Komentari na vest

ZVEZDA: Ubrzanje po bokovima čeka silu u napadu, tek će biti milionskih dešavanja

s

sremac2408

pre gotovo 2 godine

Antoan Semenjo ,napadac Bristola,igrac o kome ce se tek cuti.Sa njim bi Zvezdin napad bio .mnogo brzi i raznovrsniji. Momak ima 22god. veoma je jak u duelu,brzinom i tehnikom pravi razliku.Daje golove i namesta ih saigracima.Jednostavno nosi ekipu.Sada vredi oko 2mil. a za2-3godine cena ce mu biti znatno veca.
Д

Делија 91

pre gotovo 2 godine

Ужас како водите прелазни рок...Уместо да искористе прилику да ставите Звезду ранг Бенфике ви се спрдате... После ће бити кукњаве на суђење или саваез ако се деси да се Партизан одлепи бодоцно као прошле године..Сезона никад битнија и уместо да направите два јака тима да може да се игра на 3 фронта ви се зевзечите.. Пројектујете крило на левог бека а онада га пошаљете на позајмицу. Гобеље да нам буде замена за оба бека,сачувај боже па то ниједан озбиљан клуб не ради.. Требало је захвалити се Гобељићу,Пићинију,Крстичићу,Срнићу,па и Саного и Павкову и Панкову на крају крајева... Довести: Радоју,Ада,оба десна бека,Терзића,Антића или Каменовића било кога од њих тројице да се растерети родић,за штопера може Ковачевић из Чука или пробати Честића можда буде погодак игро у Немачкој попут Драге још кад он мало изшлифује могао бити топ појачање.. За шпица уз Охија,пробати довести Јовељу ако не њега онда док ненадјете боље решење прекомадујте Кафића.. Мислим да би били 50% јачи ако не и више...
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Ohio je napadac koji nam treba...mozda ga malo guse Katai I Ivanic ali uigrace se to. Picini (protiv Zenita uzas) I Gobelja su problem. Kad Sanogo zaigra sa Kangom I Kangvom na sredini to ce biti drugi tim.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
S

Simić

pre gotovo 2 godine

Ako vam ne valja napadač koji za prvaka Norveške postigne 40 golova u sezoni, u Zvezdi 11 za polusezonu, i to bez pravih asistencija za njega od strane bekova i igrače sredine terena, a da je pritom i veliki broj utakmica odigrao samo 45 min ili čak ni minut, postavlja se pitanje koje brojke treba imati napadač koji bi njega zamenio? Ko je taj napadač koji u svom CV ima bolji učinak, a da ga mi možemo finansijski priuštiti? Zato na desnom beku ne vidite probleme.
N

Nesmajnik

pre gotovo 2 godine

100% sam siguran da ako dovedu napadaca da ce biti losiji od Ohija, jer nema bolji za manje od 3-4 miliona, i zato uvek neka gorcina kod navijaca, i pored finih rezultata, moraju nesto da za**ru
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Tretman Ohija je sramotan. Dovoljno.
W

Wlada

pre gotovo 2 godine

Ohi je imao sasvim solidan učinak, 11 golova na 20-ak mečeva,neke nije ni počeo kao starter. Miriše mi sve na njegovu prodaju,a pošto nije hteo da ide,onda će doživeti sličnu sudbinu kao i neki drugi…a da,top pojačanje nam neki mučenik iz Fenera,koji nije dobar istom,nije valjao u Belgijskoj ligi,ali nama će biti top za LŠ! Učinak strašan,dao 28 golova za poslednjih 5 sezona…pa dobro,jeste li normalni? A hoćete iskorak? 4-5 godina ne može da se nadju kršteni bekovi?!! Dajte bre …
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Dole lepo čovek napiše da ne razume toliku opsednutost novim špicem i dobije brdo minusa. Ohi nam je došao kao prvi špic Norveške, kod nas odigrao polu sezonu i to sasvim dobro. Uopšte ne znam šta se očekuje od njega da uradi, te kakvog špica toliko boljeg od njega za relativno sličan novac. Koliko god suludo zvučalo, moderni fudbal je učinio jedan milion gore dole nebitnim. Dakle, šta tačno fali Ohiju, osim što je Darjanu frka jer mora da napiše bar jedan tekst dnevno? Bukvalno formirate mišljenje ljudima koji ni ne gledaju utakmice i fudbal, nego se prepucavaju i bace trivijalnostima. Trenutno Zvezda ima imperativ da pojača odbranu i nađe zamenu za Erakovića koji sigurno ide, nama je sve ove uspehe u poslednjih šest godina donela pre svega odbrambena odgovornost i stabilnost. Centar halfovi i bekovi moraju da imaju zamene za kritične utakmice, duga sezona, mnogo toga može da se desi. Dalje, treba videti još jednog zadnjeg veznog, ako dolazi onaj Ado, super, ako ne, onda pre jačati tu poziciju nego gomilati špiceve svih mogućih karakteristika, zarad eksluzive u tabloidima.
S

Simić

pre gotovo 2 godine

Ohiju je falilo ono na šta on ne može da utiče. A to su brzi i prodorni bekovi, posebno desni, koji znaju da centriraju i manje sebični igrači sredine terena koji misle samo na ličnu statistiku i uživaju u soliranju i posedu lopte. Bez obzira na nesporni kvalitet koji poseduju. Čovek je maltene ni iz čega postigao 11 golova u sezoni, uz ne baš veliku minutažu. Ali zato imaš jednog Gobeljića koji te urniše na nekoliko važnih utakmica, a još bude čašćen novim ugovorom. Neverovatno je šta se nekada radi. Jednostavno neke stvari bodu oči i neke odluke nemaju razumno objašnjenje.
M

Mat

pre gotovo 2 godine

Ohi je vrlo dobar napadac samo mu ne prija stil koji forsira Deki. Vidi se da covek ima osecaj za gol, ali mora da se menja nesto u igri, ili on neka menja nesto u kretnjama da se prilagodjava timu. Kako je odigrao u evropi i ne cudi me sto traze novog spica, nama treba prva 9 za evropu, nevidljiv je bio protiv jacih stopera, nasa liga nije merilo. Njegov najveci nedostatak je snaga i losiji skok, realizacija mu nije losa. Videcemo koga ce da dovedu, iskopace mita nekog sa youtube iz istorije sto je gledao pre 2-3 godine..
S

Sal

pre gotovo 2 godine

@Simić Slažem se u potpunosti. Naš sistem igre je takav, da nema balansa između leve i desne strane, osim ako Katai ne ode desno. Koliko puta se desilo da na malom prostoru levo budu , Ivanić i Katai koji odigraju trougao sa Rodićem, priključi se i Kanga, ali jako malo završnih pasova ide na špica, pre se završi guranjem lopte u 16 i driblingom ili povratnom na rub kaznenog odakle usledi šut. Čak i u takvoj postavci, Ohi da je došao ranije, dao bi 20 plus golova lagano. I u svemu tome, nema apsolutno veze ko je špic, ako je njegova uloga da hvata odpatke ove dvojice-trojice. Ne mislim da je to nešto lično, pre je posledica inertnog sistema gde umemo da iznesemo loptu na protivničku polovinu, ali onda iz neke statike tražimo brz i kratak pas između Ivanića, Kataija i Kange. Srnić se još tu priključi, gura i mulja (iako smatram da generalno ima mnogo veću upotrebnu vrednost nego što mu se priznaje, te da mu je ova nova uloga u timu u potpunosti legla). Dakle, moramo da raširimo igru, da otvorimo desnu stranu, ubrzamo i naravno, u arsenal napada dodamo pas ka centarforu. Ohi nije neki super majstor glavom ali povratne i pasove po zemlji ume da anticipira i to bi smo morali da koristimo. Akcija kod gola protiv Zenita treba da bude obrazac igre i sa centarforom. Bukari ima jako brz prvi korak, deluje i u trku i iz mesta da može lagano da izbaci beka ispred sebe i stvori prostor za centaršut. U vezi Gobeljića - čovek nije bek, to se vidi ako uporediš njegovu igru sa Rodićevom recimo. Niti može da igra defanzivu kao Roda, niti napred da bude koristan. Ali on je oduvek takav, desnog beka je počeo da igra kod Miloja u odsustvu Žuleta, u drugoj sezoni se fizički nagruvao i može da doprinese defanzivi, ali nije ofanzivni bek, jednostavno Pičini mora da se nametne u tandemu sa Bukarijem. Mislim da imamo jak tim, praktično dva jaka tima, sa dolaskom Kangve ta centralna linija je još jača napred, ali moramo i da ubrzamo i da pojačamo odbranu u sredini.
D

Dovedite

pre gotovo 2 godine

Onog Rakonjca da se menja sa Ohijem, a Pavkova prodajte! Samo bez nekih besportrebnih stranaca, tipa Dioni previse puta smo se opekli, a Ohi moze da odradi posao samo da se malo taktika promeni!Sto smo ga cekali toliko dugo ako cemo sad da ga prodajemo. Odakle izvlace ona imena iz belgije, turske itd ja ne verujem, skoknite malo do juzne amerike nadjite nekog klinca od 19-20 god, probajte, a ne non stop neki sa 30+ godina dodju da zavrse karijeru i maznu lovu.. Nikad necete nauciti.
N

Niko neće

pre gotovo 2 godine

Samo vi pišite ko će da dođe. Neće onda doći niko.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Tri dana se piše kako su čelnici Zvezde uložili nadčovečanski trud da dovedu pravog centarfora,,,,, Ali :jedan neće, drugi je preskup, trećeg oteo Zenit, četvrti "nije dovoljno dobar za Zvezdu po sopstvenom priznanju", četvrtog Rumuni precenili,,,,,, petog videćemo šta????? i na kraju se nije imalo kud, morao je da se uveze škart iz FENERBAHČEA za koga niko nije ni pitao u prvoj i drugoj Belgijskoj ligi, novi Dioni, prekopirani La Para, pljunuti Rišaira, podseća na Kafua, liči na Fibela,,,,,,, a gori od svih njih skupa.
G

Gostr

pre gotovo 2 godine

Kada su vam 5 poslednjih titula nameštene... Tako stavite naslov
F

Flora i Fauna

pre gotovo 2 godine

U 7 zadnjih derbija pukli ste cak 4 puta i 3 puta jedva izvukli nereseno,toliko o "namestanju" titula koje pominjes! Ps: Fejnord 8.komada,jel i to namesteno?🤣
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Kao najveći "nameštač" se predstavio Katai,,,, na dve ključne utakmice dao tri neodbranjiva gola,,,,,, , namešteno nema šta. Stvarno bezobrazan lik na kraju se zamalo ušetao u Partizanov gol. Slušaj plačljivko : Partizan bi imao realne šanse da osvoji titulu ove sezone, samo ukoliko bi odigrao 30 utakmica protiv Javora iz Ivanjice i u Play off-u 7 utakmica protiv svog rezervnog tima.
5

5-a u nizu...

pre gotovo 2 godine

Zamisli bruke i sramote da navijas za klub iz ZG koji titule video nije punih 5.god a LS preko 20.god i kome deca petlici iz Fejnorda spakuju 5ardu na domacem stadionu i ukupno 8 komada u dva meca,to je za Ginisa!
b

bije dareglo

pre gotovo 2 godine

Bravo za kom,ugasio si ih,alal vera!👌
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Samo bih dodao i jako vaznu cinjenicu da su poslednji put pobedili u kupu/ligi sampiona pre 40 godina)))))
e

enver hodza

pre gotovo 2 godine

Kada je Zvezda neka bude i crvena...
G

Gostlclc

pre gotovo 2 godine

Zanima me kako to da Zvezda ne razmišlja o Luki Milivojeviću kao pojacanju? Sledeće godine mu ističe ugovor, cijena TM mu je oko 4m ali pošto mu ističe ugovor može se bar prepoloviti to, ako ne i više, platu nema neku ogromnu u Palasu oko 2m godisnje. Ako uđemo u LŠ njegov transfer bi se mogao ostvariti za neka 3m sa platom i odštetom, što nije puno uopšte za takvog igrača.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Јуримо нападача за лш и онда доводимо играча који у осредњем белгијском прволигашу постигне шест голова. Ришаиро би више дао.
T

Tutiftiti

pre gotovo 2 godine

Opet BOKOVI a ne krila.
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da shvatim ako su već opredelili Radulovića kao zamenu za Rodića, što su ga poslali na pozajmicu, šaljite igrače tipa Stanića, Nikolića, Krstičića koji nemaju mesta u ovakvoj Zvezdi. Isto tako šta fali da su ubacili malog Burmaza kao opciju u napadu, ali ne i njega su poslali na pozajmicu, šta fali da se neko iz omladinske škole promoviše u napadu. Prodali su Lazetića za 5 miliona koji pošteno nije odgirao apsolutno ništa.
I

IM

pre gotovo 2 godine

Može onaj špic iz Rumunije što će biti bonus i Ohi da ostane kao prvi špic. Dovesti Ada i Milunovića i ništa više ne dirati do kraja kvalifikacija. Ukoliko se plasiramo u LŠ otvoriti se za ekstra špica i desnog beka, eventualno i štopera ako ode Eraković.
p

pod hitno

pre gotovo 2 godine

Spic i desni bek mora pod hitno da se dovede!
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Moram da priznam da ne razumem toliku opsesiju novim špicem. 2 godine zvezda je jako efikasna, i u evropi i u prvenstvu. Redovno 2-3 igrača imaju po 15+ golova po sezoni... I ako dovedeš nekog ko će da daje 30+, neće sigurno I dalje Katai davati po 20. Po meni treba dovesti nekog ko je drugačiji od Pavkova (mada je i on koristan), ali ne mora nužno da bude neki skupi, prvi špic.
L

Los Cergaros

pre gotovo 2 godine

Srecan bajram postovani navijaci sa turskim imenom
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Druze to sto ti i tvoje drustvo slavite taj praznik ne znaci da ga slavi i vecina u drzavi gde zivis. Nisu ti tvoji objasnili gde se nalazis ocigledno)))
A

Afrikana/marakana

pre gotovo 2 godine

Oce li neko reci baci smo pare na Ohija/500soma plata/! 11 stranaca! Sta ako zreb bude los pa se ode u LK! Ko ce odgovarati ili se vec upisala titula, pa uzimaj kredite, vratice se! Sta je sa 7/8 promasaja i ogromnom platom??
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Felipe Kaisedo je slobodan-moj Deki treba da reaguje, a ne dr.i Mrkela, dovesti napadaca koji ce biti garancija za golove,iako u godinama snasao bi se bolje nego bilo ko.
A

Aлександар 1

pre gotovo 2 godine

Радоја је без уговора и даље. Покушати са Милуновићем. Треба нам и леви бек, нпр. Антић, да растерети Родића или вратити Терзића. За шпица је већ теже наћи решење.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Uprava je nesposobna da dovede napadača.Sto je velika sramota
@

@zvezdasrb

pre gotovo 2 godine

goran pandev, mario baloteli, to su igraci koji garantuju evropu.
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Mene interesuje situacija sa Falkom i sta se desava trenutno sa njim. Nigdje ga nema a otisao nije, jos je uvjek je na platnom spisku Zvezde. Ne smiju nam se desavati ovakve stvari sa igracima i bacanje para u bunar. Taj decko je Zvezdu kostao sa penalima 2 miliona i necu pricati o plati koju uziva a nije odigrao postenih 90 minuta. I to pricam iz razloga sto smo zapeli na 400 hiljada za Adoa i nismo ga doveli, a te iste pare bacili na penale za Falka i igraca kojeg sada ne mozemo da se rijesimo. Znam da u fudbalu nista nije garancija, ali zato se igrac prati malo duze i skauting sluzba mora da ima sve informacije o potencijalnom igracu prije nego se dovede u Zvezdu. Sada smo opet u situaciji da dovodimo igraca koji u stvari prinudno rjesenje a kostace sigurno. Zvezdi je neophodan brz spic i to svi vidimo, ali isto tako zadnji vezni koji ce da mjenja Sanoga ili bude prva opcija a da Sanoga imamo i kao stopera. Ljevi bek je vec postao misaona imenica i ja jedino mogu da molim boga da nam se Rodic ne povrijedi. Izgledamo dobro i ova pojacanja u vidu Kangve i Bukarija su sigurno dobra a da nepricam o eksploziji Mustafe. Vidjecemo sta ce se jos desiti do kraja prelaznog roka, ali na ovim pozicijama koje sam gore komentarisao se moramo pojacati, ako zelimo da nas ne boli glava i ovu sezonu dignemo na jos veci nivo kada je Evropa u pitanju.
G

G

pre gotovo 2 godine

Koji transfer blama... da ne sme da se napiše da Zvezda ima po 1 desnog i 1 levog beka, a za obojicu 1 zamenu i to Gobeljica?!
A

ALoooooo...

pre gotovo 2 godine

Kakvog napadača sam gledao...Sinoć protiv Santa Fea dva gola dao, i prošle nedelje dao Boki Juniors dva i jednu asistenciju... https://www.transfermarkt.com/ramiro-enrique/profil/spieler/863139 Pogledajteovoga igrača iz Banfilda, 21 godinu, KIDA...A cena 400k...Za 1.5-2 miliona bi ga pustili garant, a UBIJA!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Brate tebi odmah dislik stavili, a ovima dole što navode neke isprdke, iz Japana i Leverkuzena koji bi tražili po 3 milke za sezonu, brdo lajkova...A pre bih se složio za ovog igrača, nego za ove dve ispušene lule zajedno!
V

VladimirC

pre gotovo 2 godine

Ne znam nista o igracu, van linka koji si postovao. Ono sto mi upada u oko je visina od 171. Igrac sa takvom konstitucijom mi se ne uklapa u ono sto mi igramo.
G

GostB

pre gotovo 2 godine

https://youtu.be/jBXZXnYwT8U
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Na 7 utakmica dao 5 golova i 1 asistencija.Deluje brz,dobar dribler,iako je nizak daje golove i glavom.
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

I ističe mu ugovor za pola godine može već da se pregovara sa njim.
A

ALooooo...

pre gotovo 2 godine

Ali ne verujete kakvu dečko kontrolu lopte ima...protiv Boke kao da je igrao protiv petlića, nadjite na YouTube snimak...
@

@Zigi

pre gotovo 2 godine

Contract expires: Dec 31, 2023 Ako je tebi ovo za pola godine onda ok...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ceka se lik koji ce da predlozi Bilbiju hahahahahaha

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Samo sipaj za mađiju.....ide gorivo na 300 dinara.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Čekajući Godoa

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

Ubrzanje po bokovima i Marko Gobeljić ne mogu ići ni u istoj knjizi a ne u istom tekstu. To koliko smo jači nego prošle gidine, kada se Ohi koga su u nebesa dizali, lično Stanković, Mrkela i Terza, sada prave sklanjalice kako bi ga prodali a ko će nam golove davati u Evropi, dribleri Katai i Ivanić??? Msm da ovo prvenstvo dobija Partizan, kada je Zvezda poslednji put nekoga pobedila 4:0... Smešan mi je ovaj Stanković koji je mnogo poleteo u visine!!!
S

Serbiston

pre gotovo 2 godine

Meni je bas smesan Stolica flasica koji misli da je unapredio igru nakon pobede od Javora 4:0 od toga jedan iz penala, to obavezno. Ej Javor... pobedjivacete vi sve u ligi sa po 4, 5 komada , ali onda dodje trenutak da igrate sa Zvezdom i u Evropi pa tu sav vas "kvalitet" izadje na videlo...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Au brate sta si napisao!?!!????? Mogu samo da kazem sram te bre bilo ako si zvezdas!!!! Piiih.........
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

ADO je ono što bi ubrzalo i oplemenilo ovaj tim!!!
L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Dajte Pohjanpala u špic. Ističe mu ugovor za godinu dana sa Leverkuzenom. Čovek je garancija za golove. Ima iskustva iz Bundeslige, pokidao prošle sezone u Turskoj. Davao golove u Ligi Šampiona, Ligi nacija i na Evropskom prvenstvu prošle godine za Finsku. Bolji od ostalih “mački u džaku” koje se stalno spominju.
Б

Брат од Генија

pre gotovo 2 godine

Каспер Јункер одличан нападач 28 година игра у Јапану вероватно се може довести за 2-3 милиона
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Oдбио нас је када је могао за џабе тако дс не верујем да би сада био другачије
G

Gostinhoo

pre gotovo 2 godine

Menjaće razvijeni Japan, za propali i zakrčeni BG kako ne