Komentari na vest

Zvezda silovito do polufinala, uz posebno nadahnutog Bena: Dva gola i asistencija za 35 minuta (VIDEO)

I

Ispravno

pre oko 2 godine

bi bilo ...NADAHNUTOG SUDIJE LUKICA.
ш

шуми

pre oko 2 godine

Али је битно да Бен захваљујћи такозваном стручњаку није играо против Глазгова јер је тактика поред високих и спорих Шкота убацити исто таква два шпица Станковић је унаказио Звезду а кад видим Срнића огади ми се фудбал, само на гобеља фали
D

DakaCz

pre oko 2 godine

Mnogo smo jaki za domacu konkurenciju i stvarno je realno da se zabeleze sve pobede do kraja sezone.Rutinski sampione!
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ne znam cemu cudjenje za penale. Pa, koji nije bio od ta dva? Inace, kada srusis protivnika sa ledja i napravis penal, to je crveni. Drugo je od spreda ili ruka. Inac ei proslo kolo Radnicki iz Nisa i danas TSC, igraju pregrubo i prljavo. Shvatam i podrzavam kad ekipe igraju hrabro, bore se svom snagom i pokusavaju da pobede. Ali, kad krenu da krljaju, saplicu sa ledja, udaraju, gaze, tada treba nemilosrdno deliti kartone. Onaj Bockaj, zgazio Kangu sa jednom nogom, pa drugom, a istovremeno ga rukama vuce nazad. Samo je falilo jos i da ga glavom udari, pa da kompletira. I za sve to, mislim da sudija nije ni faul svirao, a kamoli bar zuti. Sramota je kad neko tako igra. Takodje su prednjacili u faulovima onaj Vukic i Stanojlovic. U svaki duel koji su usli su udarali bez pardona.
Z

Za vas usrance

pre oko 2 godine

postene su bili,ali realno sudija Lukic unistio TSC.
F

Familija

pre oko 2 godine

Pobeda za SINIŠU napred lavovi NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
h

hjvGost

pre oko 2 godine

Mitrović opet večeras strelac 💪💪⚫⚪
3

3993393

pre oko 2 godine

Bravo! Jos jedna pobeda i titula!!!
G

Gost69

pre oko 2 godine

Da je vise ovakvih momaka kao Bockaj, sve bi bilo drugacije u nasem fudbalu.
D

Dabome

pre oko 2 godine

Ako nista, bilo bi daleko vise povreda...
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Mogu da se kladim da ce u polufinalu zvezda gostovati vojvodini a partizan da ce biti domacin novom pazaru
д

д.г.

pre oko 2 godine

Премала је квота. Неисплативо.
H

Hislop

pre oko 2 godine

Pa kako drugacije. Da li mislis stvarno da ovi sto su nam komsije a mi njima susjedi imaju hrabrosti da igraju protiv nas u polufinalu?
R

Ris

pre oko 2 godine

Prosle godine Partizan je gostovao Vojvodini, a od 1999 godine kada se igrala jedna utakmica u kupu gostovali smo vama devet puta a dva puta smo bili domacini!
G

Gazi lomi Zvezdo

pre oko 2 godine

kmeeeeeee 🐖🐖🐖🐖 kmeeeeeee 🐖🐖🐖🐖 kmeeeeeee 🐖🐖🐖🐖
Ž

Žvalavi

pre oko 2 godine

I dva penala i crveni

B9

pre oko 2 godine

Prošli su izbori sad cepaj po dva penala za mezimče.
@

@Žvalo

pre oko 2 godine

Nepismen si!
F

Familija

pre oko 2 godine

Stanoje ima kvar ne radi mu crno beli var moralni stanoje
D

Dejani

pre oko 2 godine

Penali su bili regularni. Partizan je takodje trebao dobiti penal, peh da nema VAR u kupu. Stanić blista, svaka mu čast. Motika iz greske u grešku. Neka ga pošalju radije polusezonu u Grafičar. Preveliki je prelaz za njega ovo.
M

Ma nemoj

pre oko 2 godine

Ma sta kazes, ni manje ni vise nego supertalentovani mladi igrac koji je placen milion ipo pa u graficar, haos sta se radi, lepo sam ja rekao da ce mali biti promasaj kao i svi do sada a da ce onaj mali sto je otisao u Milan biti zver za par godina i da je ostao uzeli bi i vece pare i imali ozbiljnog igraca.
m

metak

pre oko 2 godine

Glupi komentari. Hoćete da Motika igra 10 minuta i sa kim? Krlom, Rodićem koji je spreman za maksimalno 40 minuta. Sa kim da igra a uvodi ga 10 minuta na kraju od kojih je aktivno 5.
D

Daki...

pre oko 2 godine

ne zna se koji je oenal regularniji , boze ima li te???
D

Dejani

pre oko 2 godine

Trebala bi mu biti prednost sto ulazi tako kasno. Svi umorni, on odmoran, može maksimalno da pokaže talenat, a ne da svaki dribling gubi loptu.
J

Jb nevadi

pre oko 2 godine

"A SPASA NEMA NEĆE GA NI BITI"...

€¢£₹¥₱

pre oko 2 godine

Državo kupi mi još licenci, daj mi još jedan stadion 🤑
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

I jos par hektara za novi Teleoptik! :D
H

Hm

pre oko 2 godine

Šta briga TSC što je ispao, misija je ispunjena - povređen igrač Zvezde
:

:8

pre oko 2 godine

A šta je Flora uradila?
@

@Glodar Kosmet

pre oko 2 godine

ajde da se nadjemo negde biraj mesto i vreme da vidim da li si tako hrabar kao kad kucaš po tastaturi .!.
q

qeeedd

pre oko 2 godine

Kome ti pretis sine?????Jesi zaokruzio 6 u nedelju?
@

@glodar

pre oko 2 godine

Pusti coveka da uziva.... ovde se talasa po tastaturi, nadimkom hvata na patetiku, prodao sve dole a u kafani narucuje "ko da mi otme iz moje duse Kosovo"!
G

Gostmmm

pre oko 2 godine

Kup Srbije-2021/22(Crvena Zvezda) Inđija-penal Radnički-penal i crveni TSC-penal i crveni Sramota ste ne samo Srbije, nego i sveta!
2

2123121321

pre oko 2 godine

zaboravio si da pomenes i redovno demoliranje partizanke :D
G

Gosttt

pre oko 2 godine

I nije te sramota zbog ovog komentara samo treceligase I drugoligase izvlacite non stop SRAM te bilo...
@

@glodar Kosmet

pre oko 2 godine

sram te bilo komentara .!.
a

abc

pre oko 2 godine

Kakva izjava trenera "tsc" posle utakmice, čoveka koji za vikend namerno izgubio, uzas. "tsc" može da igra direktno, iz presinga da nanesu ozbiljnu štetu, da pobede partizan koji je smešan već sedmicama u nazad, ali trener "tsc" to nije ni pokušao, on je širio igru, i širio sve dok nije izgubio, strašno šta se radi.
B

Buljooki

pre oko 2 godine

Zašto najbolji igrač zvezde nosi žuti dres
@

@buljavi

pre oko 2 godine

To je vas igrac utakmice u Subotici!
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Šteta što raduloviću ne daje šansu. Rodić mu igra 90 minuta, a sta da se povredi?
T

Tužiti igrače TSC-a, Lazetića i Žemberija

pre oko 2 godine

TSC je kriminalni klub koji vodi Žemberi bivši član uprave gromade iz Humske. Klub iz Palanke je po nalogu FSS i bunkeraša iz Humske imao zadatak da povredi što više ključnih igrača Zvezde pred finiš sezone. Ova propaganda koju izjavama dolivaju je deo te priče. Stanković je lepo rekao bilo bi lepo da protiv svakog igraju ovako. A i navijači su rekli puno transparentom.
Z

Zlo

pre oko 2 godine

*Topola, al ne menja puno stvari.
7

777

pre oko 2 godine

Za tacno 3 minuta su vidjena 2 mesarska starta jedan na Ivanicu drugi na Kangi valjda je cilj bio izlomiti noge najboljima da ne mogu derbi da igraju za 10 dana. Bilo bi lepo kada bi ovako "muski" prljavo igrao Tsc i protiv Partizana a ne kao belerine da skakucu i sklanjaju se crno belima.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Zasto ne pisete da je Partizan prije izbora dobio milion evra za licencu od predsednika...?...
д

д.г.

pre oko 2 godine

Па каква је то новост?
G

Gost1212

pre oko 2 godine

Taj tvoj predsednik ne treba nama nista da daje, samo treba da skloni svoje krvopije iz uprave i to je to.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Nije to od njega, to im od Sadika stiglo. Al' kad bismo se lagali...
R

RR

pre oko 2 godine

To kaže neko čiji klub dobija od grada Beograda 4,6 mil e, za godinu dana plus 11,5 miliona od gasproma koji plaća najnižu rudnu rentu na svetu , odvratni udbaški klub koji ne može bez pomoći ni države ni sudija i tako od osnivanja do dana današnjeg, jad i beda od kluba sporta i države

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Nemojte da dopuštate komentare koji potiču od jedne - maksimalno dve osobe koja piše da su penali nepostojeći i ostale gluposti. Ne znam šta treba da se desi pa da postoje elementi za penal po mišljenju takvih "osoba". Dosta je bilo ove hajke, u evropi se videlo sve. Na dve utakmice protiv Rendžersa su Zvezdi svirana 2 penala, gde su tad bili večiti plačljivci?
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Ali zato stavljaju naslov Partizan i pored nedosudjenog penala pobedio. A ko god pogleda snimak koji su postavili, moze da vidi da je start bio cist, a da je Rikardo isao na penal, i kad je video da sudija nije podlegao pritisku cele partizanove ekipe, poceo je da se valja kao da mu je kamion presao preko noge. Po mom misljenju, jedina greska sudije je sto njemu nije dao zuti karton zbog foliranja, a Samroka isterao sa stadiona, zbog ponasanja.
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Sad ce Zvezda dobila 2 penala aaaa,2 crvena aaaa,a stvar je tome sto TSC danas nije dosao da se nadigrava,nije dosao da trazi prolaz,nije dosao ni da se brani pa na penale da trazi nesto,kao sto je izjavio grobar Lazetic pre meca da nisu vezbali penale,nego su dosli da se biju,da provociraju na terenu i van njega i da povrede nekog igraca Zvezde kao sto su povredili Kangu,a nije proslo ni 5 min igre,decko mu gazi na list na zglob,mogao nogu da mu polomi ili zglob, faula nema,a ne kartona. A dva penala cista da cistija ne mogu biti,crveni kod drugog penala opravdan,kao i crveni za klupu gde su provocirali celu utakmicu,cak su hteli da se biju. Videlo se danas kako igra TSC i kako grize i videlo se za vikend,toliko.
p

pitam ozbiljno

pre oko 2 godine

Ojsa,to je kad coban zove ovce?
O

Ojsa

pre oko 2 godine

To ti je kad tera volove,ali ima onih kojima ne vredi to, pa mi komentarisu.
G

Gost2222

pre oko 2 godine

Vec vidjeno,penal i crveni karton.Tako ce biti do kraja plej ofa,svaki zvetdin protivnik ce imati crveni i bice penal za zvezdu.
S

Sinistera

pre oko 2 godine

Tako je! 5-a titula za redom!
д

д.г.

pre oko 2 godine

Најбоље би било да се забране пенали за Звезду и да се поломе ноге играчима Звезде. Тад би ти био задовољан. То говори о твом психичком стању.
a

abc

pre oko 2 godine

Valjda je posle ove utakmice sve jasno, posle ovakvog pristupa TSC i onog maženja protiv partizana, Zvezda mora da pobedi derbi da bi uzela titulu partizan ne mora. Od osam utakmica do kraja partizan ima samo derbi, sve ostalo su prijateljske utakmice osim protiv Napretka ako oni uopšte prođu. Velika sramota da tim kao TSC koji može da odigra direktno, iz presinga, odigra utakmicu protiv partizana onako široko, da odigra po meri partizana...E, moj Lazeticu, pa još ova izjava na kraju utakmice, nekorektna izjava trenera koji je za vikend igrao da izgubi.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Nebitna utakmica, ali ... "Stanojević ima jedan kvar, ne radi mu crno-beli VAR"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Partizanovci da čujemo sada ono vaše čuveno : KMEEEEEEEEEE ! Kokezaaaaaaa KMEEEEEEE!!!! Vučić KMEEEEEEE EEEEEE !!! Sudija KMEEEEEEE !!!! Penal KMEEEEEEE!!! Globalno zagrevanje KMEEEEEEE !!! Zaštita ugroženih vrsta KMEEEEEEE, KMEEEEE, KMEEEEEEEEEE
R

Redakcijo

pre oko 2 godine

Gde je naslov 'Zvezda prava posle nedosuđenog crvenog za TSC' ?
A

Aebre

pre oko 2 godine

Hahahha drzavna miljenica u punom jeku namestanja
B

Buhaha

pre oko 2 godine

Najlepše je bilo kad smo namestili vas ;)
T

Ticu

pre oko 2 godine

Jako interesantno da TSC nikako makar nereseno da odigra protiv mezimice sem naravno sezone kad je mezimica drzavna bezala Partizanu preko 15 bodova u zavrsnici prvenstva a TSC-u trebalo za 4.mesto i evropske kvalifikacija.Naravno sasvim slucajno je samo tada Topola pobedila
A

AHAHAH

pre oko 2 godine

Lazetić se sklonio 😆
I

Ima jedan svet

pre oko 2 godine

Ovaj performans TSC-a već viđen u epizodi FloraŠamroje-Evandro
h

humskapfc..

pre oko 2 godine

Sram vas bilo za naslov.. Silovito uz pomoc sudije i dva nepostojeca penala.. Kako vas nije sramota da pisete ovako.. Bolje pisite kako to da je zvezdi svirano po 20 penala po sezoni, a ove god 5 za 30 kola od kad je uveden VAR, a veceras dva penala kad nema VARA
B

Bez uvrede

pre oko 2 godine

Nepostojeći je tvoj vid. A verovatno i mozak.
G

Gost Lalat

pre oko 2 godine

Pa nije bilo ni VAR a za vikend kad ste vi igrali sa njima pa nije sviran čist penal TSC u, i šta ćemo sad, poklonjena vam pobeda inače bi Stanoje već išao pred skupštinu
2

212313212

pre oko 2 godine

Placi mala placi :D
Z

Zlo

pre oko 2 godine

Od cele utakmice se izdvojilo ono namerno povređivanje Kange po nalogu kriminalne organizacije iz Humske 1.
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Jedan zdrav ne ostao kod vas da bog da
l

lol12

pre oko 2 godine

Hermano sto zelis drugima zelim tebi i tvojima
r

ram da ga dam

pre oko 2 godine

Procedura ista penal crveni i lako privodjenje utakmice kraju
д

д.г.

pre oko 2 godine

На војном стадиону није свиран пенал и Тренер Тсц је био веома задовољан.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Zvezda je bar tri puta bolja od TSC, i igrala je sa jedva 30% snage. Penali su bili čisti kao dečija suza, suđenje odlično, Ponašanje Stankovića ne priliči treneru Crvene Zvezde, nije mi jasno zašto se onako ponašao u prvom poluvremenu. U prvih pola sata je stvarno izgledalo da su igrači TSC došli sa namerom da onesposobe ključne igrače Zvezde, naročito start na Kangi. Sve u svemu rutinska pobeda Zvezde.
?

?

pre oko 2 godine

Kako suđenje može da je odlično kad Bočkaj nije dobio crveni?

gemathegreat

pre oko 2 godine

Pa tebra sam si sebi odgovorio na pitanje. Upravo zato da ne bi pola ekipe otišlo na nosilima. Bolje on žuti karton.
K

Kadu

pre oko 2 godine

Ajmo sada kmečalice na maks. TSC došao sa namerom da što više igrača izbaci iz stroja pred derbi. Ne daj se Zvezdo pasjim sinovima!
G

Gost 232

pre oko 2 godine

Idi i udri glavom u zid
K

Kadu

pre oko 2 godine

Evo tu su i Stanojevi glodari. Dobro veće kmete
3

321321321321

pre oko 2 godine

ODBRANA DUPLE KRUNE!!!
?

?

pre oko 2 godine

Tužno je da jedna sportska ekipa ima mentalitet kao ovi neprofesionalci iz TSC-a
!

!!!

pre oko 2 godine

Sta to treba da uradi Ben da bi igrao u prvoj postavi????? Nije mi jasno...
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Ben, je postao djoker igrac. On nema snage da izdrzi celu utakmicu u istom tempu, pa je zato prijatno iznenadjenje kad udje sa klupe. Zvezdi je potreban i takav, to pokazuje i na ovoj utakmici.
Đ

Đoker

pre oko 2 godine

Đoker Đoker, a vi kako te?
v

v1ad

pre oko 2 godine

TSC kao da je izasao sa taktikom da povredi sto vise igraca. Zaletanje na svaku loptu. Sudija, pravi superligaski, izgubio kontrolu utakmice u takvim uslovima jer nema onu stvar da na prvi, drugi ostar start pokaze zuti karton i odmah smiri igrace. Umesto toga, pokazao je da moze tako da se igra pa su ovi celo poluvreme, a i drugo (bar dok nisu crkli) jurili samo nekoga da potkace. Iz toga rezultat naravno povreda jednog igraca, dva cista penala i crveni karton.
l

lol12

pre oko 2 godine

Kako su samo odvratni ovi iz TSC da covek ne poveruje.Toliko faulova,tuce,galame...To nema ni u jednoj seoskoj ligi.Povredili Kangu,pokusali da povrede Dragovica.A najgori od svih je Z.Lazetic koji posle nesto preudicira u izjavi a cutao je dok se (sad i zvanicno) nedosudjen penal protiv partizana TSC-u desio.Sramota sta se radi.Razumem i emocije prema nekom drugom klubu ali takvu ljigavost kakvu poseduju pojedini treneri u ligi nikad necu razumeti.
:

:o

pre oko 2 godine

TSC došao s jasnom namerom da krlja i bije
p

phen

pre oko 2 godine

Prvo je strucnjak Lazetic gurnuo Metalac ka dnu a onda preuzeo najnecasniji klub trenutno u Srbiji a preuzeo ga je da bi poljuljanoj Zvezdi nakod Radnika uzeo titulu, necu reci sta je dobio a titulu gledati nece. Najnecasniji klub u Srbiji je Tsc, koliko samo prodatih bodova koji ce im se vracati sledece sezone, a danas samo jedan zadatak, povrijediti nekog od nosioca igre, odabrat je Kanga koji je od starta dobio 2-3 udarca bez lopte. Jedna od ljepsih pobjeda ove sezone, ne bas lijepa za oko ali prava za dusu!
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Da je sramota sve iz TSCa, od ekonoma, preko uprave, trenera i svakog igraca ponaosob! Dosli na utakmicu da ispolome Zvezdine igrace! Da li ste se zapitali sta bi bilo da vi igrate utakmicu u kojoj protivnik nije dosao da igra vec da vas povredi? Sram vas bilo! Ako nista drugo, bicete placeni, Kanga je povredjen, misija vam je uspela. Sram vas bilo!!! Nek je sram i sudiju koji je to dozvolio! Znam da ce sad Grobari da kukaju nesto, ali znamo da je to samo plac od muke. Penali, oba cista da cistija ne mogu biti! Mozete da kukate koliko hocete, nemate nikakav razlog za to niti bilo kakav argument! Zato mi je i drago sto smo vam dobili filijalu koja je pre par dana statirala protiv vas, a sad protiv nas na krv i noz! I za kraj, BRAVO MOMCI!!! Cestitam na pobedi, mogu mosliti koliko strpljenja i samokontrole vam je trebalo da se izdignete iznad ovih batinasa i odigrate kvalitetnu utakmicu! Bravo, najbolji ste! A ovi iz komsiluka mogu samo da vam zavide! Bravo, bravo, bravo!!! Samo gazite jako do kraja!
s

svasta

pre oko 2 godine

Znas li za nesto sem uzvicnika? Sta se przis klinac toliko?
g

gunđalo

pre oko 2 godine

"nadahnuti" Ben.ahaha, nadahnuti AV i sudijska organizacija
G

Gost455

pre oko 2 godine

vucele ti?
@

@gundjalo

pre oko 2 godine

Pa kaze - " obrisi suze mala mojaaaaa"!
P

Paštajeovo

pre oko 2 godine

Do kad će ova mafija da prolazi ovako na lopovluk
3

3213213

pre oko 2 godine

Dok ne ugasimo partizai, znaci jos malo! :D
д

д.г.

pre oko 2 godine

Мислиш на војни клуб и Станоја?
G

Gosty

pre oko 2 godine

Dok je sekta na vlasti
G

Gost83

pre oko 2 godine

Kakva mesarska partija TSC-a! Kakvi crni Zvezdini klinci da igraju ovakve utakmice, pa sta mislite da u klubu nisu imali dojavu kako ce ovi da 'igraju'?!!! Da coveku dodje da uopste ne navija za takvu, Bjekinu i Piksijevu, Srbiju!!! Sramota!!! Ali stvarno!
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Jos koji penal i laganije bi pobedili.. SRAMOTA STE ove banana Drzave!
K

Kadu

pre oko 2 godine

Aj sad bez plakanja napiši sve ponovo 😂
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

@kadu sto bi plakali, mi smo svesni svega, al da se vi ovoliko lozite je krajnje bolesno :( :( :(
@

@ptarši kosmet

pre oko 2 godine

Ako ti se ne svidja ova banana drzava, zasto si sve prodao dole i dosao ovde da pametujes?
G

Gost 78

pre oko 2 godine

Mesari it Topole...
M

Marszak

pre oko 2 godine

Sudija oprostio Bočkaju crveni za brutalan start
r

ranGo

pre oko 2 godine

Чуј овог квази тренера лазетића "било јњ јако тешко играти данас овде" па нормало зато је на јна било уживање....
p

premijer

pre oko 2 godine

Tri penala hocu ja, necu jedan, necu dva, da crknu dusmani sa JNA.
>

>•<

pre oko 2 godine

Sramota šta su došli da rade ovi iz TSC-a
p

pitanjce

pre oko 2 godine

Čime su zadojeni ovi ljudi iz Topole. Vidi se sve u divljanju sa klupe, izjavi Lazetića, da ne pričamo o terenu
:

:&

pre oko 2 godine

Lepo je ispratiti filijalu poniženu. Biti spreman na još veće gadosti u plej-ofu
P

Pa1

pre oko 2 godine

Bravo Zvezdo! TSC je odradio ono što im je bio zadatak, da nam povrede Kangu(srećom nisu uspeli Kataia). Sramota za naš fudbal
:

:-)

pre oko 2 godine

Nadam se da je Kanga dobro. Utakmica pokazatelj kako će to izgledati u plej-ofu sa Ilićem, Lintom, ovim, Kizom, Batakom i sličnim
Z

Zvezdas!

pre oko 2 godine

Rezultat je previsok , slabo smo odigrali nismo stvarali dovoljno sansi....Nadam se da je Kanga dobro
v

vjhGost

pre oko 2 godine

sns cirkus
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Daj sad partizan u polufinalu da im pokazemo ko je najbolji u drzavi.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Pokusavaju zene u crnom i preko svog trenera, i preko trenera koje su postavili u drugim timovima, preko podrske Duhu koji lebdi i njegovih miliona, ali ne pomaze! 3,2,1.... Krenite sa kuknjavom! 😄
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

Koji spin, pa zna se ko je imenovao Duha koji lebdi - nad Marakanom!!!
T

The Nightwaker

pre oko 2 godine

@Axaxaxa, zao mi je sto si se rasplakala! Utesice te Duh koji lebdi, podrzali ste ga bezrezervno!
A

Axaxxaxa

pre oko 2 godine

Kako smo ga mi podržali kad vas ima više :).
G

Gost ih

pre oko 2 godine

Al' ne može da izgleda lepršavo kao Ronaldinjo.
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

ali izjava ovog lazetica na kraju utakmice...ne bih da odem a da ne dam komentar, jako je tesko bilo igrati danas ovde...hahahah druze a jel si se naigrao fudbala na jna? sram te bilo za ovu izjavu, uvek ces biti u senci svog brata!
P

Pibe92

pre oko 2 godine

Kako ih je Deki izuo izjavom "ovako bi trebala svaka utakmica da se igra, da se igra fudbal" pa vi pustajte Partiznai opet 😂 Ne znam sto se Lazetic ljuti, mozda je mislio da ce biti samo 1:0
G

Gostqqqqqq

pre oko 2 godine

Lukic Lukic Golll