Komentari na vest

ZVEZDA – TIM ZA RENDŽERS: Repriza derbija!

V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Meni je najveca misterija Pićini, ne znam sta da ocekujem od njega. Mnogo drzi loptu u nogama kad krene u neki prodor, mora brze da se oslobadja lopte a pozadi je sklon kiksevima, slabo pokriva prostor iza ledja. Desni bek nam je vec godinama rak rana. Nadam se da ce biti jedan od boljih danas ali opet kazem, od njega mogu da ocekujem svasta i nista.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Pa dobro, manje vise ocekivan sastav. Vidim da su se svi uhvatili Srnica, nisam ni ja neki njegov obozavaoc, ali decko nije odigrao lose u poslednje vreme. On je igrac zadatka, kako rece lik ovde, Gatuzo je takodje bio neko ko radi prljave poslove kako veci znalci ne bi gubili snagu na to, mada mislim da cemo odbrambeno morati mnogo da radimo, tu mislim na pametno trcanje, postavljanje, pokrivanje prostora posebno. Nemamo mnogo opcija za sredinu terena ako nam ne krene kako treba, mislim na jos nekog kreativca, tu je samo Krsticic(nazalost) od iole kreativnijih igraca ali mislim da on nema snage da se jurca sa ovima na sredini i da podeli kvalitetan pas kad zatreba. Mislim da ce biti pravi rat na sredini, malo se plasim kartona, ne znam da li je neko ugrozen ili su se brisali posle grupne faze. Moramo da mislimo i na revans, bice jednako tesko. Nadam se pobedi naravno, nereseno je takodje super a ako,ne daj boze, izgubimo neka bude sa jednim golom razlike. Srecno momcima i da zavrsimo sa 11 igraca, tu mislim na Sanoga, Srnica i Kangu pre svega, hladna glava i vrelo srce, IDEMO CIGANI....SAMO JAKO
R

Rajko car

pre oko 2 godine

Nagledacemo se Srnica..
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Pocinjemo sa igracem manje.Srnic igra.Dovedes igraca iz Bajerna da ti sedi na klupi,a igra Srnic.Bili bi opasniji da Motika igra levo.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Ti bi poslao dete od 19(Motiku) godina od prvog minuta na Ajbroks, onakvo ludilo, stvarno si nerealan. Ima vremena za njega kad ce da debituje u prvih 11, ovo sigurno nije momenat. Koliko god da ne volis Srnica, on je iskusniji i zna kako da obavlja prljave poslove, mozda nema neko znanje ali ima srce i snage da se bije sa njihovom sredinom. Nemamo potrebu da jurimo rezultat, prioritet je sacuvati mrezu ako je moguce, zato su tu Sanogo i Srnic. Ne slazem se uvek sa Dekijevim postavkama ali ova je najbolja za prvu utakmicu, moje licno misljenje.
G

Gost2031

pre oko 2 godine

Izlazimo u formacij 1-3-4-2-1 Borjan-Dragović Sanogo Eraković-Pićini Srnić Kanga Rodić-Katai Ivanić-Ohi. Rezultat 1:2.
B

Boogy

pre oko 2 godine

Mnogi stručnjaci počeli da vide doprinos Srnića. Šta je moć medija. On je ubedljivo najgori igrac Zvezde. On uopste i nije igrac za Zvezdu već za Radnički. Spor, nema pas unapred, samo gleda da vrati nazad. Ali mediji kažu da je on vojnik, sa nožem u zubima, kida i ljudi stvarno počeli da veruju u to. Očekujem brdo minusa ali baš me briga.
G

Gost111

pre oko 2 godine

pa komentar ti svakako i ne zasluzuje nista drugo do gomilu negativnih reakcija. nasli se strucnjaci da pljuju srnica kao da decko svaku utakmicu skrivi 3 gola a on svojom borbom i cvrstinom na lopti radi prljav posao. nije fudbal samo dribling, pirueta, lob i bomba sa 30 metara. da bi katai mogao da plese po Ajbroksu neko mora da mu cuva ledja i da prozdire protivnicke akcije. znaci i Gatuzo je bio kramp u AC Milan jer nije znao nista s loptom, i Inzagi je bio nisto do obicna fudbalska neznalica. a nadavao se covjek golova ko u prici. fudbal nije samo crno i bijelo, nije binarno, taktiku neka sprema Deki koji ima isuvise igrackog iskustva a bogami pokazao se i kao opasan takticar i trener koji zna igrati na rezultat. puna podrska momcima, zgazite ih veceras a ove destruktivne komentare ne gledajte
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

A koga bi ti stavio da ti kida u sredini pored Sanoga kad si toliko kritican. Daj alternativu i ja ti skidam kapu, nemoj samo da mi kazes mali Stankovic posto je dete, ma koliko kvalitetan bio. Mozda Krsticic da ti lipse u 15 minutu??
G

GostPa

pre oko 2 godine

Ne verujem da ce sastav biti kao za veciti derbi, jer je protivnik, bez uvrede, ozbiljniji tim. Mislim da ce formacija biti sa 3 centralna beka. Realnije je da prvih 11 budu Borjan, Dragovic, Pankov, Erakovic, Picini, Rodic, Sanogo, Kanga sa dodatkom defanzivnije uloge (mozda Srnic, mada ne verujem), Ivanic, Katai i Ohi. U svakom slucaju, verujem da je Stankovic spremio najbolju taktiku i da ce izabrati one koji su prema njegovom misljenju najspremniji za vecerasnji mec. Srecno, moja Zvezdo!
G

Gost77

pre oko 2 godine

Čupo Eraković će zakopati Zvazdu...

Mr 007

pre oko 2 godine

Kanga neka opali sa 30+ metara 3 puta i jedna ce sigurno savladati 40-godisnjaka na golu Rendzersa. Desio im se Dortmund,ali i nama je npr. Liverpul,pa nismo sila,kao sto nisu ni oni,jednake su sanse za prolaz,posebno zato sto je revans u Beogradu.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Kanga daje gol veceras!!! I to bas takav kao sto si rekao, sa 30 metara))))
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Ocekivan sastava...i ovo je ekipa koja je iznjela kvalifikacije i trenutno u najboljoj formi. Srnic se potvrdjuje iz utakmice u utakmicu i on je ocigledno Stankovicev igrac zadatka i neko ko odradjuje ono sto se nevidi u igri Zvezde i sto neki ne primjecuju kada je u pitanju kvarenje igre protivnika. Brzo se prilagodio na novoj poziciji i evidentno odgovorijo zahtjevima koji se od njega ocekuju...i u bloku sa Sanogom cini bedem ispred odbrane, sto naravno daje vise slobode Kangi da moze da izlazi naprijed i igra rasterecenije u fazi napada. Ocekujem da bude dobra utakmica i da ih kaznimo iz kontre ili iz nekog prekida.
M

Minimalac

pre oko 2 godine

Na zalost mislim da desna strana da Erakom i zabarom nije dorasla evropi. Ocekujem hobotnicu Borjana i magiju Kataia da nadomeste to. Na testu je Rodina snags i izdrzljivost.
G

Gost123

pre oko 2 godine

To je odgovor na pitanje zasto Srnic, zatvarace svuda, a najvise tu na desnoj strani...
S

Sale555

pre oko 2 godine

Srnic nas nasusni.
g

grgr

pre oko 2 godine

Ispapdaju i Zvezda i Partizan na zalost i to je istina. Ne vidim kako mogu brzu igru da sprece uz jake duele. To su sve boljke nasih klubova

gemathegreat

pre oko 2 godine

Pa recimo kao i Protiv Napolija, sasekli smo im napad u samom početku i ni u pola nisu bili ni opasni ni efikasni.
G

GajaE87

pre oko 2 godine

3:1 za Zvezdu
n

niszvezda

pre oko 2 godine

1:1 ili 2:2... Mnogo će opasnije biti u revanšu...
G

Gedža

pre oko 2 godine

Čitajući ove novine shvatio sam da ne poznajem fudbal i da lose vidim, jer meni Srnic ne bi ni klupu grejao.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Pa i ne znaš, zato je Stanković trener a ne ti. Ti bi da se kurčiš a Stanković da izore pobedu. Tebe boli uvo iz fotelje a njemu je obraz na tapetu.
Ж

Жњца

pre oko 2 godine

Па кад се у фудбал разумеш ко Марица
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Lako ce ovo da izgleda saznacemo sutra, a uporediti sa tekmom protiv Partizana, to vec nema smisla. Jer derbi je derbi i tu se daje zadnji atom snage, a sutra je veliki ulog, a Rendzers je bas dobro igrao protiv Dortmunda, zato srecno Zvezdo, sta god bude bravo za ovu godinu! Nadam se da je pobeda na derbiju dala krila i bila cista jer Pantic kaze da je Stanohe namerno izgubio samo da Zvezda bude prva, nadam se da to nije tacno!
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Ocekivan sastav, stim što ne bi bilo iznenađenje da počne i Krstičić koji je odigrao poslednju u prvenstvu. Mada je ipak Srnić bliži startnoj postavi.
L

Luja

pre oko 2 godine

Krstičić možda nije brz ali je zato tehnički očajan.
S

Sal

pre oko 2 godine

Ne može Krle da trči toliko. On je duplo bolji vezista od Srnića kada je u pitanju percepiranje stanja na terenu, gde je lopta itd, ume da anticipira protivničke napade kada stojimo u bloku, ali mi smo limitirani u smislu brzine i ovu utakmicu mora da igra Srnić. Moraće da pretrči mnogo da bi udvojio po levoj strani, a i da bi Kanga mogao da bude bliže protivničkom golu. Srnić je igrač zadatka, ovu ulogu lutajućeg defanzivca je odlično odradio u više navrata, a priključuje se i napred kada može. Ajmo Zvezdo!
G

Gost-1

pre oko 2 godine

Igrace ovi igraci ali u formaciji 1-3-4-3 (s desna u levo): Borjan-Erakovic, Dragovic, Sanogo-Picini, Kanga, Srnic, Rodic-Katai, Ohi i Ivanic
G

Gost99

pre oko 2 godine

Najbolja moguca postava je se lako trasformise u 3-4-2-1 samo spustis Sanoga na treceg stopera i eto ti bravo za odabir igraca... Napred Zvezdo
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Deki ne ume da iznenadi,to je ista postava i dala je rezultate. Jedino je rizican Piculin-nije spreman fizicki, i jos uvek se plasi duela da se ne povredi.!!!!! Policajci imaju onog Morelosa koga je lako zaustaviti.-bice malo golova to je sigurno,nece noj Deki dozvoliti da se razmahnu,kao protiv Dortmunda. Remi,uz minimalan poraz nije lose-na marakani(rajka) se sve resava. Dobra prilika da neka kontra sevne za Ohija!!!
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Mislim da bi Zvezda trebala poceti kao sto je igrala vec, sa postavom 3 - 5 -2, tako sto ce Sanogo biti treci stoper. Rodic i Picini ce tako imati veci manevarski prostor i mogucnost za centarsuteve i kontre. Treba pokusavati sa sto vise kornera, centarsuteva, jer je njihov golman linijas i ima usporene reflekse.
G

Gost 1389

pre oko 2 godine

Rendžers je krš od ekipe.
g

gunners

pre oko 2 godine

Kako krs pa da 6 golova Dortmundu u 2 meca, od toga cak 4 u gostima?
h

humskapfc..

pre oko 2 godine

Boli u grupi sa Spartom.. U Ceskoj Sparta pobedila 1-0, u Skotskoj Rendzers dobio 2-0, Sparta ih ubila sa igrom.. Dortmund su dobili posto je Dortmund igrao sa drugim timom, da ne kazem trecim.. sve u svemu krs tim sa kojima moze da se igra.. NERESENO

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

#humskapfc Au brate sta si sad lupio i ostao ziv? Kapiram da si neobjektivni grobar i da je svaki zvezdi rival slabiji od vaseg, ali Dortmund je igrao u najjacoj trenutnoj postavi, Nije igrao Halland koji vec duze vreme ne igra, svi ostali igrali, mozes proveriti.
0

0211

pre oko 2 godine

@humska hmmm. Rendzersi su pobedili Dortmund, Sparta Rendzerse a Partizan Spartu. Znaci Partizan je bolji i od Dortmunda?

Forzza

pre oko 2 godine

0:1 OHI ⚪🔴‼️👌
G

Goran k.

pre oko 2 godine

Hoce li i ovde antidoping kontrola biti prije meca kao na derbiju.
M

Ma daj

pre oko 2 godine

Krstičić Mnogo se šaljite s ovog dečka gledate li vi uopšte utakmicu posle Imate li statistika uopšte Pa u derbiju je dva puta tako loptu Razumem da nemamo igrače al Krstičić je igračina a i ušo je u formu.
G

Gost1254780

pre oko 2 godine

@Ma daj, prijatelju , nije Stanković naivan kao Francuska sobarica , pa dobro je igrača koji je u top formi ostaviti na klupi i uvesti kada padne ritam i snaga ekipe,da se održi ritam svih 90min,zašto ne razmišljati da je to možda stvar taktike? Pozz
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Bravo za sastav.,,,, Tako treba, ofanziva i napad od početka. ZVEZDAŠKA BRAĆO ! ZVEZDA SUTRA, NE GUBI ! GOLOVE ZA NAS DAJU : IVANIĆ I OHI.🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥🔥🔥💥💥💥🔴⚪🔴⚪🔴💪💪💪💪
Z

Zaboravio si

pre oko 2 godine

Da pohvališ Madjioničara, i da mu se srdačno zahvališ kako je ON najzaslužniji za uspehe. I naravno zaboravio si ono tvoje čuveno "U INAT DUŠMANIMA"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ ⬇️ Poštovani, Taj "u inat dušmanima" nisam Ja. To je onaj falsifikator, kradljivac nikova, I ČUVAR LIKA I DELA TERZIĆA.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Laganih 2-0.za Glazgov🙂
L

Lebranco

pre oko 2 godine

Opali te mazgov! Hahshaha
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

0:1 Ohi, realno !
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Значи опет Ераковић игра рукомет?
S

Stefan Wajse

pre oko 2 godine

Taktika pokusati iznevrirati Morelosa sve ostalo je decija igra....
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Dobar tim, sa skotma samo cvrsto, i na prvu pas unapred. Sa ovim sastavom i formacijom, uzimamo im sredinu terena, sto znaci 50% pobede. napred Zvezdo do pobede.
G

Ghostt

pre oko 2 godine

Lelele, ne daj Bože da nam se Borjan povredi, Srnića bi Stankela stavio da brani.
G

Goz

pre oko 2 godine

Kakv srnic bre vise aman sta se branis, pusti krsticica bar covece bre
a

abc

pre oko 2 godine

Krstičić, njega nema još od prošlog derbija u ozbiljnim planovima, pogledaj gol koji smo primili i njegovu reakciju odnosno nedostatak reakcije?!
S

Stameni Milos

pre oko 2 godine

Iako je Srnic donekle opravdao poverenje Stankovica,meni je malo mucno kad ga vidim u prvoj postavi u Evro utakmicama! Imam osecaj kao da "to nije to",plus igra nekog zadnjeg veznog sto nikada nije igrao u karijeri. I dalje mislim da on nije igrac za Crvenu Zvezdu!
G

Gost111

pre oko 2 godine

sreca pa samo misliš. Srna je uvijek bio X faktor i neko ko je zvezdu gurao u evropi, od Krasnodara, Kelna, liverpula,brage, ludogoreca, sad skoro i derbija pa nadamo se i Rendzersa. covjek koji je svoje zadatke obavljao maksimalno i zatvarao sve sto je mogao zatvoriti da bi kanga, katai i ivanic bezbrizno mogli da pokazu sav svoj fudbalski raskoš. ovakvi komentari na racun srnica su jako uvredljivi, nije on gobelja da pravi kardinalne greske. covjek je limitiran sto se tice fudbalskog talenta ali svoje zadatke odradjuje maksimalno korektno
G

Gost123

pre oko 2 godine

@Gost 111 Bravo za komentar!
У

УЛТРА......

pre oko 2 godine

ИДЕМО ДЕКИИИИИИИИИ !!!!
G

Gostim

pre oko 2 godine

sad se stankovicu pokazi kakav si trener mada ja cekam da vidim kako ce sa ozbiljnijim ekipama kao sto je miloje odoleo salzburgu
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Znači Milan nije ozbiljan klub? Zar nije Deki igrao dva puta nerešeno protiv njih, kao i Miloje sa Salzburgom?
d

deki33

pre oko 2 godine

cedo srnic bratu cekicem zakuco mesto u prvoj postavi.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze ja se za njega ne bojim. On kada igra mi postizemo rezultate. Verujem da ce da se kolje na sredini terena i ometa ih. On je zahvalan igrac. A uvek zamenjiv. Nadam se sutra neresenom rezultatu. I dalje tvrdim bice jako malo golova u obe utakmice.
G

Gost010101

pre oko 2 godine

Dobar tim !
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Najbolje sto Srbija ima.