Komentari na vest

Zvezdina analiza Kairata: Vagner Lav na čudnoj poziciji, vrlo direktno i bez rizika

S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Kako izjavljuje...nisam bas siguran da je Deki odgledao ovaj dvomec izmedju Makabija i Kairata...i to me plasi kada konstatuje da su ovi imali srece i da je ogromna razlika u kvalitetu. Netreba nam ni palenje protivnika komentarima da nisu nesto organizovana ekipa...jer su takvi i najopsaniji...posto su nepredvidivi. Naravno da netreba praviti ni bauka od Kairata, jer je Zvezda mnogo kvalitetniji tim i svidja mi se njegovo samopouzdanje ali ovoj utakmici se mora prici maksimalno jako i u najboljem sastavu...a kada to kazem mislim na odbranu i naravno Kangu kojeg ocekujem od prvog minuta...jer Krsticic tek treba da se navikne na sistem koji Zvezda igra a koji nije bio u eri Milojevica. Mislim da ako su pametni, nece da prave neke eksperimente i bespotrebno se dovode u situaciju da primimo neke glupe golove koji nas mogu skupo kostati i da se moramo na Rajku vaditi i trcati grlom u jagode!!!
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Rekao sam na desetine puta...ugasili smo ga ako "zovite me Mister" ostane na klupi
K

Kokto

pre gotovo 3 godine

Džaba analizirate. Opet ispadate.
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Ne razumem to trabunjanje - "dobijamo sigurno". Sta bre dobijamo rodjaci ? Ko je gledao utakmicu protiv Sturma neki dan,slozice se sa mnom da mi onakvom igrom ne mozemo ni pionire Kairata da dobijemo. Potrebno je cudo, da se nasa igra poboljsa 300% da bi dobili.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Još kad bi Kairat bio Šturm... Njima su najbolji igrači ova dvojica iz Partizana i deda Vagner. Nemoj da se zajebavamo, to treba da preplivamo lagano. Ne očekujem goleadu, ali nekih laganih 2:0 u jednoj od utakmica sigurno.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Zvezda prolaz bez problema,ali gledao sam utakmicu i nije mi jasno o čemu prica Stanković,Kairat je pojeo ekipu Makabija,trebalo je da im daju pet komada lagano.
Г

ГОСТ

pre gotovo 3 godine

Kakva analiza! Oseća se to veliko znanje!
M

Ma daj

pre gotovo 3 godine

Treba da se plašimo nekoga ko ima 37 godina, pa Dragović je držao odbranu Austrije na EP protiv onakvih napadača, a da mu problem pravi neki penzos, koji jeste bio dobar igrač, ali čovek sad ima i višak kilograma. Prolazimo ovo.
V

Vvv

pre gotovo 3 godine

ti se bas razumes u fudbal
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Putovati samo dan pred utakmicu moze biti rizicno. 4 sata je razlika. Znaci da treba da legnu da spavaju npr oko 23h tamo sto je zapravo 19h po nasem dan pre utakmice.

Boka123

pre gotovo 3 godine

2 sata je razlika covece, nije toliko strasno. utakmica je po njihovom u 8 uvece, za igrace je to "osecaj" kao da je 6, nije toliko strasno
a

argh

pre gotovo 3 godine

Mnogi namerno primenjuju tu taktiku, jer se tako izbegava jet lag. Kada je rekao da će se pridržavati naše satnice, to je značilo da će leći po našem vrememu, tj. oko 2-3 ujutru po njihovom. Ustaće oko 10 po njihovom i u 2 je utakmica. Da bi se prilagodio na njihovo vreme, moraš otići 7-10 dana ranije, što je nemoguće.

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Razlika je 5h ili 6h u Kazahstanu u odnosu na naše vreme. Znaš li šta pričaš ti čoveče, kakva 2h razlike? Znaš li uopšte gde je Kazahstan? Da ti pojasnim, severno od Indije, da pljunes na korak od Mongolije!!!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Gledao sam revanš protiv Makabija, nisu ništa posebno. Ako budemo igrali najbolje što možemo, dobijamo obe utakmice. Jel se saznalo ko je vredjao Ibru, zbog koga se ne može na stadion protiv Kairata.
Н

Ни први пут

pre gotovo 3 godine

Кад смо играли против њих нису били ништа посебно па нас убише она двојица у шпицу онај гоху и исаел чини ми се
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Znam samo jedno, da smo ga pljuvali ti ili ja, ne bismo sačekali kraj utakmice, već bi nas ubacili u maricu... Ovako, "istraga je još u toku".
W

Www

pre gotovo 3 godine

Jeste, Terzic..