Komentari na vest

Zvezdine novajlije oduševljene, Olajinka: Očekivao sam biće teže! Glazer: Vrhunska atmosfera

D

Djape45

pre 10 meseci

Nedelja 20h, da se ponovi ovo od sinoc i da na premijeri bude bar 25,30k da postavimo standarde. Ovi momci su to zasluzili.
D

Dareeee

pre 10 meseci

Ja nikako ne mogu da shvatim, evo planiram iz Trebinja da dodjem na utakmicu! Jedan Split ima 170 hiljada stanovnika i ljudi su rasprodali poljud sad za meč protiv Rijeke! Beograd ima milionski grad i stalno čitamo pozive da se dodje na utakmice u prvenstvu! Jel sramota navijača koji živi možda 300 metara od stadiona da ne dodje na utakmicu a da ja iz Trebinja sa par drugara krenemo put Marakane, Gorivo, hrana, piće i veliki broj sati na točkovima! A taj navijač od 300 metara, ustane doručkuje, ode popije kaficu, prošeta do Marakane i pogleda utakmicu, jel to toliko teško 🤷‍♂️
@

@Dareee

pre 10 meseci

Ma to ti je kao kuća na moru..oni ne idu da plivaju a ja odem na 10dana hoću svaki dan po 3 puta da iskoristim..Meni je na 2km stadion ali iskreno nije zanimljivo protiv naših klubova,da se ne pravimo kako nije bitan protivnik i te kako je bitan i eto mrzi me ponekad iskreno šta sad nije pod moranje
J

Jaaaa

pre 10 meseci

I ja iz Zaječara stižem sa ortacima. Verujte nije uopšte jeftino. Biće nas dosta svakako. Kad bi i Beograđani odradili svoje, bio bi pun stadion!
S

Salamander

pre 10 meseci

Dali smo im 5 komada, promašili još toliko odličnih šansi. Igra lepa, pa sad već može da se kaže, konstantna, što posebno raduje. Igrači koji su ušli su čak i podigli novo energije i trčanja, što posebno raduje, tako da mislim da će Zvezda uvek moći da igra nekim pristojnim intenzitetom. Baharova izjava nakon meča takođe raduje, svestan je da je uradio veliki posao, ali takođe zna da može još puno toga da se poboljša. Nakon onakve igre teško je tražiti greške i zamerke, trebamo kao navijači da uživamo u onome što smo videli, ali ne sumnjam da je trener video sve, i dobre i manje dobre stvari. Pojačanja deluju kao pojačanja, a Ivanić je klasa. Ne znam samo šta se dešava sa Kangom, Prucevim i Mituljikićem.