Komentari na vest

Zvezdin alarm već zvoni - teško bez špica

G

Guest

pre gotovo 2 godine

Keita Baldeje slobodan igrač.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Аларм звони у твојој глави. Ово је небитна припремна утакмица.
M

Milan Galic

pre gotovo 2 godine

pošto vidim da ste zabrinuti evo lepe vesti.Vlahovic četvrti najbolji igrač Sveta mladjih igrača.Radujte se ako ste patriote?.
Z

ZoranR

pre gotovo 2 godine

Ovde ni Levandovski, pored Kataia, i Ivanića se nebi nadavao golova,
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Pet godina nama ništa ne sluti na dobro i ništa ne valja na pripremama. A onda pet godina pet titula od toga poslednje dve duple krune, pet godina pet grupa evropskih grupa, od toga tri proleca. Uživajte malo.
Ć

Ćaćaća

pre gotovo 2 godine

Publika je tvoja najgora na svetu. Niko Zvezdo nema to što imaš ti. Pet titula redom, pet evropskih grupa. Tri proleća stigla. Nezadovoljni. (Ajmo svi) na na na na na na...

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ma dobra je igra, nema tu nikakvog alarma
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Stvaramo dosta šansi, ali realizacija je slaba, mašimo baš dosta zicera, Ivanić danas iz peterca golmanu u ruke mogao je da ga pita gde da šuta i onda kad se mi ispromašujemo protivnik nam iz prvog pravog šuta da gol, tako je bilo i u prve dve tekme, samo da se to ne prenese na kvalifikacije i prvenstvo
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Kojih dosta sansi smo stvorili? Danas smo imali 1 sansu, Ivanica, i to je to.

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Erakovic je prodat cifra je 9.5 miliona + 3miliona kroz razne bonuse i 10% od naredne prodaje.Sve u svemu Terzic nije ispostovao sto je rekao.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

I šta je tu loše ???
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Kome prodat?
B

Bravo

pre gotovo 2 godine

Ako je tako, to je odlična prodaja.
k

ko bi reko čuda da se dese

pre gotovo 2 godine

Ma opušteno..... Čekamo da gosin Mrkela i gosin Terza pronađu nekog "vanserijskog"napadača, ali za 0 eura...... .... Neka nam je Bog u pomoći....
b

blaki

pre gotovo 2 godine

Ma kaze Mita popunjeni smo na svim pozicijama, a i napadaca imamo visak!
M

Mecava

pre gotovo 2 godine

Možete vi da pišete ovde sta god hoćete, ne čita vaše komentare ni Terza ni Mrkela ama baš niko od njih ko je na nekoj funkciji. Troše se milion, peru se državne pare preko transfera kojekakvih igrača, sve im to prolazi. Vi se ovde prepirete koga treba dovesti i da li je bolji Partizan ili Zvezda. Da ima zakona taj Mrkela bi već bio u zatvoru za kriminal što je počinio u zvezdi.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Gnjavis Darjane. Odmah "a panika, alarm, gori". Pripremne utakmice...
t

treba nam stranac

pre gotovo 2 godine

Klub treba da menja strategiju ovo ne sluti na dobro. Treba da se dovede neki crn igrač da se unese malo živosti
G

Goran 223

pre gotovo 2 godine

Samo jedno pitanje. Zna li Stanković ko će od mladih započeti utakmicu u prvenstvu. Utisak posle ove tri utakmice je da još nema ni u naznakama prvih jedanaest za start prvenstva.
G

Gost1987

pre gotovo 2 godine

Jel stvarno mislis da je to bitno u prvenstvu ?😂 Zvezda moze kao i svake godine da se posveti samo evropi, prvenstvo je trening izuzev utakmica sa partizanom. Ostalo je smijesno. Prvenstvo treba da ima max 10 klubova a i to je puno kakav je kvalitet. Pogledajte hrvate.
l

ljubi

pre gotovo 2 godine

koja je bila kvota na poraz zna terza sta radi ulozi 1 milion i zaradi 2 a izgubi u nebitnoj utakmici kako bi izmanipulisao javnost i naivne navijace da dovede buljuk igraca mkao ovo nije dovoljno lako je je njemu sa zvezdiniom navijacima,

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Zato se Vazura pati sa vama grobarima e tantuse jedan nedopaseni.
J

Joestyle

pre gotovo 2 godine

Posto ionako vise nikoga necemo kupovati i Erakovic manje vise vec prodat evo moj predlog: Borjan-Bakajoko,Dragovic,Sanogo,Rodic-Stankovic-Ibrahim,Kangwa,Bukari-Ohi,Zivkovic
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Nemoj više molim te.
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Nismo usvojili tvoj predlog..
i

ima vremena

pre gotovo 2 godine

dobro cemu tenzija fali nam definitivno brzi spic koji ce da utrcava iza ledja stoperima bicemo najbolji kad je to najpotrebnije
J

Joey

pre gotovo 2 godine

Borjan-Bakajoko,Milunovic,Dragovic,Rodic-Sanogo-Kangva,Bukari,Ibrahim-Ohi,Zivkovic
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

4 stranca mogu da igraju😀
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Imam jedno pitanje, zanima me dali bi Komnen Andric iz Dinama mogo da igra za Zvezdu, mislim dali bi ga Delije prihvatile?
N

Ne

pre gotovo 2 godine

Igrao je već za Zvezdu ,a nije nešto bolji od Ohija.
P

Pripremni period

pre gotovo 2 godine

Neki bi rekli da je nedopustivo ovakvo nezalaganje na pripremnim utakmicama, ali šta mi koji nikada nismo imali takve pripreme znamo. Najviše energije su imali oni koji nemaju minutažu i igrači sa pozajmica. Samo da se niko ne povredi više, još da prođe i ta nebitna protiv Zenita.
S

Smislov

pre gotovo 2 godine

Ne znam ko je s kim opsjednut. Ovdje nema ni 3 grobarska komentara, a neki nas spominju kao da nas je bar stotinu. Niti sam znao da ste igrali, niti me zanima vaš rezultat. Kao ni mnoge.
N

Ništa strašno

pre gotovo 2 godine

Potpuno je bilo jasno da im nije bilo do igre po onom suncu, da nisu baš ozbiljno shvatili ove utakmice (posebno stariji nosioci) i da jedva čekaju da se završe pripreme. Svi fudbalski klubovi i koriste pripreme kako bi istrčali dovoljno pre početka sezone, gube i timovi iz vrha lige petice na pripremama. Najbitnije je što će vrhunac forme biti natempiran za prve utakmice u Evropi. Setimo se prošlih kvalifikacija u ovo vreme - 3:3 na Malti, 1:1 u Kazahstanu, ono mučenje u Tirani, poraz u Helsinkiju, remi na Kipru i ispadanje od Omonije... Samo jul i ove prve utakmice u prvenstvu da se prebrodi. Što se tiče pojačanja, pokazalo se i u ovom poluvremenu da je Kangva bio najbolji kada je igrao kao organizator igre. Čeka se taj pravi napadač bio to Boli ili ko god već.
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Znaci igraci nisu shvatili ozbiljno utakmicu? A sta radi trener kada mu igraci ne shvataju ozbiljno utakmice?
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Pripremna utakmica da se uigamo , da tim pokaže koliko je jak , eto videli smo danas , realno ove smo trebali danas da prepunimo , ako ništa zbog pobednički duha , ako ste primetili svi jaki klubovi pred početak sezone odigraju sa nekim slabijim timom i postignu 5do 7 golova da bi im poraslo pouzdane , eto mi danas izgubimo od kopra , nejasno kakva je to igra gde su šutevi sa 20-25m , neverovatno je da smo ovoliko loši sa dobrim pojačanjima .... NAPRED ZVEZDA

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Jesi li ti provalio pod jedan da je Kopar parkirao autobus ko Jagodina a pod dva u tri utakmice slovenačke sudije su nam puštanjem grube igre slovenačkim timovima spakovali 4 povredjena fudbalera, izvini 6.
к

каста

pre gotovo 2 godine

Важно је да је Терзињо изјавио да се Пичинија нећа да одрекне ни Манчини ,па зашто би се Звезда,као да Павкова неби продао да не мора никад,евентуални долазак спорог Милуна који је спорији и од Сенога,спомињао је долазак Едмунд Ада,а потом се те идеја одрекао.Прелазни рок катастрофа
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Uprava ne radi na vreme sa pojačanjima tako da je naša sudbina uvek ispadanje u 3 kolu jer nismo uigrani a uigramo se za L.E. i tada smo bolji od tih protivnika od kojih ispadnemo u 3 kolu al uzalud tad, nema ni L.Š. ni 20.miliona Evra.
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Kako uprava neradi svoj posao na pojacanjima....dovedena su dva igraca za koje je placeno 3.mil.evra samo obeštećenje klubovima iz kojih dolaze i plus astronomske plate i nemoze jedna poluamaterska ekipa iz Slovenije da se pobedi sa takvim igracima.Nebitno je dali su ili nisu pripreme u pitanju posto to neznaci da su igraci zaboravili da igraju fudbal jer su obe ekipe u pripremnom periodu...bitno je ono sto smo imali priliku da vidimo.Cekali ste napadaca(Ohi)6.meseci i slusali smo bajke o njemu a sada gubi mesto u timu od igraca koji nisu u sustini napadaci i gleda se resenje kako da ga se rese....oteran je drugi napadac (Dioni)jer se najverovatnije ekipa koja vodi klub nije nasla u najboljoj kombinaciji kako ce da raspodele novac.Takodje imamo priliku da gledamo danas utakmicu u kojoj Zvezda lagano gubi utakmicu od ekipe koja je realno slabija barem od 6 timova iz nase domace lige ali gle paradoks Zvezda te ekipe u prvenstvu dobija i osvaja titule.Videcemo kako ce se prica zavrsiti ali evo neka nam odgovore ovi realni i pravi navijaci C.Zvezde a ne klinci koliko realno ocekuju da ce klub u nekom narednom periodu zaraditi od prodaje Mustafe,Bakajoko,Pićini,Kanga,Katai,Borjan,Pankov,Pavkov...itd...itd...itd...mislim da ce te kada tu cifru saberete shvatiti gde ce vam se naci klub za max.3.godine.Na celokupnu zaradu saberite i koliko je zaradjeno od igraca Tomane,Žander,Falćineli,Van la Para, i slicni i onda ce vam biti potpuno jasnija slika zasto ste dozivljavali poslednjih sezona ponizavajuce poraze u Evropi(0:6-1:6-0:5-0:4-1:4...)a predsednik kluba vam prica kako su ovo istorijske godine iako na domacem terenu dozivite da protiv omladinske ekipe imate posed lopte od 20%.
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Gledaj ti gde će tvoj klub biti za tri godine,a Zvezda ako nastavi kao ovih pet,biće standardni učesnik LŠ i neće ni morati nikog da prodaje.
G

Gubar

pre gotovo 2 godine

A tek onaj paradoks da u Evropi ima jedan poraz na 10 takmičarskih utakmica, iako gubi ovo. Mora da je neka nameštaljka.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

@Sasa_PFC A koji to klub zaradjuje na igracima od 30+ godina? Izuzimajuci vrhunske igrace iz vrhunskih klubova sve ostalo ne kosta nista (ili vrlo malo) kad udju u cetvrtu deceniju zivota. Uostalom koliko ste vi zaradili od igraca koji su cak i mladji od 30? Koliko para su doneli Markovic, Jojic, Obradovic, Miljkovic, Miletic....pa i Lazar Pavlovic koji je oteran a ima jedva 20 godina i odlicno se secam kako se pisalo da ce kostati koliko i onaj drugi Pavlovic. Koliko ce te zaraditi na Lakcevicu, Lutovcu, Holenderu, Zivkovicu, Jevtovicu, Stevanovicu? A najvise ce da zaradite od Natha, Fejse i Lukaca! Sve u svemu vi ste u 100 puta goroj situaciji od Zvezde! A Zvezda ce prodati Erakovica i to ce zatvoriti budzet za ovu sezonu (naravno uz pare od Gasproma, Evrope, jos nekih manjih transfera, karata pa i od drzave)
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Sve je to samo trening i ništa više od toga. Po mom mišljenju Kanga usporava svako ubrzanje. Kanga i Kangwa nikako zajedno na terenu.
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Manje vise ,nema veze sto smo izgubili ,mene brine vise igra .Stekao Sam utisak da Kangi I Kangwi treba vise vremena da se uklope .Sanogo kad je igrao ,covek je toliko stabilan na svoj poziciji kao zadnji vezni ,donosi cvrstinu I slobodu ostalim igracima .Samo da se nejavi neka zavist izmadju igraca ,Kanga je luda glava .Piccinija treba da sklone ,coveka bukvalno boli uvo ,a Ono sto ie najgore sto on moze I ume a nece !!! Spic nam treba I to preozbiljan koji mora da uvali 20+ golova Po sezoni !! Ako ode Erakovic a sigurno hoce posto su dobili Dobre pare onda cemo imati problem sa bonus igracem ,ko ce da igra ??? Po meni trebali su malog Lekovica da spremaju od proslog decembra za prvi Tim ,jer drugacije se radi u Graficaru ili u Zvezdi prvom timu !!!Jer su oni I planirali Prodaju Erakovica !!!
D

Danas bi lose

pre gotovo 2 godine

Sudaraju se, nema sistemskih kretnji, o automatizmu u igri necemo ni pricati. Bukari i Kangva traze svoje mesto i tim gleda sta ce s njima. Rano je za zakljucke
Z

Zvezda mi je sve!

pre gotovo 2 godine

Koji Milunovic? Ovaj sto ce da dodje sada kada prodamo Erakovica, i bice bolji od 5 Rodrigaa, jer Milun je vec bio top. A odg za to sto nisu brzi, imaju dovoljno iskustva da mogu da se dobro postave, Erakovic izgleda top jer ima Dragovica pored sebe sto je i logicno. Pa Bonuci i Kjelini su igrali do 38, Maldini do 40..al da, oni su bili brzi..ne mogu ja da pricam sa nekim ko ne zeli da rasiri vidike. Meni je u interesu da Zvezda stvarno bude bolja i to sigurno moze sa Kataijem u spicu. Blize je golu, ume sa obe noge i glavom, oslobodjen defanzivne.. Sve se uklapa, a brzinu realno nema za krilo.. Ne guraju dzabe Ronalda sada na spica! Katai jedini ima taj kiler instinkt!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Duze sve to stoji iskustvo i postavljanje.... ali kada mi napadamo kako da branimo kontre sa milunom dragovicem i sanogom covece pa ne zna se ko je sporiji a bekovi za plakanje takodje nisu brzi .... uporediti nase igrace sa italijanim nemcima spancima je van pameti samo treba napimenuti mentalitet....
v

vranjanac

pre gotovo 2 godine

Ivanic mislio da je ofsajd,raspali brate,pocepaj mrezu pa misli sta oces.
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Neki ovde nisu navijači zvezde, ako ne vide propast. A propast pravi trener. Pravi trener bi sa ovim igračima na današnjoj utakmici dobio ovaj Kopar sa 5 razlike. Ali kada nemaš taktiku i svoje ja da kažeš ko šta treba da igra i kako da igra onda je logično da iz tri šuta protivnika ka svom golu izgubiše utakmicu. Da se razumemo nije bitan ni rezultat već kretanje lopte, sredine i napada. Kanga danas podbacio 100% zbog svojeg ja pa ja ja delim ja centriran ja najpametniji.
О

ОПКЛАДА

pre gotovo 2 godine

сА РАДОЊИЋЕМ И ТОП НАПАДАЧЕМ ПОД УСЛОМ ДА ГА ДОВЕДЕМО БИ СЕ ПРОШЕТАЛИ ЛИГОМ,АЛИ СЕ НЕ МОГУ ОПКЛАДИТИ ЗА ЕВРОПУ ГДЈЕНАМ РЕБА ЗАДЊИ ВЕЗДИ ДЕСНИ БЕК И ЈОШ ЈЕДАН ШТОПЕР
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Ja gledam da ti pojma nemas, Kanga i Sanogo su prosle sezone direktroski odradili sve, a ti kao gledas ko zna sta. Ovoj ekipi treba desni bek i ozbiljan spic, brz, pokretljiv.
o

očisti to

pre gotovo 2 godine

Trenera treba promeniti. Ovaj je počeo i od loše igre i poraza da sanja da je sve idealno.
N

Neverovatno

pre gotovo 2 godine

Bravo za grobare. Svakim danom ih je sve vise na komentarisanju i gledanju Zvezdinih utakmica. Za svaku pohvalu. Nastavite da nas pratite i da budete uz nas. Pozdrav!
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

Uvek smo tu za vas...
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Neverovatno@Ko sad ide u zoološki vrt po ovoj vrućini.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Sve sami strucnjaci,znalci,selektori i takticari. Na kraju Zvezda napravi dobar rezultat a ovi iz Humske kmece
j

james23

pre gotovo 2 godine

zadnji vezni pod hitno i sto se ne gura mali nikola stankovic ako vec nemamo drugog zadnjeg veznog???
т

тараба

pre gotovo 2 godine

Вратие Немаљу Радоњића ,једног бека и платити нападача 3 милиона
E

Epppp

pre gotovo 2 godine

Šta će nam Radonjić. Pa ni on ne bi dobio lopte od Kange. Mister striktno deli desno lopte samo Pićiniu.

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Kako????Nema penala??? Hitno saopštenje!!!!! Mi ovo nećemo dozvoliti......da nam ne sviraju penal!!!!!!
G

Gost75

pre gotovo 2 godine

prva utakmica na pripremama solidna, druga loša, treća očajna. jesu pripreme ali me sve ovo nekako, ne znam zašto, podseća na izdanje protiv Omonije. Biće bolje valjda za mesec dana kad treće kolo kvalifikacija. uf, baš sam neprijatno iznenađen....
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Mustafa bre nema veze.Kriv za gol,nije ispratio igraca.Nema veze sa orijentacijom i prostorom..
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

Katai i Ivanic guse igru.Nijedna lopta nije otisla napadacu.Sve neki dribling ili sut.Ohi je predobar napadac.On je to pokazao u Norveskoj ligi.Nije Norveska liga toliko slaba kao sto svi misle.Pa jedan Bode je dao 6 komada Romi i Murinju.Ne treba nama spic nama treba neko ko ce da zameni Katai i Ivanica (Prodati obavezno) i dovesti nekog ko ce da bude taj koji ce da hrani napadace sa loptama.(Nekog kao sto je bio Evandro ili Kadu).
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Kojem napadaču?
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Ova utakmica je pokazala da će botovi biti izuzetno aktivni u sledećoj sezoni. I opet ćete ćutati na kraju sezone...
U

Uh uh

pre gotovo 2 godine

Kakav špic pod hitno kvalitetan štoper i desni bek Pičini kao da je na Sardiniji sunča se uzasan, Gobeljic grozno.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ako se ovo soliranje i nezobrazluk ne reši nama će trebati tri lopte u terenu najmanje.
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

A VIDI KO NAM SE TO SMEJE,ONI STO DOBIJAJU REDOVNO 5ARDE NA SVOM STADIONU I PO 8 KOMADA U EVROPI I STO PUNIH 5.GOD SANJAJU TITULU!
S

Sotir gost

pre gotovo 2 godine

Hahahaha koliko si ljut pa lupas gluposti 8 komada!??? Kopar! Dovoljno bez sudije!! Pazi kad vas Koper odraoo hahahaha
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Zenit će nam dati jedanaest golova, bolje da ne troše pare na karte do Sočija na ovu krizu.
M

Markoniiii

pre gotovo 2 godine

HAHAHAHHA... tačno sam znao sad će neko da se otvori za još 2,3 mil eura za špica,koliko to treba miliona da Stankela bude zadovoljan sa ekipom....napravi majstore od toga što imaš,ako to ne možeš,ne možeš ni sa Levandovskim onda....
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Jeste da nam nisu igrali Ohi i Pavkov, ali znali neko zašto Magiko nije odigrao pripremne utakmice? Ili su možda ove ekipe ispod njegovog "nivoa". A znate da pljujete Ohija. I dzabe nama da dodje i Marez iz Citia, dok je Magiko tu desna strana loptu nece videti.
R

Rajko car

pre gotovo 2 godine

Ne brini za Kataia i Ivanica.Bice oni top na takmicarskim utakmicama.Ove nisu bitne..
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Ne brine ja zbog Ivanica. Cak ga nisam ni pomenuo. On je skroz drugi igrac bez Kataia. Ali zato je Katai bezobrazno sebican.
R

Rajko car

pre gotovo 2 godine

Katai je nas najbolji igrac.Bice najbolji kad bude trebalo.Koga zanimaju pripremne utakmice..To sluzi da vidimo nove igrace.Za Kataia znamo da ce opet biti najbolji..
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Коменатаришем већ неколико пута, опет ће “Пикси ђе је Катаи, бољи је од Тадића” ликови да ме нападају и лупају минусе, али он је дечко наш највећи терет! У овој напој лиги без брига му је лако да цима, продаје форе по Сурдулици и Крушевцу, али дајте једну утакмицу у европи коју је издиминирао, одиграо топ! Мирко исто, осим Милана на Сан Сиру, дечко је једноставно преспор за ниво фудбала ком тежимо. Сезона није ни почела а ми већ имамо неуморног универзалца Гобељу на левом беку, Родић буразер хронично повријеђен, али нее, не треба нама змена за њега! Људи моји, ексер у ковчег ће Мита уз подршку Терзе да нам закуца! Толико неспособности и неодговорнисти ја нисам видио баш баш одавно! Па за Миту је несрећни Ивица Монћи лично!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Mene stvarno ne zanimaju ove prijateljske utakmice ali nama zaista trebaju 2 centarfora, levi bek da ga ne bi Gobeljic igrao, zadnji vezni i sada ako ode Erakovic trebaju nam 2 stopera. To je vec 6 igraca a to je malo previse. Opet los prelazni rok. Da ne komentarisem da su visak Gobeljic, Pankov, Pavkov, Srnic, Krsticic, Bakajoko, Zivkovic. Znaci 7 visak i 6 koji fale, to je 13 igraca. Pakao...
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Imamo mi odlicnog spica-Ohia. Ali mi pod hitno moramo da se otarasimo davitelja Magika. Sta ce nama brzi Bukari kada necemo koristiti kao sto ne koristimo Ohia.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Zvezdi momak niko ozbiljan otišao nije i jača je za dva igrača. I ne neće više niko doći jer je ovaj tim sposoban da uzme titulu i ponovi prošlogodišnje. Bez ako ne prodaju Eraka. Zvezda ne ispunjava želje po kućama a kome se ne dopada nije mu groblje daleko pa nek promeni zanimaciju. CILJ JE TITULA u sledećoj sezoni ostatak je pomagalo da se malo lakše ili malo teže stigne u 2023-ću.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Majstore Picini ti nema pojma.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Koji god da špic dođe proći će isto. Nije problem u šoicevima već u monotonoj i zastareloj igri iz prošlog veka koju uporno forsira "mister". Nama najpre treba školovan i moderan trener pa potom bekovi i tek na kraju špic. Ohi je odličan igrač ali dzabe to sa ovakvom postavkom igre.

miskobsnk@hotmail.com

pre gotovo 2 godine

Nema Milojevica i Milosevica , nema ni igre zvezde !!! Cinjenice , jeste deki bio dobar fudbaler i jeste radio sam murinjom i mancinijem i bla bla truc , ali poredjenja radi , ja odlicno poznajem narodnu muziku i ucio sam da sviram harmoniku kod ozbiljnih majstora ali nikad nisam naucio da sviram poput njih i nikad i necu , jer nesto ti dobro ide a nesto ne, ma koliko se trudio i radio! Znaci Deki nikad nece biti ozbiljan trener - takodje i nepisano pravilo da uglavnom dobri igraci retko da budu i dobri treneri ! Jeste veliki zvezdas, jeste da ih gura svojim srcem i daje vetar u ledja ali to ne igra fudbal ,igra nam je 0, konstantno lopta nazad ! Bolje mu nadjite pomocnog trenera da mu pomogne , dzaba i 3 spica da mu dovedete !!! Ne pricam samo o ove tri utakmice , ko stalno gleda zvezdu zna o cemu pricam! Igra dok je Milos Milojevic bio tu i ovo je nebo i zemlja !!!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Isti ovakav komentar si ostavio i u toku prošlih priprema i šta bi ???
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Objasni to pravilo Bekembaueru ,Ančelotiju,Zagalu...
g

gost avarterzic

pre gotovo 2 godine

Sto neko nije rek’o ovima da nesmeju da igraju jako protiv zvezdane a kamoli da ih pobede! Čuj damo neki Koper ih odere sa sve bukarom,kangom,kanbingom,karimbom i snezom na golu
G

Gost1959

pre gotovo 2 godine

Sprdali su se Partizanu posle Kluža.Igrali bez centarfora i štopera...A oni bez Ohija ,gube od Kopra i pravdaju to izostakom napadača ,nerealno?
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Ono sto mene brine jesu tri stvari. Prva Katai - njegova nonsalantost u igri nije nista novo, on je prosto takav, igrac vica, motivacije, trenutka. I sve je to ok, dok on ne steti ekipi i dok ne gusi igru, ali se plasim da upravo to pocinje da se desava... Druga stvar Picini - koliko god to bilo tesko priznati, on je bivsi igrac. Spor, bez neke zelje i motivacije, deluje kao da je tu da odradi ugovor, uzme lovu i da bezi nazad kuci. Bice ozbiljnih problema po desnoj strani, a situacija postaje jos alarmantnija kad se u obzir uzme ko mu je zamena. Treca stvar - Kanga i Kangva nece moci zajedno u ozbiljnim utakmicama. To je sve jasnije. Prosto morace da pocinje Sanogo i veliko je pitanje kako ce jedan od njih dvojice koji bude pcinjao sa klupe to prihvatiti, uzevsi u obzir koliko su temperamentni obojica.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Od četiri igrača a to su Kanga, Kangwa, Katai i Ivanić jedan mora da bude rezerva da bi imali igru. Ovde se stalno potencira da dva Afrika ca ne mogu da igraju zajedno a itekako bi oni dobro funkcionisali kada bi Katai ili Ivanić otišli na klupu. Danas da je i Rišario igrao špica a Katai bio na klupi i sve ostalo isto mi bi igrali bolje i vodili bi u prvom poluvremenu. Stanković je pojedinim igračima i otac i majka a drugima očuh i maćeha i to je najveći problem što nema isti odnos prema svim igračima. Očit primer je Ohi a bojim se da će isto biti i sa Bukarijem. Igrači sve vide i kako onda da očekuješ od rezervista da se trude kada znaju da što god budu uradili na terenu neće igrati.
G

Gost za zelenooki

pre gotovo 2 godine

Jok ,treba da pusti Živkovića umesto Kataija ili Ivanića,čovek ide od centra na prazan gol i pogodi stativu.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Pripreme u Sloveniji, a Borjan prima gol iz Austrije. Vidis sta znaci EU zajednica...
g

gost avarterzic

pre gotovo 2 godine

Stub srBstva sa 8! stranaca u prvih 11! Da li je mezimica upoznata sa pravilima lige!?
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Jos hoce i onog Mukuoku iz Standarda.
E

ET-1

pre gotovo 2 godine

To su samo prijateljske utakmice i služe da se novi igrači uigraju. Čim mi odigramo ovako loše na pripremama zna se da ćemo u zvaničnim utakmicama biti pravi.
G

Gost985

pre gotovo 2 godine

Pa gde su ti Bukaari,Jabulani,Dzabahari i ko zna koji vec vrsni napadaci i igraci....
A

Avakari Bukari

pre gotovo 2 godine

Slovencima nije jasno odkud 100 poena u Srbiji kad u Dezeli uzeše 4 iz tri utakmice
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Piksi, gde je Katai u spisku za Katar?
З

Звездаш

pre gotovo 2 godine

Сејо Калач, опет крив за гол!? Ма, немогуће, он је играч за "Лиге петице". Види се "напредак" у игри, све више лута у простору.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Bolje da ne idemo na te pripreme jer bude sve gore i gore, u sve tri utakmice primamo prvi gol od podalpskih velemajstora fudbala, pa se posle kao čupamo. Nije dobro.
O

Ohi u Spic

pre gotovo 2 godine

NEMA OHIJA U SPICU,NEMA NI POBEDE,JEDNOSTAVNO! PAVKOV I BEN DRUGOLIGASKI UGRACI DEFINITIVNO!
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Sto groznicavo trazimo spica kada Mrkela i Terzic kažu da nece da zure. Mrkela na Bukarijevoj promociji izjavio :"Polako" Pored tog brzog spica fali nam i paker na sredini da podeli lopte da stane na nju. da spoji napadaca sa golom, da razvuce loptu na krila. I da izmisli gol, lucidan. Nesto kao Evandro sto je bio. Erakovic je trebao vec biti prodat i investirati u igrace, najgore je izgubiti vreme.
K

Kavanga

pre gotovo 2 godine

Pa dobro je rekao. Kanga to nije a ni Srnić a pogotovo ne Velja. A mister teši ka ginu sujetu i daje mu mnogo umesto da ga izbaci i ostavi Kavangu i Bukarija da ih uigrava on Kangu koji igra samo levo a pazi igra na desnoj strani i prosleđuje lopte levo. Bojkotuje i Kavangu i Bukarija
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Ovo su prijateljske utakmice, vidim grobari jedva docekali da komentarisu a gledace nas preko TV u LS.
N

Nemamo

pre gotovo 2 godine

Ni jednog krstenog igraca nama je Katai kao igrac lik nije mogao u Alavesu da bude na klupi i tribinama, nismo prodali nikog godinama, Boaci kombina sa Kinezima kao braca Ilic, imamo dug od 80 miliona, ne placa se struja,voda,plate..plus imamo 50 miliona svake god i 40 igraca na platnom spisku,..Stankovicu bolje zidaj zgrade, Terza pod hitno u interpol pa da se gasimo vise
m

milittao

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima sreće što ne igra ligu Slovenije, tamo bi bili peti. šalu na stranu od hvalospeva za Kangvu do danas očajnog igrača koji u par navrata kao da se posvadjao sa loptom. bukari pročitan, jedan dribling i to je sve,uvek u desno. mislim da u pozicionoj igri nema šta da traži, jedina nada biće pas u prazan prostor...
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

U nasoj ligi bi sudili penal nad Benom kod one situacije u 70 minutu. Cukaricki pobedjuje Olimpiju drugi najjaci klub u Sloveniji, Zvezda gubi od Kopra. A kad pocne prvenstvo 35 pobeda i 2 neresena ce Zvezda imati na kraju sezone, a u Sloveniji bi bila vec na -5...u prva tri kola.
K

Krstim se

pre gotovo 2 godine

Bravo genije, na koga si tako pametan, na tumbasa? Nisam znao da se po pripremnim utakmicama meri ko je jaci a ko je slabiji...i tako se donose zakljucci izgleda da ste vi duboko frustrirani ...
s

sta reci...

pre gotovo 2 godine

Koliko ste vi prsli u svojoj mrznji prema zvezdi, ....
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

I onda izvuku neki slovenački klub u Evropi i daju im 7-8 komada kao Klužu ili Slovacima.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Kao sto sam rekao mnogo puta cim izadju iz okvira Ping Pong lige odmah kiksnu. Hvala Bogu pa sve vise ljudi izvan Srbije vidi cime se služe i nije ni cudo sto ih svi priželjkuju na žrebu.
M

Ma sta mi naprica!

pre gotovo 2 godine

Zato imamo koeficijent 46.000 a koliko ono vi imate? Duplo manji ahahahahah
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

A kako ga imate da li si se nekad zapitao. Prvo mesto u Ping Pong ligi vam obezbeđuje znamo svi ko, i onda u Evropi skupljate bodove na malim klubovima ili negde izvucdte po koji neresen rezultat a kada naletite na klubove "visokog" kvaliteta kao kairat, omonia, serif onda se vidi kvalitet vasih osvojenih bodova.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

@Milojko Jeste Milojko videli bi mi da nam zapadne Flora, a neke tamo Brage, Kelnovi, Liverpuli, Olimpijakosi... i šta ti ja znam koja sve ne boranija tipa Red bul i slično.
о

окнарб

pre gotovo 2 godine

Звездаш сам ,али људиии осим бека ,нападача и љевог крила немамо ни праву 10ку.Овај Андраде је право појачање за комшије.Ми 10 ку немамо од Рамба Петковића.Ако се по јутру дан познаје очекује нас турбулентна сезона,куп конфендерације и губитак титуле.Нама треа 4 појачања док није касно
I

Imamo

pre gotovo 2 godine

Sve budzet 50 miliona godišnje sto kaze nas dr Terza magiko imamo duha koji lebdi Gasprom, Arape, Sarape, Ultra kops drzavu 10 stranaca svake god i opet ništa. Koja smo sramota od kluba
Z

Zvezda mi je sve!

pre gotovo 2 godine

1. Ove utakmice nisu nikakvo MERILO. 2. Piccini zna da igra fudbal a moze da se spremi, ovi ostali sada da nauce da igraju tesko. 3. Kanga i Kangva mogu da igraju zajedno ako je iza Sanogo, jer ovako nisu pouzdani zbog defanzive 4. Milunovic i Dragovic mogu zajedno ako je ispred Sanogo koji ce mnogo da im olaksa svojim citanjem igre 5. Ivanica i Kataija dobijamo gore gde su i najpotrebniji, bolje gore da rolaju pa i da izgube loptu jer nije opasno po gol 6. A desno Bukari je brz, to se vidi odmah i znacice u utakmicama kada se branimo i ima dosta prostora za kontru 7. I druze ne da nemam 15 god, nego sam za tebe Nikola Tesla, jer si i pored ociju slep.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Vidi druze nije bitno kolko imas godina ali ako tebi picini zna fudbal sve si rekao hices da uparis stopere milunovica i dragovica a oni brzi taman kao ja sa 54 god (a nisam siguran ali mislim da sam brzi od nji) a tek sto su okretni cudo jedno ivanic i katai igraju kada hoce ali...bukari kangva su taman kao falko i dioni la para garsija.... a tek od igre nigde nista stankovic je trener taman kolko sam ja pop....
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Izvini Tesla ,a koji Milunović u paru sa Dragovićem?

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Izvini Nikola, imam neki stari tranzistor da se popravi ako bi mogao da skoknes
Z

Zvezda mi je sve!

pre gotovo 2 godine

1. Ove utakmice nisu nikakvo MERILO. 2. Piccini zna da igra fudbal a moze da se spremi, ovi ostali sada da nauce da igraju tesko. 3. Kanga i Kangva mogu da igraju zajedno ako je iza Sanogo, jer ovako nisu pouzdani zbog defanzive 4. Milunovic i Dragovic mogu zajedno ako je ispred Sanogo koji ce mnogo da im olaksa svojim citanjem igre 5. Ivanica i Kataija dobijamo gore gde su i najpotrebniji, bolje gore da rolaju pa i da izgube loptu jer nije opasno po gol 6. A desno Bukari je brz, to se vidi odmah i znacice u utakmicama kada se branimo i ima dosta prostora za kontru 7. I druze ne da nemam 15 god, nego sam za tebe Nikola Tesla, jer si i pored ociju slep.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Gledao sve pripremne utakmice, biće velika borba ko će biti glavni šerif u ekipi. Teško silovanje lopte, igra bez lopte nula, bezvoljnost,( možda umor?), ali ovo nema veze sa savremenim fudbalom. Stankoviću težak zadatak je pred tobom i ekipom.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Bolje i da ne idemo u Sankt Peterburg. Greota, skupo je gorivo...
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

I sa 2 špica,bez desnog beka,s 0 veznih igrača,dupliranjem Katai/Ivanić,presporom igrom,očajni Pićini,Mustafa,ova 2 nova crnca nista a Ben realno prstareo...tesko.Ma s kim a s 3-4 igraca manje se danas ne izlazi na kraj.Posebna prica Nikolic..nikad igrač.Ni u ludilu
N

Na primer

pre gotovo 2 godine

Olimpijakos - Krakovia 1:1 , Olimpijakos- Rid 0:2 . Eno alarm u Olimpijakosu,svi se uspanicili i nasekirali.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Samo sam pročitao prvih nekoliko komentara i tuga je ljudi šta pišete. Kada budemo ušli u Lš kroz mesec dana, onda će biti: majstori, šampioni... A ući ćemo u LŠ 😉
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Svaka cast na komentaru. Kad citam komentare izgleda mi kao da ih sve pisu samo grobari, a da i nema ni jednog zvezdaskog. Dajte momcima podrsku, po meni je najgluplje pisati clanke o pripremnim utakmicama, pa i zovu se pripremne, da bi trener i igraci pripremili sledecu sezonu, nisu oni roboti pa da samo ispunjavaju vase zelje. E da smo pobedili danas slovence 5-0 vi bi bili zadovoljni, a kad pocne prvenstvo i svaku gubimo onda bi opet pljuvali. Pustite ljude da rade svoj posao, hvala im na svim radostima koje su nam doneli, greske im oprastam jer sigurno nisu bile namerne, pa i oni su ljudi od krvi i mesa. Napred Zvezdo, samo jako, i donesi nam jos mnogo radosti u buducem periodu. A ovim rdjavim kojima svaka dlaka smeta, ne bi ugodio ni Mesi, Ronaldo, Mbape i Neimar zajedno.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Druze ja kritikujem prvi ali zato sto volim Zvezdu daj Boze da udju u LS i da osvoje titulu ponovo ali sam ubedjen da ce mo teskom mukom u LK da igramo.... ovde nema plana igraci se dovode samo da bi se,pokazalo da se nesto radi bez ideja bez vizije ali kada vidimo mrkelu terzica onog milanovica.... kakva tu vizija moze da bude
O

Ovo je dobro

pre gotovo 2 godine

Svaki put kada su nam pripreme bile vrhunske u smislu rezultata na tim pripremnim utakmicama, mi smo se u prvenstvu i u evropi patili samo tako. Neka tako bude i sada. Neka taj neki nazovi rezultat u pripremnom periodu bude los, ali da bude dobro onda kada se racuna.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Ma nema sta nas srpski sampijon je predobar..😂Vazno da oni vise na nasim.vestima i nas komentarisu!!!
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Šampijon? Koji si razred,2,3 ?
P

PetarPazova

pre gotovo 2 godine

Odlaskom najpre Miloša Milojevića, a sada i Nebojše Miloševića izgubilo se bilo kakvo strucno znanje sto se i vidi u igri. Mister sada tumara u slepom...
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Zamislite jedan Koper pobedi Zvezdi a vas partizan jadni ne moze toliko godina...
G

Gost212

pre gotovo 2 godine

nema namestanja nema 400 bodova u prvenstvu
P

Panatinaikos

pre gotovo 2 godine

Srpska liga najgora na svetu bore se dva tima za titulu razlika izmedju prvog i treceg 30 bodova

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Mister autoritet, nema onu stvar da ohladi dvojac Katai/Ivanic, da oproba mozda nesto novo. Toliko smo bezopasni da je to tuzno a prvenstvo pocinje sledce nedelje, prodali smo Erakovica, nemamo zamenu ni na vidiku, napadac(i) takodje u snovima. Bukari preskup a imamo Mustafu naseg na istom mestu, mozda i kompletniji igrac. Jesu pripreme ali ja nesto ne vidim da smo spremni, tempiramo formu, za kad? Delujemo preumorno i sporo, mozda meni samo. Svake sezone se plasim nase prve utakmice u prvenstvu zbog te copave forme. Ponavljam se, znam, ali ovo je preveliki broj igraca da bi bila zdrava konkurencija. Toliki kvantitet a kvalitet smesan, cak i za domacu ligu. Kad pogledam ko je jos u klubu, nije mi dobro. Ali za mene je najveca zvezda naseg tima, Pićini. Ovom priliko zelim da pozdravim sve koji su rekli da je igracina...ili da ce biti pojacanje. Place mi se kad to procitam, tuga.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Možda nemamo dobre igrače, al su zato spori. 😉
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Ali onoliko crnaca i nijedan centarfor ,crni Mito.....
j

jaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

poraz ko poraz nije vazan nego igra, odavno nismo izgledali gore i igracki i trkacki, niko da potrci celu utakmicu imamo po 16 krila i zadnjih veznih a nemamo napadaca plus ovaj nikolic ne znam dokle vise da se gura covek nikakvu igru samo vracanje lopte nazad,nijedan pas a i to ako doda to je na 2m a i vazno je da smo gobeljica produzili, nije ovde samo do napadaca nego do sistema igre uopste ne vrsimo presing a i napadamo sa malo igraca stvarno,dzabe oni na protivnickoj polovini kada se retko ko ubacuje
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

pa da ne bese nikolica i srnica mi bi izgubili i od domzala.... pa sad ti vidi ko su nam nova pojacanja
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Ok, pripremna utakmica i rezultat nije u prvom planu...ali zasto se onda deres na sudiju i trazis penal nad Benom?
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Nakon druge rečenice sam hteo da prestanem sa čitanjem. Jel vi mislite da smo mi veverice? Alo bre, ovo je isti tim koji je igrao Evropu i odbranio duplu krunu. Sa još dva pojačanja. Pa su se davali golovi. I sad kao odjednom problem napadač. Ma nemoj. Kao da smo imali Ronalda, pa otišao i mi sad ne znamo da treba krpenjaču ugurati preko krede. Ok, treba napadač, nije da nije. Ali se stvara atmosfera ako dovedemo napadača svi naši problemi rešeni. Ovde je nešto drugo u pitanju. Možda atmosfera u svlačionici, možda su preforsirani na pripremama, možda će da nas tovare svi jer nam igraju Pičini i Gobelja. Možda.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Mi da imamo igrače psž-a mister bi našao način kako da ih uništi. Mesija stavio da igra zadnjeg veznog, nejmara I mbapea kao stopere jer mi igramo duplo više pasova unazad nego unapred.
G

Gost 2

pre gotovo 2 godine

nema panike ljudi ovo su pripreme bitno da se niko ne povredi, jan se secam kada je igrao jos joshua parker te pripreme so tukli svakog a u prvenstvo zavrsili na treco mesto zato sta odma panika, a ovi grobari ovo vam je jedino radovanje sta ce te imati ove sezone opet necete imati pobedu nad zvezdom, evo ja sad kazem igracemo LS I kao treci u grupi u EL evo sad napravite screenshot. pozz
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Ovi sto sad pljuju neka se sete sta su pisali za mesec,dva..ima gresaka,posebno uprave,al u dekija i strucni stab nemamo prava da sumnjamo.poraz sada je mnogo korisniji od ubedljive pobede.
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Sve ce ovo da izgleda bolje, mozda jos dve tri tekme zjedno i bice ovo solidno. Nisam gledao tekmu, jer sma mislio da je sutra, i slucajno sam naisao na kraju, 5 minuta pred kraj. Gledao sam highlights! Nije rezultat absolutno bitan, ali Stankovicu, ako stvarno si ozbiljan kad kazes da napadamo LS, onda bratko nesti ne sti stima, jer bez obzira na pripremnu tekmu, klubovi kao Kopar, uz duzno postovanje, sluze da unapredis igru, a po highlitsima nije da bas smo imali neke sanse, akcije, suteve...itd. Ajde da vidimo, ako smo stvarno imali ponudu za Ohija iz Amerike, trebalo je podati, mada kad gledam Pavkova kako se krece, trci, igra nogom najezim se da ostanemo samo sa njim.
S

S visnjom burek

pre gotovo 2 godine

Nije bila dobra igra danas. Moraju nosioci da uđu u formu do početka sezone. Najgore je što se ne zna kakve su povrede sto se tiče Ohija i Pavkova. Valjda će Stanković to da ukomponuje da nam se ne bi ponovila jurnjava sa Partizanom.
G

Gorojko1978

pre gotovo 2 godine

Ovog nesrećnog Pićinija nije volja da živi a ne da igra fudbal..Nije pretrčao ni 300 m danas ...svaku loptu vraća nazad ili dodaje igracu do sebe 😁
V

Velur

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi ekipu pojačati sa jos tri,cetiri crnca.

BorisPL

pre gotovo 2 godine

Ovo je sramota!!! Nema izgovora teske noge,uigravanje,sta ja znam! Ljudi pa dve nedelje ste samo imali pauzu,od cega teske noge?! Nisu uigrani?!? Ko??? Imamo samo dva nova igraca,sta je sa ostalih devet?!?! Gde je Ohi,sta je sa njim?!Piccini danas dobar,ali zasto nema Bakajoka?!?! Ljudi sta je sa vama,dali ste normalni?!? Nemamo igru,nemamo nista,alo ljudi,pa zar netreba nadograditi igru samo sa vec uigranim igracima,uz jos par pojacanja???Mi se ponovo uigravamo!?!? Zivkovic ,Bakajoko,onaj mali Lucic pokazli najvise,zasto oni igraju najmanje,sta se desava?!?! Bruka i sramota!!! Volim Zvezdu vise od svega,ovo sto sam video na ovim pripremama ...ja sam u soku!
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Ovo su pripreme i sluze za to da se isprobaju takticke zamisli i varijante a pogotovo za novajlije da osjete ekipu. Jeste da je ovo veceras najlosije izdanje u ove tri utakmice ali isto tako smo veceras igrali bez klasicnog spica i to se vidjelo. Trebace vremena da se Kanga i Kangva uigraju i da se nadju adekvatne pozicije za obadvojicu, jer vidimo da se u ovom trenutku guse i sudaraju na sredini i izgledaju kao igrac manje u kreaciji. Mene vise brinu neki igraci koji po govoru tjela ne pokazuju da trenutno mozes da se oslonis na njih i da racunas da ce ovo biti samo pripremni period...a tu mi prije svega prednjaci Picini. Nadam se da ce do pocetka prvenstva a pogotovo do kvalifikacija za Ligu Sampiona sve doci na svoje i da ce se ova novokompanovana ekipa uigrati i poceti da zabija golove koji su ovom trenutku najveca boljka kada je Zvezda u pitanju.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

a u kojoj si to utakmici u zadnje vreme video neke takticke zamisli...? Igra koja igra pa nama Borjan na,svakoj itakmici ima naj vise kontakata sa loptom i to igra?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Prvo smo bili najjači tim od Barija, sada smo najjači tim Zvezde IKADA. Jel tako Tvorza. Jel još stojiš iza toga što si rekao. Kaže budžet od 50 miliona evra godišnje, pa gde su onda kvalitet igrači koje ste ti i Mrkela lično našli. Dokle da vam drugi dovede igrače. Boli tebe, važno da je tebi sve dobro.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Gledao sam prvo poluvreme. Sabili smo ih u 16 metara, ali nismo imali realizaciju. Oni nisu presli centar. Ukljucim drugo poluvreme 75', kad ono 0-1.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Ja bih samo volio da znam sta je ko igrao danas. To me bas onako muci. Izuzev golmana i stopera ovo ostalo je bilo kao rastimovan orkestar. Ne znam samo sta ce nam krila i bekovi kad nismo napravili ni jedan jedini centarsut. Igraci se medju sobom sudaraju na terenu, krila hoce na silu a ne mogu, napadaca nemamo, veza ne funkcionise. Kagna hoce loptu da kreira igru, Kangva hoce loptu da kreira igru, Ivanic isto. Samo smetaju jedni drugima. Ovo je zalosno na sta ovo lici.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Šta izuzev golmana,dao mu gol s pola igrališta,ajde kad već gledaš onda bar gledaj kako treba.
Z

Zvezdas onaj stari

pre gotovo 2 godine

Sa ovim budzetom i igracima jedino je problem trener koji je krenuo stopama prethodnika bunkerasa. Moderan fudbal i Zvezda ce da melje, ima s kim!
J

Jad i čemer

pre gotovo 2 godine

Odavno jadnija Zvezda nije bila, mozda od vremena Vladana Lukica i najtezih dana u istoriji ! Pojacanja u rangu Graficara a ne nekog ozbiljnijeg prvoligaskog tima, katastrofa ! Ovo duplo losije izgleda nego po zavrsetku sezone !
D

Djjj

pre gotovo 2 godine

Kao razbijena banda, posle ovakve utakmice i ovakvog pristupa treba svi da trce 50 krugova oko terena.
m

marios

pre gotovo 2 godine

sta se brinete, sklanjaće se svi kad za to bude došlo vreme
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Naravno, prvo ce te se vi sklanjati, kao prosle sezone, pa onda svi ostali. Kakvi su ovo tekstovi, kao da se igra liga sampiona a ne pripreme. Noge teske, probavanje raznih taktika, uigravanje novih pojedinaca, a i nedovoljna zainteresovanost jer su prijateljske utakmice. Drugo je to kad su utakmice takmicarske. Odjednom vam ne valja ni jedan nas igrac, vidim pljujete po Katajiu, Ivanicu itd. Pa drugari uzmite loptu pa je vi pikajte svaki dan, pa mi recite dali ce te svakog dana igrti na istom nivou. Tim se ponovo formira, uigrava, i naravno da rezultat nije najvazniji. Po meni je dobro videti da novajlije imaju kapacitet da ubrzaju zvezdinu igru, a kad se to sve uigra bice to dobro.
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Znaci ova Zvezda bi se borila od 5 do 10 mesta u slovenackoj ligi.. Dobili smo sedmog, nereseno sa sestim i izgubili glat od drugog na tabeli!
G

Gostas

pre gotovo 2 godine

Pa Slovenačka liga je ozbiljnija od naše,mnogoooo. Tamo nema nameštanja,sklanjanja i da se predsednik meša u fudbal
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Ma bre, neupuceni Slovenci, nisu culi da Zvezda ima povlascene koeficijente UEFA i novi budget od 50 mileona.
m

marios

pre gotovo 2 godine

sad će terza mađija da ulozi 50 miliona
Z

Zvezda mi je sve!

pre gotovo 2 godine

Borjan-Piccini, Milunovic(ako dodje) , Dragovic, Rodic- Sanogo ispred odbrane da pomaze a i korektor dva centralna vezna-Kangva, Kanga dva centralna sa potpunom slobodom u igri-Ivanic i Bukari krila-napadac Katai(uvek ce da odigra bolje od Pavkova i Ohija)
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

potpisujem!
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Pa i danas smo igrali s tih 10 igraca (jedino nisi stavio Eraka koji je bio najbolji danas) pa je igra bila dupla 0.Taj koji vidi Kataija kao spica je totalna neznalica i po kazni bi trebao da odgleda ovaj mec jos jednom da vidi kakav je ovaj bio kao spic.Ohi je bar ulazio u sanse.Ne lupajte bzvz i ne izmisljajte formacije s kojim danas Koper nismo mogli dobiti
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Gde ti je bonus? Ovo što si izdiktirao je i počelo meč, svi sem Miluna,i ništa posebno.

BorisPL

pre gotovo 2 godine

Ma sta je Katai danas odigrao???? NISTA!!! Covek jedva ziv...Sta vi gledate?!?1

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Cim vidim Pićinija u prvih 11 znam da nemas pojma o fudbalu ili imas 15 godina
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Ovaj Bukari od dva miliona nije ništa bolji od Ibrahima Mustafe koji će na kraju završiti na nekoj pozajmici.Kanga i Kavanga ne mogu igrati zajedno definitivno.Picini mi je toliko nepouzdan kada ima loptu da je to strašno.Kataji mi nešto nije u elementu.Utakmica jeste pripremna ali mislim da je sramota izgubiti od jednog Kopra a ovamo očekujemo nešto u jačim takmičenjima.Današnja utakmica je delovala kao da imamo tri igrača više ali ne zbog dominacije u igru već zbog neorganizovanosti i delovalo je kao da igrači jedan drugom smetaju.

BorisPL

pre gotovo 2 godine

Ibrahim Mustafa odlican igrac,nadam se da ce ga koristiti ove sezone,kao i Bakajoka,decko moze glat da menja Picinija,ja ne znam sta su ga i dovodili uopste,pored tri beka...

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

To sam upravo rekao, dadosmo tolike pare, pomislio sam da dolazi neko bitan. Te pare da smo ustekali eto nam dobrog napadaca, jednog za pocetak.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Kaze Vas vodja da ste se vec imate dve LS Ovu sada i sledece sezone,bas zanimljivo
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Nije problem poraz. Koper iz dva suta dao jedan gol. Problem je sto smo do bola staticni, sto nekima fali tehnike, nekima visine, nekima snage, nekima zelje. Ok, razumem i to da igraci ne igraju na maksimumu, da nece da se povrede, da se cuvaju, ali moralo je malo agilnije. Mnogo smo slabo prenosili loptu i borili se sa njihovim presingom, i imamo problem sa disciplinovanom odbranom i duplim blokom vec duze vreme. I ono sto me najvise nervira je to da od 10 paseva 8 idu unazad. Pa ne igrate ragbi pa stalno da vracate unazad. Videcemo kako ce biti protiv Zenita, ali bice mucenja i ove sezone.
B

Bravo bre

pre gotovo 2 godine

Svakog leta isti naslovi vec 4-5 godina... Tesko bez spica,Fali napadac drugačijih karakteristika,Zvezdi izmakao za dlaku super napadac, Mrkela skautirao spica, Terzic najavljuje ozbiljnog spica... I tako u krug! More mars bre nesposobnjakovici!
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Veći rekreativac od ovog Paučinija u profesionalnom fudbalu ne postoji, čovek se nije preznojio na 35 stepeni vrućini, sprint nije izvukao
G

Gost717e

pre gotovo 2 godine

molim vas da dovedemo bekove
n

nekilik120

pre gotovo 2 godine

Buraz ala smarate sa bekovima vise vidis da gol nemozemo da postignemo a vi hocete beka. Rodic je dobar bek samo mu treba neka zamena a Picini je meh al nije kao da je los bek. Tako da molim vas malo oladite sa bekovima.
H

Hup

pre gotovo 2 godine

Prodajte Erakovića, dok se nude pare...na malo ozbiljnijim utakmicama videće koliko je to prosečan fudbaler ...u rangu Savića, Ćosića, Jovanovića...
š

šta će reci tvorza

pre gotovo 2 godine

Auuuuu redakcijo šta sad pisati ??? Prvo ste ih branili da su teške noge , mister imao šta da vidi , drugaciji vazduh u sloveniji, cesma se odvrce na drugu stranu …. Šta sad , šta sad pisati kako biti realan
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Ocajno smo odigrali. Prvo uopste nije do spica vec mnogo jednakih igraca na terenu. Pogresna dodavanja sporo promasuju lopte i sudaraju se po terenu. Niko nije odskakao ili bio losiji od onog drugog. Cak Srnic naj bolji danas. Covek izginuo pokupio lopte i nije gresio kao neki. Ivanic covek sa 5 metara ne moze da cusne u gol. Kanga katastrofa. On je bio naj losiji. Sve u svemu mnogo igraca istih karakteristika i u isto vreme na terenu. Nikako nece to da ide. Rezultat nije vazan koliko smo podbacili igrom...

BorisPL

pre gotovo 2 godine

Boki brate slazem se skroz. Mislim i da Kanga i Kangva guse jedno drugog,a kad je tesko kao danas samo vuku na levu stranu,tu nam propade i drugo pojacanje,ovaj Bukari je extra,ali samo u ligama izjednacenim,kod nas gde svi igraju dupli blok protiv nas on se nece videti,i propadose na pare i sve,kao sa Falkom
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Pričao sam ja to odavno, da nama ne treba brz, već agilan igrač. Džaba nama brz igrač kad svi protiv nas stanu u šesnaesterac. Gde će on da protrči? Sa agilnim igračem dobja ubacivanja u prostor i šanse.
Д

Др Терза

pre gotovo 2 godine

Копер је скупоцен тим који сваке године игра групну фазу неког европског такмичења. Њихов буџет је неколико пут већи него Звездин. Мени је битно Црвена звезда расте као клуб и да народ верује у нас.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

Jel neko objasnio slovencima pre utakmice ko je Aca madjija i all star afričkog kontinenta ?
Z

Zvezda mi je sve!

pre gotovo 2 godine

Borjan-Piccini, Erakovic(Milunovic), Dragovic, Rodic- Sanogo ispred (jer smo sporiji pozadi ali smo zato iskusni ako dodje Milun) - Kanga, Kangva dva centralna vezna sloboda u igri, Bukari i Ivanic po krilima i na mestu napadaca Katai, taman ne mora da se trosi u odbrani a odigrace bolje od Pavkova i Ohija
S

Stole Vodovod

pre gotovo 2 godine

Mi posle ovih priprema izgledamo gore nego pre njih!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Rezultat je potpuno nevažan, ovo su pripreme. IGRA je danas bila loša, protiv Domžala je igra bila veoma dobra, a danas Zvezda nije izgledala kao tim. Mislim da će do početka prvenstva sve biti ok.
D

Dajte ljudi

pre gotovo 2 godine

Ne lozite se igramo na 30-40% pripreme su, a svaki protivnik hoce protiv nas da se dokaze i na pripremama, gledano ovako nismo skoro imali jaci tim i igracemo minimum ligu evrope! I uz malo srece ponovo cemo docekati prolece u LE!
B

Bogoljub CzBgd

pre gotovo 2 godine

Jel to ekipa koja lagano uzima 100+ bodova u ovoj nasoj sprdnja ligi gde nam se svi sklanjaju a sad ni gol da umuvamo.
b

bravo za bravo

pre gotovo 2 godine

Bravo 2:1 u zadnjem minutu , Domzale 1:1 , Koper 0:1 ….i Slovencima jasna naša liga
T

Tako je

pre gotovo 2 godine

Tvoj JSD nam se sklanja.
R

Ragdar

pre gotovo 2 godine

Bože mili šta je sa ovim Pićinijem od 10 lopti 7 vratio nazad a ove 3 krenuo napred i izgubio ili otrčao u aut, ovo je užas, daj nekog klinca bar će da se trudi...
D

Djovani

pre gotovo 2 godine

Jeste on los al da se ne lazemo on ni nema kome da je gurne napred, staticni smo i totalno dezorjentisani!
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ovo je uzas od igre!!!Ocekivao sam kad sam vidio sastav (iako bez spica) da cemo dominirati u stvorenim prilikama,posedu,akcijama...Da cemo za ove Janeze biti ko Mancester Siti (i oni su bez pravog spica 5 godina) kad ono jedno veliko nista.Jedina pozitivna stvar sa ovog meca je Erakovic a i njega ce prodati ovog leta.Bez ideje,sporo,neuigrano...Neke nebitne situacije mi nesto govore tipa kad Srnic ima iza sebe samo Borjana i Picinija i niko ne vrsi pritisak na njega i on normalno vrati pas nazad.Ili kad se odigra skraceni korner,komentator kaze uigrana akcija CZV i ovaj vrati izvodjacu pas i bude ofsajd-tako su mi i delovali uigrano.Katai 3/3 utakmice totalno los i bez volje ikakve.Bukari i Kangva danas nista za razliku od prethodnih utakmica.Ipak je ovo nivo ispod rivala s kojima cemo igrati vec u 3. kolu kval. za LS.Mnogo toga fali a malo je vremena ostalo.Prvenstvo pocinje za 10 dana.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze svi pljuju Srnica a on je danas jedini odigrao dobro... ostali katastrofa.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Onako kako je Srnic odigrao moze svaki zonski fudbaler kad nije mamuran odigrati.Trci i ne uradi nista ukratko opisano.Vratis loptu prvom do sebe (i to unazad), eventualno je sutni ako ti ostave protivnici prostora...Nista bolje nego neki lik na terminu.Bez ikakve ideje,tehnike,icega fudbalskog.Veljko Nikolic (iako nije zadnji vezni) bar stalno pokusava da pruzi pas izmedju linija protivnika unapred pa to sto ne moze stalno proci sta sad,ali jedan takav pas vise vredi od 20/20 pasova unazad.Plus Srna ne zna ni da povuce loptu,predribla nekog,bas nista fudbalsko u njemu
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Igramo kao partizan za vreme Jokanovića, gubili - vodili mi igramo apsolutno isto. U prevodu - nikako! Ovo je užas od igre, sramota!
T

Tvorzici

pre gotovo 2 godine

Nista se ne brinite, vec sam spremio najmanje tri ostra saopstenja za pocetak prvenstva. Sve je pod kontrolom!
M

Mika Kg

pre gotovo 2 godine

Na zalost, nasa tuzna istina...
o

orao

pre gotovo 2 godine

3 utakmice koje je Zvezda odigrala, bolje bi ekipa koja se sastane prvi put na buvljaku
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Da li je ovaj Srnić svestan koliko on jadno izgleda na terenu? I dalje ništa ne igra, ali je sada postao i bezobrazan. Kad doda prvom do sebe na 2 metra, pa maše rukama i pokazuje gde ovaj da odigra. Ili kad izgubi loptu, pa stane, žali se sudiji i širi ruke, umesto da juri da ispravi svoju grešku. Šta je taj čovek umislio da je, koji faktor, meni je nejasno. Koju li zaleđinu ima, pa da se ovoliko forsira čovek koji apsolutno ništa fudbalsko u sebi nema, a pogotovo ne za poziciju veznog igrača. Daleko da je on jedini problem, ali ovo je više prevršilo svaku meru. I da, ako mislite da će špic da reši sve probleme grdno se varate.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Pazi naslova pa sta je sa ubicom ohijem ahahahahahha daj jos jednog napadaca
I

Indijanac

pre gotovo 2 godine

Decko imas li ti zivot? Hahaha kako udjem u komentare tebe vidim. Daj izadji napolje malo,druzi se,nadji neku devojcicu,uzivaj u zivotu. Toliko smo ti nabili komplekse da ti se zivot pretvorio u najgoru nocnu moru. Vise si na mocart vestima od samih urednika. Koliko li je tvoj zivot jadan i bedan kad si non stop ovde. Ali ajde,razumem te,jedino mesto gde zaista mozes da se huliganises i budes navijac,jer stadiona video nisi. Samo brzi prsti i tastatura,ceo svet je tvoj. Pravda za Sakura

Sakur

pre gotovo 2 godine

Indijanac devojka mi ne treba imam zenu i dvoje dece a da ja tebe pitam jel imas ti zivot ili cekas moju poruku po ceo dan da bi me komentarisao?
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

nema veze, u superligi ce se praviti beskonacne serije
s

sila su slovenci

pre gotovo 2 godine

Nezgodna je svaka ekipa koja sme da igra
K

Ko o cemu...!

pre gotovo 2 godine

Jel to pricas o partizanu??? Do derbija normalno...
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Napad nemamo, ali odbranu sa Erakovicem i Panucijem pa to je opasno za stomak od smejanja!
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Ovo je sad vec dogorelo do nokata....Sramotno lose izdanje, citav tim je uzasan, postavka igre jos uzasnija, ne zva se ko sta igra, trenera nemamo, a nemamo ni tim.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Mister je teska promaja,ovog ce posle Zvezde da pedaliraju posle 2 meseca.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Pripreme, lagano. Nećemo se opterećivati. Biće to sjajno kad treba.
L

Liga bez briga

pre gotovo 2 godine

Hoće za ligu konferencija.
G

Gost 82

pre gotovo 2 godine

Prva utakmica , uzas na kraji zivkovic jedva iscupao pobedu , druga uta.katastrofa od 7og tima jedva JEDVA u 90om za NERESENO i sad taj veliki KOPAR nas je pobedio . ova igra je za sigurnu sredinu tabele LING LONG LIGE
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Ako je Picini igrao u ligama petice, onda je Gobeljic igrac za Real. Beskorisna masa.
G

Gost82

pre gotovo 2 godine

Kralju upravu si
z

zaks

pre gotovo 2 godine

Bolje da su rekli da im se ne igra i ne izlaziti na teren.
Р

Реално

pre gotovo 2 godine

Ко је овај Копер, или како се већ зову?
:

:D

pre gotovo 2 godine

Liga petice. :D
n

no comment

pre gotovo 2 godine

Vreme je da se menja trener dok ne bude kasno.. Ovo nije slucajno ovakvi rezultati na pripremama...
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Sad će intervju. Igrali smo odlično. Bili smo dobri axaxa. A taktika 0
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

Звезда код Декија свако лето игра ужасно! Зато су се и десили Омонија и Шериф, али као да то није довољна опомена, овај тим је остављен са два штопера и мање-више без шпица и без замене за Родића..
c

cirkus....

pre gotovo 2 godine

A odbrana nam inace sjajno funkcionise????
D

Djovani

pre gotovo 2 godine

Sramna igra, kao razbijena banda smo. Niko ne zna sta treba da igra, kanga i kangva se sudaraju. Stankoviceva nula od postavke, do sada je imao milojevu postavljenu ekipu, sad kad on treba da steluje to izgleda ovako. Tesko nama
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Tesko bez spica??? Ma dajte bre, ceo tim ne funkcionise. Ovo je haos na sta lici tim. Cija je to odgovornost??? Neznamo ni prvih 11 , ovo je haos Stankovica mrkele i Terzica.