Komentari na vest

Zvezdin pogled ka Transilvaniji, Farul u Klužu bez legendarnog Hadžija

d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Pa zar nije odložio utakmicu kao mezimice. Zar nisu umorni?
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Da prodas mladog igraca za 1,2 miliona na 2 rate, prva odmah druga pitaj boga, pa to je zlocin. Pa koga ce da prodaju drugog kad kupac vidi da ovima gori pod nogama i prihvataju daj sta das.Bolje kredit da dignes nego da poklanjas. Ove polovnjake od 30+ tipa Katai, Ben, Dioni, Krsticic, sa ovim platama nece niko ni da poklonis. Covece imas Gasprom sigurna 4 miliona, 4 evrope, prodavalo se ranije dobro i treba ti 11 miliona hitno da prodjes ove Serife i tebi igra Srnic koji u Las Palmasu gledao sa tribina u Sekundi. Katai se vuce na terenu, jeste da zna ali bez brzine i kretnje ti si prosek. Krsticic smesno, isao doktor u Atinu da ga dovede. Posle Mita kriv, pa el isao Mita ili doktor. A da Mita ugovorio, a doktor sujetni isao da potpise. Oce to, neke godine.Mister prica za sebe, Miloje je oteran na polusezoni, Mistera doveo duh kao i Grofa. Objasnjenje bilo za Miloja, zasitio se Zvezde ide da uzme novac, zasitio se na polusezoni u januaru, 1.ubedljivo Partizan raspad a ne moze da izdrzi do maja jer hoce da se naplati. Da li iko veruje u tu pricu doktora. E kako se radilo, tako ti se vraca, da li za mesec ili godinu ali ti se vrati. I gde smo sad. Dug plafon, Kluz pitanje veliko, matori igraci sa velikim ugovorima, trener sa sirokim zenicama, ekipa nema samopouzdanje, doktor prodaje decu za sicu, ULTRA KOP ceka na aerodromu da da podrsku. Sramota nas Srba sto smo takvi. Vidic covek napisao, da ne bude posle da nije upozorio, proglasili ga za budalu, coveka cija slika sa podignutim peharom i traka oko ruke u vitrinama MU. Ali njega napao doktor, skaut sa Singidunuma, cuveni centarhalf ofk e. Kad bude otisao, a to ce biti kad ne bude mogao da mulja, reci ce kad sam ja bio igrali smo to i to, sad su oni. Nego lepo hapsiti bagru, postenom coveku dati da vodi klub pa polako.

Bojan Kekezovic

pre gotovo 3 godine

Realno mi lošije ne možemo tako da nema razloga za paniku. Kod Milojevića čak i kad smo igrali protiv jačih od nas nisam imao strah da će nas "nakantati". Jednostavno je temeljio taktiku na stopiranju protivničkih aduta, a u napadu šta se uradi uradi se
X

XD

pre gotovo 3 godine

Sa ovakvom igrom možemo sanstrahom da gledamo i ka Surdulici a ne Transilvaniji. Kluž je ispod proseka ali je jači od šerifa. Jedino što nam ide na ruku je to što za razliku od Šerifa ne trče mnogo i neće vršiti preveliki pritisak na fudbalske velemajstore Gajića i Pankova.