Komentari na vest

Zvezdin đak bez prave šanse napustio Vojvodinu, naredna destinacija Voždovac

N

Neće V

pre 4 meseca

Ovi iz uprave da objasne kakva je to tajna veza sa Voždovcem da odu Nešković Novevski Miletić a da ne saopšte za kolko para i zašto Miletić nije pored Zukića dobio šansu iako je i Popović rekao da je odličan mladi igrač koji je igrao jesenas samo u 2 KUP utakmice i kao defanzivni vezni dao gol. Ako dođe Gvinejacto će biti odlično pojačanje jer igra dobro ikao desni bek i centarhalf a može i u vezi 27 godišnji reprezentativac Gvineje 18 puta
K

Kariirving

pre 4 meseca

Obestecenje. Da,ne?
B

Babakar

pre 4 meseca

Procenti od naredne prodaje..
I

Istina I samo istina

pre 4 meseca

Najbolje roditelji znaju , kroz sta prolaze oni I deca u Vosi a I u ostalim klubovima u Srbiji
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

50.000 evra Vojvodina platila obeštećenje Zvezdi. Zavarala ih motoricka sličnost sa Nemanjom Matićem, što samo pokazuje kakvi dunsteri obitavaju po klubovima! Voždovac se pretvorio u FK "Ozivljavamo karijeru". P.S. Brat mu je trener, bio u IMT, išao u tandemu sa Bajicem koji je otisao u Uzbekistan. Plači fudbale!
S

Strucnjaci

pre 4 meseca

U Vosi svi njeni klinci tako prolaze , manje vise, Ako he generacija 2000 bi-lo najace u Srbiji a Jesus, trebali su bit sampioni u omladinskoj ligi da doticni gospodin nije pustio Kokezin Brodarac da dobije na Vujadinu gde pet Vosinih najacih igraca nije igralo , ovde he struka u pitanju nista drugo I tal funkcionera sa igracima koje dovode to CEO NS znam ko Malo bolje prati fudbalu
S

SamoVosa

pre 4 meseca

Veze nema, nadam se da ce izbaciti Vosa nekog ozbiljnog talenta
P

Pazi Vosa gazi!

pre 4 meseca

Miletic?Nemam nista protiv decka ali fudbalski veze nema.
G

Gost gleda

pre 4 meseca

Bez prave sanse? On je uz prvi tim 3 godine, odigrao 31 utakmicu, da 1 gol bez asistencije, za to vreme promenulo se 5-6 trenera i da bas ni jedan mu nije dao sansu, eeeej, on nije igrac za Vosu sto ne znaci da nije i za Vozdovac i to je nažalost njego maksimum!
r

rasol

pre 4 meseca

Bravo za komentar, nista ni dodati ni oduzeti...
V

Vasilis

pre 4 meseca

Po novinskim naslovima, mi bi brat bratu trebali biti u rangu Francuske ili Engleske po broju talenata. Svaki dan neki novi Mesi, Pujol, Inijesta, Makelele, talenti kakvi nisu vidjeni od Piksija i Genija. Onda dodje profi fudbal, transfer u inostranstvo i imamo igrace poput Milenkovica koji ne zna sta je ofsajd, jedini defanzivni veziti ne mogu da dobace do reprezentacije (Zdjelar i Belic), ofanizvi nam 30+ i bez Tadica ne mozemo 2 lopte da povezemo, a napadaci Jovic i Vlahovic su masine kad daju 7 golova u sezoni.