Komentari na vest

Ivanović spreman za Grobare: Uvrede sa tribina ulaze u platu igračima sa ovih prostora

P

Paokara

pre oko 2 godine

Recimo da je vredjanje deo nekog navijačkog folklora i razumem vredjanje protivnika, ali navijači Covicevog privatnog kluba su vredjali i Kalinića i Mitrovića dok su igrali za Fener i Buducnost, a Omica oterali na nacionalnoj osnovi.
B

Bg

pre oko 2 godine

Navijaci Zvezde ti je nesto drugo, ti pricas o delu severa koji se zakacio za Kalinica kao i za Piksija, isto tako i za Omica. A Mitrovic nije vredjan vec mu je pevano da je Zvezdin kapiten.
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Требало је пустити Лесора да нашамара ону шаку јада на трибинама.
T

Toletov barjak

pre oko 2 godine

Sve Vam se vraca... Za sve one besomucne kradje,otimanja igraca,prebijanje sudija... Za sve one neregularne derbije kad ste Vi bili 1 i imali prednost domaceg terena... E sada na drugoj strani ima neko ko ne da na sebe i ne da ga opet "nasamarite".... Dovedete 2 igraca iz ,polufinaliste Evrolige,a Vi ste kao ugrozeni... Sad samo placite i za fudbal i za basket...ali 2017 za fudbal se nece ponoviti... A bilo Vam lepo sa Toletom na celu,kad predsednik Tadic peva,kad Ivica vedri i oblaci... Nema toga vise...Polako,navicicete se :)
U

Uzecemo

pre oko 2 godine

Titulu pred njihovom publikom! ZVEZDA ŠAMPION
L

LeoLajke

pre oko 2 godine

Ne mogu da verujem kako je Zvezda ispala naivna?Partizanovi igrači i klupa tokom cele utakmice provociraju da se na kraju napravi šarada oko Lesora i da se ne vidi kako su sudije zadni minut pokušale kradju da izvedu(nesportka na 11 sec). Sada se priča o Lesoru a ne o sudjenju a ide se kod Grobarčica....
H

Hahahahaha

pre oko 2 godine

Pa sta je sporno sa nesportskom???? Ono je bilo kao kad kecer se zatrcava i pruzi ruku i coveka baca na ledja, ne lupetajte... Kako vam ne dosadi
K

Kemp

pre oko 2 godine

Nemojte odmicati od suštine, suština je da je Zvezda dobila ovaj meč , jer je Evroligaška ekipa i znala se izvući u teškoj situaciji. To šta nas očekuje ponovo u sredu , je smiješno, jer uvijek te očekuje ovakva ili slična publika, pa iz tih razloga i nema gostujućih navijača na derbijima.... Vruća glava u trenucima i to je to.... iskreno Željko treba prvo da kaže svojim igračima, da ta mlataranja glavama, busanje u prsima, pumpanje mišića, posle datog koša pri rezultatu 5:3 ne vode nikud, nego do karme... pozdrav
S

Smislov

pre oko 2 godine

Ne brini. Sada ćete vi u saopštenju navesti kako se pred 3. utakmicu ne osjećate bezbednim, da imate razne dojave, bla bla...., pa ćete tražiti da se igra pred praznim tribinama, ili ćete brzo napustiti teren, čim se muva bude čula. Možete vi to, a imate logistiku. Što da se mučite?
R

Realno...

pre oko 2 godine

...se ne mucimo ni malo, ovo nam je cetvrta pobeda ove sezone protiv Partizana.
Z

Zna se

pre oko 2 godine

ko ovde ima istoriju napustanja dvorane.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Zvezda se izvukla,ponajpre zahvaljujući važnim poenima za 3 Kalinića i odličnim reakcijama u napadu Mitrovića.Previše oscilacija za profi igrače,definitivno Vajt i Holins,nisu nivo stranaca za EL,sinoć Vajt 0 minuta a Holins par kikseva kad se zahvaljući njemu Pajo približio.Kuzmić cela sezona slab,a tek Lazić sa haos kiksevima,posebno ono 10 sek.pre kraja,su odreda napravili frku rezultata bez ikakve potrebe.Srećom piše se važna pobeda,no Zvezda treba da reši ozbiljne strance.Ove godine su rezultati fenimenalni sa fakat domaćim igračima plus ovo što tek u finaku ABA,dodaje Ivanović.Ni on se nije pretrgo tokom sezone.
S

Svasta

pre oko 2 godine

Holins decko i u Zenitu i u Zvezdi odigrao odlicne sezone, Vajt nosio Zalgiris do fajnal fora ali polomio ruku pre sezone, ne komentarisi nesto u sta se ne razumes..
1

1234523

pre oko 2 godine

Intervju vam je dao VELIKI GROBAR NILOLA IVANOVIC.Moze vam i lično potvrfiti
B

Bg

pre oko 2 godine

I kao veliki grobar odlucio da dodje u Zvezdu i da vas uci kosarku :)
K

Koan

pre oko 2 godine

Ako ćemo da se vratimo u dečaštvo trener vam je "ciganin" da ne kažem Delija, oni su se pojavili kasnije. A sportski direktor je sve to bio do pre par meseci a verovatno i sada.
M

Milan Gurovic

pre oko 2 godine

JEDNO PITANJE ZA SVE OVE KOJI PISU O "KULTURI NAVIJANJA" JEL TO MISLE NA ONU NJIHOVU 'KULTURU' KAD SU GUROVICU PSOVALI CERKU SA TRIBINA A ONA TAD IMALA SAMO 3.GOD I ODLAZILI MU NA KUCNI PRAG I PISALI MU PRETECE GRAFITE PO VRATIMA! JEL TO TA VASA "KULTURA" SA JUGA...?!?
J

Jos jedan spin majstor

pre oko 2 godine

Ne, nego na 'kulturu' kesa sa mokracom i drmanja koseva. Na 'kulturu' gadjanja kaisem i pljuvanja trenera. Jesi i ti na to mislio?
s

shulz

pre oko 2 godine

Bravo Dzoniii, svaka riječ na mjestu. Mislim da ga je Radonjić upravo i doveo zbog ovih završnica koje on igra sjajno cijelu karijeru, sto je i najbitnije na kraju krajeva
d

dexiko

pre oko 2 godine

Može li iko da zamisli mitrovića,dobrića,davidovca da se ponašaju kao avramović,novica(do skoro),lesor,zagorac?Da se plaze,busaju,pumpaju mišiće,klimaju glavom.
W

Walt

pre oko 2 godine

Još uvek čekam da igrač Zvezde prizna faul u ovoj seriji! Pa vaš nijedan igrač ladno nije priznao faul do sada! O flopovanju prilikom iznuđivanja bacanja da ne pričam. O Lazićevom saplitanju igrača u punom trku. Gospoda nema šta...
B

Bg

pre oko 2 godine

Bio je tu i Vanja, sve bivsi zvezdasi i njeni bivsi igraci stranci pa se loze i dokazuju
L

Leva ruka, desni džep

pre oko 2 godine

Ja ne mogu da zamislim pomenute igrače Partizana kao jednog kapitena Zvezde sa ukradenim trofejem na tribinama.
G

Guesttutt

pre oko 2 godine

Odlična, odmerena izjava. Čak i deo o vređanju je na mestu. Sad su iznenada svi postali šveđani, pa se kao gnušaju na vređanje na derbijima. To je nažalost deo folklora, biće tako i ubuduće, a sa druge strane daje i neku draž, tenziju, da ipak nije obična utakmica.
B

Born

pre oko 2 godine

Njege su i iz buducnosti ocerali zbog politicke nepogodnosti. Svaki pravi crnogorac navija za zvezdu.
G

GostЦГ

pre oko 2 godine

Тако је! Поздрав из ЦГ.
P

Pogresno

pre oko 2 godine

Greska...u koracima.
N

Neeeeeeee

pre oko 2 godine

E ima vas tacno 15 onda
Z

Zbaj

pre oko 2 godine

Svaki pravi Crnogorac navija za CG i takve vecinom znam, naravno ima i ovih drugih ali ih je jako mali broj. I Ivanovic je posao u Zvijezdu jer ona ima da mu ponudi nesto sto Buducnost nije mogla, a to je prije svega igranje u EL, a i vecu platu.
Z

Zbaj

pre oko 2 godine

Svaki pravi Crnogorac navija za CG timove, to sam mislio.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Zagorac je konfliktan igrac. Vecito je s nekim u klincu. Partizan (ocekivano) odigrao cvrsce ovu utakmicu ali je jos jednom prevagnula timska igra Crvene zvezde i individualni kvalitet Kalinica, koji je sa Mitrovicem bio nosilac vecerasnje pobede. Potez utakmice zakucavanje Holinsa preko centra Partizana.
a

asi

pre oko 2 godine

I to sto se bori za klub je opravdanje da ga vi iz publike pogodite u glavu?Svaka cast majstore,dobro ces decu vaspitati tim postenjem.
p

pll

pre oko 2 godine

Nije toliko prevagnuo Kalinic koliko je prevagnula svaka amaterska Partizanova greska.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Gospodski klub ima gospodu za navijače...
S

Sta reci za doticnog?

pre oko 2 godine

Prodao se za sitne novce i sad glumi velikog zvezdasa. Ne bi me iznenadilo da kaze da mu je i pradjed navijao za Zvezdu. Tuga...
G

Gost jesam

pre oko 2 godine

Ma sigurno mu je prađed navijao za Budućnost!
L

Lokki

pre oko 2 godine

Prodao se za Evroligu i titule. Kad se završi karijera samo se to broji.
S

Superhik

pre oko 2 godine

Na osnovu kojih izjava si izveo takav zaključak? Očigledno je da momak odmjerava svaku riječ i reakcije tokom utakmice, kako vi dole ne biste pomislili, ne daj bože, kako voli više Zvezdu, nego Budućnost! Vaša je sramota što ste preko noći zaboravili šta je sve uradio za vas. Umjesto da budete srećni što vam reprezentativac igra Evroligu, gdje može samo da napreduje, a crnogorska košarka izvuče korist, malograđanski mentalitet navijača u CG je prevladao i zbog pristiska javnosti kojem je Ivanović izložen od momenta prelaska u Zvezdu, njegova forma cijele sezone značajno oscilira...
С

Спартак

pre oko 2 godine

@superhik Будућност овдје има базу од 300 кошаркашких навијача. Већина су 'ок' према овом потету Ивановића да пређе у ЦЗ, мања група углавном из Рожаја је та која прави халабуку. Иначе, у мом одјељењу у Подгоричкој Гиммазији, од 20 мушкараца за Звезду навија 15, 4 за ове из Хумске и један једини који 'прати' Будућност али редовно иде у БГ да навија за Партизан. Створила се погрешна слика вама у Србији о стању у ЦГ. Обијаснио сам Вам за Подгорицу. Сјевер ЦГ, Бока и Никшић не воле Будућност. То је то.