Komentari na vest

Zvezda slavila uz monotoniju i povremene zvižduke: Oštrica je izgubljena (VIDEO)

e

ef21

pre 7 meseci

Ja sam uvek za konstruktivnu kritiku i protiv hajpovanja bez pokrića, ali malo mi se čini da se sada previše kritikuje i ništa dobro ne pominje. Nor. da je Mića Ivanić u strašnoj formi, da InBom i dalje pokazuje da je top igrač, da se Mitrović dosta trudi itd.
H

Herakle

pre 7 meseci

Napumpana je prica od pocetka. Prevelike reci na osnovu pred sezone koja se nigde u svetu ne gleda kao parametar za nesto osim za ispravke gresaka. Drugo, svlacionica i igraci su cudo, ako Bahar tu nije uspostavio pravi balans moze da ga izminira sve to namerno ali i ne namerno kroz atmosferu. Situacija sa Borjanom ako se mogla i prihvatiti nekako , onda sitiacija sa Kataiem i Kangom je totalno nejasna, takvi igraci ako nisu u rotaciji aktivno onda se prodaju jer ovo sto se desava sa njima sigurno kvari atmosferu potpisujem. Ako njih 2 nemaju mesta u domacim utakmicama onda ti ne trebaju na klupi jer su "glavne baje" vec 5 godina tu sa velikim zaslugama i vezuju dosta navijaca i igraca za sebe. Mislim da ako su hteli zaokret moralo je drugacije ili bolji balans da se pravi unutar ekipe i svlacionice. Sta je sa Degenekom??? Niko se je oglasava?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ...

pre 7 meseci

Nema nista lepse od ukusnih🥪koje dobijam od vucele da spinujem protiv Terzica i Zvezdine uprave,i jos ima salama podrigusa unutra,nju posebno volim!
Д

Доктор Терза

pre 7 meseci

И његова шпицина од икс милиона. Нек нам је Бог у помоћи
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Uvek podrška Zvezdi. " I kada ne budeš prva ti, i kada se čuju zvižduci, i tada ću Crvena Zvezdo znaj, da te VOLIM JA"
8

844

pre 7 meseci

🤣🤣🤣🤡🤡🤡
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

Odavno se ne čudim ovom mom "imenjaku" koji pod mojom firmom već tri-četri godine piše i peva slavopojke Terziću,,, sada mu je to malo pa je počeo i sam sebi da odgovara i sam sebe da bodri sa svojom ekipicom zaduženom za tu jadnu delatnost, ali mi je pomalo neobično da redakcija naočigled 99,99% komentatora to konstantno objavljuje. Nadam se da će redakcija smoći snage da ovo moje skromno objašnjenje objavi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 7 meseci

I samo da dodam, apsolutna podrška za Terzića u inat dušmanima.
D

Dakara

pre 7 meseci

Pazi ovo, tesko mucenje protiv slabesnog Radnickog iz Nisa na domacem terenu i minimalna pobeda, a u sredu ima da pokidaju protiv troduplo jaceg protivnika. Razlog je jedan jedini, kladionice steluju skoro svaki rezultat, a pogotovo ovu nasu jadnu ligu gde je generalni sponzor iste naj mocnija kladionica na ovim prostorima, a uz to i jedan od glavnih sponzora fk Crvena Zvezda. Sevale su uplate 3+, 4+, 5+ kad ono za divno cudo samo 1:0. I vuk sit i koze na broju!!!
G

GOROSTAS.GLAVATI

pre 7 meseci

Poprilicno idiotski komentar. Mica Ivanic namerno gadjao precku. A Radnicki nije toliko slabasan, npr Partizan ih je pokrao najstrasnije inace bi pobedili na JNA da nije bilo stita za pekara.
@

@dakara

pre 7 meseci

Mislis kao sto ste "pokidali" protiv citija? Tu se videla sva vasa nemoc, da vam je tim u stvari balon koji kao sto vidimo samo sto nije puk'o
I

Istorija

pre 7 meseci

Udjes na google i kucas ovo:prtizan fuzija igokea, procitas prvih 3-4 linka koje ti izbaci i bude ti jasno da kkp vise ne postoji jos od 2007 i fuzije sa igokeom,internet pamti sve,tamo ne moze istorija da se sakrije i prikrije!
T

Tako je

pre 7 meseci

pokojni kkp vise ne postoji jos od 2008 od kako ga gazda Milorad ugasio nakon fuzije sa igokeom,to znaju svi i deca!
М

МОП.ШИПТАР

pre 7 meseci

КАД СЕ ГЛАВАТИ МОП НА АЛБАНСКО ПРИМОРЈЕ ВРАТИ.
I

Istorija

pre 7 meseci

Udjes na google i kucas ovo:prtizan fuzija igokea, procitas prvih 3-4 linka koje ti izbaci i bude ti jasno da kkp vise ne postoji jos od 2007 i fuzije sa igokeom,internet pamti sve,tamo ne moze istorija da se sakrije i prikrije!
p

prti

pre 7 meseci

slaba igra ali ocajna poseta. Subota lepo vreme 6 sati jedva se skupi 7k ljudi. Nulta kultura odlaska na stadion. Ne samo na stadion nego bilo gde a da nije kafic i klubovi. Pozorista, opere, sportovi... Jedna pevaljka napuni 3 Arene zavrsila jedva 8 razreda osnovne skole... Inace lepo porodicno vece na istoku.
c

cekaj

pre 7 meseci

Moralnija je kultura odlaska u kafic nego kultura odlaska da pruzam podrsku namestenoj ligi i timovima koje vide likovi poput terzica ili vazure mrsssss breeeeeee
p

prti

pre 7 meseci

@cekaj nisam znao da se na stadion ide da bi se davala podska ljudima u foteljama obicno je to nekada bilo igracima na terenu jer njih gledas na stadionu ali vidim sad bitno je naci izgovor da bi se zabolo u lokalni kafic lokalnog kriminalca.
Ц

Ц

pre 7 meseci

Изговора милион, а кад дође Сити, Ливерпул и сл први си у реду...части конобара бар
g

gost78

pre 7 meseci

Najbolji tim u istoriji🤣🤣🤣
G

Goust

pre 7 meseci

Jos ne verujem ni sta citam i tamo i u komentarima. Prvo, taj vas partizan ne moze ni da pridje Zvezdi, cak i sada. Drugo, Zvezda imala do sada mnogo teze utakmice u prvenstvu, videce kada one dodju vase partizanu. Njima protiv osrednjih ekipa trbalo po 2 izmisljena penala, a protiv ovih cete videti da ni to ne pomaze. Vas je neki tim iz Norveske za koji niste ni culi odrao, ne znam cemu se nadate , osim nameštanju.
P

Pogodi koji?

pre 7 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE CAK 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,12-13.GOD BEZ TITULE I ODIGRANE EL!
J

Ja pogadjam...

pre 7 meseci

da si ti jedna od najvecih dalabu, na Mozartovim forumima. Takve kao ti, narod zove papagajima, a medicina kaze da je to posledica poremecenog uma.
Z

Znam ja...

pre 7 meseci

...to je onaj klub sa dugom od preko 100.mil evra zbog cega mu je i struja ugasena i koji je popio cak 6 komada od danske decurlije!
?

???!!!

pre 7 meseci

Šta se bunite?? Zvezda osvjala lagano, ostale ekipe su boranija. Mi smo za mir i stabilnost. I za našu decu!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ...

pre 7 meseci

Puna podrska za Terzu,Baraka i Upravu od svih pravih Zvezdasa,nek crknu dusmani!
U

UNUK DJENERALA

pre 7 meseci

Tako je bravo za kom,apsolutna podrska za Terzica sa Severa i od pravih navijaca,ovi lwzni sto ga napadaju ovde sa fake profila mogu da mu duckaju...
P

Paco

pre 7 meseci

Tako je,apsolutna podrska Terzicu od faraona i sledbenika,uz vasu i pomoc penzionera opet pobedjujemo na izborima.
B

BRAVO.....

pre 7 meseci

"imenjače" a 'de je ono lažni zvezdaš, ubačeni partizanovac, trojanac, nek crknu dušmani, ,,, gospidin terzić je vratio sve dugove i vodi nas super , ,,,,
g

gost78

pre 7 meseci

Gospodin bakar vec pakuje kofere,ovo je smejurija od igre,cemu se nadate u sredu,jang bojs se nece sklanjati kao ovi danas,pet puta ste imali bolji tim prosle godine i boljeg trenera,igraci od 4-5miliona mora da ubijaju bas prave veliku razliku a ovi vasi jedva imaju daha za 60min igre
l

lizi ga

pre 7 meseci

...jsdovac, 6 komada od dece iz Danske,to je za Ginisa!
@

@lizi ga...

pre 7 meseci

ti nemoj da ga lizes, vec da ga lepo popusis posto ti je to (ocigledno) omiljena akcija.
S

SKALPEL

pre 7 meseci

Hoces da mi ga duckas iza kafica ili u kaficu glavati?
m

marioooo

pre 7 meseci

Malog Mijata u startnu,ovo je sramota od.pojacanja. kao i nedeljkovica
s

serMudro

pre 7 meseci

Kad su bili u startnoj i onda si pljuvao mikro čoveče,amebo...
m

milisav kekez

pre 7 meseci

srbski bajern ahahaha oni se muču protiv radničkpg iz niš gube od voždovac i čukarički u ligi od šampijona neće osvojiti ni edan bod ahahaha imau budčet od 60 milijona žali bože bačeni pare a jerga na neće ove sezone ništa svojiti u našu ligu i kup ahahaha partizan pobedjiva sve do kraj sezonu i partizan će bidne šampijon
Š

Šta reći

pre 7 meseci

Sramota igra ponašenje. Pretnje ne igranjem derbija. Otkazivanje sudija. OdlaganjeTSC. Pa kako vas nije sramota. Rašomoninada ekipa i uprava
@

@sta reci

pre 7 meseci

Covek koji navija za ekipu kojoj STIT donosi bodove, ne bi smeo da prica o sramoti, niti da se javlja da je ziv…
T

Trenercina

pre 7 meseci

Jako brzo su sve ekipe u nasoj ligi procitali ovo sto Bahar igra i veoma lako brane !Taj 3-5-2 ubija koliko je tezak za igranje.Zvezda nema napred taj kvalitet koji mi mislimo da ima.Vrtimo se oko 16,tesko nalazimo resenja,kad se napravi visak Ndijae promasi,Olajnika prima na grudi sam na osam metara od gola mesto da resava,Mitrovic zabije glavu i samo na trku a leva noga za autobus.Kraso samo jedna brzina opusteno, laganica misli da je Mesi.Lucic decko umislio da je fudbaler a sta je uradio u drugom poluvremenu.Ni jednu situaciju nije resio jedan na jedan.Ova dvojica kad dodju iz drugog plana Hvan jedva dobaci a Stamenic napravi pretvaranje.Micko jadan na desnom spoljnem nemoze da prebaci igraca pet puta ko da ga namerno gadja a realno kad je igrao tako nesto u karijeri .Bukari u nasem prvenstvu potpuno neiskoriscen .I sve te situacije a napravimo ih bar 20 na utakmicu i nikakva korist.I onda frka daj da spasavamo to sto imamo.Kanga i Kataji su dokazani igraci za ovu ligu ali oni vise nemogu godine cine svoje .Zato ce Bahar morati da malo menja svoj sistem ako zeli lakse da pobedjuje.
M

M. R.

pre 7 meseci

Tako je, pročitani smo.
L

LECZ

pre 7 meseci

Nisam nešto pročitao u komentarima da se hvali što je Zvezda šutnula 30 puta na gol, kao što joj se osporavalo jer je Sitiju dopustila 30 šuta. Zvezda nema problem sa igrom, ima problem sa završnicom, a to je jer se opet dovode špicevi samo da se dovedu.
E

Eej

pre 7 meseci

Taj sto je prodao pesica i kupio za mnogo vece pare endiajea, taj je stvarno genije
D

Drvo

pre 7 meseci

Ediaje je daleko korisniji igrač, iako cenim i Šilju. Nije atraktivan, ne zna previše sa loptom, ali fizikalije superiorne. Drmaće on ovom ligom, samo polako.
J

Joe Lesh

pre 7 meseci

Bice mucenja celu sezonu protiv bunkera i defanzivnih ekipa u nasoj ligi. Napad U sastavu Kanga ,Ivanic Katai Bukari i Pesic bi i ove godine mnogo lakse stvarao sanse i davao golove u domacoj ligi. Mozda jesu spori ali su tehnicki bolji a brzina im i ne treba protiv "parkiranih autobusa". Zvuci paradoksalno ali ovosezonska ekipa ima vece sanse da u Evropi napravi nesto jer tamo brzina , trcanje i presing mnogo vise znace nego talenat i "šetnja" sporih Kataia i Kange, pogotovo sto cemo igrati defanzivno i na nasoj polovini veci deo utakmica. I probati nesto na kontre. Nisam pametan ali tako mi izgledaju stvari trenutno.
F

Fußballspieler

pre 7 meseci

Ovaj Bahar je pravi majstor. Čovek je uspeo da razmontira tim koji je rutinski i bez poraza uspeo da osvoji ovu oranica ligu. Godinama smo se mučili da nadjemo krštene bekove i kada smo ih konačno pronašli genije se rešio obojice sa idejom da igra visok presing sa 3 štopera i po jednom spoljnim igračem. I šta se desilo u medjuvremenu? U domaćoj ligi to ne prolazi jer protivnici igraju bunker i čekaju kontre i ostavlja im se mnogo prostora. U LŠ se od presinga odustaje jer ovi mučenici ne mogu da se trkaju sa protivnicima koji deluju u odnosu na njih kao V8 protiv dizelaša. Nagomilalo se previše igrača i mnogo stranaca. Deci se šansa daje samo u prijateljskim utakmicama a sada ih nema ni u protokolu. Mi smo Liverpul dobili sa samo Benom koji nije domaći igrač (Marin to tehnički nije bio ali je naš čovek koji zna šta znači Zvezda). Mnogo se greši kada se donose važne odluke i zato tapkamo u mestu godinama a bojim se da ćemo ako ovako nastavimo početi da nazadujemo. Ako se uskoro ne promeni ova sezona će biti neizvesna sa ovakvim pristupom.
k

kkp barsa.

pre 7 meseci

jbte koliko su ovi lose, sad mi je jasno sto odlazu Tsc, menjaju sudije pomeraju termine za po dva meseca....
Z

Zaim

pre 7 meseci

Ndiae je dobar fudbaler,pa onaj sto ga je cuvao napravio je osma faulova nad njim.Tek zadnji faul dobi covek zuti.Veceras Zota dva faula i odmah crveni za dva minuta.Eto gde je razlika dobrog i loseg fudbala,sudije.
D

Dragan Z.

pre 7 meseci

Jel on placen 4 miliona (plus plata) da daje golove ili da brojite faulove nad njim i to u utakmici sa najvernijom filijalom?
p

patuljasti zlotvor

pre 7 meseci

i sta kaze tvorza , 5 igraca lige petice !!!
G

Gost222222

pre 7 meseci

Zwnimljiva je srpska psiha. Da je ovakva igra bila a da je npr usla Mirkova precka i mozda jos jedan sut tj 3-0 onda bi delovalo da je igra na iskustvo uz ne mnogo trosenja zbog Bojsa. Ovako 1-0 ne valja nista. Odmah se pljuje Serif, covek jedini isturen, tuku ga sve vreme, cuvao loptu imao dobre pasove, promasio 2 sanse. Ivanic je sad najbolji jel tako? Jel se seca neko kakva je njegova prva polusezona bila, pa teralo ga 90% Zvezdinih navijaca. Pustite i ovog Serifa da igra, nema veze sa vezom poredjenje sa Kulibalijem. Vidi se da ima kvalitet i fizicku spremu. Zavrsnica nam je u globalu losa bila danas za sve, ali sama igra postaje polako bolja.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

Ne razumem sta se to desava, ali ovo je jako, jako lose...moguce je da nije trebalo dirati taj tandem Kraso - Olajinka u napadu, jer i slepac vidi da je sve krenulo nizbrdo od kako se u napadu forsira Ndiaye. Kraso jeste lenj igrac, ali je cak i takav korisniji od ovog balvana Serifa. Mijailovic veceras kriminalno los, 550 puta je pogadjao igrace pri centarsutu. Uz njega, Serif i Lucic najgori na terenu. Mi sanse lako pravimo, ali nema zavrsnice. Jako tesko postizemo golove, i to je veliki problem.
Г

ГОРОСТАС

pre 7 meseci

Партизан је губио од Радничког из Ниша и на крају су га покрали најстрашније. Вељики си Партизане.
1

156

pre 7 meseci

Hhahaha
D

Dragan Z.

pre 7 meseci

Zvezdi ni 9 miliona za obestecenje nije dovoljno da pogodi oba pojacanja. Ni budzet od preko 60 miliona nije dovoljno da napravi dobar tim projektovan da bude srpski Bajern.
k

kendisport

pre 7 meseci

Nemojte tako kazu neki tviter strucnjaci Ndiaj zna da sacuva loptu i da igra link ap hold ap i ostale fudbal menadzer fore. To sto ne zna da da gol to nema veze.
R

Rosso

pre 7 meseci

Definitivno ovaj Bahar veze nema covek, postavka igre katastrofa, priprema utakmice kataklizma…Samo jedan primer da navedem, “Mijailovic igra desnog beka”!? Pa svako od nas ko je igrao igricu “Manager” zna da kad stavi igraca na neprirodnu poziciju gubi utakmicu, a kamoli u stvarnosti u profesionalnom fudbalu. Mi danas nismo izgubili ali bili smo ocajni. Hvang jedini igrac koji odskace po fantasticnom kretanju bez lopte, doda pas i onda nastavi sa kretanjem i otkriva se, sjajan i inteligentan.
M

Mile deda

pre 7 meseci

Sta je to manager?Igrica?Koliko imas godina kad igras igrice sine?
1

123хоп

pre 7 meseci

Како давно нисте изгубили?
G

Gandalf.treci

pre 7 meseci

I gde je onih sigurnih 8 golova u ova dva kola? Jedno ste odložili u drugom jedva dobili...hahaha smesti ste Paja Patak a nama se kao nesto podsmevate 😂
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Zasto niko ne mostavi pitanje kako je to utakmica veceras produzena sa jedva 3.min.posto je C.Zvezda jedva vodila sa 1:0 a kada gubi utakmicu onda produzetak traje i po 10.minuta.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Pa zato sto nije bilo prekida osim izmena, valjda se toliko razumes u fudbal… ili si u zivotu mozda jednom uzivo video loptu pa da ti oprostimo
c

cowboy

pre 7 meseci

Molim nase navijace da ne bacaju bombe na utakmici, jer bih zeleo i da dovedem svoje dete ponekad.
ч

ч

pre 7 meseci

Не трабуњај. Деци је то свакако доживљај
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

- Stamenić , treba i da ostane i da igra, - Olajinka takođe , čovek se trudi i pokazuje borbenost ,dobro deluje na ostatak ekipe i doći će njegovih pet minuta,treba ga istrpeti,,, - Hvang ,treba da ostane , biće on sve bolji i bolji , vidi se da je igrač, ne treba tu mnogo komentara - Điga , biće sve bolji, u svakom slučaju bolji od Milunovića i Spajića. - KRASOA I OVOG ŠERIFA , NAJURITI HITNO ,NAJHITNIJE , 'ODMA !!!!! ODMA !!!! ZNAČI VEČERAS ,ODMAH POSLE TUŠIRANJA ,,,NAJHITNIJE MOGUĆE . - Vratiti u tim Kangvu ,Kangu ,Kataia oporoviti što pre makar za po jedno poluvreme,,,kad kažem vratiti znači vratiti u prvih 15-16 igrača ,,,forsirati bar po pola sata Nedeljkovića i Mijatovića. Rakonjac je za ovu ragu šerifa bio Haland i Levandovski. I POD OBABEZNO ZAMOLITI VLADANA MILOJEVIĆA DA SE VRATI NA MESTO TRENERA U ZVEZDI.
b

braooo

pre 7 meseci

Mali Mijat za Nedaje ,Ronaldo licno. Kao i dati sansu Nedeljkovicu,Sljivica joa malo na kalenje
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

I dalje su Ivanic i Katai "tate" !!!
B

Botovi

pre 7 meseci

bas ne miruju.
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Eeeee Doktore Arizona... Kažeš Zvezda je prerasla Ohija, pa dovedeš Kulibalija, pa sada dovedeš Kulibalija 2. Ohi je daleko od top špica, ali je za oba Kulibalija bio špicina. Dečko je na 22 utakmice dao 12 golova, sa prosečnom minutažom od 60 minuta. Oterao si ga posle malo jače od pola sezone, a ni sam ne znaš zašto. Nije stigao ni da se prilagodi 100 posto. A ubedjen sam da bi ove sezone eksplodirao u Zvezdi da je ostao. Verujem da je Isidor Vilson bio dosta bolje rešenje od Kulibalija 2, a odprilike je isto koštao. Stamenić i Hvang puni pogodak, Djiga mlad može da bude nešto od njega, ostale ne bih komentarisao u ovom trenutku.

gemathegreat

pre 7 meseci

Ohi je gurao gde nije smeo i zato bio pometlan. Tačka. I neka je.
Š

Šiljokuran

pre 7 meseci

Vreme je da se opet proba sa Olajinkom i Krasoom u napadu, ova bruka vredna 4 miliona evra ne moze da igra ni za FAP Priboj...
Y

Yui

pre 7 meseci

Ovo odlaganje derbija doslo vam u pravi cas ,,inace bi vas raspali Partizan rastavio ...
J

Jagnjilko

pre 7 meseci

Ma idi
D

Da samo

pre 7 meseci

što Partizan igra na preokret ili ti na prelaz. Čeka dva penala.
f

fusbaler

pre 7 meseci

poenta je sto su doveli strane igrace njih ne interesuje nasa liga, igraju sto moraju, njih samo ls interesuje
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ...

pre 7 meseci

Puna podrska za Terzu i Upravu od svih pravih Zvezdasa,nek crknu dusmani!
J

Japp

pre 7 meseci

Meni nije ni mos bio Ndije,trudio se dosta mora se priznati ali Kraso je svaku loptu izgubio,nonsalantan,netrci i dosta vise guranja Mijailovica desno covjeku to nije pozicija.sovo ne bas lose sto se tice citave ekipe,svi su u nekom grcu ja neznam sta se sa njima desava.Utakmica protiv Jang Bojsa je odlucujuca i usluvaju pobede moze da krene nabolje ali poraz bi znacio bukvalno izgubljene sve sanse za trece mjesto
A

Aca LJotic

pre 7 meseci

Dobro sad sta je tu je i 1:0 je pobeda 3 boda su 3 boda sad idemo dalje.
N

Nije lako

pre 7 meseci

Dobiti sopstvenu filijalu sa 1-0
G

GostKg

pre 7 meseci

Do pre mesec dana su nam bili najbolji i dizali smo ih u nebesa, a sada nemaju pojma. Normalno je da dodje do pada ili to u Zvezdi ne sme da se desava? Pa evo i jedan veliki Man Citi izgubi dve za redom.
S

Salamander

pre 7 meseci

Glazer, Degenek, Dragović, Rodić, Mijailović, Kanga, Ivanić, levo Lučić, desno Bukari, napred Katai i Olajinka. Za ovakve utakmice mora više naših igrača ili igrača koji znaju da igraju našu ligu. Kad već neće da igra sa četvoricom pozadi. U utakmicama gde i protivnik hoće da igra mogu Stamenić, Hvan, Kraso, Ndijae, Mitrović, Điga. Inače, Olajinka danas baš grizao u drugom poluvremenu. Dečko je profesionalc, prati igrača, trči, otvara prostor, nije sebičan. Tri boda, sve čisto, idemo dalje.
B

Blinkeri

pre 7 meseci

Vrati Kataija na krilo,dok ne bude kasno.Nemojte samo reci kako je povredjen,posto nije.
K

Katai u Tim!

pre 7 meseci

KATAI MORA DA IGRA BAR NASE PRVENSTVO JER OVI NOVI IGRACI STO SU DOSLI OCIGLEDNO NE ZNAJU KAKO SE PROBIJA BUNKER,KATAI JE ZA TO DOKTOR!
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

i ovu bi u Ligu Sampiona a ?
L

Lord Lukan

pre 7 meseci

Cipiripi LE-2, ni tamo vas nema, a pricas o LS... Sa vama uvek komedija🤣😂
P

Prihvatioimeee1111

pre 7 meseci

Ljudii,izuzetno je tesko biti napadac Zvezde ! Gdje ekipa dominira i igra se u protivnicki 30 metara…pri tom imas Ivanica,Mitrovica,Krasoa koji ne daju ocu svom loptu ! Ja bi prije te igrace krivio i trazio od njih ucinak veci a Serif igra kao martinela samk
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Bahar ukoliko ne pobedi jang bojs treba da dobije otkaz, ali definitivno i da se dovede trener da osvojimo prvenstvo...ali bez sprdnje to kazem...katastrofa na sta lici baharova igra. Evo igrali su na strani, izgovor los teren, sad ste majstori igrali kod kuce i dali ste jedva jedan gol...uzasno!
O

Ovako

pre 7 meseci

Budimo realni.U ovoj beton ligi protiv Zvezde i doskora Partizana teska bunkerica.Ljudi neigraju fudbal.Danas Asto Vila upropastila Brajton al ljudi igraju ko da je 0:0.Ove nase pilece ekipe se skupe u peterac svih 11 igraca i onda trk neka fora kontra i tako 90 min.Posledica nasih ekipa kad odu u Evropu mislim na Zvezdu i Partizan jadni neznaju kako da se ponasaju.Gledaju i pitaju,jel ovi nas napadaju.jbg.Treba zakonom zabraniti bunker.Sprdnja

Sakur

pre 7 meseci

Secam se kada je pesic napustao klub da je izjavio da ni jedan napadac koji dodje nece dati vise golova od njega,onda se ljudi zezali sa njegovom izjavom
M

MNM

pre 7 meseci

Jeste tako bilo i msm da je prvi put da se složim sa tvojim komentarom:)
N

Niv

pre 7 meseci

Uvek ludilo sa komentarima vrsnih poznavalaca fudbala koji su Marakanu videli samo na tv.u. Svi sve znaju, a ne vide dalje od lopte i gola.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Sa ovakvom igrom i x protiv jang bojsa ce biti dobar...
G

Gost246454

pre 7 meseci

Majstore, svaka cast na komentaru.Vidi se da dugo pratis Zvezdu cim si se setio Betolingara…Retki su oni koji ga se secaju. Nista pogresno nisi napisao, BRAVO!
C

Comi81

pre 7 meseci

Tuga i očaj od igre! Ništa ovo ne valja...Ovaj naš špic Šerif teška panjina!!!
m

micas

pre 7 meseci

To se odmah videlo protiv cuke..
d

d. g.

pre 7 meseci

Jalovo do bola. Pravićemo Kataija i Kangu od blata. Sa ovakvim timom bi i Cokna dominirao. Bahar se prekombinovao.
D

Drvo

pre 7 meseci

Kakva igracina je veliki Naser!
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

Ne pamtim losiju Zvezdu od vremena Aleksandra Kristica kao trenera...
Z

Ziveo Terza

pre 7 meseci

6 komada od dece iz Danske i dug preko 100.mil zbog cega vam je i isecena struja,sto se pre ugasite to bolje!
G

Gost111

pre 7 meseci

Toliko o Terzinim i Mrkelinim pojačanjima 😂😂😂😂😂
S

Savatije

pre 7 meseci

Mladost izjednačila protiv TSC-a upravo. Ne treba se nervirati oko igre i rezultata u našoj jadnoj ligi, prosto nemamo konkurenciju koliko god da kiksamo. U sredu je ono pravo. Moja prognoza je 5:0 🔴⚪️🔴
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Tsc niko neće čupati penalima iz minusa kao one sa štitom.
D

Dekia

pre 7 meseci

Ti si tek sasav 😂😂
M

Mop

pre 7 meseci

Imas ti stit u u mozgu. Ozbiljan
d

djule13

pre 7 meseci

Nismo mi ni svjesni koliko je Ivanic dobar igrac, bolji za klasu od svih pojacanja...
?

??

pre 7 meseci

Ivanic je najbolji. Ne izgleda agresivno, a zna da oduzme loptu nelako cudno, kao da se boji da ga neko ne udari, al uzme. U napadu je savrsen. Jeste za klasu bolji od svih igraca, da je 5 godina mladji vredeo bi 20m
S

Seca li se ko

pre 7 meseci

Seca li se ko igraca Misdongard Betolingar? E to nam je ovaj Ndiaye. Pozdrav!
C

Comi81

pre 7 meseci

S tim što je Miznogard došao za džabe a mi smo za ovog dali4+1 milion ,mada bih se zakleo da se Terzić bar pola ugradio...

radonjica

pre 7 meseci

Igrao dugo u Metalcu...
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Što se tiče rezultata 👍, što se tiče igre 🤐. Ova utakmica sa Jang Bojsima može da bude prekretnica ili da nam da vetar u ledja da krenemo da igramo fudbal, ili da nas još više zakopa. Ovo sada je katastrofa.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

70-tih godina prošlog veka USA su imale čuvenog ŠERIFA MEKLAUDA (glumac: Denis Viver), Moldavija ima svog ŠERIFA - F.C. ŠERIF ,,,Dodž Siti je imao svog šerifa Vajat Erpa, a Zvezda ima Terzićevog ŠERIFA izvesnog NDIJAE PLAĆENOG 4.000.000,00 evra (četri miliona evra) , dakle najskupljeg šerifa u istoriji svih šerifa , koji će teško dati neki gol i na zagrevanju. Naravno trener mora da forsira preskupi vic od centarfora svog bosa (kako ga On inače oslovljava), bez obira što ovaj Šerif ne bi bio pojačanje ni u Javoru ili Napredku.....izgleda da je dosad neponovljivi i nezaboravni Kulibali dobio dostojnog naslednika. NEGO ,,, da čujemo sada kontrakomentare čuvenog "u inat dušmanima " i ostalih čuvara lika i dela svog voljenog šefa,,,, samo nemojte molim vas ono LAŽNI ZVEZDAŠ, TROJANSKI GROBAR, UBAČENI ŠPIJUN,,,ITDDDD. to već znamo , ako ima nešto drugo ,,,,ajd' sad da vidimo šta ste novo smislili.
K

Kukaju u zlatnoj eri

pre 7 meseci

Treba ipak biti zadovoljan, jer, ovo će biti zlatno doba kad ulete sad sankcije Srbiji i izbacivanje iz Evrope i Super lige, i tako te stvari koje kad-tad nam slede, zašto ljudi prosto ne uživate u ovim danima slave dok traju nego non-stop mračite.
i

iz sljivika

pre 7 meseci

Svi koji su došli letos do sada su shvatili u kakvu ligu su došli i smorili se. Tu treba pridodati kombinovanje sastava u LŠ i bacanje na klupu nekih igrača koje su i doveli na taj mamac(pre svih Kraso i Olainka), što je kod njih izazvalo nezadovoljstvo i tihi bunt, apatiju. Da se razumemo, nama treba jaka liga od maksimum deset klubova sa kvalitetnim terenima, onda je već druga priča. Ovako stranac koji nije odrastao na našim livadama teško može da bude zadovoljan svojim dolaskom u Srbiju kada se pojavi u Surdulici, Lučanima... Mislim da FSS mora početi da radi profesionalno svoj posao a ne da bude crveni krst svakom ko poželi da ima klub u saveznom rangu.
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Ako, uništili su Čačak, Užice, Šabac... Sad pikajte loptu tamo gde si već rekao...
d

darkok

pre 7 meseci

haha nikad jača zvezda😜🤣🤣🤣
C

Czz

pre 7 meseci

@janeznam aj molim te jedan jedini, ne toliko koliko si naveo nego jedan jedini njegov dobar danas mi navedi. 5 pouta po zemlji ni jedna nije stigla, 10 izblokiranih, 5 ubacenih horora i mozda 1 solidan a naseg igraca ni blizu. Inace, on je taj koji pronalazi igrace centarsutevima a ne da igraci trce po kaznenom trazeci njegove lopte
K

Kossta

pre 7 meseci

90% grobara komentarise kao da su navijaci Zvezde, mi bez stita komsije pobedjujemo...
R

Realnost

pre 7 meseci

Grobari su pokazali ko su i šta su,a ako je vama do spuštanja grobara ovde i prepucavanja oko ove smešne utakmice onda vama svaka čast.
7

7

pre 7 meseci

Svako ke je protiv terzica - je grobar sto znaci da jedno 70% srbije navija za partizan prvi put od osnivanja oba kluba sto bi bio rezultat katastrofalnog rada uprave zvezde ?
3

39392292929

pre 7 meseci

Ima ovde nekih koji duže pamtimo od mesec dana, koliko ste samo pobeda dobili na račun sudija, izmišljenih penala na 18 metara, nesviranih ofsajda, produžetaka od 10 minuta... Podsetiću te da ste bili svetski prvaci u broju dosuđenih penala... Licimerno je da miljenica njegovog duha, sudijske organizacije i FSS-a priča o sudijama...
D

Delijaaaaaaaaaa

pre 7 meseci

Pravicemo Kataija od blata.
m

micas

pre 7 meseci

Jedino da mu kafu skuvamo na centar koliko je pokretljiv..
V

Viki Miljković

pre 7 meseci

Pravićemo Miloša Milojevića od blata!
L

Lijo

pre 7 meseci

Nikad nedorastao trenerskom pozivu
j

jPK

pre 7 meseci

Kraso, Ndiaye, Mitrovic-Mouče, Ruiz, Tomane
z

zaxxoo

pre 7 meseci

Grobarima nije jasno kako to Zvezda pobedi bez bar 2 penala, a partizan bez 2-3 penala u sufijsko. vremenu ne moze ni nerjeseno.
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Opismeni se, čoveče....
r

rnduljo bre

pre 7 meseci

Kakva igra, kakav tim, definitivno nikad silnija Zvezda. E kako je uprava opsednuta Afrikancima umesto da kao sredinom 90-ih kad su bile sankcije da budu samo domaći igrači, da igraju godinama i može biti samo bolje, gore od ovih 7 godina ne može, gledajući odnos uloženog novca a i ne moramo stalno biti prvi i igrati LŠ jer naši klubovi i ne mogu igrati LŠ već samo biti puki, tužni i nesrećni učesnik.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Posle fiorentine: neka nas se evropa ponovi plasi! Sada: zabrinjavajuce!😂😂😂😂 srpski bayern😂😂😂😂
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Stankovic i Milojevic su se sprdali u ovoj ligi sa mnogo slabijim timom po mnogima, ovaj Baharov je navodno mnogo jaci, a igra je vrlo losa. Da li domaci treneri mnogo bolje razumeju nasu ligu, ili Bahar jednostavno nije neki trener, to cemo videti u nastavku sezone.
M

Mokijano

pre 7 meseci

Ako je cena raspad kompletnog sistema trebalo bi da budemo srećni da je platimo. Ukoliko se nastavi ova samovolja likova koji nisi dorasli ni vodjenju države a samim tim ni ostalih segmenata društva, sve će nestati, sve...

Sakur

pre 7 meseci

Al 3 minuta nadoknade u fazonu sviraj vidis da su stisli ahahahahahahahahhahah
e

ejjj

pre 7 meseci

Zar Radnicki nije filijala???? odlucite se lazovi
I

Institucija

pre 7 meseci

Mijatovica u startnu,i jos da mu vratite 9 uz izvinjene.
j

jako ocigledno

pre 7 meseci

Ma Stankela mister je kriv, jel tako licemercine?
p

paaaaa

pre 7 meseci

Ako ti nije bilo dovoljno u zvezdi , pokazao je u Italiji kakva je trenercina....
г

главати

pre 7 meseci

Помамио си се главати.
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Da. Stankela je kriv. Tri puta ispadao u kvalifikacijama za LŠ , Izbio nam bar 60 miliona evra.
H

Herakle

pre 7 meseci

Entuzijazam oko tima nula. Nigde navijaca, izgubila se draz , tim nema identitet i igrace za koje bi se vezali navijaci. Uz to igra losa, nema energije i zara. Nadam se da ce ove godine liga konacno biti zanimljiva.
S

Surdulica

pre 7 meseci

Sve ok, a ko je lud da gleda ovakav fudbal za 3,5 soma dinara na Jang Bojs. Tiha jeza...
D

Delije VP

pre 7 meseci

Katai utakmice ovakvog tipa resava u prvom poluvremenu
R

Rekli ljudi

pre 7 meseci

Ovo je bila maskirovka, ide uskoro kotao.
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Ti li si ukrajinski partizan?
p

poseta

pre 7 meseci

Losa zvezda veceras.ako je bilo 7000 gledalaca veceras onda je u subotici bilo 4777😃nije bilo vise od 5000 gledalaca.mora zvezda mnogo bolje.
g

ghost11

pre 7 meseci

Jedva smo izvukli 3 boda, ovo je očaj

VecaBg1971

pre 7 meseci

Ortak moj dao 30+ hiljada za godisnju za zapad, jos sa popustom....sto Deki brate
c

cjepka123

pre 7 meseci

Šta smo se složili na početku i pobeda uz lepršavu igru? Složili smo se da nećemo pljuvati kad se upadne u krizu.Tako da, yb dobijamo i sve ok.Ovaj tim je pravljen da ubija iz kontre na brzinu, a ne da probija bunker, biće to sve ok, samo strpljenje.
N

Nekac035

pre 7 meseci

I opet uprava je kriva za ovo. Znaci doveli su trenera koji je prosao pripreme sa jednim timom. Gde je Mijatovic bio odlican. E onda su prodali Erakovica i time uneli pometnju u zadnju liniju. I pre par dana doveli Hvana, ovog napadaca, odbranu… i ovi sto su vec prosli pripreme i bili dobri idu na klupu da bi ovi odma igrali. To sve utice na ekipu. Jos ako se zakasni sa platom. To sve izgleda ovako kako izgleda. Daleko je titula ovakvom igrom, zalaganjem itd. A bodovi u LS jaooo tesko nama. Valjda ce nesto da se promeni za par dana i nadamo se pobedi protiv bojsa.
0

058

pre 7 meseci

Iz tvog komentara zaključujem da trener ne sastavlja ekipu za utakmicu ako je jedna ekipa na pripremama bila extra zašto moraju igrati oni koji tek dolaze u tim daš im vremena da se uigraju pa onda na teren.Što znači ili je Bahar samo figura ili je puko od čvaraka i rakije treće nema.

VecaBg1971

pre 7 meseci

Ovo je postala kazna za oci...tuga od fudbala
У

Урке

pre 7 meseci

Ужас један, Митровић нула а увек почиње, Лучић не знам шта дечко ради? Мијаиловић бек, колико пута је центрирао, већа опасност за Звезду да се не направи контра, него за Раднички. Красо не знам шта се дешава. Олањинка (извињавам се ако се тако не пише) се барем дечко бори. Хванг добар, види се да зна. Утакмица сама по себи је изгледала као да Звезда игра ко зна с ким (уз сво дужно поштовање Радничком), скоро па егал. Не знам, по мени лично, потребна је једна добра утакмица да растуре, па ће бити боље после тога. Ево им прилика у среду, па да видимо. На крају, и Манчестер изгуби данас (друга заредом), тако да може сваком да се деси
F

FK Zamunda

pre 7 meseci

Koliko skupih stranaca na jednom mestu. Dajte sansu nasoj deci.
t

ta deca

pre 7 meseci

Da imaju kvalitet da nose tim , sigurno bi igrali.... Pustite me vise tih prica sa decom. Ako je dobar sigurno ce igrati...
B

Baxter88

pre 7 meseci

Koja bre nasa deca, Mitrovic a pogotovo Lucic su evo vec 4. utakmica ubedljivo najgori na terenu! Deca su za Cuku i Javor, Zvezdi trebaju gotovi igraci a ne ovo!

Gosthjk

pre 7 meseci

Prvo, sram bilo sve koji zvizde! Sram bilo sve koji su horski zvizdali Endijaeu kad je imao onaj jedan sut! Sta ste bre vi? Cija publika, Partizanova? Je l' za Partizan navijate pa zvizdite? Nasoj ekipi, nasim momcima, uvek podrska! Pa makar i najgori bili! Sram vas bilo! Sta ste ocekivali, da cemo sve da mlatimo sa po 5:0? Pa naravno da ce svi da stanu u bunker, naravno da ce zbog toga da bude losija igra. Zato ste pljuvali Miloja, zato ste pljuvali Stankovica, zato ste pljuvali Milojevica. Da li shvatate da nije do njih, nego do toga sto se svi nabiju u svoj sesnaesterac kad igraju protiv nas, i da tu igre i lepote nema! Bravo momci za pobedu, sad da pobedimo Jang Bojs, makar i sa 1:0
s

steffan223

pre 7 meseci

Istina i m.sity se nabio u šesnaesterac...ali ne svoj..toliko..
ć

ćopa

pre 7 meseci

Pa nabili ste se i vi bili protiv Sitija pa oni dadoše 3 gola za poluvreme.Nema dvostrukih aršina.
4

474747

pre 7 meseci

Pa Terza rece da smo prerasli nasu ligu,a sto se tice bunkera kako je bilo Sitiyu protiv Zvezdinog bunkera
p

pa1

pre 7 meseci

Ova publika i ne zna ništa drugo nego da zviždi i pljuje. Nemaju navijačko vaspitanje, nemaju osećaj za klub. Uvek i samo podrška timu. To je Zvezdaški!!!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Pljuvali smo šampione Evrope što ne bi i ove kad loše igraju. Protiv Grashopersa su bukvalno bili ispljuvano jer se tad moralo izaći kroz tunel na severnoj tribine ne kroz ovaj sad podrum.
L

LaNIKO94

pre 7 meseci

Da sam gledao utakmicu na TV umesto na stadionu, ili bih zaspao od dosade ili promenio kanal. Ovo je bilo bas mucno za ispratiti do kraja ...
D

Dragan Z.

pre 7 meseci

Kakva sreca da je Barak insistirao a Marin nasao nacin da dovede Ndajia i Hvana, uz veliki angazman dr Madjije koji je obezbedio jos 9 milona evra samo za obestecenja ovih neverovatnih fudbalera. Ndajie ima tako dobar prijem lopte, koja se najcesce od njega odbija kao od drveta, tako lako ulazi u sanse i jos lakse ih realizuje da ce se sigurno upisati u listu strelaca domaceg prvenstva - ako ne ove jeseni onda kad dodje Zvezdino prolece sigurno. Sa pravom je to najskuplje placeni centarfor ikada u Srbiji. Sta tek reci za Hvana - pouzdano predaje loptu najblizem svom igracu, tehnika na nivou Pisija a driblinzi poput Deje Genija. Posto poput Jojica u Partizanu onomad izvodi sve slobodne udarce i sve kornere na kojoj god strani to bilo, smem da se kladim da ce upisati i neku asistenciju kojom ce sa pravdati taj transfer kao uspesan. Samo strpljivo! Kada Zvezda bude prodavala svoja dva najskuplja pojacanja ikada ostvarice takav priliv deviza da ce pasti kurs evra u odnosu na dinar.
Д

Дејв Франкфурт

pre 7 meseci

Овако: селекција играча-појачања је урађена катастрофално, у смислу разноликости. То јест, Звезда људи нема ниједног играча преко 188 цм, нити једног! Ми смо после корнера и убацивања са стране из игре или после прекида БЕЗОПАСНИ! И како неко данас написа, не може се против бункера и затвореног блока играти са овом тактиком, или да ти Мијаиловић са бока центрира и шеснаестерац где нема никог да скочи. За нашу лигу је морао један Павков, и један Катаи или Канга да реши потезом. Ово млаћење празне воде не иде, осим ако се противник не отвори, а наши тренери колико били лимитирани фудбалским знањем, толико знају, да против Звезда само треба стати у блок и држати до краја. Лоша селекција!!
Đ

Đeneral Draža

pre 7 meseci

Jedino dobro iz ovoga su tri boda, ostalo jadno. Gde nestade, tempo, presing, brza krila? Vreme je da neko upita Baraka šta se dešava, u čemu je problem. Može forma da bude u padu, ali borbenost i trčanje ne može ispariti odjednom. Biće tu još puno problema dok se to ne rešu unutar svlačionice.
A

Au brale

pre 7 meseci

Čiča Draža s petokrakom. Ovakvi mozgovi nisu istine.
D

Djape NBG

pre 7 meseci

Mijajlović ne može igrati bočnog štopera u taktici sa tri zadnja štopera, jer nema blage veze sa centaršutevima! Takođe ne može igrati ni jedan od Afrikanaca, jer oni nemanju kvalitet ni za SLS, a kamoli za Ligu Šampiona!
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

A što se javlja toliko rasista s druge strane brda?
n

nezvani gost

pre 7 meseci

Je li sad svima jasno zašto su odgodili utakmicu sa TSC-om i priredili onu lakrdiju sa sudijom Jovanovićem da ne bi igrali derbi u ovakvom stanju. Nadaju se da će nešto promeniti za par meseci. Najgore je što većina i sad misli da zvezda ima dobar tim, ko što reče doktor, pola tima za lige petice. Najgore je što nisu bolji od raspalog Partizana.
B

Baxter88

pre 7 meseci

Istina je da ovo ne lici ni na sta al je cinjenica da ce za mesec sve da legne i da Zvezda ima jedno 3x jaci tim od bilo koga iz lige! Pozdrav
Z

Zvzdle

pre 7 meseci

Sada je bar svima jasan razlog zašto smo pobegli od utakmice sa partizanom
E

Ejjj

pre 7 meseci

Borjan kriv??? Gde su sad oni lazovi sto su pricali lazi ???
D

Daj faul

pre 7 meseci

Jok nego sam ja direktan krivac za golove iz kornera protiv Omonije i Cuke, za smesne golove protiv Serifa i Makabija, bas kada je bilo najvaznije!
G

Gost1234

pre 7 meseci

Ovo sad je već stvarno zabrinjavajuće... Ne ličimo ni na šta bukvalno. Realno sa ovakvim ulaganjima u trenera i igrače bi trebali da gazimo domaću ligu sa 3 do 5 golova po meču. I što je još važnije kvalitet igre bi morao da bude na daleko višem nivou od ovoga što gledamo. Ovo je bedno i jadno..............
S

Stančiu, Kipčiu, Keseru

pre 7 meseci

U stvari, veći deo tih ulaganja došao je poslednjeg dana prelaznog roka, kad je bilo jasno da nam je ekipa deficitarna na više mesta, i to u vidu paničnih kupovina dvojice igrača, od kojih jedan već liči na novog Kulibalija, samo mnogo skupljeg. Videli su Turci da nam je frka, pa su nam zavalili prosečnog centarfora za velike pare! Ostale smo doveli uglavnom za dž, bez obeštećenja, kao i obično, za Tvorzinog vakta i opet sastavili neuravnotežen tim. Desnog beka nemamo uopšte, kao ni zamenu za levog beka koji je kod nas 100 godina, a za ove naše napadače Mrđa i Dauda su Haland i Alvarez.
s

sale1

pre 7 meseci

Uzasna igra ,ali uzasna.Da li pojedini fudbaleri namerno buse kolege ??????
7

7000

pre 7 meseci

Ako je bilo 7000 -onda je bilo u subotici 4800 gledalaca😃,nije bilo ni 4500 na marakani.losa zvezda danas.
G

Guest

pre 7 meseci

Igrači su malo u grču, mislim da će biti dobro protiv Young boysa. Teško je igrati protiv Radničkog koji se brani čitav meč. Nišlije su praktično dobile partizan, da ne beše ono ...
4

474747

pre 7 meseci

Tesko protiv Radnickog brani se citav mec,a kako je bilo Sitiyu kada se Zvezda branila cirav mec,Smesni kometari
H

Hannibal

pre 7 meseci

A sada ću reći ono što svi mislimo, a ne smemo da izgovorimo zastrašeni armijom botova vladajućih struktura u našoj zemlji: ova Zvezda je nešto ubedljivo najgore što se desilo našem fudbalu u poslednjih deset godina! Barak Bahar je silovito vodi u propast i samo slepi i ignoranti to ne vide! Ništa ovde ne valja, od postavke igre, uvežbanih (robotskih) akcija, MINIMUMA improvizacije (a talenta u timu ima), do očajne selekcije igrača. Kanga je, uz sve nedostatke, mnogo bolji plejmejker od Stamenića, Hvana i Kangve ZAJEDNO, a šta god mislili o Šilji Pešiću i Pavkovu - oni su makar postizali golove! Bukari je inferioran u odnosu na Bena iz najboljih dana, bez obzira na brzinu, a tandem Olajinka/Kraso ne pokazuje kvalitet ni za našu prvu ligu! Odvratan, nazadan fudbal, blago Borjanu što je na vreme otišao i ne učestvuje u ovom brukanju!
o

omg

pre 7 meseci

veze ti nemas...
M

MilojkoNr1

pre 7 meseci

Jel vam sad jasno zasto ste kukali da se odlozi derbi, prvo TSC pa onda mi, pa sad bi zaostajali 10tak bodova za prvim/drugim.
s

serMudro

pre 7 meseci

Gde su sada oni ljubitelji lika i dela “pojačanja” iz Afrike, da pričaju o njihovim sposobnostima?! Svi su se obezbedili astronomskim ugovorima (za afričke prilike) i baš njih briga za Zvezdu! Gde im je borbenost, zalaganje, duel igra, prodori?! Što će sada da izmisli doctor virtuelne ekonomije, kao razlog njihovog minornog učinka?! Sa njima u timu pretrpećemo debakl od Jang Bojsa u Beogradu!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Krenulo je prodajom Erakovića. Nastavilo se rasturanjem tandema Kraso-Olajinka. I od tada dosta pogrešnih poteza. Dovođenje Endiaja koji je za sada pokazao da ume da se okrene leđima ka golu, zagradi loptu i iznudi faul. I to je to. Reakcija Ivanića, nakon njegovog promašaja protiv Čukaričkog sve govori. A Ivanić je vrlo smiren igrač. Nisu jedan, dvojica ili trojica igrača pala u formi, nego svi. Stamenić je na početku pokazao baš onako lucidan pristup igri, tip igrača za kojeg se ranije govorilo da igra "na vic". Ugasio se. Bukari se ne vidi, Mitrović pogubljen trči u prazno. Lučić ušao, kao da nije. Nije se video. Mijailovića stalno šeta po pozicijama i nikako da ga ostavi na jednom mestu. Điga korektan, Drago isto iako deluje da je izgubio onaj elan koji mu se vratio na početku priprema. Barak kao da ne može da nađe tim. Deluje da luta, mada je opet na poluvremenu izveo igrače koji su najmanje doprineli. Znači vidi šta ne štima na terenu. Ne znam. Nerealni ljudi i dalje pričaju o YB, ja sam još posle Čuke napisao koga više briga za LŠ, titula nam je pod velikim znakom pitanja.
G

Gost45

pre 7 meseci

Za terziceve botine,bolje da se ne javljate jer treba da zivite sami sa sobom i ovom sramotom! Meni je bitna pobeda,nije bitno kojim rezultatom. Ali,ovo je takva sramota i bruka da ja ne mogu biti pametan,ko je doveo ovu prevaru od "trenera"? Ko je doveo ove sramote od nazovi "igraca"? Cesto sam kritikovao navodnog "mistera" gradjevinara ali da je on imao ovu ekipu protiv makabija,pregazio bi ih,nebi ostali ni dugmici! Ovo je sramota! Toliko da nisam mogao da gledam jer mi je pritisak u orbiti zemlje od "trenera" i njegovih zamisli! Ostajem uz Zvezdu kao i uvek,ali sada samo gledam rezultate jer ne zelim da gubim zivce gledajuci ovu bruku i sramotu! Sad kad krenu botine sa objasnjenjima kako sam ja grobar ili sta god vec! Bahara poslati u 3 lepe "nove godine" sto dalje od nas,dok jos nije ama bas sve upropastio!
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Nismo dobri al' smo zato loši. Propali smo kao žeton. Ovo nije ni Z od Zvezde sa pripremnih utakmica. Šta se dešava, pitaj Boga. Neverovatno je da je ovoliki pad u igri i energiji. Mi umesto da igramo sve bolje i bolje kako vreme prolazi, a mi iz utakmice u utakmicu sve lošiji i lošiji. Nadam se da ćemo odigrati najbolje kada to bude najpotrebnije, a to je sledeća utakmica u ligi šampiona.
L

LJUDI STA VAM JE

pre 7 meseci

OVO JE SAMO ODRADJIVANJE POSLA, protiv YB ce da vidite kako kida nasa ZVEZDA, BAHAR sakrio adute.
d

dosada

pre 7 meseci

Gledajući utakmicu smorio sam se ko Kraso... Protiv ovako limitiranog tima da ne može stopostotna šansa da se napravi, da nema ideje u igri. Pripreme i ovo nebo i zemlja. Počinjem da sumnjam da Bahar ne može sa ovim igračima da napravi dobar odnos, da nešto debelo ne štima u svlačionici.
s

svasta

pre 7 meseci

Kraso sve šanse napravio.Posle zamenjen.
N

News

pre 7 meseci

Nikad skuplja Zvezda ne moze nikog da pobedi. Sreca pa mediji stite igrace
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Nije mi jasno sta se desilo sa igrom Zvezde iz pripremnog perioda. Kako vrijeme odmice mi smo sve neuigraniji i nesihronizovaniji u gradnji igre, umjesto da bude suprotno. Od one tecne, konkretne i brze igre, mi smo krenuli da muljamo i davimo loptu sa hiljadu beskorisnih dodira, koja po obicaju na kraju zavrsavaju u nogama protivnika. Naprosto neshvatljivo...i kao da smo sa novim pojacanjima nazadovali i pogubili konce igre...ili naprosto fali jos vremena da se uigraju. Sve u svemu lose stojimo i trenutno izgledamo.

AvantiStellaRossa

pre 7 meseci

Sta se desava ovo??? Kako smo lepo krenuli sezonu i letnji pripremni period, sta se odjednom desilo da ovako krenu lose da igraju u kontinuitetu?
S

Sekcija Lajkovac

pre 7 meseci

Niko ne pise o sramotnoj poseti na Marakani! Bilo je oko 5000 gledalaca! Zato ce svi da pohrle na ligu sampiona!
i

iz sljivika

pre 7 meseci

Kakav je protivnik poseta je odlična.
T

Tifo info

pre 7 meseci

Tako je oduvek, bitno je s kim igra klub i nema vernosti ako nema šampionizma. Ti si deo te mase, ianče bi bio navijač Kolubare i čupao uši navijačima razmaženog derišta koje voliš.
A

Ab

pre 7 meseci

Ništa ti ovo ne valja, Bahare... Nećeš ti još dugo...
Z

Zaim

pre 7 meseci

Koreanac i Olainka,svaka casst za borbe ost,mada i Endia nije lose odigrao.Ostali suvi prosek.Lucic i Mitrovic,dovidjenja.
Z

Zaim

pre 7 meseci

Koreanac i Olainka,svaka casst za borbe ost,mada i Endia nije lose odigrao.Ostali suvi prosek.Lucic i Mitrovic,dovidjenja.
d

deki maky

pre 7 meseci

Zabrinjava jako losa igra i oad forme vec duze od mesec dana. Igraci vise ne znaju ni sta igraju,koju poziciju,velika rupa pozadi posebno po bokovima,Kraso bukvalno seta covek po terenu vec mesec,ni Olajinka ne blista... O Serifu da ne pricamo,promasaj u stilu Dionija ali nista novo od Drkeele i dr.,ne umeju ljudi da pogode pojacanje i to je. Posle Jng boysa ako Albahari je uzme bar bod,treba da ide,nista ovo je valja ,igra ko Piksi jedna formacija 3 godine bez plana.
Z

Zvezdas...

pre 7 meseci

Bahar da je Srbin vec bi bio bivsi... Ovo je put u propast.
4

474747

pre 7 meseci

Bahar ostaje dokle hoce,jer ima cvrs ugovor a on je dosao u CZ zbog para,tako da za raskid ZVEZDA nema para
ц

цане

pre 7 meseci

Миа калифа бали је некако успео да метне гол, а овај нјаје ни близу... Страховито !!!
у

ултраш

pre 7 meseci

Лајпциг Звезда биће 4 о.Тарзићу одлази
z

zvezdas vr

pre 7 meseci

Ispstavilo se tacnim da dovodjenjem serifa izgubljena formacija sa krasoom i olainkom napred,napadac je bio potreba ali ispostavilo se kao teret.
R

Rider gost

pre 7 meseci

Auuu koliko patimo u igri da boli,sad se saltam na kosarku i vidjeh Dalibora Ilica,kakav raspad sistema u oba kluba
C

Czz

pre 7 meseci

Mijailovic i Ndiaje- 2 igraca vise za protivnika. Ovaj prvi centarsutom ne moze ni 16 da pogodi, ako ga ne izblokiraju. Razlika izmedju njega i Gobelje je sto je Gobelja borbeniji. ovaj drugi od orjentacije u prostoru pa sve do zavrsnice blagi uzas !
j

janeznam

pre 7 meseci

koju si ti utakmicu gledao. Mijailovic je ubacio makar 7, 8 odlicnih centarsuteva. To sto ovi nasi panjevi u 16-tercu ne umiju da se postave je druga stvar....
a

aijao

pre 7 meseci

Nije lako Darjanu posle ovakve lakrdije pisati ozbiljan tekst.
E

Ejjj

pre 7 meseci

Ako je igra gora nego kod Milosa a Milos je pobedjivao I sa kombinovanim timom, a nije imao ni jedan poraz I ako bodovi nisu nam trebali, onda sta mi tacno pokusavamo sa njim?
I

Iz sljivika

pre 7 meseci

ja sam najsrecniji, moj zadatak je ispunjen ,zvezda se raspada od odlaska stankovica

Kalčopolista®

pre 7 meseci

Ako se neko pitao zasto je derbi odlozen na silu za decembar umesto da se igra u cetvrtak ili petak, veceras je dobio odgovor! Ova raspustena banda skupocenih igraca je bila zrela za 3 komada od Partizana u ovom momentu! Ovo je jadno, bedno i cemerno!!!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Pa jedino da dobijete tri penala.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Jer Partizan je STA tacno, pa bi nam dao 3 komada!? Zemljace izgiboste od prelaza, kome cete vi da date lagano tri komada…
O

OPET TI

pre 7 meseci

A da pustili te za vikend.
M

Maaaa da

pre 7 meseci

Vi ste zreli bili za 5 poraza gde su vas sufije vadile, druze nemoj ove alibi price da pricas.Do 80 minuta gubite 2:0,i mosteriozno pobefjujete,naravno uz po 2 penala.
T

Tvorzan

pre 7 meseci

Leči se, bolesniku
g

glok

pre 7 meseci

Da nisam gledao partizan,pa mozda bih ti poverovao,ali mozda.Ekipa koja je trebala od Sabaha da ispadne,od smesnog Norda 6 primila.U domacem prvenstvu pobedjuje na sudije,da ih nema,ekipa bi bila na 4-5 poraza.Politicki i vestacki vas odrzavaju!
G

Gost "

pre 7 meseci

Pratiš ŠAMIPIONA !!! Tako treba...
M

Mop

pre 7 meseci

Buraz pusti. 200 komentara ce biti na sve vesti o Partizanu. Kao i inace ali pusti to. Da komentarisemo Partizan. Za njega navijamo. Od gluposti mozak boli. Pozdrav. Ovo je stvarno ludilo. I mene nervira ali sta tu mozes.
M

Mihha

pre 7 meseci

Grobarima nije jasno kako to Zvezda pobedi bez bar 2 penala, a partizan bez 2-3 penala u sufijsko. vremenu ne moze ni nerjeseno.
M

Mop

pre 7 meseci

Vama ni dva nisu radila u derbiju
м

моп главати

pre 7 meseci

Бураз хахахахах
8

818181

pre 7 meseci

sta je ovo sto smo igrali bez sanse drugo poluvreme, blagi uzas.. u leru smo igrali sramotno gora igra dugo nije bila..
n

nista

pre 7 meseci

Tu nije bilo i leru cak sta vise bilo je na maks maksova a to je trenutno maks bakaroviceve zlezde
T

Titel

pre 7 meseci

Ovaj dobio onaj pripremni turnir od tad ništa, ovakvom igrom zgaziće ih YB. i da Stamenić je presmešan
7

777

pre 7 meseci

Jel ponovo kriv Borjan? Jel kriv Stankovic? Pesic? muceni gobeljic? licemercine javite se
D

Daj faul

pre 7 meseci

Da smesni su svi redom ti koje si nabrojao! S njima smo ispadali od Serifa, Omonije, Makabija…
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Da je Pešić dao 50 golova i 30 asistencija ja bih ponovo bio za to da ode. Jer je baraba. Možda nove generacije ne znaju to, jer nije imao ko da ih nauči, nije samo igrati za Zvezdu. Već je i predstavljati na terenu i van njega.
4

474747

pre 7 meseci

ne kriv je Vasiljko
O

Odlazi Covicu i Terzicu

pre 7 meseci

Danasnjim saopstenjem da je Telekom otkupljivao sezonske karte od Covica i delio simpatizerima SNS, dotakli smo dno ! Crno nam se pise u fudbalu a Bogami i kosarci !
a

ajde pali

pre 7 meseci

Koji saopstenjem? to je vasa navijacka izmizljotina
V

Vlado909

pre 7 meseci

Kad vidis grobare kolika ih je panika uhvatila zbog Covice i Terze, znas da rade dobar posao. A ti partizanovac tjeraj svog Vezuru i Ostoju ako ih mognes otjerati, a tesko boga mi... A ja kao delija tvog Vezuru zelim da jos dugo dugo vodi partizan i Duljaj naravno...
E

Ejjj

pre 7 meseci

Ako je igra gora nego kod Milosa a Milos je pobedjivao I sa kombinovanim timom, a nije imao ni jedan poraz I ako bodovi nisu nam trebali, onda sta mi tacno pokusavamo sa njim?
n

nemanja1512

pre 7 meseci

hvang se vidi da zna i da je klasa bice jos bolji,ostali stranci tuga igrac koji je placen 4 milke mora da pravi razliku.
D

Drvo

pre 7 meseci

Djiga fenomenalan.
H

Holse

pre 7 meseci

Bahar,sto pre da ode inace crno nam se pise
g

gost1978

pre 7 meseci

kidate, steta sto je partizan pobegao sa derbija