Komentari na vest

Zvižduci na Bilinom Polju: Bosanci ostali bez baraža, Finska slavila sa igračem manje (VIDEO)

G

Gost979

pre preko 2 godine

Kad ne znaš za koga igraš, nema motivacije i pobedničkog duha. Klasičan luzerski mentalitet.
s

savo Pale

pre preko 2 godine

Nikakva igra, hocemo uredjenje fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine !
a

abc

pre preko 2 godine

Ali Saničanin stoper...hahaha Ljudi moji to je takav smetenjak ovo svet ne pamti, Finci žele da ubace loptu u šesnaesterac i onda idu muke po smetenjaka, kod trečeg gola je bio najsmešniji širi ruke u fazonu "nema opasnosti", i čovek nogom daje gol sa linije peterca ):):):)
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Meni je dan lepo krenuo odigro sam dvojku i 3+ i sa crvenim karton finci ih razbise i promasenim penalom. Uvek cu navijati protiv bosne posto sam dobro upucen koliko oni nas mrze i zele nam sve najgore. Dovoljno vama neupucenima da.vidite one ratne zastave na tribinama kad.igra reprezentacija
s

ser

pre preko 2 godine

Lemi slikaj tiket I prikaži,mojne da lažeš,u mržnju ti se neću mešati.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Nisu to ratne zastave to su zastave koje su daleko i prije nastanka Jugoslavije koje su predstavljale Bosnu ..Samo ti mrzi ja navijam za Srbiju,Hrvatsku kad god ne furam Jugoslovenstvo odma da se zna ..Pozz iz Zenice
R

Rajko Staramajko

pre preko 2 godine

@mile Srbija. Osobe sa mentalnim problemima se često ponose istim. Naučno dokazano. Tako da ...samo cepaj tebra...samo jako...
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Odgledao sam utakmicu, prosto bez Dzeke nije bilo napadaca da postigne gol. Ova generacija nije jaka kao neke ranije, ali ipak Finci su prosek, ali igraju timski, sa vise zelje i disciplinovano. Ne mogu da verujem da sa igracem vise dozvole da prime gol za 0:2 na pocetku poluvremena, a tam smanjili zaostatak odmah primaju naivan gol, znaci da nisu za veliko takmicenje.
G

Gost 357

pre preko 2 godine

Sanicanin, bosnjak???
G

Gost978

pre preko 2 godine

Objasni mi šta znači "Bošnjak"? Moja generacija je znala za Bosance, ali ne i za Bošnjake... Ovo pitam iz čiste radoznalosti, liberalno sam vaspitan i orijentisan, i prilično dobro obrazovan iz istorije, bez ikakvih nacionalističkih pobuda i ideja, i nikako mi nije jasno zbog čega se u poslednjih 20 godina potencira to "Bošnjaci" za određenu etničku grupu ili građane određene veroispovesti koji žive u BiH.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Kako su me izradili za 280€ sa Kazahstanom. Njih je taj primljeni gol u 95 min vise kostao. Srce me zabolelo te noci.
k

komedy

pre preko 2 godine

nikad više ni pribliznu generaciju nećemo imati onoj koja je završila na SP u brazilu, ovo je živa komedija,jedan jedini zadatak odbrambeni imaju protiv finaca a to je da sačuvaju pukkia i svaki put ih lik izlevati i kreira 1-2 gola
G

Gost...

pre preko 2 godine

Daleko su oni od toga da odu na svjetko tu nema sloge igre nist oslonjaju se na dzeku to je katastrofa pjanica trebalo davno izbacit iz ekipe kad igra kao da je igrac manje pozz
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Хорор партија саничанина
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Nikakav Fudbal i nikakve Fudbalere imaju. Jedino sto im valja je Dzeki ubica. Svi ostali igraci nize Klasse. Kad Finska tuce njih u sred Zenice 3-1 i to sa igracem manje.
T

Titelll

pre preko 2 godine

Zasto navijqci zvizde Pjanicu ?
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Zato što je bio najgori na terenu p.p.
G

Geograf

pre preko 2 godine

U skandinavske zemlje spadaju samo Svedska, Norveska i Danska. Finska ne. Ispravite u tekstu. Siri pojam od Skandinavije su Nordijske drzave, tu spadaju jos i Finska, te Island.
B

Burgijaa

pre preko 2 godine

Danska nije Skandinavija!
e

eskobar

pre preko 2 godine

Rumunija svetska Portugal Bosna svima njima je trebala pobeda i nisu došli sve su ovo fore i fazoni
G

Gosthhh

pre preko 2 godine

Čivić ima gori centaršut od Miljkovića, Čakija i Gobelje zajedno
Z

ZL#2

pre preko 2 godine

Svakakvi bekovi viđeni su na ovim prostorima, ali lik sa brojem 2 u reprezentaciji BiH je uvreda za fudbalera. Svaki put kada pipne loptu jedno dete u svetu prestane da se bavi fudbalom.
G

Gost11

pre preko 2 godine

Opet novinari prave buku bez razloga pre utakmice, kao cudo Bosna a oni imaju samo jednu pobedu do sada i sta se desava? Pa gube od dobre Finske i sad ce biti tragedija, Balkan je cudo.
9

951357

pre preko 2 godine

Koliko beše bodova treba? :D Ajde sad makar odigrajte nerešeno sa Ukrajinom, da odu Finci u baraž :D Kad pomislim koliko su ovi naši raspad poslednjih godina, setim se Bosne i bude mi lakše jer ima gorih i od nas.