Komentari na vest

Zvezdina deca talasaju Srbiju: Lučić opcija da zameni Mitrovića na Čairu, Nikolić na radaru Čarapana

Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Само једна озбиљна приватизација спашава српски фудбал. Свака част Галету Обрадовићу и Чукаричком, али Гале није та зверка, не жели да се замера великим играчима па гура неку своју причу. Али неко типа Шолак који сада већ има озбиљно искуство улагања у фудбал на највишем нивоу и који би имао огроман мотив да разбуца ову владајућу фудбалску касту која је узурпирала готово све веће клубове у земљи. Има ту простора нпр. ОФК Београд, Земун, Зрењанин, Чачак, Ужице, Краљево, Пирот или Врање, мислим да би ту било простора за продор, на мала врата, јер другачије сигурно не би могао.
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Nikako ne uzimati pozajmice od Zvezde i Partizana, moze samo sa cistim papirima. Oni otimaju od drugih klubova pa onda ti isti klubovi da im razigravaju igrace! Bezobrazluk!
m

mmmmm89

pre gotovo 2 godine

Iskreno zao mi je Motike, nije dobio nikakvu sansu, niie sporan kvalitet kod njega, ali treba mu utakmica i bolja hemija sa ostatkom ekipe i uzivo i na tv mi deluje kao totalno odbacen, kao da se nasao tu, a ne zna ni zasto, kao sa marsa da je pao! I ako hoce ozbiljan fudbal da igra, treba malo da ocvrsne, Lucic je za njega atleta i duplo jaci u duel igri. Ali mislim da ima nade za njega i potencijala da za godinu, dve igra ozbiljan fudbal, ne zaboravite da samo 19 godina ima, nekada takve igrace treba istrpeti, treba ga poslati u neku ekipu bar 6 meseci gde ce igrati svaku tekmu, ali ne ekipu na zacenju tabele. Sto se tice ostalih, najvise je zasluzio Stankovic da ostane i Mustafa zaista su ostavili odlican utisak, jos od proslih priprema se videlo da ce biti ozbiljni konkurenti, a pored njih ako jos neko treba da ostane to je Lucic pred njim je isto svetla buducnost, ali ako se zna da nece dobiti sansu bolje ga poslati negde da igra
G

Gost 126 mb

pre gotovo 2 godine

Ja duboko verujem da bi više od pola lige prihvatilo da im na pozajmicu dođu Nikolić, Motika, Lučić, ili Stanković, a da li bi iko prihvatio da im na pozajmicu dođe spori, matori Ben od 36 leta, koji nikada u životu nije rešio situaciju “1 na 1”?! Siguran sam da niko ne bi prihvatio Bena, pa se pitam za čije babe zdravlje on još uvek zauzima mesto nekom mlađem u Zvezdi?! Superspore Afrikance Bena, Sanoga, Kangu i Ohija dati nekome “gratis” u paketu! Uh, što bi se ta ekipa ovajdila! Vidim, kolika je potražnja za njima iz inostranstva!
m

mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

U pravu si za mlade igrace, ali ne mozes oterati Ben-a koji je toliko dugo kod nas, iako nije imao neku minutazu zasluzio je sigurno da bude na klupi, ima iskustvo, to 1 na 1 si u pravu, ali seti se samo koliko je golova dao, iskreno uvek je davao svoj maxiumum i igrao konstantno, Ben ce 99% ostati do kraja karijere i verovatno dobiti neku ulogu u klubu, on se odlucio jos odavno da nastavi zivot u Beogradu i po zavrsetku karijere.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Inace, Modric, Eriksen, Buskets su super brzi igraci, koji su osakatili ekipe u kojima su igrali. Stoga i Sonogo i Kanga mora d budu brzi .... Prijatelju, neke pozicije u timu ne zahtevaju brze moge, nego brzu glavu....
a

aa3

pre gotovo 2 godine

Mislim da se Benov ostanak u klubu ne dovodi vise u pitanje. Prestanite njega da pominjete. Covek nam je toliko toga doneo, toliko golova, i njega treba drzati makar na klupi a nakon toga treba dobiti i funkciju.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Hoće li ko Mrkelu na Pozajmicu Gratis pojačanja koja je doveo
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Nikolić ne treba da ide na pozajmicu. Lučić i Mustafa treba da odu, odlični su igrači i treba da imaju utakmice u nogama. Po krilima nam ostaju Katai, Mitrović, Bukari, Motika, Ben - sasvim dovoljno.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Sve se slazem,jedino bih ja motiku pozajmio a mustafu ostavio..
M

Manche

pre gotovo 2 godine

U pravu si, samo je nezgodno pozajmiti igrača koga si platio 2.5 miliona.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Koji su ovo diletanti 6 igrača za jednu poziciju
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Шта се ради са Цз филијалама ово је шоу,откупише људи скоро цијелу лигу,60 играча на платном списку имају,не знају више ђе ће са њима,а још им фали играча и доводе.Какво лудило од клуба и лиге,част изузецима😂
T

Terza Madjija

pre gotovo 2 godine

Ma zato sto nam se moze bre!!!
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Знам да вам се може,то није спорно,сви знамо,али видјећемо докле вам се може и коначни расплет.😉
z

zaks

pre gotovo 2 godine

A ko će nas spriječiti?
v

vv

pre gotovo 2 godine

Motika iz Bajerna u Nis.? Samo trci tamo
S

SimoSabrosa

pre gotovo 2 godine

Imas priliku da prodas Nikolica za dobre pare,par miliona,kako se pisalo nudio Spartak Moskva,isto tako i Pavkov posle Liverpula,bila ponuda Bordoa od par miliona. Ko odgovara za te propuste? I sad gomilas igrace,uglavnom ofanzivne vezne i krila(svaka cast za transfere kangwe,bukarija i mitrovica),ali sad moras ibda prodas igrace,a pitanje koga mozes dobro da naplatis. Voleo bih da Zvezda dovede levog beka iz Hajduka,Daria Melnjaka,odlican igrac
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Играч од 23 године је само у Србији млад.
G

Gostzutr

pre gotovo 2 godine

Igrač od 30god je samo u Srbiji star…
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Neka pošalju par igrača u Radnički Niš, da probaju nešto da urade u evropi. Oni su i sa Mitrovićem bili tanki, a tek bez njega. Neka im daju Nikolića, Motiku i još jednog, da ne ispadnu od Gzire.
E

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Kako tanki kad su razbili mini Atletiko?
R

Real

pre gotovo 2 godine

I jesu za Jelen super lige... Ipak za nešto više treba prepoznatljiv rad...
D

Dexiii

pre gotovo 2 godine

Moze pricat i pisat ko sta hoce al tako se to radi,Lucic,Motika i Nikolic na pozajmice i to u klubove kije se gore pominju, Mustafu ostaviti,nema sta kako sam nedavno i pisao Terza sto je rekao to je i uradio,Zvezda mora uzeti sve sto valja u Srbiji,a doci ce i njihovo vrijeme kad ce zaigrati za prvi tim,sve odlicno sve 5.
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Mustafa jedino što nije bonus, inače pozajmica ni slučajno, odličan u rotaciji da odmori Bukarija
B

Baš tako

pre gotovo 2 godine

Po meni top igrač Mustafa, mora da ostane i tačka.
d

dr.Zvezdan

pre gotovo 2 godine

BOLJE DATI SVU TALENTOVANU DECU NA POZAJMICE NEGO DA TRUNU NA KLUPI!
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Moje skromno mišljenje je to, da Lučić, Motika, Leković, Nikolić, Gordić, odu na neku pozajmicu da dobiju minute čitave sezone, iz razloga što bi igrali redovno, a i iz razloga što bi stasali.... Do godine , ne treba da se dovodi niko, jer njih vratiti sa pozajmice, i imaš top proverene igrače.... žao će mi biti ako ovi momci ostanu na klupi, jer imaju kvalitet iskreno, nikad bolji podmladak nismo do skora imali, ali opet se zna da je Ivanića i Kataia teško zamjeniti, da su tu Kanga, Kangva (koji mi se baš sviđa), teško je dobiti prostora , a i Bukari je došao, ne da sjedi na klupi nego da igra... ipak 2 milke su date za njega.... pozdrav
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Pa i za Motiku ode 2.5 miliona, pa ga nema na mapi!
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Zagarantovanih 6 bodova od Radničkog, plus još 6 bodova od Spartaka iz Subotice I Mladosti Novi Sad. Pozajmljuju igrace širom Super lige sa ciljem da uzimaju bodove.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Ovaj naš Kirbi trener na čelu sa Mrkelinom i Don Terzom će nam ubiti mladost svojim kombinacijama.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Koliko si ti investirao u njih ???
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Mislim da cemo do kraja prelaznog roka dovesti Desersa, desnog beka i stopera i time zatvoriti dolazne transfere. Sto se tice odlazaka...deluje da ce i Ohi i Pavkov do kraja avgusta preci u druge klubove. Trebalo bi se osloboditi ugovora Zivkovica, Falka, Spiridonovica....a na pozajmice poslati Lucica i/ili Mustafu i/ili Motiku (dakle dvojicu od ove trojice) kao i Nikolica jer svi nece moci na teren...
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Zar je muceni Spiridonovic jos svek nas igrac?
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Spiridonović ima ugovor do 30. juna 2023.
H

Hannibal

pre gotovo 2 godine

Hajde malo bez nacionalizma i lokalpatriotizma. Veljko nije igrač za Zvezdu, sa njim u sastavu bukvalno kao da imamo igrača manje u polju. On jeste školovan fudbaler i ima pristojnu tehniku, ali za ozbilinije utakmice to nije dovoljno. Super bi bilo da ode u sredinu gde bi mogao da bude rasterećen od pritiska rezultata i da vidimo može li se razviti u ozbiljnog fudbalera. Slično mislim i za Motiku. Sa druge strane, Mustafa deluje odlično, osim što je brz čvrst je i snažan, što ga je i preporučilo za mesto u rotaciji. A Ben...on je fudbalski ubedljivo najpismeniji igrač u Crvenoj Zvezdi, sa boljim razumevanjem igre i od Mirka Ivanića. Takav tip igrača je jako redak, plus Ben odlično poznaje tim i svlačionicu, tako da očekujem "dabl-dabl" u golovima i asistencijama i ove sezone. Za Krstičića važi slično, to je momak koji fudbal ima u malom prstu i uvek može da uleti kad zatreba. A to ume da bude neprocenjivo.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Ako su Ben i Krstičić najpismeniji i imaju fudbal u malom prstu, onda ti druže ne treba nikad više da gledaš fudbal.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Treba da idu tamo gde će igrati. Jugović se posle sezone u Radu vratio kao zver u Zvezdu, ali to je bio Jugović i neka druga liga i druga vremena.
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Nikolić mora da ostane.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Треба их слати на позајмице у тимове са амбицијама али и нормалним теренима.Крушевац,Бања Лука па и Ниш и ако је лош терен.По мени Звезда треба да осигура 90 посто плате али и да даје новац(нпр 15000 рсд) на рачун тог клуба ако играч одигра 65+ минута.По мени и Гордић боље да оде да брани исто Васиљевић,Лековић штопер,Лучић,Мотика или Мустафа,Николић... Било би лепо да дођу Милуновић ,десни бек али и леви па неки и буде из наше лиге,да Родић бар у лиги понекад одмори. Можда је тренутак и Санога продати а Станковић да игра,Бен би по мени требао да се прода,Фалко, Живковић Надам се да нећемо имати више странаца од броја који је дозвољен да буде на терену.
S

Sanoggo

pre gotovo 2 godine

Sanogu ističe ugovor za manje od 6meseci, zašto bi ga neko kupio kad može pregovarati da ide kao slobodan igrač ?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Нека симболична кинта нпр 50к + уштеда на плати
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Koliko su navijači Zvezde izgubili kontakt sa realnošću govori to da traže da drugi klubovi razigraju njihove igrače za džabe.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ne za dzabe vec i da nam plate kao sto je i normalno kad pozajmis igraca od nekog drugog.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Ti se razumeš u fudbal kao Stana u ....., pa to rade svi fudbalski klubovi, na zadovoljstvo i interes oba kluba i samog igrača.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Jesi ti glup od rodjenja ili si radio na sebi?

Ххх

pre gotovo 2 godine

Не треба нико да позајмљује и разограва њихове играче!!! Када су већ потписали 100 играча и поотимали све у Србији, нека их онда и плаћају док им нису ни у протоколу… Мучени клубови једва састављају екипе а ови се расипају од државних пара и још треба да разигравају њихов отпад
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Muceni Partizan... Hocemo premijera drzave na mesto predsednika Partizana tako nas naucio Vucelic, milosevicev mag informisanja. Sta cete niste vi krivi sto vas naucili ateisti da navijate za ateisticki klub. Ponosni na Mirka Marjanovica i na to sta je uradio od Partizana u vreme najvece krize u Srbiji.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Da sam na mestu pomenutih igraca, sigurno bih otisao na neku pozajmnicu. U tim godinama je najvaznije da igraju, da posteno rade, a to se dugorocno gledano, uvek isplati....
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Realno, Velja je jedina prirodna zamena za Ivanica na poziciji desetke, uz Stanica koji je vec otisao na pozajmicu. Bolje bi bilo da pozajme Krsticica.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nije Velja Nikolic prirodna zamena za Ivanica uopste. Igra povucenije i nije faktor u poslednjoj trecini kao Mirko. Uz to se defanzivno plasi duela i nema snage da izvuce duzi pas kao sto Kanga i Kangva mogu. Sem dobrog radijusa kretanja malo toga ide u prilog Nikolicu, plus je sad izasao iz teske povrede i pauze. Nazalost, mislim da on nema buducnost u Zvezdi, jednostavno nije napredovao od kad je bio bonus a sad ima 23 godine.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Naci ce se neko resenje za svakoga, jedino ono "cudo" Motiku niko ne zeli, decko je zalutao, njega da posalju u Kolubaru on se ne bi izborio da igra.
Z

ZONJO

pre gotovo 2 godine

Koji naslov jbt 🤣🤣🤣... Oni jedino sta mogu zatalasat to su tri bodu za jednog panja, zato ih i salju na te pozajmice u njihove filijale.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

To je više vaša škola avangarizam pa neki dan Štulić još samo što nije pucao po svom golu sve ostalo je uradio protiv svoje ekipe,od kada je ušao Radnički igrača manje imao a partizan sa 13igrača
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Za oba momka bi bilo najbolje da odu na pozajmice.
Q

QQ

pre gotovo 2 godine

Salji to u filijale, igrace za 3 boda...
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Na osnovu cega je recimo Krsticic zasluzio da ostane a lucic da ide na pozajmicu ok nisu iste pozicije Ali me zanima? I sta je Motika zgresio da pre priliku dobije Mustafa od njega?
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Krstičić može da sedi i na klupi a može i na tribinama,u njegovim godinama je to nebitno.Za nekog ko ima 20 godina je najvažnije da igra .Jugović,Vidić ,Žigić a pre njih Karasi,Cole Janković su išli na pozajmice kad su bili baš mladi.
T

Tevez

pre gotovo 2 godine

Krsticic je u godinama i moze da sedi na klupi i da udje po potrebi. Obezbedjen je i finansijski,a igrace sigurno vise u domacem prvenstvu kad pocne gust raspored. Lucic je mlad igrac kojem treba prostor a ne da trune na klupi,jer nece dobiti minutazu dovoljnu jer je na toj poziciji najveca guzva. Sto bi mu smetalo da ode u Nis i odigra sezonu za Radnicki,stekne iskustvo a i pomogne klubu u Evropi
G

Gosthghg

pre gotovo 2 godine

Pa samo jedna prednost koja je jako bitna: Mustafa pri registraciju igrača može ide na B listu za Ligu Šampiona ili Ligu Evrope i ne zauzima mesto igraču na A listi- pošto je u CZ duže od 3god (bez obzira na pozajmice) za razliku od Motike koji je došao iz Bajerna, i iako je Motika mlađi od 21 god morao bi ići na A listu jer ne potiče iz Zvezdine škole (odnosno minimalno 3god u CZ kroz mlade selekcije). Drugo Mustafa je brži i fizički jači, Morika je naspram njega dečačić, znaci Motika mora na kaljenje i malo da nabije masu.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Pa realno Nikolić ( radovo dete ) treba da se pusti da pokaže klasu , a sad bez sarkazama tehniku ima i što se kaže pismenost ali nije za Zvezdu ( Još) ili možda nikada.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Kako filijale razmenjuju igrace!Pepisan recept iz kosarkaskih klubova,samo je razlika sto u kosarkaskim klubovi jedan gazda odlucuje sve!
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Kada Real pošalje Jovića u Ajntraht na pozajmicu, to znači da je Akntraht filijala Reala?
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Ma svi nek idu,šta će nam?, najbitnije je da nam ostanu Krstičić i Srnić...
G

Gist98

pre gotovo 2 godine

Šaljemo na pozajmice Lučića i Nikolića al zato Krstičić i Srnić ostaju....
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...ovo je presipanje iz supljeg u prazno, lucic koji je prosao vec par priprema, dokazao i upoznao se sa ekipom ide u radnicki a dolazi mitrovic, to bi imalo smisla da je mitrovic toliki kvalitet da bude starter a katai da ulazi sa klupe poslednjih pola sata, ovako ce sada lucic da cepa u radnickom, pa ce biti kuknjave za njim...
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Mislite da samo Zvezda ima promasaje kada je kupovina igrača u pitanju, pa 90% klubova ima makar tri promašaja u toku sezone. Jedan Juventus je kupio igrača za 20 miliona a sada ga prodaje za par stotina hiljada... Mogao bi ovde da napišem makar još desetak primera mnogo bolje organizovanijih klubova koji su imali mnogo finansijski gore promašaje od Zvezde.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Нико али нико нема као моја Звезда...Прелазни рок:Кањас,Жандер, Пара,Гарсија, Томане..сви промашаји. И тако још колико хоћеш пута и спортски директор је и даље ту.Срамно!
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Lučić je malo nahajpovan jer je naše dete, tu je tehnika, talenat, ali treba da ima utakmice u nogama, pa da se vidi da li može da i u Super ligi bude konkretan i konkretniji u tim svojim driblinzima u mestu. On je meni više za Ivanićevu poziciju nekako. Očigledno da Stanković ceni Mustafu zbog eksplozivne brzine, iako malo kuburi sa tehnikom, čim ga ne šalje na pozajmicu. Brzina je ono na čemu se potencira i to se jasno vidi kroz selekciju igrača. Motika i Mitrović bi trebali biti bonusi sa Lekovićem i Erakovićem. Motika ima ogroman potencijal, a dovoljno govori i činjenica da je u sezoni pre Zvezde sedeo jednu utakmicu na klupi prvog tima Bajerna Minhena, dovoljno je pogledati njegovu građu i videti koliko se razlikuje od "naše dece". Zvezda treba da bude srećna jer je bila u mogućnosti da ga dovede. Sa druge strane Mitrović iza sebe ima dobru sezonu u Super Ligi i već se dokazao.
V

Violator

pre gotovo 2 godine

Nisu to Zvezdina deca, već Zvezdini bonusi.
I

Iskrenooo

pre gotovo 2 godine

Veljko Nikolic je dete Ofk Beograda !
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Nije tacno ,dete Partizana .Jo's Mali I navija za Partizan .To je 100%. istina
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Lučić je bolji od Mustafe i treba da ostane a Mustafa na pozajmicu. Mustafa je tehnički i taktički ne obučen. Lučić je daleko bolji u realizaciji.
M

Maljko

pre gotovo 2 godine

Dosta 2 bonusa, Mitrovic i Erakovic ako ostaje, ostali po minute
G

Gostzutr

pre gotovo 2 godine

Erakovic je prodan samo se čeka kraj kvalifikacija da sluzbeno ode, kao da bi CZ imala da plati ili pregovara uopste o nekim dolascima da nije tako…
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Neka Nikolića negdje na posudbi jednu polusezonu taman da se vrati. Ovi mladi koji neće igrati samo neka idu na posudbu kako bi se navikavali.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Logican splet dogadjaja-ovako ce bar imati vise prostora za igru i napredak u drugim sredinama.
T

TheNorwegian

pre gotovo 2 godine

Nikolic traze i ovej i onaj nedamo ga ispod 5 miliona em vamte em tamte. Sad u Nparedak hehe. Joj svi se vidi ko smo i sta smo. Nece valjati. Sad je sve okey ali za 3 godine kad sve bude transparentno u javosti bice problema. Nece AV dozivotno vladati. Sledeci ko bude na tron ce srusiti celi sportski sektar u srbiji i mnogo mnogo toga.
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Hahahaha,ako ne bude srušio i vladu iz senke,idi bre,gde ti živiš?!!!Živela je Zvezda mnogo,mnogo pre tebe,živeće mnogo posle tebe, veruj mi!😉
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ahaha,ti si dečko prilično neobavešten.Ti ,koji pretenduju ,da ne navodim imena,da dođu, su mnogo veći navijači najvećeg kluba.Jednom je otac bio blizu upravnog odbora CZ,drugi vam je oduzeo stadion ,treći ,dok je bio vlast u gradu,nije dozvolio gradnju hale za KK mali klub.Kako god I ko god ,ne ne dajte se ničemu dobrom,jer Zvezda je više od svega ,ona je život.Ima nas svuda i ima nas mnogo.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

samo se ti nadaj,jahaće nas dinastički,za koju godinu sinček preuzima konce

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Izvini jedino netransparentno u Srbiji je Partizan. Za Zvezdu se sve zna u dinar.
3

342653624

pre gotovo 2 godine

Klinci treba da idu na pozajmicu ali ja se pitam koja je uloga npr Krsticica koji uzima 30.000 mesecno i popunjava broj na pripremama i treningu, jer terena nije video. Ili Falka koji je satro otisao u Italiju da trazi klub, a od Zvezde dobija 50.000 mesecno. E tu smo umetnici da bacimo pare i da niko ne odgovara za ovaj "kriminal"
U

Uvek isto

pre gotovo 2 godine

O, evo nove mete u nedostatku drugih. Sad ćete da spamujete i silujete mozgove o Krstičiću.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dodaj tu i Bena koji ima najveću platu.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

ima jos vise nazalost
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Imamo previse igraca. Evo mali Bogdanovic koji je tu samo zbog tate (sestra mu lepotica sa Vlahovicem), Krsticic, Srnic, alo Spiridonovic je na platnom spisku, 4 golmana imamo (?!), Sanogo sva je prilika vise nema mesta (neverovatno), Srnic. Doduse vrlo verovatno kad prodju kvalifikacije ce otici Ivanic, Kanga, Erakovic i verovatno Ohi.
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Golman Gordic ide u Spartak na 6 meseci.
P

Pitanje za redakciju

pre gotovo 2 godine

Pitanje za redakciju Mozzart sport, da li možete da pitate čelnike Mozzart Superlige čiji ste sponzori, da li je normalno da se igraju utakmice u Subotu na 43 stepena celzijusa, Zvezdin mec je čak u 7 sati dogovoren sto ga čini još opasnijim za zdravlje igraca... Zar je moguće da u rerni da se igra fudbal u subotu, tu nece biti ni fudbala ,na toj temperaturi je nemoguće igrati fudbal a može samo da neko umre. Dajte ljudi molim vas pa vi ste novinari razmislite malo da li je to normalno. dozivite se pameti dok se ne dogodi tragedija
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar, ako vec mora u subotu mada ne vidim zasto bi moralo, lepo kao nekada srpska liga i zona u 10 ujutru ili uvece od 22h. Umrece nedaj Bože neko i jebo onda fudbal i sve.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Zato sto je normalno da se prvenstvo igra subotom u celom svetu se tog dana uvek igra najvise utakmica, jedino klubovi kad u toku nedelje igraju evropu, e tad se pomeri utakmica za nedelju zbog dana duzeg odmora za igrace.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Свака част за коментар...+је опасно и за публику
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Bas tako, zato vi osvojite vise bodova na malim utakmicama, samo kad dodjete na nas vi nemate resenje, pa posle i marsovci krivi
D

Dejan_996

pre gotovo 2 godine

Brate koji perspektivni vezista vise Nikolic, decko ima 22, 23 godine, samo se kod nas do 28 godine nazivaju talentima..
D

Decu na pozajmice

pre gotovo 2 godine

DECU POPUT MOTIKE I SLICNIH KLINACA ODMAH TREBA DATI NA POZAJMICE SIROM NASE LIGE,BOLJE DA REDOVNO IGRAJU NEGO DA PROPADAJU NA KLUPI ZVEZDE!
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Taj Motika je promasen slucaj ali skroz, on se u Kolubari nece izboriti za mesto da igra.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Nastavlja se saradnja sa našom filijalom Radničkim iz Niša. Dobro, to je samo jedna od filijala, osim Partizana svi su nam filijale i sve je zatvoreno.
К

Коплекс

pre gotovo 2 godine

Или болест?
V

Vokri kapiten

pre gotovo 2 godine

Metalac 54 utakmice nije pobedio Partizan. UEF a podatak.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Izgleda oba, živce sam mu sredio za ceo život hehe
D

DalekoBilo

pre gotovo 2 godine

Pre bezmalo dva meseca Katai vam je šrosevao celu odbranu.
@

@Drvo

pre gotovo 2 godine

Pa vise nam je Partizan filijala nego Surdulica npr…
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

По међусобним сусретима и Партизан постаје филијала.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ливерпул,Наполи,Салзбург,Копенхаген,Келн, Олимпијакос,ЦСКА,Арсенал, Партизан....то су наше склањалице :)) до Флоре