Komentari na vest

Nikad kraći Radonjić: Ostali smo bez energije i koncentracije

M

Manolas

pre oko 3 godine

Bruka kakav odnosu prema igri. Celu nedelju pricam da ce bud. da nas odere ja igram navijacki na Zvezdanu I panem za 130 evra
V

VALJAK

pre oko 3 godine

Da ti je sudio LAMONIKA bio bi tesan poraz, ovako ! MILOJE dokazuje da je bolji trener od tebe. Ima igru. Ti bre ides na juris i trojke, pa ako prodje, prodje. Radonja nemas igru.
A

A ne

pre oko 3 godine

Radonja, ne kapras..sudije su krive Hahahahhhaa
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Tako je Radonja, potpuno se slazem konstatacijom, uostalom, srescemo sa njima jos, bice zanimljivo, imaju bolji tim od nas, ali nemaju pobednicki mentalitet, e to ce ih sahraniti na kraju, jer ne zaboravite za vreme Alimpija, bez obzira na otvorenu kradju sudija, imali smo zicer za pobedu i to u obe tekme u PG (gledajte snimke). Zato, kad se malce osvezimo, videcemo kako ce da bude, zasad toliko!
B

Blok

pre oko 3 godine

Realno je jedino da niste dobili Buducnost zadnje 4 utakmice.Prijatno,laku noć
K

Krkić

pre oko 3 godine

Rasteraj tu boraniju, noka, kuridzu i kuzmića satreše nas.
V

Voip

pre oko 3 godine

Oce to kad se pokidas u nebitnoj utakmici pre dva dana. Karakteristika tvojih ekipa je da budu iscedjene ko drenovina bas na kraju sezone kad se igraju najbitniji mecevi.
P

Pancevac92

pre oko 3 godine

Glupost nevidjenih razmera,ZATO JE OSVAJAO SVE,bravo,pametan komentar

Aha

pre oko 3 godine

Radonja sklopi ovo kako treba i zategni do kraja sezone da se uzme ABA i KLS,a sl.sezone napravi ti ekipu po tvome.Bice opet Kamelegdan u Junu!
C

Crv

pre oko 3 godine

Normalno ostali bez energije posle cetiri meca u sedam dana ali kako to objasniti ovde budalama bez mozga koji laprdaju i talasaju,,,,,Samo treneru zameram sto ne gubi namerno u El da bi dobijali najjvaznije utakmice u Abi jer bez Abe nema ni El naredne godine,,,,
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Ostali bez pomoći sudija i eto ga poraz
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Znas li bote da je i Radonja milogorac a pljujes ih i ogavni su ti. Bio je za nezavisnost CG a Mila ste u lozu zvali vise puta. Al posto pratis sport od 2011 ne cudi da ne znas.

Prime

pre oko 3 godine

Izadji mala,oce Miloje da prozbori koji s tobom.Zna li se sta radonja,ocete li se vrcat vise put Podgorice,sta veli covic?Pazi samo ako idete autobusom kuci,put Pljevalja je snijeg 20 centi napada.Vele da su izmjerili minus 20 temperaturu tamo,pa da ne ostanete smrznuti i zaglavljemi na putu.

Prime

pre oko 3 godine

Izadji mala,oce Miloje da prozbori koju sa tobom.Radonja zna li se sto,ocete li se vrcat vise put Podgorice,sta veli covic?Danas je pocelo proljece,21 maj,20