Komentari na vest

Važnost mentalne snage pred gostovanje sezone

V

Voip

pre oko 3 godine

Kako god da prodje ova utakmica Zvezda ce ovogodisnju ABA ligu osvojiti relativno lako. Zavisi od forme i zdravlja igraca hoce li ili se nece pomuciti. Zdravo bili pa videli. Bokanu odose poslodavci sa vlasti pa ce sada da steze kais. Jedini ozbiljan takmac je Mornar.
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Potpuno nebitno,Zvezdu u finalu niko ne moze dobiti tri puta,mozda jednom.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Hoce li opet pobeci sa aerodroma?!Sta kaze Coki kod Sarape i Dee jel bezbedno da se ide u Podgoricu ili "Stub Srbstva" moze u Zagreb,Split i Zadar a ne moze u Podgoricu?!Mozda je zvezda Srbija organizovala Podgoricku skupstinu 1918 pa su trazeni od Komita?!
D

Dragan P.

pre oko 3 godine

Realno Zvezdu u Podgorici u nedelju čeka cirkus i pakao, Zvezda tamo kreće utakmicu sa minimum 10 do 15 poena minusa jer očekuje se masakr sudija ( verovatno Javor , Radović ,Pukl Horog mislim od ove četvorice dvojica su sigurna ) tako bilo i protiv Partizana koji u onom sastavu nije mogao ništa ali Budućnost je mnogo bolja ekipa . pa u Beogradu su sudije pokrale Zvezdu strašno i direktno su donele pobedu Budućnosti . Videli su svi šta je uradio poznati zvezdo mrzac ( Jovčić) i ekipa SRPSKIH sudija u Zagrebu gde su pokrali Cibonu i faktički svojim odlukama doneli pobedi Budućnosti . Još nešto svi koji prate ABA ligu znaju da Zvezda od svih klubova koji su u vrhu ima ubedljivo najgore sudjenje .
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ma znamo da je vama sve osim CETVOROKORAKA kradja!Navikli ste na golove kroz plecku i sa atletske staze i penale na 18 metara pa mislite da mora tako u svakom sportu da vam se sudi!Zato i jeste protiv regionalne lige u fudbalu.
P

PG

pre oko 3 godine

Dolazite li konacno ili se krijete iza coska! Nece da boli,obecavamo
M

Messijesta

pre oko 3 godine

izadji mala izadji mala da ne bude opet dranje -40
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Bice sta bude. Problem je sto su ipak Pionir ili Arena nezaobilazni.
S

Sone3281

pre oko 3 godine

Mi cemo da dodjemo ako vi izadjete na teren.. Izadji mala..
6

6761

pre oko 3 godine

Jeste Loyd najbolji igrac Zvezde, ali u Voldenu smo dobili u oba pravca i napad i odbrana.
M

Manolas

pre oko 3 godine

Treba da se okrenemo el da popravimo utisak I da probamo da se umijesamo u top8 . ABA ligu zapostaviti jer tu nemamo sanse pored mornara. Buducnost ce da nas odere igraju najbolju kosarku u evropu trenutno.Docek za igrace na aerodrum posle paoka.
F

Franjo

pre oko 3 godine

Na čemu si.....
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Okreni se ti tih losih poroka na kojima si i vrati se u realnost
9

951357

pre oko 3 godine

Ovo što su ti rekli. Plus, Panatinaikos nije Paok, već Pao. Paok je druga ekipa.