Komentari na vest

ABA liga: Pogrešna odluka sudija, Lesor ispravno izveo slobodno bacanje

N

Nemac011

pre gotovo 2 godine

I da je istina, a nije - nije bilo ni nesportskog faula koji je doveo do slobodnoh bacanja i šta sad?
r

raDemir

pre gotovo 2 godine

Pokradeni smo a lopovi vicu: "Lopovi,lopovi..."
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

E i.....kakva je nama sad korist od ove ekspertize? Fino treba ostatak lige da se organizuje i napravi svoje takmičenje, a FMP 1 i FMP 2 nwka igraju sami sa sobom i nek dižu trofeje. 🤍🖤
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

Jedino tako bi možda i mogli da nešto i osvoite.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Kad ste pa vi zadnji put digli neki tofej?
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Dobro, I sta sad? Jel se ponavljaju bacanja? Jedino sto ce iz svega ovoga da izadje jesu saopstenja jednog i drugog kluba, pritisak na sudije i podgrevanje atmosfere do te mere da ce u trecoj debelo da pokusaju da kompenzuju Partizan, a ako dodje do cetvrte (verovatno) i pete, bog neka je u pomoci sudijama koji ce to da sude.
K

Koksara

pre gotovo 2 godine

Znaci ni onaj sto ima 10 Evroliga pravila mu nisu jaca strana 😂
T

Totalno ste nejasni

pre gotovo 2 godine

Pazi ovako. Zabranjeno je uci u reket kao izvodjac slobodnih bacanja pre nego sto lopta udari obruc. Sudije su automatski svirale cim je dao kos jer je izgledalo kao da je prestupio. Greska sudija je zapravo bila u tome sto nisu gledale ponovljeni snimak i videle da lesor nije prestupio. Prvo lopta udara u obruc a zatim lesor ulazi u reket. Sviran je prestup. Nema tu neke vise matematike, zbog toga je zeljko rekao da lesor nije lepo uradio sta je dogovoreno. Ne da ne sme po pravilima to da uradi, da Zeljko zna da ne sme, ne bi mu rekao da to radi uopste. Druga stvar ako Aba liga zvanicno objavi da su napravljene greske u vidu dva faula pri sutu dalasa mura i da je greska za slobodno bacanje, kako mozete uopste da dovodite to u pitanje. Setimo se situacije protiv cedevite, gde su isti ti komentatori rekli na prvu da se sut ne vazi jer je isteklo vreme, pa je promenjena odluka. Onda je aba rekla d aje potez dobro dosudjen i to je bio argument da jeste, glavni argument. Kako selektivno birate kada je aba u pravu a kad ne. Pritom je situacija u Ljubljani pogresno dosudjena jer pravilo koje je aba iznela kojim se opravdava sta su sudije svirale, doneseno u januaru ove godine, i ne moze se u sred sezone menjati oravilnik vec od pocetka sledece. Znaci da se ista situacija dogodi sledece sezone identicna odluka sudija ce biti apsolutno ispravna. Ovi dupli arsini me podsecaju na pocetak sezone kada je eurohoops izbacio da je bruto plata panteru 1,5 miliona godisnje, a kad je isti taj eurohoops izbacio da je neto plata 1,2 miliona godisnje Kalinicu, onda nisu u pravu. Je*ali vas i tegeltije i kojekakvi kkczinsajderi. Malo svojom glavom razmisljajte..
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Tvoja sustina je citava samo na stetu CZ, zbog toga jeni pristrasna. Eurohoops ili objavljuje u bruto platu ili neto, odnosno uvjek se objavljuje bruto i to je praksa sa platom svuda u svjetu. I sada za Pantera je Bruto za Kalinu je neto, prvo to nema smisla. Tegeltija je godinama postao vas zastitni znak, ako mene pitas, sramota kluba i svaki pravi navijac mora da se ogradi od takvih pojava, ali po pravili, vi u FkP i KKP ih zdusno podrzavate.
N

Nikola101056789

pre gotovo 2 godine

Isto tako ni sudijske odluke ne mogu da se gledaju selektivno. Kriterijumom u drugoj i trećoj četvrtini su sprečili da Zvezda uspostavi dvocifrenu razliku i omogućili Partizanu da dođe na minus 2. Da su sudili korektno ne bi ni došlo do toga da se raspravlja o ovim slobodnim bacanjima, jer bi Zvezda ranije rešila utakmicu. Gledajte malo objektivnije igru, za 80 minuta ste ukupno imali prednost 5 minuta i sad tu vršite naručene ekspertize, a zahvaljujući sudijama ste uopšte i došli u egal završnicu.
z

zar je bitno

pre gotovo 2 godine

lepo su vam objasnili, dok ste gledali TV da nije dozvoljeno da igrac namerno napuca loptu da mu se vrati u ruke. jedina mogucnost je da slucajno lopta dodje do igraca koji je promasio slobodno bacanje. pa zar ne mislite sa bi svaki, malo bolji strelac, pogodio prvo, pa onda gadjao prvi obruc i odmah gadjao za dva poena. losa analiza svega ovoga je sto se ovde ne svira prestup vec prrekrsaj pravila sutiranja slobodnog bacanja. sramota je da opet neko izacuje ove lazne vesti i voleo bih da licno cujem tog eksperta koji je ovo izgovorio da je ovo "nije" prestup. drugo ako kos nije postignut dok je igra ne razumem kako ocekujete da se prizna kos ako je igra zaustavljena 2 sekunde pre postizanja kosa. pa to nema nigde, strasno. jedino sto moze je da da loptu sa strane ali, kao sto je jedan momak ovde rekao, u trenutku promasenog slobodno i Koprivica i Smajlagic ulaze pre suta u reket i svakako se cak ne bi ni ponavljalo slobodno bacanje.
Š

Šabac82

pre gotovo 2 godine

Onda Želimir i Đurović ne znaju pravila! *ebe lud zbunjenog!
L

Lord

pre gotovo 2 godine

Pa njima je trokorak dozvoljen. Sta dalje pricati? Sve vezano za taj klub je laz i prevara. Njihove domace utakmice su kao vasar u seoskoj zabiti.
r

rumenoglu

pre gotovo 2 godine

Toliko su nam utakmice kao "vasar" da vas deljamo u svim mogucim sportovima:fudbal,kosarka,rukomet,odbojka,vaterpolo..itd itd ni u jednom jedinom titule uzeli niste vec godinama u nazad!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ispada da onda Obradović ne zna pravila. Ja govorio da ni pravila ne zna i bio sam u pravu. Niko u Partizanu ne zna pravila.
d

dr.Nebojsa

pre gotovo 2 godine

Nema on blage veze o pravilima,on je propao jos pre 3-4 godine i zreo je za penziju!
G

Gost1000

pre gotovo 2 godine

Jasno je da je Lesor krenuo nakon sto je lopta udarila u obruc sto znaci da su sudije donele losu odluku u pogledu prestupa. Medjutim, Koprivica i Davidovac (velika dilema ko prvi) ulaze u reket pre nego sto lopta dodiruje obruc, sto znaci da bi promaseno bacanje trebalo ponistiti i ponoviti ili dodeliti loptu sa strane.

Milan Culum

pre gotovo 2 godine

Utakmica regularna, i prva i druga…ali naravno neko to ne moze prihvatiti. To je tako kada nemas kapacitet za veliki klub.
V

Verujem da jeste...

pre gotovo 2 godine

... kao i oma sa cetvorokorakom Bilija Berona, zar ne? 😃 4 koraka nisu ni u NBA prihvacena, samo kod Čovića 😁😁😁
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Sad bez zezanja... Meni ništa nije jasno?! Lesor čim je gađao obruč i krenuo ka lopti sudija maše rukama da je "prestup", nije se ni gledalo dal je gažena linija...prestup ja sviran iz drugog razloga, kojeg su odmah iznjeli Edin i Kole... A najčudnije os svega toga je reakcija Obradovića koji gestikulira da Lesor nije normalan, a i poslije utakmice na konferenciji govori o grešci Lesora... Eee sad dal je moguće da niko u dvorani ne zna pravila?? I dal se ta pravila mijenjaju toliko često da ih više niko ne može pohvatati...??
G

Gazda Srba

pre gotovo 2 godine

Prosto je kao pasulj. Na utvrdjenom usporenom snimku se vidi da Lesor nije prestupio pre nego sto je lopta udarila u obruc, dok je to uzivo na parketu izgledalo drugacije. Ono sto su sudije trebale da urade jeste da vrate snimak unazad i da priznaju dva poena Lesora i to bi bio u tom trenutku neresen rezultat. Sta bi bilo kad bi bilo, to niko ne zna. Ali posto sudije to nisu uradile, krajnji rezultat je takav kakav je. Ne bi to ni bio toliki problem da sudije, nisu pogresili jos dva do tri puta u zadnjih minut, minut i po na stetu Partizana. I tako direktno uticale na krajnji rezultat.
z

zar je bitno

pre gotovo 2 godine

gazda srbo voleo bih da mi objasnis kako neko moze da prizna kos nekog igraca koji nije ni postignut. navikli smo da se sudjenje kod nas tumaci kako kome odgovara. decko je napravio povredu pravila a to nije samo prekoracenje linije vec pravila koje su rekli voditelji, da ne sme igrac krenuti ka kosu vec moze samo da mu se slucajno odbije lopta u ruke. zamisli da svaki igrac ovako izvodi slobodna bacanja i da pogadja prvo i onda namerno gadja obruc i da mu se lopta vraca u ruke i pogadja za dva poena. pa da nema tog pravila svi igraci bi to radili. to je pravilo koje uopste nije tumaceno i taj koji je tumacio ovu gresku Lesora je neznalica. ali dobro. pitanje je sta je uopste izjava nekog za ovu situaciju a sta je izjavio Tegeltija pa vi ponavljate kao papagaji.
L

Lopovi

pre gotovo 2 godine

Bili i ostali...crveno zlo ...uvek je bilo orginal ili prepakovano.
@

@lopovi

pre gotovo 2 godine

Razumem da ti je tesko, celoga zivota si drugi najbolji klub u zemlji...
V

Vlajkomi

pre gotovo 2 godine

Zašto ste neobjektivni, gospodo iz Mozzarta!? O kakvom to poništenom košu Lesora pišete? Čim se zaleteo na loptu sudije su svirale prekid i igrači ispod koša su stali, to što je Lesor uhvatio loptu i ubacio je u koš nakon svega toga ne može da se smatra regularno postignutim košem koji je naknadno poništen. Igra je zaustavljena pre toga, znači može da se diskutuje o tome da li je bio prestup ili ne, a ne da se priča o poništenom košu! U saopštenju ABA lige se ne spominju poništeni poeni, ne mutite vodu dodatno!
Z

ZeljimoroviKomunisti

pre gotovo 2 godine

Komunjare jug sto ne slave slavu nemaju pravo glasa.
g

gost152

pre gotovo 2 godine

nemojte vi o srpstvu i slavi da vas zamolim
g

golst

pre gotovo 2 godine

A od kad ti slaviš slavu garant od 1991
j

jsd gubitnici

pre gotovo 2 godine

KAD IZGUBIS TITULU I U FK I U KK,NISTA TI DRUGO NE OSTAJE NEGO DA URLAS NA SUDIJE!
R

Rumeni

pre gotovo 2 godine

I onaj sto se kunete u njega je rekao da je lesor napravio glupost, tako da ššš
c

comi 85

pre gotovo 2 godine

a kaze da smo mi izgubili titulu u kosarci???Pazi sad kad vas okrenemo!!!
M

MMXXII

pre gotovo 2 godine

Ovi iz Zeleznika prevazilaze sami sebe. Oni ispravljaju ekspertsku sudijsku komisiju i znaju kako treba da se sudi. Jednostavno nemam reci, a i poucno je, mogu dosta nauciti o "njihovim pravilima". Ispravno je dakle sve sto ide u prilog limenkama.
M

Milija

pre gotovo 2 godine

Ekspert???
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Добро Игокеашу да ли је нормалан средњи прст Пантера ка публици? О томе се ћути.
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Voleo bih samo da ovakav stav o komisijama ili sudijskoj analizi imaš i kada na areni rade analize fudbalskih utakmica.Ne sećam se baš da se vi prepošteni slažete sa tim analizama tako da je glupo prozivati druge da znaju pravila bolje od nekih drugih.
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Koju ekspertsku komisiju?Hahahahaha
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@d.g. nije normalno sto im je pokazao srednji prst. Trebao je da im pokace k...c.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ali covek je bukvalno napucao loptu u prvi obruc i odmah krenuo napred, presmesno, tako moze od table sebi da doda, ako vam vas Obradovic nije objasnio odmah na konferenciji posle, onda je to stvarno tuga. Meni je ipak veci hit namerna licna Lazicu, to ne bi ni Ostoja svirao
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

pa Ostoja bi svirao enac.poznati je on košarkaski radnik
m

manje-vise

pre gotovo 2 godine

Ti decko ne znas nista. Od tablu ne moze, mora obruc lopta da dohvati. A nesportska Lazicu, to je od skorije pravilo da ako se napravi faul da pre ubacivanja lopte da se svira namerna. al dobro ima vremena. Dzaba sad da su pogresili, ne menja nista a u tom trenutku bi promenilo mnogo. A sudije se nisu setile da pogledju snimak i da vide da ne gazi liniju pre nego lopta obruc.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Manje vise nisam bukvalno mislio o tablu da doda, nego kako je napucao loptu u prvi obruc maltene kao da mu se od table odbila… uostalom vama ne odgovara vise ni sta vas trener kaze, smesno
5

5-ta u nizu....

pre gotovo 2 godine

NJIHOVA TAKTIKA: KAD NA POSTENO I SPORTSKI NE MOZES DA POBEDIS NI U FUDBALU NI U KOSARCI TI OPUCI KUKNJAVU NA SUDIJE I SUDJENJE!
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Caps off druze, neces ispasti pametniji ako ceo pasus napises velikim slovima, a to sto jedan te isti argument vrtute u krug (kuknjava) je krajnje diskutabilno, nesto vam se precesto desava da se krade u vasu korist, a to ne spominjete.
c

cigani smrde1

pre gotovo 2 godine

pa nije mogao da vidi sve kako treba, al sad kad je vidio snimak vjerovatno je promijenio misljenje
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@crni grom, taj termin kuknjava, je dokaz da su ogroman broj komentara, pisani na istom kompjuteru i da je to Gebelsova skola, iz rupe. Gebelsova g...a.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Dobro de, nemojte preterivati, svi ocekujemo odnos slobodnih bacanja 60-10 za instalaciju ali nemojte vise od toga...
B

B.C

pre gotovo 2 godine

Oba komentatora arene u glas su odma rekli da bacanje Lesora nije dozvoljeno! Žoc isto tako! Tako da ova ekspertiza je mlaćenje prazne slame! Grešaka je bilo na obe strane, i biće ih još...
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Samo što će sutra odnos grešaka biti drastično promenjen u korist tima vlade republike Srbije
Б

Баба

pre gotovo 2 godine

The free-throw shooter shall: • Take a position behind the free-throw line and inside the semi-circle. • Use any method to shoot a free throw in such a way that the ball enters the basket from above or the ball touches the ring. • Release the ball within 5 seconds after it is placed at his disposal by the referee. • Not touch the free-throw line or enter the restricted area until the ball has entered the basket or has touched the ring. • Not fake a free throw.
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Ovo samo potpuni mentol može reći da je ovo bilo pravilno. Kao da nikada nismo gledali. Košarku
P

Pa sine

pre gotovo 2 godine

Mozda gledas kosarku par godina.. j....o ti Dule majicu,a?aaaaaahhhahahahhahhhahqhjq!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pa sami ste rekli da je ne gledate
J

Jel na kraju

pre gotovo 2 godine

Glup Lesor ili Želimir?
b

bije dareglo

pre gotovo 2 godine

obojica su....
a

armija

pre gotovo 2 godine

Nije problem samo linija, ne sme da se gadja ovako prvi obruc, to se svuda svira... Nismo ni sumnjali ovo od ABA lige, da nije bilo navlacenja, do tih bacanja ne bi ni doslo...
I

Italiano vero

pre gotovo 2 godine

Ajde?
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Sam Zoc je priznao da je Lesor ispao glup......
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

ne, Zoc je rekao da to nije bio plan da se izvede tako bacanje, a ne da je ispao glup zbog poteza koji je skroz po pravilima
@

@iz1uX

pre gotovo 2 godine

"To je odluka bila u dogovoru sa njim, ali ne na način kako je on to uradio, jer jasno stoji u pravilima igre da igrač koji šutira slobodna bacanja ne može da ide na skok, sem eventualno ako mu se odbije lopta u ruke, što se retko dešava", rekao je Obradović, koji je u tom trenutku uveo visoke Alena Smailagića i Balšu Koprivicu, da bi uhvatili ofanzivni skok posle promašaja.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Из 1 у.. Жељко је после бацања показао Лесору да није нормалан а на конференцији је рекао да се то тако не ради.
R

Rasa1977

pre gotovo 2 godine

I to je to... Nikom ništa... Ma bre odrati ih sutra... Da se tresu kad izlaze na teren...
@

@Rasa

pre gotovo 2 godine

Od tebe ce da se tresu.... 😂
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Nema čim pošteno odma se javljaju neki eksperti da tvrde kako su pokradeni. Naviklo to na mufte pa to ti je.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Koliko sam ja razumeo nije ni bitno da li je nagazio liniju ili nije već ne sme da nabaci sam sebi loptu. Rekli su jasno da je pravilo da ne sme da skače za istu već može da igra isključivo ako mu se slučajno vrati lopta u ruke. A ono je sve samo nije slučajno. Nemojte da menjate teze, znamo da ste u tome majstori.
G

G

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj. Ne sme dok ne pipne obruc da zakoraci, ista situacija je bila u NBA skoro nije nista sudija svirao, priznao je kos. Walters se zakucao u Leedeya cist nesportski faul, Mitrovic koraci, Mitrovic faul, Lesor pravilno izveo. Mozemo do sutra, znamo svi da sudije grese ali ne bi smelo da se desava da grese oviliko u zavrsnici meca i to sve u korist Zvezde. Ne kazem da je namesteno niti namerno ali nije mi bas sve ni slucajno da u zadnjem minutu osakate onako Partizan. Za korake se ne gledaju snimci, za faul Waltersa je mogao da gleda snimak, za slobodnjake je mogao da gleda snimak. Video se neki strah u Zvezdinim igracima u zavrsnici, nadam se 2:2 kao sto ce i biti i onda sta bude bude, a bice svasta.
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

I šta ćemo sad? :)
S

Sarloa

pre gotovo 2 godine

I sta ce mo za onu nepostojecu namernu Lazicu 10.sek pre kraja i guranje igokeje od strane jovcica,sta ce mo za to?
J

Jaaaa

pre gotovo 2 godine

Ništa, odrqćemo vas i sutra, 3-0 i ćao zdravo 😉
Č

Čast? Poštenje?

pre gotovo 2 godine

Svako ko krade taj je lopurdina. Svako ko podržava krađu taj je potencijalna lopurdina u nekoj budućoj situaciji. Gospoda se svađaju ko je krao više decenijama i decenijama i decenijama u nazad. Stigoše ljudi maltene do 1945. Da li je moguće, da nema jednog jedinog komentara koji bi rekao ko god da krade moj klub ili protivnički klub, to je prekršaj, nije pravedno i gnušam se toga!
G

Gost ma

pre gotovo 2 godine

O čemu ti pričaš,pa nije Radonjić sudio,ako je sudija i pogrešio kakve to ima sa bilo čim?Nije to fudbal,nego sport u kome se donosi stotinu odluka tokom utakmice,normalno je da bude grešaka.
М

Можда није преступ, али...

pre gotovo 2 godine

Колико знам, у правилима стоји да се слободно бацање не сме намерно промашити. Тј. стоји да се не сме "лажирати извођење". Наравно, то се увек ради и радило се и раније, али не овако очигледно. Раније се за овакве ствари свирала техничка.
p

petar22222

pre gotovo 2 godine

pise u pravilima da se ne sme lazirati to znaci da ne sme finta suta ti ako hoces ti mozes namerno promasiti
l

lajnus69

pre gotovo 2 godine

laziranje suta ti je kad napravis fejk sut kad cimnes a ne kad namerno promasis to je logicno dozvoljeno
A

Alex grobar

pre gotovo 2 godine

U pravilima na engleskom stoji fake shot a na srpskom fintirati izvodjenje odnosno zamahnuti a ne izbaciti loptu. U pravilima takodje stoji da igrač može izvesti bacanje kojom god hoće tehnikom sve dok lopta pogodi obruč ili prodje kroz obruč sa gornje strane
T

Ty

pre gotovo 2 godine

Sada to nije bitno, posle utakmice na Areni emisija o utakmici i onaj nesretni Vlado Đurović proziva Lesora kako ne zna pravila... I to mi je stručni saradnik koji daje svoj sud, a nema pojma ...to je slika našeg društva svi dajemo sebi za pravo da komentarišemo.. Ako su greške takve da utiču na konačan ishod, poništi utakmicu...tokom meča gledaju gluposti koje kakve, ovakvim slučajevima samo prave problem u situaciji gde je sve odavno otišlo u ....
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

A ne ne zna on pravila košarkaški radnik 40+ godina ali zna ovaj vaš limar koji se bavi ko zna čime a od košarke zna kako izgleda lopta i to možda.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Vlade Đurović osvedočeni zvezdaš i mrzitelj Partizana.
P

Predrag73

pre gotovo 2 godine

Vlado Djurovic je bio najbolji trener ali nije nikada bio poltron i sigurno mnogo, mnogo bolje zna sve o kosarci i od tebe i mene pa tako i vrlo dobro poznaje pravila ove igre!
H

Hhh

pre gotovo 2 godine

Ala smarate bre vise sa ovim poslednjim slobodnim, bezlicna ekipa godinu dana bez akcije, i? Sta da smo dobili? Nista 3 2 3 1 za zvezdu i kraj, ljudi imaju ekipu ovde je nema, radi ko sta hoce kad hoce, tuga, 0 bitnih utakmica dobijeno, buducnost necu racunati jer se raspadaju
G

G

pre gotovo 2 godine

Momak ne igramo istu kosarku ti to valjda vidis, Zvezda je svesna da nema individualce, ide se na pik, ide se na dobar protok, naravno da ima asistencija iz takve igre, pa i iz reketa se izbacuje na tri. Mi igramo malo drugaciju kosarku, sto mi se iskreno ne svidja, puna je izolacija i preuzimanja i kada god se preuzima mi smo u problemu, a preuzima se stalno. Radonjic sjajno kopira stil Vujosevica koji je tako igrao godinama, odbrana, pik, skok, pozrtvovanost.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Osteceni ili neosteceni svejedno semafor pokazuje 0:2 za Zvezdu,sami smo ispustili pobedu prvo svojim greskama u zadnjoj cetvrtini i u zadnjh 11 sekundi
G

Gost 1960

pre gotovo 2 godine

Alo, znate li vi ko su ili sta su eksperti? Pa ko je ekspert za sudjenje u bilo kom sportu kod nas. Bivse sudije koji nisu znali ni da trce. Jos se usudjuju da daju ,,ekspetizu" najboljim evropskim sudijama. Sudije u pomenutim utakmicama nisu napravili apsolutno nijednu gresku, jer je njihovo i samo njihovo pravo da presudjuju situacije od kojih nijedna nije ista. Da nisu napravili nijednu gresku dokaz su komentari i ocene KKP, KKCZ, navijaca i svih ostalih koji nesto napisali.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zašto neko ne objasni na 11 sek. do kraja zašto nije sviran nameran faul Zagorca jer očigledno nije išao na loptu?
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Zato što se zna ko piše ove izveštaje, počijem nalogu i zašto...
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

CETVOROKORAK,Beron,titula,niko nije objasnio.
4

446

pre gotovo 2 godine

decko ono nije videlo ni faula,kamoli namerna..a nameran i neljudski je delo voltersa nad ledejem,gde crveno beli belosevic cuti,u nfl bi ono bi faul...
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

pa čim se videla trojka sudijska koja sudi znalo se da je gotovo nemoguće pobediti i onda oni pričaju kako se namešta u Podgorici ili ne znam ni ja gde…pa zamislite situaciju gde Kalinicu ili Holinsu Belosevic sudi onakav treći faul kao Panteru, pa mislim da bi bio lincovan, ili možda ako bi sudio Kalinic bi ga molio da promeni odluku i dosudi nekom drugom
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Јадни, цео свет против вас, вечито покрадени... Него како сте као 7. отишли у еврокуп? Ко је платио лиценцу за ЕК? Хоће ли 2 тима из АБА у ЕЛ ако којим случајем Звезда освоји АБА?
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

@Konstrakta pa ne znam, kako je ono bese 2014 ekipa koja nije ušla u finale ABA Lige ipak otisla u EL
@

@konst

pre gotovo 2 godine

Ko vi preko cibone u el
4

446

pre gotovo 2 godine

platio onaj vas koji sistematski uniistava kk Partizan deset godina,setio se dobrica u izbornoj godini bas..
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Сетите се како, па цибона је нас избацила, а ми уместо њих, нисмо били 7. па отишли!
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Sudijska komisija aba,LICEMERI! Sto ste niste javljali svih ovih godina kad su nas vase sudije krale u moraci redovno?! Zasto se niste javili u drugom derbiju u sezoni?! Sve je to uigrana euka na celu sa ostojom,bokanom i danilovicem
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Koja glupost. Rekli eksperti koji nemaju imena i prezimena nego neki virtuelni.Objavite javno koji su to eksperti.Ovo mi lici na ono kada je Partizan zvao geometra. Svastd
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Opet lazete, zna se ko je u komisiji...Cemu laganje za nesto sto se znaaa??
@

@Daniloo

pre gotovo 2 godine

Ko ono beše komesar za suđenje aba lige? Gukni rode
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Sudijski eksperti su postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan kao predsednik ekspertske komisije i Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević kao članovi. Ovom izjavom su valjda hteli da sportskoj javnosti stave do znanja da najbolji trener ABA lige Zelimir ne zna pravila. Sa ovim su se složili...
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Mocarte deder popisi tu ekapertsku komisiju ili bar kuma predsednika KSSa
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Samo bih voleo da im vrate za ono ponasanje, igracima naravno...
i

igokeas...

pre gotovo 2 godine

...zaboravio si da postoji revans pred nasim navijacima! I da izgubimo obe u 5oj ima da vas nema u pioniru pred 8k Delija!
G

G

pre gotovo 2 godine

@Igokeas Majsotre, u majstorici vas nece biti 8k kao sto vas nije bilo ni sada, karte su vam kudi kamo jeftinije ne mozete ni da popunite halu kako valja, sramni ste. Protiv COL vam karte 500 din, nama 1500 din uporedi posetu samo molim te. Vama ne znam koliko su karte bile za derbi, a nama su 2500din videces tek sta je puno sutra, nece moci igla da padne i sam znas, a znaju i tvoji vlasnici kluba pa su brze bolje resili drugu utakmicu sa sudijama, jer znaju sta ih ceka i znaju da gube obe i to dvocifrenom razlikom.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

odluka direktno uticala na rezultat. i sta cemo sad?
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Po Miliji Vojinoviću? I šta ćemo sad?
Š

ŠŠofranović

pre gotovo 2 godine

Da naglasim odmah da sam Zvezdaš. Iskreno sam mislio da je prestupio, to jest pre vremena nagazio liniju, kao što su rekli komentatori. Nisam se nešto preterano obazirao, to je bilo to, ali, kasnije, kada sam odgledao snimak na YT, video sam da nije nagazio. I evo, već dva dana pitam ljude na internetu koji ismevaju Lesora da mi objasne koje je to pravilo prekršio i sve dobijam neke bezvezne odgovore poput "Čak je i Obradović sam rekao da je to protiv pravila, pročitaj pravila, nemaš pojma!", niko da mi navede taksativno i pozove se na član i stav koji je prekršen. Nije prekršeno ništa, bio je regularan koš. Ja duboko verujem da smo bolji od Partizana i da ćemo dobiti ovu seriju, ali suđenje nam je stvarno katastrofalno, što na našu štetu, što na Partizanovu, i večita polemika posle svake utakmice koliko je ko oštećen. Ja bih da gledam košarku.
H

Hiksi

pre gotovo 2 godine

Ja kao Grobar se slažem sa tobom, ali isto tako moram da primetim da su nad Panterom suđenja tri nepostojeća faula, tako da je sve bilo po PS-u bacanja Lesora na kraju ne bi ništa ni odlučivala
G

Gost 976

pre gotovo 2 godine

A svi ga praviše idiotom , znači pogrešna odluka koja je imala uticaj na rezultat , očekujem da se oglasi košarkaški Terzić tzv. Čovke sa svojim objašnjenjem ove krađe
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Pa Zelimir ga pravi idiotom i hvata se za glavu. Sa ovim su se složili...
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Pa ni Željko izgleda ne zna da se aba plej of igra po fiba pravilima! To je jedino znao Lesor!
G

Grobarija

pre gotovo 2 godine

Sramota, suđenje je za gostovanje bilo i više nego korektno, ej pa izveli smo najviše bacanja u istoriji Moraće! Sramotan je odnos cene i kvaliteta ovog tima!
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Ispada da niko ne poznaje pravila igre osim ekspertske trojke?
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Кум Милија, објективан и непристрасан!
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Ili laže Milija ili laže Željko?
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

I sta ce dobiti sudije osim packe po prsticima i jednog strogog NO NO?!A svojim odluka direktno odlucuju o sudbini kluba i par miliona evra sponzorskih ugovora?!Pa ne mogu dnevnice od 2-3000 € a nikakva odgovornost,pa ko nije spreman na rad pod pritiskom nek ide da radi poljoprivredu.
k

koga bre vi folirate

pre gotovo 2 godine

Da li se vi sprdate? ko su ti "eksperti" koji su za ovo rekli da je ispravno? pa gde to ima u evropi jos da ovo moze? onda bi ovo koristili kod svakog bacanja...
G

Gostmikibg222

pre gotovo 2 godine

Au sta se radi, koja je ovo mafija... pa sto se nisu oglasili za nepostojece faulove nad panterom ili nedoudjenim tehnickim za zoca i zagorca koji od prvog trenutka vrse pritisak na sudije... au sta se radi hoce na silu da uzmu aba ligu...sto nenkazu da li je postojao faul lazica uopste...
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Nista ovo vise ne vredi, voleo bih da bude 2:2, u petoj, ni oni sa severa sto satro bojkotuju, ne bi pomogli. Samo sam za to da im se vrati maksimalno za ponasanje, na igrace njihove mislim, koji god da bude rezultat.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Jaki eksperti hahaha u Aba ligi
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

И шта ћемо сад?! Изнапушавасмо дечка масовно најстрашније,а испада да је био у праву...
G

Gost443

pre gotovo 2 godine

a ko to kaze da je u pravu? neki plaćeni lazni eksperti?
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Po Miliji Vojinoviću jeste, po pravilima košarkaške igre nije!
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Nit je on nit “eksperti” upravu! To je problem! I izgleda da se Zvezda bori protiv mnogo mnogo većih mucki i muckarosa nego sto iko mislio!
@

@Joakim

pre gotovo 2 godine

Ma da Zvezda protiv celog sveta standardno...
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

А офсајд Митровића код последњег коша? Зашто не ради вар??
H

Humor

pre gotovo 2 godine

Ok, ovo je dobra fora. Jesi cigan, ali 5 bambija za prodatu foru.
D

Džoo

pre gotovo 2 godine

Onda Željo nema pojma jer je on prvi vikao na Lesora i pokazivao mu jel normalan
G

Gost4433

pre gotovo 2 godine

Ni po čemu ovakvo hvatanje lopte ne moze biti ispravno i po pravilima onda bi to svaki igrač zloupotrebljavao, jer bi uvek dolazio do lopte jer bukvalno sam sebi dobacuje
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Pa ajde ti baci loptu da pogodi obruč a ti da je uhvatiš posle ali tek posle toga što udari o obruč. Nije to baš tako lako da bi to svako uradio.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Nije tacno to sto kazes jer se ovde desilo nekoliko detalja koji su bitni.Prvo,Lesor nije napravio prestup,drugo,lopta je dodirnula obruc i trece lopta se srecno vratila bas u ruke Lesoru.Ovo se ne moze ponovoti tako cesto.Mozda jednom u sto puta.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Ako je sudijaka odluka pogresna i Lesor je ispravno postupio onda treba uzeti u obzir i to da je Lesor u nastavku akcije postigao kos za dva poena i u tom trenutku izjednacio rezultat.Ovo bi znacilo da je ova sudijska odluka direktno uticala na rezultat i sto je jos zanimljivije Zoc je direktno optuzio svog igraca da je pogresio.I sta sad,svi su ismejavali Lesora sto je celu noc tumacio pravila a on ispade u pravu i to odlukom ABA lige.
Š

Šljonsk

pre gotovo 2 godine

Likes this
G

Gost4442

pre gotovo 2 godine

Ako je to ispravno ,onda svaki igrač ovako treba da izvodi slobodna bacanja, pa ovo je smešno sta oni opravdavaju
G

Gost433

pre gotovo 2 godine

Ako je to ispravno ,onda svaki igrač ovako treba da izvodi slobodna bacanja, pa ovo je smešno sta oni opravdavaju
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Pogledaj lepo na sajtu Fiba pravila i sve ce ti biti jasno.Dal su pravila dobra/losa , to je vec druga stvar
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Pa ajde ti baci loptu da pogodi obruč a ti da je uhvatiš posle ali tek posle toga što udari o obruč. Nije to baš tako lako da bi to svako uradio.
m

mmijao

pre gotovo 2 godine

ABA komisija se ovim baš "proslavila". Pravila jasno kažu da lopta mora biti upućena sa jasnom namerom da na obruč ide odozgo. Lesor to nije uradio. Kraj priče. Na stranu vama nedokazanima što nije dovoljna Željkova reakcija posle Lesorovog poteza.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

A da nije bilo tih sudija Zvezda bi pobedila 20 razlike! Teska kradja je sprecena samo zato sto smo kvalitetniji tim! Zašto Zoc nije dobio tehničku a skakuće celu utakmicu? Radonja mahne rukom i puf tehnička Radonji? I o kakvom faulu i tehničkoj za Lazica na 30sec do kraja? Ovo su samo jedne od grešaka koje direktno utiču na rezultat
P

Paokara

pre gotovo 2 godine

Neverovatno je kako se sve spinuje i okrece, Upravo su Radonjic i cela klupa su skakali, negodovali hvatali se za glavu za svaku sudijsku odluku. S tribina leteli upaljaci novcici, skandiranje "lopovi" na svaku sudijsku odluku. Namerna Lazicu je dodeljena jer je napravio faul u trenutku dok lopta nije izvedena i tada se svaki faul po pravilima tretira kao nameran.
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Sta se spinuje? To da vam trener 40 minuta svaki derbi naredjuje sudijama kako da sude i ima 0 iskljucenja i 0 tehnickih.Za razliku od Radonjica.
G

Gost443

pre gotovo 2 godine

a sto se bave jednom odlukom sudije??? sta sve ostalo je bilo super nije bilo na stetu zvezde???
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Зато што је упитању Микија Војиновић кум Предрага Даниловића
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Ja vjerujem Edinu i Koletu...jbo eksperte i komisije:)..
k

ko o cemu...444

pre gotovo 2 godine

sad verujete ekspertima? nekad ne verujete nekad verujete, zavisi kako vam odgovara
D

Darkoman1

pre gotovo 2 godine

Grobari idemo do preokreta !!!
S

SUŠTINA

pre gotovo 2 godine

Ponavlja li se utakmica ili ne?
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Ponavlja se samo bacanje Lesora hahaha...
S

Schogetten

pre gotovo 2 godine

Ne ponavlja se, dopisuju vam se ti poeni 😂
i

iDE1

pre gotovo 2 godine

Ponavlja se samo da Zofri stigne na cetvrta :DD
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Ne,ne treba da se poništi.Ali peta utakmica,ako je bude,treba da se igra ili pred praznim tribinama ili na neutralnom terenu,u Skoplju recimo.Razlog-ponašanje publike.
,

,@MVP

pre gotovo 2 godine

Saša Kovačeviću, ti li si?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Шта значи то пецкање са Саша Ковачевић...јел може објашњење?
G

G

pre gotovo 2 godine

Ne, izvescemo korner podneo Rajka i radovacemo se kada damo gol, posto nam nisu dozvolili protiv Milana mi cemo na pomocnom i ispascemo najjadniji na svetu kao sto i jeste. Lopine sramite se, stid vas i sram bilo svakog ko se sladi ovakvim kradjama, koracima Berona i tim ostalim, a bilo je dosta toga sto se basketa tice, fudbal necu da komentarisem i penale sa 18m itd itd... Od osnivanja ste sistemski klub, od OSNIVANJA ALO U OBA SPORTA SRAM VAS BILO