Komentari na vest

Zvezda u osvetničkom pohodu, obračun sa dužnicima koji su joj zagorčali jesen

N

NR

pre 3 meseca

Saldanja daje tri lagana komada komsinici!!!
g

ga

pre 3 meseca

Није лепо причати неистине (да не кажем, лагати) Није Ђаковац побегао Ђиги него Родићу.
K

Kokos

pre 3 meseca

A hoće li biti odlaganja, ipak ne treba Zvezdu pustiti da se napreže toliko, a ni Miloje nije u stanju da vodi tim u ozbiljnim utakmicama, samo u sklanjalicama.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Šta reći tri utakmice protiv protivnika iz prva četiri kluba lige i osvojen jedan bod. Posrće Bajern u Minhenu, ali posrće i Bajern u Beogradu. Za svaki slučaj aktiviran je spavač SANTRAČ, zlu ne trebalo.
D

Daa

pre 3 meseca

Pobediti Cuku,TSC i Partizan i preuzeti prvo mesto,a onda lagano sa prvom mesto slusati kako je prventsvo neregularno,kako je sve namesteno u korist Zvezde,cekacemo Penaltka i ostale igrace kako izjavljuju da niko drugi ne sme da bude sampion osim Zvezde,i u Maju proslaviti titulu,a posle i duplu krunu!
H

Hahahahah

pre 3 meseca

U tunel, u tunel, mars u tunel... 😂
Z

Zunzara

pre 3 meseca

Pa uz pomoc politicke direktive, kao i do sad, mozda Zvezda i dobije sve tri utakmice
S

Stara škola

pre 3 meseca

Teren treba pripremiti artiljerijskim baražom pretnji kožnih jakni na adresama svih dužnika.
S

Stojli

pre 3 meseca

Pa Zvezda mora dobiti ovaj derbi ako zeli da ih obidje i osvoji titulu, samo pobeda joj igra jer sve drugacije bi znacilo i verovatno gubitak titule i treci derbi u Humskoj, a svi znamo kako Zvezda igra tamo...
k

kondor 007

pre 3 meseca

Dosta bi bilo da zavadjate navijace odnosno ljubitelje fudbala , kada se nesto desi onda su krivi navijaci a vi dosipate ulje na vatru i izvucete svoju repinu . Sram vas bilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B

Baxter88

pre 3 meseca

Jos 3 pobede u naredna 3 kola i 7. zaredom obezbedjena! Ne bi trebalo da bude problema jer se vidi da se ekipa podigla i lici na ono sto Miloje trazi.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Secam se te utakmice sa Cukarickim. Prvi gol Cuke, veliki kiks Spajica. Lopta na sredini, startuju on i igrac Cukarickog, prvo je tu gubi, zatim trce obojica, a Spajic ostane 5m iza igraca, a onda ga rusi u sesnaestercu. Ako je hteo da ga rusi, trebao je ranije. I Serif ne da gol, odakle bi ga rekreativci lagano dali. U odbrani ti trebaju hitri stoperi. Takav je bio Erakovic, nije vise tu, Djiga je brz, ali ne igra previse za sada.Dragovic malo u godinama, pa i nije nesto brz, Spajic je tek spor, a Milunovica da ne racunam. Degenek je povredjen, ali i on je spor, gde su godine u pitanju.
P

Pera genije

pre 3 meseca

Loptu je izgubio Nedeljković i još je on trebao da pravi faul na sredini. U završnici kad je Spajić ostao 1na 1 je bilo kasno.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Šerifu je lopta prešla preko džombe i spustila se pred sam šut inače ta džomba se prostire celom dužinom terena i bukvalno se tu teren prelama i spušta naniže na obe strane. Za neverovati kakav je užas taj teren još se to na tv i ne vidi kolko je užas na licu mesta.
Z

Zvezdasss

pre 3 meseca

Nadam se da ce dati sansu Urosu Lazicu i da cemo se kompletirati i da igramo dosta bolje jer prva dva kola nismo sjajno igrali
S

Smile

pre 3 meseca

Resice te derbije njihov najbolji igrač Santrac. Bolji i od Slobodana iz najboljih dana.
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

U pazaru je igrano sa 3 pozadi i odma se videlo koliko je odbrana prorozna, , Bolje da vise ne igramo na taj nacin vec samo 4231
G

Gostgost

pre 3 meseca

A sta ti je dalo taj utisak? Sto je Pazar imao 5 minuta inicijative na pocetku drugog poluvremena?
Ц

Цане

pre 3 meseca

Звезда игра да победи не да се свети, јер је реч о спорту који није живот већ игра... Ајде бре будите мало нормални...
B

Birokrata

pre 3 meseca

A bekove kad ce terza da dovede, i zasto nikad?!
F

Forever Young

pre 3 meseca

Dolaze bekovi Aleks Grimaldo i Artur Augusto iz Leverkuzena, čim osvoje Bundesligu.