Komentari na vest

Čović o Davidovcu: Procena struke je bila da treba još da se dokaže, neka ode i naplati se

T

Tacka

pre gotovo 2 godine

tim koji je bio 7.prosle sezone dobija veci budzet za zaslugu od prvaka uz obecanje treneru da ce uzeti Aba i igrati EL.(Kup su preboleli jer uzimaju titulu na kraju kada se uigraju) Posto im nije ispunjeno obecanje(budimo posteni dobili su bitku van terena, tachnije Covic je izgubio, ali ekipa i trener ne daju i bez podrske navijaca uzimaju pobedu) ljuti su pa ne igraju domace prvenstvo(uz kaznu kao kada bacish novchic na EL mecu) e onda im se finansira karta za ucesce u EL da se donekle ispuni obecanje i daje ZVANICNI budzet od 7,5m za pojacanja plus zadrzavanje kostura skupih odlicnih igracha. Radonjic mora da ode iz nemogucnosti da se zadrzi kostur. Finansije se kriju kao zmija noge, dug za porez skoro kao budzet(13,5 puta veci od prvaka koji ce izmiriti kada oni izmire) A prvak je kaznjen ne mogucnosti podrske sponzorstava jer jer uzeo sve i ponizio trenera drzavnih projekata gde god radio. Dok mu je Duda u reprezentaciji servirao bilo je ok kada se osamostalio 12.na prvenstvu a i bruka kod kuce, norlmalno i javno igraci su krivi! licemerje ogromno. posle 2:2 u seriji igrala se dobra kosarka u finalu a na kraju suma sumaru ispade da nije bilo kosarke nikakve u seriji. Relano moglo je da bude i 3:0 da onaj mech nije bio klizav i prepunjen Pionir a zatim i vremenska razlika izmedju 3. i 4. utakmice nikada kraca. Uz odsustvo komentarisanja kriterijuma sudjenja kada je sve bilo gotovo, Pantera belog medveda i taktici nad Kalinicem da se izbaci ne iz igre zbog faulova nego iz takta zbog nedosudjenim faulovima nad njim. I na sve to proziva se sa tribine Predsednik drzave kad zagusti jer je tako najlakse a Ostoja uverava da nece biti takvih povika ako im se omoguci da budu bolji. Tacka
G

Gostub u

pre gotovo 2 godine

Treba da se dokaze?? Kome?? Covek se uveliko dokazao! I treba da ode dalje. Dobric isto, treba da naplati.
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Srecno Deda. Ono jeste da sam u poslednjih par sezona ocekivao mnogo vise ali je Deki uvek bio pravi u zavrsnicama prvenstava. Nekako je ostao nedorecen. No dobro, svaku srecu zelim. Ajmo sad prvo da vidimo ko ce biti trener pa sve drugo.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Puno srece Davidovcu. Crvenoj zvezdi je dao mnogo I zasluzuje da se I on oproba u inostranstvu.
G

Gost04

pre gotovo 2 godine

I Zvezda i Partizan će u narednoj sezoni imati jače timove nego u prethodnoj, to je sigurno, sve ostalo su obična blebetanja.
R

Rijaliti igrač

pre gotovo 2 godine

Pink...šta sve puštaju i koga na tu televiziju... Mogao bi komotno da vodi jutarnji program, uklapa se sa ostalim voditeljima...
X

XD

pre gotovo 2 godine

Dobrodošao u Matriks! Sve je cirkus sve je la6!
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Tata, kupi mi klub.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Sine već imamo dva.Tata ima svoj klub mama svoj možeš da biraš ne budi pohlepan
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Nema zime braćo cigani jako brzo lepe vesti!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ima ko će nas da finansira,zna se ko stoji iza nas.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Ej ti što si mi ukrao Nik. Jel misliš na onog što vam je tri puta plaćao licencu za FK. I prošle godine za KK EK i ove godine za KK EL. Čovek vam daje i šakom i kapom, a vi ga prozivate na utakmicama. Pravi ste JSDovci.
M

Moci

pre gotovo 2 godine

Svi prolaznici samo ti osta.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Tako smo se "raspadali" i prosle godine dok su drugi dovodili NBA i F4 igrace. A na kraju mi uzeli 3 trofeja
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Smejes se a plakao bi...
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

@spiritus Placem vec 8 godina,a pogotivo poslednje dve sezone za koje smo uzeli 6 trofeja
m

mixM

pre gotovo 2 godine

Bas ste se raspadali, doveli ste samo 5 igraca direktno iz EL...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ne ide ovo na dobro. Zvezdi je još prošle sezone zavrnuta česma. Cele sezone smo igrali bez centra, beka šutera i rezervnog pleja. Neverovatan uspeh što smo osvojili sva tri trofeja. Bojim se da će ove sezone biti još manje para.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Zavrnuta slavina, sta pricas ti covece? Kalinic placen 1,7 miliona po sezoni, Vajt milion, Volters milion, Dobric i Ivanovic po 900k itd itd. Samo slepac bi rekao da nismo imali tim, igrali ljudi godinama zajedno, sve evroligaski igraci. Dokle da se lazemo?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Spiritus. Jel to pričaš za tvoj JSD. Panter 1.5 miliona evra godišnje, Ledej 1 milion evra godišnje, Mur 1 milion evra godišnje, SmajlAga Čengić 1 milion evra godišnje, Avramović 1 milion evra godišnje itd. Obradović 2 miliona evra godišnje.
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

A da li je struka razmišljala, da treba da se dokažu Kuzmić, Cirbes? Pa sa Kuzmićem ugovor 3 godine, a Cirbes tri puta produžavali ugovor iako nije igrao i bio povredjen !!!
X

XD

pre gotovo 2 godine

Za taj novac to je nejbolje što se moglo. Daj pare i dovešće centra po tvom ukusu.
g

grobar-s

pre gotovo 2 godine

Slobodan je Nemanja Dangubic.Covicu reaguj.
M

Mrkalo

pre gotovo 2 godine

To sto je otiso davidovac i nije neka steta,Radonjica i Kalinica zadrzati po svaku cenu...
P

Posteno

pre gotovo 2 godine

Jasno je sad sta je RADONIIC trazio, bolji tim,mozda cak I mnogo bolji, nego ove sezone I garantovan budzet. Sto je iskreno I zasluzio posle tri titule ove sezone.

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

I ja tražim platu dve iljade evra al davaju samo minimalac.
R

Ratnik Severa

pre gotovo 2 godine

Tako je. Sve u svoje vreme. I tu nema Dejo šta da se ljuti. Pa taj Davidovac da nije bilo Alimpijevića ne bi video parket. Dečko dobio u 23oj godini prvi put priliku da nešto odigra, jer je upravo Radonja forsirao svoje poluproizvode Milka Bjelicu i Simonovića i ne znam ni ja koga sve ne. Davidovac je mogao produžiti ugovor prošle godine kada ga nije niko tražio (jer ima još godinu dana) odlučeno je da treba još da se dokazuje?! Šta, očekivao je Radonjić opet da će malo da nas drnda sa svojim Simonom od 40 leta i nekim drugim polovnjacima koje je hteo da dovede? E pa majstore, kako radiš tako ti se i vrati. Ne može klub da istrese sada tom dečku 10 puta veću ponudu od jednog CSKA jer si se ti smislio da taj Davidovac ipak nije toliko loš. A pritom koga si od mladih igrača afirmisao? Nikoga. Eventualno Lazarević, mada je i on tanak, pogotovo za evroligašku košarku. Pa ćeš sada i ti da odstupiš i odeš u Panatu. Ja sam zahvalan za sve titule i lepe trenutke, zahvalan i za ovu poslednju tripletu, ali braćo, daleko je Radonja od nekog božanstva. On prvo gleda sebe, a potom klub. Tako je radio u prvom mandatu, tako radi i u ovom drugom. Pravi sebi biografiju, a klub posle njega kako će funkcionisati to ga ne interesuje. A u fudbalu na primer imamo Milojevića koji je Stankoviću ostavio ekipu koju je Dejan samo nadogradio, i koju će kao takvu predati nekom sledećem treneru, i uvek će Zvezda imati dobar tim, spreman za najveće izazove i borbu za Ligu Šampiona.
S

Sinisa08

pre gotovo 2 godine

Nije nikoga afirmisao , samo Dobrica , Gudurica , Bobija , Kalinu , Jovica i tako , koji su posle zvezde uzeli velike pare !
@

@sinisa08

pre gotovo 2 godine

vidi se da si 08.dobric ista prica kao davidovac.skrajnut,oteran u fmp u periodu 2015-2017 dobio sansu kod ducija.marjanovic bio u cska svojevremeno,vratio se u megu da ozivi karijeru,pa posle odlicne sezone u megi stigao u czv.kalinic i jovic reprezentativci srbije prilikom potpisa za zvezdu.
K

Knfgoif

pre gotovo 2 godine

Ode nam i kalinic dogovorio se sa barsom
z

zvezda_srbija

pre gotovo 2 godine

Deki da se dokaže? Kao nije se dokazao u najbitnijim momentima sezone, sramota. Eto jednog od razloga zašto se prekida dominacija Zvezde u narednoj sezoni.
I

Info iz Kluba

pre gotovo 2 godine

RADONJA OSTAJE U KLUBU,PRIHVATIO JE UGOVOR NA 2.GOD,NJEGOV KUM POTVRDIO NA TVITERU! OSTAJE I KALINA!
p

praviInfo

pre gotovo 2 godine

Bilo bi lepo ali to su samo puste želje, upravo su svi preneli da Kalinić ide u Barsu
P

Poznati anonimus

pre gotovo 2 godine

Los ti info...Kalinic zavrsio sa Barsom,a i Radonjic odlazi! De malo se bolje informisi...
s

sova

pre gotovo 2 godine

jeste, kum će to da piše na twitter-u 😂😂😂
G

Gost677

pre gotovo 2 godine

Nema potrebe da se daju ultimatumi Radonjicu, a izmedju toga se produzuje White koji ne bi trebalo da igra u narednoj sezoni
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Čovke je takav tip.Voli da piše saopštenja.Moraš da ga razumeš. Na kraju će sam sebi da napiše saopštenje pa će se pojaviti u jutarnjem da odgovori sebi.
g

gagynbgd

pre gotovo 2 godine

Mislim da ce bez obzira na nove sastave, zadnja 4 mesta u Evroligi deliti Panata, Zalgiris, Alba i Zvezda..

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

A ko je tebi rekao da mu je dat ultimatum ??? Odakle takvo debilno razmišljanje ??? Ako te ja pitam brate oćemo na kafu šta ćeš ti da uradiš, da mi kažeš skupe dinje ove godine ili odgovoriš hoćeš ili nećeš ??? Zašto stalno neki autošovinizam i neko pljuvanje ??? Čović o dobrim namerama ka Zvezdi ne mora nikome ko je iole normalan više da se dokazuje. Stvar he bočnih pritisaka i koliko se može, a ako su krenuli da ga ruše u Cveklogluovu korist od tog posla onda ništa ali to je viša sila.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

@KROJF. Moze mu se sine,8 godina zaredom je sampion Srbije...6 puta sampion Aba lige u zadnjih 7 godina...Polufinale EL i červrtfinale EL....
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Само оштро магистре! Ко жели нека иде, нико није вечи од звезде!
N

Napred

pre gotovo 2 godine

Jeste, precednik...
P

PILIF

pre gotovo 2 godine

Možda nije veči, ali jeste veći :)