Komentari na vest

Zvezdi bio skup, Rendžersu nije: Desers otkupljen za 5.000.000, ugovor do 2027!

G

Gosty

pre 10 meseci

Mogao si Terza i ovo završiti, sta ti je falilo ? Zar je toliki problem bio milion gore - dole ?
b

bosko2020

pre 10 meseci

Po meni ogromna greska Milana koji kuburi zestoko sa napadacima,za sitne pare su ga mogli dovesti,pa cak i da je bio rotacija.Podcjenjen igrac,jer sam ga gledao i protiv Lecea,Fiorentine,Sampdorije.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Čuj skup to su priče za malu decu. Svaki igrač će između Rendžersa i zvezde logično pre da izabere Škote jer sve se uvek uzima u obzir. Zvezda bi samo mogla novac da mu ponudi, a Rendžers ima istoriju, svaki meč pun stadion vatrenih navijača, ambicije u Evropi i naravno klub je pored toga dosta razvijeniji po pitanju infrastrukture sa niskom stopom kriminala u klubu.
G

Gost99

pre 10 meseci

Znači Rendžers ima istoriju, a Zvezda ne hahaha šta pričaš ti druže?
P

Pazi

pre 10 meseci

Ajde sve ali Rendžers ima istoriju a Zvezda ne? Na čemu si ti druže? Daj da i nama bude lepo ko tebi.
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Ви немате право гласа, јер партизан нема ниједан трофеј на међународној сцени. Успут, Ренџерс никад није био шампион Европе, али тачно је да има велику историју.
N

Nebo se otvorilo..

pre 10 meseci

Ovo je vjerovatno Milojko Pantić pisao pod lažnim prezimenom ali usljed prevelikog napora zaboravio je ime zakamuflirati.Ipak je umni rad najveći napor a ovdje je to baš evidentno.
r

ragazzi di belgrado!

pre 10 meseci

Verovatno ce neko da pomisli platili Late lata 3,5 milke a ovaj je bio za 5 dostupan... Istina, ali bukagija koja je oko noge Zvezdi je slaba liga, neatraktivna sa malom posetom i losom infrastrukturom... Kladim se da je Zvezda do sada mnogo puta uspevala da izjednaci neke ponude cak i da ponudi bolje uslove igracu, a oni se na kraju odlucivali ze neki Krotone, Ajacio, Groningen, Bragu... Ali ovaj momak bi nam legao kao budali šamar, mislim da je za klasu bolji od malog iz Atalante ...
R

RP MacMurphy

pre 10 meseci

Nije to nikakva bukagija oko nogu nego corba koju su przili sami a sad je i bogami i kusaju :)
D

Dragan80

pre 10 meseci

Na kraju će cena Late Latha i Dessersa biti ista kako stoje stvari. A ipak se oni trenutno ne mogu porediti bar po reputaciji i imenu. Uzgred sa Late Latnom izgleda ne ide lagano oko potpisa. U prilogu info sa Atalantinog sajta : https://www.tuttoatalanta.com/primo-piano/latte-lath-alla-stella-rossa-brusca-frenata-trattativa-a-forte-rischio-nodo-commissioni-89107