Komentari na vest

Zvezdin idealan tim za proleće: Motika može i desno, sve će biti drugačije u Evropi

M

Miou

pre oko 2 godine

Šta je sa Veljkom Nikolicem? Nije ni u kakvim planovima???
F

Familija

pre oko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI svi po titulu SVI NA STADION samo napred gazi familijo NAPRED ZVEZDA
E

Eh

pre oko 2 godine

Dovesti sad Dugalića i to je to
O

Ojo

pre oko 2 godine

Gobelja je za Picinija Roberto Karlos
l

lazni mister

pre oko 2 godine

motiku u sake ,pa pravac njiva
f

fusbaler

pre oko 2 godine

gobelja jel ce odlaziti skoro, zna li se sta?
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Da li je Sneža Borjana ostala na poziciji maskote kluba ili se nesto promenilo?
J

Jole al pravi

pre oko 2 godine

Opa.. Gobelja postao levi bek... Kad ode Borjan zna se ko ce na gol!
M

Menadjer

pre oko 2 godine

2-3 komentara u razlicitom vremenu napisana imaju neverovatan broj ocena u poredjenju sa ostalima, 4-5 puta vise, dokaz za botove?
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre oko 2 godine

Jos kad bi se resili Krsticica i Gobeljica nekako. I zasto dovoditi Banjca, ne treba nam, ako nismo doveli Ada i to je ok, steta ali idemo dalje, zasto dovoditi posto-poto igraca koji ti nije neophodan (zato sto vec imas mlade talentovane igrace na toj poziciji) i papreno ga platiti.
K

KeniArapskePare

pre oko 2 godine

Najjače mi je ovo vezano za Strahinju Erakovića, u tekstu se kaže kako je diplomski odradio u Bragi kako je zbog tog meča zaslužio da bude i startnih 11. A to što stalno ispada i što Dragović krpi njegove rupe to ništa? Moj burazer navija za groblje i sećam se meča kada je Partizan igrao LE protiv Totenhema koji je u Beogradu završio 0-0 tada je mlađani štoper Ćirković u dzep stavio Harija Kejna i iskreno receno i mene je odusevio, delovao je kao Vidić u najboljim danima. i tada se pricalo da je on buducnost srpskog fudbala da je buduci stoper reprezentacije, samo na osnovu tog meča, a mnogi su znali da momak kiksator slicno nesto kao nas Erakovic. I zna li neko gde je sad Ćirković? Niko. Zato kažem da se na osnovu jednog meča ne daju ocene. Treba bar pola godine da odigra standardno sa Dragovicem i onda da vidimo kakav mu je ucinak. Realno on je solidan za domace prvenstvo mada secamo se svi onog derbija, ali vrlo vrlo tanak za Evropu.
N

Ne znas

pre oko 2 godine

E pa vidis da ne znas. Cirkovic trenutno igra u Madjarskoj, za Kisvardu koja se bori za titulu i trenutno je najbolji stoper Madjarske lige. Njega je unistila tadasnja uprava, kao i mnoge igrace
@

@NE ZNAS TI

pre oko 2 godine

Klasično debilno klubaštvo. Najbolji štoper Madjarske lige, kao što je Fića Mladenović i najbolji bek i najbolji igrač Poljske. Poenta je da ne možeš od jedne dobre partije klinca da aboliraš za mnogobrojne kikseve iz prošlosti i još mnoge koji znamo da su pred njim. Reprezentacija nam je izuzetno tanka na svim defanzivnim pozicijama. Da je Eraković pola talenta kojim ga ovde predstavljaju, Piksi bi ga odavno isfurao. Ponude za njega iz Evrope...nigde. Nadam se da grešim ali je originalni komentar 100% u centar.
T

Ti opet ne znas

pre oko 2 godine

Sve te lige imaju bolje uslove od nase lige. Njihov klub sa tipa 6,7 mesta madjarske lige, moze sve nase klubove iz lige da pobedi. To sto je nasa liga na dobrom mestu jeste zahvaljujuci zvezdi. Osim zvezde i partizana svi timovi su krs. Pojedini klubovi nemaju stadione, a publika gleda mec sa terasa njihovih. Ti ocigledno pratis samo nasu (seosku) ligu pa toliko i znas samo.
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Koliko igraca imaju pod ugovorom? Pominje se brojka izmedju 50 i 60. Da li je to istina?
L

Lazaros

pre oko 2 godine

Mislim da ce ipak veceras pasti dogovor oko Ada ili Banjca !! Ako to urade ,onda mislim da je ovo jedan od najboljih prelaznih rokova ove uprave ,jer dovesti Piccinija I Ohija takoreci za Dz,Motike koji je bas veliki biser .Dosli su igraci bas na pozicijama koje su trebale sem naravno famoznog levog beka .Nadam se Riletu u Junu jer mu istice ugovor u Monpeljeju .Ono sto mi se svidja ,a to je sto su u grupi Veliki talenti Djuric,Radulovic I Stankovic . Sutra svi na stadion 🔴⚪💪

Kalčopolista®

pre oko 2 godine

Roster “dubok” kao stadion u kom igraju! Kako li se penzioneri osecaju zbog te dubine rostera?
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Izgleda da se penzioneri slazu. Bar po minusima koje si dobio.
M

Montolivo

pre oko 2 godine

Mozda smo sada najtanji na poziciji lijevog stopera.Erakovic nije los,ali mu fali snage da cuva ozbiljnijeg napadaca jednostavno je tanak u duelu.
A

Ab

pre oko 2 godine

Prelazni rok je dobro odrađen... Ostaje žal što nije došao Ado, al me raduje što kada je to propalo nismo išli onom "daj šta daš" pa doveli nekoga samo da je na broju... Pojačali smo poziciju desnog beka. Pićini bi trebao donjeti dosta dobrog ovom timu, prije svega učiniti desnu stranu dosta uboitijom jer je ofanzivno bolji od Gaje i Gobelje... Degenek je otišao, nije došao štoper... Al kod Dekija je svakako Raša imao prednost, Eraković standardan bonus i u godinama kada mora igrati... Najtanji smo na zadnjem veznom definitivno, jer nema prirodne zamjene za Sanoga... Al generalno Sanogo, Kanga, Krstičić, Srnić, Stanić, Stanković ( koji će biti monstruozan igrač) sasvim dovoljno za dva mjesta u timu za LL... Navala slatke muke!!! Došao golgeter, nije došlo brzo krilo al je došao Katai od 18 godina... I meni djeluje da se ozbiljno računa na Živkovića i on m je jedan od najvećih utisaka sa priprema, kao da se s pauze vratio drugi igrač, mislim na želju i voljni momenat... Juriš na petu u nizu!!!
J

Jeli ovo

pre oko 2 godine

sve sto komsije imaju,ako je tanko je.
M

Manche

pre oko 2 godine

Steta velika za Adoa. Legao bi nam takav igrac !
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Jos uvek nije kasno,ima vremena do ponoci

Mr 007

pre oko 2 godine

Da nije oteran Degenek i da smo doveli brzo desno krilo,ekipa bi imala potpuno drugu dimenziju i bila bi za klasu bolja. Nedostatak stopera sada i nije toliki problem zbog Erakovica kao bonusa,ali u letnjim kvalifikacijama ce postati ogroman minus. Cak je ironija sto nisam siguran da je Gobeljic losiji od Picinija. Picini nije isti igrac posle povrede,zna dobro centrirati,ali je Gobeljic mnogo bolji kondiciono,cak je jedan od najspremnijih u nasem timu tehnicki kvalitetnih puzeva😂,ali je problem sto retko uputi dobar centarsut. Gajic je ocajan,na tribinama ga ostaviti,retko tako anemicnog igraca mozes videti,pa i muva bi bila borbenija.🤣 Motika je veliki talenat i bilo bi lepo da igra startera na mecevina na Marakani protiv slabijih ekipa,jer nas u blatu u gostima svako moze iznenaditi,pa se ne sme rizikovati. Falko bi morao biti starter u derbiju,nadam se ako Picini pokaze kvalitet,da ce italijanska veza po desnoj strani doneti dzekpot,jer je Falko u svakoj evropskoj utakmici,koju je igrao,ostavio dobar utisak. Ipak postoje i jako pozitivne strane prelaznog roka,sto je fakticki od prvog Milojevog retkost. Doveli smo velikog talenta (Motiku) i masinu za golove,Ohi jako podseca na Vijeiru,umuvace grobarima sigurno.😂 Samo Stankovic mora od starta pritisnuti Partizan,dok Ohi ne zavrsi posao😂 i onda smo se vratili u trku za titulu,jer je sve osim pobede u derbiju na Marakani,ravno gubitku titule.
S

Svašta

pre oko 2 godine

Kako može iko biti lošiji od Gobeljica? Ni Gajić nije lošiji. Gobeljic sem kondiciji nema ni jedan fudbalski kvalitet, o inteligenciji da ne pričam. Jel si ti zaboravio da on svaku moguću iole ozbiljniju utakmicu dobija crveni karton konstantno? Gori je po tom pitanju i od Dzake. Smešno je uopšte staviti njega i fudbal u istu rečenicu.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Da je Džejmz Bond imao tvoj mozak cela planeta bi danas bila Goldfingerova.
M

MikiVeliki12

pre oko 2 godine

Zvezdin tim je dobar,lepo pokriven napred. Fali malo discipline,Bekovi su slaba tačka,Ohi lepo izgleda za sada,Ben je u padu forme,dosta će zavisiti od ovog Motike i toga da li će Kanga imati inspiracije da rešava mečeve ili će biti destruktivan za tim. Šanse za nastavak u Evropi nisu velike za titulu su 50:50. Kao navijač Partizana, nadam se da je nećete osvojiti a u evropi da ćete stići što dalje
O

Ostav

pre oko 2 godine

Ben "u padu forme", a covek odigrao vrhunski na Kupu Afrike i to protiv solidnih reprezentacija (Maroko, Gana, Kamerun).
B

Babaroga

pre oko 2 godine

Bice interesantno videti Zivkovica posle priprema,treba mu dati sansu nisam od onih sto bi ga odma oterali dok je zavrsio u Ajaksu znaci da je bio dobar igrac e sad dali moze da se vrati ja sam optimista!!!
g

gostttt

pre oko 2 godine

Risairo nema sta da trazi u zvezdi,a mali Djuric bi mi pre igrao nego Erakovic...
Z

Zole

pre oko 2 godine

Pa vi ste ladno slabiji nego jesenas a i takvi ste imali -5 u odnosu na Partizan. Ohi tek treba da se dokaze, jedno je resetati u prijateljskim utakmicama drugo je kada se igra za bodove. Em dolazi iz diskutabilne skandinavske lige, tamo je i Nikola Djurdjic bio Lewandowski, tresao mreze svaku utakmicu pa u Partizanu dao 2 gola za sezonu. Dalje otisli vam Degenek, Njegos Petrovic i Veljko Nikolić odsutan ko zna do kada, niste doveli ni jednog igrača nego tobože dajte šansu vasoj deci, zna se da neće odigrati 3 utakmice ovog proleca. Pre ste imali jacu klupu i to je donosilo prevagu sada toga nema, nasuprot vas Partizanu ostao tim od jesenas, Scekic otisao dosla 2 igrača bolja od njega Fejsa i Jevtovic. Mislim da je jasno ko je novi šampion.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ako bude postena polusezona, kakva nije bila jesenas, vi necete imati sanse!!! Zvezda je dovela sta joj treba, i sigurno je jaca nego jesenas. Gde je i takva bila prva u grupi evropskog takmicenja minimum deset puta jaceg od onog u kome ste vi jedva prosli dalje i gubili od mocne flore i faune!!!!
m

micura

pre oko 2 godine

NEMA LEBA BEZ MOTIKE
M

Mk

pre oko 2 godine

Tanko je ovo, otisao Degenek ostao kiksara Pankov i golobradi Erakovic. Otisao Njegos Petrovic, Veljko Nikolić ko zna kad će na teren a nije dovedena zamena.. i ovako ste bili tanki na toj poziciji, ove omladince na grafici ne racunam jer oni nece videti terena u situaciji gde zvezda juri -5 i nema pravo na kiks. Ako se Sanogo povredi tu ce da duva promaja jer nemate drugog zadnjeg veznog. Partizan je sampion ako ne izgubi na Marakani sad u derbiju a neće izgubiti
G

Gost123

pre oko 2 godine

Evo ti tacan rezultat na derbiju 3:1, stavi neku kintu uzmi makar lovu posto ces biti tuzan taj dan.....
G

Gost55

pre oko 2 godine

Videlo se na pripremama da je odbrana katastrofalna i nije doveden ni jedan igrač koji će popravi igru u defanzivi ... sta reci...
G

Gost6677

pre oko 2 godine

Imamo li mi sportskog direktora??? alternativa za Sanoga koji se malo pa malo povredi je Srnic??? alternativa za Erakovica koji je sklon kiksevima je alternativa pankov????
M

Menadjer

pre oko 2 godine

Neverovatno je koliko ima igraca. Koliko se samo bacaju pare, a dobro, nisu njihove. Jos nece vise ni da obavestavaju javnost o dugu i finansijama. Po 3 zamene, a opet povredi li se Sanogo, Kanga ili Dragovic i pukli smo ko zvecka.
G

Gost1310

pre oko 2 godine

Ja ne mogu da verujem,da se redovno s..re po Falku,a covek na desnoj strani igrao sa Gobeljardom i Gajicem. I opet se vidi da je najpismeniji igrac sa loptom. Sta je El Fardu Pad uradio u zadnjih dve godine? Molim redakciju da napise.
1

1983

pre oko 2 godine

A staje Falko napravio?
R

Radosav

pre oko 2 godine

Kakav crni Falko, mislis da ce sa ovim krs Italijanom kao desnim bekom biti bolje?
G

GostB

pre oko 2 godine

Prebroji golove i asistencije pa ces sam dobiti odgovor na svoje pitanje.
г

гост2022

pre oko 2 godine

тебра на свакој утакмици у домаћој лиги је нешто направио, некад асистенција, некад гола, али доста кључних додавања, увек кад сам га гледао био је запажен, е сад у европи не може, има ту и доста до недостатка самопоуздања....али за нашу лигу је газда
v

v1ad

pre oko 2 godine

To je ono sto ja ponavljam uporno. Falko mora da trpi Gobeljica na desnoj strani (Gajic jos i nekako). Sa ovim novim desnim bekom, jos i svojim zemljakom to bi trebalo mnogo bolje da izgleda. Naravno, sa druge strane imas neke "novinare" koji su odmah poceli da pljuju Picinija posle prve utakmice pa su ljudi to pokupili.
G

Gost e

pre oko 2 godine

Samo što pismeni zadaci nemaju veze sa fudbalom.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Dosta tanka klupa. Nema igraca koji mogu da uskoce da promene nesto. Mooozda Ben/Falko (ko vec bude prvi izbor) i Pavkov. Ostalo dosta mrsavo.
G

Gost5577

pre oko 2 godine

ZASTO NIJE DOVEDEN STOPER I ZADNJI VEZNI? STA U UPRAVI MISLE??? A POSLE CE DA BUDE KUKNJAVA I PATETIKA STANKOVICA ...
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Sad osvojiti duplu krunu,a na leto za dz dovesti Radoju,Ristica,Spajica,Veljkovica i Radonjica i napasti LS,resiti se Krsticica,Srnica,Gobeljica i Bena,Dionija i Zivkovica
S

Somborac

pre oko 2 godine

Jos Danijela Aleksica isto je slobodan od leta i eto Ado i imali bi bomba tim
H

Host

pre oko 2 godine

Ovo ne mozes ni na football manager da uradis
G

Gost4445

pre oko 2 godine

jedno je sigurno, ovo je osim dovođenja letos Ohija katastrofalan prelazni rok, ne moze klinac od 18 godina da igra odma....
e

ecka siti

pre oko 2 godine

Kako ne moze? Pa do juce ste svi sr.li kako svugde igraju klinci,samo kod nas ne. . . Hocete mlade,a ne Krsticica. . . A sad ovo pises. . . Pa odlucite se majku mu. . .
G

Gost677

pre oko 2 godine

Ode ti Njegoš, povredi se Nikolic, ne dovede se ni jedno pojačanje, otera se Degenek, ne dovede se ni jedno pojačanje...
L

Lalo

pre oko 2 godine

Ova formacija i izbor igraca (na slici) je ok, samo da ne krene da smara sa tri stopera, sto je prosto negledljivo i nedovljno efikasno.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Krsticic nam je najjaci adut. Kao onaj dekica iz maratonaca sa trubicom, jeste da je nepokretan ali ume da zagalami. Mitre odlazi neznalice!!!
G

Gost7677

pre oko 2 godine

Sramotan prelazni rok, doveden klinac od 18 godina i ti kao hoces titulu??
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Sad osvojiti titulu a na leto dovesti za dz Veljkovica,Ristica,Radoju i Radonjica pa napasti ligu sampiona
R

Radosav

pre oko 2 godine

Kako to mislis da se osvoji titula. Jel mislis sa ovim krntijama kao sto su Pankov, Erakovic, Gajic, Gobeljic, Picini, Zivkovic, Falko. Bice dobro ako sa njima uspemo da udjemo i u ligu konferencija.
G

Gost7556

pre oko 2 godine

Oteran je Degenek, nije dovedeno pojačanje, prodat Njegoš nije dovedeno pojačanje, Doveden desni bek koji je sklon povredama....e to vam je prelazni rok Mitra Mrkele ...
A

AleksandarCH

pre oko 2 godine

Uz duzno postovanje, ali Katai i Ben ne mogu u isto vreme da igraju. Videli smo koliko je to sporo i jalavo na krilima. Ako je Motika vec placen toliko para, treba ga gurnuti u vatru i staviti na desno krilo pre Bena. Sa Picinijem, koji je svakako nesto ofanzivniji bek, igledace to lepo sa desne strane. Hranice Ohija sa potrebnim loptama (samo da Motika proradi malo po pitanju sebicnosti). A Ben je savrsen dzoker igrac kojeg mozes ubaciti u 70+ minutu.
Z

Zotax

pre oko 2 godine

Interesuje me zasto se navodi da je iznos transfera motike 1.5m ?? Kad na transfermarketu pise 2.5m?

FicaKg

pre oko 2 godine

Охи, канга, саного и пићини у лиги, мора од почетка да Е уиграва екипа за осмину финала. Бен диони фалко бакајоко испушише ал шта да се ради
M

Misasbc

pre oko 2 godine

Motiki je desno krilo primarno, on je tip krila ne krilnog napadaca, desna noga desno krilo, a moze da igra i kao drugi napadac
r

realnostSrbije

pre oko 2 godine

Je li moguce da se zvezda sa ovako losim timom drzi ovako dobro u prvenstvu???

Pule

pre oko 2 godine

Ma kakvi desnk krilo mora ili motika i kataji,eventualno radulovic,ova troica sa kluoe jedino
G

Gostens

pre oko 2 godine

gajic je za ovog desno carvahal