Komentari na vest

Zvezdin istorijski niz: Stanković vezao četiri evropske pobede kao Miljanić i Vladica Popović, u Danskoj se juri Kosan!

y

yo.dorro

pre preko 2 godine

Kao Grobar mogu da kazem da je Milojevic doktor za Stankelu. Dobio je skockan tim, doveo basnoslovno skupe igrace kao na igrici, i preuzima zasluge. A ustvari trener pocetnik koji je dosao u dobrom trenutku u veliki klub. Mozda ce biti dobar trener, ali jos uvek on to nije.
C

CzBgg

pre preko 2 godine

Lupetas, odigrao brdo teskih utakmica i odlicno pripremao meceve, Milan ga u dve tekme nije dobio, nije dao gol iz igre. Mnogo je unapredio tim i igramo hrabro i ofanzivno, sjajan trener vec sad !!!
K

Kladioničarr

pre preko 2 godine

Al Arabi - Al Sad 7+
9

951357

pre preko 2 godine

Al Sad sam pre 2-3 nedelje čekao 3+ (1,25 kvota) za izlaz, oko 130.000 čini mi se. 2:0 poluvreme, i ostane toliko do kraja. Gledao sam drugo poluvreme, apsolutno nisu imali želju da šutnu na gol, samo su čekali kraj. Ali zato posle toga, svaka 4+, često već na poluvremenu, mislim da je jedna ušla 7+. Više moj tiket da vide neće, jer nije prvi put da ih čekam, a da oni u drugom poluvremenu razmišljaju gde će u provod posle utakmice.
@

@ANAL IZA

pre preko 2 godine

SMARAŠ.
D

Dokle to ide

pre preko 2 godine

Sve, sve ali..."Senatora"? Preterivanje je mala rec...
"

"Ušati"

pre preko 2 godine

Lep niz ali drago mi je da ste pomenuli Zvezdinu pobedu na Enfildu. Zvezda je pobedila i Liverpul i Bajern u gostima a Barcelonu u majstorici na netralnom, u Nici. Kog je velikana Partizan pobedio u gostima? Nikad nikog. Medjutim, od svih serija meni je najdraza SERIJA BEZ PORAZA u KEŠ-u 90/91 kada je ZVEZDA, dakle bez poraza, postala ŠAMPION EVROPE. To je do sada u istoriji fudbala uspelo samo 6 klubova. Interesantno je da Real ima 13 Titula prvaka Evrope ali ni jednu bez poraza.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Grobari imaju jednu jedinu pobedu u istoriji protiv velikog kluba, protiv Mancester junajteda. Jedna pobeda za preko 70 godina kluba, i oni se i dalje loze da su bitan klub))))))))
7

777

pre preko 2 godine

Jako je bitno da izborimo prvo mesto u grupi, dobija se 4 boda za klupski koeficijent, dobija se jos milion i sto hiljada evra i prvi u grupi preskace sesnetsinu finala i ide direktno u osminu finala. Da se nadamo da ce stati vise ovi maleri sa povredama i koronom i da odemo u Dansku po nova tri boda...
g

gost2222

pre preko 2 godine

jesi siguran za preskakanje 1/16 finala? To je u ligi konferencija koliko ja znam.
G

Gost123

pre preko 2 godine

gost2222-prvi u grupi ide direktno u osminu finala, drugi igra 16-inu finala sa trecim iz LS, treci ide u ligu konferencije, gde igra sa trecim iz iste.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

U ime svih nas što smo u Crveno Belom, za zakletvu Zvezdi ja spevao sam stih, ja kunem se srcem i dušom i telom, da bodriću do smrti njih. Ali život pred nama još bitaka skriva, jer težak je težak taj fudbalski boj, Ja znam Zvezdu čeka još 100 ofanziva i život joj poklanjam svoj, računajte na nas. SUMNJAJU NEKI DA BODRIMO POGREŠAN TIM, I MRZE NAS ZATO ŠTO UVEK SMO SA NJIM, AL SEVER I DALJE ODJEKUJE TOM NAVIJAČKOM PESMOM NAJBOLJOM, RAČUNAJTE NA NAS.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Terzića i Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Terzić što nas vodi u uspehe. 💪💪❤️❤️💥💥🔥🔥⚡⚡
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Tako je botu pre terze je dug bio 50 miliona, a sad je posle pet godina u evropi preko 60 miliona, podrska za coveka koji je robijao i unistio ofku

Mr 007

pre preko 2 godine

Svaka cast Stankovicu,dosta je napredovao kao trener,juce je perfektno postavio ekipu. Jedino mi nije jasno zasto Falko nije igrao bar pola sata,ali to je sad nebitno.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Meni isto nije jasno šta se dešava sa Bakayokom. Pojačanje iz Intera, mlad, željan igre, dokazivanja i napredovanja. Tako je bar u mojim ocima. Ali opet ko zna šta se dešava kada se svjetla sa scene ugase.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Najteža Nas utakmica očekuje u Danskoj, nadam se da će do tad svi biti zdravi, i naravno da svi Zvezdaši očekuju pobedu. Bila bi to pobeda koja bi donela najveće moguće samopouzdnje celom timu i stručnom štabu. ZATO, NAPRED ZVEZDO ! SAMO ZVEZDA, JEDINO ZVEZDA, I ZAUVEK ZVEZDA !!! 💪💪🏆🏆♥️💓💥💥💥💥💥☀️☀️☀️☀️☀️

ANALIZA

pre preko 2 godine

Tačno, po meni to je najnezgodniji tim. Opasna su ekipa i stvarno je sam iznenađen sto su izgubili od Brage sa 3-1.
k

knn

pre preko 2 godine

Nećemo izgubiti tamo..
1

1188

pre preko 2 godine

Sto u Danskoj? Nama su vaznija dva meca u Bg sa Bugarima i Dancima.Juce je bio ubedljivo najvazniji mec.
9

951357

pre preko 2 godine

@ANALIZA - I ja se najviše plašim Midtjilanda. Brza ekipa i fudbal, totalno nam ne odgovara. Tako da svaki bod protiv njih je bitan. Isto tako se uzdam da Braga pobedi Ludogorec oba puta, ili barem ima pobedu i nerešenu, i sa time prolazimo grupu. Samo da vidimo sa koje pozicije i u koje takmičenje idemo.
Ф

Феликс Силвера

pre preko 2 godine

Декара је полако, али сигурно закорачио у велику тренерску каријеру! САМО ГАЗИ ЗВЕЗДО!
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

Svaka čast. Čestitke igračima i treneru Crvene Zvezde na pobedi ali... Meni je muka od fudbala kao sinoć. Žali bože prenosa i onih na stadionu.
V

Vilozof od MML

pre preko 2 godine

Gledaj rukomet,košarku,Žikinu šarenicu..Ko ti brani?
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Bravo Deki,sad jos da pobedimo u danskoj i obezbedimo prolece u LE
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Ako u sledeće cetiri utakmice ne odvojimo dva boda onda sta reci,mada verovatno za prolaz nece trebati vise nijedan bod.

ANALIZA

pre preko 2 godine

@Gost, za prolaz dalje treba nam još bodova. Ako mi u obe utakmice pobedimo Mitiland a Bugari odigraju obe nerešeno tek tad smo obezbedili prvo mesto. Nije isto biti prvi drugi ili treći. Naravno tek su odigrana dva kola a sve ce biti jasnije posle utakmica sa Mitlijandom tj Ludogoreca i Brage( medjusobna dva duela).