Komentari na vest

Bogdanović: Majke mi, ja sam srećan što sam ovde

d

dexl

pre 10 meseci

Ti si Bogdane usamljen i moras da se zeniš kao Jokic ...Šalim se ....Bravo zasluzeno kapitenski!!!
s

smskk

pre 10 meseci

Legende se stvaraju u reprezentaciji. Legende kao sto su Bodiroga, Danilovic, Djordjevic, kasnije Bogdanovic. Jokica ce pamtiti Ameri, mi sigurno ne
С

Сале Национале

pre 10 meseci

Богдан је капитен а коњ је и даље коњ...
O

Objektivac

pre 10 meseci

Momcina prava!!!Ne kalkulise,jasan,precizan pravi Srbin!!!Sta misli i oseca kaze,nikad izdao reprezentaciju i da ne osvoji nista svi Srbi treba da ga postuju.Nas Grobare je kupio 2014. i cekamo ga nazad.
S

Svska

pre 10 meseci

Čast Bogdanu od njega smo to i navikli, ali zašto niko ne spominje Milutinova, i on je ovde uvek, a sad će pokidati. Biće prvi centar.
d

ds89k

pre 10 meseci

evo ja se kao cigan izvinjavam Bogdanu na svemu sto sam lose govorio za njega. Uvek je decko tu bio za repku kad moze. Naklon do poda
Z

Zeder

pre 10 meseci

Ti si gospodin.
l

lion zion

pre 10 meseci

pa jeste ali uvek je bio malerozan za Srbiju
D

Desperados

pre 10 meseci

Bar cu sve utakmice da gledam opusteno... Sa ovakvim kapitenom nema potrebe kidati zivce... On protiv bilo koje jace reprezentacije ne dodje na utakmicu... Kako su se prosle godine poneli prema Teu... Tako im se Vraca!!!
g

gost4

pre 10 meseci

a kako se on poneo prema reprezentaciji? to je pravo pitanje, kad su ga izbacili.
D

D90

pre 10 meseci

Zna da ce najveci pritisak biti na njemu,da ce morati da igra 40 min svaku utakmicu bukvalno,preuzeo na sebe odgovornost sada kada je napotrebnije,ide tamo da pogine za drzavni grb...Kapitenska traka je na pravom mestu,veliki si Bogdane Bogdanovicu kapa i naklon do poda
b

bratunga

pre 10 meseci

Aj ne mlati Ko danas igra 40 minuta Ako ne mozemo da dobijemo Sudan i Kinu bez njega ne treba ni da idemo tamo . Igrace maxinalno pola sata
b

bratunga

pre 10 meseci

Podrska za momke koji su tu Podrska za selektora . Podrska za strucni stab . Hvala momcima koji nažalost ne mogu ovaj put i nadamo se da ce nam pomoci u sledecem ciklusu. Savet sa strucnjake ove sto mazu Jokica Danilovica Pesica ...Bitno je vase misljenje kao macji kasalj . Necete vise da pratite Denver ,nema problema hvala vam . Necete da gledate Reprezentaciju ,nema problema ,hvala . Tako da strucnjaci ajde u misju rupu ,a kome nesto nije jasno ostavicu mu svoj broj pa mozemo i da popricamo o tome .pozdrav
Z

Zvezda 91

pre 10 meseci

Jednom i uvek iskren i predobar momak. Kada se setim njegovih suza kada smo izgubili finale protiv Slovenaca. Kapiten dokle god igra košarku!
z

ziv nam

pre 10 meseci

BIO BOGDANE ISTINSKA LEGENDO !!!
a

aloo

pre 10 meseci

mali nije Miskov igrac, da se zna! Misko je najveca propast danasnje kosarke!!!
b

bratunga

pre 10 meseci

Mozes samo da mu pljunes pod prozor . U stvari ne mozes ni toliko
P

Paco

pre 10 meseci

Bratunga,jebo te Misko....
p

pudla

pre 10 meseci

jbt to nisam cuo jos od moje pokojne babe, tako stalno pricala. Top
С

Сале Национале

pre 10 meseci

Браво! Право у мету.
с

србија

pre 10 meseci

то су наши најбољи момци,срећно.
1

123 123 123

pre 10 meseci

I mi smo grobarcino i Srbine!
s

srbin99

pre 10 meseci

suzama posle slovenaca si me kupio za ceo zivot, i sad kad se setim najezim se
n

nadrealnooo

pre 10 meseci

U 17:03 sam zaboravio sta je bilo na konfernciji,zanima me samo 20 ovih momaka,tj finalnih 12 momaka!!! Prema tome puna podrska za njih,za ove koji se nisu odazvali nema opravdanja!!!I kraj price o niima!!!
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Ako ima pravde i logike ispadaju Nedović,Stefan Jović, Davidovac, Topić,Dobrić,Ristić i Petrušev. Onda još i imamo neke šanse. Ovako teško!
M

Marinjo1

pre 10 meseci

Izbaci matori jos nekog zvezdasa. Vi ste nas doveli na grane da nam se svi smeju. Svaka cast Bogdanu
t

tviter.glavatan

pre 10 meseci

Kao na svetskom sampionatu u fudbalu grobari zadovoljni zbog avramovica bogdanovica jaramaza tad zbog saso lukica pavlovica milenkovica posle kada punku pricace gde su zvezdini, pa tu su samo ih ne ubacuje u igru.
a

aj glavatane

pre 10 meseci

unormali se...
Z

Zeder

pre 10 meseci

Stvarno covece unormali se
@

@ssss

pre 10 meseci

Uvek je bio najbolji deo naše reprezentacije i njen lider.Svaka čast Jokiću na onome što je uradio u karijeri,ali i da je on tu Bogdan bi opet bio lider reprezentacije.
d

danilovic.podocnjak

pre 10 meseci

Grobari srpske kosarke. Avramovic ? Jaramaz? Bogdanovicu drago sto ne igra Jokic. Ocajan je. Danilovic ? Dno dna.
v

vroom

pre 10 meseci

Ja za Zvezdu navijam ceo zivot, ali mislim da niko vise od tebe i ne zasluzuje da bude kapiten reprenzetacije. Uvek se odazivao, uvek ginuo za dres i bio primer ostalima. Mozda i nemas talenta kao neki nasi igraci koji ce svetsko prventvo gledati (ili cak nece ni to) na TV-u, ali imas srce vece od svih njih i srecno ti bilo kako u reprenzetaciji tako i u Atlanti.
r

realan123

pre 10 meseci

Gledace jedino ako ima kafic na hipodromu u pauzi izmedju trka..
N

No.1

pre 10 meseci

Ne znam da li je ikada plakao kada je izgubio za klub ali u finalu 2017. protiv Luke i ekipe jeste! Odavno je trebalo da postane kapiten i da se oko njega ponovo izgradi kult reprezentacije a ne oko menadžerskih pudlica. Pamte se Saletove trojke, Danilovićevo kucanje preko Sabonisa, zakucavanje Kaline i njegov urlik na obruču, Teova trojka protiv Španaca, Bodirogine finte, Jokićeva otkazivanja...
П

Памтимо

pre 10 meseci

и Гуровићеви засипање коша Американаца.
g

goetgg

pre 10 meseci

sto se mene tice ti da svaku odigras najgore do kraja reprezentativne karijere bices uvek veci naspram tvojih kolega koji bi za saku dolara promenili veru ako klub ili menadzeri tu budu trazili od njih. najveci si!
1

1707

pre 10 meseci

Puna podrska kapitenu za tebe i ostale momke koji su se odazvali majci Srbiji! Sa druge strane molim vas da ukoliko dodje do losijeg rezultata, ne pljujemo ove momke jer to zaista najbolje sto imamo u datim okolnostima! Sportski pozdrav
Z

ZzzRrr

pre 10 meseci

Brat naš!
K

Kimac

pre 10 meseci

Svaka čast.
N

Nba

pre 10 meseci

Kakav trener takva i rep.
I

Igor3488

pre 10 meseci

Bogdan - Bogom dan.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Bogdane, legendo.
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Ti si primjer mladim i buducim igracima, i zato sa punim pravom zasluzujes da nosis tu traku!!! Nadam se da ce te prije svega zeljom a onda i znanjem da pokazete kako se voli i igra za svoju zemlju.
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Bravo,majstore nas! Pravi navijaci su uvek i znali da si uvek tu za repku. Jos samo palancani to da shvate. Mada, nije lako njima shvatiti bilo sta.Razumimo ih.
S

Sojitj

pre 10 meseci

Heroj. ili Budala. Istorija će pokazati.
K

Košarka101

pre 10 meseci

Lep osmeh našeg Kapitena, ali nek se zamisli sa kim tikve sadi, kako je prosao prošli kapiten koji je i povredjen sve sto ima davao našoj reprezentaciji? Sem sramotnog izbacivanja kapitena sa priprema, prošlo takmičenje se završilo fijaskom, za koji direktni krivci NISU PODNELI ODGOVORNOST. Kari Pešić je izbacio Srbiju tako što je samoubilacki ili dementno igrao poslednju četvrtinu bez tada najboljeg na terenu Jokića. A najbolje krilo prvenstva, Kalinića, je menjao momcima van forme. Reakcije kod izmena i tajmauta čudne, zakasnele, sklerotične, kao kod Bajdena. Odgovornost? Predsednik saveza, Danilovic, je javno za svetske medije omalovažio najveći klupski uspeh jednog našeg igrača u istoriji, Jokića, a sebe lično označio najboljim srpskim košarkašem?!? Ako predsednik to priča javno za medije, šta tek njegova sujeta priča o Jokiću iza kamera? Ostavke Danilović Pešić su minimum časti i obraza, ali to se nije desilo. Oni su legende, ali se od istorije ne živi! Morali su podneti račune i dati ili dobiti otkaz. Dalje imamo bolesnu situaciju sa FIBA i ULEB odnos koji uništava reprezentativnu košarku, nije fer prema momcima koji odvedu Srbiju na prvenstvo, a onda gledaju SP iz fotelje?!?! Na kraju tu je bolesna toksična štetočinama propaganda Partizana i Zvezde koji troše moje i vaše pare, a ne daju bukvalno ništa ni reprezentaciji ni ovoj zemlji. Samo generišu mržnju i pljačku budžeta. Tek na koncu tih bitnih dogadjaja su posledice kao Jokić i Kalinić...
b

bratunga

pre 10 meseci

A koji si ti faktor ?
@

@ssss

pre 10 meseci

Taj Danilović je dao reprezentaciji koliko Jokić neće dati tačno i da ima tri života.Tako da treba da biraš reči kada pišeš o Daniloviću.
K

Košarka101

pre 10 meseci

Na hiljade je primera da odličan igrač ne znači odličan trener ili odličan funkcioner. Zašto bi predsednik Danilović bio aboliran odgovornosti za svoj posao, jer je igrač Danilović bio odličan u svom poslu?!? Proslo veliko prvenstvo je završeno fijaskom, amatersko vodjenje Pešića, a zatim neprofesionalno bezanje od medija i odgovornosti. Nipodaštavanje uspeha igrača od strane Danilovića je otkrilo da nikada nije sazreo od doba kada nije pričao sa Saletom Djordjevicem. Može kao igrac da gaji sujetu, kao predsednik NE MOŽE. U kukavickoj strategiji bezanja od javnosti u nadi “zaboraviće se šta smo upropastili” legende Pesic i Danilovic su izgubili kredibilitet. Ovaj koji pita koji smo mi faktor, mi smo glavni faktor, navijači i narod zbog koga se okuplja reprezentacija i narod koji placa plate Danilovicu i Pesicu.
&

&&&&&@

pre 10 meseci

Veliko postovanje za ovog momka od navijaca Zvezde uvek je tu za reprezentaciju. Mozda spisak ne izgleda sjajno ali ja mislim da mozemo biti prijatno iznenadjenje na prvenstvu ima tu dosta mladih kvalitetnih igraca koji su zeljni dokazivanja mnogo bi nam znacio Stefan Jovic koji dobro organizuje igru i dobar je defanzivac.
J

JakšaSokolac

pre 10 meseci

Bogdane, mi smo srećni što te imamo! Samo napred. Jokica apsolutno ignorisati, i na TV i na društvenim mrežama, jer što se velikog broja pravih ljubitelja sporta tiče, on je završio svoje u reprezentaciji.
P

Pfc

pre 10 meseci

Doktor šta reći za ovog momka
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Najveći!!!