Komentari na vest

Zvezdin najveći problem - veliki posed lopte

I

Imati Nemati

pre 6 meseci

Znači fale Zahid i Natho.
p

promena taktike

pre 6 meseci

Problem je taj vigo bek jer Bukari zadrzava lopte nevraca se natrag uz sve to nekoliko golova u evropi primili smo posle izgubljene lopte Bukarija tu lezi problem jos kad se pogleda da cak 4. igraca nisu cvrsti i pustaju igrace mislim na Krasoa,Kangu,Bukarija i posebno Ivanica to je zaista previse koreanac je odlican mnogo trci ali nemoze da trci za Cetvoricu igraca to nemoze da se nadoknadi isto tako losa odluka da se Rodic spusta na centarhalfa sa mesta beka je greska jer ga lako prodju jednim okretom Rodic nema snagu za mesto stopera tu se pravi rupa nije on Dragovic da fizicki zadrzi igraca pusta da igrac uzme loptu pre njega i to se kaznjava svaku utakmicu.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

90% потписујем твој став, сем за кореанца! Трчи много!? А где трчи брате? Јел у месту? Где је пас, где асистенција, о неком голу да непричам!? Кад се сетим Његуша и покојног Буње, да неидем још назад, мука мије!
k

kolodin@DonVitoMAMLAZ

pre 6 meseci

@DonVitoMAMLAZ – Druže Vitomire, vidi se da si pravi mamlaz, čim veruješ da će igrač Nedaje postići gol, ako se nađe na gol liniji i siguran si da se neće saplesti o loptu! Na utakmici u Bernu (koju su lažno proglasili za biti, ili nebiti) češ videti činjenice koje će zauvek promeniti tvoju percepciju događaja! Tamo će svaki Afrikanac pokušati da odigra na svežinu i na suvi kvalitet. Možda će im i proći za rukom igra na svežinu, ali neće ona na suvi kvalitet, jer ga oni nemaju! Već sada, treba pokrenuti kampanju o podizanju svesti o tehnički nepismenim Afrikancima, kod navijača Zvezde, jer u Bernu će se zatvoriti jedna neuspešna stranica istorije Zvezde, u bojama Afrike!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Reci ne rasizmu. Nije teško.
G

Goust

pre 6 meseci

Stice se utisak da su nam najbolji napadaci Katai i mali Mijatovic, pored svi ovih skupih pojacanja.. Sto se stopera tice Drago nije na nivou, Djiga 20g pa ajd neiskustvo ( ne zanm zasto ga doveli a poslali nasu decu na kaljenje, bolje da smo Lekovicu i Djuricu dali sansu) desnog beka nemamo osim Nedeljkovica koji je jedina svetla tacka u odbrani. Sredina Ivanic nesto pokusava ali nije na nivou, Bukari na brzinu i srecu dao par bitnih golova, Mitrovic van forme vec 3 meseca nije ni za klupu, Olajinka borben ali slab sa tehnikom.. Uglavnom totalno rasulo, niko ne znam gde igra ni gde ce igrati sledecu utakmicu. Bahar luta sa formacijom i igracima, nakom 3 meseca jos nema startnih 11..
N

Nenad1246@kikoman

pre 6 meseci

@kikoman – tebi je svraka popila mozak! O čemu ti pričaš?! Kažeš: “najbolji strelac i asistent Kraso”, koji je u beskonkurentnoj SLS postigao 6 golova (ali, od toga 3 iz penala). Kraso je ipak igrač drugoligaškog formata, nedovoljno brz, neborben, nema duel igru, nema skok igru. Gledali smo ga sada protiv RB Lajpcika kao klasičnog centarfora i nije imao pojma. Vuče se po terenu kao prebijeni pas. Olanjika može da postigne gol samo iz odbitka iz peterca (nešto kao Ben ranije), potpuno tehnički nepotkovan. Brukari ima samo brzinu i ništa više i zato su ga i stavljali na ving-beka. O Šerifu koji se sapliće preko lopte ne želim da pričam. Điga je rupetina u odbrani potpuno taktički i tehnički nepotkovan, što se videlo i u SLS! Sa ovim “pojačanjima” iz Afrike, nemamo nikakve šanse u Bernu! Treba biti realan!
k

kikoman@Nenad1246

pre 6 meseci

@Nenad1246 – samo mlatiš praznu slamu! Ne brini se, proradiće Šerif, u Bernu! Sve će ih pohapsiti sa svojim pomoćnicima iz Afrike i izbaciti iz ih LŠ! A, ti ćeš na razvalinama sopstvenih zabluda o Afrikancima, početi da se preispituješ! Miris stvarnosti će i do tebe dopreti! Voleo bih da vidim tebe i sve protivnike Šerifa i njegovih pomoćnika, posle utakmice u Bernu! Dajem podršku g. Terziću i njegovoj svetloj viziji o dovođenju sjajnih Afrikanaca, na čelu sa Šerifom!
R

Rajko car

pre 6 meseci

Zvezdin najveci problem je Terza lopurda,koji je doveo gomilu promasaja zarad svog dzepa,a ne u interesu kluba i ovu neznalicu od trenera.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Досадни сте више реториком да бахар мора ово, бахар мора оно! Човек једноставно није ниво који треба звезди, неразуме где је дошао и тешко да, нешто може да промени, па 20+ утакмица официјалних ништа није променио, мијаиловиќа на десном боку, поставка у одбрани нејасна, средњи ред непостоји, напад одсечен, итд, итд! Неваља људи, одоше фрањевци на +6,уз обилату сурадњу са, судијама а барак то неможе да преокрене, чак штавише може да изгуби дерби и да све буде готово!
N

Nenad1246@Aca1977

pre 6 meseci

@Aca1977 – verovatno te nisu još obavestili da su Zvezdini Afrikanci u totalnom stelt modu! Da nisi možda nekog od njih video da je napravio neki prodor, ili dupli pas, ili da je postigao gol?! Ne računam onaj gol koji je Brukari postigao protiv YB, iz mrtvog ugla, u Beogradu. On je hteo da centrira pa mu je lopta prešla preko noge i završila u golmanov bliži ugao. Ko je igrao fudbal zna o čemu pričam! Lepo je što veruješ u Zvezdine Afrikance i oni će ti vratiti na tvoje poverenje, odličnom igrom u Bernu! Uživaj i dalje u vanserijskim igrama Zvezdinih Afrikanaca!
k

kikoman

pre 6 meseci

u ligi najbolji strelac i asistent Kraso i posle njega Olanjinka, u evropi golove davali Bukari dva i Šerif uz Stamenica. ne znam o cemu pricas
R

Raša P

pre 6 meseci

1. Igra se samo drugo poluvreme već dugo vremena. Prvo se prospe. 2. Strašno mnogo povratnih i poprečnih lopti bez želje za napadom i uvek se igra na nameštenu odbranu. 3. Mnogo se rotira i nema automatizma u igri. 4. Loši centaršutevi sa obe strane 5. Bez reakcije trenera u toku igre Ima još ali se nadam da će biti bolje!!!
D

Dragan Karaburma

pre 6 meseci

Zvezdin problem je sto igraci netrce,nekrecu se dovoljno staticni su i imaju previse dodira sa loptom Upravo zato,Zvezda izgleda bolje u LŠ. EKipe tog nivoa imaju brz protok lopte,sa 1 do 2 kontakta loptom.To je ono sto je Stankovic u Zvezdi pokusavao.Pogledajte nas gol protiv Makabija u Beogradu,akcija od 4-5 dodavanja sa jednim kontaktom sa loptom.I na kraju bunker se razbija sutevima ,iz lz kojih se mora pogadjati okvir gola,odbitak itd itd.
d

d. g.

pre 6 meseci

Protiv Surdulice 16 kornera i ni jedna polušansa. Đed bi bar dva gola dao...
k

kolodin

pre 6 meseci

Problem Zvezde su svi igrači sa slike sem Ivanića, jer jednostavno nemaju kvalitet da igraju sa igračima i polu evropskog kvaliteta.Djiga došao iz Bazela ,kluba koji je zadnji u Švajcarskoj a tamo nije bio ni medju 22 igrača,Stamenić odigrao 7 utakmica za 3 godine u Kopenhagenu,Ndiaje ne zna da hoda a kamo li da daje golove, Lučić pojačanje iz Voždovca,još kad njima dodaš Rodića,Mijailovića, Mitrovica,Kataija dobiješ krš od ekipe,I sa takvim igračima da Zvezda igra protiv neke jake ekipe ? Daj molim vas
D

DonVitoMAMLAZ@kolodin

pre 6 meseci

@kolodin – napravio si jedan dosta dobar presek stanja, ali ja i dalje verujem u ove majstore iz Afrike! Neka se samo desi da Nedaje dobije loptu na samu gol liniju, protiv YB u Bernu i siguran sam da ovaj put neće pasti preko lopte. Imam zaista veliko poverenje u ove afričke majstore! Sigurno dobijamo YB!
N

Nishlija80

pre 6 meseci

Zvezda gori,a Bahar se ceslja..kakva analiza covek je u Izraelu!???
R

Repac grizojajac Plandište

pre 6 meseci

Tek će se 28.11. u Bernu švajcarska javnost uveriti u visoke kvalitete Zvezdinih Afrikanaca! U Zvezdi su sve majstor do majstora, Kraso drugoligaški igrač iz Francuske, Điga i Brukari koji su sa večitih pozajmica došli u Zvezdu, Olanjika i Stamenić igrači koji su posle isteka ugovora došli u Zvezdu, o matorom i sporom Kangi i potpuno neprepoznatljivom Kangvi je svakim komentar suvišan, a tu je i Šerif koji je došao iz fk Adane, iz turskog šampionata. To je onaj cenatarfor koji se sapliće preko lopte! I mi ‘oćemo sa ovakvim veličinama da igramo u LŠ, odnosno u Bernu! Mislim da nismo realni! UPRAVA NAPOLJE!
z

zvezda aaaa

pre 6 meseci

crni seeee
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Zvezda ima čitavu plejadu fudbalskih cepanica iz Afrike, od kojih realno nema nikakve koristi čak ni u SLS, a da ne spominjemo LŠ! A, svi oni su dovedeni kao “pojačanja” za Evropu! Sa ovakvim poluigračima u timu, ćemo da doživimo pravu katastrofu u Bernu! Jel’ ima možda neki nepopravljivi optimista koji veruje u ove Zvezdine Afrikance i misli da sa njima možemo nešto da uradimo u Bernu?! Neka se samo seti prethodne četiri utakmice u grupnoj fazi LŠ. Bili su potpuno nevidljivi!
h

hahahah svasta

pre 6 meseci

el katastrofu kao sto dozivesmo u Mancesteru i Lajpcigu? il su se mozda oni sazalili na nas pa nam nisu dali 10.. živ bio
A

Aca1977

pre 6 meseci

Šteta sto i u Yang Bojse ne igraju Afrikanci ??? Sta čovece pises
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Ajd klinac budi rasista negde drugde i nađi svoj nik,a da ideš redom i kradeš tuđe.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 6 meseci

NAJVEĆI Zvezdin problem je trener, ,,, gospodo sekundarne su priče posed, neposed,, presing, niska odbrana itdddddd,,,,više od dva meseca Zvezda igra loš fudbal, to je najspornije, trener koji ni posle dva meseca ne zna startnih 11, i trener koji ne ume da nađe igraču poziciju tamo gde je najbolji i najkorisniji za tim, za gru, za konačan rezultat, takav trener mora da ide. Odma' !!!!
R

Ranzo

pre 6 meseci

Najveći problem je Bahar, tačnije njegovo neshvatanje (što se odnosi i na dobar deo javnosti) da: 1) Kanga je neophodan ovoj ekipi jer uz Hvana jedini zna da izdrži duel, sačuva loptu, i kreira ponešto, ali on više nije 8ica, već 10tka (po formaciji). Ako on igra, iza njega trebaju biti dva zadnja vezna, ne može on biti jedan od zadnjih veznih 2) u formaciji sa 3 zadnja u odbrani, bočni igrači, tzv wing bekovi, su više bekovi nego krila... npr oni su tip igrača kao Rodić (Azarov, eh) i Nedeljković (Vigo, eh), ne može tipično krilo poput Mitrovića i Bukarija, igrati wing beka (ovo isto ne shvata Stojković). Dakle igra bez bekova ne ide, ni u formaciji 3-5-2; 3), neshvatljivo da se smatra da je zvezdina igra u LŠ bolja kada se redovno gubi, loše igra, samo na trenutke se pokaže bolja igra... Djiga je kiksara, treba pouzdaniji brzi odbranbeni (Erahović, eh), Dragovića stižu godine, ne daje se prilika Milunoviću. Peto, prekidi su mnogo lošiji nego kod Stankovića, Hvang ne zna da ih izvodi, i zbog toga treba Kanga. Boljeg nemamo. Za LŠ je trebalo (sada kasno): 3-4-3-1 Glazer - Dragović, Milunović (Spajić), Djiga (ili neko ako ima isto brz ali pouzdaniji) - Rodić, Mijalilović, Hvan, Nedeljković - Ivanić (Lučić), Kanga, Bukari (Olajnika) - Mijatović (Šerif)... U prvenstvu možemo 4-4-2 ili 4-5-1
P

Pok

pre 6 meseci

Ehh kad hi moglo sa 12 igraca da se igra i ti bi bio trener
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Zvezdin JEDINI i najveći problem su Terzić i Mrkela, koji su iz lukrativnih razloga potpuno rasturili i unakazili Zvezdinu školu fudbala, uz stalnu promociju fudbalskih olupina i šarlatana iz Afrike! Zato, nemojte da potcenjujete sposobnosti Terzića i Mrkele da sve unište čega se dohvate! Za sva nepočinstva koja rade sa mojom Zvezdom, oni imaju prećutnu saglasnost od nekoga iz vrha! Samo ne znam ko je taj?!
D

Don Vito Corleone@Don Vito Corleone

pre 6 meseci

@Don Vito Corleone - Opet onaj mali kradljivac mog Nika! U inat tebi i svim protivnicima Zvezde, dajem punu podršku gospodi Terziću i Mrkeli, Baharu i svim igračima posebno našim majstorima fudbala iz Afrike! “ČIJA JE ONO ZVEZDA? LEPŠA NEGO DANICA! ONO JE MOJA ZVEZDA, ŠTO MI, ŠTO MI LEŽI KRAJ SRCA!
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Terzić verovatno i jeste na neki način problem Zvezde, jer nije iskoristio posle ovih 7 godina Evrope da Zvezdu podigne na mnogo veći nivo, ali je zato stavio 🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒 na tvoj mali jsd.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Lik mi ukrade Nik, pa proziva Terzića i igrače, naravno pogotovo Afrikance, pa onda odmah ispod glumi da sam opet ja, pa sam sebi odgovara na komentar. Auuuu dečkić koliki ti problem imaš u glavi. Vidim i ja i da je Terzić na neki način problem, kao što sam rekao u ovom gore prošlom komentaru, nije podigao Zvezdu na veći nivo za ovih 7 godina Evrope, vidim i ja da dosta imamo promašaja pogotovo sa strancima, ALI NIKADA IH NEĆU PODMUKLO I MUČKI PLJUVATI KAO TI, NEGO ĆU UVEK IZ LJUBAVI I IZ POŠTOVANJA PREMA ZVEZDI, DATI SVIMA U ZVEZDI PODRŠKU. Napred Zvezda.
n

napolje

pre 6 meseci

Zvezdino najveći problem su Dragović Rodić Djiga koji su umislili da su bogom dani.To treba otjerati dati ko ce trci i grize na terenu.
S

SinišaT30

pre 6 meseci

Kako da se sabere tim i uigra pred bitne mečeve kada nam šef stručnog štaba tj trener nije tu već je u Izraelu nekoliko dana i niko ne zna kada će nazad?
d

d. g.

pre 6 meseci

Neće biti problem posed već šuplja odbrana i nekreativnost. Ma kako da nije problem posed. Ajde da si napisao da je problem slaba realizacija ali posed problem!?
T

Trener je

pre 6 meseci

najveci problem ........
P

Pera genije

pre 6 meseci

Odličan tekst. Sve lepo rečeno i objašnjeno, pa ko se iole razume on shvati a ko ne on lupa po tastaturi i traži neke izgovore i optužuje. Na sve ovo bih dodao da bi u našoj ligi bila totalno druga priča i da je Zvezda samo malo bolja u prekidima, tj.da imamo malo više igrača koji bi posle silnih kornera i slobodnih udaraca stvarali šanse i davali golove. One Zvezde kod Miloja i Stankovića su to imale pa nisu imale ovoliko problema da probijaju bunkere u domaćim okvirima.
F

Fußballspieler

pre 6 meseci

Slaviša Stojanović se takodje oslanjao na prekide za razbijanje bunkera. Čovek je bio kod Gvardiole u Barsi zadužen za prekide. Kod njega smo se nadavali golova iz prekida na sve moguće načine i iz svih pozicija.
g

gostX

pre 6 meseci

Nije problem sto Zvezda gubi, to bi trebalo da je najnormalnija stvar. Problem je sto prosecna ekipa(po kvalitetu realno treca ekipa u zemlji) pobedjuje za sad 13 puta u seriji.
M

Mikki87

pre 6 meseci

Darijana za Selektora, on sve zna, samo nesme da napise o kradji IMT, Radnika, Radnickog, Cukarickog. To Darjan ne vidi, a vidi sta nedostaje klubu koji igra LS.
v

vuk.zivkovic

pre 6 meseci

Ma da je to najveći problem...
S

Sve posteno?

pre 6 meseci

Ma da Real, Barsa, City, Psg igraju u Srbiji nebi imali sanse protiv partizana i njegovih sudija.
G

Gagi880

pre 6 meseci

Zvezdin najveci problem je sto je osvojila 6 titula i sto je neko rekao ne moze vise, mora partizan.
C

Comi81

pre 6 meseci

Ako smo bolji to moramo da dokažemo u derbiju...Samo mislim da je problem isključivo naša očajna igra.
r

raw

pre 6 meseci

haha vidi se da pratis ali tako je to neko rekao i kad ste vi prekinuli seriju sa krs timom! tad ti bilo super?a?? nisi se bunio ?? bilo lepo?? sve bilo ok?? bolji zivot??eee ...kolo se okrece
o

obicna

pre 6 meseci

seoska ekipa...napravita da zadovolji Terziceve prohteve.
o

onako..

pre 6 meseci

posteno...obicni drugorazredni igraci ne dorasli velikom klubu.
C

Comi81

pre 6 meseci

Nisu ovdje problem ni posed ni bunker...Protiv Citija,Bajerna,Arsenala svi igraju bunker pa prime po 5-6 komada!Problem je nedostatak ideje i taktike!Mi smo kod kornera i prekida bezopasni a nekad smo na svakom meču davali po gol-dva posle prekida...Mislim da Barah nema pojma sa tom taktikom a i ekipa nema pojedince koji imaju kvalitet da prave višak...Zna se kako se bunker probija,pravljenjem viška,brzom igrom,centrašutevima,utrčavanjem iz drugog plana,mi ništa od toga ne radimo...
г

гостиварски

pre 6 meseci

и једно 1,5 милијарди исто је разлика ал небитна
B

Boogy

pre 6 meseci

@gostivarski jeste razlika velika ali oni ne igraju protiv radnika i Radničkog nego protiv mnogo skupljih ekipa.
g

gostivarski

pre 6 meseci

odnos je isti
g

grrrr

pre 6 meseci

Nema ko da da gol to je najveci problem!
Б

Боливар ВГД

pre 6 meseci

Само полако "душебрижници"... На крају сезоне одличан пласман у Лиги Европе, 10+ бодова у домаћем првенсту, и куп наравно! Добро запамтите шта сам написао. САМО ЦЗБГ!
R

Rodjen davno

pre 6 meseci

Zapamtio sam sta si napisao,cak i memorisao,Zvezda nece igrati LE,jer ce izgubiti od Y.B.ovo ostalo je politika,a ovo ti pisem jer imam vise dana gledajuci Zvezdu(na stadionima,nego ti dana skole).Pozdrav iz Uzica.
Б

Боливар ВГД

pre 6 meseci

Важи "великану и легендо" трибине наше... Само ти мемориши шта сам написао па се чујемо.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Dupli pas i više šuteva,a ne da Lučić petlja dok ne izađe u gol aut sa loptom.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 6 meseci

Kakav glup tekst. Niti je posed problem koji svaka jaka ekipa ima biti je postojalo kod Milojevica pravilo 6sec. Miloje je imao pravilo bunkera a sve ostalo je demagogija! Uprava napolje!
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Intersantno da je posed problem. Trebalo bi to da objasni Gvardioli. Verujem da bi ga poslušao i promenio način igre. Ključna stvar koja je poremetila Zvezdu je, a izostavljena je u analizi, da su na pripremam tim činili jedni igrači koji su igrali na određeni način (visoki presing, jednan ili dva kontakta sa loptom i mnogo kretanja bez lopte). Takmičarske utakmice počeo je drugačiji sastav koji je krenuo da igra suprotno od onoga što su igrali na pripremama. Počelo je prepoznatljivo davljenje lopte, većina igrača se ne kreće ukoliko su bez lopte, presing se igra kilavo jer protivnički igrači lako iznose loptu. Pisac teksta se bavi analizom ali ne i ključnom promenom koja je preoblikovala fizionomiju ekipe a moguće i uticala na hemiju u timu. Prodaja Erakovića i uguravanje u tim Hvana (nije igrao takmičarske utakmice pola godine), Đige (sedeo na klupi) i Ndiaja (doveden iz nekog turskog kluba koji je u sredini tabele) bio je najvažniji faktor u razmontiravanju svega što je urađeno na pripremama. Što se ne napiše da Ndiaj na osam utakmica domaćeg prvenstva nije postigao gol. O tome nema teksta. Kako napadaču od pet miliona evra smeta lopta, o nju se sapliće i još nije uspeo da postigne gol u ligi? Ali se rve. Promena ekipe je ključ problema plus ko zna koje nefudbalske stvari (recimo, kasni lova) koje mogu dodatno da izbace ekipu iz balansa. Iza svih tih promena stoji uprava. Trenerova krivica je što je tako nešto prihvatio iako nam se servira da je dobio sve igrače koje je tražio što nikako ne možemo da proverimo nego da verujemo napisanom. Levi i Planić nisu stigli. A njih je tražio. Mnogo faktora koji su izostavljeni u tekstu istumbalo je Zvezdin tim i dovelo do toga da u prvenstvu izgleda bezlično. Posed nije problem. Osim ako se ne sprema revolucija u fudbalu za koju ne znamo.

ws10

pre 6 meseci

jedino ako turci imaju 7 klubova u ligi pa je adana u sredini tabele
F

Forever Young

pre 6 meseci

To što u našoj ligi igraju bunker protiv nas, a mi se mučimo da to probijemo, treba se zapitati a zašto se mučimo protiv bunkera. Stvar je prosta, jer nemamo dovoljno kvalitetne igrače. Bunker se probija potezima, nekom majstorijom kada napraviš višak, bunker se probija kada brzo sa malo dodira razmenjuješ pasove i napraviš višak. Ne možeš sa igrom bez ideje, bez majstorskih poteza da napraviš višak i probiješ bunker. Zvezda mnogo bolje igra Evropu nego našu ligu jer tamo ekipe igraju fudbal i napadaju tebe, pa imaš prostor da igraš, da i ti napadaš. Pogledaj kakav fudbal igra Lajpcig, a niti su Siti, Liverpul, Arsenal, Bajern, Real, Barsa itd itdddddd. Ovi iz Lajpciga igraju mnogo brzo, sa malo dodira, tačni i tečni pasovi, lopta brzo cirkuliše do noge, za manje od 10 sekundi od svog šesnaesterca ti dodju ispred tvog gola i to ne duvanjem lopte nego sve kroz brzu razmenu pasova po zemlji. Ok da se sada ne pravim pametan, za takvu igru trebaju i kvalitetni igrači, ali Zvezda treba da teži takvoj igri. Brzo, agresivno, sa malo dodira, tečni pasovi itd itd.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@Forever. Eeeeehhhhh... I ja bih voleo da Zvezda igra kao Lajpcig, brzo, tečno, sa malo dodira itdddddd. Ali kao misliš da takvu igru igraš sa Rodićem, Mijailovićem, Kangom, Krasom, itd itdddddd da ne nabrajam dalje. Njihov tim vredi 480 miliona a Zvezdin 80 miliona. Nemamo mi para da bi igrali takav fudbal kao što igra Lajpcig. Danas svaka šuša od igrača košta 10 miliona za transfer, a da ne pričam o onim ozbiljno kvalitetnim igračima koje ima Lajpcig. Čak i da imaš lovu da platiš takve igrače kao što ima Lajpcig, ne verujem da bi došli da igraju na onim njivama i našu slabu ligu. Tako da, tu smo gde smo, tako nam je kako nam je. Važno je da se uvek Zvezdi daje podrška.
S

Shvati vec jednom don Vito

pre 6 meseci

Tim koji vredi 80 milona evra bi trebao da rastura sve timove u nasoj ligi ciji igraci vrede 2 miliona (i jsd od max 15 miliona)
Ч

Чика

pre 6 meseci

Дошло време да се Бахар лично позабави тим проблемом??? Пола Србије чупа косу, он тек сад се сетио да се позабави тим проблемом. Па шта је уопште посао том човеку? Да подели задатке сарадницима? Приметио сам када се играчи радују да баш нико не трчи према њему. Чудне неке ствари се дешавају.
v

v1ad

pre 6 meseci

Pa po onome što sam čuo taj se i je bavi timom i ne komunicira sa svlačionicim već to rade pomoćnici. I igrače to nervira.
N

Nenad23

pre 6 meseci

Druže, nije ni čudo pošto gospodin izigrava manager-a a ne fudbalskog trenera. Sve ti je jasno kada on komunicira sa igračima indirektno preko svojih posrednika-pomočnih trenera. Ja Terzu i upravu ne razumem da dovodiš čoveka koji nije pravi fudbalski trener i koga više interesuje menadžerisanje od same struke. Sportski pozdrav
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Gledam malopre na instagramu, Bahar izbacuje fotke iz Izraela i u vezi cele ove situacije. Nemam ništa protiv, uz svoj narod je i državu i ja razumem to. Pogotovo je to kod Jevreja izraženo zbog cele njihove istorije. Ali sam sve više ubeđen da on uopšte nije glavom u svom poslu. Verovatno mu nije svejedno, ali mi deluje da ga tim ne interesuje preterano. To nije ni p od profesionalizma. Mi smo ispali korektni, nismo pravili problem Glazeru da ode, ni Baraku da poseti porodicu. Da tim igra odlično pa da razumem. Ovako, izgledamo očajno, igramo odlučujući meč u Evropi protiv YB i derbi sa Partizanom, a trener nam nije tu sa ekipom. Opet kažem, sve razumem, ali ako mu već nedostaje porodica, zemlja, neka lepo kaže ok ljudi nije to to, dajem otkaz doviđenja.
С

Стари делија

pre 6 meseci

Проблем је терзић, менаџери и барак, који је пристао на такву игранку. Сити има посед и кружи око 16, али нема лучића ни митровића који никога не умеју да прођу. Ако су сами, не умеју да центрирају. Проблем су и лажни звездаши, који подржавају као велики заљубљеници у звезду, овакву управу. Ово није игра, ово је брука и срамота. Не зна се ко шта игра, трче као муве без главе. Не слушајте такве "навијаче", а тек управу којој је место у тужилаштву. Младе продају, много промашаја доводе, а кршеве остављају, нас наложе да су они будућност звезде! Колико је милиона бачено на разна појачања и ником ништа.. Срам било свакога ко гледа шта се ради, а подржава све то. Звезда је наша, а не њихова. Спортски поздрав...
B

Botovi

pre 6 meseci

Odma se javljate. A covek sve u pravu
U

Ukratko - to je

pre 6 meseci

Najveći problem je ona sama koja prli budžet Srbije s Partizanom, ne plaća dugove koje samo gomila, živi profesionalizam tuđim novcem, drži šapu i na sudijama, na medijima, i tako dok umišlja da je najjača i da će napraviti nešto u Evropi ne shvata ta psihologija da niko ozbiljan neće doći da igra u tako unakaženoj, neregularnoj, zaostaloj i negledamoj ligi, a bez iole gledane, jake, regularne i zdrave lige naši klubovi u Evropu nemaju šta ozbiljno da traže.
И

И

pre 6 meseci

Bunker bi bio lako rešen, da ima neke ideje u igri. Zatim, da igrači kao Kraso, koji imaju visinu, nemaju potrebu da glume Mesija i igraju 30 metara od gola, već da udju u 16 metara i idu na centaršuteve, na koje niko ne ide i još uvek se ne zna čiji je posao da ide. Zato klubovi i igraju bunker protiv Zvezde. Zatim, da lopta ide brže, da se odigra na 2 dodira, napravi višak, prosečan tim ling long lige ne bi mogao da isprati ni pogledom. Najbolji klubovi sveta stanu u bunker protiv Sitija i prime gol za 5 minuta. Protiv Arsenala cela liga igra bunker, pa ipak uspevaju da rešavaju i to sa igračima 165cm visine. Bunker nije problem kad lopta ide brzo i tačno se zna koja je ideja. Protivnik mora da napravi propust. Postoje visoki, ali i niski centaršutevi. Ali neko na njih mora da ide, a ja kažem, evo nekoliko meseci je prošlo, još nisam shvatio čiji je posao da utrči na centaršut. I da li se uopšte vežba to na treningu?
m

milo123

pre 6 meseci

Zvezdin problem je sto je nasa liga izuzetno teska za igranje. Pre nego svi umru od smeha, elaboriracu na sta mislim: losi tereni malih dimenzija, losa atmosfera, bunkeri, konstantno prekidanje igre faulovima, kao sto i autor rece koncepcija zvezdine ekipe koja je gradjena za brze kontre u LS (stoga ne mogu isti igraci da igraju u oba takmicenja, moraju da se prilagodjavaju timovi protivniku i takmicenju). Setimo se Dijabatea iz Partizana koji nije mogao da postinge gol u nasoj ligi a u Evropi bio najbolji igrac Partizana. Pritom, igra je varljiva. Zveda je protiv doslovce svih protivnika protiv kojih je igrala mogla da postinge po gol ili dva vise na utakmici, cak i protiv Sitija (polusansa Hvang za Serifa na peterac, bukarijev drugi gol ponisten nakon VARa). Mnoge utakmice koje su u ligi 'tesno' dobijene je zvezda mogla isto tako resiti sa 3 gola razlike. Pricalo bi se kako su utakmice atraktivne, kako sve prsti i kako je to ono sto mami publiku. Nazalost, imamo ogroman problem sa realizacijom i na tome mora svako individualno da radi. Cesto dodjemo u kazneni i ne sutiramo na vreme, ili se nesto bezveze desi (Serif septrlja) i slicno. Fali taj poslednji potez i Zvezda ce da melje! Ono sto je jako dobro je fizika. Zvezda moze da trci 90 min u tempu Lige Sampiona i nadam se da u upravi sede ljudi koji vide sve ovo isto sto i ja i koji ce istrpeti Bahara makar do kraja sezone. (nije neuspeh biti 4ti u grupi LS, nakon toga Zvezda ce svu svoju paznju usmeriti na Ling Long a onda kuku lele, bolece Zvezdino prolece). Pozdravi.
g

gostivaraki

pre 6 meseci

eto lika koji se razume u fudbal, ja isto ovako razmisljam
P

Prvi put komentarišem ovde

pre 6 meseci

Ovo što si napisao je ubedljivo najsmislenija analiza o CZ od svih koje sam pročitao (ili čuo) do sada. Stvar je prosta - Zvezdi u LŠ treba jedan tip igrača, u domaćoj ligi sasvim drugi i to je mnogo teže ukomponovati nego što se u početku činilo da će moći. Za sve je potrebno strpljenje, a mi ga kao narod nemamo ni malo.
N

NAJBOLJA POSTAVA SIGURNO

pre 6 meseci

Glazer Nedeljkovic Djiga. Dragovic. Rodic Stamenic. Mijailovic Hwang Bukari. Ivanic Ndiaye
к

кикоман

pre 6 meseci

ко ту игра лево крило? ако кажеш иванић, да те предухитрим он то никад у животу играо није.
g

gostina

pre 6 meseci

Ovo je kao da kazete da je najveci problem kod ljudi velika plata... nema smisla
p

po njima

pre 6 meseci

treba da je sornu u aut i eto resenja 🤦
9

985

pre 6 meseci

Zvezdin najveci problem je Bahar. Covek svaku utakmicu tumba tim. Ok valjalo je na pripremnim utakmicama jer svi to rade ali ne mozes na svakoj utakmici.
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Da se radi ovakva analiza, potrebna je kombinacija razumevanja fudbalske igre, analitickih sposobnosti i logike. Rad je dobro opisan, ali su zakljucci skroz pogresni. Posed uopste nije problem jer ne mozes da budes dominantna ekipa a da nemas posed. Drugo, broj udaraca od preko 20 ili preko 30 govori da posed nikako ne moze biti probpem. Problem jeste razbijanje bunkera, kvalitet upucenih udaraca, stvaranje izglednih sansi i realizacija. Da ne idem u preduboku analizu, alu ne mozes da razbijas bunker sa igracima kojima treba prostor, ili sa igracima koji nisu gradjeni da se rvu sa stoperima, ili time sto igras sporo. Bunker razbijas brzinom, snagom i/ili lucidnoscu. Izbor igraca i nacin igre govore da Bahar to nije jos uvek savladao. Stvaramo daleko manje sansi, pritom i izglednih, promasujemo vise, i to je to. Dosta toga ima i do samopouzdanja, ali mnogo vise do tempa, kretnje, odlucnosti, a to nama fali, uz dobru taktiku. A posed, to nikako ne moze da bude problem.

Proficap

pre 6 meseci

Bravo. Prava analiza. Do skoro su to radili Ivanic i Katai, igraci koji mogu da deluju na malom prostoru, i to obojica na levoj strani, pa slude protivnika. To ne moze da radi Bukari, Mitrovic, Olajinka. Jer su to igraci koji deluju na velikom prostoru, i svojom brzinom stvaraju probleme.
Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Ovo je posledica klupiranja Kataija i neimanja pravog špica realizatora. Kad je igrao Katai on je davao gol ili imao asitenciju svaku utakmicu, sada umesto njega igra Lučić koji će možda biti igrač ali za neke 2-3 godine i sumnjam da ce biti i tada u rangu Saleta. Takođe kada igramo sa Endiaeom u špicu on promaši bar jednu čistu šansu i damo gol tek kada uđe Mijatović ili kad igra Kraso koji je bolji u realizacijii.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Možda kad bi Katai pokazao da je živ kad uđe sa klupe možda ne bi bio na klupi više.
h

haha

pre 6 meseci

Lucic i Mitrović nece nikad biti igraci. Mitrovic jedino brzina, Lucic ni to.
P

PROMENE

pre 6 meseci

Uprava napolje.
g

gostivarski

pre 6 meseci

najveci problem zvezde-nesostatak levonogog krilnog igraca koji bi dejstvovao sa leve strane i konstantno ubacivao loptu u 16. Nesto poput Rauma iz Lajpciga ili naseg Kostica, samo blago defanzivniji. Po meni je velika greska sto smo prodali Azarova, para jeste bila solidna ali je trebalo barem da imamo zamenu. Ovako taj visak mozemo napraviti samo sa desne strane, i to protivnici znaju, Lucic i Mitrovic ili zastanu pa vrate loptu veznom ili ulaze u sredinu a to na dupli blok ne ide nikako, pritom sve je to nekako prosecno, sporo. Lopta mora brze da menja stranu i da se napada sa obe strane centarsutevima sa vise igraca koji bi se pridodavali napadu.
P

PG

pre 6 meseci

Kome da ubace?Šerifu?Nema više Pavkova,ili nekad Žigića ili davno nekad Lazarevića kog je Džaja gađao u glavu.
g

gostivarski

pre 6 meseci

Serifu brate, lik dobije tri lopte za ovih 45 min koje igra i to uvek okrenut ledjima na postavljenu odbranu, niko kvalitetan centarsut da uputi. Inace ta lopta sa strane moze i po zemlji, bitno je da se na krilu napravi visak, da neko iz sredine krene da zatvori i da se napravi prostor, taj prostor moze d anapadne vezni ivanic hvang stamenic nebitno ko
I

Idn

pre 6 meseci

Strucni stab koji se vise bavi Hamasom i Hezoblahom nego onim za sta je debelo placen i africka legija stranaca koja igra bez energije, zelje, motiva, krvi. To su 2 najveca problema Zvezde. Najprigodniji naziv je fk Nesvrstani. Tim izgubio identitet. Nema ovde evropskog proleca niti neke pobede u derbiju, to vam sad odmah kazem jer se jasno vidi raspad u klubu i svlacionici. A sad mi lupajte minuse i optuzujte da sam grobar, ali ove egzibicije ce stici na naplatu.
2

2305

pre 6 meseci

bolje to nego da se bave jajima i brasnom
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Em si grobar em si rasista.
I

Idn

pre 6 meseci

Bravo! Provalio si me cuckold Nenade.
d

dragooo

pre 6 meseci

Kad se postave u blok jedina opcija je visok napadac i gadjati ga centarsutevima ili brza igra na dodir dva. Cim ti zadrzis loptu vise od4 sekunde oni se posloze. Samo na prvu. I Ivanic i Kataji jer su uigrani i idu 1 na 1
D

Dragan2277

pre 6 meseci

Slazem se potpuno.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Sve je ovo tacno. Zvezda ne moze da iskoristi brzinu u nasoj ligi, jer svi igraju bunker i pustaju posed Zvezdi. Drugi problem je sto se rpevise pokusava da se useta u sesnaesterac, sto je tesko, kad su svi tamo. Treba napraviti visak igraca nekim driblingom, brzim dodavanjem i malo vise sutirati sa distance. Kad pocnu da ulaze te lopte i krenu golovi, morace ekipe drugacije da se brane. To je jos jedan problem, da su se igraci malo uplasili, sto im ne ide i treba im samopouzdanja. Takodje je bilo i dosta promasenih bas dobrih sansi.
v

vroom

pre 6 meseci

Zvezdin najveci problem - mali posed kvaliteta.
R

Risto5

pre 6 meseci

Zvezdin najveći problem je Barak Bahar i njegova bulumenta!!!
Р

Родић бек

pre 6 meseci

мени је већи проблем што се задишем у петом минуту...
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Izem ti trenera koji ne moze da prilagodi igru situaciji na terenu.
w

webb

pre 6 meseci

To nije nista novo , tako je igrao Dejan Stankovic ili kod komsija malih Stanojevic samo sto u upravi niko nema pojma o fudbalu nema pojma da to objasni Baharu
з

зато доведите

pre 6 meseci

Бошка Ђуровског,он је и тактички и ментално и физички идеалан да буде тренер звезде...
g

ga

pre 6 meseci

6 секунди. Тако је. А нама само Лучић држи лопту 6 секунди... па док сломи једног играча па потрчи с лоптом, па га заломи још једном да сви виде како је он добар играч... док он излевати свог чувара, противник је поставио линије одбране и све што је Лучић одиграо бива тотално бескорисно. Није Лучић највећи проблем, али је његова игра један од проблема.
m

mill

pre 6 meseci

Ja ne znam koji tim završava akciju za 6 sekundi,to je van pameti,greska,verovatno da iznesu loptu sa svoje polovine za 6 sekundi
\

\OoO/

pre 6 meseci

Lucic drzi 6 sekundi? Kolko onda drzi bukari, 6 minuta?
c

cvarak

pre 6 meseci

Od kada Lucic igra kao starter nama se igra raspala, previse davljenja fudbala i sebicnosti, tako da su i drugi igraci krenuli igrati svako za sebe
B

Baxter88

pre 6 meseci

Sve je to normalno i mnogo vece ekipe ne blistaju, dovoljno je pogledati Barsu, Real, Bajern pa i Siti, imaju kikseva cesto. Samo da prodju izbori, da se galaktikosima pocne suditi normalno bez navlacenja i raznih sumnjivih odluka i dolazi to sve na svoje na prolece, kvalitet uvek ispliva pre ili kasnije...
D

Djurovski

pre 6 meseci

Čisto sumnjam da Partizan može da sačuva prednost. Zvezda je jača u svim drugim pogledima. Politički, logistički, ima i sudije na svojoj strani. Trenutno je fokusirana na Ligu šampiona, a kada se to završi boriće se do kraja za titulu. Ja sam zvezdaš, ali kažem uvek šta mislim jer ne zavisim od njih – kaže Đurovski za MaxBet Sport.
e

etooo

pre 6 meseci

Ipak je dezurni bot "iz sljivika" najsrecniji losilm rezultatima sada đu je srce na mestu
e

exe

pre 6 meseci

Upravo, treba pustii protivniku loptu da izadje iz bunkera kao sto je dejan radio . ova igra protiv Bunkera ne lici ni na sta ..
G

Gennaro

pre 6 meseci

Pa valjda se i taj protivnik pita za nesto. Pa ne mozes ti nekome da das loptu da te napada ako nece, jer zna da da je tako najranjiviji. Do sad su svi ukapirali da je najbolje protiv Zvezde igrati bunkercinu, ako odbrane sebe a damo jedan, ko sto nam svi daju, imaju ogromne sanse za najmanje bod. Pa ko je lud da napada ekipu kojoj je najbolje oruzje kontra.