Komentari na vest

Ko s kim do plej-ofa: Partizan Mozzart Betu još pet, Crvenoj zvezdi šest mečeva

K

Ko-kosarka

pre oko 1 godinu

Bravo Zoc majstore sad kad smo zavrsili ovu pricu mozemo da se okrenemo borbi za top 8 - pa kome je krivo nek slobodno kuka i visi po nasim vestima !!!
G

Grobar NBG

pre oko 1 godinu

Lesor bolje da ne igra protiv FMP-a... Dobronameran savet! Dobili bi bez njega, a može napraviti ogroman problem...Dečko nije sav svoj!!!
r

raky

pre oko 1 godinu

Budućnost bi mogla biti problem, bit će dobro ako se svi igrači vrate iz Železnika...ali ako sve bude ok, Zvezda, tj klub koji sada koristi to ime neće biti šampion, a samim tim neće imati ni mesto u EL sledece godine...što znači kraj.
К

Карлито Бриганте

pre oko 1 godinu

Ало Лесор, сине.. Иди у принципе, јанг бојсе, јф па тамо глуми ментола, ово је кошарка слепче, затровали су те секташи! Навлачиш гнев, пази када сеташ улицом!
h

hhahahhhahahahhah

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣
s

stani ispred

pre oko 1 godinu

211cm i 130 kg misicne mase pa mu kazi to... klinjo od 40kg sa sve skolskim rancem 🤣🤣
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

Boze o cemi vi pisete... Da je Zvezda pobedila 10 naslova bi std napisali kako je Zvezda pobedila Partizan hahahaha eeeeee
m

manje je bitno

pre oko 1 godinu

Sve ovo.Ono sto radi zvezdina tv-ARENA SPORT je stvarno strasno.Dovedu u studio dva navijaca zvezde koji glume neke velike strucnjake i "neutralne" komentatore,a to sto rade je strasnije od onoga sto non-stop radi covic.Stvarno je bedno na sta je pao sport u Srbiji.
p

pjer

pre oko 1 godinu

Mora se sa Efesom jace,ako budu igrali kao sa stokom prvo poluvreme bez zelje bice tesko,ali osecam laganu pobedu,vazno da se nije niko povredio,njima zelim tezak poraz od Barse u zadnjoj njihovoj sezoni u evroligi sa najskupljim timom na balkanu ikada,mrzim fmp 2
z

zvezdas!@

pre oko 1 godinu

Cestitam kosarkasima partizana ba pobedi, imate ono sto mi nemamo _ _ d _ !!!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Malo vas pustamo, malo vas pustamo, malo vas pustamo, malo vas pustamo pa vas …. 😀
M

Mile12

pre oko 1 godinu

Živeo Nemanja Vidić legenda Crvene Zvezde...😉