Komentari na vest

Zvezdin novi juriš: Poodmakli pregovori oko Vošinog vunderkida Jovana Miloševića

G

Gost56

pre preko 1 godinu

Kakva bre Zvezda ,Bezi u Nemackoj
D

Druže

pre preko 1 godinu

J.. u te padeži.
r

ratko021

pre preko 1 godinu

Milosevica trazi zvezda a u zvezdi sansu ne dobija Bubanj koji je izmislio fudbal za milosevica
K

Kor

pre preko 1 godinu

Sta je sa Jovanom Sljivicem Mirkom Nikoladevici Stefanom Marinkovic
M

Milidecko

pre preko 1 godinu

Bubanj bese u 60 Gardijanovih? Bolja statistika na instatu? Jovke je 3 klase iznad Bubnja
A

Aleksandar Caxak

pre preko 1 godinu

Hahaha, pa njih dvojica su idlican tandem- Bubanj je klasican spic, a Milosevic je top iza spica! Hajde, stidi se
B

BCS Šabac

pre preko 1 godinu

Opet menadžeri...Dečko nije standardan u Vojvodini,kao svojevremeno Birmančević u Čukaričkom ili neki Knežević u Mačvi koji je navodno otišao u Segundu ,sada pričaju da je 5 Španska liga.Samo pranje para,Aurelio De Laurentis vlasnik Napolija i Askolija je hteo za navodnih 2 miliona iz Askolija da proda ni više ni manje nego Džigija Ninkovića.
N

News

pre preko 1 godinu

Ovo bi bila pametna kupovina. Na njemu Zvezda moze lagano da zaradi ogromne novce. Decko ima sve sto Zvezdi treba.
B

Bole7777

pre preko 1 godinu

Ako dođe i potpiše, može da bira gde će da igra:Grafičar, pozajmnica, omladinci.
b

bekon

pre preko 1 godinu

Dok je nama dr Terzića i dr Čovića ja sam lagan jer znam da ćemo biti prvi igrati evropu. Onaj ko misli da moze da igra motika i neko Sličan njemu nek pogledaju neku utakmicu omladinske lige on je i tamo loš nemoze prvo mesto i liga šampiona sa njima podrška terzi i čoviću
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 1 godinu

За тог истог Мотику др. Терзић је искеширао 2 и по милиона евра, тако да би ипак требало да се бојиш….
M

Maxov mesar

pre preko 1 godinu

Dodji dete u svoju maticu,u svoj Dinamo, mozda I bude igrac od tebe !
S

Saturn 92

pre preko 1 godinu

Ucenice deckovu familiju da mora potpisati za CZV.. sramota me u kakvoj kanalizaciji od drzave zivim !
M

MarcoDobrico

pre preko 1 godinu

Prica se da na njegovu funkciju ide " Dijamantsko oko sokolovo " Zvezdan Terzic ( Kanjas, Fibel, Edson, Tomane, Zander). Pogledajte samo karijere tih majstora posle Zvezde.
S

Somborac

pre preko 1 godinu

Potpisati predugovor sa njim i eto ga 1 jula na potpisivanju visegodisnjeg ugovora sa zvezdom.
P

Peda88

pre preko 1 godinu

U roku od par sati u svim novinama,na svim portalima, odjednom se pise o tom malom. Te hoce ga Nemci, sada Zvezda, uskoro ocekujem da procitam kako stize Gvardiola da ga vodi u City. Zaista naivno. Kezman prodao foru oko SMS-a pa sad svaki menadzercic radi isto. Taj vunderkind nije mogao da se izbori za minutazu u nikad jadnijoj Vosi, ali nema veze...svi se pokidase oko njega.
D

Druže

pre preko 1 godinu

Ja i ti, kad bi tutnuli somića eura, bili bi u svakoj vesti.
G

Gost197

pre preko 1 godinu

SMS nije igrač na foru,on godinama uspešno igra jake lige,4 puta je proglašen najboljim veznim igračem italijanske lige,reprezentativac je standardni,u Portugalu je razneo njihov vezni red..na SP je igrao potpuno van svoje pozicije. Reći da njega neko treba da gura je tužno ali kakve sitne duše ovde pljuju gluposti ništa me ne čudi,zamisli šta o tebi misli tvoja porodica koliko si ti neuspešan u svom životu kad ti pljuješ mladog čoveka koji je do 27 god zaradio 20 mil.eura i bio omladinski svetski prvak,treći najbolji igrač na tom prvenstvu,reprezentativac...
1

118-77

pre preko 1 godinu

Ajde bre kakav Stugart, kad moze jednom Realu u basketu da se parira, sta je to za fudbal.
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Kupe ga pa greje klupu pa ga pozajme i na kraju ne odigra ni jednu utakmicu. I prodaju ga za sicu. Klasika...
P

PFS

pre preko 1 godinu

Jel sme da odbije' ko Ivanic!?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Pa da bude srećan i zadovoljan ko Ivanić u Zvezdi. Dal si lud, što bi to radio.
U

Ugao Navijača

pre preko 1 godinu

Terza Magija ne želi samo da uništi karijere Zvezdinim mladim talentima, sada kreće i na talente drugih klubova...Šteta, grejaće klupu kao i drugi ili će eventualno otići za 500.000 i 25% od sledeće prodaje, a igraće Pešić, Gobeljić, Srnić, Kulibali i drugi...

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Aj da izgubimo evropu i titulu zarad lansiranja klinaca pa bili bi svi razapeti na trgu republike. Zvezdaška javnost je najlicemerniji segment društva. Još pazi ti si mu dao i lični pečat, Terza. U celoj ovon priči ti si jedini za posmatranje.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Reci mi molim te koliko puta su ubacivani matori da dovrše posao koji klinci nisu mogli a počeli su utakmicu. Uostalom profesionalni tim je mesto gde igraju oni sa najdužim zubima i kandžama. Nek ujeda i nek otkine svoje parče mesa.
p

prti

pre preko 1 godinu

Ovi iz Vojvodine nisu normalni ako ga daju za 600k i Stanica. Pa Stanica mogu i dzabe za godinu dve dovesti a ovom malog ako ne mogu da prodaju za 2m ne treba ni da se bave tim poslom jer ga ocigledno ne znaju.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Pa i mi mozemo Milosevica da dovedemo dzabe za 6 meseci pa vi onda ostajete i bez 600 hiljada evra i bez Stanica.
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Bolje da su klince trpeli i dali im šansu nego kulibalija ........šta ga više spominjete promašaj decenije!!!!!a još gori onaj ko ga doveo.....Marin!!!!!
N

Nekiramo

pre preko 1 godinu

Znate ko je mene odusevio na tom evropskom prvenstvu cak vise od Milosevica? Mali Bukinac. Tip igraca koji nam je preko potreban mali neumorno melje i brz je i ubitacan u kontrama. Fizicki najspremniji na tom prvenstvu… Milosevic je tip igraca koji ima osecaj za gol i dobru kretnju na terenu…
T

Tuitamo

pre preko 1 godinu

Evo gaaaa ovaj.. ma naravnooo, udri samo…
G

Gostfgt

pre preko 1 godinu

Transfer koji bi bio najbolji u zadnjih 5 god. Ovaj decko mora biti prioritet.
B

Bebeto

pre preko 1 godinu

Mali, upadaj na lager u magacin....
c

ch

pre preko 1 godinu

Da imamo ozbiljnu upravu, koja zna da radi sa ovakvim talentima (Dinamo Zagreb), bio bi odlicno pojacanje.. problem je da ce taj talentovani momak grejati klupu Pesicu koji mora da igra 90 min protiv Novog Pazara i slicnim klubovima.. kao i mali Mijatovic, Stanic, Nikolic, Stankovic... i mogu ovako do sutra.. Sve dok nama igraju igraci poput Srnica, Gobeljica, Rodica (nema adekvatnu zamenu vec 5 godina), Mijailovic, itd itd. nema nama spasa

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Mačak da imamo osim delija ozbiljne navijače a ne takve demagoge ko ti i ova bulumenta ispod Zvezda bi imala 40 000 članskih i sezonskih karata i pun stadion. Svi su nešto mrtvi nesretni a niko stadiona nije video. O članskoj i sezonskoj nećemo ni da pričamo, žena ili mama im stroge pa ne smeju da se učipe. Ja u ovim svim komentarima mesecima unazad nisam pročitao ni jedanu iskrenu bezrezervnu podršku klubu. Sve je neki bes, neka ljubomora ko je više para uzeo, bolesna deca u toj jednačini takodje i tako u jedogled. Zapitajte se šta to tačno prvo sa vama nije u redu. Ko nije u stanju u duši da se da bezrezervo klubu što je džabe taj ne valja ni porodici ni državi jer je u toj jednačini njegov sebičluk jedini bitan.
G

Gostjbg

pre preko 1 godinu

Ako dođeš u Zvezdu, uhvati se Motike.
M

Motika

pre preko 1 godinu

Je najveći krivac, za svoju situaciju. Mali umislio da je neka Zvezda ako je došao iz trećeg tima Bajerna. Ako se spusti na zemlju možda i bude nešto od njega.
G

GostMaestro88

pre preko 1 godinu

@Motika a nije to care. Nego su klincu dali 3 puta veću platu nego što je imao u Bajernu, zato je i došao. On je mislio da sve to ide njemu, medjutim zna se kakvi su planovi Terzića i Mrkele, da se utale. Posao, pola plate ide tebi a pola nama. Sta mislis zasto su u klubu Gobeljic, Srnic, Krsticic i ostali igraci koji nisu ni za drugu ligu? Decko je to odbi i u startu cim je dosao zavrsio na klupi ili tribinama. Tako to ide kada ne zelis da saradjujes. Kada zelis da saradjujes poput Srnica onda ces imati zagarantovano mesto u prvih 11 iako to ne zasluzujes. Zato je Terzic u intervju kritikovao malog Motiku da se popravi, to mu je opomena da saradjuje ako nece zavrsice na tribinama. Tako mu se Terzic sveti, jer ko ce sutra da kupi igraca koji je 4 godine proveo na tribinama? I takav igrac sutra nijednom klubu ne moze da trazi platu poput one koju je imao u Zvezdi, zavrsice u Radnickom iz Kragujevca i morace sve iz pocetka da pocinje prakticki od 0 da gradi opet svoju karijeru. Tako je to kada se u Srbiji zameris fudbalskoj mafiji.
9

95

pre preko 1 godinu

Pazi ovog, u Zvezdi mu dali tri puta veću platu nego u Bajernu!?!!! Ko vam priča te bajke i ko još veruje u to??
D

Dajc

pre preko 1 godinu

"Zvezdaš sam ali mali beži od nas" likovi = "Bravo komšije" likovi
@

@dajc

pre preko 1 godinu

Ti si Zvezdaš, kao što sam ja Italijan.
D

Dajc

pre preko 1 godinu

Italijan burazeru, vaffanculo
Z

Za Dajca

pre preko 1 godinu

Stronzo, Merda, Dajc, ja možda nisam Italijan, ali sam živeo tamo. To va fanculo bi ti preveo, ali mi neće pustiti komentar.
D

Dajc

pre preko 1 godinu

"...ali sam živeo tamo", vau brate, evo padosmo na dupe ahahahahahaha Bravo za tebe snobino hahaha
T

Ttatko

pre preko 1 godinu

Svaka čast Zvezdaši na iskrenosti. Zaista je činjenica da je klincima bolje da idu gde god drugde jer pored afričkih kombinacija i tzv. gardista terena neće videti. Druga stvar ko prati fudbal malo duže, veoma je skeptičan i osetljiv na ovo vunderkind. Bilo ih je do sad brat bratu milion, a samo pojedini su uspeli. Kao da ljudi ne kapiraju da su jun.fudbal i sen. 2 različita sporta. Ovde igraš protiv svojih vršnjaka, sa mlečnim brkovima i 60kg i onda pređeš protiv odraslih zrelih ljudi, snažnih, iskusnih, namazanih...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Ako ne dobije sansu da igra, dzabe su krecili...
c

cccc

pre preko 1 godinu

Sjajno pojacanje bi bio,doveo bih Lukica golmana iz radnickog!!!
x

xyz

pre preko 1 godinu

On vise nije u Radnickom
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Svi transferi koji se pominju su u redu. Ovaj mi se najviše dopada. Ko zna koliko sam puta do sada pljuvao Mrkelu ali ovo mi se čini baš dobrim. Normalno je da postoje dežurni sendvičari koji će sve uvek kontra pisati.
G

Gostule

pre preko 1 godinu

Po cemu je svaki mladi fudbaler vunderkind? Vunderkind znaci cudo od deteta, a da bi neki igrac bio cudo od fudbalera, trebao bi da postigne dosta golova i asistencija u sezoni u seniorskoj konkurenciji. Ovaj momak kao i vecina drugih je daleko od toga. Etiketa vunderkinda je data od Uprave Fk Vojvodina kako bi ga prodali u inostranstvo za sto vece pare. To isto rade i uprave Partizana i Zvezde, zovu sve mlade igrace vunderkind pa se onda neki strani klub i prevari, pa plati par miliona za macku u dzaku!
G

Gost Gile

pre preko 1 godinu

Po tome sto je bio najbolji strelac evropskog prvenstva.
@

@ Gost Gile

pre preko 1 godinu

Cak ni to ga ne svrstava u kategoriju vunderkinda. Vunderkind je konstanta, neko ko je prerastao svoje kategorije, a izdvaja se i medju starijima. Ovaj djecko je za sada obecavajuci talenat, nista vise. Kao sto neko iznad napisa, mora da se ponavlja na velikoj sceni u svojim godinama da bi bio cudo od deteta... Inace je samo "promising" sto bi Englezi rekli.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Što dalje od Terze i Mrkele dečko... Igraće neki novi Kulibali, Dioni i sl. prije tebe...
e

esex

pre preko 1 godinu

Mali je top potencijal...u zvezdi moraju praviti zaokret u politici..igraci na klupi i u rotaciji moraju biti mladi poput sljivica,mituljikica,milosevica,lekovica a ne krsticic,srnic,pankov,ben itd
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Sto bi zvezdina legenda Lalatovic rekao - prop'o da bog da. Kao i svi koga dovode samo da ne predje kod nekog drugog.
L

Lešinari

pre preko 1 godinu

Terziću lopove. Vazura lopove.
M

Ma ajde

pre preko 1 godinu

I staro i mlado i staro i mlado....svi, svi, svi u Cirk... Crvenu Zvezdu
5

536

pre preko 1 godinu

Je Zvezda cirkus, vi ste mapet šou. Ako znaš šta je to
D

Da se

pre preko 1 godinu

Većina sa portala pita, Zvezda bi bila šampion svakih deset godina.
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Samo Ne Maksimovic! Decko je prosjek
A

A ti

pre preko 1 godinu

Si prosečan poznavalac fudbala, pojma nemaš. Treba boga moliti da Maksimović dodje.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Kakav će tandem biti Mijatović - Milošević sledeće sezone u LŠ. Sa njima dvojicom sigurno prolazimo grupu. Samo ne znam šta će biti sa prvim timom koji će igrati LŠ za seniore. Dobrodošao mali u Zvezdu.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Za sve ove koji govore o tome da Zvezda ne daje sansu klincima, da ih upropasti, da igraju samo matorci i isluzeni stranci(sa ovim se slazem!) voleo bih da klub pred pocetak prolecne sezone sprovede anketu/izbore u trajanju od najmanje 7 dana, na stadionu i online sa pitanjem koje bi otprilike glasilo ovako: Da li ste za da se pruzi sansa svim najtalentovanijim igracima iz nase omladinske skole, pod uslovom da ne ocekujete nista od Zvezde u naredne 2 godine - ni titulu, ni uspehe u Evropi - zato sto sansa nasoj deci znaci da ne mozemo nista da garantujemo, a ne zelimo da toj deci stvarate pritisak moranja jer ce sagoreti? Pa ako se vise od 50% njih izjasni da je spremno na to, ja bih onda dao sansu deci. Morate da znate da je Zvezda klub koji ne trpi prosecnost i greske itd. Klub koji mora da ima vrhunske rezultate. Kad to nema cela Srbija hoce da pojede ove iz uprave, a ovamo traze da se deca ubace i da bude odmah rezultata. Te dve stvari ne idu zajedno. Moze samo dugorocan plan gde ce se rezultati ocekivati tek u trecoj sezoni. Ali, nisu navijaci Zvezde spremni na to iako svasta pisu ovde u komentarima. Ja sam spreman i ne bi mi bilo zao ako bi se pametno radilo pa za 3 godine kao Dinamo ZG!
S

Sve si u pravu

pre preko 1 godinu

Samo te molim da ne spominješ dinamo, najodvratniji klub u bivšoj državi, a mislim i šire. Više bih voleo da igramo zondku ligu nego da budemo dinamo.
x

xyz

pre preko 1 godinu

Ne mora svim igracima, ali moze se pruziti prilika dvojici - trojici svake sezone. Ako ne mogu u ovakvoj Zvezdi, koja je 2 klase iznad ostatka lige, igrati bar 2-3 mlada igraca svaku utakmicu u nasem prvenstvu onda nema svrhe ni imati omladinsku skolu. Bolje ubacivati Mijatovica, Stankovića, Motiku, Lekovica, Sljivica, Knezevica.....nego forsirati u ligi Bena, Srnica, Kulibalija isl a od njih nista necemo imati; ni rezultate ni novac
X

XD

pre preko 1 godinu

@xyz, pa zar nemamo u svakoj utakmici bar 2 mlada igrača? Uglavnom su tu Erak i Mitrović. Ulaze i drugi. Ili je za tebe mladi igrač samo onaj od 16?
C

Crvotočina

pre preko 1 godinu

Mislim da si promašio temu. Zvezda nije razvojni klub, ima stalni pritisak ostvarivanja rezultata i nije realno očekivati ovako nešto. Ono što očekujemo jeste pametna transfer politika koja će klubu doneti rezultat i finansijsku stabilnost a ne besmisleno gomilanje igrača a onda se sve svodi na "vojnika Srnića".
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Mislintat je bio postigao dogovor sa napadačem iz FK Vojvodina oko prelaska u Štutgart, što je rezultiralo njegovim "sklanjanjem". Ugovor ističe u junu 2023. godine, kada bi dospela trening kompenzacija. Navodno se tražilo 600.000 evra. Mislintatov odlazak je sve poremetio!
O

Od

pre preko 1 godinu

Svih ovih poruka, trojica za Zvezdu navijaju.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Najstrašnije od svega je što nije da nisu zvezdaši već ljudi koji nemaju baš mnogo dodira sa realnim svetom. Oni o istom trošku bi i uspehe i sve pobede u evropi u ligi i decu u 11 i lepršavu igru a za njih nema u toj istoj jednačini ni povreda, ni padova forme, ni loših tajminga ni grešaka u selekciji jer jihov imaginarni svet je savršen iako su ga oni takvi nesretni i nesavršeni smišljali. E i da pri tom sve i jedan žive u ubedjenju da je klub njima nešto dužan. I tako idu dani zemaljski.
@

@gemat.....

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, klasični kontraši.
K

Karaburma cela

pre preko 1 godinu

Upropastice i njega kao i generaciju 02
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Uništavanje generacije 2002 treba da se izučava u udžbenicima! Trenere koji su radili sa njom treba proterati iz fudbala! Štetočine!
V

Vombat

pre preko 1 godinu

Mijatovic-Milosevic tandem za buducnost!!!
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

Ove godine titula jeste i mora da bude prioritet ali vec sledece sezone titula nema tu vrednost kao ove godine i moze da se napravi tim sa dosta mladih igraca. Naravno mora postojati balans ali ovakva sansa da se izbace igraci tipa Mituljikici, Knezevic, Mijatovic, Sljivic, Milosevic verovatno ima jos neko vredan pomena, sansa mora da se iskoristi za dobrobit i Zvezde i tih igraca i naravno reprezentacije.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Zvezda je sepski Mančester Siti-pokupuje sve da drugi ne bi, onda ih baci na pozajmice ili sede na klupi, upropaste ih i bace niz vodu.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ako je pametan, nece dolaziti. Eto dovoljan primer su mu stanic i stankovic. Oni ne mogu da igraju i u rotaciji su posle srnica, krsticica, mijailovica…
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Stanic i nije nista posebno. Stankovic je dobar igrac, uopste ne razumem zasto ne igra.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Krstičić uopšte i ne igra a kaplje 400 hiljada godišnje. Mrkela majstore.
G

Gostio

pre preko 1 godinu

ako ga dovodite ostavite mu prostor da igra.
P

Poppsi

pre preko 1 godinu

Taj očigledno juri za parama, ne treba nam.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Sa deset bodova prednosti, Zvezda ove zime ima sansu i obavezu da pruzi sansu klincima. Na leto polovinu prodaju (one za koje postoji zamena u omladincima, naravno za svakog ostaviti procente od naredne prodaje), sa tim novcem i novcem od ulaska u LS finansira se ekipa koja ce biti konkurentna tamo i koja ce izboriti bar to trece mesto.
F

Fanki123

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam ali zvezda će upropastiti 9/10 talenata što iz svoje škole, što ove najbolje što dovodi iz Srbije... Mali bezi od zvezde, zar nemaš dovoljno primera koliko su mladih do sad upropastili
S

Statler

pre preko 1 godinu

Kao navijač Zvezde, molim vas da ga ne dovodite jer će samo stagnirati i na kraju upropastiti karijeru. Šansu u prvom timu neće dobiti, sedeće na klupi ili će ga poslati u Grafičar. Za njega je najbolje da ostane u Vojvodini ili da ode u Nemačku.
@

@statler

pre preko 1 godinu

A za tebe je bolje, da ne pišeš poruke. Ljudi misle da svakog koga mediji proglase talentovani, treba odmah u prvi tim. Može ali onda zaboravite trofeje. Samo oni koji su super talenti će dobiti šansu u prvom timu. Neki hoće da deset klinaca igra u prvom timu, alo bre.
A

Aleksandar Cacak

pre preko 1 godinu

@statler- ocigledno nisi gledao ovog momka pa lupetas - momka je Guardian proglasio u 60 na svetu- njega i Sljivu… idi na neki drugi portal da se davis u svojo zlobi
S

Statler

pre preko 1 godinu

@statler | A za tebe je bolje, da ne pišeš poruke. Ljudi misle da svakog koga mediji proglase talentovani, treba odmah u prvi tim. Može ali onda zaboravite trofeje. Samo oni koji su super talenti će dobiti šansu u prvom timu. Neki hoće da deset klinaca igra u prvom timu, alo bre. A tebi je bolje da još jednom pročitaš šta sam napisao. Pametan razume, drugima nema svrhe objašnjavati.
@

@statler

pre preko 1 godinu

Sve lapo napisano, samo što ti ne razumeš. Ne može odmah u prvi tim, šta fali grafičaru bolje i tamo igrati, nego blejati na klupi. Malo koji klinac će sa nepunih 18 dobiti šansu u prvom timu.
J

Jovisa

pre preko 1 godinu

Sinovce,sedi gde si i ako mozes bezi u inostranstvo,ovako ces u Zvezdi grejati klupu nekom trecerazrednom crncu ili u najbolju ruku igrati u Graficaru.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Sve sami vunderkind talenti!!!Kud će s ovim??? Već ima onaj mali msm Mijatovic plus par njih u omladinskoj i Graficaru a kad dodje vreme za realizaciju onda se dovode Ohi,Kulibali ili pak gura siroti Ben koji gazi 35 tu godinu!!! Golova nema kad najviše treba a karusel s vajnim bombama poput onog dunstera Spajica i sličnima ne staje!!!Dokle aman ???
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Sta lupas decko najbolji strelac EP SVAKO MOZE SVASTA DA TUPI OVDE
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Idi dete sto dalje od nas. Dok je spajica,maksimovica,kulibalija,pesica i raznih srnica,kod nas leba nema za mijatovica,mituljkice,stanice itd! Sramota sta rade od talenata! Sramota! Ja bih ubacio mlade pa taman crk'o i taman titula bila u pitanju! Cudimo se sto dinamo radi dobre transfere..pa cudite se i dalje!
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Da li si to uporedio Srnića i Maksimovića? Spajić po tebi promašaj!?
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Dobro nisi stavio i Dragovica tu. Spajic je stopercina za nase uslove, cak je i Piksi rekao da mu je krivo sto nije mogao da ga vodi na SP. Njega ne svrstavaj u tu grupu.
А

Аb

pre preko 1 godinu

Eee ako je Piksi rekao....
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

@d.g. Da uporedio sam naravno! Imas li neki protiv dokaz da sam pogresio nesto? Da li li si procitao sta sam pisao? Rekoh daj mlade i da igraju po cenu titule! Dosta je povratnika kada nemaju vise gde,daj ovamo! Dragovica nisam pomenuo jer je bas on KLASA! Za sve u Zvezdi je on doktor! Mani me povredjenog spajica da ga mi opravljamo i na kraju ode bez obestecenja a mlade ce da gurne na klupu! Maksimovic kiksara,nedaj boze njega u timu. Mozda sam jedino pogresio malo kod Srnica,ali samo malo. Ne prastam mu tri krucijalna penala i zaklao nas je vise nego bilo ko,ali zbog brata cekicara u partiji i zbog svoje pozrtvanosti je u Zvezdi i dalje! Zadovoljan odgovorom?