Komentari na vest

ZVEZDA – TIM ZA DERBI: Srnić ozbiljna opcija za startera, Stanković seče u toku noći

S

Sasa 79

pre oko 2 godine

J...... vas Srnic, i onga ko ga dovede, i onoga ko da sravlja u tim....

Norwegianviking

pre oko 2 godine

kao svaki derbi 1-1 nema veze dal ce messi ili cr7 da igraju, uvek 1-1
S

Sloga 1983

pre oko 2 godine

Katai rešava derbi,živi bili pa videli !
G

Gott

pre oko 2 godine

Mister planira na nulu do 85 a onda ce da napadne i kao borili smo se dali sve od sebe. Igracima svaka cast blabla. Alo bre, 2 da im damo do 20 minuta ili gubimo sve danas.
M

Mk

pre oko 2 godine

Samo napadati zvezdinu desnu stranu gde su Picini, Erakovic, Srnic i Katai posto su svi slabi defanzivci, Menig i Rikardo da kombinuju na toj strani i da direktno napadaju i kidišu na njih kada god se otvori mogucnost
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Hahahahaha.... Slusaj ovog "vrhunskog strucnjaka"! 😄 Bolje gledaj vase slabe strane, uneredio bi se od spoznaje! 'Ajde, bas bih voleo da napadate preko te strane, pa da vidia koliko si sam sebe polio.

ivan2nina@gmail.com

pre oko 2 godine

Odvalili ste nas preko te strane🤣🤣🤣
M

Milorad Lajkovac

pre oko 2 godine

Sta se lozite kada se jos od jula prosle godine zna da ce Partizan biti sampion. Celi Beograd je to pricao. Ove sezone Partizan a sledece Zvezda jer se najvise njenom zaslugom i doslo u situaciju da se ima direktno mesto u LS i jedan u kvalifikacijama. Zvezda ce sledece sezone u kupu Seje Kalaca iliti konferenciji ne samo odbraniti bodove od rpe pet sezona vec ce ih jos dobiti,tako da ce se sa trenutno 35-og mesta popeti na 25-to i time ce ulaskom u LS one tamo sezone biti u trecem ako ne i u drugom sesiru. Zalosno je da pobeda u ovom polupanom takmicenju donosi isto bodova kao pobeda u LE ili jos gore kao pobeda u LS. Neko pobedi Floru a neko Liverpul i pise se isti broj bodova. E zato ce Zvezda dogodine igrati to sabansko takmicenje.
Д

Дејан Галеника

pre oko 2 godine

Па када си знао што ниси ставио кућу и окућницу да ће они бити шампиони него ту сад нешто паметујеш.
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Zvezda je mnogo kvalitetniji tim od Partizana i to je jasno kao dan samo sto to u derbiju nema nikakve veze. Partizan vec godinama unazad igra na istu foru protiv Zvezde i uopsteno.To je ekipa koja uzima igrace koji su brzi.Nebitno je da li znaju nesto ili nemaju nikakvu tehniku kao Lazar Markovic,Asano i kompanija vec je bitno samo da su brzi.I oni Zvezdi naprave problem jer je zvezdina odbrana spora.Dakle,danas ce se sigurno braniti i cekati iz kontre.Zvezda mora da krene napred.Unazad pocevsi od Knezevica,Jankovica,Nece Mihajlovica,Andrije Zivkovica,pa sve do Asana,Meniga,Lazara Markovica. Sve brzi igraci koji sa tehnikom veze nemaju ali eto,pretrce,cak pokusavaju da padaju u sesnaestercu.
D

Dil

pre oko 2 godine

Zvezda ima mnogo kvalitetniji tim ali juce. Pa ako ste kvalitetniji tim i nadmocniji onda valjda morate i da nas naytrcite u svakom derbiju.
L

Ljanmi88

pre oko 2 godine

Ako Ohi bude igrao pre Pavkova necu ni gledati. Pavkov je uvek bio dobar u velikim utakmicama.

Kalčopolista®

pre oko 2 godine

Jbt samozvani stub srBstva a samo 4 Srbina u prvih 11 imaju: Eraku, Rodu, Ivanu i Zikinu Sarenicu ccc
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Tisina, franjevac!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Samo se pitam, koliko će ovih stručnjaka sutra da bude na derbiju!? Ja neću, ali i ne komentarišem sastav, isto tako znam da i 99% vas ovde neće ići.
Г

Грдне ране

pre oko 2 godine

Друг мој, сви што коментаришу не мора да значи да живе близу или ако су даље да имају средства да иду. Значи ако нисмо у могућности доћи, да не коментаришемо на Моцаргспорт? Браво краљу
A

Aleksandarrrrrrrr

pre oko 2 godine

ŠIptar, Hrvat, Balija jesu moja bratija
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Znamo, Grobarcino!
G

Gospodin Chaki

pre oko 2 godine

Biće jako interesantno kada će mediji početi da objavljuju podatak da je u poslednjih 11 večitih derbija od sezone 2017/18 partizan uspeo da pobedi samo 1 (JEDAN), za razliku od Zvezdina 3 (TRI) TRIJUMFA uz 7 remija. Pošto su godinama spinovali o nekoj "dominaciji" partizana u derbijima. A da, Deki vs Stanoje 2-1-0.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ma, trideset godina Zvezda nije pobedila franjevce! Oni vise ne znaju gde udaraju koliko lazu! I to sa koliko samopouzdanja to rade! Paralelni univerzum!
J

Ja se vise nadam da cemo uci sa

pre oko 2 godine

skroz ofanzivnom postavkom. Visoki presing. Katai van. Stankovic desno umesto njega. Sanogo van. Ivanica iza Ohija. Levo ovog novog Svabu. Itd. Kao da je Partizan Milan pa stojimo nazad. Pa protiv Ceha u gostima Partizan kao da je igrao fliper. Sve se odbija. Navaliti na tu zadnju liniju. Inace bolje ne gledati utakmicu

Forzza

pre oko 2 godine

OVAJ STANKOVIĆ DEJAN ĆE NAS UNIŠTITI UVEK SE BOJI U DERBI A ZAOSTAJE ČOVEK 5 BODA. TEREBA NAPASTI SA OHIJA I PAVKOVA
t

tup, tup

pre oko 2 godine

Kao što sam i rekao kada je dolazio Ohi. Neće se naigrati kod naših baletana Ivanića i Kataija. Jednostavno oni trebaju da budu ti asistenti, ali nije čudo, ni Pavkovu nisu bili. Sada se to i vidi golovi Ohia su 90% proizvod asistenata dok je igrao u anorveškoj. Ti kao ekipa igraš moderan fudbal, a bez brzih krila i centaršuteva i špicevi su naravno tupi.
G

Greška

pre oko 2 godine

Greška novinara je što misli da se fudbal igra stalno kao 4-2-3-1, pa kaže “CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Pičini, Etaković, Dragović, Rodić – Sanogo, Srnić – Katai, Kanga, Ivanić – Ohi.” A Ovo je po imenima klasično 4-1-4-1, Borjan – PiĆini, ERaković, Dragović, Rodić – Sanogo- Srnić, Kanga, Ivanić,Katai – Ohi.
P

Polupani

pre oko 2 godine

Gde ti u kartonu zivis...trecerazredni ce veceras da te demantuje.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Oh ne! Tog sam se jedino pribojavao! Srnic nas nasusni, pa sa dva zadnja vezna. Kao protiv Barse da igramo. Sramota ako Srnic opet pocne jednu ovako veliku utakmicu!
0

0211

pre oko 2 godine

Treba napasti onaj polupani trećerazredni klub koji je u rangu Slovana. Stanković ako ih ne napadne i ne dobije, komotno može od ponedeljka da ne dolazi na posao.
+

+8

pre oko 2 godine

Iz kartona slabo vidis...
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Srnić je dobar igrač zadatka, nije sporno da ima mesta za njega, ali nikako ne pre Bena ili čak Filipa Falka. Ohi je tip igrača koji mora da se "hrani" loptama, a to svakako neće činiti Srnić i Sanogo. Uvek sam pre za opciju sa kreativcima, Ohijem kao startnim centarforom i Benom kao drugim napadačem. Uz podršku Kataija i Ivanića, Zvezda će biti opasna u napadu. A na kraju će ionako Pavkov da vadi kestenje iz vatre... :)
M

Milionaa

pre oko 2 godine

Ne mora da znaci da ce biti opasna ako igra sa 5 ofanzivnih veznih igraca.
b

brat101

pre oko 2 godine

braćo pustite brata srndjelića da se bori za svoje ne čujoh nidjo nidje od Vas anu kad trjebaše se s krasnodarcima pančat u facu!
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Ako neko može da mi prevede šta je ovaj napisao bio bi zahvaln.
c

c c c

pre oko 2 godine

Borjan-Picini,Erakovic, Dragovic,Rodic-Sanogo, Kanga, Ivanic, Falko-Katai, Ohi, nametnuti ritam, odmorniji smo,ofanzivno od samog starta i bez kalkulacija
B

Babaroga

pre oko 2 godine

Dobar fudbaler nikakav trener,dovedite trenera vise ovo je cirkus!!!

Сварог

pre oko 2 godine

Za sve one sto su se cudili sta ce nam Ado, evo sad gledajte Srnalda u derbiju i uzivajte.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Srnic se pokazao jako koristan igrac, da odmeni nekog na sredini, da sece napade, prekida, ali... On je sada stariji, sporiji, a nije nikad ni bio ekstra brz, nema kreativnost. A sutra treba pobediti derbi ako se hoce titula. Znaci neki kreativniji igrac. Pre bih stavio Stanica kao prednjeg veznog, Sanoga bih povukao na stopera sa Dragovicem, a Srnica kao zadnjeg veznog. U nekoj od opcija bih ubacio Motiku kao iznenadjenje, jer ga sigurno ne poznaju i nisu ni mogli previse da razmisljaju o njemu. Ali opcija sa Sanogoom i Srnicem je spora i nekreativna.
Ц

Цопе

pre oko 2 godine

Докле ћемо да гледамо мутавог Срнића?!?
B

Boban1

pre oko 2 godine

Neka nam je Bog u pomoći sutra sa ovim “stručnjakom”!!!!!
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Дерби се добија срцем. Ја би ставио и Гобељу.
t

terza magico

pre oko 2 godine

momci, bez sekiracije, neko je već rešio derbi. bi svi se tu ne pitate
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Srnic je dva puta gori igrac od Zdjelara u oba pravca, mozda je jedino brzi, ali to je nebitno na toj poziciji. Pored toga, on nije zadnji vezni i ne ume to da igra. I sta zvezda konkretno sa njim na sredini u tom dvoboju moze da dobije? Jedino crveni karton.
m

moze da dobije

pre oko 2 godine

Jer se jedini igrac iz Zvezde pojavljuje u dubinu i odvlaci 1zadnjeg veznog ali opet to je do coveka koji ima fudbal u.malom prstu vise nego svi mi zajedno u nogama. Ja razumem i postujem pravo na svako misljenje ali ruganje i nipodastanje coveka koji je osvojio prvo mesto u grupnoj fazi lige evrope je smesno. Sta god da Deki izvede, mi smo tu. Podrzavamo i bodrimo do kraja.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Nikad ne izadje na dobro kad se Zvezda prilagodjava drugim ekipama. Treba da igramo u najjacem sastavu. Borjan, Rodic, Dragovic, Erakovic, Picini, Sanogo, Kanga, Katai, Ivanic, Falko, Ohi. Ben i Pavkov mogu oko 60og-70og da udju, Gajic i Krsticic po potrebi oko 80og i jos jedan pri kraju utakmice.
R

Rajko car

pre oko 2 godine

Ovde ako ne bude igrao Pavkov nema nista od pobede u derbiju.Ovaj Ohi bre nema veze da se ne lazemo.Jos Srnic u prvih 11.Znaci pocinjes sa igracem manje.Nadam se da ce vrhunski strucnjak sam otici posle poraza u derbiju da ne gledamo vise njegove trenerske bravure.Povedi i Srnica i Risaira sa sobom posto ne mozes bez njih.
N

Nikola021

pre oko 2 godine

A Pavkova ce sujetni debeljko da uvede 20 min pre kraja pri rezultatu 0:1 ili 0:2..
D

Debeli kokser i sujetni trener

pre oko 2 godine

Platis kartu,pun stadion i onda vidis na terenu Srnica ili Risaira.Ne da necu gledati utakmicu,nego bih promenio kanal i na tv.
l

lelek

pre oko 2 godine

Ajoj molim vas samo ne sa Srnicem ili 3 stopera. Partizan ce do kraja prvenstva mozda jednom kiksnuti, mozda ni toliko. Zvezda mora da pobedi u oba derbija ako misli da uzme titulu, mora da igra napadacki. Ali mogu da se kladim da ce sutra Stankovic cuvati rezultat, bice mu bitno samo da ne izgubi derbi, taj covek nema petlju.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Sve stručnjak do stručnjaka. Jel ste vi profi treneri, koje klubove vodite. Jel vi bolje poznajete Zvezdine igrače od Mistera. Jel ste vi svaki dan sa njima na treningu pa znate kako ko od njih diše. Pustite čoveka neka napravi tim kako misli da je najbolje. A da li je upravu, vedećeno posle utakmice. Meni se prvom ne svidja Zvezdina igra od početka sezone. Ali treba da sačekamo kraj sezone, pa onda da povučemo crtu i da vidimo gde smo, šta smo. Svi odlično znamo da ako se ne pobedi derbi, da je titula izgubljena. Svi smo dobro čuli da je Madjioničar javno na televiziji rekao da odlazi ako se ne osvoji titula ove sezone. Pustite ih da rade, a kada se završi sezona, onda ćemo da ih hvalimo ili napadamo, teramo itd itd. Najveća je Najveća moja Zvezda Crvena, volim je do ludila, zato što sam Delija.
d

don kito puhleone

pre oko 2 godine

sedi brt
u

ugasili smo

pre oko 2 godine

Takvim stavom, derbi je kraj sezone, i šut karta za samozvanog trenera i taktičara mister dunstera.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Joj prijatelju živ bio, nemoj pisati bar ti "Mister", to je toliko smiješno i degutantno.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Don kito. Sedneš mi na ruka munemaj.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ако му је Срнић толико јак на задњем везном нек избаци Санога! Који би то распад система био. Толико о Срнићу.
M

Molim

pre oko 2 godine

Opet se favorizuje raga kataji ako zvezda izgubi derbi. Stankovica odmah otpustiti a kataiju benu kangi rodicu sanogu raskinuti igovore.
R

Ragdar

pre oko 2 godine

Naravno da svako ima svoju teoriju, moja glasi da treba poceti agresivno sa malim Stankovicem prvo poluvreme i da juri na njih, vidi se da je decko ozbiljan trkac kao Bakula samo mi deluje tehnicki mnogo bolji igrac ( taman bi bio bonus a da nismo prodali Degeneka bila bi milina) pa drugo poluvreme ,,nasa igra'', izbacis Stankovica ubacis Pavkova i dovidjenja prijatno.
B

Bonus

pre oko 2 godine

Samo sto bonus mora da odigra celu. Odnosno moras do kraja da imas bar jednog bonusa na terenu.
T

Tuka

pre oko 2 godine

Ovaj Stanković blage veze s mozgom nema. Taman upari nekoliko igrača u sledećojbutakmici ih rasturi. Daje igračima da igraju na kontra stranama i kada kiksiraju krivi su igrači jelte.
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Кад си га чуо да каже да су играчи криви?
g

gost123

pre oko 2 godine

Kakav Srnic ljudi, daj bre sve u napad pa makar i 3 primio sutra se resava titula…daj Pavkova igraj sa 2 napadaca ili sredina Sanogo Kanga a gore kao treci Ben ili Motika. Jel ste ga doveli da sedi na klupi? Iznenadi bre miseve svi u napad od prvog minuta
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Tako je.Od starta igramo sa igracem manje ako stavi Srnica.Igraj bre napadacki od starta na 4,5 komada kao protiv Kairata,Steaue.Jedino tako mozes dobiti derbi i uraditi nesto u prvenstvu.Kakav bre Srnic na zadnjem veznom.Jos Zivkovic,pa da iznenadis i svoj strucni stab.
t

truba

pre oko 2 godine

Sve sve ali Eraković desno, umesto levo a Dragović na kontra strani. Opet će da ga satre u derbiju kao što je i počeo. Motika treba da igra od starta a Srnić na desno krilo. Katai ništa ne zna ni levo a kamoli desno. Iz kornera ni on ni Kanga ne mogu dobaciti loptu do penala a i ako uspeju to su balonke. Jojić je za njih doktor centaršuta iz kornera. I Stanković nikako psihički da pripremi ekipu. Uz to se uzda da će partizan da se brani 90 minuta a upravo će biti suorotno. Pročitajte ovaj komentar sutra oko 20h
k

kazem vam

pre oko 2 godine

Ljudi ja jesam grobar i moj komentar moze biti pristrasan ali Zvezda nije spremna za derbi.Vi na skoro svakoj poziciji imate boljeg ili talentovanijeg igraca ali nema te energije.Ja sam posle Flore i Anortozisa hteo da zaplacem ali sad sve to izgleda mnogo bolje.Nije napad od tada napredovao ali odbrana uz pomoc zadnjih veznih izgleda odlicno i uglavnom igramo na kontre.Vi ste uspavani,jaku utakmicu niste imali od decembra.Da ste igrali ovaj baraz kao mi bolje bi prosli,ovako x2 .Ako gresim sutra se vracam da se izvnim.
G

Gost22

pre oko 2 godine

4domaca igraca u timu....strasno
@

@Gost22

pre oko 2 godine

Sve sami stranci ić. E blago tebi sa takvim mozgom
n

no siki riki

pre oko 2 godine

a kako mislite da se zaustave kontre kad ce oni na to igrati ? ko da hapsi u tim situacijama groblje,kanga ,ivanic?srnic zbog toga mora igrati a time se otvara i bekovima da vise idu napred.

Zelenooki

pre oko 2 godine

Tačno onako kako sam napisao danas u svom komentaru nakon konferencije za štampu. Naš trener se uplašio da ne izgubi derbi, napisao sam da će igrati Srnić i da Ben i Pavkov idu na klupu. Ne bi me čudilo i da Eraković ode na desnog beka a Pankov na štopera i Pićiini na klupu. Gledaćemo jedan dosadan derbi, sa puno prekida. Dve potpuno iste formacije od oba trenera, znači rovovska borba ili šah umesto fudbala. Rezultat 0:0 ili 1:1 ili 1:0 za jedne ili druge. Daj bože da Zvezda pobedi ali ovako postavljeni igrači na terenu i ovakav način igre više će odgovarati Partizanu, naša igra u napadu zavisiće od individualnih poteza Kataia i Ivanića. Jednostavno trener nam se plaši, trebao je da pozove Muslina ili Zengu da mu objasne kako se dobijaju derbiji sa dva špica Pjanović-Drulić, Pantelić-Žigić, Žigić-Purović sutra su to trebali da budu Ohi-Pavkov.
j

jias

pre oko 2 godine

230 pluseva za 10 minuta
s

serMudro

pre oko 2 godine

Da dodam,obožavam Pavkova ali je on igrač ,po mom skromnom mišljenju,za od 60' tu uvek pokazuje zube,kao starter je u 99% sitiacija bled...dakle Ben sa Ohijem u špic do 60',ako nije rešeno Paki ulazi da zakuca ... Mislim da bi ih ova dvojica sa "školovanim" i pametnim kretanjem razbili i držali na njihovoj polovini svo vreme,ako ništa ne bi smeli da nas napadnu jer bi u tom slučaju primali go,slično je pok.Antić sa reprezentacijom igrao,visoko dvojica uigranih,dobri sa strana i ko god se otvori jedna dve situacije primi go...
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Koja ce biti uloga Srnica ako bude igrao, pa nema Partizan vezni red kao Siti, pa da kvari igru, a drugo Partizan ce se braniti i cekati kontru, valjda je cilj da kreira nesto nas vezni red, a ti Srnic nije
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Uloga Srnica ce biti kao i uvek levo ili desno smetalo i igrac manje na terenu.Ali sigurno je on kupio par stanova od trenera investitora kome je to glavno zanimanje,a trenerski posao onako prijateljkski na poziv vrhvnog tatice.Zbog toga je jedan gospodin i trener svetske klase za ovog koksera morao otici.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Znaci, da bi stavio Srnica u tim (sto je glupost sama po sebi) ti pomeras mesto trojici igraca? Ivanic na ide na krilo, Kanga na mesto Ivanica a Katai na desno krilo. Gubis vezu na levoj strani (Rodic-Katai-Ivanic), gubis Kangu u vezi odakle pocinjemo năpăde (ko ce sad to da radi? Srnic?) i pomeras Kataija sa levog na desno krilo. Neka mi neko objasni sta Srnic donosi u igra Zvezde da toliko igra u vaznim utakmicama? Lik nema tehniku, nema sut, nema dribling, nema ni brzinu. Nesto je kao agresivan i puno trci ali je toliko mali i slab da se samo odbija od igraca. Sad ces ti njega da stavis na ove iz Partizana. Kao navijac Zvezde se nadam da cemo da izgubimo 3-0 uz dva njegova autogola da ga vise ne gledamo. Covece, taman izgleda da se otarasimo jednog (Gobeljica nema vise u viziji tima koliko vidim, mada da ga ne prozivam), pojavi se drugi beskorisni lik. Mrs i ti Stankovicu i takvi igraci sa tobom iz Zvezde.
B

Banana bre

pre oko 2 godine

Pravi komentar na koji se nema sta dodati.Isto bih napisao.Jedino bih dodao i to da je sigurno Srnic kupio neki ili nekoliko stanova od naseg trenera,pa sigurno zbog toga igra.Ne vidim zdravu logiku da oteras Petrovica,a onda produzujes ugovor Srnicu i forsiras ga,a dovodis igraca iz Bajerna,a kao mnogo je za Ada ili Banjca jer imas Srnica i Risaira..
C

Coan01

pre oko 2 godine

Borjan-Dragovic-Erakovic-Piccini-Rodic-Kanga-Sanogo-Ivanic-Katai-Ohi-Pavkov,formacija 4-2-3 sa krilima,napasti od starta i ici na brz gol,da podsetim ,,Mistera" da nam od sutrasnje utakmice zavisi da li uzimamo titulu ili cemo u kvalifikacije za konferenciju sa Tre Penne-om i Endorganyjem!
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Ko je drugi bonus u Zvezdi?
T

TNT

pre oko 2 godine

nauči pravila. igra se sa 1 bonus.
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Ili samo jedan bonus igrac igra?
Г

Гишка

pre oko 2 godine

1 игра, а евентуална замена Мотика
R

Radamelo

pre oko 2 godine

Mi mozemo da budemo opasni sa oba boka jedino ako katai i ivanic igraju na suprotnim bokovima odnosno nikako jedan uz drugog.
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Pa ti gledaj u novinama
M

MimiCR7

pre oko 2 godine

Da li će imati prenos na RTS-u? Bilo je najavljivano preko novina? Pozz
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Nece.
G

Gost a domaci

pre oko 2 godine

Bice, tako kazu...
E

Ekos

pre oko 2 godine

hoće sutra malo. i na sbb. misliš da se prenosi inprava kupuju kako ko želi
z

zare 123

pre oko 2 godine

Nema prenosa na rts, rekli su večeras!
N

Nista bolje

pre oko 2 godine

Nemate... Zezam se...neka pobedi fudbal...volim Partizan ,a postujem Zvezdu.
P

Pfc

pre oko 2 godine

Vreme je da ovoj zvezdi da pokazemo gde joj je mjesto to jest drugo
!

!!!

pre oko 2 godine

Vi najbolje znate gde je to drugo mesto godinama !
!

!!!

pre oko 2 godine

Vi najbolje znate gde je to drugo mesto godinama !
1

11 11 12

pre oko 2 godine

Ne toliko dugo koliko vi. 6 god zaredom smo bili sampioni, vi tek 4 i evo, ovde godine padate na kolena😂
D

Dečko

pre oko 2 godine

Pokaži muda i gurni malog Stankovića umesto Srnića ili Motiku
G

Gost a domaci

pre oko 2 godine

Bravo! Ja bi da se pitam obojicu. Sekulu na stopera Stankela i Motika u tim. Borjan,Picini,Drago,Sekula,Roda,Stankela,Kangalu, Mico,Bitanga Ohi,Pavkov
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Са колико младих играча су играли Чеси? И где су били? Искуство испред талента.
G

Goran 233

pre oko 2 godine

Obzirom na kapacitet Dejana Stankovića da mentalno pripremi ekipu za derbi sve igračke prednosti Zvezde padaju u vodu, a Rikardo će dočekati neki kiks Erakovića. 0-1
B

Bera995

pre oko 2 godine

Koje zatisije komsije, usla jeza u kosti da ce te da puknete sutra.
D

Delija RS

pre oko 2 godine

Zavuče ga Kanga sa autokomande kao nekad Robi!
G

Gost a domaci

pre oko 2 godine

Voleo bih da si u pravu ali mislim da ce ga Zdjelar sutra pojesti
B

Bravo

pre oko 2 godine

Šta će on da igra????? Mi znači imamo igrača manje na terenu. Ma on će da ide ko muva bez glave, nije sve u trčanju, ako glava nije sinhronizovana uzalud. Debil koji samo diže ruke jer njegove kretanje niko ne razume i nekapira(jedino mister)
G

Gost123

pre oko 2 godine

Mislim da ga Darjan ubode ovaj put...
r

rsczz

pre oko 2 godine

Da li ce napasti od samog starta ili ce opet defanzivno na Partizan? Bude li ovo drugo onda definitivno treba dovesti novog trenera.
t

tsss

pre oko 2 godine

Ma kakav Srnic, pusti lepo Kangu i Sanogoa napred trio Katai, Ivanic i Ben i u spic Ohi sta komplikujes i branis se kao od njih..
P

Pfc

pre oko 2 godine

Sledeci naziv stadiona crvene zvezde aleksandar vucic
Д

Дејв Франкфурт

pre oko 2 godine

0-0 као врата!!

radetamburic@gmail.com

pre oko 2 godine

Pavkov od prve minute, fino sa dva spica i trpaj.
б

бартендер

pre oko 2 godine

О господе боже и сви свеци, смилујте се, покажите пут нашем тренеру! Буквално Живац, сцена из Кенгура, У НАПАД БРЕ ШТА СТЕ СЕ УС*АЛИ! Срнић, појачана средина… Па ни на тв-у ми дође да вас не гледам!
J

Joey

pre oko 2 godine

Borjan-Radulovic,Sanogo,Dragovic,Rodic-Stankovic,Kanga-Motika,Ivanic,Katai-Ohi
c

cccc

pre oko 2 godine

koliko pogresno. iza ohija trojka motika ivanic katai, iza kanga i srnic. sanogo umesto erakovica
S

Srnic

pre oko 2 godine

Znaci oredali smo se
l

linoleum

pre oko 2 godine

nadam se da ce biti ovako jer je ben zakljucan od urosevica na svakom derbiju a katai desno ce da ga vozi ko na petoparcu,ovo je idealno za bunker i dupli blok gromade
c

czv123

pre oko 2 godine

Nije kao da mora Srnic da igra.. Ali ako vec igra, bolje da igra desno krilo, da pomogne Piciniju protiv Urosevica I Meniga/Rikarda, a I da Italijan ne igra Sam napred kad ide napad Po njegovoj strani. Levo su uigrani Ivanic Katai I Rodic, a ja ne bih dirao ni uigran tandem Sanogo-Kanga
L

Lavor ili tiganj isto mu se 'vata

pre oko 2 godine

Ako izvede postavu u kojoj od starta nema Ohija i Pavkova i svim silama ne napadne gol Popovica, onda necu ni gledati tu sprdnju i pobedu Partizana....
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ako zaista pocne u tom trouglu srnic kanga sanogo, onda je to mucan fudbal, i bice 0:0 Ivanic na sredini,po krilu ili Ben ili Falko ako misli da se napadne.... Deki, nemoj da se brukas, treba da se pobedi a ne da se izbori remi.!!!!!!
G

Gost1989

pre oko 2 godine

nemojte Srnića kumim vas
G

Gost3334

pre oko 2 godine

franjevci vi ni svoj jug ne možete da napunite.

07.08.16

pre oko 2 godine

Ako ovako bude,ocekujem mrtvilo....Gromada ce da igra sa dosta igraca iza lopte,njima remi zavrsava posao,bice destrukcije,odugovlacenja,pokusace da spuste ritam,bice hrkljus,pravi hrkljus.A mi,ako ovako izadjemo,necemo imati brzinu,prodornost,vec ce se sve zasnivati na raslolozenju Kataia i Ivanica,i Kange.Kanga je divlji,moze da uprska ali i da rasturi,Ivanic dosta vec istrosen,ali sposoban da resi,Katai letargican,ali jednim potezom moze mnogo.Ocekujem Derbi bez tempa,igre,a mi ako ovako izadjemo,Derbi mozemo resiti samo na individualni kvalitet.Pavkov ce uci u nastavku,taman i ako vodimo,mozda ce uci Motika ako treba i dalje da se juri,ako je spreman.Mi moramo hrabro,odlucno,ali o tome cu pisati sutra.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Srnić?!
G

Goz

pre oko 2 godine

Ma daj bre kakav srnic, sta je bre ovo vise? Stavi motiku desno, ivanica i kangu iza spica, sta se branimo bre vise stankovicu
E

Eh

pre oko 2 godine

Ako Srnić bude igrao derbi, Partizan dobija
D

Delija 1971

pre oko 2 godine

Nemoj samo Srnića da stavljam u tim ko boga te molim
s

shommyka

pre oko 2 godine

Oko koliko sece da navijem alarm?
L

Lepi Fika

pre oko 2 godine

1:0. Udar Motikom.
D

Dexiii

pre oko 2 godine

Joooj ismijah se kao nikad al u trenutku,mislim Uvezdas sam i prizeljkujem to al gdje ti brate pate to na pamet,cuj udar motikom ha ha ha svaka cast,daj boze pa bude tako,moze i dva puta
M

Mornar

pre oko 2 godine

Ne smije Srnic da pocne
P

Pa ljudi

pre oko 2 godine

Dokle vise Srnić?
b

bunt

pre oko 2 godine

Ljudi hoce li biti prenosa na Rts-u,citao negde nema na programskoj semi?
O

Odgovor

pre oko 2 godine

Neće rts da prenosi rekli na vestima
1

145

pre oko 2 godine

Nece biti prenosa😡😡
M

Miguel

pre oko 2 godine

Kanga da igra na sredini sa Sanogom.Falko levo.
K

Konj

pre oko 2 godine

Srnic u startnoj postavi e moj Stankoviću...
G

Gostims

pre oko 2 godine

koji bre crni srnic i picini uzas
а

армата

pre oko 2 godine

на овом дербију се највише бојим Станковића, крени са 2 нападача, па нека буде шта буде. Или стави Иванића десно, Канга умјесто Срнића, Бен иза Павкова.
L

Loll

pre oko 2 godine

Razbice ih Glazgov, a izgubice I derbi
L

Lolol

pre oko 2 godine

Opet Srnic?? Pa gde je onaj igrac Stanic? Jel ima neki igrac perspektivan od 20 Ak godina??Gde je onaj iz Bajerna, kad CE da igra?

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre oko 2 godine

Paaaaaartizaneeeee,dizemo im suknjice i vucemo za kikice🤣🤣🤣🤣
C

Che gile

pre oko 2 godine

Koliko sujetan covek treba da bude pa da ovoliko gura jednog igraca uprkos svima koji vide da to nije resenje. Hoce da dokaze nesto samo ne znam kako?

07.08.16

pre oko 2 godine

Tvrdoglav u nekim stvarima,kao Miha dok bese selektor.
B

Brvao

pre oko 2 godine

Svi na jug!
@

@Brvao

pre oko 2 godine

Tako je, svih 2500...
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Na koliko dijelova da se podijeli juzna tribina?
p

pametan

pre oko 2 godine

evo tebi minus jedan posto se pravis pametan
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Šta ćeš, džabe Zvezdi puniš kasu,a znaš da ćete propasti.Vi čoveče na Marakani imate 16 pobeda za skoro 80 godina a odigrano 83 utakmice,bolji skor ima Smederevo od vas.