Komentari na vest

Zvezdina odbrana plaši Dance: Rodić u formi iz prve sezone, Dragović ruši lični rekord

Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Bez naivnosti i oprezno. Ovo je najnezgodnija ekipa u grupi (za nas) jer trče kao navijeni. Voleo bih da vidim Popovića izmedju stativa, jer, objektivno, Borjan protiv ovakve ekipe nebi nikad trebao da brani.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Nama i bod radi posao, ali nadam se da cemo uzeti sva 3. Verovatno smo opet bez najboljeg ofanzivno orijentisanog igraca (Kataia), ali opet imamo dovoljno aduta i sada imamo odbranu na odlicnom nivou.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Gledam sad Leverkuzen protiv Bajerna i nikako ne mogu da shvatim kako njima nije odgovarao Dragovic i bio zakucan startni stoper????? Ponudili su oni njemu produzetak ugovora, ali poprilicno potcenjivacki odnos. Stoperi su im kriminalni, i to je blago receno.....

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Tesko gostovanje,gledao sam ih protiv Olimpijakosa,a u svojem prvenstu su prvi..Tako i ovih 2:2 u gostima nije lose za njih,obzirom da su gubili 2:0....Imaju 1 bod u grupi,njima je biti ili ne biti protiv nas...

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Nije nam ovo nikako "biti ili ne biti"..Pobedom u Razgradu smo napravili ogroman korak prolasku grupe..Uz pobedu protiv Brage iz prvog sesira, koja će da pomrsi racune dancima i ludogorecu...Zvezda drzi sve u svojim nogama na Marakani
G

Gost 1234

pre preko 2 godine

Treba da se plaše šerifa od Omonije. On je veća pretnja od Dragovića i Rodića.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Serif od Omonije je vece ime u svetu fudbala od celog tvog kluba... A Serif i Omonija su u Evropi veci i vazniji klubovi od tvog mikrokluba, da mu ne spominjem ime ovde jer ga ne volem bas....

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Tako je.. Serif ima pobedu u Ligi šampiona...Znamo koji klub nema...I da li ce imati...ko to zna...Za sada su daleko od toga,jer su za intertotokup..Za Zvezdu ne moramo trositi reci...2 LŠ,2 pobede... ukupno 7 bodova..
C

Cika Toni

pre preko 2 godine

Mene najvise brine forma Borjana. Vec duze vreme Nije u formi I redovno pravi kikseve. Video se to I juce. Mislim da Deki nema petlju da ga zameni, na zalost.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Gledao sam Dance nekoliko puta i nezgodna su ekipa. Trce puno, igraju snazno, ali i relativno lako i naivno primaju golove. Napadaju, ali cesto nemaju resenja u zavrsnici, a iz kontre ili obicnog napada, znaju lako da ispadnu i prime gol. Tako da Zvezda samo treba da nastavi kao i do sada, cvrsto, da se protivniku ne pruzi sansa da dolazi u prilike, da ih uhvati nervoza i onda je blizu mogucnost da se ostvari jos jedna pobeda.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

- Zvezdi utakmica u Danskoj nije nikakav prioritet niti će igrači igrati pod bilo kakvim pritiskom, dakle: igraće vrlo opušteno,,,,, posle toga imamo još dve utakmice u BG, i još 4 boda garantuju prolaz. - I pored toga, Zvezda sigurno neće izgubiti u Danskoj,,,, Lično , očekujem pobedu I PRE SVEGA PRVO MESTO U GRUPI. - DRAGOVIĆ I RODIĆ SU IGRAČI KOJI U KONTINUITETU IGRAJU NA VISOKOM NIVOU , I SIGURNO MOGU DA IGRAJU I U NEMAČKOJ I U ITALIJANSKOJ A POGOTOVU U FRANCUSKOJ LIGI , A U BELGIJI, TURSKOJ, RUSIJI SA LAKOĆOM.
T

Ti možeš da igraš

pre preko 2 godine

U Lazi.
g

glodarigovna

pre preko 2 godine

Bravo za kom!
S

Simiarmi

pre preko 2 godine

Ej alo bidibaooooo na spavaaanjee
m

marinko bre

pre preko 2 godine

Zvezdina odbran vise treba da plasi nas, Zvezdase...
O

Oprez u Danskoj

pre preko 2 godine

MAKSIMALAN OPREZ U DANSKOJ! Setite se samo kako smo teskom mukom i jedva na penale dobili prosli Danski klub sa kojim smo igrali,znaci stvar je jasna,ni pod tackom razno ne sme biti opustanja i one nase boljke "lako ce mo" inace ce mo izgubiti ako tako udjemo u mec!
Г

Гпст

pre preko 2 godine

Ћемо се пише заједно
G

Gost87654321

pre preko 2 godine

ćemo se piše zajedno. molim te nauči to.
V

Vecernja skola

pre preko 2 godine

@gpst i gost.. jel vi vidite navodnike ili imate ozbiljan problem sa vidom? Namerno sam razdvojio "ce mo" i stavio pod navodnike ali sta to vredi pricati ljudima sa vecernjom skolom koji ne znaju znacenje navodnika!
P

Pavkov u Spic

pre preko 2 godine

PAVKOV MORA U SPIC,KAD GOD ON IGRA MI OSTVARIMO DOBAR REZULTAT,DECKO JE TALICAN!
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Pavkov nije taličan,on je igrač koji svaku odbranu namuči u skoku i spušta loptu saigraču glavom bolje nego pola drugih nogom. Zna i da se nađe u šansi iako zna i da promaši. I takav kakav jeste trenutno je najkorisniji špic.
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

“Zvezdina odbrana plaši Dance: Rodić u formi iz prve sezone, Dragović ruši lični rekord”! Ovde neće odlučivati odbrana, nego srednji red, a Zvezdinu sredinu čine izuzetno spori igrači, kao Sanogo, Kanga, Krstičić, Ben! Danci igraju potpuno drugačiji fudbal u odnosu na naše timove. Oni igraju čvrsto, borbeno i iznad svega brzo. Danci su dobri u duel igri kao i u skok igri. Sve ove osobine nedostaju našem timu sastavljenom od Srba i raznih Afrikanaca! Voleo bih da grešim, ali nisam optimista!
N

Nisi ni ZVEZDAŠ

pre preko 2 godine

Ne pisi gluposti!
M

Morekamb

pre preko 2 godine

I ti tako brzi Danci nisu uspeli na svom terenu da pobede Ludogorec a protiv Brage su potpuno nadigrani a poraz je trebalo da bude i ubedljiviji.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Svasta se ovde moze procitati, pa i to da je Sanogo slab u duelu?!?!!!?!?!??? Hahhahhha, strasno...
s

shomykiller

pre preko 2 godine

Nemaju danci sta da traze sa nama,lagano prolazimo grupu.
G

Ghost11

pre preko 2 godine

Dobijamo u Danskoj!!
R

RSB

pre preko 2 godine

Da se ne opustamo previse danci su opasni...
B

Bambi

pre preko 2 godine

Roda je zlata vredan. Boljeg beka ne mozemo da nadjemo, a Roda ima sve sto Zvezdin bek treba da ima. Cvrstinu, skocnost, brzinu i jak centaršut ili povratnu loptu u sesnestercu. Ugovor do kraja karijere treba sa njim napraviti. Hvala.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Evo ponovo novinarski amaterizam na delu....ponovo hvalospevski clanak za poneke igrace...zato nam je fudbal tu gde jeste. Sve sportske novinare poslati na OZBILJNO skolovanje, i nauciti ih kada se pisu pohvale, a kada kritike. Posle nase pobede nad Kolubarom od 7:1, svakako nije trenutak za hvalospeve, jer liga nam je ocajno slaba i realno samo Partizan i Zvezda nesto znace. Svi ostali - promesaj i prospi.
9

951357

pre preko 2 godine

Nemoj mi da plašimo Dance, već ajde da ih ozbiljno shvatimo. Oni su ekipa koje se najviše plašim. Malo poznati igrači, fizički spremni da trče 3 dana, brza igra, tranzicije, sve ono što nama ne odgovara. Još kad novinari dignu euforiju, navijači se nalože, pa ako izgubimo tamo, biće opet pljuvačina po igračima, treneru, upravi, klubu, svima... Tako da, samo polako, pametno, bez euforije, ovo nam je najteži protivnik u grupi, njhov stil igre nam najmanje odgovara.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Bravo! Sve je tačno!
G

Gostх

pre preko 2 godine

Драговић је зверина од играча,а Родић лимитиран на линг лонг лигу...
p

pancevac92

pre preko 2 godine

zato sto je "limitiran" je godinama neprelazan u evropi,i imao asistencije za ulazak u ligu sampiona,prolazak grupe le itd itd,veliki si strucnjak
S

Sta ti znas

pre preko 2 godine

Ne lupetaj....
p

pancevac92

pre preko 2 godine

Ma neeee,pitajte fejsbuk strucnjake koji pljuju Rodica,kazu ne zna da centrira,neka prebroje asistencije njegove,i one mnogo bitne za ligu sampiona i ostale..