onoloko golova a vrljoka, bez njega igramo ko zmajevi.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ne diraj nam dr...
m

moze li neko

pre preko 1 godinu

reci ...ko je taj ? Poceli smo kao komsije samo dovoditi igrace bez obestecenja i kao poseduju kvalitet. Pa da je to tako njihovi sadasnj klubovi bi produzili ugovore. Nema tu srece.
P

Politiko

pre preko 1 godinu

Stamenić je dobar, igrao evro utakmice,ali Nijan ima jako lošu statistiku