Komentari na vest

Zvezdini klinci na turbo pogon: Mituljikići i Mitrović najbrži

Z

Zvlat BG@DS MUNZE

pre 10 meseci

@DS MUNZE - Vidim iz tvog komentara da ne razlikuješ formu od suštine! Tebi nije važno da li ono što se objavljuje odgovara istini, već ti je važan naziv nadimka! Čitaoci objavljuju svoje komentare pod nadimcima koji sami odaberu i to je njihov lični izbor. Tebe su neki pisci komentara putem duhovne indukcije ubedili da im poveruješ i na taj način si postao “koristan idiot”, ako znaš što to znači!
Z

Zvlat BG@Nick123

pre 10 meseci

@Nick123 - Ako je tačno to što si ti napisao, onda nam nisu bili potrebni svi ovi afrički “kapitalci”. Mogli smo učestvovati u LŠ i sa svojom decom i sa igračima iz SLS. Manje bi nas koštalo, zar ne?! A, onda na svakoj utakmici osvane plakat velikih dimenzija “Za lečenje N.N. uplatite iznos na br. 1600”! Jadna Srbijo, med’ šljivama!
Z

Z/vlat BG@prc

pre 10 meseci

@prc – Iz ovog tvog nepismenog komentara, vidim da se razumeš u fudbal isto kao i u kriket! Tebi su “top igrači”, jedan drugoligaški igrač iz Francuske (Ž.F.Kraso), igrač na pozajmici u Švajcarskoj (E.Late Lat), igrač na pozajmici u Francuskoj (U. Bukari), igrač subotičkog Spartaka (Ado, koji ni jednom nije pokazao klasu), Olajinka (igrač koji nigde nije mrdnuo iz češkog prvenstva) i Stamenić (igrač sa N.Zelanda). Znam da si po prirodi šaljivdžija i verovatno se šališ ako veruješ u ove šarlatane za LŠ!
Z

Zvlat BG@Esex

pre 10 meseci

@Esex – Nikada nisam pročitao tvoj komentar o nepravednom lošem tretmanu Zvezdine dece kod ovih opsenara koji vode Zvezdu! Zar sudbina mladih igrača Zvezde nisu primeri stradanja i poniženja?! Zvezdini mladi fudbaleri su marginalizovani i šikanirani. Oni ne dobijaju šansu u odnosu na afričke “kapitalce”, koji se dovode s konca i konopca, na časnu pionirsku reč tzv. menadžera ličnih saradnika doktora virtuelne ekonomije! U svom panegiriku o olupinama iz Afrike, kažeš: ..”olajnika bio najbolji igrac ceske..stamenic bio odlican protiv sitija..kraso skroz korektan,late lat brz ko munja..ado pokidao protiv reala”, ali da li ove tvoje reči garantuju da će ove olupine moći da zadovolje visoke standarde jedne LŠ?! Znaš li ti da rečeni Ado ničim nije dokazao da zaslužuje ugovor u Zvezdi, kroz svoje igre u Spartaku! Bio je neprimetan!
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Doveli smo strašno dobre igrače sa afričkog kontinenta! Ali nisu toliko dobri koliko su strašni! Može li neko zamisliti da ćemo napasti LŠ sa jednim drugoligaškim napadačem iz Francuske (Ž.F. Kraso), sa igračem na pozajmici u Francuskoj (Bukari), Sa igračem na pozajmici u Švajcarskoj (Late Lat), sa igračem iz češke lige (Olanjinka) i sa igračem sa N. Zelanda (Stamenić). Veruje li ko u ovaj krš i lom?!
Р

Рале

pre 10 meseci

Ми верујемо. Твоји коментари су сувишни, јер очигледно не верујеш. Живели!
E

Esex

pre 10 meseci

Brate preterujes..olajnika bio najbolji igrac ceske..stamenic bio odlican protiv sitija..kraso skroz korektan,late lat brz ko munja..ado pokidao protiv reala...uvek sam kritikovao kad treba al nekad je u redu i pohvaliti
p

prc

pre 10 meseci

Smetaju ti top igraci koje dovodi Zvezda...ajde pali ti ako si neki menadzer onda si puko ko bas..
N

Nick123

pre 10 meseci

Ne napadamo mi LŠ ,samo ćemo učestvovati
P

Pera genije

pre 10 meseci

Ovo testiranje služi isključivo da se vide brzinske predispozicije, da se vidi trenutna hitrina igrača. Verujem da će se to raditi posle svaka tri, četiri treninga i da će rezultati biti možda ne bitno drugačiji ali svakako drugačiji. To su radili i Italijani u štabu kod Stankovića. Jednostavno takav je trend u Evropi. Naravno nemože ni da se očekuje da stariji igrači u svim parametrima isprate mlađe, da npr. Kataii bude brži od Mitrovića, ili Kanga od Stamenića. Isto tako ne znači da bi Mituljikić sa loptom u punom trku dobio nešto u odnosu na recimo Bukarija?
F

FkpCascais@Pera genije

pre 10 meseci

@Pera genije - Odmah autorizuj svoj nik i zaštiti ga u Zavodu za patente! Zaista si genije, opravdao si taj epitet uz lično ime! U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, ti sebi dozvoljavaš da se baviš performansama nekih igrača Zvezde. Bez želje da se Peri geniju objasni da je za kvalitetnu izmišljotinu neophodno bar osnovnoškolsko obrazovanje i razlikovanje Diznijevih junaka Mikija Mausa od Paje Patka, postavlja se pitanje po kojem osnovu se baviš međusobnim upoređivanjem fudbalera. Ti se u velikom naporu kognicije, baviš razlikovanjem sinonima “brz” i “hitar”, isto koliko bi razlikovao termine “glup” i “neinteligentan”. Svo ovo tvoje kazivanje deluje nespojivo u kombinaciji sa oskudnom maštom!
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Mali kradljivac Zvezdaških Nikova. Ostavio je samo na ovoj vesti preko 15 komentara sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Najviše krade moj Nik, krade i Nikove Zvlat BG, CaleB pravi, Nele OO7, Darkoki, Visente Del Boske, sada je počeo da krade i još neke druge nikove. Lako se provali da je on, ili proziva Zvezdu i igrače koje Zvezda dovodi, mrzi strane igrače, ili gore gde je polje za Nik, tu napiše ukradeni Nik plus @ i Nik kome odgovara, sve u polju za Nik. Opasna boles'
D

Don Vito Corleone@Don Vitom Corleone

pre 10 meseci

@Don Vito Corleone - Na stranicama portala Mocart, sam već jednom objasnio ovom Don Vito Corleone, falsifikatu originala, da meni ne smeta ako i on napiše neki komentar pod istim ili sličnim nadimkom. Mi obrađujemo različitu tematiku. Suština je u tome što se ja zalažem za promociju srpskih igrača u Zvezdi, a ovaj afro-fanatik samo piše panegirike o fudbalskim olupinama iz Afrike. Takođe, molim dotičnog Don Vita da se malo dodatno obrazuje iz gramatike srpskog jezika. “Nik” je imenica stranog porekla i ne piše se velikim slovom! Sa ovim prekidam svaku komunikaciju sa dotičnim Don Vitom!
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Lako je doći i naći svakog. Pogotovo kada ostaljaš tragove ostavljajući komentare na vestima. Ali onda i tada nećeš biti tako rečit i pričljiv. Ok samo nastavi da mi kradeš Nik, i da se praviš mangup, jer kada sam ja nekada bio mangup ti si se igrao u pesku. A u sve ovo ćeš se brzo uveriti.
D

DS MUNZE

pre 10 meseci

@Don Vito Corleone ovaj što krade nikove. Ti što prozivaš u svakom tvom tekstu strane igrače u Zvezdi, i što omalovažavaš Zvezdu pričom kako smo nae.bali u lš, TI SI LAŽNI DON VITO. Ti kradeš nikove ovde svima na vestima. Na ovoj vesti si ostavio bar 20 komentara sa 10ak ukradenih nikova. A to radiš na svakoj vesti, svaki dan. Misliš da si mnogo pametan zato što koristiš visokobudžetne reči. Glumiš nekog filozofa. Svi su te provalili, pod hitno idi na pregled glave
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@ Mali kradljivac Zvezdaških Nikova. E baš hvala Mocartu što objavljujete desetine kilometara ovom što krade Zvezdaške Nikove, a meni ne objavite komentar kada mu odgovorim. Samo za ovu vest je ostavio preko 15 komentara sa ukradenim Nikovima.
H

Hmmmmmmm

pre 10 meseci

Na zapadu se testira na 30 m
P

Pa šta

pre 10 meseci

Dobro i? Šta si time hteo da kažeš. Msm čisto me zanima.
F

FkpCascais@Gostivarski

pre 10 meseci

@Gostivarski - I ti zbog njega (Mituljikića) zoves jednog Bukarija africkim sarlatanom”, reče Gostivarski, u svom nadahnutom kazivanju! Vidi se da si pravi renesansni čovek, erudita, intelektualac “par ekselans”, spiritus movens. Ovo tvoje nadahnuto kazivanje o vrednostima Bukarija je zapalilo društvene mreže! Zato se izvinjavam! U međuvremenu su me obavestili da je rečeni Bukari sjajno odigrao prošle jeseni prvo protiv Makabija, a zatim se dokazao i u grupnoj fazi LE, gde je bio nezaustavljiv. On je jedan od najzaslužnijih za odličan plasman na četvrto mesto u grupnoj fazi LE! Kažu da ako tako bude igrao Bukari I ove godine u LŠ, onda smo obrali bostan! Uživaj u kreativnosti Bukarija i njegovih driblinga!
G

Gostivarski

pre 10 meseci

ja sam 99 posto bio siguran da nemas pojma o fudbalu, a sad sam 100 posto siguran, da ne ulazimo u diskusiju...
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Kakav je ovo prelazni rok, jel se spremamo za ligu konferencije ili za ligu šampiona. Ajde bre kakve ste rage doveli.
N

Nele007@ZvlatBG

pre 10 meseci

Prelazni rok katastrofa. Posle toliko godina u Evropi, mi dovodimo nižerazredni škart.
N

Nele O07

pre 10 meseci

Sam sebi pise, sam sebi odgovara...ludilo mozga i pritim krade moj nik...auuuu pa svako ko je citao komentare na Mozartu zna da ja mislim da je Terza odradio najbolji prelazni rok do sada.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Doveli smo trećerazredne igrače, služićemo za popravljanje gol razlike u LŠ.
G

Gost997

pre 10 meseci

Ajde onda reci mi koga bi ti doveo, usput inaj u vidu da budzet nije 250 miliona
p

prc

pre 10 meseci

Zvezda je dovela top pojacanja.
f

fizika

pre 10 meseci

Mituljikići će imati mnogo problema u seniorskoj konkurenciju, bez obzira na brzinu
o

ofkbeo7

pre 10 meseci

Mituljikici suvo zlato, treba ih isforsirat u LŠ!
M

Mr007

pre 10 meseci

Mitrovic ce biti idealan dzoker za meceve u Evropi. Imamo strasan tim,dosta kvalitetnih igraca,veoma tesko ce klinci dobiti adekvatnu minutazu. Verovatno ce to Terza da proda na kg,uz procente od naredne prodaje.😂
d

d. g.

pre 10 meseci

Pruceva je primer da brzina ništa ne znači ako ne znaš da je koristiš.
?

???

pre 10 meseci

A ti si pratio pruceva pa znas
Ч

Чика

pre 10 meseci

Мени је Пруцев заиста интересантан играч и као лаик видим у њему пуно потенцијала. За својузраст је сигурно у врху, а надам се да ће пуно напредовати. Има доста кондиције, игра у оба правца, занимљива решења у нападу. Надам се да ће остати у Звезди и достићи велики потенцијал.
Ф

Фантазијс

pre 10 meseci

Звезда је објавила да је јеан од Митуљикића трчао 37,6км/х ?! Цела Европа зна да је најбржи играч света Мбапе са 37,2км/х али није то ништа.Дарко Ристић менаџер Радоњића је обавио да је Радоњић трчао на једној првенственој утакмици 39км/х?!Да ли мислите да у Европи неко верује у научну фантастику? Митуљикићи важе за играче који нису брзи али треба да се продају па Звезда покушава да прода маглу у коју нико озбиљан неће поверовати.
Б

Борис

pre 10 meseci

За Митровића су објавили да је трчао толико а не Митуљикиће. Само, не разумијем шта мислиш да хоће да постигну ако лажу о томе? Никога не можеш продати зато што ти причаш нешто о њему. Сваки играч прође тестирања прије куповине. Ово је само рекламирање ЦЗ за своје навијаче. То ти спада у нормалне информативне глупости 😁
F

FkpCascais

pre 10 meseci

Pored toliko brzih, mladih igrača Zvezde, koji su prošli njenu akademiju, trenutni vršioci dužnosti raznih direktora u Zvezdi, dovode afričke šarlatane direktno sa pozajmica i iz drugih liga po svetu! Da li je ovo realno?! Oni misle sa njima da ostave traga u LŠ! Ovo je nadrealizam! Prvo, treba da im bude jasno, ovi afrički šarlatani koji su ove godine došli u Zvezdu da mogu da igraju u LŠ, oni bi odavno igrali u timovima iz liga “petice”! Ne bi čekali Zvezdu da ona otkrije njihovu klasu! Kakvi dunsteri!
G

Gostivarski

pre 10 meseci

Bukari je igrao za reprezentaciju Gane na Svetskom prvenstvu i dao gol Portugalu. Peter Olajinka je godinama najbolji igrac Slavije iz Praga, ekipe koja je igrala i Ligu sampiona i Ligu Evrope. Kraso je najbolji igrac druge Francuske lige, lige koja je po svim parametrima bolja od nase Superlige. Inace oni nisu bili na merenju posto se jos nisu prikljucili ekipi, da jesu, svakako bi imali bolje rezultate. Trece, ovde govorimo o fizickim parametrima, ne bave se atletikom pa da je to najbitnija stvar. Taj Mituljikic Nikola je prosle godine igrao na pozajmici i nije imao neki ucinak. I ti zbog njega zoves jednog Bukarija africkim sarlatanom. Imas li malo srama? Ili prosto nemas pojma o fudbalu, pratis par utakmica godisnje i samo siris neznanje ovde?
F

FkpCascais@FkpCascais

pre 10 meseci

Nisam ja pisao ovaj komentar, jer ja sam zaljubljenik u afrički fudbal! Čitajući vaš portal došao sam do saznanja da izvesni pisci komentara na ovom portalu, Don Vito Corleone i Zvlat BG, se često služe tuđim nikovima. ožd je neko od njih "pozajmio" i moj nik!
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Kakva bi ovo liga bila Zvezda,TSC, Partizan, Vojvodina, Rapid Bukurešt, Dinamo Bukurešt, Steaua, Farul, Ludogorec, CSKA, Levski, Botev, Ferencvaros, Ujpest, MOL Fehervar, Debrecin....
N

Nope

pre 10 meseci

Ne hvala, mi moramo svoju jacu ligu da stvorimo. Dosta nam bilo jugeslovenstva
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Cluj pod obavezno
A

Anunnaki

pre 10 meseci

Slušaj! Pusti to momke neka igraju Ligu Šampiona da vidiš šta je prava Zvezda.
y

yaysT

pre 10 meseci

pa nije sve u trcanju...
D

Don Vito Corleone@yaysT

pre 10 meseci

@yaysT – ma, naravno! Kakvo trčanje i bakrači! Recimo fudbaleri na tom “trulom” zapadu, odnosno u ligama “petiuce” uopšte ne trče. Oni više liče na atletičare u brzom hodanju! I zato nije čudno što matori Kanga, legendarni ofanzivni vezni Zvezde, uopšte ne trči, nego hoda po terenu ili eventualno džogira u krugu centra, carineći svaku loptu uz obavezno vraćanje iste unazad!
m

monteroo

pre 10 meseci

Na svu brzinu jos da nauce da idu direktno u igraca,kao katai koji to radi sporo do bola i opet niko mu nista ne moze i onda ce biti napretka u karijeri.
c

cjepka123

pre 10 meseci

Šojić bi im rekao: Pa dobroo bree Mituljiljikiljićiii
L

Ljuca

pre 10 meseci

Po legendi Katai Magiko jos uvek trci svoju deonicu na 60m, startovao je jutros u 10h. Najveca dostignuta brzina za sada ne prelazi 2km/h
I

Idiokratija

pre 10 meseci

Katai nije izrazito brz igrač, ali nije ni spor. Njegovo dobro kretanje sa loptom u kontri uz dobar završni pas je donelo mnogo golova Zvezdi. Brzina bez lopte sama po sebi ne mora ništa da znači.
?

???

pre 10 meseci

Naravno da ne mora da znaci, to si u pravu, svako normalan to zna. Boltu je omiljeni sport fudbal i onako radi marketinga radi foreje kao isao u dortmund na probu, na kraju ne bi ga moj rodjeni resnik uzeo da igra. Ronaldinjo nije imao neku bas zavidnu brzinu, al je imao tehniku. Koliko ima onih prevelikih tehnicara u onom futsalu koji su ronaldinjo za ronanaldinja, al ne ide im veliki fudbal. Tako da sve ima svoje. Svaki igrac ima svoje vrline i mane, pa cak i mesi i ronaldo, al uz njih treba upariti igraca koji ce to da nadomesti. Fudbal je timski sport, ko to ne razume nek se bazira na tenis, golf.....
Z

Zvlat BG@???

pre 10 meseci

@??? – alaj si se ti nalupao! Kad nemaš što pametno da kažeš, ne lupetaj! Da te zamolim, pročitaj jednom ovu brljotinu koju si napisao pa pokušaj sebi objasniti šta si hteo da kažeš!
o

otodjibaje

pre 10 meseci

Nama fali brzih i "laganih" igrača, npr. Lukić, pojma nema, ali ga stavlja u prvu postavu zbog tog njegovog "lakog" koraka...
E

Esex

pre 10 meseci

Stariji sin mi trenira atletiku i treci je u srbiji na 200m i nikada ne ide na fudbal...mladji sin trenira fudbal i danima kad nema fudbalski trening vodim ga na trening atletike..duplo je brzi,jaci,okretniji od drugara sa fudbala upravo zato sto trenira i atletiku koja je majka za sve sportove..
?

???

pre 10 meseci

Ja ne znam sto se ljudi konstantno loze na to koliko koji igrac ima kilograma, to nikad u fudbalu nije bilo bitno. Koliko ima mrsavih ljudi zilavih, bacaju vrece dzakova kao da su baloni. Po mom misljenju mnogo je bitnije za igraca da ima kondiciju, da moze dve utakmice da igra, a ne jedno poluvreme. Makelele, gatuzo, defo, dani alves, marcelo....pa i mesi svi su sitne gradje. nikad ni jednom od njih na svakoj pozicij (razlicite) koje igraju nije im to predstavljalo problem, al su zato spremni da trce 150min
G

GostSteva

pre 10 meseci

Tačno ! Nasuprot "sitnima"- Za nas starije, koji se sećamo... Tiram, Mihajlović, Desai, Rekoba, Stam, Kol, .... veliki, krupni, " teški",... A, opet, fantastični igrači ! Jeste " fizika" bitna, ali ne i presudna ! Očigledan primer, Jokić ! Da ne znate ko je on i šta je, kada bi ga videli na ulici, šta bi ste pomislili ? Čime se ovaj momak bavi ? Kada ga uporedimo sa onim zverima iz NBA, izgleda .... Ali košarku ne igraju mišići ! Mišići nisu ni svetski šampioni u boksu ! Entoni Džošua izgleda kao bodi-bilder pored Fjurija. Fjuri izgleda kao bauštelac ( bez uvrede ), ali je on svetski šampion u boksu. Mnogo je činilaca koji čine jednog vrhunskog sportistu. Sportski pozdrav
?

???

pre 10 meseci

Brate nismo mi toliko stariji, nemoj tako
V

Vlasotince

pre 10 meseci

Ovo je realno samo ako nas mozak može da prihvati da Mitrović razvija vecu brzinu od Mbapea, sad našao da Mbape razvija 36 km
F

FkpCascais@Vlasotince

pre 10 meseci

@Vlasotince - Ovo je realno samo ako nas mozak može da prihvati da bivši treneri Zvezde Cokna i “mister” nisu uvažavali ovu osobinu Mitrovića i držali su ga u rezervu nekim afričkim olupinama!
A

Avenger

pre 10 meseci

To je na 40m i to je najveća postignuta brzina. Npr Bolt nije nikad imao najveću postignutu brzinu među konkurencijom, već je uspevao da održi svoju najveću brzinu, dok ostali usporavaju.
Г

Гос'

pre 10 meseci

Брзина је веома битна у модерном фудбалу. Међутим, ако већ причамо о томе битнија је брзина рекација на пр. Кристијанов цим ил Зубина бициклица и фреквенција покрета на пр. Анри и Кака. Сама брзина ништа не значи ако играч нема висок ниво техничко-тактичке обучености. Ко се сјећа извесног Одонкора Њемачког репрезентаривца, трчао на 100м 10 секунди, зна о чему говорим..
b

bruderi

pre 10 meseci

su fizički spremni ko Dr.Igi devedesetih....
a

au bree

pre 10 meseci

Ajde u atletski klub na stazu. Nije da je nebitna brzina, ali bitnija je ta brzina u tehnici a ne u kasačkom sprintu
j

jel ove

pre 10 meseci

Erak odveo kod svog frizera???
S

Saturn

pre 10 meseci

ovo sto je Mitrovic istrcao je nerealno , s ovim sprintom moze da se takmici u kvalifikacijama za 100 m u sprintu ... jos kad bi na pravi nacin iskoristio toliku brzinu
?

???

pre 10 meseci

Koliko ima fudbalera vise nego atleticara, mnogo. Veruj mi da ih ima dosta koji su ovako na sprintu brzi od najbrzih atleticara, al to je njihovo opredeljenje (fudbal). Mozda bi bolje prosli u zivotu da su birali neki drugi sport, ali ovo vise vole ili ovde je veca lova, kako za koga.
b

bukvalno ljudi

pre 10 meseci

mbappe trci 35-36 kmp/h
D

Daj faul

pre 10 meseci

Mbapeov najbrzi sprint je preko 38… kucaj na netu, izaci ce ti negde podatak
M

Maestro

pre 10 meseci

Sustina je u brzini sa loptom,nisu oni sprinteri nego fudbaleri😂
i

idemoo

pre 10 meseci

Ako si igrao fudbal znas za pravilo da je lopta najbrza brz fudbal je u prenosu lopte a ne u vodjenju lopte. Igrac koji je brz trazi loptu u prostor a ne u nogama.
D

Daj faul

pre 10 meseci

Dzabe ti brzina s loptom ako je tehnika nula… moras brzo da mislis i donosis prave odluke i sve to tehnicki izvedes kako treba… TO igra fudbal
M

Mille@maestro

pre 10 meseci

maestro - Ovom legendarnom izjavom postao si deo pop-kulture! Čestitamo! Iz ovog tvog komentara se vidi zašto je 40-godišnji Kanga pravi primerak dobrog napadača, sa brzimom atletičara u brzom hodanju!
H

Holse

pre 10 meseci

Ajde hvalite braću...svako ko ih je gledao zna kakvi su ustvari
E

Esex

pre 10 meseci

Ja sam ih gledao dok ti nisi ni znao ko su..odlicni su i buduci igraci liga petice..tako ste pljuvali i bracu ilic,pisali da su kombine menadzera itd a obojica ispali odlicni i tek ce da se pokazu.mituljikici ce biti i bolji
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Zašto nisu rekli da će ih slikati da mogu da pokažu ✌️✌️😂😂😂
V

Visente Del Boske@Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Don Vito Corleone - opet si prolupao! Zašto tebi služe komentari na portalima?! Ti umesto da ostaviš komentar koji nosi poruku, ti ostavljaš porugu, na portalu. Rugaš se sa mladim igračima Zvezde. Tvoje rezonovanje je iracionalno i nije daleko od dečjeg crno-belog razmišljanja i etiketiranja! Zamisli se malo!
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Bahar ima ozbiljnu ekipu oko sebe i evidentno je da ce vrlo brzo steci pravu sliku o timu i cime raspolaze. Savremena tehnologija i mjerni instrumenti koje danasnji fudbal ima na raspolaganju, ti do najsitnijih detalja predoce sliku o svakom pojedincu i njegovim fizickim mogucnostima. Naravno da fudbal nije samo puko trcanje i snaga, ali bez tog segmenta ti nemas sta da radis sa ekipama u Ligi Sampiona. Vjerujem da ce ih Bahar prije svega u tom segmentu zategnuti, a onda je laksi dio da radis na tehnickim detaljima i da sprovodis svoje ideje i takticke zamisli na terenu.
g

glavu dajem, krajinu ne dajem

pre 10 meseci

ponosan na naše negotince. nadam se da će ove sezone dobiti šansu koju zaslužuju. drulić, rajković, mituljikići... neka se niz u narednim godinama nastavi...
g

gosttt

pre 10 meseci

Teška čupragenje
g

gostttttt

pre 10 meseci

Ako ne porade na fozičkoj spremi mogu da pakuju kofere. Zajedno nemaju 50 kilograma
D

Daj faul

pre 10 meseci

A koliko kg ima Bernardo Silva? Dani Alves? Najtrofejniji fudbaler ikada…snaga ne igra fudbal, igrac koji brzo misli ne dovodi sebe u situacije u kojima je slabiji od protivnika!
S

Saturn

pre 10 meseci

Svaka gradja ima svoju prednost , ne znam sta fali gradji , Eto i Hakimi , Rafa Silva , Musa Diabi , Adyemi , Anthony Gordon su rahiticni pa su medju 20 najbrzih fudbalera na svetu
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Šilja Pešić. Prva utakmica i kraj. Iskočilo rame, duža pauza!
H

Ha ha

pre 10 meseci

Ko kad kupiš nešto kod kineza.