Komentari na vest

Zvezdina potraga za kontinuitetom, dupla pobeda se čeka više od tri godine

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Zvezda igra peti put Evropu zaredom, a ovaj novinar prica o nekom kontinuitetu. Valjda misli kad Zvezda bude 20 godina uzastopce u Evropi, valjda ce to biti kontinuitet.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Ajmo Kluz!
Q

Ququ

pre preko 2 godine

J..o te puz.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Vrhunac aparthejda i uglhetavanja JSD....od sinoc klub koji igra za ulatlzak u Evropa ligu dobije jedan tekst na ovom portalu....a GROMADA koja se bori za ulazak u ligu Lilijane Ronketi...o njemu vec treci "riport"....ugnjetavanje se nastavlja...sad cekamo izvjestaj da vidimo je li ujna Aleksandra Stanojevica dobrog zdravlja i da li mu je stric popio lijekove jutros,te naravno na koju je nogu jutros ustao "Miljkon" ...aparthejd nema sta....
P

Prognozer

pre preko 2 godine

I Zvezda i JSD X iks.
E

Emilio Vutragenjo

pre preko 2 godine

A kad dolazi Rišario? Pitam onako.
L

Lopovi

pre preko 2 godine

Partizan na rts-u i areni a Zvezda samo na areni? Molim?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Ima na Rts2,ipak oni imaju vise navijaca i igraju jace takmicenje od nas,u redu je to.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Zvezda na rts2 u 20.25.
P

Paćo

pre preko 2 godine

Partizan je gromada.
G

Gazi ih

pre preko 2 godine

Santa Klara.
J

Jokil

pre preko 2 godine

Santa Kara
z

zvezdina pot

pre preko 2 godine

raga za kontituitetom,evo peta sezona u grupama,dva proleca u evropi dve lige sampiona,kako onda nazvati sve ono od 90. do 2017 ako je ovo potraga za kontinuitetom
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Sinoc me Sherif podseti na Zvezdu iz 2017-18 sezone. Odlican trener koji zna taktiku i cita protivnike kao od sale. Plus 11 vojnika na terenu spremni do bola i znaju u svakom sekundu sta da rade. I Adama Traore kao Radonjic. Kako je Miloje preveslao trenere Sparte ,Krasnodara, Young Boysa,Kopenhagena pa i Salzburga u prvoj utakmici, tako je ovaj Ukrajinac namagarcio i nas i Dinamo. Jos ce mnogo vode proteci i Savom i Dunavom dok Stankovic i Krznar budu treneri kao Miloje i ovaj Ukrajinac.
B

Bbbcnmnvgjb

pre preko 2 godine

Je l' to onaj Miloje koga je sa Aekom nadigrao 10 puta jeftiniji Velez iz Mostara?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Nemojte da smarate sa glupostima zvezdin dug je 29.4 miliona zvanicno.Zvanican budzet za ovu sezonu je oko 24 miliona ako budu pustali navijace na sve utakmice i zvezda izbori sto je realno 1/8 u L/K bice na na nuli za ovu godinu ako proda jos 1/2 mlada igraca za jedno za 3miliona recimo.A sl sezone ako ne udjem u playoff za LiguSampiona onda cu bogami i ja pljuvati Terzica.Oladite o Zvezdi i mi znamo da otvaramo sajtove gledajte svoje.I vi iz Mozarta ponudjen je Ivanjicu ugovor pisite malo o tome kad imate agente unutra i pisite zasto Rodicu jos nije ponudjen to sve ovde mnogo vise zanima.
T

Trla

pre preko 2 godine

Prema finansijskom izvjestaju sa apr-a Zvezdin dug je 28.951.107 evra. Do toga se dodje kada od ukupnog gubitka koji je 60.017.408 evra oduzme kes na racunu koji je 31.066.301 evra. Gubitak od 60 miliona je jednak zbiru gubitka 2020 koji je oko 14 miliona i gubitka ranijih godina koji je oko 46 miliona. Prema tome rsb laze da je gubitak za 2020 bio 5 miliona.
T

Trla

pre preko 2 godine

Zvezdin dug je 28.951.107 evra. Do toga se dodje kada od ukupnog gubitka koji je 60.017.408 evra oduzme kes na racunu koji je 31.066.301 evra. Gubitak od 60 miliona je jednak zbiru gubitka 2020 koji je oko 14 miliona i gubitka ranijih godina koji je oko 46 miliona. Prema to.e rsb laze da je gubitak za 2020 bio 5 miliona.
A

Aleksandar bf

pre preko 2 godine

Pogledaj izvestan apr zvanicni do 31 jula 2020 dug je 29.400.00... Imas zvanicno
Z

Zn

pre preko 2 godine

Bilo bi super da opet pobedimo, mada znajuci nas mentalitet ici ce na to da se utakmica sto pre zavrsi i da se prodje bez obzira na rezultat. Kad gledam nase prvenstvo i posle 2:0 uspavanku i nemanje zelje da se igra dalje, dodje mi muka. Onaj Bajern na 5:0 kidise i dalje da nas napuni, gladni, mi prosto nismo takvi i zato je toliko publike kod nas na stadionima
e

esex

pre preko 2 godine

treba nam pobeda zbog koeficijenta.trebaju i grobari da prodju zbog dva mesta u kv za ls sledece godine.ne bi bilo lose da oba tima promene kompletno uprave u sledecem prelaznom roku.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Stanoje se ne slaže s tobom. Njega srpski koeficijent ne interesuje. Tako je bar izjavio. Njega interesuje samo Partizan.
Ž

Žorzinjo

pre preko 2 godine

Stanojevic kaže gleda samo sebe? ZATO NAPRED SANTA KLARA ŠTO JACE!!!
Z

Zloća

pre preko 2 godine

Pa proći će partizan - kao bos po trnju.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Ti dole na terenu, Zvezdin Grb što nosiš, od tebe tražim samo, da kao Lav 🦁 se boriš, OD TEBE TRAŽIM SAMO, DA KAO LAV 🦁 SE BORIŠ. Najvaća je najveća, moja Zvezda Crvena, volim je do ludila, zato što sam Delija.
T

Terzarsbmafia

pre preko 2 godine

Kakvu laz je jjuce podijelio rsb. Oni objavili da je zvezda proslu godinu bila u minusu 5 miliona,a u izvjestaju pise da je prosle godine gubitak bio 1683606000 dinara sto je oko 14 miliona evra.
G

Gost,

pre preko 2 godine

Koga boli uvo,ukupan dug je 29 miliona,kad je napravljen svejedno mi je.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

,,nba,,lepo si sanjao.Zanimljivo kako nisi sanjao da tvoj golman zadrzava vreme a bodovno zaostaje ? Nastavi da sanjas.
@

@Zaim

pre preko 2 godine

Tvoj nik ide uz ono JSD.
k

knn

pre preko 2 godine

Imamo protiv genta duplu pobedu bracki..
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Нажалост, одкад је дошао Станковиќ за тренера, јачи су утисци о лошим играма, лошим решењима него о победама и добрим играма. Једноставно ови његови експерименти око састава, и порази од Омоније и Шерифа су у првом плану, у односу на победе против Гента, Либереца, добре игре против Милана. Некако, није то, то! Ипак је Милоје у квалификацијама елиминисао Спарту П, Краснодар, Копенхаген, Хелсинки, Јанг Боис, Салзбург, овај се мучи против Алашкерта, Омоније, Шерифа. Позз
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Ау, колико ботова! За 10 минута налупали минусе. Ви уствари и незнате о чему причам, ви сте ту да ботујете. Неможете ви да лупате минусе, колко ја могу да кажем оно што сви прави навијачи звезде мисле, а мисле исто што и ја. Позз
D

Dusanmik

pre preko 2 godine

Šta je ovo jbt, Terza posudio botove iz vrha stranke :)
n

ne_lupati

pre preko 2 godine

Nema dileme oko toga da se Stanković muči u kvalifikacijama, da je mnogo plivao sa izborom igrača i očigledno puno grešio sa katastrofalnim posledicama. Ali Milojević nije bio ništa bolji u letnjim rundama. Uvek smo JEDVA prolazili fince, letonce i ostalu boraniju. Samo u plej-ofu je uspevao da zategne tim, ali i tada smo realno prolazili na sreću i na Borjana. Mislim pre svega na Kopenhagen, Salcburg (izuli su nas) i Jang Bojs.
B

Bunker

pre preko 2 godine

Stanković iako je loš, bolji je od Milojevića koji je samo ludom srećom i Borjanom prošao to što je prošao. Njegovom igrom i postavkom bunker pa u napadu ako šta uradimo dobro je nije za evropu i tačka. I uprkos bunker igri primao je po 4-5 golova u kvalifikacijama. Božeš da imaš odbranu ko granit ako je protivnik dobar probiće je.
9

951357

pre preko 2 godine

Zvezda apsolutno ne mora da juri pobedu, cak i sa 3 rqzlike da izgubimo je ok. Samo opusteno ;)
G

Gost.red

pre preko 2 godine

Zvezda je cak postala sampion Evrope bez poraza a to je uspelo samo 6 klubova u istoriji KES/LS.
h

humska...

pre preko 2 godine

Procice dalje al ovo gube laganica 2,3 razlike.. U Bg. Kluz ih je bez dva najbolja igraca u prvom pol nadigrao, zvezda je dva puta presla centar i dala dva gola.. Zapamtite kom, ima da vam se tresu gace do poslednjeg minuta
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Mali misliš da ćeš oduševiti nekog sa tim iq-om sa antarktika?
Г

Гост

pre preko 2 godine

Брини ти бригу о својим галактикосима, тресу е теби гаће због -1, ми носимо +4.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Nadigrali nas i izgubili 4-0?!? Šta li bi bilo da nas nisu nadigrali, brt? Hehehe
d

d.g.

pre preko 2 godine

Šta koristiš. Ako si zaražen žeksizmom nema ti leka...
Z

Zloća

pre preko 2 godine

Neka Zvezda i izgubi 5:0 ali ostaje u Evropi a vas će da skanta večeras, ne Deda Mraz (Santa Claus), već njegova supruga Santa Clara. Joj smejurije na Balkanu! Daleko najsmešniji kao navijači su grobari (novkomponovani) na celoj zemaljskoj kugli.
K

Kontra

pre preko 2 godine

A ti bolje da se pripremiš za pucanje od cLare. Ne sekiraj se ti za zvezdu. Zna ona da daje golove iz kontri.
J

Juuuujuuuu

pre preko 2 godine

Bojim se da ce Zvezda strepeti do poslednjeg minuta.
G

Gost926

pre preko 2 godine

Nemam poverenja u ovu ekipu uooste, jednostavno ne znaju sta rade, forsiraju Pankova, Krstovica i slicne, Falko uvek kao nesto povredjen, a onda kad zagusti vracaj Degeneka, vracaj Pavkova i slicno, ciste kombinacije, sta je sa Nikolicem koga proglasiste Modricem? Hoce li on dobiti priliku veceras, ili on ulazi da igra samo u poslednjih 15 minuta u najvaznijim utakmicama u sezoni poput one sa Serifom, kao i svi koji uopste ne igraju pa onda odjednom dozivimo sok kad vidimo u kojim momentima dobijaju priliku...
Д

Делија из Војводине

pre preko 2 godine

Напред Звездале!!!!!!!!!!!!
t

titulaaa

pre preko 2 godine

imamo duplu od prosle sezone u grupi protiv Genta iz jake belgijske Lige!!!! Ko da moramo i u kvalifikacijama sve pobediti, masina nek se upali u Grupi!!!
n

nba

pre preko 2 godine

ali kako ih je ugasio trener cluja hahaha taman mislili dobili su nekog a oni dobiju raspad tim, pritom sutnu 5 puta i i daju 4 gola ,pobjeda kao u doba milojevica ali srecom ovoga puta nece sreca daleko ,vec u grupi punjenje standardno a i u derbiju se zavrsavaju snovi o tituli,dosta ste i uzeli namjestene 4 ,sad kao po starom obicaju jedno 7,8 godina bez icega,i 15 bez evrope kao i inace sto ste znali u ovog vijeku.sportski pozdav,nije vam lako.

Delija

pre preko 2 godine

Klinac, opasno glup komentar, vrati se u realnost. Titulu videti necete jos dugi niz godina. Evropa pa u istoj su vas punili Otac Rapid Majka Slavija i Brat Dinamo po 5 komada.
J

Johnka

pre preko 2 godine

Bolest nazalost ne bira. Tužni čoveče.. Javi se u maju.. 😉
0

0407

pre preko 2 godine

Idi bre frustrirani leči se
G

Gostffffff

pre preko 2 godine

nekome ovde zaista nije lako
1

1231aaa

pre preko 2 godine

Pre bih rekao da tebi nije lako
G

Greote

pre preko 2 godine

Tuga si...
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Nije nam lako šamrok roversi. Nije lako jer vi večno drugi tim uvek se mnogo *určite, a nema vas nigde! Doneli smo bodova Srbiji u Evropi kao vi za 30 godina. Boli vas to. Igrajte vi vaše konferencije to je vaš nivo. Za vas je ne moguće da pobedite nekog u grupi. Pa vi slavite 0:0 kao pobedu. 32 zvezdice na grbu, evropska i svetska titula. Sve namešteno, boli vas i treba da boli. I kako ono ide zato što ste vi verovali slepo da ste najbolji varao vas neko, zato što su vam od svega pare preče...
B

Bss

pre preko 2 godine

Rece navijac, ciji klub za celu svoju istoriju ima 13 pobeda u Kupu sampiona i Ligi sampiona. Znas kada je Zvezda zabelezila 14. pobedu u Kupu sampiona ? Jos 1970. godine. Zvezda ima ukupno 48 pobeda u KS i LS, tako da ovim vasim tempom Zvezdu cete stici 2280. godine i to da Zvezda ne igra fudbal narednih 160 godina. Razmisljaj malo na ovu temu, a da ne puknes od muke.
9

951357

pre preko 2 godine

I onda pogledaš apsolutno SVE Partizanove utakmice i vidiš da je na svakoj 2 šuta 1 gol, 3 šuta 2 gola, 4 šuta 3 gola, 5 šuteva 4 gola, 3 šuta 3 gola, 2 šuta 2 gola, 1 šut 1 gol. I ne čujem te da se žališ zbog toga...