Komentari na vest

Zvezdina 23 za Ligu šampiona: Bez Lazara Nikolića i Aleksa Viga

Р

Радамел

pre 9 meseci

Имамо ли ми десног бека сад уопште? А на левом још увек Родић. Биће промаје видим ја.
G

Gostqwerty

pre 9 meseci

Ne volim da prozivam i pljujem i retko to radim ali kojim je fudbalskim kvalitetima tačno Kabić zaslužio i produženu klupu Crvene Zvezde,a ne registraciju za LŠ ??? Šta sad,dođem ja,dignem kragnu,otimam loptu saigračima ko dete ispred zgrade,zuvam iz svih pozicija i ja sam faca i prvotomac FK Crvena Zvezda ?! Nema mesta u prvoj postavi za Lučića i Mitrovića,a ne za Kabića. Šljivić jedini od te dece izgleda i razmišlja fudbalski,malo mu je samopouzdanje na klackalici...ostali pozajmice i prodaja,nema tu materijala za izgradnju prvog tima !
m

mitic famili

pre 9 meseci

Treba skockati ekipu. Snaci se medju azdajama i inteligentno odigrati grupu bez fraza. Dobti mlade momke na Rajku pod obavezom. Sve ce ostalo doci Srecno svim zvezdasima
z

zufer

pre 9 meseci

Hahahahaha...
T

Tarabić

pre 9 meseci

Ako Zvezda ne uspe ništa u grupnoj fazi LŠ, Terzić i Mrkela treba da podnesu neopozive ostavke i da povedu sa sobom ove fudbalske klovnove iz Afrike!
1

12345SS

pre 9 meseci

Drži se ti tarabe, ne misli na Zvezdu crvenu
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Brini ti kako ćete da prođete grupu u konfekcijskoj ligi... ups...Pa vi ni tamo niste prošli.
N

NDCZ

pre 9 meseci

7 osvojenih bodova opravdava ovaj spisak. To je i 7 miliona eura i plasman u LE. Tako da ocekivanja nasa su upravo to. Skalp YB i Lajpciga na Rajku iz bod u Bernu, ili dupli skalp YB i bod protiv Lajpciga na Rajku. Obe varijante su realne jer cemo biti domacini i u Svajcarskoj i u Nemackoj.
M

Možda

pre 9 meseci

i četri boda završe posao.
z

zufer

pre 9 meseci

Hahaha....bod puna kapa
G

Gost26

pre 9 meseci

Nije vezano za temu, ali sta je sa Gobeljicem? Da li ide, gde i za koliko? Morao je da saceka septembar da zakaci i septembarsku platu a dobice i bonus za ulazak u LS, sramno!
L

Luja

pre 9 meseci

Mrkela i Terza ga prošle godine nagradili novim ugovorom. Nigde neće dobiti koliko u Zvezdi. Zašto bi onda išao. Treba da lete ova dvojica.
A

Argentinac je to!

pre 9 meseci

Po meni Vigo je trebao biti na spisku. Momak je bio korektan. Ima potencijala. On i mali Nedeljkovic bili bi zdrava konkurencija jedan drugom. Ima 24 godine moze jos da napreduje i pokaze dosta.
D

Drvo

pre 9 meseci

Moralo je da bude mesta za Pruceva magiju.
p

pitam za babu

pre 9 meseci

1.Omri Glazer, 2.Aleks Vigo, 3. Jegor Prucev, 4. Irakli Azarovi, 5. Huan in Bom, 6. Naser Djiga, 7. Gelor Kanga, 8. Kings Kangva, 9. Edmond Ado, 10. Osman Bukari, 11. Žan Filip Kraso, 12. Piter Olanjinka, 13. Šerif Endiaje 14. trener Barak Bahar i stručni štab! Reprezentativac Austije Dragović I Australije Degenek! pita baba koliko je to od njene penzije?

sasad14

pre 9 meseci

Druze, Azarovi uopste nije u zvezdi
H

Ha ha

pre 9 meseci

Pa ni Ado više nije u Zvezdi.
G

Gobeljina baba

pre 9 meseci

i moj unuk uzima 250k godišnje na pravdi boga! Azarovi nije više u Zvezdi, a Ado je pozajmljen plaćamo samo pola plate!
P

Pitaj

pre 9 meseci

Žeksa možda će ti on reći.
L

Luja

pre 9 meseci

Tvoja baba mora da je UEFA.
T

Tuneki

pre 9 meseci

Zvezda i Partizan se takmcienko ce vise drzavni para da potroši, i da ima vise stranaca 9 domacih od 23
O

Od

pre 9 meseci

23 igraca samo 9 domacih, od toga 2 golmana koliko procenata ima domacih a koliko stranih igraca, kude nestadose procenti za ovu sezonu.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Ne dopada mi se ovaj izbor, ni najmanje....kakav god da je, Nikolic bi bio korisniji od Kabica ili recimo Milunovica....Nisam ni najmanje impresioniran "kvalitetima" Kabica i mislim da je bespotrebno doveden. Djed je prespor, i to mu je velika mana, ali je makar iskusan i "namazan", kao i Magiko. Lose smo odradili pojacanja u odbrani, moralo je to mnogo bolje. Degenek nije pojacanje, ali ga je Bahar i sam trazio. Sada je i njemu jasno da je pogresio, ali kasno je. Napad i sredinu sada imamo, ali odbrana i dalje "visi".
G

Goust

pre 9 meseci

Ni meni se ne dopada sto svi mislite da znate bolje od Bahara.
D

Da podsetim...

pre 9 meseci

Za sve ove "dusebriznike" i neprijatelje Zvezde koji ovde spominju "ogroman novac" evo da im malo pojasnim kako matematika funkcionise u stvarnosti za razliku od njihove Maste, sva pojacanje koja smo doveli u FK u predhodnih par meseci kostala su nas SAMO 2.5 miliona(Kraso,Olajinka,Stamenic..itd) sa ovom trojicom igraca ukupna suma ce biti SAMO oko 12-13 miliona potrosenih na kompletno sva pojacanja ove sezone koja smo doveli u klub,a recimo kad to uporedis sa Fuzionisanom igokeom koja u KK za ovu sezonu ima cak 25.mil budzet(sto je EL i javno objavila) i placa samo Pantera 2.5mil po jednoj sezoni,ukupno 5.mil za dve sezone,dodjes vrlo lako do zakljucka da Zvezda u fudbalu nema ni pola budzeta koliko oni imaju u KK a titule i EL videli nisu vise od pune decenenije,a Zvezda sa druge strane 6-7 uzastopnih titula i 6-7 godina konstantnog igranja Evrope(LS i LE) i zarada preko 100.mil od svega toga,za pametne dovoljno!
v

vukasinnn

pre 9 meseci

Partizanu brojis plate, a ovim pojacanjima ne brojis hahahah Tih 100 miliona za 5-6 godina okej, ali vi imate budzet od 50 miliona po sezoni, tako da ne izmisljaj puno
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Kompletna odbrana sa svim igracima je iskljucivo samo za SLS. Zar zaista neko Misli da su Rodic, Milunovic, Mijailovic, Degenek, matori Dragovic, Spajic za LS. Mozda jedino taj Djiga, ali se jos nije dokazao.
I

IVAN 82

pre 9 meseci

Sve ima svoj pocetak i kraj, kazu najmracnije je pred svitanje. I ovome Zulumu, osijenosti,nabudosti doci ce kraj. "I ovo zlo ce jednom proci, ovo ce se lane nekad zvati".
B

Bogdan58

pre 9 meseci

Pa zlo je već, hvala Bogu prošlo, nema više, Zečevića, Bjekovića, Tadića, Vujoševića, Karadžića... Katanac za Partizan !!!
a

argh

pre 9 meseci

Imaš 41 godinu i razmišljanje tinejdžera.

1992

pre 9 meseci

Ujedinjene nacije Azije i Afrike. Koga vi nazivate Kameruncima licemjeri najveći u istoriji sporta??
A

A,

pre 9 meseci

Ne moj tako prosle sezone se hvalili da imaju 70% domacih, sad malo po malo odose na 80% stranaca, samo od domacih ce da im ostanu ona dva doktora.
1

12345ss

pre 9 meseci

putuj igumane... vas da nalupamo sa 7-8 komada pa neka sve ostale izgube. a potom da vas ugasimo ZAUVEK
8

8

pre 9 meseci

Realno sada su bekovi posebno ful na ceni da su potpisali Viga sigurno su mogli da ga unovče .
к

кскск

pre 9 meseci

виго који је дошао за сићу није у 23 хахахахаха браво крцунијо, партизану најскупље појачање у историји није коштало као виго ето толико
z

zaks

pre 9 meseci

Da , i šta si htio reći sa ovim ? Zato ste tu gdje i jeste, 4.mjesto u ovoj našoj ligi.
@

@kckck

pre 9 meseci

pa Vigo je na pozajmici do decembra, sa mogucnoscu otkupa, nije kupljen igrac… Ali sve sami strucnjaci ovde

Bojank91

pre 9 meseci

Toliko o tome da Bahar ne računa na Magika i kako on ne može da igra na nivou LŠ
?

??

pre 9 meseci

Nije rekao da ne racuna, nego da nije u prvom planu. Isto kao borjanu, na njima je bilo da odluce hoce da odu ili ostanu i bore se da promeni misljenje. Katajiju svaka cast sto je ostao, dobijace on minute u ls, ja verujem u njega

Delija

pre 9 meseci

Neka igra bilo ko samo daj to trece mesto!
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Ја сам вероватно остао негде у времену, али како ме служи сечање а није било давно, мисмо годинама кукали како немамо десног бека, како се модеран фудбал неигра без десног бека, кад оно!? Од три десна бека, ниједан на списку?! Значи формација се немења по сваку цену!? Ипак сам ја зсостао у времену! Одавно смо ми довели Стојановиќа и Вига, одавно!
v

v1ad

pre 9 meseci

Pohvale za Bahara za neuvrstavanje Lazara Nikolica. Covek bas odskace manjkom kvaliteta i talenta u odnosu na ostatak tima. Nista protiv decka ali kad na jednoj strani imas Olajinku, pored Dragovica, Hvanga, ispred Krasoa, ovaj ti nekako dodje kao uljez. Srecom, necemo ga gledati previse, ipak ne vodi ovaj tim Dejan Stankovic ili Vladan Milojevic nego Barak Bahar.
Ч

Чика

pre 9 meseci

У току припрема га је стављао на различите позиције и дечко је увек био коректан. Чуди ме да га није ставио уместо нпр Милуновића или Кабића. Не знам која му је алтернатива за Митровића. Али Барак са тимом сигурно зна шта раде за разлику од нас. Убеђен сам да ћемо после паузе видети неке ротације.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Po imenima je ovo definitivno najbolji Zvezdin tim i za 50 % jači od ona prva dva koja smo imali kod Milojevića u LŠ. Mnogi će reći da nam je odbrana slaba, ali tada smo imali Savića, Degeneka i S. Babića. Bočni igrači nam bili Stojković, Rodić i Gobeljić. Sve je ovo sada mnogo bolje. Da ne pominjemo razliku Jovančić - Stamenić ili Krstičić, Jovičić i Kanjas a sada imamo Hvanga i Kangwu. Jedino Marin i Ivanić je blaga prednost onog tima. Prvi put imamo igrače koji znaju da igraju i mogu da izdrže svih 90 minuta. I naravno džoker Katai za 25-30 minuta magije, jer ako počne bilo bi mučenje.
v

v1ad

pre 9 meseci

Odbrana jeste mozda nesto slabija ali mislim da je vise tako izgledalo zbog slabe defanzive Kangve i dvojice bocnih igraca pa su cesto bili pod pritiskom. Mislim, nas su pritiskali protiv Vozdovca, sto bi trebali zatvorenih ociju da resavamo sve zato sto Kangve nema na prvom pasu. Sreca pa Glazer baca lopte nogom bolje nego ja rukom.
a

asiu

pre 9 meseci

Jovancic je bio jedan od najboljih protiv Liverpula i generalno oslonac tima.
d

dare7

pre 9 meseci

zvezda ima vise igraca nego Real i Barsa zajedno...jos da prodate dva igraca za 10 i korejca za 15 i dovedete Magvajera i Azara..Isto i Partizan kad proda Madara dovodi Dragica i Rosa...Kako su leoe bajke i zasto bi me zanimalo ko koliko kosta..da fk Partizan ne moze godinama krstenog igraca dovesti..da li je do sistema.Terze ili partije
Л

Лк

pre 9 meseci

Рамисли мало и сам. Имају око 30милиона од Уефе, продали су играче за више од 12,на улазнице бар 8,толико од спонзора. То ти је скоро 50сигурних милиона. Свака победа ће донети скоро три милиона, а евентуални пролаз, још много новца и од Уефе и од карата. Потпуно је јасно, да могу да доведу играче без икаквих проблема.
@

@lk

pre 9 meseci

Ma sigurno je tako, sta sve covek nece da procita, pa ako se ima para zasto se kupuje na rate i na odlozena, te price samo kod male dece prolaze.
k

kupuje

pre 9 meseci

Se na rate,zato što ti ostaju pare ,bi ništa ne kontakte.Hvan košta 5mil,ali se plaća tri god.Dali vi to kapirate ili ste ograničeni.
@

@kupuje

pre 9 meseci

Sta li tek ti pricas, kupuje se da bi ostale pare, koje bre pare da ostanu od cega da ostanu, kupuje se na rate jer se nema para da se odmah isplati.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

A RASHODI ??? Plate za 46 igraca koliko ih Zvezda ima, plus starim stranim igracima koji su se dokazali kao promasaji, kojima se jos uvek duguju pare jer su potpisali ugovore na 3 godine, a odigrali su 5 utakmica pa pusteni niz vodu, plus porez drzavi, plus struja, plus voda, plus smece, plus plate upravi, plus telefoni, plus skauting sluzba, plus zaposlenima koji rade na odrzavanju stadiona, plus materijal za odrzavanje, pluis samo odrzavanje infrastrukture plus nafta i kerozin za putavanja na gostujuce utakmice. Troskovi su negde oko 50 miliona evra.
@

@ @lk

pre 9 meseci

Ne, to su realne priče. Zvezda će ove godine imati minimum 50 miliona. Kupuje se na rate, jer tako rasterećuješ ovogodišnji budžet. I umesto da potrošiš 12 sada, potrošićeš 4 recimo. Da smo sve dali sada, ti bi pitao odakle toliki novac, jer si zlonameran.
Л

Лк

pre 9 meseci

Овом што пита зашто на рате, ево ја сам купио намештај, за две хиљаде евра на рате. Имао сам одмах паре, али сам проценио да ми на двадесет рата неће бити никакав ударац на плату и не морам ништа да се" стискам", а постоји могућност, да ћу од неке додатне зараде покривати то сваки месец.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Trebo je Gobelja. Realno nema ko drugi da cepi Halanda da zaboravi fudbal osim Gobelje
M

Maestro

pre 9 meseci

Gobelja bi ga vratio u prvi razred,posle bi mogao samo rukemet da igra
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 meseci

Ozbiljan tim! Svako bi voleo da bude vise nasih mladih igraca, a manje Afrikanaca, ali ovo je realnost! Za one mladje koji ne znaju Zvezda je 1996. igrala ravnopravno sa najjacim timom na svetu u tom trenutku potpuno ravnopravno sa iskljucivo domacim igracima.
?

??

pre 9 meseci

A drugo je to vreme bilo. Cak i protiv milana dal 2005 su bili skoro pa ravnopravni sa sve domacim igracima. Tad su i u milanu igrali italijani vecinom. Sad i drugi klubovi kupuju prodaju, velike pare su u igri. Vidis da kod nas nece da dodju ristic, radonjic, milivojevic. Nemamo mi sa kojim nasim igracima da igramo, ono za vreme milojevica je maksimum za zvezdu od domacih igraca.
e

ejjj

pre 9 meseci

Stavis milunovica ali ne Spajica??? ne razumem ovo uopste.. Pa vise igra Spajic od MIlunovica
v

v1ad

pre 9 meseci

Rekao bih da su greskom ispustili Spajica na ovom spisku u Mozzartu.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Вероватно грешком овде није уписан. Не верујем да није пријављен.
G

GABI GO

pre 9 meseci

Pa reko bi da niste citali dobro spaic je upisan naravno i nabrijan medju svim igracima
K

Kegevara87

pre 9 meseci

Močno.
C

CRAZY NORTH

pre 9 meseci

tu ima samo 22 igrača, zaboravili ste Uroša Spajića🙄
i

iznogoud

pre 9 meseci

A Lucic spada u u21, a ako ne onda je homegrown.
N

News

pre 9 meseci

Lucic nije Zvezdino dete dosao je kad je imao 18
M

Markovitz

pre 9 meseci

Jeste u21 ali bi se vodio kao home grown mora da ima provedene 3 uzstopne godine u klubu od 15te godine do 21. uz najviše jednu pozajmicu u tom periodu, Lučić nema kontinuitet od 3 godine (prvo pozajmljen Grafičaru) posle imao i drugu pozajmicu u IMT.
h

hmmm

pre 9 meseci

ovaj tim ni blizu onog sto je tuko romu.
Р

Рајка Барегро

pre 9 meseci

Шта се дешава са Ђурићем штопером,што је враћен из Словеније?
E

ErcovDelija

pre 9 meseci

Pa otisao je na novu pozajmicu. Nista vi ljudi ne pratite…
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Otišao u Slovački.
@

@Ercov...

pre 9 meseci

Druže,pa ha uporno pričam,ljudi ovde pišu,a uopšte ne prate fudbal.Ali se javljaju eto da pametuju.Ovde ima 20%ljudi koji stvarno prate fudbal i poznaju ga.
q

qloo

pre 9 meseci

odbrana krs, gde je spajic,???
Š

Šiljokuran

pre 9 meseci

On je sad Gobelja broj 2...
R

Retko pišem ovde

pre 9 meseci

Mislim, možemo da pričamo šta hoćemo, ali najvažnije je kakav je duh ekipe, koliko su složni i da li su jedna velika porodica. Ne budimo nerealni pa da očekujemo ne znam kakve pobede protiv Sitija i osvajanje Lige Šampiona sa ovim timom, ali ako budu složni možemo biti zadovoljni, u to sam siguran. Glava može da nas pomeri za stepenik više, ali i da odmogne, zato samo pametno i polako. Verujem da možemo dobro proći u Evropi ove sezone.
G

Gost222

pre 9 meseci

23?
R

Real(no)

pre 9 meseci

53
R

Realni Arth

pre 9 meseci

A zasto nema Spajica na listi?
K

Koan

pre 9 meseci

Što bi se nekad reklo "štamparska greška".
A

Aca11

pre 9 meseci

U tekstu iznad se spominje da je prijavljen Spajić kao "Home Grown" fudbaler, a na spisku dole nije upisan. Međutim, na spisku se nalaze 22 fudbalera, a u tekstu se pominje da su prijavljena 23, pa se može pretpostaviti da je kao 23. prijavljen upravo Spajić. Verovatno je samo propust u kucanju...
D

Duh koji lebdi

pre 9 meseci

Nema na čemu.
c

cjepka123

pre 9 meseci

Nordsjealand koji trči.
D

Duh koji lebdi

pre 9 meseci

@cjepka123 I za to da mi zahvalite.
O

Ostoja Mijailović

pre 9 meseci

I ja Vam se zahvaljujem na Želimiru, Panteru, Ledeju, Douzeru i Kaminskom, inače bi nas i dalje gazio Trento :(
D

Duh koji lebdi

pre 9 meseci

@Ostoja Mijailović Ostoja ti li si? Slušaj nemoj i dalje da plaćaš porez pa kad Partizan krene da pobeđuje ja ću da potegnem to pitanje 😘