Komentari na vest

Zvezda se igrala Bajerna, Kolubara je nedostojna (VIDEO)

M

Mrcina

pre gotovo 2 godine

Mislim da odavno nije bila ovolika razlika u kvalitetu između šampiona i ostatka lige.Prejaka je Zvezda,doveli top pojačanja,Kangva ubica,Bukari takođe,Mićo i Katai uz njih,Kanga,Dragović,uigrana ekipa.Nije Kolubara ovde ništa kriva..

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Ko ima 5.000 u Kolubari zivota ti ? jel to javna tajna ja mislim da nema niko preko 1.500, 2.000...
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ja to komentarisem vec nekoliko godina,prva Liga sa 10 klubova bi bila top,kvalitetniji,uzbudljivija. Ne znam kako to Niko ne shvata,ako zele dobro Srpskom fudbalu. Cujem pominje se 12,ma ne 10 je plafon i nikako vise,e tada bi se dosta toga poboljsalo i klubovi bi bili primorani da podizu lestvice u pravljenju ekipe...
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Ili bar 14 ekipa sa dvokruznim plaoffom kao u Grckoj! Prvih 6 playoff, a ostali 8 u playout nakon 26 kola. 36 kola ko igra playoff a 33 kola ko igra playout ukupno na kraju sezone. U isto vreme zavrsavaju jer se playoff igra i sredom. Jel se mozete kladiti da bi Zvezda imala jedan remi samo u playoff kao i prosle sezone kada bi igrala dva derbija, dva puta sa TSC, dva puta sa Radnickim, dva puta sa Vosom, dva puta sa Cukom i to sve u 10 kola? Napomena, ovakva nam je trebala biti ova sezona koja je pocela ali neko nije dao!
G

Gost2507

pre gotovo 2 godine

kakav baksuz, na 2:0 igram da ce Zvezda dati 6 golova, Vojvodina 3+ , i jos tri utakmice i lik masa penal u 90'

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

+2. To be continued.... 33🏆🔴⚪

raznatovicmilos13@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Stvarno vam treba malo da se odusevite. Pobjeda nad ekipom nivoa druge lige, a kad nas oduci neka ekipa nivoa Surdulice ili Mladosti, a da ne pricam o prosjecnoj ekipi u kvalifikacijama, onda ce da se kuka kako je uprava nesposobna i ne mogu da nadju normalno pojacanje u odbrani i kako Stankovic nema veze s mozgom. Bukvalno nista nije moglo da se vidi na ovoj utakmici osim da mali Stankovic, ali samo ako ga bacimo u vatru kao sto je Grof uradio sa Risticem, Grujicem i ostalim, mozda moze da popuni rupu na desnoj strani. Sve ostalo ce se vidjeti s vremenom i nekim ozbiljnijim ekipama i trenerima.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Naviknite se. Ovo ce biti slika 90% utakmica Zvezde ove sezone. Mislite da ce drugacije biti na utakmicama recimo sa Radnikom, Mladost, Novi Pazar, Spartak, Javor...? To su sve petarde u najavi.
I

Ivanfas das d

pre gotovo 2 godine

Zasto niko ne pominje 3. gol crvene zvezde i ocigledno igranje ruke mirka ivanica?
D

Dule A

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji, i vi sto se lozite i ovaj sto je napisao ovaj tekst. Pa sta je trebao neki engleski ili nemacki novinar da napise pre par godina kada je zvezda igrala sa totenhemom ili bajernom. Da li je trebao da napise da je eto zvezda zalutala u ligu sampiona i da bi uefa konacno trebala da napravi zatvoreno takmicenje u kome ne bi imalo mesta za male timove... meni je licno drago sto i mali timovi mogu da se oprobaju sa nekim jacim, da steknu neko iskustvo, pa da naprave i neko iznenadjenje. Ova ista Kolubara je prosle godine u ligi dobila Cuku, Vojvodinu, Tsc, sa Partizanom na JNA je prvo poluvreme bilo 0:0.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI vrhunska utakmica vrhunska igra šampiona TO JE ZVEZDA čestitke stručnom štabu i igračima na pobedi NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
R

Rano

pre gotovo 2 godine

2.kolo i već kao neke čestitke … Bespotrebno loženje
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Čestitke su zaslužili na terenu kako su igrali ali svi su odigrali vrhunski meč mali Stanković je blago i čudo savremenog fudbala Katai Kanga ubedljivo vrlo ubedljivo Ivanić mora da učestvuje u asistencijama i akcijama ili pokretanje ubrzanja Kangva i Bukari vrhunski igrači Pavkov zabio dva komada majstorčina a čekaju se i Ben i Ohi i čekaju se i Pešić i Milunović uz sve to Dragović Rodić Eraković Gobeljić i naravno Hobotnica Milan Borjan ovo je vrhunski a sada gas jer put ide ka grupnoj fazi lige šampiona
f

familidžo

pre gotovo 2 godine

dismr ti terzin testis na dahu puj
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Pa nismo mi partizan iskompleksirani da se izivljavamo na nejakima, pet komada je dosta da se lagano igra u drugom i stede noge. Ne znate vi grobari sta je kultura, videlo se sve u Nišu, kakvo ponasanje, mene je bilo stamota, vas sigurno nije.
a

antirom

pre gotovo 2 godine

Bitno da ste vi kulturni.
G

Gostic

pre gotovo 2 godine

Слободно може да се заврши првенство. Прејака је Звезда за овај наш смех од лиге. Једино засићење може да их укочи. Навијам за Партизан али будимо реални, ови наши не могу да склопе тим, склапаће га до краја прелазног рока, а ови су већ озбиљан тим. Много озбиљан.
L

LedenoLeto

pre gotovo 2 godine

Polovina leta, a neki se već zaledili na minus dva.Bilo bi i minus tri da Bjeka nije zvao sudije.Ostani Šamlice da i tebe ovako pregazimo kao plitak potok:)))
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Al ne da mi je drago što je ovaj mali promašip penal nego...Gura se mali sa svih strana, menadžerska kombinacija i tatin sin neki. Na EP nedavno bio je blagi užas, kiks za kiksom. I to nam je talenat? Inače ako su već hteli da daju nekom od mladih da puca penal trebalo je dati Stankoviću, da kruniše vrlo dobar meč, a ne ovom da bi se pogurao.

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Crvena zvezda je vec u drugom kolu osvojila titulu, cestimam momci svaka cast💪🏻
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Koliko god je tačno da Kolubara nije dorasla Zvezdi tako je i pitanje zašto Zvezda nije dala 10 ili 15 golova ako je mogla . Gubili su i jači sa po 5:0 pa nije bila katastrofa.
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

sve je ok,rezultat i igra ali nije mi jasan Stankela(kojeg uvek branim) non stop isto. da vodis 5:0na poluvremenu protiv polu amatera on umesto da uvede decu on decu pusta u 80min.Kao kapiten zvezde sa 17god mora da ima malo vise hrabrosti za tu decu
m

madmix

pre gotovo 2 godine

a možeš li da razumeš da je početak sezone i da uigrava ekipu za kvalifikacije lša,jok igraće 45 min
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Ovo nikako nije trenutak da se razigravaju deca, najvaznije utakmice slede vrlo brzo, bice vremena za decu kad udjemo u LS
N

Nemaš pojma

pre gotovo 2 godine

Evo dokaza -nekim ljudima stvarno nikada ništa ne odgovara. Znači hoćeš da razigrava mlade a još prvi tim nije uigran, još nije ušao u takmičarski ritam, a isti takvi će kasnije da kukaju kako Stanković puno rotira, kako nema uigranu ekipu.. Ima vremena za mlade, a tebi ako se glasaju deca gledaj omladinsku ili kadetsku ligu, ma prati petliće i uživaj ..
R

RSB

pre gotovo 2 godine

Gaziiiii mocna Zvezdooooo
A

Auuu

pre gotovo 2 godine

Koliko mi burazer Kangwa deluje mocno na terenu, svaki put ima pravo resenje, siguran na lopti dobar sut, dobar pas, zasigurno dugo nismo imali boljeg stranca
P

Palermo

pre gotovo 2 godine

Treba zamoliti Pratizan da sparinguje.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Ukapirali se brže nego što smo mislili, a za ove što im ne odgovaraju mezetluci sa Juga Srbje. Evropa je pokazatelj trenutnog poretka.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Bio na utakmici. Za Kolubaru smo Barca. U drugom poluvremenu smo otaljavali posao.
k

kakakakakam

pre gotovo 2 godine

najtužnija i najružnija liga na kugli zemaljskoj. Zvezda sa 5 6 igrača koji godišnje imaju po 600 000 evra a na drugoj strani igrači koji nemaju ni 2000e mesečno. I kao sad se igra utakmica i kao jupi dobila zvezda aminuje se
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Ili kao na jednoj strani psž gde je samo jedan igrač plaćen 222 miliona eura i igra za platu od 50 miliona a na drugoj ti koji primaju 600.000 eura i kao se igra utakmica i jupi pobedio psž...
@

@senseimaster

pre gotovo 2 godine

Covek je pricao o nacionalnoj ligi, ne evropskom takmicenju. To sto mi dolazimo odakle dolazimo u takva takmicenja je nesto drugo. Ali da ovo jeste smesna liga, jeste. Nit je zanimljiva, nit je lepa, nit je bas regularna. Ej, pazi ti KOLUBARA. Ocekivao sam da ce biti 10:0 jer realno i jeste takav odnos snaga izmedju Zvezde i Kolubare, i to je preveliki jaz u prvoj ligi.
P

Pukovnik Drvo

pre gotovo 2 godine

Mora regionalna da se pravi, nema druge.

11

pre gotovo 2 godine

Liga u Evropi!Gledaj boćanje!
B

Bez smisla

pre gotovo 2 godine

Ovakve utakmice će valjda pomoći nekima u našem fudbalu da shvate da naša liga sa 16 timova apsolutno nema smisla. Maksimalno 12 klubova, idealno 10, i svima će biti bolje.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

niko se tu ne pita u našem fudbalu,zna se ko se pita tako da...
L

Liga10

pre gotovo 2 godine

Na 7-8M stanovnika možda je Idealno 10, već i 12 je puno, a 16 glupo. Postoje neka istraživanja da se kvalitetan tim u fudbalu (naravno ovisno o talentu,klimi,uslovima…. skandinavske zemlje radi klime su uspješnije u dvoranskim sportovima kao rukomet..), dakle na svakih 1Mstanovnika bi se mogao složiti samo jedan kvalitetan fudbalski klub. Možda zato Bg na 2M ima CZ i Partizan?… Liga 10 je za HR od 4M stanovnika već puno, i na ta 4M prošle god su se za vrh borili Dinamo,Osijek,Hajduk i Rijeka. Ostalo isto neki prosek-Lokomotiva,Gorica,Šibenik ,Istra,Hrv dragovoljac i Neznam deseti klub trenutno, ali nije bitno. Bitno je naglasiti da je na 1Mstanovnika moguće izvuci samo jedan klub koji eventualno možeš pojačati sa nekim strancem. Bitna je količina talenata i ligi ,da se ne “razvodni” .Jedna Rusija sa 145M stanovnika ima ligu od 16klubova kao Srbija … (naravno opet klima u Rusiji puno igra u ovome ,pa u Rusiji fudbal nije toliko napet kao nama, njima je možda zanimljivija , Atletika, gimnastika, hokej pa i košarka ..).
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Motika najbolji bio na EP u19, Lekovic najgori(kriv za minimum 5 golova)
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Sve tacno.
O

Obituary

pre gotovo 2 godine

Stvarno si bre Filip Visnjic koju utakmicu si ti gledao? Bitno je da si juce gledao akrobacije za dva pénala koja ti cale ne bi sudio! Cestitaj zvezdi titulu ajde ajde filipee opusti rukicu dok pises!
D

Dejan galenika

pre gotovo 2 godine

Ovi iz Kolubare kao u papucama da su igrali.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze jaci smo od njih 16 puta. Bio na utakmici. Da nije povucena rucna u drugom poluvremenu bilo bi 10- 0... iskreno Kolubara nije za ovaj nivo takmicenja
P

Pn

pre gotovo 2 godine

Dobra je zvezda ali bar 5-6 ekipe lice na polu amaterske i po organizaciji i po infrastrukturi kao tami neki Estonci,treba pod hitno skratiti ligu da se podigne kvalitet fudbala i da je Zvezda htela mogla je i 10 da im da i ništa ne bi dobila,umesto da se svakog vikenda igraju kvalitetne utakmice koje bi služile kao dobra podloga za evropu mi ćemo sledeće sezone na 2O ekipa kao Englezi sto su oni bolji od nas,svi vide da dosta ekipa nisu za super liga samo savez ne,a kome to odgovara to je veliki pitanje i ti rade protiv fudbala, jer se liga treba smanjiti odavno.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Slobodno kaži Flora.
J

Jagodinac

pre gotovo 2 godine

Stankovic ce biti igracina!!!prvi put kada sam ga video to sam rekao i nikad me nije do sada razuverio.bice jos ovakvih utakmica,prejak napad sa kangom i kangwom za nasu ligu.Samo napred ZVEZDO!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

KINGSI KANGVA!!!!!
F

Filip Visnjic

pre gotovo 2 godine

Treci i cervrti gol, kao i prvi posle faulova nad igracima Kolubare, koji slepi guslar radakovic opet "ne vidi", a i ovi iz Kolubare cute, niko se ne buni. Cunjeve iz Kolubare ne vredi ni komentarisati. Neka vam odmah daju titulu,ovo je cirkus.

rty

pre gotovo 2 godine

Zao mi je ali cirku je bio juce samo si njega izgleda prespavao.
l

loiu

pre gotovo 2 godine

Javljas se posle onog sinoc?
B

Big Lebowski

pre gotovo 2 godine

Dobar ti je nick. I ti si sada kao nešto video 😁
z

zaks

pre gotovo 2 godine

@Filip Višnjić Ovo nije balet, ti si promašio događanje.
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Bilo je i boljih i jačih, ali ova Zvezda je NAJDOMINANTNIJA ekipa u evropskom i svetskom fudbalu u istoriji sporta. Može da da gol kad hoće i završi utakmicu sa 10-15 gola svaki meč. Realno baš su sila.....
G

Gost ide voz

pre gotovo 2 godine

Najsmešnije od svega je što će isto biti i u košarci,a neki se ponadali.Još pet vrhunskih igrača dovode i neće da im pomogne ni tri Obradovića,tako kaže Čović,a onda će tako i biti.
@

@gost ide voz

pre gotovo 2 godine

E ako Covic tako kaze onda mora da je istina 100%. Posto taj Covic je poznat po tome sto samo istine prica i nikad nije ni krem bananici u prodavnici ukrao 😂
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Dao im sudija penal na kraju da slucajno ne prekinu tradiciju
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Eto vidiš nekom penal zbog tradicije a nekom dva penala da ne izgubi od Radničkog a bilo bi zasluženo!!!
R

Raća Petrović

pre gotovo 2 godine

Koliko je Zvezdi dozvoljeno stranaca na utakmici? Danas ih je igralo više od 4 koliko je po pravilu.
V

Velja82

pre gotovo 2 godine

Izvini,ali nemam drugi komentar osim...ili di glup,ili ne znas pravila,ili oba!! U stvari dovoljno je reci da si navijac partizana
b

barranjacccccccccc

pre gotovo 2 godine

Kanga I Ben su Srbi 😉
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ti ne znaš ni da brojiš.😂
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Evo da ti čiča objasni. Vidiš, u startnoj postavi možeš da imaš maksimalno 4 stranca, ali na klupi možeš da ih imaš 15. I kada hoćeš da uvedeš stranca u igru, to možeš samo ako ćeš izvesti drugog stranca, tipa izlazi Bukari-ulazi Mustafa, izlazi Kangva-ulazi Sanogo itd. Takođe treba uzeti u obzir da Kanga i Ben imaju srpsko državljanstvo pa samim tim se ne vode kao stranci.
B

B84

pre gotovo 2 godine

Jadno je videti da se kapiten ekipe na kraju utakmice pravda nekom olosu koga verovatno placa... pa sta ako je promasio penal... kako bi zezda izgledala kad bi bila bez olosa...
F

Filip Visnjic

pre gotovo 2 godine

Pa naravno,nismo nista drugo ni ocekivali. Slepi guslar,sudija Radakovic,"ne vidi" ocigledan faul za Kolubaru,Bukari sa ledja,na 17m od gola zvezde,obara igraca Kolubare,sudija se mudro pravi slep i u nastavku Katai postize gol da se protivnik otvori na vreme. Sa ovakvim sudjenjem ni Bajern ne bi imao sanse.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Stvarno vidiš kao Filip Višnjić.
Д

Деца смо овог града

pre gotovo 2 godine

Ај исплачи се...
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Ovo je nečuveno. Pet golova CZV iz ofsajda a VAR ni da reaguje
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Dao sam sebi plus 😂😂😂
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ljudi su u zabludi da se smanjenjem broja klubova dobija kvalitet.Zvezda je ,pogotovo ove godine,toliko iznad drugih da joj je svejedno s kim igra.Kvalitet lige i klubova ćemo utvrditi u susretima između klubova koji su ispod Zvezde a mislim da će biti zanimljivih i izjednačenijih susreta.
l

lako je

pre gotovo 2 godine

igrati se Bajerna kad te gura sudija
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Hahaha ti.nisi gledao juce u nisu utakmicu sigurno kmeeeeeeee
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Оно кад чекаш кец и један плус прво један плус друго ... +Како ови преносе утишан тон са стадиона...
Š

Šaltromah

pre gotovo 2 godine

Smšan poništen gol Bukariju. Bukvalno su izvukli situaciju koja nije uticala na igru, čak ni kod tog položaja nema možda ofsajda.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Bravo Zvezdo. Nemamo pristojnu konkurenciju u ovom takmičenju.
G

Gc

pre gotovo 2 godine

Lucic, Mustafa,Stanković...to je to..momci zadrzadi najmanje Jos 3 godine...20 Milki sigurni...
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Pravo poredjenje,sta je Bajern u bundes ligi to je Zvezda u ovoj nasoj ligi
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Sa ovakvim sudjenjem ni Bayern ne bi imao sanse pored galaktikosa

rty

pre gotovo 2 godine

Skracuj ligu kakva kolubara...
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Zvezdini igrači pokazuju dozu pristojnosti,da hoće lagano bi dali deset.Dobra stvar je što je prcenstvo počelo ovako rano,do Evrope će već biti ekipa u formi,a onda će lagano proći bilo koga do Lš,neko ima da prođe gore nego Kolubara.Stiče se utisak da se igrači toliko dobro poznaju,da Katai,Ivanić,Rodić i Kanga žmurećki znaju gde je ko.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Nije lose za pocetak malog Stankovica,prva utakmica na poziciji desnog beka-asistencija za gol,dva - tri uklizavanja ispred naseg gola,pri tom mirna odigravanja i iznosenje lopte ..... Nedorastao protivnik na terenu,rutinska pobeda,golcine Kataija i Pavkova ..... Mogao je Deki i mnogo ranije da izvrsi izmene,ali mora se malo uigravati tim za predstojece meceve .....
w

wrbad1984

pre gotovo 2 godine

Jesam grobar,ali realno deluje da se liga treba skratiti na 1 klub..
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ne NA već ZA jedan klub.Ovo će biti nikad interesantnije prvenstvo za borbu od drugog do šesnaestog mesta.Zvezda je toliko nadmoćna .
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Jesam Zvezdas, ali mislim da jedan klub treba da napusti našu ligu 7 vrati pasoše!
G

Gost 1985

pre gotovo 2 godine

Pa vi kada bi bili i sami u ligi opet bi zavrsili drugi!
b

barranjacccccccc

pre gotovo 2 godine

Meni je najjači utisak ostavio mali Stanković. Možda zato što sam najmanje očekivao od njega ali kako je utakmica odmicala on je bio sve sigurniji. bilo je I par ne potrebnih dodavanja ali treba ga istrpeti može mnogo da nam se vrati ulaganjem u njega.
A

Aco t

pre gotovo 2 godine

Mustapha bezveze zauzima minute Lucicu i Motiki,klasicni africki trkac tehnicki i takticki jako slab kako sezona bude odmicala bice sve slabiji i slabjii jer je i na pripremama igrao dobro zato sto bolje posnosi teske treninge od ostalih...dobra genetika i nista vise od toga,ako ga prodamo za milion pun pogodak!
G

Gost verovatno

pre gotovo 2 godine

Mustafa i Motika idu u Radnički za ovog Mitrovića.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze zasto mislis da su Motika i Lucic bolji od njega? Zar mislis da strucni stab koji ih gleda SVAKI DAN na treninzima ne vidi bolje od nas?
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Ovo je bio samo lakši trening da se vidi ko je glavni i potvrdi prvo mesto.
P

Pasionirani Zvezdaš

pre gotovo 2 godine

Odlična igra, super ovo deluje na početku. Pozdrav za najvećeg zvezdaša u Valjevu Batija Mijailovića od rođenog Beograđanina. Bati i dalje te volim i mislim na tebe i našu Zvezdu
p

pliz

pre gotovo 2 godine

no ho mo
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Izgleda da smo svi prerano otpisali Pavkova....Sada pokazuje da je ipak jos uvek napadac br. 1...Ohi nekako mlitav i nezainteresovan.
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Ti bi verovatno pokidao da te trener na 5:0 ubaci u 80 min u igri. Pokazao je Pavkov da je klasa za Kolubaru.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Izmisle ti neku povredu da te sklone, onda cujes da dovode novog napadaca, na kraju ti trener da da igras 10 minuta na 5-0. Sve ces da letis po terenu tako.
g

goligeter

pre gotovo 2 godine

5-6 klubova prve, superlige, se bori skoro s poluamaterima... žalost od lige, to govorim kao navijač zvezde, nije pitanje dali je pobeda u pitanju, već kojom razlikom
G

Glomazno

pre gotovo 2 godine

Koji moj Kolubara trazi u eliti? Ugledajmo se na Sloveniju i Hrvatsku, smanjiti gabarit lige, donji deo u rang nize. 10 klubova, cetiri kruga.
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

I sta je konkretno Hrvatska dobila sa tim? 6 godina Dinamo prvak.
t

tri zraka

pre gotovo 2 godine

drugi je razlog što je dinamo prvak, ali liga je definitivno bolja
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Nemačka nije smanjila ligu pa je Bajern neprikosnoven,u Francuskoj isto, osim ako se PSG ne sprda,tako je u Austriji,U Portugalu dva - tri kluba,u Hrvatskoj isto,u Bugarskoj,Grčkoj...kvalitet I zanimljivost fudbala ne zavisi od broja klubova .
f

fancy

pre gotovo 2 godine

Zasto Ohi nije izveo penal?
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Reko Början da izvede Lekovic.
I

III mesna

pre gotovo 2 godine

Kolubara je prosle sezone pobedila Cukaricki, Tsc, Napredak, Vojvodinu, Vozdovac. Necemo ispasti. Morace jedini odbrana da se pojaca. Da li izgubis 1-0 ili 5-0 isto je. Bitno je da se slabiji pobedjuju u Lazarevcu.
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Kakav tekst. Kao da smo igrali sa petoligasem. Da su komsije ovako pobedile, bilo bi parni valjak melje. Sram vas bilo.
B

Bilo bi

pre gotovo 2 godine

pali se Masina, ne znaš ko je bio bolji u redovima pobednika pa serdari pa cuda.
B

Bolje cuti

pre gotovo 2 godine

i pokrij se usima. Igrali ste sklanjalice sa cunjevima kao i proslo kolo,jos vas sudije guraju,a juce su cunjevi iz Nisa igrali kao da im zivot zavisi od utakmice sa Partizanom.
K

Kanonada

pre gotovo 2 godine

Jos nam treba Milunovic i 95% ekipa iz prvenstva, ukljucujuci i "gromadu" procice ovako ! Sad se neko pita na koliko timova skratiti prvenstvo ? Pa na 5-6 ali isto im se vata....:))))
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Šta će Milunović,da pokvariš odbranu?Ovaj Eraković ima brzinu,a sa Milunovićem to se gubi i biće ogromnih problema u Evropi.
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Nama moze da se desi sudbina Salzburga. Prejaki smo za konkurenciju, cak i JSD ne moze posteno da nam sutne na gol.

barjaktards89@icloud.com

pre gotovo 2 godine

Za ove što se pitaju što Stanković ne menja na 5;0. Jednostavno Evropa je iza ugla, mora da vidi spremnost i ponašanje onih koji će da budu nosioci i posle 60. minuta. Ja sam godine proveo sa tobom! Bravo Zvezdo! ❤️
G

Grobarski Buldog

pre gotovo 2 godine

Tako to biva, kada se na silu guraju ovi fantomski klubovi (kolubara, gat, proleter, surdulica) koji ce se ugasiti cim ispadnu iz lige. Tradicionalni klubovi sa publikom (uzice, smederevo,kula) bi mozda pruzili kakav takav otpor.
r

radamelo

pre gotovo 2 godine

Sve sve al kula 😂
H

Hmh

pre gotovo 2 godine

Tradicionalnih 6 bodova iz Kule vam fali? Placi, zali za tim, ali nece skoro da ih bude.
I

III mesna

pre gotovo 2 godine

E moja neznalice. Kolubara je klub sa tradicijom, i nikada se nije gasila za razliku od Uzica, Kragujevca,Smedereva... To su zapravo fantomski klubovi
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Gde bas nadje Uzice,Smederevo i Kula samo trebao da dodas FK Banat i eto gromadi i avangardi 24 boda bez ikakvih problema.
a

asdf

pre gotovo 2 godine

Tacno sve sto je napisano. Skratiti ligu na 10-12 timova,trokruzni sistem,i udri. Ovo je bukvalno gubljenje vremena za Zvezdu. Evropa je merilo za sve.
A

Andro

pre gotovo 2 godine

12 klubova, dvokruzno regularni deo, dvokruzno plejof/plejaut-32 utakmice sasvim dovoljno
T

TheNorwegian

pre gotovo 2 godine

motika platili 2m a on spava na klupi
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Pa gospodo zna se kome se sa ovim treba obratiti. Na skupštini se izglasa smanjenje lige na 12 klubova. Svevišnji u dnevniku izjavi "Ne sviđa mi se to da igraju 6 timova iz BGaz 3 iz NS dva iz Niša i jedan iz Subotice" kaže nije dobro za fudbal u raznoraznim Surdulicama, Lučanima, Lazarevcima... Dan nakon izjave donosi se odluka da se ostane na 16 timova. I džabe vam sad ovakvi tekstovi kada svi znamo zašto liga nije skraćena (i pored toga što je doneta odluka o skraćenju)
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Pa ako vam se ne svidja liga sa Lucanima, Surdulicama, Lazarevcima, vi osnujte ligu Beograd i pasaluk pa igrajte. To ce verovatno da resi problem kvaliteta lige.
I

Idemoo

pre gotovo 2 godine

Raduje me to jer konacno je desna strana sa Bukarijem postala aktivna tako da ce sada leva postati jos ubojitija jer nece prodor i iznosenje zavisiti od Kataija. Crvena Zvezda je postala ekipa za lige 5 mozda ne bi bila favorit ali sigurna gornji deo, realno suvisni su komentari da se ekipe ne trude protiv Zvezda jednostavno je Srbija dobila ekipu koji nije imala jos od osamostaljenja.
P

Pukovnik Drvo

pre gotovo 2 godine

Sad se tek vidi koliko smo gubili što je igrao Ben, koji se sve vreme samo šlepao uz tim. Još mu ovi indijanci produžili ionako sumanuto visok ugovor za takvog igrača, pa će sad posle prošle i ove sezone da dobije 800k ni za šta. Da ne pominjem pare koje smo izgubili što je igrao on, a ne neki mlađi igrač kao Bukari koji može da se proda.
N

Neutron

pre gotovo 2 godine

Sasvim realno 🙂 nema tu sta da se komentarise. Za nasu ligu smo Bajern
C

Coveceeeee

pre gotovo 2 godine

Kako je lepo imati desnog beka koji zna da pošalje tačan pas unapred, stanković za našu ligu na toj poziciji sasvim dovoljan. Takodje za našu ligu nam stvarno ne treba defanzivni vezni, bolje ovako da nastave sa kangom i kangom taman I oni malo vežbaju odgovornost u odbrank
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Pouka malom Lekovicu da nista nema na poklon. Zasluzi da sutiras taj penal. Ako su nekome trebali da daju, to je mali Stankovic, bas dobra partija, borba, zelja, znanje!
R

RARITET

pre gotovo 2 godine

Igrač Kolubare ima 5k evra mesečno,profesor 600,lekar 800 ejjj bre sramota.
Z

ZvezdasSS

pre gotovo 2 godine

Ne mogu Kings Kangva i Kanga u isto vreme u Evropi, previse je rizicno
G

Gost jel

pre gotovo 2 godine

Kako si to zaključio iz današnje utakmice,baš me zanima?
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Zašto smo stali u drugom poluvremenu? Pokaži gde si i ko si! Jako razočaravajuće! A onaj mali se prepao kod penala da se iz aviona vidi da masi! Nije on još za Zvezdu treba dečko da ocvrsne prvo! Sve u svemu moramo puno bolje! Nije loše, ali Zvezda nesme da stoji na terenu, već da melje!!!
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Tacno.Ta odluka da on sutira bila je pogresna i kontraproduktivna.Tek je usao i ovo moze lose da utice na njegovo samopouzdanje.Trebalo je Ohi da sutira,da se napadacu da prilika da posle povrede postigne gol.
T

Tampa

pre gotovo 2 godine

Desna strana radi kao sat, nek i Roda odmori! Konacno balans dve strane. Jos 2-3 utakmice uigravanja pa Evropa, slazu se kockice 🔴⚪️
B

Bravo, Zvezdo

pre gotovo 2 godine

Igrali smo se sa svim protivnicima sa Kangom, Kataijem i Ivanićem, a sad smo dobili i Kangvu i Bukarija. Milina za gledati. Idemo do 2 LŠ! Veliko bravo za sve u klubu!
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Uzaludno je odrzavati ovu ligu sa vise od 10-12 ekipa.. Pravi se prevelika razlika izmedju timova.. ovakve utakmice su samo gubljenje vremena i nikome ne donose dobro..
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Jedina velika razlika je izmedju Zvezde i drugih timova koji su po kvalitetu priblizni jedni drugima.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Samba rumba ca ca ca
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Sigurno je da u Zvezdu stize jos jedan strani napadac i mozda desni bek kakva li ce Zvezda tek onda biti?
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

nate zvezdi se ne sude penali samo partizanu hahaha
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ma isto, penal na 5:0 i penal u poslednjem minutu na 3:2,koji pride nije ni bio.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ovi ce se penali pri rezultatu 5 0 racunati kao oni protiv Radnickog u grobarskoj spin masineriji.Kao i onaj u prvom kolu sto su pricali da smo dobili penal u drugoj minuti umesto da kazu da je Zvezda tu ostecena za gol jer je sudija svirao kad je lopta bila upucena ka golu
G

Gost1212222

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno vodis 5:0 poluvreme. Pa ubaci decu odmah u drugo nek igraju
?

?-?!

pre gotovo 2 godine

Ne može, deca treba da igraju sa vrsnjacima i po deset, maksimalno 15 minuta za prvi tim, pa kad neko odskoči treba da dobije vecu minutazu. Ko ne odskoči idevu neki manji klub, tako je bilo od kako se gudbal igra.
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Kakav naslov🤣🤣🤣pa dali je ovako nesto moguće....Bajern nalupao C.Zvezdu 6:0 i to u Beogradu i oni porede ova dva tima....kakav zvezdas pisac ovog teksta svaka čast.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Misli se na to da Bajern često ovako dobija utakmice u ligi. Bukvalno mora da tinse nacrta. Mada i ne čudi imajući na umu za koga navijaš
x

xxnx

pre gotovo 2 godine

Sad ce da se javi svi ovi kroacijaneri i da govore e ovo je ovako ovo je onako a zamalo juce da ih potopi radnicki 🥲
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Bravo za veliko srce Nikole Stankovića! Dajte mu kontinuitet, ne gušite ga zarad drugih! Bravo i za Lučića i malog Lekovića.