Vajt na treningu, (Mozzartsport)
Vajt na treningu, (Mozzartsport)

Foto vest: Aron Vajt počeo da trenira

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.11.21. | 17:10

Lepe vesti za navijače Crvene zvezde

Lepe vesti za navijače Crvene zvezde. Na treningu ekipe pred utakmicu sa Asvelom u Evroligi pojavio se i Aron Vajt, što znači da njegov oporavak od povrede ruke ide u dobrom smeru.

Podsećanja radi, Vajt se povedio na turniru u Minhenu protiv Panatinaikosa polovinom septembra i od tada se nije vraćao na parket.

Izabrane vesti

O Vajtovom povratku i napretku govorio je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

"Vajt je počeo s treninzima. Sledeće nedelje ćemo videti da li će dobiti dozvolu za početak kontakta. U posebnom je režimu bez kontakta i leve ruke. Ako dobijemo dozvolu, postepeno ćemo ga uvoditi i pripremati za rad sa ekipom. Nadam se da će to biti brzo", rekao je Radonjić.

S obzirom na to da se Vajt odlično pokazao na pripremnim utakmicama Crvene zvezde, očekuje se da njegov povratak na parket bude pravo „pojačanje“ za crveno-bele u nastavku sezone.

Vajt iza sebe ima bogato evropsko iskustvo, pa i u Evroligi pošto je tokom poslednjih šest godina nastupao za Bon, Zenit, Žalgiris, milansku Olimpiju, Tenerife i atinske Zelene.

Ovaj iskusni krilni centar prve košarkaške korake pravio je na koledžu Ajova, a pošto ga je kao 49. pika na draftu izabrao Vašington, odlučio se da gradi svoju profesionalnu karijeru u Evropi. Sa Crvenom zvezdom je potpisao dvogodišnji ugovor.


tagovi

Eron Vajt

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara